Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-01-13, 18:15   #1
 
Reg.datum: dec 2011
Inlägg: 779
Sharp$: 1976
Standard

Atg debiterade mitt konto dubbelt!


Att Atg strular är ingen nyhet, men blir bara värre och värre. Förra lördagen när jag skulle lämna in mitt reducerade system gjort med jokern 16.15 stod det bara och snurrade på atg 16.20 kom det upp felmeddelande att spelet inte kunna registreras.

Denna vecka hände samma sak lämnade in 16.12 och stod och snurrade 16.15 kom samma felmeddelande upp som veckan innan. Gick tillbaka till jokern och registrerade spelet på nytt och nu gick det igenom på några sekunder.

Av en slump kollade jag min kontohistorik på atg idag och såg då att filen är inlämnad 16.16 och 16.17 och mitt konto debiterats för 2spel. Inte nog med detta, så var det ett andelsspel och insatsen var då ca 6ggr mer än vad jag lirar mina egna system för.

Borde få pengarna tillbaka av atg men eftersom jag inte tog en printscreen på felmeddelandet lär det troligen vara kört. Även om jag tagit en printscreen hade det säkerligen varit svårt att bevisa.

Men till er alla se till och ha koll på era konton så inte atg snor ers pengar!
Espo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-14, 05:59   #2
 
Reg.datum: maj 2017
Inlägg: 869
Sharp$: 4380
Standard

Men tänk va bra att de satsar på casino, plåthästar å annat skit som gör kunder till speltorskar på nolltid.. Att göra plattformen pålitlig för trav är mindre viktig, är bara stålar det handlar om. Människor å hästar skiter atg i...
kire1111 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-14, 12:22   #3
 
Reg.datum: dec 2013
Inlägg: 13
Sharp$: 2242
Standard

Råkade ut för samma sak till omgången på Bergsåker. Fick felmeddelande och pengar drogs direkt men sen tog det nästan 10 min innan spelkvittot dök upp.
gertove65 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-18, 19:23   #4
 
Reg.datum: dec 2011
Inlägg: 25
Sharp$: 359
Standard

atg eller joker fel???


Fick detta svaret i dag.


Support Jokersystemet
13:53 (6 timmar sedan)
till mig

Hej Björn,

Tack för denna info, vår tekniker har kikat på detta och varit i kontakta med ATG och fick från dom nedan svar:

” Hej,
Problemet ligger hos oss.
Vi har på senaste tiden haft hög belastning strax före spelstopp vilket bland annat leder till långa kötider för filspelen.
Dessutom verkar den aktuella kunden ha drabbats av ett överbelastningsfel vid statuskontrollen (i väntan på kön).
Vi har koll på problemet och har gjort vissa åtgärder redan till helgen och fler kommer att följa.

Men, en viktig sak som inte spelarna alltid inser är att ett spel som bekräftats och ligger i kö ALLTID kommer att behandlas. Om poolen fortfarande är öppen så kommer det alltså att läggas även om det tar tid och man kan inte avbryta processen. Att tex. försöka lägga spelet igen riskerar bara att leda till dubbla spel. Vi har många sådana ärenden.
Bra om ni har den kunskapen också i er kundkontakt.

Jag tycker mig också se att filspelarna på senare tid har dragits mot att lägga spelen sent, tills vidare är det alltså ett bra tips att lägga spelen i god tid. ”

Får du liknande problem framöver så kontakta ATGs kundservice för att snabbast få hjälp i ärendet.

Allt gott!

Med vänliga hälsningar,
jomtien är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td