Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-07-21, 10:15   #1
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 458
Sharp$: 17413
Standard

V86 Östersund 22/7 Jackpot!


Östersund
Längd: 1000 m
Bredd: 21,2 m (2140 m), 20,2 m (1640 m)
Upplopp: 218 m
Open stretch: Nej
Vinklad startbilsvinge: Nej

Vi börjar väl med lite statistik lånad från Travronden Spel.
Om vi jämför Östersund med andra banor när det gäller V86 spel så är medianutdelningen betydligt högre på Östersund dryga 126.000 jämfört med nästan 68.000 kr på de övriga banorna.
Vi har även förra andel favoritsegrar här med "endast" 28% jämfört med 37% på övriga banor.
Kusk/tränare att hålla extra öga på är definitivt Daniel Wäjersten, han är inte lika framgångsrik med Kallblod vilket 4 av loppen körs med denna omgång.
Men Wäjersten ligger i toppen på statistik vad gäller kusk/tränare som levererar med sina favoriter, han ligger även med i toppen vad det gäller kuskar som skräller ofta!
När det är Autostart så är det spår 5 som utmärker sig och är betydligt bättre än övriga spår, voltstart är det spår 1 som är bäst.


AvdI 1640A
Min spetstanke här är 4 Fender som visat bra startsnabbhet tidigare men det är snart två år sedan då den varit borta länge och i ny regi nu...Tränaren ligger lite lågt så troligen släpper väl man ledningen till 6 Våler Nikolai om man nu ens kommer till spets initialt. Öystien Tjomsland är ju en väldigt bra kallblodstränare men han känns inte lika stabil som kusk...
8 Bellfaks felfri kan nog utmana om segern här med vassa Mats E Djuse i vagnen, 9 Bokli Teddy har också kapacitet att segra i detta gänget men likt Bellfaks så har man inte ett optimalt spår.

AvdII 1640V
Här hittar vi Daniel Wäjerstens första uppsittning för omgången, han sitter upp bakom alltid lika optimistisk Markus Philströms kuse Unleash the Steel och givetvits tror Pihlström på en bra insats och chans här! Wäjersten har dessutom vunnit med hästen tidigare! 2 Indine Keeper och 3 Juliana Rags gör först och främst upp om spets, dessutom testar man lite nytt på 2:an med norskt huvudlad och rycktussar + Örjan Kihlström upp!
Då detta är ett kortlopp med tillägg så är chansen väldigt stor att vinnaren här hemma på startvolten nu på sommarbanorna!
Men ska man leta där bakom finns det några rejäla hästar bl.a Per Linderoths 11 Elsa Mearas (Linderoth har dessutom bra kuskform för dagen 22% vinst senaste månaden vilket är i topp bland alla kuskar i omgången som kört minst 25 lopp senaste månaden) tillsammans med 10 So Gå Kleopatra som båda har springspår kan ju komma vettig iväg och få en bra position.
6 Patrica Zaz har bra kunnande men Westholm som hade kanonform för ett tag sedan har lite sviktande form för dagen. 14 Krakas har väldigt bra kapacitet men ett uselt läge med bakspår på tilläggsvolten men jag har sett Mats Djuse lösa sådana uppgifter tidigare!

AvdIII 2140A
Här imponerade 1 Alfa Lina stort i uttagningsloppet och valde spår 1 vilket man borde ha stor chans att hålla upp ledningen ifrån! Tjomsland duo utvändigt visade också startsnabbhet i försöken men Alfa Lina är favorit till spets. Kan vi möjligen få se lite stallkörning här Tjomsland tror att deras bästa chans är 10 Brenne Berna från bakspår samtidigt har man två hästar med där framme chansen att nån av dessa sitter i dödens är väl ganska stor...Men 1 Alfa Lina är min första häst i loppet!

AvdIV 2640V
2 Peter Highness är nu ensam på startvolten efter att Betting King blivit struken så spetsstriden i detta loppet borde vara lätt att räkna på, så länge Oskar Kylin Blom håller hästen i trav. OKB satsar på att köra i ledningen då hästen haft krafter kvar i de senast starterna enligt han men nu vill han verkligen ge hästen chansen. På mellanvolten finns några hästar jag är lite svag för Buzzy Beater, Liam Dana & Knifetown Lover men de borde få det tufft när de längst bak har gnetat sig ifatt där finns några riktigt fina miljonärer. 10 J.H Mannerheim gör en hyperintressant debut i just det Daniel Wäjerstens regi...Tillsammans med 11 Donners AM blir dessa tufffa att stå emot! 8 Ready For More ska man inte glömma bort nu när det är gubben i lådan Örjan upp!

AvdV 2140A
Här hittar jag min första spik i omgången, felfri så sitter Lome Brage i spets och min förhoppning är att Örjan gör som han brukar och lyckas fuska bort lite av loppet så det blir som 1640m och han vinner med en nos! Björn Karlsson bakom Tangen Haap vill inte sätta sig i rygg på Lome Brage utan hoppas att nån annan går fram i dödens och pressar och sedan vika ut i sista kurvan med en rejäl speed...Det som talar emot min spik är väl just distansen.

AvdVI 2140A
8 Brunello Hall var väldigt fin på Visby senast då hade man springspår från tillägg och fick en bra position direkt nu blir det tuffare att komma till spets så tidigt då man inte brukar vara så snabb bakom bilen så kommer det ta mer krafter om man vill ta sig till spets...Jag tror spets står mellan 2 & 6 och skulle 6 OP Fantastic ta sig till spets tror jag OKB bakom 2 Glide Devie snabbt är framme och övertar. 10 MT Montpellier har 3 segrar på 4 starter i ny regi, de två senaste har dock tagits från framspår och tidig spets.

AvdVII 2140A
Derbyfinal för kalla grabbarna! 1 Kinge Svarten tror jag tar spets direkt men man hade tur i uttagningsloppet då flera utmanare galopperade i starten och in mot första kurvan och kretsen runt vill ha en smyg resa så då är frågan om det är 2 Järvsö Elling eller 3 Havglimt som är framme först... 2 Järsvö Elling är väl den kvickare av dom och sitter nog i ledningen efter några hundra meter. Men 3 Havglimt imponerade så stort på mig i uttagningsloppet och Tjomsland säger dessutom att hästen inte är beroende av spets utan går lika bra bakifrån så jag spikar! Även om det är Tjomsland själv som kör....

AvdVIII 2140A
3 Åsens Boogie gjorde ett fint lopp på Solvalla senast när man spetsade enkelt men släppte till en av favoriterna och fick sen luckan men kunde inte växla ner ledaren men såg inte tom ut över linjen! Väldigt intressant till 2%!
Pleasure For Cash galopperar eller vinner typ så...Nu Örjan upp för första gången även om det är Örjan kanske det är lite tveksam då hästen verkar vara väldigt knepig och kanske svårt att köra för första gången...
11 Harper Seabrook är en rejäl o bra häst som mött en del tuffa 4-åringar, har bland annat plockar ner By The Book tidigare i år.


Lite av mina tidigare tankar! Mycket möjligt det dykt upp nåt skrivfel nånstanns hojta till om ni hittar nåt....
Länk till rättning av mitt reducerade: http://travrattning.com/trav/2020-07...ssonreducerade
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Piraten (+7), Henkezan (+5), shasha (+5), Basse (+5), Torstens (+5), Gotland (+5), 777 (+5), Lazlo (+7), Lazlo (+1), znipstern (+5), trance_error (+5), Fulsprit (+8), boomboom (+5), Protesgoran (+8), Timotimo (+5), asgaya3141 (+8), AmaerildeRimfrost (+8), Snubben (+8)

Senast redigerad av viking90 den 2020-07-22 klockan 15:28.
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-07-21, 19:47   #2
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Min tidiga tanke i första var också Fender. Men det låter ju verkligen från tränaren att det kommer beordras släpp. Det är det man har att gissa på, vad han ger för ramar åt kusken där. Är ju väldigt lågt streckad ändå, stannar han på den nivån är han värd att peta med trots stora risken att de kör sig fast. 6,8,9 i övrigt bör räcka väldigt långt.

I andra är det en hygglig skrällpropp med 1600 och volt. Halva gänget behöver man nog strecka för att sitta säkert.

Håller också Lina som förstahäst i stoderbyt. Men vill nog ha hela Tjomsland-trojkan med bakom. Och även Perssons för han ska ändra en hel del där och har minst sagt rutin att ställa iordning dem till de stora uppgifterna!

Bara 10 hästar med i långloppet nu och jag undrar om det inte blir utslagsgivande med litet fält för Donners Am. Dock är både Buzzer och Knifetown väldigt streckintressanta på mellanvolten. Trots garantispets har jag lite svårt att se Peter Highness hålla undan när mycket hårdare hästar sitter så tätt på.

Lome Brages rad ser inte så rolig ut nu, men det finns orsaker. Ser också spets och slut på den "som vanligt" och jag tror det är väl över 50% vinstchans. Såklart man hellre sett ett halvvarv kortare, men Örjan gör nog om detta till ett sprinterlopp. Det värsta hotet är väl att Ove A skulle kunna få för sig att mangla dödens och bjuda in någon spurtvinnare bakifrån.

Grymt intressant med både Ohlsson och barfota på Dragon Mearas. Blir det barfota är det nog förstahästen för mig. Brunello nedstruken ett spår och är väl motiverad favorit. Lås här möjligen.

Här tror jag allt hänger på kuskarnas taktik. Svarar Dagfinn med Järvsö Elling tror jag den har hyfsad chans att hålla undan. Den stora frågan är om de vill vinna loppet eller hellre spelar säkert och släpper till favoriten. Låset ihop med Havglimt är nog urstarkt! Men vid spik måste det bli Elling, det kan inte skilja i närheten så mycket som spelet visar.

Lite synd att Jagger blev struken i sista för den favoriten hade jag tänkt helsteka nu när han möter några tuffa konkurrenter med bra lägen. 2,4,5 ett riktigt starkt lås. En riktig rysare är Xanthis Brazil!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
viking90 (+5), 777 (+5)
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-07-22, 12:12   #3
 
Reg.datum: jan 2014
Inlägg: 436
Sharp$: 4956
Standard

Hallå
Levererade en efterhandare förra veckan så bättring denna gång
Dagens strumprullare ät Theofaksa, tränaren optimistisk
I sista luktar det fartfest
Obs jag är ingen hejare på detta tycker det är vansinnigt roligt dock

V86
Inlämnat: 2020-07-22, 13:08
Östersund
Onsdag 2020-07-22
Start: 19:20
Kostnad: 1 568,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 3, 6, 8, 9 (1, 4)
2: 2, 4, 6, 8, 9, 11, 14 (3, 10)
3: 9 Theofaksa (2, 10)
4: 2, 3, 4, 7, 8, 10, 11 (9, 6)
5: 1, 2, 3, 10 (4, 5)
6: 1, 2, 8, 10 (3, 6)
7: 3 Havglimt (9, 1)
8: 10, 11 (2, 5)

4x7x1x7x4x4x1x2 = 6272 rader.
6272 x 1 x 0,25 kr = 1 568,00 kr.
Totalt: 1 568,00 kr.
Rättningskod: LNQ TTL WTJ
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
NAFETS (+5), asgaya3141 (+8), Basse (+5)
Torstens är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-07-22, 12:55   #4
 
Grants avatar
 
Reg.datum: okt 2012
Ort: Slättelynga
Inlägg: 2 442
Sharp$: 6099
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Torstens Visa inlägg
Hallå
Levererade en efterhandare förra veckan så bättring denna gång.
Ja men förhandare är ett riktigt "självmål".

Enl. Olles statistik sitter efterhandarna 100ggr oftare än förhandarna.

Mvh Uffe
__________________
"Why "ATGtillsammans" is a model for future lottery games"
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Torstens (+2)
Grant är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-07-22, 14:41   #5
 
Reg.datum: nov 2014
Inlägg: 5 669
Sharp$: 50090
Standard

Jens Sjödén V86 Östersund på Service Plays
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Henkezan (+5)
hoola är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-07-22, 15:01   #6
 
Reg.datum: feb 2014
Inlägg: 1 242
Sharp$: 2091
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Torstens Visa inlägg
Hallå
Levererade en efterhandare förra veckan så bättring denna gång
Dagens strumprullare ät Theofaksa, tränaren optimistisk
I sista luktar det fartfest
Obs jag är ingen hejare på detta tycker det är vansinnigt roligt dock

V86
Inlämnat: 2020-07-22, 13:08
Östersund
Onsdag 2020-07-22
Start: 19:20
Kostnad: 1 568,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 3, 6, 8, 9 (1, 4)
2: 2, 4, 6, 8, 9, 11, 14 (3, 10)
3: 9 Theofaksa (2, 10)
4: 2, 3, 4, 7, 8, 10, 11 (9, 6)
5: 1, 2, 3, 10 (4, 5)
6: 1, 2, 8, 10 (3, 6)
7: 3 Havglimt (9, 1)
8: 10, 11 (2, 5)

4x7x1x7x4x4x1x2 = 6272 rader.
6272 x 1 x 0,25 kr = 1 568,00 kr.
Totalt: 1 568,00 kr.
Rättningskod: LNQ TTL WTJ
För mig är Sharps ett ställe där vi hjälper varandra att bli bättre analytiker. och ger varandra uppmuntran genom glada tillrop när någon lyckas lägga ihop pusseln. Det viktigaste för mig är att få ta del av duktiga travanalytikers tankar över hur man går tillväga för att värdera hästars chanser, här finns ju enorm mycket kunskap. På det sättet utvecklas jag.

Det andra jag uppskattar är att få se färdiga system i EFTERSKOTT som gått in. Då lär jag mig om olika sätt att bygga ett system på och kanske får lite idéer för framtiden, och så är det ju dessutom trevlig att glädjas med andra Sharp-medlemmar.

Vem har bestämt att man måste lägga HELA sitt arbete, ge bort rubbet, innan spelet går, eller också inte göra det alls? jag tycker att vill man se hela bongar i förväg , tycker jag man ska köpa andelar. Då har man tillgång till någons hela arbete men har också betalat för det.
I alla fall när det gäller hela streckspelet.

Vad tycker ni? Jag känner i alla fall att det är en tråkig utveckling om duktiga travanalytiker inte ska våga lägga ut sina bongar alls, om de inte gör det innan spelet börjar. Jag tycker det gör Sharps lite fattigare om det blir så.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
linfre (+5), Basse (+5)
shasha är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-07-22, 15:44   #7
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Det är nästan som att spå i kaffesump att tyda Perssons hummande och mumlande i intervjuerna. Men jag tycker mig höra att de lurar på att svara ut Havglimt. De har ju trots allt en kuse till med i loppet och vill väl bädda lite för den och göra det surt för favoriten. Släpper de över täten så är ju båda chanslösa på vinsten. Svarar de upp däremot så finns dubbla chanser till seger. Jag låser nog på 2,3. Tror inte de andra knäpper dem om de sitter och låser loppet där framme.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-07-22, 15:52   #8
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Testar plats på Pydin till 3,35(Unibet)...verkar som han funnit sin "sommarform" nu...

Senast redigerad av mikaels den 2020-07-22 klockan 16:14.
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-07-22, 16:00   #9
 
Reg.datum: nov 2018
Inlägg: 138
Sharp$: 732
Standard

Detta får då bli dagens spel. Gardner Shaw väldigt bortglömd i sista och får hoppas att den smäller till idag.

V86
Inlämnat: 2020-07-22, 16:57
Östersund
Onsdag 2020-07-22
Start: 19:20
Kostnad: 72,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 1, 3, 4, 5, 6, 8 (9, 10)
2: 6, 10, 11 (2, 4)
3: 1, 2, 9, 10 (3, 5)
4: 10 J.H.Mannerheim (11, 2)
5: 2, 4, 7, 10 (1, 3)
6: 8 Brunello Hall (2, 10)
7: 4 Bäcklös Uriel (3, 9)
8: 7 Gardner Shaw (2, 5)

6x3x4x1x4x1x1x1 = 288 rader.
288 x 1 x 0,25 kr = 72,00 kr.
Totalt: 72,00 kr.
Rättningskod: FWX XTK VSG


DAGENS DUBBEL
Inlämnat: 2020-07-22, 16:49
Östersund
Onsdag 2020-07-22
Start: 21:26
Kostnad: 320,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 9, 10
2: 7 Gardner Shaw

8 x 40,00 kr = 320,00 kr.
Totalt: 320,00 kr.
Rättningskod: LTS RTF PSC

DAGENS DUBBEL
Inlämnat: 2020-07-22, 17:00
Östersund
Onsdag 2020-07-22
Start: 21:26
Kostnad: 50,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 4 Bäcklös Uriel
2: 7 Gardner Shaw

1 x 50,00 kr = 50,00 kr.
Totalt: 50,00 kr.
Rättningskod: FPV TTC QSJ
Protesgoran är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-07-22, 16:44   #10
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Tjomsland säger knappt hörbart i intervjun också att han sätter skygglappar (antar att han menar norsk gas) på Brenne Berna. Barfotan på Sjö Stjerna ska man nog inte nonchalera heller. Känns urstarkt med 4 streck att täcka loppet om man har råd med det!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-07-22, 17:09   #11
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 387
Sharp$: 1854
Standard

1an i sista bara vinner
jalle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-07-22, 17:14   #12
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 364
Sharp$: 2065
Standard

Semester-IPAn tog fint och formade dagens rad...
Sitter bra på det om jag bara sätter dom 7 första.

Fyra chanspikar. Alfa Lina och Peter Highness hoppas jag lyckas rinna undan från spets.
Inbillar mig att Bokli Teddy och M.T Montpelier ”bara är bäst”. Går det så går det!
Smällkarameller: Kinge Svarten och Pane Vino, V86-7 respektive 8.

V86
Inlämnat: 2020-07-22, 17:54
Östersund
Onsdag 2020-07-22
Start: 19:20
Kostnad: 100,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 9 Bokli Teddy (8, 6)
2: 1, 2, 3, 4, 11 (6, 9)
3: 1 Alfa Lina (2, 10)
4: 2 Peter Highness (10, 11)
5: 1, 2 (10, 3)
6: 10 M.T.Montpelier (1, 11)
7: 1, 2, 3, 4 (10, 9)
8: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 11 (5, 2)

1x5x1x1x2x1x4x10 = 400 rader.
400 x 1 x 0,25 kr = 100,00 kr.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
eveton (+8), Basse (+9)
NAFETS är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-07-22, 17:15   #13
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av jalle Visa inlägg
1an i sista bara vinner
Hur är frågan. Satt precis och synade den eftersom jag hörde Linderoth var lite uppåt och funderade på att ta med den på garderingen. Men känns som ett långskott att det ska lösa sig tillräckligt bra. Den är verkligen inte startsnabb. Och osäkert om det är bästa hästen, det behöver den nog nästan vara för att vinna från det där med läget och Linderoth. Otroligt tung spurt senast, den verkar onekligen trivas i nya regin!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-07-22, 17:29   #14
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 765
Sharp$: 37649
Standard

Slänger in systemet innan jag hinner höra allt snickesnack.

V86
Inlämnat: 2020-07-22, 18:28
Östersund
Onsdag 2020-07-22
Start: 19:20
Kostnad: 240,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 3, 6, 8, 9, 10 (1, 4)
2: 2, 3, 4, 6, 8, 11 (14, 10)
3: 1, 10 (2, 3)
4: 2 Peter Highness (11, 10)
5: 1, 2, 3, 10 (4, 5)
6: 8 Brunello Hall (2, 10)
7: 2, 3, 4, 9 (1, 10)
8: 2 Pleasure for Cash (5, 11)

5x6x2x1x4x1x4x1 = 960 rader.
960 x 1 x 0,25 kr = 240,00 kr.
Totalt: 240,00 kr.
Rättningskod: FVP ZTG WVJ
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Basse (+5)
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-07-22, 17:32   #15
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av hoola Visa inlägg
Jens Sjödén V86 Östersund på Service Plays
Brukar tycka Jensa vrider på statistiken på "rätt" sätt, men idag plockar han fram ganska konstiga resonemang. Att norska kallblod går bra i Sverige är ju rätt. Men det övriga säger ju nästan ingenting.

"Öystein Tjomsland har vunnit loppet de två senaste åren utan att vara favorit. I år har han hela V86-omgångens största favorit i 3 Havglimt (61 procent).
Det brukar gå bra för norska kallblod då de kommer hit. Favoriten har 1: 1-0-0 i Sverige och hans anhängare har fått 139 procent av sina insatser tillbaks.

Även tredjehandaren 1 Kinge Svarten har 1: 1-0-0 i Sverige och hans anhängare har fått bättre betalt: 2416 procent tillbaks.
Andrahandsfavoriten 9 Grisleprinsen GL har i sammanhanget svaga 2: 1-1-0 och bara 76 procent tillbaka."
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td