Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-11-01, 02:13   #1
 
Reg.datum: mar 2012
Ort: stockholm
Inlägg: 15 403
Sharp$: 30288
Standard

GS75 Östersund 1/11


Har hårdpluggat GS75 i 4-5 timmar nu och jag måste nog tyvärr skruva ner förhoppningarna om hög utdelning på GS75 idag.

Bägge storfavoriterna ser ut att tävla i alldeles för låg klass om man ser till deras kapacitet.

Avd1) 10 Bold Heuvelland 77% har ju joggat hem sina segrar närmast okörd i sina två lopp i Sverige.

Tävlar mot hästar med högst 115K intjänat och ingen av motståndarna har visat upp stjärnkvaliteer direkt. Detta är en klassklättrare som redan nu skulle platsa i V75 lopp. Jag tror Magnus A Djuse kan vinna loppet även om han kör safe hela vägen.

Det måste nog till en galopp för att favoriten ska förlora avd1.

Skulle det hända så är nog Bergharns 7 Cosmic Photo första motbudet då jag tror hästen körs till ledning. 3 Global Wannabe nöjer sig nog med rygg ledaren och kan kanske slå 7 med lucka i rätt tid.

Sen blir det svårt att ens fantisera om motbud... 8 Super Hörsta var tvåa efter favoriten sist och såg ut att kunna utmana i sista sväng- då bara joggade Bold Heuvelland undan till överlägsen seger. Super Hörsta har 0 segrar på 47 starter i livet men sista insatsen var nog livets bästa.


Avd4). 10 Naheed 70% känns precis lika klar som favoriten i första avdelningen. Hästen tävlar i ”fel” klass...

Likt första avdelningen så har Bergh hästen som är första motbud OM favoriten skulle galoppera. 9 Brunello Hall är klart näst bästa häst i loppet men startar från torskspåret 9 som är väldigt svårt att komma bra in i loppet ifrån.

8 Huddlestone och 1 Zodiak Kronos kommer in i bilden om
Naheed Galopperar OCH Brunello Hall får världens punchigaste resa från spår 9

Och även i detta lopp blir det svårt att fantisera ihop fler än 3 motbud till favoriten.


Så hur spelar man om man tror bägge lamporna vinner?

Det måste ju såklart bli G7 endast för 7 rätt då det är högst troligt att femmorna fryser inne. Det ser inte jättesvårt ut i de övriga avdelningarna heller

Men det är klart att det kan skrälla till någonstans och att just 7 rätt ger förhållandevis bra betalt. Men som helhet blir det nog lättfunna vinnare i de flesta avdelningar och 6 resp 5 rätt lär inte ge mycket.

avd2) 3 Frivoll Galilei är nog bästa hästen i loppet. Ulf Ohlsson är duktig på att förvalta chanserna bakom kallblod.

Från samma stall ( Tjomsland) kommer 5 Diesel Harry som är nog är lika kapabel men har galopperat sina chanser på slutet. Räknas felfri som första motbud då de säkerligen tar hand om platserna ledare och rygg ledaren om bägge går felfritt. Sen när det är samma stall det är frågan om så gör nog kusken bakom ledaren allt han kan för att hålla rygg ledaren instängd...

8 Moetiv har visat upp kapacitet men har nog inte rätta vinnarskallen. Att bromsa när man först är ingen bra egenskap. Måste ”luras” till vinst och känns överstreckad.

Jag tror ett lås på hästarna 3 & 5 är starkt i loppet.


avd 3) 4 Trumpie är ganska säkert bästa hästen i loppet men 6 Turmalin Yankee maxas i utrustningen och är snabb ut.
Att strecka ledaren och bästa hästen kommer man nog långt med.


Avd5) Tjomsland har likt avd 2 starka vinnarkandidater i loppet.
Det känns som en match mellan Tjomsland och Sjoner i avd5.

Tjomslands trio 1 Trollsterk Viking, 2 Spik Loke och 12 Tangen Elvira mot Sjoners Favorit 10 Storm Teddy

Då det säkerligen blir någon form av samarbete mellan kuskarna bakom Tjomslands hästar så kanske vi slipper favoritvinst i femte avdelningen?

Jag tror att någon av de 3 Tjomsland tränade vinner loppet. Helst ser jag 2 Spik Loke eller 12 Tangen Elvira som vinnare då de just nu är minst spelade av de 4 jag tror på i loppet.


Avd6) 6 Lets Go Earnie här har spelarna enlig mig hittat rätt favorit i loppet ( igen..)

LGE borde köras till ledning ganska tidigt. De på samma startvolt kommer knappas svara ledningen och från ledning är det hästen att slå i loppet.

13 Chocking Superman är ju i grunden en Guldhäst och skulle kunna vara ”bara bäst” i loppet men där får man ägna sig åt gissninglekar för att bedömma om hästen är i form direkt efter vila samt om man ens fösöker vinna loppet till varje pris. Är det Prepare eller inte?

10 Eder Bob kan vara en rysare som singelprocentare i loppet.var 4:a sist där ettan och tvåan i mål hette Selmer I.H och Mindyourvalue W.F - klart enkare emot idag.

7 Ippon Futura Är bäst på mellanvolten, gör gedigna insatser hela tiden och står ganska bra inne i loppet . Skrällduglig med rätt resa.

9 Donners Am måste väl också nämnas. Gör bra lopp men vinner inte ofta. Står rätt tufft inne på pengarna på sin volt och det känns mer som en platschans än en vinstchans.

avd7 loppet är för hästar med upp till 725K på kontot.

Verkar var brist på hästar i den klassen i Östersundskrokarna för
2 Zooropa är rikast i loppet med sina 578K intjänat.
Mats E Djuse förstärker i sulkyn och hästen var riktigt bra sist efter en omöjlig resa.

Det verkar som spelarna hittat rätt favorit även här.

12 Global USA har tjänat 100K mindre och spår 12 är inget plus direkt även om hästen vunnit en spårtrappa från bricka 14 i ett diamantstolopp i våras.

7 Flight Danseur har tjänat ännu mindre 335K . Är startsnabb och får Ulf Ohlsson ledning så är nog hästen största hotet mot favoriten 2 Zooropa.

4 New Direction har gjort bra lopp men står väldigt hårt inne i loppet med sina 227K intjänat.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Tipsb (+5), trance_error (+5), Ace (+5), asgaya3141 (+5), KalleKlut (+7)

Senast redigerad av Basse den 2020-11-01 klockan 03:24.
Basse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-11-01, 03:21   #2
 
Reg.datum: mar 2012
Ort: stockholm
Inlägg: 15 403
Sharp$: 30288
Standard

Det ovanstående är vad jag kommit fram till men jag har inte kollat alla hästars 5 senaste lopp direkt så vi kanske kan hjälpas åt att hitta de rysare jag missat .

Vad har ni för nästagångare till GS 75?
Basse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-11-01, 03:39   #3
 
Reg.datum: mar 2012
Ort: stockholm
Inlägg: 15 403
Sharp$: 30288
Standard

Tipsen från banprogrammet för de som vill ha lite läsning:


Oscar Berglund med topphästar inom GS75

När Östersundtravet arrangerar en GS75-omgång under söndagen är det spännande lopp med gott om fina hästar i startfälten.

En som har det väl förspänt på förhand är hemmatränaren Oscar Berglund, som har ett flertal goda vinstchanser under dagen. I GS75-inledningen tror jag hårt på hans tyskeBold Heuvelland som övertygat stort i två mycket lätta segrar. Denne Ready Cash-valack verkar vara stabil, har vunnit ”okörd” i sina startar i Sverige, står billigt inne i klassen och trots bakspår tror jag att Magnus A Djuse bara rundar till seger. Omgångens bästa singelstreck!

Naheed i GS75-4 är en annan tysk som övertygat hos Oscar Berglund, men inom V75 senast blev han väl framåt och när Magnus begärde lite av honom på upploppet blev det galopp. Det senare berodde också på att han vrickade sig i den vevan. Muscle Hill-hingsten har toppchans, men möter en riktigt stark och rejäl Robert Bergh-tränad hingst i Brunello Hall. De båda är verkligen vassa för klassen och jag tror att det blir en spännande strid dem emellan.

Berglunds Shocking Superman i GS75-6 var aktuell inför elitloppet i våras men slutade upp med att fungera fullt ut och har nu fått trimma hemma sedan i juli. Orlando Vici-sonen är sannolikt bra direkt i återkomsten, men det är tufft att ta begära att han skall in 40 meter på ”Bergharns” Dollar Hornline. *** edit Dollar Hornline Struken

GS75-omgångens andra spik som jag tagit ut är lite mera chansartad, men om den Öystein Tjomsland-tränade 3-års- hingsten Frivoll Galilei springer ned mot de 1.26 som han gick i september full väg blir han svårnådd från ledningen. Ledaren i körsvenschampionatet Ulf Ohlsson sitter i vagnen och ekipaget har ett fint utgångläge i GS75-2!

I sprinterloppet därefter går tipset till 3-årige Trumpie som gick starkt senast på Solvalla och Nicklas Westerholms valack har ett toppspår bakom bilen. Turmalin Yankee ser fin ut och passas emot, liksom Maharajah-sonen Art Brown.

GS75-5 är ett vidöppet lopp för hög klass bland kallbloden. Månremus gillar jag och Magnus A Djuse får tipset, men spår 11 är ju inte det roligaste och det kan skrälla till här.

I stoloppet som avslutar tillställningen har de som tjänat mest pengar i So Gå Kleopatra och Zooropa fått perfekta utgångslägen och räknas, men flera tycker nog att de har bra hästar att köra med här så det kan gå undan inlednings- vis. Zooropa tror jag klart mest på, med Mats E. Djuse i sulkyn men ingen i fältet radar upp ett segrarna och utgångens känns oviss på förhand. ”
Basse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-11-01, 04:52   #4
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 859
Sharp$: 3910
Standard

Ja så ser det tyvärr ut jag gick igenom loppen i gårkväll hade inte samma energi som du hade då jag i princip har hemmabana

Trav e trav och det kan alltid komma en balja i nåt lopp men att spela på att det man sett och tagit ut som vinnare ska förlora då blir det svårt att vinna överhuvudtaget och bättre då i så fall att stå över ?! Alternativt göra en liten rövapåkupong

Jag ska kika igenom loppen en gång till alltid lockande då det är jackpott men det känns som Bro Park just nu är intressantare i galoppen kan nästan alla storisar förlora idag är en femtonårig tjej megafavorit med den förmodade bästa hästen i loppet men det ka jag nog inte låta bli att syna
joppe59 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-11-01, 05:44   #5
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 520
Sharp$: 7928
Standard

Bra genomgång, Basse! Men tänk på att i GS75 fördelas jackpotpengarna ut på alla 3 potterna, så till skillnad från V75 är det inte lika säkert att femmorna fryser inne om det blir favoritbetonat.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Tipsb (+1)
Altoc är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-11-01, 06:04   #6
 
wowsuchevs avatar
 
Reg.datum: jun 2015
Inlägg: 65
Sharp$: 1204
Standard

Sitter och glor på lite fasta odds, och de är nästan i alla lopp totalt tvärs emot insatsfördelningen på GS75. Samma visa med ATG's vinnar-odds. Exempel: 9.2 i fasta vinnarodds till 10. Naheed i fjärde loppet. Inget taskigt odds för en 80-procentare.

wowsuchev är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-11-01, 08:35   #7
 
Reg.datum: dec 2019
Inlägg: 4 673
Sharp$: 12822
Standard

Visst ser det favoritbetonat ut i em och Djuse bröderna kommer väl att dominera.
Två nordislopp ställer till det för en sörlänning som jag och står nog över streckspelet.

7 Cosmic Photo kanske kan överraska om storfavoriten mot förmodan kommer på vingel.
Bold Heuvelland är ju trots allt en 4 årig Ready Cashare
1 Bowling El Mar. Stall Bowling och Medin har levererat många fina hästar från härliga Västkusten. Psst Orlando Vici gener
Sprintern 2 Spik Loke är väl ute på fel distans men har stigande form. Psst jag är iskall på nordisar (oxå)
4 New Direction. Funkade inte i monte’ tillbaka med sulky. Står hårt inne men duger nog bra i ganska behagligt motstånd.
Efterhandaren är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-11-01, 09:09   #8
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 156
Sharp$: 57014
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av wowsuchev Visa inlägg
Sitter och glor på lite fasta odds, och de är nästan i alla lopp totalt tvärs emot insatsfördelningen på GS75. Samma visa med ATG's vinnar-odds. Exempel: 9.2 i fasta vinnarodds till 10. Naheed i fjärde loppet. Inget taskigt odds för en 80-procentare.

Vilket bolag har 9,20 i fast odds på Naheed? Lägger ett spel direkt om jag får reda på det.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Ace (+5)
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-11-01, 09:55   #9
 
Reg.datum: okt 2012
Inlägg: 10
Sharp$: 2202
Standard

Var lägger sharps kungarna sina andelar nu?
thenisses är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-11-01, 10:07   #10
Ace
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 2 339
Sharp$: 5215
Standard

Forum/andelsspel...
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
thenisses (+10)
Ace är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-11-01, 10:19   #11
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 742
Sharp$: 9131
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av thenisses Visa inlägg
Var lägger sharps kungarna sina andelar nu?
Det officiella ombudslaget är pausat tills vidare. Mer info kommer inom kort.

__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
thenisses (+10)
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-11-01, 11:04   #12
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 756
Sharp$: 37638
Standard

Slänger in ett tidigt system då det är jackpot igen. Två starka favoriter som nog vinner sina lopp. Tjomslands hästar i andra tror jag gör upp från första fållan över kort distans. Femte känns mest öppet. Sista hoppas jag klara på tre streck, tredje bör man klara på fyra och så singlar jag Shocking Superman som har överlägset högst kapacitet i sjätte. Hästen är halsopererad och verkar i fin författning nu, även om den självklart inte lär vara på topp. Det här gänget borde han fixa.

Lycka till!

GRAND SLAM 75
Inlämnat: 2020-11-01, 11:57
Östersund
Söndag 2020-11-01
Start: 15:00
Kostnad: 144,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 10 Bold Heuvelland (7, 4)
2: 3, 5 (8, 12)
3: 1, 2, 4, 6 (12, 9)
4: 10 Naheed (9, 1)
5: 1, 2, 8, 10, 11, 12 (3, 5)
6: 13 Shocking Superman (6, 9)
7: 2, 4, 12 (7, 5)

1x2x4x1x6x1x3 = 144 rader.
144 x 1 x 1,00 kr = 144,00 kr.
Totalt: 144,00 kr.
Rättningskod: WLQ ZHC JDW
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-11-01, 11:29   #13
 
Kgrhs avatar
 
Reg.datum: maj 2020
Inlägg: 198
Sharp$: 366
Standard

Har planerat in spel till den här omgången, men det ser jobbigt ut med de stora favoriterna. Det blir troligen någon form av villkor där exakt en av dem får vinna, alternativt 1-2 av de båda och Shocking Superman.

Som bonus kommer lite galoppstatistik i urval från kallblodsloppen:
GS75-2:
1 Napoleon har galopperat 4/9 i år
2 Mykle Odin har galopperat 3/8 i år
4 Hallsta Melodi har galopperat 10/13 i år
5 Diesel Harry har galopperat 5/10 i år
7 Paulas Prins har galopperat 4/10 i år
8 Moetiv har galopperat 2/5 i år
11 Bara Blixten har galopperat 3/13 i år
12 Yxbacka Lyrik har galopperat 4/13 i år
14 Förtrollad har galopperat 2/12 i år

GS75-5
1 Troll Sterk Viking har galopperat 3/6 i år
7 Optandsfröken har galopperat i 3/4 bilstarter i år
9 Thess Prinsen har galopperat 3/12 i år.
11 Månremus har galopperat 3/14 i år.
12 Tangen Elvira har galopperat 6/12 i år.

Observera att jag hämtat uppgifterna från ATG och en del starter i Norge finns ej med.
Kgrh är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-11-01, 11:46   #14
 
Reg.datum: jun 2020
Inlägg: 2 399
Sharp$: 5755
Standard

GRAND SLAM 75
Inlämnat: 2020-11-01, 12:45
Östersund
Söndag 2020-11-01
Start: 15:00
Kostnad: 360,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 10 Bold Heuvelland (7, 4)
2: 3 Frivoll Galilei (5, 8)
3: 1, 2, 4, 6 (12, 9)
4: 9, 10 (1, 8)
5: 1, 2, 3, 5, 6, 8, 10, 11, 12 (4, 7)
6: 6, 7, 9, 10, 13 (11, 12)
7: 2 Zooropa (12, 4)

1x1x4x2x9x5x1 = 360 rader.
360 x 1 x 1,00 kr = 360,00 kr.
Totalt: 360,00 kr.
Nobleflash är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-11-01, 11:50   #15
 
trance_errors avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Ort: Stockholm
Inlägg: 6 295
Sharp$: 1093
Standard

Andel Systemet

10 Bild Heuvelland
1,3,5,10,12
1,2,4,6
1,8,9,10
1,5,8,10,12
6,7,9,10,13
2 Zooropa

2000kr

Senast redigerad av trance_error den 2020-11-01 klockan 11:52.
trance_error är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td