Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2023-06-04, 08:36   #1
 
Reg.datum: dec 2019
Inlägg: 4 662
Sharp$: 12786
Standard

Söndag 4/6 - Axevalla - GS75 mm


Härliga Axevalla bjuder på ganska fina stolopp. Guldstoet med 350 tusen i första pris för orutinerade 3 års damer som grädde på moset.

GS75 1) Ganska klurigt lopp med orutinerade ston.
2 Jackie Jaam Moberg måste som vanligt bevakas i min värld. Hästen har smygform, bra läge och Orlando Vici gener. Smack.
4 Gizelliore Den där Wäjersten vinner ju med det mesta nuförtiden. Helt grymma framgångar. Och hästarna springer ju rekord tider på löpande band.

2) 7 Bo Jangle Tog sin första seger senast på ett övertygande sätt.
8 Eyesight Kommer oxå från vinst men i enkelt motstånd. Lite väl många G i raden. Psst är ju trots allt Varennare
Flygande Holländaren Vredebest är lite tveksam storfavorit i Sverige debuten. Surt läge och ingen rad som imponerar.

3) 8 Borups Tornado Hästen gick bra senast och är nog på G. Trivs som bäst i sommarväder.

4) Spännande Stochampionat test.
2 Eireann Här snackar vi bättre än raden. Se upp.
4 Jurista Ganska stabil Ready Cashare som är härdad i tuffa gäng. Och den där Wäjersten är ju ingen bluff. Barfotaryck !!

5) 4 Mary Ann Lane Har visat fina takter i årets starter med två raka dock beskedligt motstånd. Och Orlando Vici gener är inte fel
9 Henry Palema Tog en gunga i årsdebuten senast och är svårbedömd men har normalt mycket spring i benen. En stänkarvarning är befogad på Crebas filuren som har stallform.

6) 9 Ivanka Amok Omgångens spikförslag. Nurmos årsdebutanter blandar och ger men här tror jag rutinerade Osterling är ensam på målfotot. Hästen är normalt mycket bra för klassen.

7) Spännande 3 års lopp. Mina chansstreck i vidöppen tillställning.
3 Vikens Bonjour Visat bra kunnande i årets starter och brukar vara med på linjen.
10 Loke Sancy Diamond Läcker Loke häst som hamnat i stospecialisten Walmans träning. Hm jag gillar dock inte skoryck på en färsk 3 åring. Fy Walman, var rädd om hästen och bränn inte ljuset i båda ändar.

Senast redigerad av Efterhandaren den 2023-06-04 klockan 08:42.
Efterhandaren är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-06-04, 08:39   #2
Banned
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 3 017
Sharp$: 5157
Standard

Iväg i finvädret - slänger in min 50-kronors som vanligt. En liten DD rensade kontot också:
3 - 5. Lycka till!

GRAND SLAM 75
Inlämnat: 2023-06-04, 09:30
Axevalla
Söndag 2023-06-04
Start: 15:00
Kostnad: 48,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 4, 10, 11 (1, 7)
2: 3, 8 (11, 7)
3: 8 Borups Tornado (3, 2)
4: 4, 11 (1, 3)
5: 4, 15 (6, 9)
6: 3, 9 (4, 6)
7: 5 Ninetta Boko (10, 7)

3x2x1x2x2x2x1 = 48 rader.
48 x 1 x 1,00 kr = 48,00 kr.
Totalt: 48,00 kr.
Rättningskod: FSP DDC SBF
valo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-06-04, 08:45   #3
 
korpos avatar
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 1 147
Sharp$: 5719
Standard

Spelvärde bjuder på Avd:1

A-HÄSTAR
7. Jeannica
2. Jackie Jaam
B-HÄSTAR
4. Gizelliore
10. Gelato Pellini
1. With Wings
3. Vienna Wine
12. Solkattens Pearl
6. Escama
9. Edmystica
11. Molly Vici
B/C-HÄSTAR
8. Executive Xit
5. Meryl Streep Boko
C-HÄSTAR
-
D-HÄSTAR
-
Spetsanalys
1 With Wings är svårbedömd då hon debuterar bakom startbilen. Spår ett på Axevalla är dock positivt och det är en häst som är rätt så kvick i benen varför hon inte bör hamna alltför långt bak. Mattias Djuse låter också inne på det - vi sätter hästen som knapp favorit till rygg ledaren och andrahandare vad gäller ledningen. 2 Jackie Jaam kan öppna vilket hon visade 5/12 ifjol, men ej tryckts av på slutet och Jonas Moberg vill vara försiktig med hästen som har lite stressiga tendenser - roligt att man ej laddar. 3 Vienna Wine öppnade helt okej i debuten för André Eklundh för tre starter sedan, men inte visat sig vara någon blixt ännu. Outsider för rygg ledaren. 4 Gizelliore trampar iväg rappt de första stegen och har spetsat enkelt två senaste. Bör inte ha några större problem att hitta först till plankan här - klar spetsfavorit. 5 Meryl Streep Boko är inte alls oäven från början och även om hon inte är någon het spetskandidat, så är hon en av flera tänkbara för rygg ledaren. 6 Escama har hittat till spets tidigare bakom bilen, men blev över från spår ett senast. Också tänkbar för hålet men inget hett spetsbud. 7 Jeannica spetsade lätt i Sverigedebuten, men galopperade gången efter. Frågan om man vågar trycka av här? En av de tre heta vad gäller spetspositionen - men långtifrån huvudscenariot att hon hittar dit. 8 Executive Xit har inte utmärkt sig särskilt mycket från start hittills och svårt räcka till från åttondespåret.

Enligt följande värderar vi spetschanserna varvet från mål:
4. Gizelliore 55 procent (i rygg: 1. With Wings. Utvändigt: 5. Meryl Streep Boko.)
1. With Wings 20 procent (i rygg: 4. Gizelliore. Utvändigt: undefined.)
7. Jeannica 18 procent (i rygg: 1. With Wings. Utvändigt: undefined.)
Övriga - 7 procent
Loppanalys
4 Gizelliore är favorit i inledningen och Wäjersten låter nöjd med henne, men hon har trots allt inte startat sedan slutet på mars och någon toppform kan vi inte räkna med. Hon har bara startat med längre än 30 dagar vid ett tillfälle tidigare och det var i årsdebuten då hon slutade tvåa som favorit så litet underlag att gå på - men hursomhelst så tycker vi inte kapaciteten är hur hög som helst när det gäller Gizelliore. Hon är spetsfavorit där hon är obesegrad efter tre försök och bör leda detta länge - men ingen favorit att gå på för vår del då ljummet spelvärde på henne den här söndagen och vi räknar med att hon kommer trenda nedåt framåt spelstopp.

Istället bör procenten öka på 7 Jeannica som vunnit i två av fem starter med bra intryck sedan hon kom till Sverige och Fredrik Wallin. Hon har nu två galopper i rad vilket såklart oroar en del, men gick starkt näst senast där hon såg laddad ut och vi håller den här som bättre kapacitetsmässigt och ger henne med knapp marginal högst vinstchans i loppet. Fredrik Wallin berättade för oss att hästen blivit behandlad efter senast och att man sätter på ett par tunna sulor nu för att hon ska sköta sig och då hon är betydligt mindre spelad än Gizelliore vid materialsläpp är valet enkelt. Vi räknar med en bra insats och detta är förstahästen!

Vi dubblar A-gruppen med Jonas Mobergs 2 Jackie Jaam som också visar god kapacitet och den här tycker vi ska bli extra spännande att se senare då man väljer att rycka skorna på henne - men Jonas Moberg berättade då vi snackade med honom att det dröjer ännu ett tag. Jackie Jaam höll starkt som tvåa senast och vann på fint vis gången innan och precis som vår förstahäst så är vi inte alls säkra på att favoriten är bättre än den här då det gäller kapaciteten. Hon sitter lämpligt till i andraspår direkt vilket gör att Moberg kan köra lugnt från start, då hästen har en del stressiga tendenser, och har hon sedan en bra dag sänker hon många till slut! Andravalet.

10 Gelato Pellini var ej som bäst senast och nu åker skorna på igen samt att hon har pausat, men tränare Maria Törnqvist låter nöjd med träningsrundorna och vid de två tidigare tillfällena när det som nu gått längre än 30 dagar mellan starterna har hästen varit tvåa och trea. Tänkbar skräll om det klaffar.

1 With Wings kommer från seger och Mattias Djuse låter nöjd med sin häst, men lite frågetecken är det för innerspåret i bildebuten. Får hon rygg ledaren som vi är inne på så finns farten att utmana ifall luckan kommer - samtidigt är procenten rätt så hög vid materialsläpp och lämnar inte utrymme för något större spelvärde om vi jämför med A-duon som vi har klart bättre känsla för. En B-häst bland flera.

3 Vienna Wine har gjort tre starter för André Eklundh och det såg inte slutsålt ut vid galoppen in mot upploppet senast då man vred ut till attack. Vi tycker att hon är bättre än raden och inte ofarlig med en fin smygresa.

12 Solkattens Pearl är normalt sett bortlottad och det krävs att de främsta sviker om hon ska räcka hela vägen, men är inte så tokig i grunden och gör debut för Fredrik B Larsson den här söndagen. Tänkbar rysare och vi håller upp en bit i B-gruppen om man streckar sju eller fler hästar.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
solum (+5)
korpo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-06-04, 09:30   #4
 
Reg.datum: aug 2017
Ort: Härliga Hälsingland
Inlägg: 1 011
Sharp$: 823
Standard

Ska till torpet och gallra morötter, därför tidigare inlämning

4
5.8
8
4
15
3.5.9
3

God tur idag
Liisa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-06-04, 10:25   #5
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 740
Sharp$: 9128
Standard

Axevalla på schemat idag och det pratas ju ALLTID om det låååånga upploppet.

Något jag tycker får alldeles för lite uppmärksamhet är banans beskaffenhet. Jag tycker att man ofta ser lite märkliga galopper här och lägger åtminstone en del av min tid för att försöka hitta hästar som tidigare fungerat på Ax för att minska risken för galopp.

Nu går det ju aldrig att få med allt fullt ut men en parameter att beakta åtminstone...

__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-06-04, 10:26   #6
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 740
Sharp$: 9128
Standard

Avd 2 är lågklassigt och lärlingar. Bäddat för skräll!

5 Celeste Bryne avgår från bästa spåret och maxxas i balansen (BFRO/BIKE) och kommer dessutom från skrällseger. Drygt 4% i nuläget men lär stiga.

__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Senast redigerad av Gotland den 2023-06-04 klockan 10:27. Anledning: Celeste
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-06-04, 10:45   #7
 
Reg.datum: jun 2020
Inlägg: 2 397
Sharp$: 5753
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Gotland Visa inlägg
Avd 2 är lågklassigt och lärlingar. Bäddat för skräll!

5 Celeste Bryne avgår från bästa spåret och maxxas i balansen (BFRO/BIKE) och kommer dessutom från skrällseger. Drygt 4% i nuläget men lär stiga.

Tittade på den också förut, men valde bort.

Kusken vann inget lopp ifjol på 82 starter. Ingen vinst såhär långt i år heller.

Sedan nämnde du banans beskaffenhet tidigare. Barfota kanske inte faller så väl ut om hästen får problem med underlaget.

Svårlöst lopp. Blir inte förvånad om denna vinner nu
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Gotland (+5)
Nobleflash är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-06-04, 10:45   #8
 
BobGurans avatar
 
Reg.datum: mar 2013
Inlägg: 211
Sharp$: 1668
Standard

Fick ett Flaggpling på 12 Önas Rose, spännande om draghjälp av Nurmos häst i fjärde avd.
BobGuran är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-06-04, 10:46   #9
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 740
Sharp$: 9128
Standard

Nu aviseras BIKE på 3 Selene Race i lärlingsloppet och med Henriette upp så ska man med på lappen.

Så här långt lutar jag lite åt att spika 15 Capitano i femte. Men här finns riktiga dunderdrag bakom i form av 6 Hilfiger med MaD och barfota fram samt 8 Hyannis Port med Petter K.

SVÅRT! Men måste jaga fram två spikar!

__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-06-04, 11:06   #10
 
Reg.datum: jun 2020
Inlägg: 2 397
Sharp$: 5753
Standard

GS75
Inlämnat: 2023-06-04, 10:31
Axevalla
Söndag 2023-06-04
Start: 15:00
Kostnad: 360,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 1, 2, 4, 6, 7, 9 (3, 11)
2: 2, 7, 8, 11 (3, 5)
3: 8 Borups Tornado (3, 2)
4: 3, 4, 11 (1, 2)
5: 6 Hilfiger (4, 15)
6: 6 Noxx Vrijthout (9, 4)
7: 3, 5, 7, 10, 12 (4, 9)

6x4x1x3x1x1x5 = 360 rader.
360 x 1 x 1,00 kr = 360,00 kr
Totalt: 360,00 kr.
Rättningskod: JZP BDG VFM

Hade fem rätt igår. Missade på spikarna, där jag chansade rejält! Mina tankar, idag.

Avd 1
Riktigt lurigt och öppet lopp inleder.

Streckar sex stycken hästar. 6 Escama 4% med Jepson och hemmatränaren Josefine Ivehag, skulle kunna vara en tänkbar skräll. Även 9 Edmystica 2% kan vara en rolig skräll.

Avd 2
Också ett svårt lopp. Lärlingar dessutom!

Jag streckar de fyra mest betrodda och håller andan.

Avd 3
Gillade intrycket över mål på 8 Borups Tornardo 27% i senaste starten på V75. Knapp favorit nu. Spår 8 är ju inte så kul, men det är ett litet fält och MAD upp. Spik.

Avd 4
4 Jurista stor favorit och har ett bra läge. Aviserat barfota runtom.

11 Bonneville W.I. 18% gör årsdebut och det är ju inte viktigaste loppet för denne.

Tar med 3 Olivia Coger 5%, som är lite bortglömd idag, och hoppas att Fredrik Persson är taggad på vinna detta... Viola Silas lopp.

Avd 5
Chansspikar 6 Hilfiger 7%. Återkommer efter lite vila, så är lite svårbedömd. Slutat tvåa och trea flera gånger, utan att få vinna. Lättas i balansen då man rycker framskorna... kanske första segern kan tas här? Hoppas.

Avd 6
Spikar tredjehandaren 6 Noxx Vrijthout 13% med Rebecka Dahlén. Jag fick in henne som vinnare för ett par år sedan, då hon vann detta loppet. Duktig kusk, som varit mammaledig tror jag. Förra året 22 starter som kusk och raden 4-2-2 är fina papper. En tredjeplats såhär långt på blott 3 starter i år.

Hästen då? Gjort det fint i sina starter hittills på svensk mark och sköt till bra senast.

Avd 7
Öppet lopp och streckar fem hästar.

Kanske kan 3 Vikens Bonjour 10% leda runtom om den kommer till ledning.

Lycka till med spelen idag!
Nobleflash är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-06-04, 13:04   #11
 
Reg.datum: sep 2020
Inlägg: 569
Sharp$: 1360
Standard

GS75

4
7,11
3,5,8
4
4,6,9,14,15
6
5
robert78Polen är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-06-04, 13:11   #12
 
Reg.datum: mar 2015
Inlägg: 1 119
Sharp$: 3607
Standard

GS75
Inlämnat: 2023-06-04, 14:10
Axevalla
Söndag 2023-06-04
Start: 15:00
Kostnad: 72,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 4 Gizelliore (1, 7)
2: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 (11, 7)
3: 2, 4, 8 (3, 1)
4: 11 Bonneville W.I. (4, 1)
5: 15 Capitano (4, 6)
6: 9, 11 (4, 6)
7: 5 Ninetta Boko (10, 12)

1x12x3x1x1x2x1 = 72 rader.
72 x 1 x 1,00 kr = 72,00 kr
Totalt: 72,00 kr.
Nollkollolisten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-06-04, 13:20   #13
 
Reg.datum: sep 2010
Ort: Norrtälje
Inlägg: 838
Sharp$: 2469
Standard

Undrar om det inte var Oaks-vinnaren vi såg nu i andra loppet i form av Nurmos fina Adriatca. Såg smällfin ut när hon gick runt fältet och lätt slog av ett par riktigt duktiga konkurenter

Sen undrar jag om Magnus A Djuse har anlitats som förstekusk på Nurmos hästar för den senaste tiden känns det som han har kört de flesta?
Difsteve är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-06-04, 14:23   #14
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 735
Sharp$: 37610
Standard

GRAND SLAM 75
Inlämnat: 2023-06-04, 10:16
Axevalla
Söndag 2023-06-04
Start: 15:00
Kostnad: 48,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 4 Gizelliore
2: 11 Mister Vredebest
3: 2, 3, 4, 8
4: 11 Bonneville W.I.
5: 15 Capitano
6: 9 Ivanka Amok
7: 3, 5, 7, 10, 12

1x1x4x1x1x1x6 = 24 rader.
24 x 2 x 1,00 kr = 48,00 kr.
Totalt: 48,00 kr.
Rättningskod: MWR CDH ZFB
Shooter är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-06-04, 14:30   #15
 
Reg.datum: apr 2011
Inlägg: 3 317
Sharp$: 6208
Standard

Trist med resor i draget för hästar som är sämre.

När ska det införas egna spår och ingen rygg på nån? Ingen kan vingla och ingen kan få en smygresa, bästa hästen vinner alltid.

Max 8 st i egna spår.

Eller kör som i USA, nära på samma
shjuve9le är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td