Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
apr 2013
03

Vinnare av rekartävlingen för mars månad!

Då var första månaden av rekartävlingen avgjord! Totalt kom det in över 100 rekar och de flesta av rekarna var av mycket hög kvalitet. Vi hoppas nu på en lika lyckad fortsättning nu när vi börjar nästa månads tävling!

Ta del av rekarna på Sharps.se/rekar

Vinnarna av mars upplaga av rektävlingen är följande:

1. 1500 kr- Skubb14
2. 750 kr - Pacman
3. 250 kr - Pilkast
4. 250 kr - performance
5. 250 kr - the chef


Stort grattis till Skubb14 som med sina 18 rekar med ett medelbetyg på 3.64 tog hem mars månads tävling. Vinnarna kan kontakta Boone för att få utbetalning via Skrill (tidigare Moneybookers).

Vi önskar alla lycka till i aprils upplaga och samma prisstege gäller som för mars månad. Vi har tagit till oss av er feedback och arbetar fortfarande med att förbättra reksystemet 1.0. Ni kan fortsätta ta upp frågor och synpunkter på systemet under feedback avdelningen.

Är du en ny läsare och vill veta mer om tävlingen som vi har där du kan vinna 1500 kr varje månad genom att skriva spelförslag som publiceras på Sharps? Läs vidare här och här för mer information om hur du går tillväga.

Kommentera (66)

promo
td