Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Rimbo – Guif

Jag rekommenderar att rygga denna men den som har lite is i magen kan säkert vänta och haffa ett något högre odds när Pinnen slipper sina odds. Anledningen att jag lägger den redan nu är för att så många som möjligt ska hinna läsa och kunna rygga reken, inte för att jag själv ska jaga stats.

Guif spelar som alltid med ett högt tempo, många växlar och många snabba kontringar med Tholin i spetsen (V6) som också är lagets bäste målskytt. I senaste matchen mot Malmö så blev det 56 mål trots 3 straffmissar och ett par för tidiga avblåsningarsom resulterade i mål.

Jag tror att detta Guif kommer passa Rimbo väldigt dåligt i form av hypersnabba kontringar. Rimbo spelar gärna 3-2-1, 4-2 och till och med ibland 3-3, vilket är ett hyperaggresivt försvarsspel. Detta kommer inte att funka på Guif som kommer springa sönder det försvaret totalt.

Vad som dock är lite läskigt med Rimbo är att de allt som oftast på hemmaplan knaprar sig ikapp med väldigt snabba avslut och spelvändningar. Går det inte att vinna på att spela ett snabbt spel så spelar man bara ännu snabbare känns deras filosofi som.

Guifs försvar passade jättebra mot Malmö som bara mäktade med 23 mål på bortaplan. Malmö var ganska stillastående och gjorde få växlar och tog mycket dåliga avstämda avslut från 9 meter så Guifs målvakt såg bättre ut än han egentligen var. Rimbo kommer växla, springa, växla, springa, tappa boll, få kontringar emot sig. I försvaret kommer Guif få många genombrottslägen, dvs väldigt bra målchanser, alternativt kommer Rimbo stjäla boll och kontra.

Den här matchen är som upplagd för en fartfest och Rimbo snittar 61,8 mål/match medans Guif snittar 54,4 mål/match. Men som sagt, Rimbo i sin hemmahall betyder alltid full fart och Guifs grundspel är med fart så det finns ingen anledning att dra ner på tempot som t.ex. Lugi, Kristianstad och Malmö gör då deras grundspel är uppställt anfall med någon kombination.

Inga skador vad jag känner till. Guif hade full trupp vad jag förstod igår i matchen mot Malmö och ingen spelare skadade sig.

Jag hade lagt linan på åtminstone 63,5 här och ser stort värde i 60,5! Jag spelar som vanligt med 1-10 units och 6 units är ett normalspel. Troligtvis kommer jag lägga några units på ännu högre lina på Bet365 när de lägger upp sådana odds.

Sammanfattning:

- Rimbo spelar väldigt offensivt försvarsspel
- Rimbo snittar över linan
- Guif har ett grundspel som bygger på fart
- Guif är grymma på kontringar


10 av 14 offentliga rekar som jag har lagt denna höst i handbollen har suttit med finfint netto. Räknar med att denna bättrar på den statistiken ännu mer.

EDIT: Länk till mitt låsta spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/28705
Handboll

Rimbo – Guif

  • Postad:
    19 dec 2013
    14:24
  • Rekare: Sprite
  • Spel: ÖVER 60.5
  • Insats: 6,00
  • Odds: 1,85
  • Bolag: Bet365, SvS
  • Datum:
    21 dec 2013
    17:15
  • Sport: Handboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Swedish Eliteserien 2013
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Sprite 2013-12-21 17:41

Hade varit intressant att se denna match om lagen spelade för dem onormalt långsamt eller om målvakterna var superbra. 22-30 och förlust på spelet dessvärre

Sprite 2013-12-21 16:57

15-14 HT. Första målet kom efter hela 5 min och 26 sekunder så det har rullat på bra efter det. 31 mål i andra är inte alls omöjligt även om spelet såg bättre ut före matchstart

Sprite 2013-12-20 07:02

Nätbolagen har höjt till 61,5 men behållt oddset. Det är bara SvS som ligger kvar i sin bedömning
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td