Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Artiklar

Intervjuserie med cappers: LiehtLieht - Nybörjaren som bara vinner
Skrivet av: LemasiveJag bestämde mig för att återuppta min artikelserie och vem kunde jag börja med än vår egna Theil/Lieth, jag kommer ställa lite korta frågor för att lära känna vårt nya hockeygeni.Du har på senaste tiden kommit fram som en Sharp inom Norsk hockey bland annat och man får väl säga att hockeyn är just det du är bäst på. Hur känns det att nå sådana framgångar med vad jag endast kan se som hårt arbete?

Det känns kul att folk uppskattar mina tips, och det är kul att bidra på ”Sveriges bästa spelsida”. Att hockeyn är det jag är bäst på är det ingen tvekan om. Den norska hockeyn har som sagt gått riktigt bra (23-3-1) då alla förluster/push har missat med ett mål. Jag hoppas att det fortsätter i den riktningen då det är där jag vill ligga.


Du är ganska okänd för dom flesta förutom att du lägger väldigt exakta spel och har gjort dig känd för att pressa din förmåga till den yttersta gränsen där en förlust är ett personligt hån mot din kunskap. Kan du inte berätta lite om vem du är?

Jag studerar just nu så det finns mycket tid att lägga på sport, som tur är finns Iphone som kan hjälpa till att ge information när man är upptagen med annat.. Hockey har alltid varit ett intresse sen man var liten, Finland vs Sverige var ju viktigast av allt när man var mindre. Om Finland förlora satt man och tjura i ett hörn kommande skoldag.


Hur kommer det sig att du spelar så mycket på Hockey, för mig personligen är det nog den svåraste sporten att sätta genom att bara titta på en match.

Att valet blev Hockey i bettingen är inte svårt. Jag är största jinxen i fotboll. Sen gillar jag att hockey inte avgörs efter första målet (nej jag vet att inte fotboll gör det heller). Det går snabbt och jag tycker det är lättare att hålla en hög träffprocent med all information som finns ute.


Hur väljer du matcher, vad är det som får en grön lampa att lysa i skallen på dig? Många som är duktiga har jag märkt kan plocka vinnare genom bara att se namnen på lagen, vad använder du dig av för redskap för att plocka vinnande spel?


Tja, eftersom jag fortfarande studerar så går jag alltid igenom utbudet ett par dagar innan. Skriver ner lite noteringar om spelen. Sedan sover man på det och vaknar med ett clear mind, och då är det bara att börja filtrera bort spelen man inte gillar längre. Detta har hjälpt mig otroligt mycket då jag kan tycka att man hoppar på dåliga spel vid tidsbrist.
När jag väljer ut spel i t.e.x KHL så utgår jag oftast från form och all annan team statistik. Mycket måste klicka för att jag ska tycka att ett spel är bra. Historik har jag alltid tyckt är relativt, lagen och förutsättningar är aldrig detsamma. Jag har ju lovat att skriva en write up på Sharps om game/team totals sen tidigare, så jag går inte in på detaljer nu.Du är ganska ny på marknaden så att säga, kan du berätta om den tiden och hur den har varit för dig. Är något som jag vet många gärna vill veta.


Jag har endast sysslat med betting i lite över ett år, och hittills har jag inte haft en losing month. Dock har jag haft otroliga streaks, och otroligt dåliga streaks. Det jag har lärt mig under denna tid är dock att vara mer och mer selektiv och aldrig stänga dörrar för andras åsikter. Jag strävar alltid mot att bli bättre och då tjänar jag verkligen inget på att inte lyssna på andra rekare.

Drömmen för många är ju att kunna leva på sitt spelande, vad är nästa steg för dig och hur ser du på din framtid inom betting?

Jag bor fortfarande hemma, dock är betting något jag kommer fortsätta med. Hus i Åland är nästa mål för mig, efter skolan. Min ekonomilärare är väl inte den gladaste över att jag tjänar dubbelt så mycket som henne :- )

Du har en blog på engelska och jag kan bara anta att drömmen är att bli en välbetald Tout i USA eller Europa, hur har den påverkat dina spel och känns det som att du måste producera vilket kan leda till sämre spel?

Jag har alltid höga krav på mig själv, vill hålla så hög träffprocent som möjligt i hockeyn, då jag vet att det är folk som ryggar. När jag förlorar så förlorar jag ju åt många. Bloggen i sig är rätt missvisande då mer än hälften av spelen är fotboll, och där jag är minus. Men sen jag började reka för public så har jag definitivt blivit bättre och det känns kul att folk uppskattar det.


Så den ofrånkomliga infon som krävs, vad gillar du för lag eller spelare där ute?


Bayern München och Arjen Robben for sure! Världens bästa spelare enligt mig. Han var den största anledningen att Bayern/Holland gjorde så bra ifrån sig. Alla som känner mig vet att jag gillar honom starkt.
I hockeyn, så är jag svag för Pelicans i finska SM-Liiga. Mestadels för att min släkt är från Lahti. Dock går det ju inte så bra för dem, lite av finlands…SSK.


Nu börjar den kalla vintern smyga sig på och höstdepressionerna spöar i backen likt mina antal bankrullar som gulat. Hur tänker du fortsätta med dina tips och spel, vad kommer du ge oss spelare i framtiden?

Tänker väl inte ändra på något, utan fortsätta som jag gör nu, skita i sides och bara köra på Team totals/gametotals. Det är rätt klart att vissa inte ville att jag skulle fortsätta i dagboken. Så det blir norsk hockey då och då, där jag känner att jag är starkast. Då blir folket glada och nöjda.


Har du några sidor/bloggar som hjälper dig att välja matcher?


Predictx på SBR, Genuine betting och sen när jag är riktigt uttråkad brukar jag skriva på bloggar som anonym.
Skribentens noteringar

Jag tackar Lieht som har tagit sig tid och och svarat på mina frågor, jag hoppas även att det har gått att läsa den här lilla intervjuen och gett lite mer info. Jag kommer kanske fortsätta med en eller två till cappers men just nu skall det lagas mat och sedan ska jag ge mig på H.P Lovecraft. Tills nästa gång, BOL.

//Lemasive

Kommentera (11)Postat 2010-11-01
td