Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Artiklar

Intervjuserie med cappers: LuckystrikeLuckyStrike - Cappern utan tur
Skrivet av: LemasiveJag fortsätter min serie med intervjuer och LuckyStrike även kallad LS är näste man till rakning. Han har kommit fram snabbt på sista tiden som säkra spel och har en stor fanbase och ryggare. Jag ställde lite frågor för att lära känna honom närmare och här är vad jag fick veta.


Du är specialiserad inom tennis och volleyboll, hur kommer det sig att du kan så mycket om två för Sverige rätt okända sporter?


Hmm, ja i alla fall volleyboll är ju en väldigt okänd sport här i Sverige tyvärr. Jag fick upp ögonen för sporten under OS 2004 då SVT sände damvolley-turneringen på natten. Ryssland blev mitt favoritlag och i semifinalen mötte de Brasilien och låg under med 0-2 i set och 16-24 i 3e set. Brasilien stod i ca 1,001 i odds (cirka!) medan Ryssland stod i sjuka 70 gånger pengarna. Jag tog ett spel för skoj skull med en liten guldpeng. Ryssland räddade alla de åtta matchbollarna och vände till seger i setet och tog sedan även 4e och 5e set, i en av de största bragder jag sett. Efter det blev jag intresserad av sporten och följde den sporadiskt i några år innan jag fick upp ögonen för att man också kunde spela på de inhemska ligorna. Det var då jag började med bettingen seriöst, när jag märkte hur fel ute bolagen kunde vara.

Du har blivit känd att ge riktigt bra rekar inom tennisen, men du har ju inte alltid gått stadigt med plus. Hur var det innan du började bli känd och det kanske inte gick helt bra? Vad gjorde du för att förbättra dina resultat?


Alltså, tennisen har gått i perioder för min del. Har alltid varit intresserad av tennis men från början var den bara ett komplement till mina spel inom volleyn, och så är det väl lite fortfarande. Samtidigt tycker jag att jag utveklas hela tiden och blir bättre och bättre på att analysera. Från början gick jag stadigt runt plus/minus på tennisen, och problemet som jag ser det är att jag inte hade någon direkt plan då. Skall man slå bolagen måste man ha det. Så jag började med som mål att anteckna spelstilar på topp 200 inom WTA och skriva egna rankingar på grus/hc för spelarna bland annat. Ju mer tid jag lade ner, ju bättre blev resultatet. Det gäller att hitta sin väg att gå och tro på det fullt ut helt enkelt.


Du hittar ofta väldigt jämna matcher trots en ganska hög dog(högt odds på en "sämre" spelare/lag), vad är det du tittar efter i ett bra spel?

Jag tittar på en rad faktorer. Hemma/borta, form, kapacitet, stabilitet, skador eller sålda spelare främst. Jag brukar ta upp papprena med lauppställningarna och kommentarer om laget/spelarna, och sedan sätta mina egna odds på matcherna utefter dem. Detta grundarbete gör jag redan innan säsongen börjat med alla värvningar som skett i lagen osv, där jag noterar deras kapacitet och svagheter/styrkor bland annat, och följer upp med info under säsongens gång. Denna info har jag nästan bäst användning av under damernas CL då många lag möts som aldrig mött varandra innan. Där har jag en stor fördel som kan analysera matchen utefter spelarmaterial istället för stats i inhemska ligan.

Hur kom du i kontakt med betting egentligen, är det något du nyligen startade med eller är det något som du har i blodet sedan barnsben?

Jag började för länge sedan med stryktips och liknande redan som 6-7 åring. Man satt hemma och kollade på TV 3:s italienska fotbollssändningar och följde matcherna och Ronaldo i Inter minns jag. Själva bettingen började på allvar på svenska spel för 6-7 år sedan med lite lösa kuponger på skoj, men det gick bra och sedan startade pappa ett konto åt mig på Unibet, på den vägen är det.

Till den lite större frågan nu, du kommer att starta en spelservice med 2 andra cappers efter Augusti. Den kommer kosta 150 kronor, vad anser du om priset och den press som faktiskt en betalservice kan betyda?

Jag tycker priset är väldigt billigt, men det är positivt med tanke på att pressen minskar på en att prestera/ha flyt varje dag. Viktigt att tänka på är att när jag hade 126 i ROI över 320 spel på bettingforce missade jag 6 spel på raken hela fyra gånger. Men som bäst träffade jag 16 spel på raken. Spel svänger väldigt och dåliga perioder kommer alltid, kan inte de som köper tjänsten acceptera detta kommer jag givetvis inte fortsätta reka. Det är en förutsättning. Det samma gäller om jag mot förmodan inte skulle visa plusresultat/månad, då skulle jag också sluta.

Med tanke på en begynnande framtid som betalservice, hur ser din situation ut nu? Vad gör du när du inte tjänar pengar på betting och vad hoppas du skall ske i framtiden för din del?

Tog studenten förra året och åkte sedan till Norge och jobbade. Under perioden där körde jag en del betting och det gick väldigt bra, så jag flyttade hem och fortsatte köra här hemma fram tills sommaren började. Sommarjobbar just nu på ett äldreboende, men tanken är att jag ska kunna satsa fullt ut på bettingen när nya sidan startar. Under tiden här på Sharps (undantaget Roland Garros och Wimbledon) har jag bara spelat lugnt och gjort annat än spel för det mesta för att ladda batterierna för hösten. Vintern var verkligen sjuk för min del, jobbade säkert med spel 10-12h/dygnet.


Håller du på med idrott själv och isåfall finns det några favoritlag eller spelare som du brinner extra för?

Jag har hållt på med fotboll, tennis, friidrott och innebandy själv. Jag har många favoritlag och spelare. Azarenka är favoriten på WTA-touren, men gillar även Pironkova och Chakvetadze. Rafael Nadal har annars varit den spelare jag sett upp till mest de senaste åren.

(Azarenka är intervjuarens favorit pga det fyverkeriläte hon utstönar i allt hon gör, skulle gärna se henne stapla varor ackompanjerat av häxpipan vilket är hennes brutala stön.)


Förutom välgrundare rekar inom tennis och volleyboll, är det något annat som utmärker dig inom sport eller gambling?


Hehe, bra fråga. jag har alltid varit bra på poker och tog medalj i USM i friidrott på 800m när jag var 14-15 år. Så jag måste väl välja något av dom två om jag måste.

Slutligen, med tanke på din digra karriär inom sporten och spelens värld. Vad för 3 sportfilmer får man absolut inte missa om man vill förstå charmen med idrott?


Sportfilmer? Ja du, det finns inte många att välja mellan där tycker jag. Raging Bull med DeNiro är en favorit och Rocky-filmerna också såklart. Får bli pass på den sista. Favoritfilm alla kategorier är Nyckeln till frihet. Helt oslagbar.Intervjuaren tackar LuckyStrike för att han tog sig tid att svara och hoppas att framtiden ser lika ljus ut som Wozniackis hår, det är en glädje att få se någon lyckas väl inom det han förtar sig.

Kommentera (21)Postat 2010-08-09
td