Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Artiklar

8 tips för att bli en äkta Sharp. [Komplement till spelskolan]
1. I början av spelkarriären är spela på ett lag som är en extrem favorit sällan värt pengarna du kan vinna jämfört med de du kan förlora. Ett exempel skulle vara om du spelade på Canada att vinna över Norge i gruppspelen i hockey-VM till oddset 1.10. Visst Canada är bra, men är det finns många andra faktorer som kan påverka som du som ny spelare förmodligen inte vet om, och det är dessa som gör att Canada kryssar eller torskar mer än 9 gånger på 100 försök i samma scenario vilket räcker för att det ska vara ett dåligt spel. Läs på om spelvärde och expected value (EV) innan du spelar storfavoriter.

2. Om du har favoritlag i en sport så försök i största möjliga mål att inte spela på dem eftersom du förmodligen kommer spela med hjärtat och inte huvudet oavsett om du själv inte tror det.

3. Försök aldrig vinna tillbaka dina förluster på en match. Detta misstag görs av alldeles för många allt för många gånger. När någon förlorar på en söndag och försöker tjäna ihop det på en måndag med ett stort spel så brukar det bara sluta med att de sitter mer i skiten på måndag natt. I spelvärlden kallas detta att jaga förluster och är ingen vinnande strategi i längden.

4. Det finns inga helt "säkra" matcher därför att vilket lag som helst kan slå ett lag vid alla givna tillfällen och de enda som tjänar pengar på detta är de som tar med det i sina beräkningar. Hobbyspelarna är de som förlorar på när underdogen vinner och sharpsen är de som vinner.

5. Undvik att spela på parlays (dubblar, tripplar, etc); det är lite som att försöka bygga ett hus med glasspinnar, det funkar bara inte. Om du bara håller dig till singlar kommer din bankrulle att vara tacksam i det långa loppet.

6. Satsa aldrig för mycket pengar på en enda match. Ju mer du satsar desto mer ökar du variansen i din bankrulle. Det finns ingen i världen som klarar av att vara vinnande i längden om denne satsar mer än 15% av kassan på varje spel eftersom förlustsviter drabbar alla. Läs på mer om return on investment (ROI), units och varians om du vill lära dig mer.

7. Det enklaste sättet att tjäna pengar är att göra samma sak som de som är vinnande. Spela samma spel och lära sig deras tekniker. Oddssättarna är bara människor dem också så det finns en grupp människor som vet hur man utnyttjar detta och en ännu större grupp som inte vet hur man gör det. Var noga med att inte bli lurad med skyhöga löften om säkra pengar utan var källkritisk och låt ingen utnyttja dig.

8. Spela aldrig aldrig aldrig för mer än vad du har råd att förlora. Gör du det är du inte ens en hobbyspelare utan en spelmissbrukare.

Kommentera (25)Postat 2011-01-06
td