Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2012-03-08, 18:38   #16
 
nauseas avatar
 
Reg.datum: mar 2011
Ort: Göteborg
Inlägg: 368
Sharp$: 1043

Konståkning
Stats: 46 - 49 - 0
ROI: 105.74%
Vinstprocent: 48.42%

Standard

Se där. Man lär sig något nytt varje dag
nausea är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-03-08, 18:47   #17
 
fxstc98s avatar
 
Reg.datum: dec 2011
Ort: Pga jobb, lite här och där
Inlägg: 379
Sharp$: 3165


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Hur ska man tolka den kommentaren då?? Och, själv e jag långt ifrån 90 talist
fxstc98 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-04-12, 10:10   #18
 
Cazziuss avatar
 
Reg.datum: apr 2012
Ort: Stockholm
Inlägg: 218
Sharp$: 1071
Standard

Kan man inte låsa ett redan lagt spel, matchen har inte börjat?
Det står att tiden är fel, måste jag radera spelet och göra om istället?
Cazzius är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-04-12, 10:15   #19
 
henke111s avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 884
Sharp$: 3655
Standard

Har matchen inte börjat så går det att ändra och låsa ett spel vad jag vet.
__________________
Det viktigaste är inte att vinna utan deltaga!
henke111 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-04-12, 10:41   #20
 
Cazziuss avatar
 
Reg.datum: apr 2012
Ort: Stockholm
Inlägg: 218
Sharp$: 1071
Standard

Nu testade jag igen och det dyker upp en ruta där det står att tiden jag angivit är fel.

Jag tog även bort spelet och gjorde om men det går inte ens att låsa från början utan samma ruta om tiden ploppar upp.
Tiden skrivs in automatiskt på det klockslag som är för tillfället men även om jag ändrar den så uppstår samma problem.

Vad gör jag för fel?
Cazzius är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-04-12, 12:35   #21
 
Persas avatar
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 474
Sharp$: 3962

Persas fotboll - 2013/2014
Stats: 6 - 2 - 0
ROI: 158.91%
Vinstprocent: 75.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Cazzius Visa inlägg
Nu testade jag igen och det dyker upp en ruta där det står att tiden jag angivit är fel.

Jag tog även bort spelet och gjorde om men det går inte ens att låsa från början utan samma ruta om tiden ploppar upp.
Tiden skrivs in automatiskt på det klockslag som är för tillfället men även om jag ändrar den så uppstår samma problem.

Vad gör jag för fel?
Du måste korrigera tiden på spelet så att den får samma tid som spelets matchstart. Om vi tar ditt spel Häcken - Mjällby så står det 11:50 som tid men matchen börjar 19:00 ikväll. Ändra tiden till 19:00 och då ska det gå att låsa.
Persa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-04-12, 13:24   #22
 
Cazziuss avatar
 
Reg.datum: apr 2012
Ort: Stockholm
Inlägg: 218
Sharp$: 1071
Standard

Ok, tack för hjälpen
Cazzius är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2018-03-18, 21:25   #23
 
Reg.datum: mar 2018
Ort: Drammen Norge
Inlägg: 12
Sharp$: 306


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

hej är det möjlig låsa upp de matcherna redan avgjort?
för jag vill bara radera eller ändra raden på Rekare pga sortering för Filter någon som kan hjälpa mig med det?

tusen tack

mvh tony
Tontella är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2018-03-19, 07:39   #24
 
mwickholms avatar
 
Reg.datum: okt 2014
Ort: Finland
Inlägg: 453
Sharp$: 2094
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Tontella Visa inlägg
hej är det möjlig låsa upp de matcherna redan avgjort?
för jag vill bara radera eller ändra raden på Rekare pga sortering för Filter någon som kan hjälpa mig med det?

tusen tack

mvh tony
Nej, det är just det som är vitsen med att låsa spel, att det inte ska gå att ändra. Har det blivit fel kan du dock voida det och föra in det korrekta istället.
mwickholm är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2018-03-19, 10:36   #25
 
Reg.datum: mar 2018
Ort: Drammen Norge
Inlägg: 12
Sharp$: 306


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Det är inget fel, jag vill
bara ändra på raden Rekare och Info pga filter sortering jag ute efter

Mitt förslag är det möjligt ändra i programmet så man
Kan ändra på rekare o info bara
Resten ska vara låsta!
Tontella är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2018-03-19, 10:54   #26
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 252
Sharp$: 22040

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Om du bara ska ha spreadsheetet för eget syfte så kan du ju bara låta bli att låsa spelen så kan du ändra precis allt du vill och när du vill.

Syftet med att låsa spelen är ju för att påvisa att man inte har justerat sheetet i efterhand för att skapa bättre siffror.

Men om du ändå bara ska ha sheetet för dig själv och lägga in lite folk du ryggar så kan du bara köra olåst och justera allt som blivit fel, för den enda du lurar om du förskönar resultatet är ju dig själv då.
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2018-03-19, 11:44   #27
 
Reg.datum: mar 2018
Ort: Drammen Norge
Inlägg: 12
Sharp$: 306


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

hahah nej nej jag ändra inte resultat varför ska man göra det
jag bryr mig inte om resultat hur många rätt jag har eller fel osv.
-
man borde kunna ändra på rekare och info rutan resten ska vara låst forever
jag är inte ute att skapa en bättre resultat det är onördigt

syftet med att jag vill ändra på rekare eller info pga hantering och sortering för filter

hoppas du förstår Lazlo!
Tontella är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2018-03-19, 11:47   #28
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 252
Sharp$: 22040

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Som sagt, låt bli att låsa spelen. Allt är löst!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2018-03-19, 12:24   #29
 
Reg.datum: mar 2018
Ort: Drammen Norge
Inlägg: 12
Sharp$: 306


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

ok boss då låser vid denna samtalet låst är låst!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Lazlo (+5)
Tontella är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg