Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2013-10-02, 16:30   #16
 
TOBYTYKEs avatar
 
Reg.datum: apr 2011
Ort: Göteborg
Inlägg: 1 850
Sharp$: 8056
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av laxdasen Visa inlägg
AGA KHAN BOKO är min enda spik idag..... krossar allt idag med rätt utrustning..... prawns tar slut idag... formen börjar vika sig och kallnar 70 kvar
Då ska Aga khan ned på en 12 tid från dödens eller i 3e spår sista rundan, om inte Prawns redan fuskat bort loppet.
Tror Prawns är stenklar vid normal form, hellre Latitud från rygg ledaren i så fall..
TOBYTYKE är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-10-02, 16:35   #17
 
laxdasens avatar
 
Reg.datum: jun 2010
Ort: Dazeland
Inlägg: 5 936
Sharp$: 489
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av TOBYTYKE Visa inlägg
Då ska Aga khan ned på en 12 tid från dödens eller i 3e spår sista rundan, om inte Prawns redan fuskat bort loppet.
Tror Prawns är stenklar vid normal form, hellre Latitud från rygg ledaren i så fall..
håller inte med... prawns tycker jag mött trista hästar länge och det har varit garantivinster på löpande band.... jag tror aga khan visar sig klart starkast till slut....men vi får se... tror det är klasskillnad idag..... en start på lång sgerrad för aga khan... men visst vill man ha en häst som leder väldigt länge så ska man spika prawns..... det är på mållinjen det avgjörs...
__________________
@laxdasen
laxdasen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-10-02, 17:01   #18
 
crossbows avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 685
Sharp$: 8831
Standard

Guiden Express V86

http://www.anpdm.com/newsletterweb/4...5D4A70424B5E43
crossbow är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-10-02, 17:03   #19
 
Reg.datum: jan 2013
Inlägg: 346
Sharp$: 1150
Standard

Ametrin är anmäld barfota runt om. Första gången?? Spår 9 o får antagligen ett bra smyglopp bakom de betrodda. Om sundberg tar rygg på global navigator så är risken att han hamnar 3e invändigt då lucky angel face kör till ledningen, global går ut i andra spår o ametrin hamnar bakom lucky angel...om sundberg väljer 1a spår. Annars bra chans för 2/3 ytter. Ametrin har dock 0/7 från bakspår så kanske dubblar med 1an som björn kanske släpper ledningen till.
Champinj0nen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-10-02, 17:06   #20
 
crossbows avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 685
Sharp$: 8831
Standard

Stallrapporter om alla hästarna på V86.




V86-1

1 Latitude Broline (Örjan Kihlström) gick en mycket vass avslutning senast till knapp förlust på Valla. Med klaff och tempo är hon med långt framme även om vår andra häst kan bli för svår, säger Roger Walmann.

2 Prawns (Johan Untersteiner) står bra inne här och har bevisad form. Bör ha god vinstchans från spets, säger Roger Walmann.

3 C.C.Seventy Five (Björn Goop) har tränat bra. Känns väldigt bra. Jättefin faktiskt. Men det är svårt att säga. Måste få något lopp innan man kan säga var vi har hästen. Han kom till oss med noll i resultat och står tufft inne i loppet. Vi hoppas att han tänder till på vårt sätt att träna, säger Ola Frisell hos Björn Goop.

4 Indescribable (Ulf Ohlsson) är en bra häst som inte har fungerat fullt ut i år. Hon är bara en fidus just nu.

5 O.U.Glide (Per Lennartsson) var ute i ett hårt gäng senast och höll grymt starkt gången innan. Givet bud nu.

6 Royal Neo (Daniel Olsson) känns allting bra med. Kommer att gå med skor och stängt huvudlag. Det ser inte ut att vara det allt för blodigaste loppet men det kanske var för långt ut på vingen för vår smak. Han brukar gå bra direkt efter vila, säger Jonny Lehrberg.

7 Vic Smith (Tommy Enberg) är på väg åt rätt håll. Senast blev han för tuff för mig när han hade skygglappar. Fick ingen kontakt då. De plockar vi bort. Fungerar bra i jobben. Vet ej vad det räcker till nu, säger Tommy.

8 Indigo Broline (Claes Sjöström) hade varit borta för fräschörproblem innan senast. Därför valde jag att gå ut där för att se var han stod. Det fattades lite men han travade väldigt fint. Säkert gått framåt och känns bra. Tyvärr fick vi ett jättetråkigt läge, säger Claes.

9 Licence Holder (Marcus M Melander) har inte fått till det i år. Behöver visa mer.

10 Aga Khan Boko (Jorma­ Kontio) var riktigt fin senast­ men han fick aldrig chansen. Han såg mycket fin ut och hade mycket sparat i mål. Han är fint i ordning. Man hoppas ju att han ska stå på tur för en seger snart, säger Clas-Göran ”CG” Björkroth som är försteman hos Timo Nurmos.

11 Quassia Lascaux (Torbjörn Jansson) fick bakspår och det är inte riktigt bra kanske. Jag ska prova norskt på henne. Så får vi se om det hjälper något. Det är inget fel på formen, säger Pirjetta Laakso.

12 Inhibited (Marcus Schön) borde må bra av pausen. Men helt fel läge.

V86-2

1 Up to Belle (Jevgeni Ivanov) är i bra form och tränar fint. Ska ha bra chans att vinna. Jag försöker ta hand om ledningen. Tror på bra chans, säger Jevgeni.

2 Ibar (Joakim Lövgren) var bra senast. Tror att det blivit seger med tidigare lucka då. Hästen är fortsatt bra. Vi hoppas att han kan överraska. Tjänar bra pengar alla­ gånger. Det är en bra häst med bra spår, säger Francois Travert i Joakims stall.

3 Cosmo Light (Oskar J Andersson) blev lite pigg utvändigt om ledaren senast men höll helt okej. Är under utveckling och kan öppna snabbt bakom bilen. Barfota runt om senast, troligtvis samma igen. Ett platsbud, säger Jörgen Westholm.

4 Lowe R.Ö.K. (Sandra Svensson) är det mycket bra med. Kommer nog att gå med framskor den här gången. Så det blir runt om. Han ska få känna på de här, säger Krister Bendius.

5 Fiddelina Fighter (Erik Adielsson) är det jättebra med. Formen är nog nästan på topp. Hon är i jäkligt bra slag för dagen. Det blir spännande. Hon har bra fart i benen men har inte fått visa riktigt vad hon kan, säger Ida Andersson.

6 Mistral Skift (Hans-Owe Sundberg) har gjort det bra så här långt och borde vara gynnad av bil. Får vi se hur långt det räcker. Han borde vara en av dem som kan vara med, säger Hans-Owe.

7 Ante Dana (Jörgen Westholm) var riktigt fin senast då han vann enkelt på ett bra vis. Återigen ett tråkigt spår men är snabb ut. Provar säkert en bit från början. Räknas tidigt. Vi håller honom högt, säger Jörgen.

8 Laponia Girl (Roger Pettersson) går jämnt och bra men är bortlottad här. Det är svårt att komma till därifrån. Därför måste jag givetvis ligga lågt, säger Roger.

9 Mon Cheri Broline (Jan I Jönsson) gick bra senast. Gick ett lätt jobb härom dagen och det kändes bra. Trots att det är hårdare motstånd nu ser det bättre ut. Trea, fyra, säger Janne.

10 Ekesås Kingston (Björn Goop) har gått rätt så bra på slutet men fick ett tråkigt läge. Han har varit bra när han har gått där framme. Gått sina bästa lopp då, säger Patrik Södervall.

11 Un Guepard (Johan Untersteiner) har skött sig bra. När han har kommit bakifrån. I ledningen har han släppt grejerna. Dit lär han inte komma nu. Men jag vet inte hur långt han räcker på Solvalla, säger Eva Skantz.

12 Diego M.Boko (Örjan Kihlström) var mycket bra vid seger. Tål tuffa lopp och räknas om samma form.

V86-3

1 Cobol Queen (Erik Adielsson) var lite klen senast. Eller, hon fick ett helt opassande lopp kan man säga. Jag tror inte att formen är sämre nu än den har varit när hon har gått bra. Jag tror att hon gör ett bra lopp igen. Ett bra läge har hon. Inte så snabb att hon kan svara ledningen kanske men hon får ett fint lopp därifrån. Om det löser sig sedan brukar hon ha rätt så bra spurtkrut, säger Stig H Johansson.

2 O.F.V.Dream (Fredrik B Larsson) satt fast med lite sparat senast som trea. Lite uppåtform på honom men han vinner inte så ofta. Det är ett bra läge för en bra placering, säger Fredde.

3 Feast Your Eyes (Jorma Kontio) har bra form och läget är ganska bra. Han är snabb ut. Tycker att han ska kunna vara med där framme, säger CG Björkroth.

4 Turbo Daylight (Petri Airaksinen) är formstark och kommer vinna lopp när som helst. Men det är ett kuskminus nu. Då blir det svårt.

5 Conrads Spotlite (Roger Pettersson) känns bra och fin i träning men har inte gått något i senaste två. Åker på ett helstängt. Som han tränar ska han kunna vara bland de tre men han måste visa det i lopp först. Hoppas att det helstängda hjälper till, säger Roger.

6 Prey Frontline (Ulf Ohlsson) gjorde en mycket bra insats senast. Blir bara bättre och bättre. Fått tre lopp efter långt uppehåll och är på väg mot formen. Räknas absolut, säger Antero Heinonen hos Petri Salmela.

7 Benskins (Per Lennartsson) har för det första ett tråkigt utgångsläge. Det är andra starten efter vila och formen har inte hunnit bli på topp. Vi får hoppas att han håller ihop travet och får en bra slant, säger Lasse Widestedt i Pers stall.

8 New York U.S. (Örjan Kihlström) har varit märkligt osäker på slutet och galopperat i två av de tre senaste. Men felfri segerstrider han.

9 Vulcan Brick (Torbjörn Jansson) fick faktiskt lite krafter kvar senast på en kanontid. Men tider kan man inte fästa sig så mycket vid i dagens läge. Han håller formen tycker jag. Kan få en fin löpning på innerkanten och förhoppningsvis en fin placering. Längre än så sträcker jag mig inte, säger Stig H.

10 Celeber Sund - STARTAR EJ

11 Loulou Bob (Kim Eriksson) var sådär senast. Hade varit ifrån lite. Nu är det kanske lite bättre men det är ett skitläge. Så vi får ta vad som blir. Måste ligga lågt på läget. Hon ska vara med i främre träffen. Blir svårt, säger Joakim Wallin.

12 Peaberry (Jennifer Tillman) gick bra senast tycker jag. I skymundan. Formen är god på honom men läget är katastrof. Det är klart att det blir svårt. Jag tycker att han är på väg uppåt i form men läget gör det mycket svårt. Kan bara ligga lågt, säger Henrik Larsson.

V86-4

1 Rainlake Lady (Robert Wilhelmsson) känns allt bra med. Hon är pigg och glad. Går som i senaste starten. Försöker hålla ledningen för att släppa till någon riktigt bra. Glad om hon plockar pengar, säger Robert.

2 Frisky Amount (Rikard S Jansson) har inte startat på ett tag. Svårbedömd. Blir glad om han tjänar pengar, säger Sara Jättner.

3 Checkdigit S.C. (Erik Adielsson) är formen bra på. Jobbar riktigt bra. Men det är jättestor galoppvarning när det är voltstart, säger Anna-Lena Örneholm.

4 Olzons Ligist (Torbjörn Jansson) är allting bra med. Bra läge. Liftar med till en slant. Kommer att gå med ett omvänt norskt huvudlag. Vi får hoppas på det bästa, säger Fredrik Moxness.

5 Lucky Luke Zenz (Rikard N Skoglund) fick problem med grusstänk i ögat senast. Bromsade därför och är åtgärdad av veterinär. Bättre nu. Passande uppgift. Billigt emot. Normalt bör han vinna loppet, säger Mathias Andersson.

2 660 meter

6 Ugo du Niel (Fredrik B Larsson) spurtade positivt senast. Lite uppåtform. Innerspår på 20. Han kan vara en platschans. Med ett smyglopp, säger Fredde.

7 Dollar Sund (Jörgen Sjunnesson) är jag nöjd med formen på. Blir samma som han har gått med. Ser ut att vara många som inte är så jättelysande. Fungerat bra nu, säger Frida Olofsson.

8 Ray B.Arber (Johan Untersteiner) har ingen vacker rad men har haft problem. På gång nu och brukar vara bra den här årstiden, säger Thomas Pettersson.

9 Helge Zonett (Jorma Kontio) debuterar för oss och det är svårt att sättain honom. Han får göra ett lopp så år vi se. Tränar starkt, säger CG Björkroth.

10 Digital Beautiful (Örjan Kihlström) visar inget extra.

11 Lucky Raise - STARTAR EJ

12 Tunney Gene (Thomas Åhlund) är bättre än raden, men bör får svårt.

13 Normanno Ors (Sergio Rondina-Bisi) har varit extremt bra i tre starter nu. Gick bra efter galopp senast. Har bättre form än han någonsin haft. Stark, säger Janaxel Näsman.

14 Foot on the Gas (Björn Goop) matchats hårt. Enklare nu. Kan runda. Motbud.

15 Runaway Lane (Claes Sjöström) fick ett montékval. Innan dess gick han bra i amatör-SM. Formen är helt okej. Ska gå på rulle till 300 kvar, säger Claes.

V86-5

1 Lookh Magic (Björn Goop) var riktigt positiv senast. Gjorde ett kanonlopp. En jättefin häst som kommer få en fin vinter. Förmodligen testar vi med helstängt och rycktussar nu. Det känns som om det finns en del att ta av när vi gör de ändringarna nu. Kommer få en fin resa och gör ett bra lopp, säger Ola Frisell.

2 Klöver All Over (Ralf Göstas) har fin form och ett bra läge men får ändå svårt att vinna. Ett platsbud.

3 Old Faithful (Magnus Jakobsson) var fin senast när han vann. Vi har funderat på att köra honom barfota runt om den här gången. Det är första gången. 1 600 meter kanske inte är någon önskedistans men jag tror att det ska fungera hyggligt. Som han känns ska han räknas, säger Magnus.

4 Spring Break (Ulf Ohlsson) orkade inte senast. Har kunnandet att strida.

5 Next Kronos (Jorma Kontio) har också fin form och någorlunda bra läge. Är snabb ut och kommer få en bra resa. Ska därmed räknas, säger CG Björkroth.

6 Tia Maria Lascaux (Torbjörn Jansson) är i väldigt fin form. Senast satt hon fast och fick aldrig någon lucka. Det blev lite långt ut spårmässigt. Kan hamna tokigt på det men Torbjörn kanske löser det. Det är alltid svårt på Valla. Blir samma utrustning som vanligt, säger Pirjetta Laakso.

7 Wallner (Örjan Kihlström) gick ett bra lopp senast. Blandar prestationerna. Ett dåligt startspår på kort distans gör det vanskligt. Kan möjligen vara ett platsbud, säger Roger Walmann.

8 Firestorm Viking (Kim Eriksson) ser bra ut. På väg åt rätt håll. Läget är så klart tråkigt och det är det vi har emot. Inga dunungar han möter heller. Lär bli åka av. Vi gör ett försök. Räknas. Vi har en offensiv kusk och det gillar jag. Med i matchen, säger Rolf Petersson.

9 Crash and Burn (Claes Sjöström) är allt bra med än så länge. Tycker att han ska vara med och göra upp om det. Han var jäkligt bra senast. Står på tur för en fullträff efter att ha haft motflyt ett tag. Kan bli helstängt, säger Jan Oscarsson.

10 Mr Looba Looba (Johan Untersteiner) avslutade starkt senast. Ett motbud.

11 Sugar Line (Hans G Eriksson) har bra form men ett tråkigt läge. Om stor tur.

12 Like a Preacher (Tommy Enberg) gör alltid bra lopp. Han har bra form i alla fall. Lite dåligt läge. Det gör så klart att jag får ligga lågt. Trots att formen är bra på honom nu, säger Tommy.

V86-6

1 Fox from Above (Svante Ericsson) verkar det bra med. Sjuk senast. Känns bättre nu och ska vara i ordning. Hemskt bra spår. Är hon frisk duger hon långt. I alla sammanhang, säger Anna-Karin Rundqvist.

2 Integrated (Mattias I Melander) har varit ute i hårda gäng. Men enklare emot nu.

3 Gabriella Palema (Tino Ärling) fick ett bra läge och har okej form. Kan vara en outsider men känns lite trög för att kunna vinna loppet, säger Roger Walmann.

4 Will Love You (Mattias Djuse) tyckte inte om övernattningen senast. Bättre nu och fin efteråt. Loppet såg inte allt för jävligt ut. Hon ska räknas tidigt tycker jag, säger Allan Lindgren.

5 Upset Recovery (Marcus Schön) kan spräcka segernollan när som helst.

6 Rowena Ravenclaw (Jimmy B Dahlman) gör come-back. Varit duktig tidigare. Tror säkert att hon gör ett skapligt lopp men är svår att bedöma nu hur som, säger Danne Röcklinger.

7 Dionne Sisu (Ville Karhulahti) har mött hårda hästar. Varit med i årgångsloppen och så. En del tuffa hästar igen men hon är inte så tokig. Är en outsider i loppet, säger Antero Heinonen.

8 Persos Amarula (Angelica Jonsson) är värd en seger på sin fina form. Given.

9 Out of Touch (Petter Karlsson) är en kantboll. Bara att sikta på pengar. Om jag får några. Hon slog ihop i starten senast men känns bra. Smygresa är behövligt. Så får vi se vad det blir, säger Bertil Modig.

10 Love Leg (Oskar J Andersson) fick äntligen till det senast och vann på bra vis med krafter kvar. Smygs med även denna gång och högt tempo vore en fördel. Fungerar hon även denna gång kan hon vinna loppet, säger Jörgen Westholm.

11 Withma (Sandra Svensson) har strulat till det i tre lopp i rad. Formen är ändå bra. Ett svårt läge men det är en bra häst för klassen. Skulle det lösa sig har jag förhoppningar om att hon ska dyka upp i segerstriden, säger Fredrik Tengstad.

12 Editress (Robert Skoglund) har varit borta ett tag. Tränar på. Gjorde några sämre lopp innan hon fick uppehåll. Ska försöka igen. Fel läge också. Av de två så är Rowena ett starkare kort, säger Danne Röcklinger.

V86-7

1 Global Navigator (Joakim Lövgren) är väldigt fin och håller formen. Fin på Solvalla. Tror att hon kommer göra ett bra lopp. Kan hålla ledningen. Annars får han flytta sig ut. Vet inte hur han vill köra. Ska räknas, säger Francois Travert.

2 Rose Hill Dream (Örjan Kihlström) har varit bra hela säsongen. Ett av de tidiga strecken i ett jämnt lopp.

3 Lucky Angel Face (Björn Goop) återkommer efter paus. Tränat på bra och ser fin ut hemma. Startsnabb och kommer få en fin resa. Svårt att säga om han kör i ledning. Kommer ut i fin författning och gör ett bra lopp direkt, säger Ola Frisell.

4 Thai Katie (Magnus Jakobsson) gjorde bra lopp efter galopp senast. Det finns kapacitet i henne men det är inte alltid hon brukar sig för fullt. Hon är bra när hon tar i själv, säger Magnus.

5 Unika Karsk (Jörgen Sjunnesson) har skött sig bra tidigare i liknande gäng.

6 Powerful Credit (Kim Eriksson) är i toppform. Mycket, mycket bra senast. Nu blir det toppning med barfota runt om och helstängt huvudlag. Så får vi se hur långt det räcker. Svårt att bedöma, säger Mikael Laudon.

7 Isinbajeva (Johan Untersteiner) var klart bra senast vid vinsten. Bevisad form men det usla läget drar ner förväntningarna något. Möjligen ett platsbud med klaff, säger Roger Walmann.

8 Sign of the Pines (Per Lennartsson) kan mäta sig med samtliga om hon är på topp. Vingelrisk härifrån.

9 Ametrin (Hans-Owe Sundberg) har ett bra läge nu. Får se om jag kan hålla mig i skinnet och ge fan i att styra på, så att hon kan få ett snällt lopp för en gångs skull. Har fått elaka lopp. Senast gick hon väldigt bra. Ser ut att ha två bra ryggar. Får vi se om hon får någon lucka och i så fall är snabb nog, säger Hans-Owe.

10 Goa Life (Göran Jansson) börjar komma igång. Brukar gå bäst under vinterhalvåret. Ute på för kort distans egentligen. Vi får hoppas på högt tempo. Pengar i första hand, säger Göran.

11 Yaw Damper (Marcus M Melander) kan mäta sig med de främsta. Behöver tur härifrån. Kuskminus.

12 Västerbo My Madame (Tony Wallin) fick inget roligt läge. Allt är bra med hästen men det är inte mycket att göra åt. Det gäller att vi har tur och att det blir fart. Så att det kan lösa sig. Kommer hon till så borde det kunna vara en platschans. Hon är stark till slut och går hela vägen. Vi måste ha tur, säger Anders Welén.

V86-8

1 Idonette (Torbjörn Jansson) gjorde det jättebra senast. Visade lite av det hon kan. Tränar mycket bättre än vad raden visar. Om hon sköter sig så räcker hon långt kapacitetsmässigt, säger Antero Heinonen.

2 Jitanes (Jörgen Sjunnesson) ser allt bra ut med. Hon håller fin stil och har ett bra läge. Jag hoppas och tror att hon ska gå bra. Ändrar inget. Ska absolut räknas, säger Peter Untersteiner.

3 Berlock (Johan Unter-steiner) har bättre form än vad resultatraden avslöjar. Möter en del bra hästar men med klaff kan det bli en framskjuten placering ändå. Att vinna blir dock svårt, säger Roger Walmann.

4 I Me Mine (Tommy Hanné) är det bra med. Jag var jättenöjd med henne senast. Även om hon inte fick pengar. Fick gå i tredjespår hela första varvet. Nu har hon läget i alla fall. Klart bortglömd. Absolut värd en varning, säger Tommy.

5 Captivating Ås (Björn Goop) gick en bra spurt från kön i onsdags. Kan sänka allt med bättre klaff nu.

6 Recation (Hans-Owe Sundberg) har gått jättebra hela tiden. Gick fantastiskt bra senast som trea i stoeliten. Inget fel på formen. Man hoppas att hon är med där framme på nytt. Bör räknas, säger Hans-Owe.

7 Kimono Pearl (Erik Adielsson) är lite ojämn. Senast var hon ursäktad efter som det blev som det blev. Dödens i ett stenhårt tempo gjorde att hon blev less. Känns som hon brukar göra i träningen och gör nog ett bra lopp igen. Även om läget är risigt långt ut på vingen. Det ska mycket till om hon ska vinna härifrån. Då ska hon ha maxklaff från början och komma bra till direkt, säger Stig H Johansson.

8 Polly Frontline (Jorma Kontio) har varit borta ett tag nu. Hon tränar på riktigt bra här hemma men från spår åtta måste man ha tur, säger CG Björkroth.

9 Renate Bowl (Hans G Eriksson) har bra form och ett inte så tokigt läge. Men det är hårdare emot nu än vid segern senast. Om stor tur.

10 Loveletter - STRUKEN

11 Pittypat Hanover (Ulf Ohlsson) är allt bra med. Har tränat jättefint och är åtgärdad efter förra starten. Var inte riktigt körbar senast. Hade varit med i striden annars då. Är jäkligt speedig och kan ta många till slut om det stämmer till, säger Susanne Richter.

12 Elaine - STRUKEN


Källa: Sportbladet
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Viroid (+5), Trinity (+5)
crossbow är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-10-02, 17:23   #21
 
Reg.datum: feb 2013
Ort: Göteborg
Inlägg: 275
Sharp$: 1
Standard

Avd Ordinarie hästar
1 1, 2, 10
2 7, 12
3 1 Cobol Queen
4 9 Helge Zonett
5 1, 3, 6, 9, 10
6 2, 7
7 1, 2
8 2, 5, 6

360 rader
jopase är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-10-02, 17:46   #22
 
laxdasens avatar
 
Reg.datum: jun 2010
Ort: Dazeland
Inlägg: 5 936
Sharp$: 489
Standard

1,50 på salt and lime var en bjudning... blev ruskig lekstuga...johnny b fick vinna lopp
__________________
@laxdasen
laxdasen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-10-02, 17:57   #23
 
laxdasens avatar
 
Reg.datum: jun 2010
Ort: Dazeland
Inlägg: 5 936
Sharp$: 489
Standard

Aga Khan
sen A på följande:
2
3
5
3
5
3
5

Minst 3A ska sitta sen max 1 C obegr med hästar i alla lopp
__________________
@laxdasen
laxdasen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-10-02, 18:03   #24
 
Reg.datum: maj 2013
Inlägg: 931
Sharp$: 20
Standard

Solvalla Omg 60,
2013-10-02
Ordinarie Reserver
V86-1) 1, 2, 5, 10 (4, 9)
V86-2) 7 (6, 12)
V86-3) 1, 3, 6, 8 (2, 9)
V86-4) 5, 6, 9, 13, 14 (10, 15)
V86-5) 10 (3, 1)
V86-6) 2, 10 (7, 1)
V86-7) 2 (9, 1)
V86-8) 2, 5, 6, 8 (7, 3)
640 rader x 1 x 0,25 kr = 160,00 kr

2013 TSN: 4D4C xxxx xxxx 0945
Vadet är registrerat.
dzeno är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-10-02, 18:04   #25
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 859
Sharp$: 3457
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av laxdasen Visa inlägg
Aga Khan
sen A på följande:
2
3
5
3
5
3
5

Minst 3A ska sitta sen max 1 C obegr med hästar i alla lopp
Dasen -- Upset Recovery i sjätte, vad är det för mula?
Lillis är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-10-02, 18:05   #26
 
laxdasens avatar
 
Reg.datum: jun 2010
Ort: Dazeland
Inlägg: 5 936
Sharp$: 489
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lillis Visa inlägg
Dasen -- Upset Recovery i sjätte, vad är det för mula?
Uselt lopp inte sämre än någon annan.... såg den bra för ett tag sen... gå på det... underskattad..
__________________
@laxdasen
laxdasen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-10-02, 18:06   #27
 
mijo14s avatar
 
Reg.datum: maj 2012
Ort: Ystad
Inlägg: 1 373
Sharp$: 1807
Standard

1 2 5 10
1 6 7 12
6
5
1 3 6 9 10
1 2 3 4 7 8 10 11
2
5

E980 42E1 051A XXXX
mijo14 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-10-02, 18:11   #28
 
hammmmmars avatar
 
Reg.datum: apr 2012
Inlägg: 373
Sharp$: 1669
Standard

Registrerat spel

Datum: Onsdag 2013-10-02
Bana: Solvalla
Spelform: V86, omg. 60

Avd Ordinarie hästar
1 2, 10
2 1, 2, 6, 7, 12
3 8 New York U.S.
4 5 Lucky Luke Zenz
5 1, 4, 7, 9, 10
6 2, 5, 7, 8, 10
7 3 Lucky Angel Face
8 2, 6

Vadet gäller startnummer

500 rader x 1 x 0,25 kr Totalt: 125,00 kr

Kvittonummer: 434C XXXX XXXX 0105
hammmmmar är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-10-02, 18:15   #29
 
laxdasens avatar
 
Reg.datum: jun 2010
Ort: Dazeland
Inlägg: 5 936
Sharp$: 489
Standard

Upset Recovery var mkt bra för tre starter sen....tror den har en hel del inombords och ostreckad... intressant...
__________________
@laxdasen
laxdasen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-10-02, 18:16   #30
 
Reg.datum: maj 2013
Inlägg: 907
Sharp$: 488
Standard

Haha va fan Mistral Skift från 50 + % ner till 12% på 1 minut?

Hehe Widman i liven : Favoriten Mistral Skift ute och såg bra ut (den är 5.e handare nu) inte ens han hann med att reagera.

Senast redigerad av sandro den 2013-10-02 klockan 18:18.
sandro är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td