Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2016-06-17, 10:19   #31
 
Reg.datum: mar 2011
Inlägg: 405
Sharp$: 970
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Lite intressant info kring V75an

Väder: Regn hela fredagen. Lördagen mer osäker i nuläget. Blir inget kanonväder men förhoppningsvis uppehållsväder. Boden brukar presentera en bana i väldigt bra skick oavsett väder.

Omgången spelmässigt: Boden har bara en V75a varje år. Det har de senaste åren varit låga utdelningar. Bottennappet var 2013 när alla favoriter vann och 7 rätt gav 80 kr. De senaste två åren har 7 rätt gett 21 resp 32 tkr. På förhand ser det ut som en mindre spelvärd omgång om man jagar stora pengar. Det är flera lopp som har väldigt få troliga vinnare. Störst favorit ser Hawk Cliff i avd 5 ut att bli. Den har just nu 70 procent av insatserna. Bestämde mig dock för att läsa på denna omgång rejält när jag såg att det är ovanligt mycket utrustningsändringar på gång plus att det känns som en greppbar omgång även för dom som inte har jättestora spelkassor. Sådant gillas.
Tar det från början.

V75-1

Det ser på förhand ut att stå mellan två solvallahästar och då insatserna i nuläget är rätt utspridda skulle att tvåhästarslås kunna vara lösningen.

7 Whitehouse Express var ute i en stentuff V75 final senast. Att bara bli fyra efter att ha gått 08,6 sista 800 m i spåren bevisar verkligen det. Uppe i Boden hade den varit ensam på målfotot med en sådan insats. I loppet innan vann den enkelt bronsförsöket på Vermo. Inga utrustningsändringar aviserade.

Per Lennartsson blir troligen andrahandare med Nappa Scar och där är det en del intressanta ändringar på gång. Senast ryckte man skorna ffg i år. Samma på lördag. Dessutom helstängt huvudlag för första gången i år kombinerat med att man ska köra med en ghostvagn. Låter som att dessa ändringar är för att man vill testa om den med maxning i balansen är något för sprintermästaren om några veckor. Jag vill i alla fall inte ta bort den på en V75a med den här infon. Långresan med övernattning ett frågetecken och man bör givetvis kolla upp hur det gått på lördag kväll.

Intressant i övrigt är att Random Shot nu ska gå med helstängt huvudlag istället för norskt samt att man för första gången i Sverige ska rycka bakskorna på X Factor N.O. Digital Control som vann i Östersund i lördags har stannat kvar i Norrland i veckan så ingen direkt långresa för den.

V75-2

Detta är verkligen inget bra kallblodslopp. Det blev inte fullt och flera som på förhand troligen är chanslösa. Tror man har god chans att precis som i avdelning 1 överleva med två streck.

Tangen Haap ser ut att bli megafavorit. Den var favorit senast i Gävle på V75 men då var läget ett helt annat. Nu verkar Björn Karlsson så säker på vinst att det senaste budet är att det inte blir barfota runt om för första gången som han gått ut med att det ska bli i flera tipstidningar i veckan. Senast blev det ju stora trafikproblem från 40 meters tillägg. När man skulle attackera från 4e utvändigt var det långt fram och hästar i såväl fjärde som femtespår. Läget på lördag talar inte för en sådan resa denna gång. Sen ska man såklart vara medveten att BK nästan alltid tror på toppchans med sina hästar så det i sig är inget positivt spelvärdesmässigt.

Det låter annars väldigt intressant på Guli Storm. Den har inte varit ute i några tuffare sällskap på länge men var bra senast i Skellefteå. Ska på lördag tävla barfota runt om för första gången i år och för första gången på över ett år köras av en proffskusk istället för av tränaren själv. Det har gett väldigt bra effekt tidigare. Per G har kört hästen två ggr och vunnit båda gångerna. Det var dock länge sedan. Man ska också tänka på att hästen tidigare galopperat kort efter start när den haft springspår i volten och dessa kallblod som inte tillhör de bästa är sällan några pålitliga pållar som spelobjekt.

Det är inget direkt intressant i övrigt att förmedla. Det låter som att Eldvin och Krusen är dom på tillägg man i första hand ska ta med om man streckar vidare. Jag låser troligen på två hästar.

V75-3

Här finns det till skillnad från i de två första avdelningarna mer än två tänkbara troliga vinnare på förhand. Ett bra klass 1 försök.

Som jag misstänkte redan i söndags är spelvärdet raserat på Le Chapeau. Tänk vad det kan svänga på en start. Den ser rent av ut att blir megafavorit med just nu mer än hälften av insatserna i loppet. När hästar tävlar barfota runt om ffg och med bike ffg och det ger den enorma effekt det ofta gör att det definitivt inte i påföljande start som spelvärdet finns på dom. Detta är ett klockrent exempel på det. Senast i Boden i ett väldigt mycket enklare lopp var det känt på förhand att man skulle rycka alla skorna ffg och köra med jänkarvagn ffg. Då fick den 26 procent av insatserna i loppet. Nu ser den ut att få mer än dubbelt trots att det är mycket tuffare emot. Inte det som spelexperterna definierar som spelvärde precis. Hästen är med segern senast klar för V75 finalen om några veckor. Norrlandstränarna brukar inte vara så sugna att bege sig söderut så återstår att se om den startar där. Man säger dock att det inte blir någon körning som tar hänsyn till detta utan full gas och skorna rycks igen och jänkarvagnen åker på. Intrycket senast var grymt så det är svårt att säga att man ska gå emot annat än på att spelvärdet är raserat.

Sambucus P.R är en väldigt bra häst. Senast var den med i samma lopp som Le Chapeau
och var då favorit. Nu är LC megafavorit och S P.R just nu 6 procentare så här kan man prata om spelvärde. Hästen står tack vare femteplatsen sist kvar i klass 1 och nu vankas det intressanta ändringar. Man ska rycka alla skorna på lördag som gav en sanslös effekt i ett lopp i mars på Bergsåker och dessutom nu sätta på en jänkarvagn. Spåret är för första gången på länge riktigt bra.

Det är lite svårt att ställa dessa två riktigt bra hästar norrifrån mot gästerna från mellansverige. Normalt är dessa klart vassare men ska det bli någon norrlandsseger på lördag så känns det som att chansen ska vara god i detta lopp.

Twigs Briard tävlade barfota runt om för första gången senast i ett ramlopp under elitloppshelgen och det gav en väldig effekt. Hästen vann och imponerade stort. Det var dock inget av elitloppshelgens mest högklassiga lopp ska sägas. Detta lopp ser tuffare ut på förhand. Barfota runt om igen.

En annan som imponerade stort senast var Ebony Boko. Också det under elitloppshelgen på Solvalla när den vann på 11,5 som 23 oddsare.

Barryton intressant läge och J Takter är ju väldigt många klasser bättre som kusk än kuskarna som kör de andra betrodda hästarna. Barryton ska ut på sin första långresa. Har blivit som en ny häst sedan man började köra den barfota runt om. Samma nu.

La Fille var riktigt bra senast och där ska man nu ändra till helstängt huvudlag. Akropolis Scandi ska man rycka bakskorna på ffg på länge men den har inget att hämta i detta race troligen.

V75-4

Detta är ett rätt svårt lopp då det dels är utspritt på flera volter och dels innehåller hästar från Jägersro i söder till Uleborg i Norr. Tre hästar ser ut att få spelarnas insatser (2,5,14) och ingen av dessa kommer öka värdet på V75an mycket. Det är en hel del skräphästar med i detta lopp så det är tyvärr rätt troligt att en av de betrodda vinner.

Olympia Gold sprang på sig väldigt mycket pengar i de stora unghästloppen i fjor och står därför med 40 meters tillägg. Det känns spontant tufft. Lopp i kroppen dock och avslutade bra förra fredagen i Östersund.

Infomässigt är det av de betrodda mest intressant på Miss Gladiator. Den har väl inte varit ute i några tuffa lopp direkt där uppe men rekordsänkte i alla fall rejält senast i Finland efter rena skräptiderna innan när man ryckte framskorna ffg. Det låter i intervjun i V75 Guiden som att man på lördag ska köra hästen barfota runt om för första gången och det är i så fall så klart väldigt intressant. Men sammantaget svårbedömt om hästen duger på V75 trots allt.

Nurmos skickar upp Finca Boko och normalt ska en Nurmoshäst som skickas upp till Boden ha toppchans. Vann överlägset senast. Toppkusk i vagnen. Spåret? Låter som att man ska a en safetystart. Intressant att se hur spelvärdet utvecklas under fredagen och lördagen. I nuläget är det ok men blir den klar favorit kanske inte lika spännande.

Intressant info på Citadelle om man letar skräll. Ska på lördag ffg på länge tävla barfota runt om och för första gången någonsin tävla med jänkarvagn.

Beverly B skickas upp till Boden för att de gamla ägarna finns där om jag läst rätt. Toppkusk i vagnen men hästen inget att lita på.

V75-5

Detta ser på förhand ut som ett lopp där det är oerhört svårt att se favoriten torska. Det är väl det som lite förstör hela spelvärdet i omgången.

Hawk Cliff blir med rätta gigantisk favorit. Den möter sannerligen inte mycket till motstånd i detta lopp. Det som kan motivera gardering är att hästen senast var ute och reste för första gången och det fungerade inte alla bra (hade dock halsinfektion enligt infon senast). Nu ska den ut på en mer än dubbelt så lång resa till Norrbotten. En annan faktor är att hästen matchas mot svenskt travderby och då höjer man på ögonbrynen. En häst som inte startat på nästan två månader och ska ut i derbykval i augusti borde inte vara toppad på lördag därmed. Men den möter ju i stort sett bara norrlandsskräp här så vem ska besegra den om resan och övernattningen funkar denna gång och hästen presterar normalt? Stallet säger även till vi tippa att det på lördag kan bli tal om barfota för första gången och alla vet vad det brukar ge på Nurmoshästar. Men det behövs nog inget skoryck för att slå detta gäng.

M.T King of Cash ska nu tävla barfota runt om och med nytt huvudlag, men PG Norman från spår 12 med en häst som galopperat i de två senaste känns sådär. Det är väl annars den enda hästen förutom favoriten som hör hemma på V75 i detta mediokra lopp.

Roger Nilsson har två hästar som inte är så dumma i konkurrensen på vardagarna där uppe. Intressant att Bergh ska köra Execute och där ska man göra lite småändringar till denna start. Hade varit intressant att se Love You avkomman Roger kör själv barfota men inga ändringar aviserade förutom att det ska bli stängt huvudlag som vid vinsten där uppe näst senast.

Detta vinner favoriten om inte resan ställer till det och om den inte förberetts extremt lugnt med tanke på derbyt längre fram.

V75-6

Kul att se RL megastjärna Ready For More på tävlingsbanan igen men inte så kul med hästar som varit borta i nästan ett år för gaffelbandsskada göra sin comeback på V75-spelet. Det blir ju lite lotto av det hela då spelarna bara kan gissa om hästen är i ordning. Inga lopparkiv i världen oavsett om dom visar loppen i UHD format kan ändra på det.

Ready For More blir megafavorit direkt i comebacken och möter ju inte något motstånd som skrämmer precis. Vem minns inte när den förra sommaren plockade ner Leif Witasps megastjärna Cool Keeper från dödens på en 10 tid sista varvet? Är den i det skicket direkt efter den svåra skadan så är det bara att spika och bläddra vidare. Nu ska den ut på en 100 mils resa från Solvalla och det vet man aldrig hur det kommer fungera. Det som talar för hästen är framförallt två saker. När den debuterade i fjor efter 8 månaders frånvaro vann den lätt och senast den hade innerspår bakom bilen (ett bra lopp på Solvalla 30 maj 2015) höll den enkelt ledningen. Reijo brukar också ha hästarna i ordning direkt så man kan ju spela på det om man hittar skrällar i andra lopp.

Coldtown var inte frisk senast i Köpenhamn enligt stallet. Också en häst som normalt duger lopp i Norrlandskonkurrens på V75 men var hamnar den. Både 2 och 5 är också startsnabba förutom ettan.

Petter Lundberg får något av hjärnsläpp ibland och skulle han få för sig att Åge Hornline ska till spets på lördag så kan det gå undan första varvet. Hästen borde inte duga mot detta motstånd även om det är en bra häst där uppe.

Order To Fly har inte funkat så bra på långresor tidigare. Nu säger PL att den ska bussas upp till Norrbotten i en större lastbil och hoppas det ska fungera bättre. Ska gå med bakskor på lördag. Dock lätta aluminiumskor.

Special Promise har tävlat uppe i Norr men varit ute i de lite tuffare loppen där uppe på
slutet och gjort det väldigt bra. Låter som att det blir barfota runt om igen.

Tränaren säger att Premier Kronos ska tävla med skor på lördag. Kusken säger att det blir barfota runt om.

V75-7

Lördagens höjdpunkt. Som vanligt är det ett storlopp som skiljer sig mot de flesta andra storloppen genom att det bara är svensktränade hästar med. De utländska kanonerna som startat i helgen gör det i Finland. Lite exotiskt blir det i alla fall i år med Anna Mix som tillfälligt är i Sverige i träning och ska köras av fransk kusk. Men hästen har väl inte direkt imponerat efter olympiatravet.

Mest långväga gästen är annars Dante Boko från Jägersro. Man måste imponeras av att Stall Kolgjini har så många hästar just nu i de allra största loppen. Mosaique Face och El M P förra helgen i Oslo Grand Prix och Jämtlands stora pris och denna helg Dante Boko i Norrbottens stora pris och Quick Fix i Kymi GP i Finland. Lite trist att det inte fanns en enda Norrlandhäst i Östersunds storlopp förra helgen och inte en enda i Bodens storlopp denna helg. Det hade behövts åtminstone någon häst där uppe som hade varit aktuell för annat en de lokala snabbloppen. Det ser i alla fall ut att kunna bli ett härligt race då det ska maxas utrustningsmässigt på flera håll.

Propulsion knapp favorit just nu. Inget speciellt att rapportera där förutom att distansen är en liten nyhet.

Anna Mix ska eventuellt testas med jänkarvagn på lördag.

Nahar ska gå med skor nu enligt en intervju med Bergh. Stallpersonalen som intervjuas i tipstidningarna säger barfota runt om i samtliga intervjuer. Kan vara värt att kolla Berghs krönika i expressen i morgon men normalt brukar inte hans stallpersonal ha så bra koll.

Ed You var väldigt bra i lördags. Trots den stentuffa öppningen hade den en vass avslutning.

Nimbus C.D är väl spetsfavorit från detta läge och den känns därmed intressant då den såg väldigt fin ut i lördags. Övernattning?

Dante Boko och kusken var enormt bra i Sweden Cup finalen. Ska tävla med absolut maxutrustning på lördag. Barfota runt om, helstängt huvudlag och jänkarvagn. Kolgjinis hästar brukar trivas och prestera i detta loppet.

Sauveur ska på lördag för första gången på mycket länge tävla barfota runt om. Hyperintressant då det handlar om en Love You häst.

On Track Piraten ska också tävla barfota runt om nu. Det är ett jätteplus på den hästen. Ska tydligen övernatta i Umeå på fredag och inte göra hela den långa resan på en gång. Gjorde ett väldigt bra lopp i Boden i fjor.

Det är det viktigaste jag hittat i nuläget. Skönt att det sen är galopp på söndag för redan på måndag kväll väntar ännu roligare tävlingar än dom på lördag när treåringarna ska ut i E3 kval på Bergsåker. Sportsligt finns det nog inget roligare att se än när treåringarna ganska tidigt på säsongen ska kvala in till stora unghästlopp.

Tyvärr blev det närmast totalt fiasko när Åmål ska köra V86 nästa onsdag. Både vad gäller startlistorna men inte minst för att dom loppen körs samtidigt som Sverige möter Belgien i fotbolls EM så atg kan nog tacka högre makter för att det i alla fall är jackpot.
Sen är det snart midsommar med mycket trevligt trav. Speciellt i Rättvik midsommardag och i Kalmar på söndagen.
Tack Olle! Helgrymt inlägg!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Nollkollolisten (+10), jomtien (+10)
Dodo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-06-17, 10:23   #32
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 871
Sharp$: 37878
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Spiken64 Visa inlägg
Olle och tipsexperterna vurmar mycket på Hawk Cliff.Men jag vill gå lite längre och varna kraftigt på 9.Just Wait And See som är bara 3 år kan vinna det här loppet felfri.Finns ju mycket fart i den här hästen gäller att hålla sig på benen så skrällen va ett faktum den här gången.

Min skrällvinnare felfri 9.Just Wait And See
Treåringar på V75 -nej! Däremot så finns det ju andra hästar i loppet och Nurmos pållar går som bekant sämre på bortaplan, så det känns som en favorit i fara.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-06-17, 10:27   #33
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 871
Sharp$: 37878
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av SO Visa inlägg
Om man läser viss inlägg är Du och Jag de enda (nästan) som tycker det är fina och spelvänliga lopp. Det "lär ju finnas" en massa norrlandsskräp i dom flesta loppen. Tragiskt eller hur!
Det är alldeles för mycket vi-och-dem-tjafs här i världen. Som jag skrivit tidigare så gillar jag mångfald och V75 är ett rikstäckande spel. Då ska vi ha tävlingar över hela landet och det ska vara en folksport. Gillar man inte upplägget så är det bara att välja en spelform som passar bättre. Och är man mer intresserad av fotboll så varför inte Stryktipset? Själv skiter jag i EM och koncentrerar mig på V75.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
abstruse (+1), SO (+10), bokis29 (+5)
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-06-17, 10:32   #34
 
Reg.datum: jul 2011
Inlägg: 2 549
Sharp$: 5341
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Treåringar på V75 -nej! Däremot så finns det ju andra hästar i loppet och Nurmos pållar går som bekant sämre på bortaplan, så det känns som en favorit i fara.
Det är en bra häst för sin ålder så borta är nog inte den här hemmahästen som slipper resa
__________________
Som ofta bäst när det gäller.
Spiken64 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-06-17, 10:36   #35
 
Helges avatar
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 8 455
Sharp$: 42467
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Treåringar på V75 -nej! Däremot så finns det ju andra hästar i loppet och Nurmos pållar går som bekant sämre på bortaplan, så det känns som en favorit i fara.
Seglivad myt om Nurmos hästar på långresor...
Spelvärde kikat extra på det redan förra året.

Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Ardberg (+1), SO (+1)
Helge är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-06-17, 10:58   #36
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 871
Sharp$: 37878
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Helge Visa inlägg
Seglivad myt om Nurmos hästar på långresor...
Spelvärde kikat extra på det redan förra året.

Vi får se. Hawk Cliff ser jag som en favorit i fara och 70 % är alldeles för mycket här.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
ExtremtRik (+1)
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-06-17, 11:02   #37
 
Helges avatar
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 8 455
Sharp$: 42467
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Vi får se. Hawk Cliff ser jag som en favorit i fara och 70 % är alldeles för mycket här.
Jag pratar om den stora myten där alla hans dras över en kam på långresa, inte en enskild häst. Tänkte bara det kunde va kul och få se fakta på det för Sharpsare.
Därmed inte sagt som argument att dessa ska vinna eller inte nu.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
ExtremtRik (+5), KalleKlut (+5), Ardberg (+2), bokis29 (+5)
Helge är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-06-17, 11:25   #38
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 871
Sharp$: 37878
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Helge Visa inlägg
Jag pratar om den stora myten där alla hans dras över en kam på långresa, inte en enskild häst. Tänkte bara det kunde va kul och få se fakta på det för Sharpsare.
Därmed inte sagt som argument att dessa ska vinna eller inte nu.
Jag har läst det där tidigare, men också motsatsen. Ofta som Nurmos startar favoriter på V75 så verkar de bränna (Kan bero på att Jorma oftast kör). Hawk Cliff torskade förra gången han reste och nu ska han övernatta för första gången. Jag räknar in detta som en faktor som kan tala till nackdel för den stora favoriten. Coldtown har dock visat att han går att resa med och det kanske är dags för den nu istället.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-06-17, 11:32   #39
 
ExtremtRiks avatar
 
Reg.datum: dec 2013
Inlägg: 2 245
Sharp$: 2984
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Treåringar på V75 -nej! Däremot så finns det ju andra hästar i loppet och Nurmos pållar går som bekant sämre på bortaplan, så det känns som en favorit i fara.
Är ju helt befängt påstående, förutom "bevis" framtagna av tex Spelvärde får jag påminna om en omgång på Örebro nyligen, Eric Sting o Mellby Viking vann, den senare 400.000 i Örebro International i en Årsdebut, Sir Ratzeputz var heroisk 4a med galopp och gick utav helvete, sen var där med någon fjärde häst oxå som iofs inte gjorde väsen men inte gjort det hemma heller.

Sir Ratzeputz presterade hyggligt senast på Östersund tycker jag med sina 1.10.0 men vore förstås trevligt om han är BÄTTRE HEMMA
ExtremtRik är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-06-17, 11:33   #40
 
Reg.datum: jul 2011
Inlägg: 2 549
Sharp$: 5341
Standard

Just Wait And See är Per-Gunnar Johansson ögonsten. Nu är det dags för V75-debut.
Dela Tweeta

Just Wait And See är en av länets största talangerna bland treåriga hingstar. På lördag ställs han inför sin tuffaste uppgift någonsin.

– Vi har stegrat hela tiden och nu är vi uppe i V75. Det har gått enligt plan så här långt, säger tränare Per-Gunnar Johansson.

Törs du ha segerförhoppningar i debuten redan nu?

– När jag såg distansen så sa jag bara "wow" det passar honom perfekt. Sedan så är vi nöjd med spåret då vi slipper tjurrusningen i starten. Han behöver inte vinna för att jag ska bli nöjd, men gör han ett bra lopp så handlar det inte bara om placeringar, säger Johansson.

I sulkyn bakom Just Wait And See sitter en av världens absolut bästa kuskar och det är Örjan Kihlström vilket borgar för att hingsten kommer att få bästa förutsättningar att lyckas.

– Är det som alla säger att han är en världens bästa så får han väl leverera nu, säger Johansson och skrattar innan han fyller på med:

– Jag hoppas att många kommer och hejar på oss på lördag. Gärna med en Norrbottensflagga.

Just Wait And See har startat åtta gånger i sitt korta liv och frånsett en femte plats har han varit bland de tre bästa varje gång.
__________________
Som ofta bäst när det gäller.
Spiken64 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-06-17, 11:47   #41
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 871
Sharp$: 37878
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av ExtremtRik Visa inlägg
Är ju helt befängt påstående, förutom "bevis" framtagna av tex Spelvärde får jag påminna om en omgång på Örebro nyligen, Eric Sting o Mellby Viking vann, den senare 400.000 i Örebro International i en Årsdebut, Sir Ratzeputz var heroisk 4a med galopp och gick utav helvete, sen var där med någon fjärde häst oxå som iofs inte gjorde väsen men inte gjort det hemma heller.

Sir Ratzeputz presterade hyggligt senast på Östersund tycker jag med sina 1.10.0 men vore förstås trevligt om han är BÄTTRE HEMMA
Har du fyllt 18?
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-06-17, 11:58   #42
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 871
Sharp$: 37878
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Spiken64 Visa inlägg
Just Wait And See är Per-Gunnar Johansson ögonsten. Nu är det dags för V75-debut.
Dela Tweeta

Just Wait And See är en av länets största talangerna bland treåriga hingstar. På lördag ställs han inför sin tuffaste uppgift någonsin.

– Vi har stegrat hela tiden och nu är vi uppe i V75. Det har gått enligt plan så här långt, säger tränare Per-Gunnar Johansson.

Törs du ha segerförhoppningar i debuten redan nu?

– När jag såg distansen så sa jag bara "wow" det passar honom perfekt. Sedan så är vi nöjd med spåret då vi slipper tjurrusningen i starten. Han behöver inte vinna för att jag ska bli nöjd, men gör han ett bra lopp så handlar det inte bara om placeringar, säger Johansson.

I sulkyn bakom Just Wait And See sitter en av världens absolut bästa kuskar och det är Örjan Kihlström vilket borgar för att hingsten kommer att få bästa förutsättningar att lyckas.

– Är det som alla säger att han är en världens bästa så får han väl leverera nu, säger Johansson och skrattar innan han fyller på med:

– Jag hoppas att många kommer och hejar på oss på lördag. Gärna med en Norrbottensflagga.

Just Wait And See har startat åtta gånger i sitt korta liv och frånsett en femte plats har han varit bland de tre bästa varje gång.
9 Just Wait and See (Örjan Kihlström) verkar bra. Det här är mer ett prepareringslopp för mig. Jag vill ha ut honom i lopp så att han får upp tempo. Har fått väldigt defensiva lopp och ska han stötta på bättre hästar om någon månad så måste han ha tempo. Nöjd om han är femma, sexa. Vi bygger mest för framtiden, säger Per-Gunnar Johansson.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-06-17, 13:42   #43
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 224
Sharp$: 57348
Standard

Senaste väderprognoserna tyder på en väldigt blöt lördagskväll i Boden. Oerhört trist. Det är ju en tävlingsdag som är väldigt stor för dom där uppe. Eftersom det regnar även idag som det ser ut är det tveksamt hur banan kommer bli. En del skriver hård och då blir säkert inte alla aviserade skoryck av.

Avstår spel om det blir riktigt illa vädermässigt.

olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-06-17, 17:48   #44
 
hammmmmars avatar
 
Reg.datum: apr 2012
Inlägg: 373
Sharp$: 1669
Standard

Har gått rätt kasst för mig på sistone. Har ingen form. Nimbus trodde jag på mycket senast och testar igen! Nu under EM ligger min största fokus där! Vad tror vi om första DD? Nadal tar väl knappast spets från spår 1? Testar nog ALLA mot 4.
hammmmmar är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-06-17, 17:52   #45
 
Reg.datum: mar 2012
Inlägg: 1 050
Sharp$: 1645
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Spiken64 Visa inlägg
Just Wait And See är Per-Gunnar Johansson ögonsten. Nu är det dags för V75-debut.
Dela Tweeta

Just Wait And See är en av länets största talangerna bland treåriga hingstar. På lördag ställs han inför sin tuffaste uppgift någonsin.

– Vi har stegrat hela tiden och nu är vi uppe i V75. Det har gått enligt plan så här långt, säger tränare Per-Gunnar Johansson.

Törs du ha segerförhoppningar i debuten redan nu?

– När jag såg distansen så sa jag bara "wow" det passar honom perfekt. Sedan så är vi nöjd med spåret då vi slipper tjurrusningen i starten. Han behöver inte vinna för att jag ska bli nöjd, men gör han ett bra lopp så handlar det inte bara om placeringar, säger Johansson.

I sulkyn bakom Just Wait And See sitter en av världens absolut bästa kuskar och det är Örjan Kihlström vilket borgar för att hingsten kommer att få bästa förutsättningar att lyckas.

– Är det som alla säger att han är en världens bästa så får han väl leverera nu, säger Johansson och skrattar innan han fyller på med:

– Jag hoppas att många kommer och hejar på oss på lördag. Gärna med en Norrbottensflagga.

Just Wait And See har startat åtta gånger i sitt korta liv och frånsett en femte plats har han varit bland de tre bästa varje gång.
P-G J säjer i Aftonbladet tisdag att detta mer är ett prepareringslopp för att få upp tempot för han ska möta bättre hästar om någon månad.Nöjd om han är femma,sexa
drakdead är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td