Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2016-07-04, 17:47   #31
SO
 
SOs avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 1 808
Sharp$: 3718
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av AndyMart Visa inlägg
Olle, har du skrivit fel när du skriver att Philistine Face är en stjärnhäst? Du menar väl skithäst? Eller Pioneer Face?

Philistine Face är helt chanslös, kommer aldrig vinna det loppet.


Skickat från min iPhone med Tapatalk
Megastjärna! Finns tydligen massor av sådana hästar
SO är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-04, 20:00   #32
 
Basils avatar
 
Reg.datum: aug 2013
Ort: hälsingland
Inlägg: 78
Sharp$: 3660
Standard

Ja, men bara på Jägersro.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
SO (+2)
Basil är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-04, 21:38   #33
 
Reg.datum: jun 2013
Ort: Malmö
Inlägg: 1 498
Sharp$: 1794
Standard

Snabb - analys

V75-1
Some Summit borde ha toppchans vinna oavsett frånvaro. Spik !

V75-2
Små fält garderas. Kör på detta koncept. Loppet borde dock främst stå mellan 2,5. Ett varningens finger dock för 4 Breidabliks Nubbe som gjorde det bra som tvåa senast. (Tunika vann)

V75-3
Tre hästar kan vinna. 1.2.5 glöm inte bort Nappa Scar !

V75-4
Provar återigen med alla sju hästar. Målar på alltså. Här borde dock loppet stå mellan 2,3. Loppets bedövare är 7 Flash Håleryd.

V75-5
Många om budet. Chansspikar 10 Stay Alert , som var tvåa bakom Usain Henna. Vad säger du Oskar Svanberg?

V75-6
Tar alla tolv. Hoppas på skräll.

V75-7
2 Port Ellen Broline avslutar med PU. Spik !

Systemet (inlämnat)
4 Some Summit
Alla sju
1.2.5
Alla sju
10 Stay Alert
Alla tolv
2 Port Ellen Broline

882 rader / 6 pers

Senast redigerad av spalato den 2016-07-04 klockan 21:42.
spalato är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-06, 11:24   #34
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 180
Sharp$: 57163
Standard

Det är numera att aber att bedöma spelvärdet i en V75-omgång. Sådana här extra omgångar med flera tunna lopp och utan möjlighet att spela bara för alla rätt är det ju iskallt att gå in på spelet om man tror på de tunga favoriterna. Man får göra en helt annan bedömning än under Sleipnerdagarna på Hagmyren t ex då det var V64 och sexrättspooler kryddade med jackpotpengar. Då är det inte fel att spela favoritsystem eftersom det går att lira för alla rätt och det finns väldigt fina pengar att hämta om man lyckas sätta alla vinnarna. Det är inte riktigt samma med V75. Det är väldigt mycket svårare att gå plus om favoriterna radar upp sig där. För det första finns bara 26 procent av insatserna i 7 rättspoolen (enormt mycket mindre än vad som finns i 6 rättspoolen på V64 en jackpotomgång när man lirar V6) och för det andra är risken stor att en massa pengar flyttas till kommande omgångar om det blir för lätt (man bidrar inte med en krona till kommande jackpot när man lirar bara för alla rätt på V64).

I fjor gav 7 rätt 2406 kr, 6 rätt 27 kr och det blev jackpot på femmorna. Det blev en jätteskräll i första avdelningen som gjorde att det blev lite pengar på 7 rätt då. Ingen annan vinnare hade mindre än 20 procent av insatserna och vinnaroddsen på de tre försöksvinnarna till sprintermästaren blev under 2 ggr på samtliga.

Det lutar åt att jag avstår V75 spel i morgon med tanke på det för det ser onekligen svårt ut att komma fram till att det blir bra pengar med bl a 3 st uttagningslopp till sprintermästaren med 7 hästar i resp försök. Händer inget dramatiskt i dom loppen och megastjärnan Some Summit infriar är ju värdet efter 4 avdelningar i bästa fall 100 kr.

Det viktigaste i den tidiga infon inför morgondagen.

V75-1

Allt låter riktigt bra på Veijos megastjärna. Det pratas tom om PDA i januari med henne. Hästen var enormt bra i första starten i fjor och barfota runt om som det blev i finalen av Stochampionatet gav ytterligare växlar. Veijo ska rycka alla skorna i morgon och köra med jänkarvagn. Inget talar väl för att hon inte bara vinner. Kommer säkert få minst 70 procent av insatserna så utgångsvärdet blir väl runt 10 kr om hon vinner.

Intressant i övrigt att det aviseras skoryck på Ruby Trap, ev runt om, och att Olympia Gold var brunstig senast och därför var så usel i Boden. Linderoth ska dessutom rycka alla skorna på henne nu.

V75-2

Här blir återigen Uncle Lasse gigantisk favorit. Det blir enligt Melander skor och öppet huvudlag precis som senast i försöket. Sen kan det bli racerbalans i finalen. Frågan är om Örjan vill vinna detta till varje pris. Minst 3 hästar går till final.

Spetsfavorit är väl Telecomando O.K. Låter inte som det blir optimal balans på den heller i försöket, utan bara barfota fram.

Mest intressant info på Helena Burmans megastjärna Falk On Hill som eventuellt i sin 29e start ska tävla barfota för första gången. Med tanke på vilket lyft hennes hästar fått ibland första barfota är det riktigt intressant då den bara är 2 procentare i nuläget.

Conrad Lugauers Breidabliks Nubbe ska eventuellt tävla barfota för första gången i finalen, men i detta försök som vanligt.

Barfota runt om ffg på Wildintention Ås, men räcker knappast här.

V75-3

Kan inte minnas att det någonsin låtit så påställt på en Peter Untersteiner häst som det går på Poet Broline inför detta. Ska tävla barfota runt om och med jänkarvagn redan i försöket och är ju väldigt startsnabb. Precis allt talar egentligen för spets och slut på denna megafavorit också. Speciellt som Stefan Melander inte aviserar optimal balans på främsta motbudet Cruzado Dela Noche i försöket. Man siktar på final och ska där maxa i utrustningen.

Oerhört intressant info på Billy Flynn. Var inte vässad i Sverigedebuten och gick då med skor, öppet huvudlag och vanlig vagn. I morgon redan i försöket aviseras barfota runt om, helstängt huvudlag och jänkarvagn. Snacka om dramatiska utrustningsändringar. Dessutom säger man att hästen vässats på ett helt annat sätt nu. Där finns det spelvärde om man tror Poeten går att fälla.

V75-4

Det sista försöket och här blir Veijo jättefavorit med sin megastjärna Southwind Mozart. Frågan är bara om den kommer till spets. Veijo säger att han aldrig tryckt av den ordentligt från start hittills och det kanske är dags nu då ju spets i dessa lopp är guld värt ? Många tipsexperter, speciellt betaltjänsterna som ju jagar stora pengar med jättesystem, kommer säkert gå på att det kan bli strul. Barfota runt om och öppet huvudlag som vanligt aviserat.

Enda intressanta ändringen här är att Pokemon Ås troligen ska tävla barfota runt om för första gången samt att Roger M ska testa Dragster med urryckare i sista jobbet inför detta. Holl koll på hur det går. Pokemon Ås räcker väl knappast oavsett balans medan Dragster kanske om spets och lite ny utrustning skulle kunna skrälla i försöket.

V75-5

Ett stayerlopp som väl ser ut att hålla blandad klass. Eftersom de första fyra avdelningarna på V75 ser väldigt tunna ut spelmässigt kommer nog många gardera friskt här och hoppas på skräll.

Björn Goops Reckless ser ut att bli klar favorit och det låter bara bra på den. Inget nytt utrustningsmässigt aviserat.

På start får Berghs Västerbo Arthur mycket streck efter vinsten i Kalmar och det låter bra där med men det varnas för galopprisk.

Källna Orlando är väl det enda inslaget från Norrland denna dag även om han tävlade här nere tidigare. Var ju överlägsen på Danneros midnattstrav senast men räckte sällan i den tuffa konkurrensen i södra Sverige i tidigare regi annat än i billiga vardagslopp. Intressant med Erik Adielsson i vagnen då det ju är en extra fördel med toppkuskar i sådana här lopp.

Untersteiner låter påställd med Stay Alert. Verkar som den vässats extra inför detta.

Utrustningsmässigt är det tunt vad gäller aviserade ändringar i den tidiga infon till detta lopp.

V75-6

Här blir nog Per Nordströms nya megastjärna Sevilla klar favorit. En så pass bra fyraåring att han siktar på derbyt med den. Springspår och ganska startsnabb så en hel del talar för tidig spets. Täta starter ?

Apramand vann danska sprintermästaren senast och imponerade då något enormt när den från dödens krossade motståndet och vann på 11,6. Gått med skor i Danmark och inget ska ändras i morgon.

Utrustningsmässigt ruggigt intressant att Johan Untersteiner aviserar barfota runt om för första gången på Gambino Degato. Den kommer nog att få väldigt mycket spel i morgon på det. Gjort flera bra lopp speciellt i Halmstad.

Count Response gör första starten för Peter U vilket alltid är intressant. Kommer från Jesper R Nilsson i Boden. Om jag minns rätt tävlade den bra speciellt på isbana där uppe och sådant underlag väntas inte i Halmstad i morgon troligen. Senast den vann var i ett lunchlopp i Skellefteå i september i fjor och det var sannerligen inga kanoner den då besegrade. Svårt att tro att Untersteiner kan trolla så mycket att den efter så lång frånvaro går ut och vinner här mot helt andra hästar, men man ska aldrig säga aldrig.

Erik Sting ska inte glömmas trots spåret. Den har lopp i kroppen nu. Från bättre läge hade den varit riktigt intressant. Jorma verkar tro på chans ändå.

V75-7

Här ser Björn Goop ut att bli klar favorit med Cybele Merite trots att den inte startat sedan i mars och då i Frankrike. Gjorde tre starter i fjor i Sverige och vann alla, varav två på Solvalla. Var jättefavorit alla gångerna. Björn Goop låter klart optimistisk i sin krönika i dag i aftonbladet angående segerchansen. Gick med skor alla gånger i Sverige. Verkar inte vara helt bestämt hur det blir nu. Startsnabbheten känns svårbedömd på det lilla det finns att gå på.

Inget hett utrustningsmässigt i nuläget i detta lopp. New Star Power ska gå med skor nu och Amphian Madness med vanlig vagn istället för bike.

Hade gärna sett att detta loppet hamnat utanför V75.


Det var det mest intressanta i den tidiga infon. Lycka till nu med V75an men det är sporten man ska njuta av i första hand denna fantastiska tävlingsdag.......
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
asgaya3141 (+3), TravFans (+10)
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-06, 16:02   #35
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 675
Sharp$: 2403
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Det är numera att aber att bedöma spelvärdet i en V75-omgång.

Händer inget dramatiskt i dom loppen och megastjärnan Some Summit infriar är ju värdet efter 4 avdelningar i bästa fall 100 kr.

"Spelvärde" och något "värde" efter allt annat än samtliga avdelningar har inte med varandra att göra.

T o m Jens Sjödén har slutat att svammelspekulera i sådana termer.

I Jackpot-fria V75-omgångar kan du starta med 26 öre och sedan dividera med V75%en för dina förmodade vinnare för att få fram en approximativ utdelning efter 7 avdelningar och sedan utvärdera om just det utfallet är har spelvärde eller ej. Men gissningar om systemvärdet efter t ex 3 el. 4 avdelningar är meningslösa. Ingen vet ju varken hur många rader systemen har förbrukat eller hur många rader de har kvar.
__________________
Spelälskande gringubbe som hellre klagar en gång för mycket än gång för lite!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
SO (+2)
Strappa71 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-07, 12:07   #36
 
Helges avatar
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 8 455
Sharp$: 42467
Standard

Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
dado (+2)
Helge är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-07, 12:31   #37
 
Helges avatar
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 8 455
Sharp$: 42467
Standard

Tips från vår medlem Gidde Palema (tror jag han hette), numera på Spelvärde.se.

Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
DonDraper (+1)
Helge är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-07, 14:31   #38
 
Klankes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 715
Sharp$: 697
Standard

Avd Hästar Reserv
1 1 4 5 6 8 (9, 10)
2 5 UNCLE LASSE (US) (2, 4)
3 1 2 3 5 (6, 4)
4 2 3 (1, 5)
5 1 5 9 10 12 13 14 15 (7, 8)
6 7 SEVILLA (9, 12)
7 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 (6, 9)
Visa kvittodetaljer
5x1x4x2x8x1x12 = 3840 rader
3840x1x0.50 = 1 920,00 kr
2B68 82D2 2354 0118


Spikarna:
5 Uncle Lasse startade på Solvalla för åtta dagar sedan och gav sig då något överraskande från ledningen. Siktat har dock varit inställt för att toppa formen till denna kväll varför vi kan vänta oss en betydligt vassare prestation denna gång. Bra chans!

7 Sevilla har tagit sex segrar på tio starter och visat prov på kapacitet lite utöver det vanliga. Vi är inne på att Per Nordström omgående sänder framåt från sitt springspår för att tidigt kunna överta ledningen. Väl där är det en toppchans


Dragen/Skrällar:

6 Dimond River kan mycket i grunden men får sällan till det för fullt, fin i senaste jobbet tillsammans med Pioner Face som startar i avd7. 2%

3 Top Degli Ulivi är förvisso kanske ute på för djupt vatten men hästen blir bättre för varje start och det känns fel att inte strecka. Dumstruten på kanske men som knappt spelad vill man gärna ha med honom.

9 Rocky Egedal är mer stark än snabb och lär köras offensivt så fort tillfället ges. 4%,

9 Philistine Face har ett passande smygläge och lär köras på chans, kan fälla alla med klaff. Varning!

www.miljondragen.bloggo.nu


God tur!

Senast redigerad av Klanke den 2016-07-07 klockan 14:32.
Klanke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-07, 15:38   #39
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 180
Sharp$: 57163
Standard

Om en liten stund drar en av årets häftigaste tävlingsdagar igång och inleds med en V5a:

V5-1:

Urban kronos barfota runt om ffg senast. 3a då från spår 12 i ett E3 uttagningslopp som vanns av Makethemark.

Barfota ffg på Duke Of Mearas. Båth låter uppåt på hemsidan.

V5-2

Wega Wang knapp favorit som väntat. 1609 auto. Bakspåren borde få svårt.
1,2,3,5,6 borde räcka

V5-3

Infon från Stall J Untersteiner på en betalsida gör att man skulle kunna chansspika Deepak Am

"6 Deepak Am (lopp 3) blir bättre och bättre. Nu blir det barfota runt om, helstängt och bike. Jag tror Johan kör offensivt, säger Kevin Oscarsson."

Annars orutinerade hästar och krävs nog rätt många för att vara säker på att överleva.

V5-4

Idel toppkuskar i detta lopp vilket gör det extra svårt. Som jag skrev tidigt i veckan intressant med första starten i ny regi för Folli. Annars ett rätt öppet lopp detta med och det är inte så lätt att räkna på kuskarna som sagt om man letar efter färska lopp dom kört i lopparkivet.

V5-5

Barfota runt om ffg på Stefan Perssons Global Respons intressant men spåret ingen höjdare. Intressant med Örjan på Joakim Lövgrens Jairo. Har Örjan någonsin kört lopp åt honom innan ? Har lyft sig barfota på slutet som många love you avkommor.


Lycka till nu med V5an. Finns nog mer spelvärde i den än i dagens V75a med tre vinstpooler.
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-07, 16:05   #40
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 180
Sharp$: 57163
Standard

Waowwww. Vilken insats av Luddes Rajesh Face. Man ryser. En treåring som kan gå långt.
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-07, 16:10   #41
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 180
Sharp$: 57163
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Waowwww. Vilken insats av Luddes Rajesh Face. Man ryser. En treåring som kan gå långt.
1,13,2 i voltstart över full distans av en treåring som hade gjort 5 starter. Helt sanslöst. Svenskt rekord.

Men Rajesh Face kostade tydligen nästan 2 mkr.

Är detta en framtida världsartist ?
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-07, 16:50   #42
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 180
Sharp$: 57163
Standard

2,40 spelades Johan Untersteiner ner till i lopp 3 med sin ffg barfotatravande treåring mot äldre kamrater. Det var tur för hade det funnits minsta spelvärde satt jag laddad med en 50 lapp åtminstone. Dom som var ungefär lika mycket spelade på V5 gav 3 ggr så mycket i vinnarodds.
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-07, 17:09   #43
 
Reg.datum: jul 2011
Inlägg: 2 549
Sharp$: 5341
Standard

Reijo tur att du är tränare och inte kusk.
__________________
Som ofta bäst när det gäller.
Spiken64 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-07, 17:12   #44
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2218
Standard

Är det realistiskt att tro på nån utdelning idag? Funderar på att avstå spel helt.
Manprinsen är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-07, 17:15   #45
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 180
Sharp$: 57163
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Manprinsen Visa inlägg
Är det realistiskt att tro på nån utdelning idag? Funderar på att avstå spel helt.
Njut av den fantastiska sporten och välj andra spel än V75. Åtminstone om du inte tror att de tunga favoriterna faller. Att gå tunt i de fyra första avdelningarna och sen strecka mer på slutet verkat alla göra. Statistiken säger låg utdelning och jackpot på femmorna i alla fall.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Manprinsen (+10)
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Svara



td