Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2017-05-21, 19:42   #1
 
Reg.datum: sep 2012
Inlägg: 688
Sharp$: 3010
Standard

V75 Solvalla Lördag 27 maj


Nu är den snart här helgen som alla travälskare längtat efter. Personligen kommer jag uppleva detta fantastiska evenemang på plats och det är till att plugga på hela veckan för att förhoppningsvis hitta några vinnare. Men första tanken är alltid bäst som de säger och på förhand ser lördags-75:an riktigt spelvänlig ut. Mina tidiga tankar före arkivkoll och intervjuer:

V75 1)
Det inledande stoloppet bjuder på mycket bra klass och 3 Wild Honey kommer att få jobba för att vinna detta race. De två främsta motståndarna tror jag är kapabla italienska 10 Shadow Gar som räknas trots läget och finska 4 Ranch Kelly som har imponerat storligen på slutet. 6 Treasure Kronos och 9 Indoor Voices är toppmärrar som ska med om man garderar vidare.

V75 2)
9 Quiz Töll fick det ultimata spåret och är loppets roliga framförallt om det blir skoryck. Tycker annars att loppet ser helöppet ut och har man ingen idé är detta ett potentiellt helgarderingslopp.

V75 3)
Återigen ser det helöppet ut. Känslan är att Bergh kommer att köra offensivt med 8 Malkin vilket kan öppna upp för stallets andrahäst 9 Making Love? Men här kommer jag troligen att strecka många hästar.

V75 4)
Synd att 9 Dream Lane lottades till bakspår för snacka om kanonintryck vid senaste vinsten där bägge skorna drogs ffg. Potentiell spik för mig om inte allt för mycket drag kring hästen. Tror de från tillägg kan få svårt att hinna fram då klart dugliga ston på start.

V75 5)
1 Bravo Navarone tror jag blir mångas spik i denna omgång. Inte helt fel med tanke på läge, motstånd och form. Men det är inte säkert/troligt att spets hålls och då är det läge att gå emot ur ett förmodat spelvärdesperspektiv. 3 Re Doc har toppform och går allra bäst i spets så givet att Bergh gör allt för att komma till piken och då är BN i fara. Med tanke på att det är flera offensiva ekipage här (7 Queer Fish/KW) är det återigen kanske läge för 9 Order To Fly med Lennartsson?

V75 6)
Mycket tråkigt att Barkevious Mingo fick spår 11! Är klart bäst i spets och härifrån kommer det bli svårt även om jag gillar både häst, tränare och kusk skarpt. Flera startsnabba ekipage och chans/risk att det kommer gå undan från början! Som 5 Moni to Spare har sett ut på slutet är det första strecket för mig och en möjlig spik men det tar emot att lita på Haugstad så får fundara vidare och invänta streckfördelningen. Goops taktik kan avgöra mycket här då han säkert håller ledningen initialt med 1 Say That Again (nja efter snabb arkivkoll är 5 spetsfavorit men 1 rolig om utrustningsändring?). 6 Dragster blir såklart livsfarlig om spets men tveksamt om han kommer dit? Tokskrällen kan 12 M.T King of Cash vara då det luktar hårt tempo och hästen har styrkan som vapen så läget spelar mindre roll i detta fall.

V75 7)
Harpers brukar vara en av helgens höjdpunkter men tycker nog att denna upplaga saknar lite stjärnglans. Men klarast lyser såklart Åke Lindbloms forne stjärna 13 Sauveur som nu finns hos världens bäste kusk. Tror att Goop löser detta och ser inget ekipage i Balfour/Kim Erikssons kaliber på start (kanske ändå efter arkivkoll 2 US Male E.P som ser ut att ha gott om krafter kvar vid senaste vinsten!). Men alltid kul att sitta med fler streck i sista avdelningen när pengarna ska fördelas och veckans pluggande kanske kan göra att jag hittar några drag? Personligen tycker jag att det var synd att Spitcam Jubb valde Sweden Cup framför detta lopp då de troligen tjänat mer pengar i Harpers. Fransmannen 12 Butler kanske är en kanon? Kung Åke i jollen dessutom och kanske värst emot då? 6 Aileron tar väl spets men tror inte att den håller hela vägen utan har troligen större chans om släpp och lucka till slut. Drömmen vore om 5 Bison Spiro kunde komma till spets där den har gjort heroiska insatser tidigare. Gillar både häst och ordinarie kusk (varför kör hon inte nu?). 14 Rod Stewart imponerade storligen i lördags andra förutsättningar nu men rankas högt i detta lopp.

Kommentera gärna och komplettera med egna tankar och idéer!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Heppson (+5), Fulsprit (+10)

Senast redigerad av legolasse den 2017-05-23 klockan 13:16.
legolasse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-21, 22:11   #2
 
Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 422
Sharp$: 1201
Standard

Någon som vet var man kan se lopp med stella di azzurra ?
Tacksam för hjälp
biddybye är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-21, 23:06   #3
 
Reg.datum: jan 2014
Inlägg: 135
Sharp$: 13590
Standard

Tänk på att VÄLDIGT få lopp vinns från bakspår denna helg. Just saying :-) Bravo Navarone håller inte ut varken Victor eller Re Doc. Rauger lär väl ladda ALLT med Dragster och håller han hästen i trav och hittar till front lär det bli åka av. Pokemon kördes passivt och utan maximal balans senast, borde vara ruggig chans nu! Floyd P Boko med Björn! Hade verkligen varit kul om Monica Janisels fick vinna med Jeepster i första, bara ladda Kajjan.
Iago Zon blir troligen överstreckad på bortaplan.
Får återkomma med mer senare i veckan.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Langdon (+5)
hotshotknick är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-23, 09:08   #4
 
Reg.datum: sep 2012
Inlägg: 688
Sharp$: 3010
Standard

Har tittat lite mer på spetsstriden i avdelning 6.

1 Say that again är explosiv den första biten men har inte visat tidigare att han kan öka farten ytterligare för att svara ut om någon kommer snabbt längre ut i banan. Om ingen ändring i utrustningen faller väl ut är spetschansen inte så stor.

2 Aron Palema kan öppna något snabbare än medel men får svårt att ta längd på 1 och kan inte svara ut de mer startsnabba hästarna utifrån.

3. Västerbo Arthur kan öppna medelsnabbt och lär hamna mitt i fältet.

4. Sheriff Bi vill till spets där den gör sina bästa lopp men öppnar endast lite snabbare än medel och får svårt att nå sin önskeposition här.

5. Moni to spare kan öppna visslande snabbt vilket han visade vid senaste starten. Framförallt kan han accelerera in i första sväng och är min klara spetsfavorit. Intressant i sammanhanget är dock kusken! Haugstad går inte under epitetet "friskus" direkt då han är känd för att köra snällt, långsiktigt och för arbetsgivares och hästägares "bästa". Chans/risk att han släpper när Rauger kommer dånandes med sin springare.

6. Dragster. Först och främst vilket namn! Som klippt och skuren för att dra på för fulla muggar från start. Bedömer inte att Dragster kommer förbi Moni to spare i första läget utan chansen till spets är det ovanstående scenariot gällande karaktären på spetsfavoritens kusk. Utdragen körning så att Haugstad viker ner sig är således Malmqvists chans och det är mycket möjligt att det blir så.

7. Pokemon Ås öppnar medel och lär enbart söka sig ner i banan.

8. Donato E kan öppna snabbt vid laddning men kommer inte förbi 5 och 6 så lär söka position mitt i fältet in i första sväng.

Sammantaget bedömer jag alltså att 5 Moni to spare har högst spetschans 60% därefter Dragster 40% och liten chans på 1 Say that again 20%.

Senast redigerad av legolasse den 2017-05-23 klockan 14:35.
legolasse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-23, 09:16   #5
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 22
Sharp$: 65
Standard

Hej,

Då har veckan kommit som man längtat så mycket efter Elitloppsveckan är hära. Är den nångång man ska spela V75 så är det denna vecka med tanke på (värdet omsättning) jag kommer befinna mig på Valla. Kommer tokplugga och ringa mina kontakter nu är det dags för en stor vinst kommer V75 är aktiverat  kostnaden är 250:- /per andel. Hoppas just du vill köpa en eller flera andelar. Elitloppet en gång om året nu kööööör vi //Stefan

https://tillsammans.atg.se/inbjudan/W6DH-TSGG-34215
Teamleader är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-23, 23:38   #6
 
Klankes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 715
Sharp$: 696
Standard

Kan Jeepster nå ledningen tro? följer ju bilen och har tidigare öppnat nedåt 08 fart första 500. En Jeepster i spets kan nog rekordsänka. 2%? ser jag fel? får bli utgång om inget drastiskt händer.
Klanke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-24, 00:31   #7
 
Reg.datum: aug 2016
Inlägg: 715
Sharp$: 1715
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Klanke Visa inlägg
Kan Jeepster nå ledningen tro? följer ju bilen och har tidigare öppnat nedåt 08 fart första 500. En Jeepster i spets kan nog rekordsänka. 2%? ser jag fel? får bli utgång om inget drastiskt händer.
Spelar ingen roll om Jeepster tar ledningen. Möter hästar som har 1-2+ sekunder snabbare rekordtid. Wild Honey kommer krossa Jeepster från dödens om hon går felfritt. Finns andra hästar som kan göra det också.
Cyran är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-24, 09:52   #8
 
Klankes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 715
Sharp$: 696
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Cyran Visa inlägg
Spelar ingen roll om Jeepster tar ledningen. Möter hästar som har 1-2+ sekunder snabbare rekordtid. Wild Honey kommer krossa Jeepster från dödens om hon går felfritt. Finns andra hästar som kan göra det också.
Går jeepster 11 på varvet bör han ha fart för 1.11.5 sista 700, jag rankar 5~3~2~9
Klanke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-24, 10:03   #9
 
Reg.datum: jul 2016
Inlägg: 534
Sharp$: 3295
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Klanke Visa inlägg
Går jeepster 11 på varvet bör han ha fart för 1.11.5 sista 700, jag rankar 5~3~2~9
HON klarar nog att gå en låg 1.11-tid ja! Men frågan är ju hur långt det räcker mot hästar som kan gå tider under 1.10.. Dessutom lär hon få öppna riktigt hårt för att ta sig förbi Patricia Hastrup invändigt. I mitt badkar blir det nog tyvärr ett ganska tråkigt lopp där Scenario 1: Patricia Hastrup håller ut Jeepster och tar ledningen för att sedan släppa till Wild Honey. Scenario 2: Kaj sliter åt sig ledningen efter hård körning och sedan tvingas släppa till Wild Honey om inte Örjan bara tar en lugn dödens och krossar henne till slut.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
biddybye (+5)
dingo1337 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-24, 10:06   #10
 
Reg.datum: sep 2012
Inlägg: 688
Sharp$: 3010
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Klanke Visa inlägg
Går jeepster 11 på varvet bör han ha fart för 1.11.5 sista 700, jag rankar 5~3~2~9
Har inte koll på ettans startsnabbhet men högst troligt blir det spets för Jeepster. Spetshästarna denna helg är som alla vet farliga att ignorera. Håller med om att det finns bättre hästar men samtidigt är det ganska defensiv karaktär på kuskarna i loppet så viss chans kan finnas att de "glömmer" bort ledaren och kör för sent. Men rankar ändå Jeepster sexa och blir eventuellt mitt sjättestreck i loppet. 3,4,10,6,9,5 med reservation för 1 som jag ännu inte har kartlagt.
legolasse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-24, 10:14   #11
 
Reg.datum: okt 2014
Inlägg: 698
Sharp$: 3039
Standard

Räkna inte bort Wild Honey helt i spetsstriden heller.
Kanske väljer Örjan att trycka av nu då det kan behövas och nu var det väl årsdebut för D'One på Jägers förra året och kanske togs hon lugnt, men då blåste Wild Honey enkelt till spets.
Det var Takter som körde då dock och han kanske har lite annorlunda filosofi i starten än Örjan
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Tirich är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-24, 10:25   #12
 
Klankes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 715
Sharp$: 696
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av legolasse Visa inlägg
Har inte koll på ettans startsnabbhet men högst troligt blir det spets för Jeepster. Spetshästarna denna helg är som alla vet farliga att ignorera. Håller med om att det finns bättre hästar men samtidigt är det ganska defensiv karaktär på kuskarna i loppet så viss chans kan finnas att de "glömmer" bort ledaren och kör för sent. Men rankar ändå Jeepster sexa och blir eventuellt mitt sjättestreck i loppet. 3,4,10,6,9,5 med reservation för 1 som jag ännu inte har kartlagt.
Jeepster lär aldrig släppa, detta äe ju dagen kusk samt tränare väntat på, all in nr2 får ryggen och nr 3 dödens, andra eller tredje utv sitter indoor ele?

Senast redigerad av Klanke den 2017-05-24 klockan 10:26.
Klanke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-24, 11:14   #13
 
Reg.datum: sep 2012
Inlägg: 688
Sharp$: 3010
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Klanke Visa inlägg
Jeepster lär aldrig släppa, detta äe ju dagen kusk samt tränare väntat på, all in nr2 får ryggen och nr 3 dödens, andra eller tredje utv sitter indoor ele?
Nej helt klart lär de köra i spets men den viktiga frågan i sammanhanget är om de får fuska bort en bit eller om det blir körning hela vägen? Mitt mest troliga scenario är att Jeepster spetsar och Treasure Kronos och Wild Honey kubbas om dödens resp andra ut. 2 (eller 1) hamnar i ledarryggen 4 tredje ut. Både Örjan och C.E tar högst troligt en lugn dödens och sänker tempot (hur mycket?) då de ser de värsta hoten bakom sig. DÅ kan Jeepster lura dem allihop? Men tror även 4 kan blåsa till allihopa om det blir speedkörning till slut. Italienskan 10 är stark så inte omöjligt med tidigt avancemang där och då har vi ett annat scenario.

Senast redigerad av legolasse den 2017-05-24 klockan 11:53.
legolasse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-24, 18:17   #14
 
midcapkings avatar
 
Reg.datum: jul 2013
Inlägg: 51
Sharp$: 1771
Standard

Varför har ingen nämnt helgens bank? Re Doc kan omöjligen lägga då den sitter i spets på "där går starten"......Tobbe släpper direkt då han ju kör åt Robban emellan åt. Streckar man Adrian med dessa förutsättningar från spår 1 bör man uppsöka hjälp. Har alla glömt hur Re Doc kämpade som en gris för 3 starter sedan mot självaste elitloppshästen DD's Hitman....38%, tackar!!!

/ Robert Bergh
midcapking är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-24, 18:41   #15
 
Klankes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 715
Sharp$: 696
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av midcapking Visa inlägg
Varför har ingen nämnt helgens bank? Re Doc kan omöjligen lägga då den sitter i spets på "där går starten"......Tobbe släpper direkt då han ju kör åt Robban emellan åt. Streckar man Adrian med dessa förutsättningar från spår 1 bör man uppsöka hjälp. Har alla glömt hur Re Doc kämpade som en gris för 3 starter sedan mot självaste elitloppshästen DD's Hitman....38%, tackar!!!

/ Robert Bergh
Håller med! Även i mitt badkar vinner den lätt från spets. Veckans spik!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
midcapking (+5)
Klanke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td