Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2017-05-21, 19:42   #1
 
Reg.datum: sep 2012
Inlägg: 688
Sharp$: 3010
Standard

V75 Solvalla Lördag 27 maj


Nu är den snart här helgen som alla travälskare längtat efter. Personligen kommer jag uppleva detta fantastiska evenemang på plats och det är till att plugga på hela veckan för att förhoppningsvis hitta några vinnare. Men första tanken är alltid bäst som de säger och på förhand ser lördags-75:an riktigt spelvänlig ut. Mina tidiga tankar före arkivkoll och intervjuer:

V75 1)
Det inledande stoloppet bjuder på mycket bra klass och 3 Wild Honey kommer att få jobba för att vinna detta race. De två främsta motståndarna tror jag är kapabla italienska 10 Shadow Gar som räknas trots läget och finska 4 Ranch Kelly som har imponerat storligen på slutet. 6 Treasure Kronos och 9 Indoor Voices är toppmärrar som ska med om man garderar vidare.

V75 2)
9 Quiz Töll fick det ultimata spåret och är loppets roliga framförallt om det blir skoryck. Tycker annars att loppet ser helöppet ut och har man ingen idé är detta ett potentiellt helgarderingslopp.

V75 3)
Återigen ser det helöppet ut. Känslan är att Bergh kommer att köra offensivt med 8 Malkin vilket kan öppna upp för stallets andrahäst 9 Making Love? Men här kommer jag troligen att strecka många hästar.

V75 4)
Synd att 9 Dream Lane lottades till bakspår för snacka om kanonintryck vid senaste vinsten där bägge skorna drogs ffg. Potentiell spik för mig om inte allt för mycket drag kring hästen. Tror de från tillägg kan få svårt att hinna fram då klart dugliga ston på start.

V75 5)
1 Bravo Navarone tror jag blir mångas spik i denna omgång. Inte helt fel med tanke på läge, motstånd och form. Men det är inte säkert/troligt att spets hålls och då är det läge att gå emot ur ett förmodat spelvärdesperspektiv. 3 Re Doc har toppform och går allra bäst i spets så givet att Bergh gör allt för att komma till piken och då är BN i fara. Med tanke på att det är flera offensiva ekipage här (7 Queer Fish/KW) är det återigen kanske läge för 9 Order To Fly med Lennartsson?

V75 6)
Mycket tråkigt att Barkevious Mingo fick spår 11! Är klart bäst i spets och härifrån kommer det bli svårt även om jag gillar både häst, tränare och kusk skarpt. Flera startsnabba ekipage och chans/risk att det kommer gå undan från början! Som 5 Moni to Spare har sett ut på slutet är det första strecket för mig och en möjlig spik men det tar emot att lita på Haugstad så får fundara vidare och invänta streckfördelningen. Goops taktik kan avgöra mycket här då han säkert håller ledningen initialt med 1 Say That Again (nja efter snabb arkivkoll är 5 spetsfavorit men 1 rolig om utrustningsändring?). 6 Dragster blir såklart livsfarlig om spets men tveksamt om han kommer dit? Tokskrällen kan 12 M.T King of Cash vara då det luktar hårt tempo och hästen har styrkan som vapen så läget spelar mindre roll i detta fall.

V75 7)
Harpers brukar vara en av helgens höjdpunkter men tycker nog att denna upplaga saknar lite stjärnglans. Men klarast lyser såklart Åke Lindbloms forne stjärna 13 Sauveur som nu finns hos världens bäste kusk. Tror att Goop löser detta och ser inget ekipage i Balfour/Kim Erikssons kaliber på start (kanske ändå efter arkivkoll 2 US Male E.P som ser ut att ha gott om krafter kvar vid senaste vinsten!). Men alltid kul att sitta med fler streck i sista avdelningen när pengarna ska fördelas och veckans pluggande kanske kan göra att jag hittar några drag? Personligen tycker jag att det var synd att Spitcam Jubb valde Sweden Cup framför detta lopp då de troligen tjänat mer pengar i Harpers. Fransmannen 12 Butler kanske är en kanon? Kung Åke i jollen dessutom och kanske värst emot då? 6 Aileron tar väl spets men tror inte att den håller hela vägen utan har troligen större chans om släpp och lucka till slut. Drömmen vore om 5 Bison Spiro kunde komma till spets där den har gjort heroiska insatser tidigare. Gillar både häst och ordinarie kusk (varför kör hon inte nu?). 14 Rod Stewart imponerade storligen i lördags andra förutsättningar nu men rankas högt i detta lopp.

Kommentera gärna och komplettera med egna tankar och idéer!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Heppson (+5), Fulsprit (+10)

Senast redigerad av legolasse den 2017-05-23 klockan 13:16.
legolasse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-21, 22:11   #2
 
Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 422
Sharp$: 1201
Standard

Någon som vet var man kan se lopp med stella di azzurra ?
Tacksam för hjälp
biddybye är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-21, 23:06   #3
 
Reg.datum: jan 2014
Inlägg: 135
Sharp$: 13590
Standard

Tänk på att VÄLDIGT få lopp vinns från bakspår denna helg. Just saying :-) Bravo Navarone håller inte ut varken Victor eller Re Doc. Rauger lär väl ladda ALLT med Dragster och håller han hästen i trav och hittar till front lär det bli åka av. Pokemon kördes passivt och utan maximal balans senast, borde vara ruggig chans nu! Floyd P Boko med Björn! Hade verkligen varit kul om Monica Janisels fick vinna med Jeepster i första, bara ladda Kajjan.
Iago Zon blir troligen överstreckad på bortaplan.
Får återkomma med mer senare i veckan.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Langdon (+5)
hotshotknick är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-23, 09:08   #4
 
Reg.datum: sep 2012
Inlägg: 688
Sharp$: 3010
Standard

Har tittat lite mer på spetsstriden i avdelning 6.

1 Say that again är explosiv den första biten men har inte visat tidigare att han kan öka farten ytterligare för att svara ut om någon kommer snabbt längre ut i banan. Om ingen ändring i utrustningen faller väl ut är spetschansen inte så stor.

2 Aron Palema kan öppna något snabbare än medel men får svårt att ta längd på 1 och kan inte svara ut de mer startsnabba hästarna utifrån.

3. Västerbo Arthur kan öppna medelsnabbt och lär hamna mitt i fältet.

4. Sheriff Bi vill till spets där den gör sina bästa lopp men öppnar endast lite snabbare än medel och får svårt att nå sin önskeposition här.

5. Moni to spare kan öppna visslande snabbt vilket han visade vid senaste starten. Framförallt kan han accelerera in i första sväng och är min klara spetsfavorit. Intressant i sammanhanget är dock kusken! Haugstad går inte under epitetet "friskus" direkt då han är känd för att köra snällt, långsiktigt och för arbetsgivares och hästägares "bästa". Chans/risk att han släpper när Rauger kommer dånandes med sin springare.

6. Dragster. Först och främst vilket namn! Som klippt och skuren för att dra på för fulla muggar från start. Bedömer inte att Dragster kommer förbi Moni to spare i första läget utan chansen till spets är det ovanstående scenariot gällande karaktären på spetsfavoritens kusk. Utdragen körning så att Haugstad viker ner sig är således Malmqvists chans och det är mycket möjligt att det blir så.

7. Pokemon Ås öppnar medel och lär enbart söka sig ner i banan.

8. Donato E kan öppna snabbt vid laddning men kommer inte förbi 5 och 6 så lär söka position mitt i fältet in i första sväng.

Sammantaget bedömer jag alltså att 5 Moni to spare har högst spetschans 60% därefter Dragster 40% och liten chans på 1 Say that again 20%.

Senast redigerad av legolasse den 2017-05-23 klockan 14:35.
legolasse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-23, 09:16   #5
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 22
Sharp$: 65
Standard

Hej,

Då har veckan kommit som man längtat så mycket efter Elitloppsveckan är hära. Är den nångång man ska spela V75 så är det denna vecka med tanke på (värdet omsättning) jag kommer befinna mig på Valla. Kommer tokplugga och ringa mina kontakter nu är det dags för en stor vinst kommer V75 är aktiverat  kostnaden är 250:- /per andel. Hoppas just du vill köpa en eller flera andelar. Elitloppet en gång om året nu kööööör vi //Stefan

https://tillsammans.atg.se/inbjudan/W6DH-TSGG-34215
Teamleader är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-23, 23:38   #6
 
Klankes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 715
Sharp$: 697
Standard

Kan Jeepster nå ledningen tro? följer ju bilen och har tidigare öppnat nedåt 08 fart första 500. En Jeepster i spets kan nog rekordsänka. 2%? ser jag fel? får bli utgång om inget drastiskt händer.
Klanke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-24, 00:31   #7
 
Reg.datum: aug 2016
Inlägg: 715
Sharp$: 1715
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Klanke Visa inlägg
Kan Jeepster nå ledningen tro? följer ju bilen och har tidigare öppnat nedåt 08 fart första 500. En Jeepster i spets kan nog rekordsänka. 2%? ser jag fel? får bli utgång om inget drastiskt händer.
Spelar ingen roll om Jeepster tar ledningen. Möter hästar som har 1-2+ sekunder snabbare rekordtid. Wild Honey kommer krossa Jeepster från dödens om hon går felfritt. Finns andra hästar som kan göra det också.
Cyran är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-24, 09:52   #8
 
Klankes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 715
Sharp$: 697
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Cyran Visa inlägg
Spelar ingen roll om Jeepster tar ledningen. Möter hästar som har 1-2+ sekunder snabbare rekordtid. Wild Honey kommer krossa Jeepster från dödens om hon går felfritt. Finns andra hästar som kan göra det också.
Går jeepster 11 på varvet bör han ha fart för 1.11.5 sista 700, jag rankar 5~3~2~9
Klanke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-24, 10:03   #9
 
Reg.datum: jul 2016
Inlägg: 534
Sharp$: 3295
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Klanke Visa inlägg
Går jeepster 11 på varvet bör han ha fart för 1.11.5 sista 700, jag rankar 5~3~2~9
HON klarar nog att gå en låg 1.11-tid ja! Men frågan är ju hur långt det räcker mot hästar som kan gå tider under 1.10.. Dessutom lär hon få öppna riktigt hårt för att ta sig förbi Patricia Hastrup invändigt. I mitt badkar blir det nog tyvärr ett ganska tråkigt lopp där Scenario 1: Patricia Hastrup håller ut Jeepster och tar ledningen för att sedan släppa till Wild Honey. Scenario 2: Kaj sliter åt sig ledningen efter hård körning och sedan tvingas släppa till Wild Honey om inte Örjan bara tar en lugn dödens och krossar henne till slut.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
biddybye (+5)
dingo1337 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-24, 10:06   #10
 
Reg.datum: sep 2012
Inlägg: 688
Sharp$: 3010
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Klanke Visa inlägg
Går jeepster 11 på varvet bör han ha fart för 1.11.5 sista 700, jag rankar 5~3~2~9
Har inte koll på ettans startsnabbhet men högst troligt blir det spets för Jeepster. Spetshästarna denna helg är som alla vet farliga att ignorera. Håller med om att det finns bättre hästar men samtidigt är det ganska defensiv karaktär på kuskarna i loppet så viss chans kan finnas att de "glömmer" bort ledaren och kör för sent. Men rankar ändå Jeepster sexa och blir eventuellt mitt sjättestreck i loppet. 3,4,10,6,9,5 med reservation för 1 som jag ännu inte har kartlagt.
legolasse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-24, 10:14   #11
 
Reg.datum: okt 2014
Inlägg: 698
Sharp$: 3039
Standard

Räkna inte bort Wild Honey helt i spetsstriden heller.
Kanske väljer Örjan att trycka av nu då det kan behövas och nu var det väl årsdebut för D'One på Jägers förra året och kanske togs hon lugnt, men då blåste Wild Honey enkelt till spets.
Det var Takter som körde då dock och han kanske har lite annorlunda filosofi i starten än Örjan
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Tirich är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-24, 10:25   #12
 
Klankes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 715
Sharp$: 697
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av legolasse Visa inlägg
Har inte koll på ettans startsnabbhet men högst troligt blir det spets för Jeepster. Spetshästarna denna helg är som alla vet farliga att ignorera. Håller med om att det finns bättre hästar men samtidigt är det ganska defensiv karaktär på kuskarna i loppet så viss chans kan finnas att de "glömmer" bort ledaren och kör för sent. Men rankar ändå Jeepster sexa och blir eventuellt mitt sjättestreck i loppet. 3,4,10,6,9,5 med reservation för 1 som jag ännu inte har kartlagt.
Jeepster lär aldrig släppa, detta äe ju dagen kusk samt tränare väntat på, all in nr2 får ryggen och nr 3 dödens, andra eller tredje utv sitter indoor ele?

Senast redigerad av Klanke den 2017-05-24 klockan 10:26.
Klanke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-24, 11:14   #13
 
Reg.datum: sep 2012
Inlägg: 688
Sharp$: 3010
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Klanke Visa inlägg
Jeepster lär aldrig släppa, detta äe ju dagen kusk samt tränare väntat på, all in nr2 får ryggen och nr 3 dödens, andra eller tredje utv sitter indoor ele?
Nej helt klart lär de köra i spets men den viktiga frågan i sammanhanget är om de får fuska bort en bit eller om det blir körning hela vägen? Mitt mest troliga scenario är att Jeepster spetsar och Treasure Kronos och Wild Honey kubbas om dödens resp andra ut. 2 (eller 1) hamnar i ledarryggen 4 tredje ut. Både Örjan och C.E tar högst troligt en lugn dödens och sänker tempot (hur mycket?) då de ser de värsta hoten bakom sig. DÅ kan Jeepster lura dem allihop? Men tror även 4 kan blåsa till allihopa om det blir speedkörning till slut. Italienskan 10 är stark så inte omöjligt med tidigt avancemang där och då har vi ett annat scenario.

Senast redigerad av legolasse den 2017-05-24 klockan 11:53.
legolasse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-24, 18:17   #14
 
midcapkings avatar
 
Reg.datum: jul 2013
Inlägg: 51
Sharp$: 1776
Standard

Varför har ingen nämnt helgens bank? Re Doc kan omöjligen lägga då den sitter i spets på "där går starten"......Tobbe släpper direkt då han ju kör åt Robban emellan åt. Streckar man Adrian med dessa förutsättningar från spår 1 bör man uppsöka hjälp. Har alla glömt hur Re Doc kämpade som en gris för 3 starter sedan mot självaste elitloppshästen DD's Hitman....38%, tackar!!!

/ Robert Bergh
midcapking är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-24, 18:41   #15
 
Klankes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 715
Sharp$: 697
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av midcapking Visa inlägg
Varför har ingen nämnt helgens bank? Re Doc kan omöjligen lägga då den sitter i spets på "där går starten"......Tobbe släpper direkt då han ju kör åt Robban emellan åt. Streckar man Adrian med dessa förutsättningar från spår 1 bör man uppsöka hjälp. Har alla glömt hur Re Doc kämpade som en gris för 3 starter sedan mot självaste elitloppshästen DD's Hitman....38%, tackar!!!

/ Robert Bergh
Håller med! Även i mitt badkar vinner den lätt från spets. Veckans spik!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
midcapking (+5)
Klanke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-25, 00:33   #16
 
Klankes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 715
Sharp$: 697
Standard

Analys avd1.


Spetstriden: Jeepster brakar till spets och körs där så länge lampan lyser

Tipsettan: Jeepster 1% som senast snabbstartade till ledningen och svarade attacker mitt i loppet och rann undan på lätta fötter. Kaj vill prova igen och skall försöka vinna loppet från spets han menar också att det kanske inte räcker i sammanhanget men han går ut i loppet för att vinna och han går "all in". Wild honey avslutade starkt senast och borde egentligen gått ut i kvalet till Elitloppet men antagligen sa Daniel nej och valde detta loppet istället. Det känns som om det kan bli tufft att ta en lugn dödens för risken är att Örjan glömmer bort spetshästen som kör 10,5 på varvet alt. 11.5 och har krafter kvar att köra en 10 tid sista 800 hur skall de då hinna ta ekipaget Jeepster från dödens när det går 54 km/H Given emot men tok för stor favorit i nu läget. Bäst vore för Wild honey att köra invändigt kanske kan få ryggen på Jeepster och söka sig ut 600 kvar för att sedan "kanske krossa denne på ren klass"! Känns som om hästen får verkligen bekänna färg här då det är 1640 meter. Patricia Hasterup är också snabb ut men inte lika snabb som Jeepster de första 50. Det bör inte vara någon nackdel att springa över sprint. Toppformen och närmast tillhands bakom 5 och 3. Indoor Voices avgjorde med lätthet från dödens senast, funderingen är att man kan rygga nr 2 i starten och kanske få 2a alt 3 ytter. Hästen har form och bör passas! Sedan vill jag också även varna för Tresure Kronos som vann Breeders som 3 åriing har jobbat inför detta i 16 fart och håller normalt samma form som Wild honey den enda positiva ändringen till starten är att hästen skall tävla med jänkarbike. Min rank: 5-3-2-9-6
Klanke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-25, 05:49   #17
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 22
Sharp$: 65
Standard

Hej,

Då har veckan kommit som man längtat så mycket efter Elitloppsveckan är hära. Har några plaser kvar på laget är den nångång man ska spela V75 så är det denna vecka med tanke på (Värdet, Omsättningen ) jag kommer befinna mig på Valla. Kommer tokplugga och ringa mina kontakter nu är det dags för en stor vinst. V75 är aktiverat  kostnaden på lördagen är 250:- /per andel söndagen 125:- andelen Hoppas just du vill köpa en eller flera andelar. Elitloppet en gång om året nu kööööör vi //Stefan

https://tillsammans.atg.se/inbjudan/PHVJ-N9WA-34215
Teamleader är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-25, 07:08   #18
 
Reg.datum: jan 2013
Inlägg: 294
Sharp$: 128
Standard

Re Doc kan bara spets och slut sa bra är hästen .
chompipe är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-25, 10:00   #19
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 94
Sharp$: 3056
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Klanke Visa inlägg
Analys avd1.


Spetstriden: Jeepster brakar till spets och körs där så länge lampan lyser

Tipsettan: Jeepster 1% som senast snabbstartade till ledningen och svarade attacker mitt i loppet och rann undan på lätta fötter. Kaj vill prova igen och skall försöka vinna loppet från spets han menar också att det kanske inte räcker i sammanhanget men han går ut i loppet för att vinna och han går "all in". Wild honey avslutade starkt senast och borde egentligen gått ut i kvalet till Elitloppet men antagligen sa Daniel nej och valde detta loppet istället. Det känns som om det kan bli tufft att ta en lugn dödens för risken är att Örjan glömmer bort spetshästen som kör 10,5 på varvet alt. 11.5 och har krafter kvar att köra en 10 tid sista 800 hur skall de då hinna ta ekipaget Jeepster från dödens när det går 54 km/H Given emot men tok för stor favorit i nu läget. Bäst vore för Wild honey att köra invändigt kanske kan få ryggen på Jeepster och söka sig ut 600 kvar för att sedan "kanske krossa denne på ren klass"! Känns som om hästen får verkligen bekänna färg här då det är 1640 meter. Patricia Hasterup är också snabb ut men inte lika snabb som Jeepster de första 50. Det bör inte vara någon nackdel att springa över sprint. Toppformen och närmast tillhands bakom 5 och 3. Indoor Voices avgjorde med lätthet från dödens senast, funderingen är att man kan rygga nr 2 i starten och kanske få 2a alt 3 ytter. Hästen har form och bör passas! Sedan vill jag också även varna för Tresure Kronos som vann Breeders som 3 åriing har jobbat inför detta i 16 fart och håller normalt samma form som Wild honey den enda positiva ändringen till starten är att hästen skall tävla med jänkarbike. Min rank: 5-3-2-9-6
Du snackar om att Wild Honey egentligen borde gå ut i ett elitloppsförsök.
Sen anser du att hästen får bekänna färg i detta lopp
Dessutom vill du se att Örjan ger denna möjliga elitloppshäst en invändig löpning. Jo jag tackar jag

Lycka till på lördag
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Cyran (+1), Cyran (+1), kire1111 (+1), munge (+1)

Senast redigerad av Yankee den 2017-05-25 klockan 15:35.
Yankee är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-25, 10:08   #20
 
Klankes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 715
Sharp$: 697
Standard

avd2
Spetstriden: National Prince har toppchans att nå ledningen.

Tipsettan: National Prince fick öppna nedåt 1.06 senast och kunde inte hålla reda på benen. Hästen galopperade i vinnarhålet 250 meter kvar från mål såg förvisso slagen ut då. Nu går man ner i klass och Erik känner hästen väl. Kan bl spets ut och slut. Målsättningen är att köra barfota runt om men man vill se så han har hovar för det när det är dags. Förr var han lite irriterad i munnen efter loppen men nu har han på senare tid fått nytt bett som han trivs riktigt bra med. Man väntar till efter provstarten för att se om det blir barfota bak eller barfota runt om. Jag vill också gärna ha med Rushmore Face som bara har sig själv att tävla emot, hästen var godkänd efter galoppen i kungapalskval nyligen, hästen har bra styrka för klassen. Han vann v75 försöket från dödens, i felfritt lopp blir han att räkna med. Lås!
Klanke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-25, 10:10   #21
 
Klankes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 715
Sharp$: 697
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Yankee Visa inlägg
Du snackar om att Wild Honey egentligen borde gå ut i ett elitloppsförsök.
Sen anser du att hästen får bekänna färg i detta lopp
Dessutom vill du se att Örjan ger denna möjliga elitloppshäst en invändig löpning. Jo jag tacka jag

Lycka till på lördag
Jag anser att wild honey får svårt att ta Jeepster från dödens om denne inte är sjuk. Sist körde Örjan Passivt med Wild Honey i det tuffa tempot och det är så hästen helst skall gå, spara speeden. (som sagt invändig resa tjänar hen 7 meter per kurva (det är många sparade krafter)

Jo jag tackar jag med..
God tur!

Senast redigerad av Klanke den 2017-05-25 klockan 10:14.
Klanke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-25, 10:56   #22
 
drakens avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 2 986
Sharp$: 7863
Standard

Jag tror att Sorbet vinner Harpers i år. Spik of the week
draken är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-25, 11:34   #23
 
Reg.datum: jan 2013
Inlägg: 100
Sharp$: 1382
Standard

V75-Guiden och Expressen rankar också Jeepster etta, fast nerifrån
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Cyran (+1)
TravRenen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-25, 12:28   #24
 
Klankes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 715
Sharp$: 697
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av TravRenen Visa inlägg
V75-Guiden och Expressen rankar också Jeepster etta, fast nerifrån
Märks att de är okunniga...

en Jeepster i spets förvånar alla utom mig.. som doob brukar säga "folk måste vara fulla"

resten av mina analyser skriver jag bara in på mitt bolagsforum..

Senast redigerad av Klanke den 2017-05-25 klockan 12:30.
Klanke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-25, 15:14   #25
 
Reg.datum: maj 2017
Inlägg: 869
Sharp$: 4381
Standard

Att inte spika Wild Honey är lika dumt som att spika Nuncio, allt kan hända men hur troligt?. Bara se med egna ögon och inte lyssna så mycket, trav behöver inte vara svårare än så

Senast redigerad av kire1111 den 2017-05-25 klockan 15:45.
kire1111 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-25, 17:54   #26
 
Cleon_9s avatar
 
Reg.datum: apr 2013
Inlägg: 339
Sharp$: 2720
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av kire1111 Visa inlägg
Att inte spika Wild Honey är lika dumt som att spika Nuncio, allt kan hända men hur troligt?. Bara se med egna ögon och inte lyssna så mycket, trav behöver inte vara svårare än så
Att spika en 75%-are en Elitloppslördag när man har en soetsidé som just nu står i 1%. Det gör man bara inte. Dessutom en häst som kommer till start med två raka segrar.

Två raka segrar har även min idé 2 Patricia Hastrup. Bra form och är bra ut och kommer med största sannolikhet få ett bra läge. Spets och släpp och lucka till slut?
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Klanke (+20)
Cleon_9 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-25, 18:13   #27
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av kire1111 Visa inlägg
Att inte spika Wild Honey är lika dumt som att spika Nuncio, allt kan hända men hur troligt?. Bara se med egna ögon och inte lyssna så mycket, trav behöver inte vara svårare än så

Tänk på att Wild Honey tömde sig för bara en vecka sedan... Kan sitta i benen.
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Klanke (+5)
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-25, 19:24   #28
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Är det någon annan som ATG-Live hackar lite för. Bara hackar till lite och hoppar igång nästan direkt? Undrar hur det skall gå på lördag och söndag om det börjar småhacka redan nu...
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-25, 20:32   #29
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Glöm ej Ranch Kelly i första - gå in och kolla på finska lopparkivet och se hur han sveper fältet sista 300 metrarna och håller undan till knapp seger mot hyfsad häst. Ja, loppet var väl ingen höjdare, klassmässigt sett, men svepningen var grym. Skulle vara intressant att se denna i andra ut och spurta sista 150-200 metrarna - då sitter ingen säker, det kan jag lova...
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-25, 20:37   #30
 
midcapkings avatar
 
Reg.datum: jul 2013
Inlägg: 51
Sharp$: 1776
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av draken Visa inlägg
Jag tror att Sorbet vinner Harpers i år. Spik of the week
Även utdelning på 6 och 5 rätt
Mellanvolt i långlopp är iskallt, gör om gör rätt!
midcapking är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-25, 21:15   #31
 
Reg.datum: feb 2013
Ort: Anderstorp
Inlägg: 540
Sharp$: 5121
Standard

En härlig travhelg framför oss.
Och bättre att lägga ut innan alla riktiga experter

Lördag
Avd -1
2 Patricia Hastrup och 3 Wild Honey, strecka de två och bläddra vidare. Patricia ännu vassare med kortlopp
A 2,3 B 10,5,7,1 C4,8,9,6

Avd -2
Omgångens svåraste lopp
Floyd P Boko rankar jag först, sedan tycker jag att
Dino Baggio har sett väldigt formstark ut Pass upp!!
A 3,12 B6,11,9,1,2 C5,4,7,10,8

Avd- 3
När jag såg startlistan så tog jag fram hammaren och slog i första spiken.
Nr 9 Making Love, vilken häst!!
Kommer gå långt upp i klasserna.
A 9 B övriga

Avd- 4
Örjan felfri då vinner han nog med Tanya Gel
Oxå svårlöst men tror mest på Örjan, de på 20 meter tillägg får det tufft.
A5,1 B 3,4,7,9,2,15,8,6 C10,11,14,12,13

Avd - 5
Omgångens andra spik men ingen av favoriterna.
9 Order to fly hoppas jag får loppet bakom de två fantastiskt fina favoriterna 1 Bravo Navaronne och Reda Doc. Vi slår i en spik till och bläddrar vidare.

Avd - 6
Vilket härligt spellopp!!
Dragster brisar till spets.. Men kommer nog gå för fort, även att jag tycker om Dragster. Här kommer väl både Erik med Pokemon Ås och Örjan med Donato E bli farliga när upploppet nalkas.
A 7,8 B 6,5,3,4,1,2,12 C9,11,10

Avd -7
Harper Hannovers..
Sämre upplaga än det brukar vara.
Ingen Balfour med i loppet så visst borde Saveur ha en god chans. Men missa inte Rod Stewart gick ju bra sist mot bra kusar.
A13,14,15 B 6,2,5,4,7,9,8,1,3 C11,10,12

Lycka till!
__________________
Lita på ditt första intryck, krydda med lite sharpsexpertis... Succé
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
midcapking (+5)

Senast redigerad av Kocken14 den 2017-05-25 klockan 21:24.
Kocken14 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-26, 07:49   #32
 
midcapkings avatar
 
Reg.datum: jul 2013
Inlägg: 51
Sharp$: 1776
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Kocken14 Visa inlägg
En härlig travhelg framför oss.
Och bättre att lägga ut innan alla riktiga experter

Lördag
Avd -1
2 Patricia Hastrup och 3 Wild Honey, strecka de två och bläddra vidare. Patricia ännu vassare med kortlopp
A 2,3 B 10,5,7,1 C4,8,9,6

Avd -2
Omgångens svåraste lopp
Floyd P Boko rankar jag först, sedan tycker jag att
Dino Baggio har sett väldigt formstark ut Pass upp!!
A 3,12 B6,11,9,1,2 C5,4,7,10,8

Avd- 3
När jag såg startlistan så tog jag fram hammaren och slog i första spiken.
Nr 9 Making Love, vilken häst!!
Kommer gå långt upp i klasserna.
A 9 B övriga

Avd- 4
Örjan felfri då vinner han nog med Tanya Gel
Oxå svårlöst men tror mest på Örjan, de på 20 meter tillägg får det tufft.
A5,1 B 3,4,7,9,2,15,8,6 C10,11,14,12,13

Avd - 5
Omgångens andra spik men ingen av favoriterna.
9 Order to fly hoppas jag får loppet bakom de två fantastiskt fina favoriterna 1 Bravo Navaronne och Reda Doc. Vi slår i en spik till och bläddrar vidare.

Avd - 6
Vilket härligt spellopp!!
Dragster brisar till spets.. Men kommer nog gå för fort, även att jag tycker om Dragster. Här kommer väl både Erik med Pokemon Ås och Örjan med Donato E bli farliga när upploppet nalkas.
A 7,8 B 6,5,3,4,1,2,12 C9,11,10

Avd -7
Harper Hannovers..
Sämre upplaga än det brukar vara.
Ingen Balfour med i loppet så visst borde Saveur ha en god chans. Men missa inte Rod Stewart gick ju bra sist mot bra kusar.
A13,14,15 B 6,2,5,4,7,9,8,1,3 C11,10,12

Lycka till!
Lite tokig men cool rank, varför inte!?

/ Lycka till
midcapking är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-26, 17:12   #33
 
Reg.datum: sep 2013
Inlägg: 9 089
Sharp$: 21445
Standard

V75-7

10 Sorbet har sedan två år tillbaka startat 16 gånger - samtliga lopp med minst 100 000 i förstapris. Han har således tävlat i mycket hög konkurrens. Förra året var han skadad och startade endast i ett lopp på Vincennes. I år har han gjort två starter och senast på Åby visade han gryende storform. Denne 11-%-are är ett fynd med Örjan och är min förstahäst.

13 Saveur var duktig senast, när han inte rådde på Bergh-tränade Balfour. Saveur är överstreckad favorit och vid gardering tar man även med 2 U.S.Male E.P. och Bergh-tränade 6 Ailron, som är matchad för detta lopp och fick en preparé senast av Takter. Ni har väl inte glömt 14 Rod Stewarts kanoninsats i Gävle i lördags från spår tolv! Nära att han kvalade in till Elitloppet.

Ranking: 10-13-2-6-14---15......
mackpeter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-26, 17:20   #34
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2216
Standard

Kommer Aileron före norrbaggen från start?
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-26, 17:29   #35
 
Reg.datum: sep 2013
Inlägg: 9 089
Sharp$: 21445
Standard

V75-6

Ett härligt lopp ur den påläste spelarens synvinkel.
De flesta streckar 5 Moni To Spare eftersom man tror han tar ledningen. Men när avstod Roger Malmqvist från att köra sig till ledningen med 6 Dragster? Som är streckad till tolv %. 2 Aron Palema överstreckas som andrefavorit på kusken Åke Svanstedt. Björn streckas alltid tidigt - den här gången med 1 Say That Again. De här ekipagen öppnar i elitloppstempo och sprutar mjölksyra över hela E-läktaren på upploppet.

Här skrällvinner någon smygkörd bakifrån. 9, 11 eller 12. Även om inte 11 är en skräll.

Ranking: 11-9-12-5-1
mackpeter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-26, 18:02   #36
 
Reg.datum: sep 2012
Inlägg: 688
Sharp$: 3010
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mackpeter Visa inlägg
V75-6

Ett härligt lopp ur den påläste spelarens synvinkel.
De flesta streckar 5 Moni To Spare eftersom man tror han tar ledningen. Men när avstod Roger Malmqvist från att köra sig till ledningen med 6 Dragster? Som är streckad till tolv %. 2 Aron Palema överstreckas som andrefavorit på kusken Åke Svanstedt. Björn streckas alltid tidigt - den här gången med 1 Say That Again. De här ekipagen öppnar i elitloppstempo och sprutar mjölksyra över hela E-läktaren på upploppet.

Här skrällvinner någon smygkörd bakifrån. 9, 11 eller 12. Även om inte 11 är en skräll.

Ranking: 11-9-12-5-1
Håller med och funderar på att spika 11 på troligt loppscenario. Sista info får avgöra. Haugstads taktik avgör detta lopp. Ser att inte alla tror att 5 kan ta spets här men säker på att det är blir så om Haugstad vill.
legolasse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-26, 18:07   #37
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Manprinsen Visa inlägg
Kommer Aileron före norrbaggen från start?
Ja! Tvåan är INTE snabb ut...
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
mackpeter (+2)
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-26, 19:17   #38
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5206
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av biddybye Visa inlägg
Någon som vet var man kan se lopp med stella di azzurra ?
Tacksam för hjälp
Vet inte om det här kan vara till ngn hjälp...

http://www.trottoweb.com/Sviluppo/ph...20DI%20AZZURRA
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-26, 19:33   #39
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5206
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av biddybye Visa inlägg
Någon som vet var man kan se lopp med stella di azzurra ?
Tacksam för hjälp
Eller vill du ha länkar direkt till loppen?

https://ippica.snai.it/risultati/T/IT34/2017-05-14/48

https://ippica.snai.it/risultati/T/IT40/2017-05-03/185

osv
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
biddybye (+10)
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-26, 19:39   #40
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5206
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av legolasse Visa inlägg
Håller med och funderar på att spika 11 på troligt loppscenario. Sista info får avgöra. Haugstads taktik avgör detta lopp. Ser att inte alla tror att 5 kan ta spets här men säker på att det är blir så om Haugstad vill.
Nä, vad spelar det för roll var Haugstad vill? Han kan ju önska sig blå, att det ska hoppa guld ur munnen varje gång han uttalar sig, men det kommer ju inte att inträffa ändå ...?

Finns det sämre startkusk i Sverige?
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-26, 19:44   #41
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5206
Standard

Alltså, jag sitter och tittar på Hagmyrens kvällstävlingar - vad är det för lallare de har hittat som referent? Är det här verkligen Vickman? Har ingen koll på hästarna, gör uppehåll för att läsa sig till vilken häst som har vilket nummer, stakar (äeäeehhh, Äehhehhh) sig i varannat uttal, har inte en susning om vilka positioner som han ska redovisa - och då har vi ändå inte hunnit längre än 500 meter i loppen...Har de plockat in första bästa kille från Samhall?
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-26, 19:55   #42
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 326
Sharp$: 2493
Standard

Tror 10 Sorbet med bra lopp avslutar V75-omgången i morgon. Lycka till!
Nedomansky är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-26, 20:22   #43
 
TOBYTYKEs avatar
 
Reg.datum: apr 2011
Ort: Göteborg
Inlägg: 1 850
Sharp$: 8048
Standard

Någon som har koll på hur många lopp som vanns i spets på valla idag. Kändes som väldigt få..
TOBYTYKE är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-26, 20:24   #44
 
Reg.datum: jul 2013
Inlägg: 511
Sharp$: 1533
Standard

http://www.vitippa.se/images/filer/vtt.pdf
Helgesson är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-26, 20:53   #45
 
Reg.datum: jul 2014
Inlägg: 5
Sharp$: 1009
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av midcapking Visa inlägg
Även utdelning på 6 och 5 rätt
Mellanvolt i långlopp är iskallt, gör om gör rätt!
Harpers har vunnits från mellanvolten 5 av de senast 10 åren.

"Gör om gör rätt!"
zibelius är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-26, 21:22   #46
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5206
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av hotshotknick Visa inlägg

Hade verkligen varit kul om Monica Janisels fick vinna med Jeepster i första, bara ladda Kajjan.
Jo, det hade varit riktigt kul. Men har väldigt svårt att se Jeepster städa av Shadow Woodland. Target Kronos, Magic Tonight - ens från spets. Så, det finns nog bättre "bedövare" i omgången......
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-26, 21:31   #47
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5206
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Klanke Visa inlägg
Går jeepster 11 på varvet bör han ha fart för 1.11.5 sista 700, jag rankar 5~3~2~9
Då måste hon ha typ 100 meters försprång då, när de närmar sig sista sväng., de andra går ju nedåt 1.07 sista 500....
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-26, 21:32   #48
 
midcapkings avatar
 
Reg.datum: jul 2013
Inlägg: 51
Sharp$: 1776
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av zibelius Visa inlägg
Harpers har vunnits från mellanvolten 5 av de senast 10 åren.

"Gör om gör rätt!"
Inte med bara 3 st på mellanvolten samt 8-9 på start, även om Sorbet var bra sist har han 3 kanoner i ryggen efter 4-500 meter, Ledsen men den kan verkligen inte vinna....,

Gör om gör rätt 👍
midcapking är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-26, 21:42   #49
 
Klankes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 715
Sharp$: 697
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stankarn Visa inlägg
Då måste hon ha typ 100 meters försprång då, när de närmar sig sista sväng., de andra går ju nedåt 1.07 sista 500....
Hästen kan kanske gå en låg 10 tid med dagens förusättningar och extra thjoande från publiken. Efter närmare genomkoll blev ranken: 5-3-6-10 och dessa spelar jag med också på lappen.
Klanke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-26, 21:44   #50
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2216
Standard

Hur ska Wild Honey torska mot dom här? Hade lika gärna kunnat vara med i Elitloppet.
Garderar ni bara för att det är omgångens största av ren princip eller hur ser scenariot ut då hon torskar?
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-26, 21:44   #51
 
Klankes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 715
Sharp$: 697
Standard

avd3.
Spetsstriden står mellan 1-2-3-5 jag säger fördel nr 2.

Draget: Malkin som är Bergs val av två hästar. Hästen håller toppform senast fick han bestämma i spets och vann pliktskyldigt. Han var grym i dödens 1400 kvar den 22 april, taktiken härifrån är oviss men jag tror att Berg söker sig fram det är den enda chansen han har om han skall vinna. Bakom denne är det vidöppet Passa även Havbergs Knight som fick bestämma en del i spets senast men kunde avsluta under 1.10.4 sista 700 det indikerar form, Vem vet kanske glömmer de bort spetshästen och kör för sent.. Rolig emot.. Utgång: Malkin...
Klanke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-26, 21:47   #52
 
Klankes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 715
Sharp$: 697
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Manprinsen Visa inlägg
Hur ska Wild Honey torska mot dom här? Hade lika gärna kunnat vara med i Elitloppet.
Garderar ni bara för att det är omgångens största av ren princip eller hur ser scenariot ut då hon torskar?
Inte säkert den kommer till spets, 74%.. (tömde sig helt senast)
Klanke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-26, 21:56   #53
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5206
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Klanke Visa inlägg
avd2
Spetstriden: National Prince har toppchans att nå ledningen.

Tipsettan: National Prince fick öppna nedåt 1.06 senast och kunde inte hålla reda på benen. Hästen galopperade i vinnarhålet 250 meter kvar från mål såg förvisso slagen ut då. Nu går man ner i klass och Erik känner hästen väl. Kan bl spets ut och slut. Målsättningen är att köra barfota runt om men man vill se så han har hovar för det när det är dags. Förr var han lite irriterad i munnen efter loppen men nu har han på senare tid fått nytt bett som han trivs riktigt bra med. Man väntar till efter provstarten för att se om det blir barfota bak eller barfota runt om. Jag vill också gärna ha med Rushmore Face som bara har sig själv att tävla emot, hästen var godkänd efter galoppen i kungapalskval nyligen, hästen har bra styrka för klassen. Han vann v75 försöket från dödens, i felfritt lopp blir han att räkna med. Lås!
Fick National Prince öppna nedåt 1.06 senast? Sorry, jag måste ha missat nåt, kan du inte berätta för mig hur du kommit fram till det? När jag klockar så hamnar jag på ungefär 1.10.
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-26, 21:56   #54
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2216
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Klanke Visa inlägg
Inte säkert den kommer till spets, 74%.. (tömde sig helt senast)
Klasskillnaden är ändå markant här, hon är 2 sekunder snabbare. Dessutom luktar det utdragen spetsstrid mellan Jeepster och Patricia vilket bara gynnar Örjan.
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-26, 22:02   #55
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5206
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Klanke Visa inlägg
Inte säkert den kommer till spets, 74%.. (tömde sig helt senast)
"Tömde" hon sig, helt?! Har vi sett samma lopp? Shadow Woodland tömdes ordentligt, packade ihop fullständigt 200 kvar - men Wild Honey? Jag ser inte att hon töms nånstans i loppet. Du som kan det här med trav, kan du inte bara berätta var i loppet som hon töms?
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-26, 22:05   #56
 
Rickarts avatar
 
Reg.datum: mar 2013
Ort: Karlstad
Inlägg: 1 451
Sharp$: 2502
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stankarn Visa inlägg
"Tömde" hon sig, helt?! Har vi sett samma lopp? Shadow Woodland tömdes ordentligt, packade ihop fullständigt 200 kvar - men Wild Honey? Jag ser inte att hon töms nånstans i loppet. Du som kan det här med trav, kan du inte bara berätta var i loppet som hon töms?
JÄVLAR va du ryter till ibland!
__________________
Chips
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Rickart är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-26, 22:11   #57
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5206
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Klanke Visa inlägg
avd3.
Spetsstriden står mellan 1-2-3-5 jag säger fördel nr 2.

Draget: Malkin som är Bergs val av två hästar. Hästen håller toppform senast fick han bestämma i spets och vann pliktskyldigt. Han var grym i dödens 1400 kvar den 22 april, taktiken härifrån är oviss men jag tror att Berg söker sig fram det är den enda chansen han har om han skall vinna. Bakom denne är det vidöppet Passa även Havbergs Knight som fick bestämma en del i spets senast men kunde avsluta under 1.10.4 sista 700 det indikerar form, Vem vet kanske glömmer de bort spetshästen och kör för sent.. Rolig emot.. Utgång: Malkin...
Sorry, jag förstår ingenting. Indikerar 1.10,4 sista 700 "form"? Då borde väl avslutningen sista 500 efter 1.08,5 indikera "anabola steroider"?

Om man inte hade öppnat första 2000 efter 1.15...
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-26, 22:16   #58
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5206
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Klanke Visa inlägg
Hästen kan kanske gå en låg 10 tid med dagens förusättningar och extra thjoande från publiken. Efter närmare genomkoll blev ranken: 5-3-6-10 och dessa spelar jag med också på lappen.
Ok...så nu blev hon helt plötsligt mer än en sekund snabbare än i ditt förra inlägg? Utan ngn form av utrustningsändring, "bara" lite tjoande från publiken...du tror inte att "alla" hästar då också blir en sekund snabbare, givet samma förutsättningar...?
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-26, 22:17   #59
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5206
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Rickart Visa inlägg
JÄVLAR va du ryter till ibland!
Tycker du? Jag trodde att jag uppfattades som oerhört subtil i mina inlägg...
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-26, 22:19   #60
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5206
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Manprinsen Visa inlägg
Hur ska Wild Honey torska mot dom här? Hade lika gärna kunnat vara med i Elitloppet.
Garderar ni bara för att det är omgångens största av ren princip eller hur ser scenariot ut då hon torskar?
Tyvärr så ser det lite favoritbetonat ut. Men jag fick bra betalt förra gången hon vann på V75, så helt uppgivet är det inte...
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-26, 22:21   #61
 
Fiduss avatar
 
Reg.datum: okt 2015
Inlägg: 764
Sharp$: 1697
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Kocken14 Visa inlägg
Avd -2
Omgångens svåraste lopp
Floyd P Boko rankar jag först, sedan tycker jag att
Dino Baggio har sett väldigt formstark ut Pass upp!!
A 3,12 B6,11,9,1,2 C5,4,7,10,8
... vi lagar i samma gryta den här helgen?

12 Dino Baggio (0,63%) skrev jag upp i boken senast. Fick bricka tolv, men har å andra sidan begåvats med att vara spelad till under 1%.

Barfotabalans, jänkarvagn och Kim tillbakalutad, fick hästen att sprattla till på riktigt senast. Tog i järnet i slutfasen.

Så länge 1 Upstream är spelad till 15%, så måste jag ta med Dino istället!
Fullt blås, Kim!

Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Major (+5)
Fidus är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-26, 22:23   #62
 
Reg.datum: maj 2013
Inlägg: 262
Sharp$: 921
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mackpeter Visa inlägg
V75-6

Ett härligt lopp ur den påläste spelarens synvinkel.
De flesta streckar 5 Moni To Spare eftersom man tror han tar ledningen. Men när avstod Roger Malmqvist från att köra sig till ledningen med 6 Dragster? Som är streckad till tolv %. 2 Aron Palema överstreckas som andrefavorit på kusken Åke Svanstedt. Björn streckas alltid tidigt - den här gången med 1 Say That Again. De här ekipagen öppnar i elitloppstempo och sprutar mjölksyra över hela E-läktaren på upploppet.

Här skrällvinner någon smygkörd bakifrån. 9, 11 eller 12. Även om inte 11 är en skräll.

Ranking: 11-9-12-5-1
Jag fattar inte heller det här draget kring Aron Palema. Han har varit halvhygglig i år men senast var han ju direkt kass som jätteskrik. Nu maxar man utrustningsmässigt och läget är bra och ny kusk kanske kan vara positivt men motståndet är tufft. Känns överstreckad liksom Dragster som var sådär senast och nu är ute över fel distans och här blir det garanterat överpace. Hoppas på skräll och plockar många, däribland singelprocentare som 3,4,8,12.
Kan vara spets och slut på 1 eller 3 i V75-5 men det finns många roliga rysare som är sjukt lågt streckade som exempelvis 2,4,6,7,10.

Ibland händer det att utdelningen drar iväg på Elitlopps-lörda´n. Minns särskilt när Olle Hedin vann med 115-oddsaren Julius Cesar och det blev miljonutdelning.

Senast redigerad av mocka den 2017-05-26 klockan 22:45.
mocka är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-26, 22:26   #63
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2216
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stankarn Visa inlägg
Tyvärr så ser det lite favoritbetonat ut. Men jag fick bra betalt förra gången hon vann på V75, så helt uppgivet är det inte...
Känslan säger låg 5 siffrig utdelning på 7 rätt i morgon. Svårt att hitta några riktiga drag som inte redan har blivit utskrikna. Nappa Scar till 5% känns intressant även om den lär stiga, i övrigt är det tunt på singelprocentare.
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-26, 22:41   #64
 
Reg.datum: jul 2015
Inlägg: 115
Sharp$: 1242
Standard

3
A: 1. B: 3,5,9,11
9,11
5,9,11
A: 1 B: 3,6,9,10
1,7,8
6,13
Stimmet är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-26, 22:48   #65
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5206
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Manprinsen Visa inlägg
Känslan säger låg 5 siffrig utdelning på 7 rätt i morgon. Svårt att hitta några riktiga drag som inte redan har blivit utskrikna. Nappa Scar till 5% känns intressant även om den lär stiga, i övrigt är det tunt på singelprocentare.
Det får bli en flerbong....
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Manprinsen (+30)
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-26, 22:56   #66
 
Reg.datum: sep 2013
Inlägg: 9 089
Sharp$: 21445
Standard

Håller Stankarn monolog här i kväll
mackpeter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-26, 23:01   #67
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5206
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mackpeter Visa inlägg
V75-7

10 Sorbet har sedan två år tillbaka startat 16 gånger - samtliga lopp med minst 100 000 i förstapris. Han har således tävlat i mycket hög konkurrens. Förra året var han skadad och startade endast i ett lopp på Vincennes. I år har han gjort två starter och senast på Åby visade han gryende storform. Denne 11-%-are är ett fynd med Örjan och är min förstahäst.

13 Saveur var duktig senast, när han inte rådde på Bergh-tränade Balfour. Saveur är överstreckad favorit och vid gardering tar man även med 2 U.S.Male E.P. och Bergh-tränade 6 Ailron, som är matchad för detta lopp och fick en preparé senast av Takter. Ni har väl inte glömt 14 Rod Stewarts kanoninsats i Gävle i lördags från spår tolv! Nära att han kvalade in till Elitloppet.

Ranking: 10-13-2-6-14---15......
2 U.S.Male E.P. avslutar sista varvet under 1.11 senast, 1.10 sista 600. Riktigt starka papper, "hyggliga" hästar som Bravo Navarone och Heartbreaker V.S. är inte ens i närheten att hota. Är andrarankad bakom Sauveur, streckad på 15%. Undrar om det ändå inte är ett sunt spikförslag (särskilt på flerbongen). Sorbet gillas men han är ju inte i närheten av "mailarns" 67% i segerprocent....
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-26, 23:03   #68
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5206
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mackpeter Visa inlägg
Håller Stankarn monolog här i kväll
Det gäller att passa på, innan man dränks av papegojinläggen från Spiken64 aka "Fermarn"....
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-26, 23:04   #69
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2216
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stankarn Visa inlägg
2 U.S.Male E.P. avslutar sista varvet under 1.11 senast, 1.10 sista 600. Riktigt starka papper, "hyggliga" hästar som Bravo Navarone och Heartbreaker V.S. är inte ens i närheten att hota. Är andrarankad bakom Sauveur, streckad på 15%. Undrar om det ändå inte är ett sunt spikförslag (särskilt på flerbongen). Sorbet gillas men han är ju inte i närheten av "mailarns" 67% i segerprocent....
Frågan är hur Bergh gör? Blåser han till spets från springen så kan det bli knepigt för norsken.
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-26, 23:31   #70
 
evetons avatar
 
Reg.datum: jul 2014
Ort: Borlänge
Inlägg: 1 771
Sharp$: 4271
Standard

avd.6 - 7 Pokemon Ås vann senast, trots att man körde "preparé", på ett klart bra sätt. Riktigt fin även gången innan och det chansartade utgångsläget kan visa sig lyckosamt efter att samtliga invändigt kört rommen av sig. 3% i skrivande stund! Streckas tillsammans med 11, 2, 4.
eveton är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-26, 23:42   #71
 
Reg.datum: maj 2017
Inlägg: 869
Sharp$: 4381
Standard

Spelar en flerbong för min del. Ibland blir det nästan patetiskt och roligt när vissa favoriter bara ska fällas. Skulle det bli hög utd imorgon, kan vi vara lugna för då är raden troligtvis försvår och dyr att hitta. Inte allt för dyr flerbong el avstå är nog en given melodi..
kire1111 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 07:59   #72
 
Reg.datum: dec 2016
Inlägg: 209
Sharp$: 777
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stankarn Visa inlägg
2 U.S.Male E.P. avslutar sista varvet under 1.11 senast, 1.10 sista 600. Riktigt starka papper, "hyggliga" hästar som Bravo Navarone och Heartbreaker V.S. är inte ens i närheten att hota. Är andrarankad bakom Sauveur, streckad på 15%. Undrar om det ändå inte är ett sunt spikförslag (särskilt på flerbongen). Sorbet gillas men han är ju inte i närheten av "mailarns" 67% i segerprocent....
Förvisso var det varning för honom senast. Han höll ihop travet fint men...
Han hängde med i rygg på Trot Kronos som drog i bra tempo. Han fick ett perfekt lopp och var närmast skyldig att vinna. Han sänkte sitt rekord rejält men måste sänka det lite till för att hålla undan för Sauveur.
__________________
Sharp dressed man
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Enkelrad är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 08:26   #73
 
midcapkings avatar
 
Reg.datum: jul 2013
Inlägg: 51
Sharp$: 1776
Standard

3-4 favoriter som får svårt idag.......I alla fall helt ointressant på streckspelen.

1. Iago Zon, avd 3. Ingen spets och bäst på 1640.

2. National Prince, avd 2. Har motbuden på förhand invändigt och lyckas han köra sig till spets kommer det nig kosta för mycket, gillade inte galoppen i sistasväng senast.

3. Moni to spare, avd 6. Visst bra häst, men Kenneth är "oduglig" och har vunnit 1/43 senaste V75 loppen han kört. Lyckas han få till styrningen så grattis... Varför är tipsnissarna i TV så feg att kommentera kuskarna? Otroligt dålig 30%:are.

4. Darling Hornline, avd 4. Den här kan vinna men behöver tur med löpningsförloppet och tempot första 1500m. Men som 35% känns det självklart att gardera trots att hon är bäst i fältet?

Kommer köra utgång på dessa 4 hästar med kraven 0-1 på mitt HPT system, lycka till i helgen och må ni inte betala för mycket för hästarna under punkt 1-3!?

Däremot en utgång som krävs är minst 1-2 av:

3 Wild Honey
3 Re Doc

/ 5 timmar kvar
midcapking är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 08:36   #74
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 1 944
Sharp$: 2183
Standard

Citat:
3. Moni to spare, avd 6. Visst bra häst, men Kenneth är "oduglig" och har vunnit 1/43 senaste V75 loppen han kört. Lyckas han få till styrningen så grattis... Varför är tipsnissarna i TV så feg att kommentera kuskarna? Otroligt dålig 30%:are.
Statistik är roligt.
Kenneth H. statistik när han kört favorit/V75 =100% (1 av 1ggr) (har väl vunnit 2ggr i år V75%?) enligt Travstatistik.se..
Men tillhör väl knappast en av mina favoritkuskar heller..
Lycka Till!
L

Senast redigerad av Lazze den 2017-05-27 klockan 08:37.
Lazze är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 08:51   #75
 
Reg.datum: jul 2011
Inlägg: 2 549
Sharp$: 5341
Standard

Nappa Scar heter spiken i omgången lär vara en julgran på den idag då måste vi banka ner spiken

Draget får bli min följare 7.La Diva Rossi som jag har följ så länge vunnit en del på den tack vare sin startsanbbhet så blir den farlig här om nu inte Per-Ludviq (kusken) har e-läktar skräck.


12.Dino Baggio skrev vi om för ett tag sedan kan inte släppa den nu när det vankas kubbning där framme så får Kim ta till speeden 200 kvar.

Fotno (Julgran)= Mycket krimkrams på Nappa Scar.
__________________
Som ofta bäst när det gäller.
Spiken64 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 08:57   #76
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 1 944
Sharp$: 2183
Standard

A-häst V75:1 = 10 Shadow Gar 5% . (lär nog bli mer tyvärr)
Gillade vad jag såg 12/2 på V. 2100 m
Vann på 1.11.5 , låg näst sist och sände 1000 kvar i spåren , åtminstånde 1.10 sista km..
Buzz meras ledn / 1:a inv chanslös för att nämna någon..
Perfekt rygg i Wild Honey nu och behöver ingen smygare..
L
Lazze är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 10:17   #77
 
Grants avatar
 
Reg.datum: okt 2012
Ort: Slättelynga
Inlägg: 2 442
Sharp$: 6099
Smile

Citat:
Ursprungligen postat av Stankarn Visa inlägg
Det gäller att passa på, innan man dränks av papegojinläggen från Spiken64 aka "Fermarn"....
Ja, det är viktigt att alltid skylla på någon annan.

"Vägra ta ansvar"

Mvh Uffe
Grant är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 10:19   #78
 
Reg.datum: sep 2013
Inlägg: 9 089
Sharp$: 21445
Standard

Bolagssystemet

1) 3 r1-9 (världsstjärnan möter bara ston idag)

2) 1,3,5,6,9,11 r10-7 (6 leder länge. Gardera)

3) 3,7,8,9 r11-2 (7 imponerar och är förstahäst tillsammans med 9. Här skall man strecka många)

4) 3,4,7,9,11 r1-10 (11 är bästa hästen men kan få trafikproblem i det stora fältet. 7 är startsnabb och tar initialt ledningen efter duell med 4. 3 såg fin ut senast och kan skrälla. 9 bra i träningen)

5) 3 r1-9 (i detta tvåhästarslopp tror jag, att 3 tar ledningen från 1 och vinner)

6) 1,2,5,9,11 r6-12 (1,2,4,5 och 6 är startsnabba. 4,5 och 6 öppnar i elitloppsfart. Här blir det galopper och mjölksyran sprutar upploppet ner. Det bäddar för någon smygkörd - kanske bakspårshäst. Jag avstod till slut från 12 då Johan låter uppgiven om spåret och ger hästen endast två getingar)

7) 2,6,10,13,14 r15-3 (det här loppet vinner 10. Motiverade här på sharps igår. 6 tar ledningen från springspår med 2 i vinnarhålet. 2 har vunnit massor av skräplopp i Norge och var riktigt bra senast på Åby. 10 var förra året borta pga skador. Han har tjänat 1,5 miljoner i tuff konkurrens och är nu redo att bevisa sin klass. 13 är överstreckad favorit men måste naturligtvis streckas. 14 Rod Stewart var nära att kvala in till elitloppet i lördags och kan skrälla till tre %)

Kostar 1500:-. God Tur!
mackpeter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 10:29   #79
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 1 944
Sharp$: 2183
Standard

Citat:
6 leder länge. Gardera)
Kommer aldrig hitta till spets ...
1 häst på banan om felfri här../5 rushmore face/ lade 100+ m senast när han mötte National P. Titta på loppet..Travfakta säger:Gal e 125, ifatt sist utv 1350 kv, på 700, stumnade lite till slut, fullt gdk. . Fullt godkänt ,,,enorm är min kommentar

Senast redigerad av Lazze den 2017-05-27 klockan 10:44.
Lazze är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 10:41   #80
 
Reg.datum: dec 2016
Inlägg: 209
Sharp$: 777
Standard

OMGÅNGENS RENSARE
V75-5 nr. 10 Amazing Man
Haft lekstuga med Dante Boko som startar i Elitloppet. Mött betydligt hårdare motstånd innan skadan.
__________________
Sharp dressed man
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Enkelrad är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 10:56   #81
 
Fiduss avatar
 
Reg.datum: okt 2015
Inlägg: 764
Sharp$: 1697
Standard

...doob. Jag behöver ett riktigt fylledrag till, så jag får rejäl hävstång på systemet. Döljer du någon skön idé i skrällådan till låg singelprocent?

Sweden Cup-vinnaren? Du serverar väl den här samtidigt?

Att du spikar din favorit Adrian i avd II ser jag som en självklarhet. Jag garderar det loppet. Frågan är vem som gör rätt?

Några ställningstaganden idag:

Spiken:

11 Darling Hornline
Toppsto som rundar på ren grundklass?

Låset:

3 Re Doc och 4 Emmet Brown.
Jag inbillar mig att en av dessa sitter i spets ganska tidigt. Därefter handlar det om att lyckas rinna undan...

(Min personliga favorit Bravo Navarone går med skor ro idag, vilket jag inte taggar igång på...)

Spårgynnade spurtstarka:

1 Niagara Broline och 1 Say That Again lär sitta långt fram och senaste starten för respektive häst vittnade om att de vill hugga till slut!

Miljonhästen:

12 Dino Baggio om samma utrustning som senast. Kan vi hoppas på ett sant Korsdrag?



Senast redigerad av Fidus den 2017-05-27 klockan 10:57.
Fidus är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 11:04   #82
 
Reg.datum: sep 2013
Inlägg: 9 089
Sharp$: 21445
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lazze Visa inlägg
Kommer aldrig hitta till spets ...
1 häst på banan om felfri här../5 rushmore face/ lade 100+ m senast när han mötte National P. Titta på loppet..Travfakta säger:Gal e 125, ifatt sist utv 1350 kv, på 700, stumnade lite till slut, fullt gdk. . Fullt godkänt ,,,enorm är min kommentar
En häst som hoppat i två av sina tre senaste starter och körs av en luddeavkomma tycker jag du ska vara försiktig med att stimma upp.

Jag står fast vid att 6 tar ledningen men att loppet skall garderas ordentligt)

Lycka till Lazze
mackpeter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 11:17   #83
 
Reg.datum: dec 2016
Inlägg: 10
Sharp$: 72
Standard

Missa inte dagens travtävling!

3.350 kr i Potten!

https://www.sharps.se/forums/taevlin...lvalla-27-5-a/
Tradern är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 11:22   #84
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 1 944
Sharp$: 2183
Standard

Citat:
En häst som hoppat i två av sina tre senaste starter och körs av en luddeavkomma tycker jag du ska vara försiktig med att stimma upp.
Helt rätt! Därav kommentaren "om felfri"
Skulle vara intressant att se statistik för Kolginis hästar gaällande galopp..
__________________
Trust the FoxGod
Lazze är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 11:33   #85
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Manprinsen Visa inlägg
Frågan är hur Bergh gör? Blåser han till spets från springen så kan det bli knepigt för norsken.
Nja, får han rygg ledaren, som senast, och lucka så kan det ju bli perfekt...
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 11:34   #86
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 801
Sharp$: 37736
Standard

Det har fallit på min lott att göra V75 i morgon, därmed blir det en V5:a idag. Jag inleder dock Elitloppshelgen med en V4:a. Jato är en chansning, men jag tror Åke vet vad han har tagit med sig och Sugarlight hoppas jag ska leda runt om, men det kan bli rejäl körning.

Avd
1: 1 B.B.S.Sugarlight (5, 3)
2: 1 Jato (4, 2)
3: 1, 2, 4, 6 (5, 7)
4: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 (3, 6)
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 11:37   #87
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 1 944
Sharp$: 2183
Standard

V4:an
V4
Inlämnat: 2017-05-27, 12:28
Solvalla
Lördag 2017-05-27
Start: 12:40
Kostnad: 384,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 1, 2, 5, 6 (3, 4)
2: 1, 2, 4, 6 (5, 7)
3: 1 Quick Fix (2, 6)
4: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 (3, 6)

4x4x1x12 = 192 rader.
192 x 1 x 2,00 kr = 384,00 kr.
Totalt: 384,00 kr.
Rättningskod: MWJ XTWXXXX
L
__________________
Trust the FoxGod
Lazze är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 11:39   #88
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2216
Standard

Varför sätter dom B-teamet med Tillman & co i TV-sändningen och proffsen Forsgren, Fernlund och Borgås på liven? Jävla idioti av ATG.
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 11:40   #89
 
Reg.datum: jul 2013
Inlägg: 938
Sharp$: 1178
Standard

NU KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRRRRR VIIIIII
1William är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 11:43   #90
 
Reg.datum: apr 2013
Inlägg: 1 803
Sharp$: 4151
Standard

V4
Inlämnat: 2017-05-27, 12:35
Solvalla
Lördag 2017-05-27
Start: 12:40
Kostnad: 140,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 1 B.B.S.Sugarlight (5, 3)
2: 1 Jato (4, 2)
3: 1 Quick Fix (2, 6)
4: 2, 3, 4, 6, 9, 10, 11 (1, 8)

1x1x1x7 = 7 rader.
7 x 10 x 2,00 kr = 140,00 kr.
Totalt: 140,00 kr.
Rättningskod: DPJ PTV CTR


Edit: Sjukt lopp, väger upp torsken...!
Speedyearl är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 11:44   #91
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 801
Sharp$: 37736
Standard

Det blev som jag befarade lite väl högt tempo. Sugarlight gjorde det kanonbra.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 11:45   #92
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 1 944
Sharp$: 2183
Standard

Bra start! ,härligt att börja dan med en Nubbe!
__________________
Trust the FoxGod
Lazze är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 11:45   #93
 
evetons avatar
 
Reg.datum: jul 2014
Ort: Borlänge
Inlägg: 1 771
Sharp$: 4271
Standard

Djali Boko fortsätter övertyga med galopp
eveton är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 11:50   #94
 
Reg.datum: sep 2013
Inlägg: 9 089
Sharp$: 21445
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Manprinsen Visa inlägg
Varför sätter dom B-teamet med Tillman & co i TV-sändningen och proffsen Forsgren, Fernlund och Borgås på liven? Jävla idioti av ATG.
Sannolikt för att Svensson hellre ser en vacker blondin. Jämför franska och alla andra sändningar från hästsport - med undantag av Storbritannien.

Proffsen Forsgren, Fernlund och Borgås passar bättre till den proffspublik, som ser på liven.
mackpeter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 11:53   #95
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 1 944
Sharp$: 2183
Standard

Citat:
Varför sätter dom B-teamet med Tillman & co i TV-sändningen
Tv sändning??? vem tittar på den och missar värmningar för reklam ..HDMI från datorn till TV =klart
L
__________________
Trust the FoxGod

Senast redigerad av Lazze den 2017-05-27 klockan 11:55.
Lazze är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 11:56   #96
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2216
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mackpeter Visa inlägg
Sannolikt för att Svensson hellre ser en vacker blondin. Jämför franska och alla andra sändningar från hästsport - med undantag av Storbritannien.

Proffsen Forsgren, Fernlund och Borgås passar bättre till den proffspublik, som ser på liven.
Vacker och vacker, smaken är som baken säger jag.

Dom flesta föredrar nog att se på sändningarna på storbilds TV än att sitta och glo i en dator eller platta.
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 11:58   #97
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Manprinsen Visa inlägg
Vacker och vacker, smaken är som baken säger jag.

Dom flesta föredrar nog att se på sändningarna på storbilds TV än att sitta och glo i en dator eller platta.
Som Lazze ovan sade - HDMI-sladd till TVn, från PCn och det är klappat och klart - helt suveränt...
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 11:58   #98
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2216
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Fulsprit Visa inlägg
Som Lazze ovan sade - HDMI-sladd till TVn, från PCn och det är klappat och klart - helt suveränt...
Med HD kvalitet?
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 12:00   #99
 
evetons avatar
 
Reg.datum: jul 2014
Ort: Borlänge
Inlägg: 1 771
Sharp$: 4271
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Fulsprit Visa inlägg
Som Lazze ovan sade - HDMI-sladd till TVn, från PCn och det är klappat och klart - helt suveränt...
Chromecast funkar också
eveton är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 12:03   #100
 
evetons avatar
 
Reg.datum: jul 2014
Ort: Borlänge
Inlägg: 1 771
Sharp$: 4271
Standard

Ser ut att bli dojjor runt om på Darling Hornline. Hur mycket sämre blir hon med den balansen?

Rättar mig själv... såg bara dubbelrött i HPT

Senast redigerad av eveton den 2017-05-27 klockan 12:05.
eveton är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 12:04   #101
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Manprinsen Visa inlägg
Med HD kvalitet?
Jag har det nog inte, men det går!
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 12:06   #102
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 801
Sharp$: 37736
Standard

Hur tänker de när de kör 05,8?
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 12:06   #103
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2216
Standard

Helvete dom springer utomjordiska tider idag. Sjukt!
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 12:07   #104
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2216
Standard

Nån som tror att Ringostarr Treb ska orka ett lopp till den närmsta tiden?
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 12:07   #105
 
Fiduss avatar
 
Reg.datum: okt 2015
Inlägg: 764
Sharp$: 1697
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av eveton Visa inlägg
Ser ut att bli dojjor runt om på Darling Hornline. Hur mycket sämre blir hon med den balansen?
...hon var på god väg att vinna Stochampionatet.

Såg du Spitcam?!!!
Fidus är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 12:08   #106
 
Reg.datum: apr 2013
Inlägg: 1 803
Sharp$: 4151
Standard

Jato var ju iaf en fröjd i värmningen!
Speedyearl är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 12:09   #107
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av eveton Visa inlägg
Ser ut att bli dojjor runt om på Darling Hornline. Hur mycket sämre blir hon med den balansen?

Rättar mig själv... såg bara dubbelrött i HPT

Inte mycket - har aldrig gått barfota runt om. Oftast med skor runt om, eller skor bak, så ingen fara.

Fasiken - trodde Fire To The Rain skulle vinna!
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 12:10   #108
Super Moderator
 
Skaeggets avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Ort: Karlstad
Inlägg: 4 218
Sharp$: 8852
Standard

TVILLING
Inlämnat: 2017-05-27, 12:59
Solvalla Lopp 2
Lördag 2017-05-27
Start: 13:05
Kostnad: 60,00 kr
Vadet gäller startnummer

Hästar
3, 4, 6, 7

6 x 10,00 kr = 60,00 kr.
Totalt: 60,00 kr.
Rättningskod: SNÅL JÅP SPEL
__________________
@skgget


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Skaegget är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 12:10   #109
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 1 944
Sharp$: 2183
Standard

Citat:
Hur tänker de när de kör 05,8?
Jag har bästa hästen och släpper inte och vinner (vad R.Bergh tänkte vet jag ej)
Bara straffspark för Quick Fix för garanterad V4 (sista helgaddat) värde 428:- så lite spelpengar blir det
L
__________________
Trust the FoxGod
Lazze är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 12:13   #110
 
evetons avatar
 
Reg.datum: jul 2014
Ort: Borlänge
Inlägg: 1 771
Sharp$: 4271
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Fidus Visa inlägg
...hon var på god väg att vinna Stochampionatet.

Såg du Spitcam?!!!
eveton är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 12:17   #111
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 1 944
Sharp$: 2183
Standard

Ser klart ut nu , Mt insider galopp i värmning och Buzz skor runt om ..tackar
__________________
Trust the FoxGod
Lazze är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 12:19   #112
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

LUNCH DUBBEL
Inlämnat: 2017-05-27, 13:18
Solvalla
Lördag 2017-05-27
Start: 13:30
Kostnad: 100,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 6 Buzz Mearas
2: 6 Schatzi Fayline

1 x 100,00 kr = 100,00 kr.
Totalt: 100,00 kr.
Rättningskod:
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 12:20   #113
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 1 944
Sharp$: 2183
Standard

Fan ..nu skrek dom ut Shadow G....
__________________
Trust the FoxGod
Lazze är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 12:22   #114
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2216
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lazze Visa inlägg
Fan ..nu skrek dom ut Shadow G....
Betaltjänsterna skrek ut den redan igår.
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 12:22   #115
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 801
Sharp$: 37736
Standard

Jag lägger några tior på Thai Broadway och hoppas på rejäl körning igen.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 12:24   #116
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 1 944
Sharp$: 2183
Standard

Citat:
Betaltjänsterna skrek ut den redan igår.
Japp , men hade ingen effekt på streck% , Omsättningen är redan 65 M så lär ej stiga så mycket mer dock
__________________
Trust the FoxGod
Lazze är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 12:29   #117
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Hur skönt är det inte att kunna spela tidigt och ex. gå och skita - komma tillbaks och oddset är ungefär detsamma. Dessa dagar med hög omsättning är för härliga!
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 12:32   #118
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2216
Standard

Kolgjinis hästar har inte imponerat hittills.
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 12:34   #119
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Känner redan för att slå igen butiken - fattar inte att jag enbart får in mina vinnare som knappt slagna tvåor - hela, djävla tiden! Fy, faan!
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 12:34   #120
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 1 944
Sharp$: 2183
Standard

Citat:
Kolgjinis hästar har inte imponerat hittills.
Verkligen inte ,var inne på att spika Rushmore...men ..man får se..
__________________
Trust the FoxGod
Lazze är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 12:35   #121
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

ALLTID är dessa Kolginjis med och förstör loppen för en...
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 12:39   #122
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 1 944
Sharp$: 2183
Standard

Citat:
ALLTID är dessa Kolginjis med och förstör loppen för en...
__________________
Om du trodde på Buzz så är spiken i V75 : 1 Klar dock!
__________________
Trust the FoxGod
Lazze är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 12:44   #123
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Märks att det är en hel Finlandsfärja+1000-tals fler med finnar på Valla idag. Ranch Kelly står i endast 6.5 ggr pengarna. Hon var riktigt bra senast med en grym speed, men trodde nog på över 15 ggr...
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 12:50   #124
 
Rickarts avatar
 
Reg.datum: mar 2013
Ort: Karlstad
Inlägg: 1 451
Sharp$: 2502
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Fulsprit Visa inlägg
Som Lazze ovan sade - HDMI-sladd till TVn, från PCn och det är klappat och klart - helt suveränt...
HDMI-sladd 2017?
__________________
Chips
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Rickart är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 12:51   #125
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Rickart Visa inlägg
HDMI-sladd 2017?

Vad skall man ha då? Chromecast - hur fungerar detta?
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 12:54   #126
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Kul att se Campell nu - han somnar väl till när loppet går två hela varv, hehe!
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 12:54   #127
 
evetons avatar
 
Reg.datum: jul 2014
Ort: Borlänge
Inlägg: 1 771
Sharp$: 4271
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Fulsprit Visa inlägg
Vad skall man ha då? Chromecast - hur fungerar detta?
https://support.google.com/chromecas.../6006232?hl=sv
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Fulsprit (+3)
eveton är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 12:56   #128
 
Rickarts avatar
 
Reg.datum: mar 2013
Ort: Karlstad
Inlägg: 1 451
Sharp$: 2502
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Fulsprit Visa inlägg
Vad skall man ha då? Chromecast - hur fungerar detta?
Nä, men det fungerar väl med sladd, känns bara så otroligt bökigt, streama direkt via en chrome-cast, till en smart-tv eller som jag, Apple TV, tycker jag är bäst.
Men vad spelar det för roll...
__________________
Chips
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Fulsprit (+3)
Rickart är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 13:00   #129
 
Reg.datum: dec 2016
Inlägg: 10
Sharp$: 72
Standard

Dagens travtävling med prispott på 3.350 startar 14.30:

https://www.sharps.se/forums/taevlin...lvalla-27-5-a/
Tradern är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 13:12   #130
 
Fiduss avatar
 
Reg.datum: okt 2015
Inlägg: 764
Sharp$: 1697
Standard

...hästen och Kim befinner sig i samma rosa skimmer! Det låter bra det här!
...över procenten nu, 1,03%.
Fidus är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 13:19   #131
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 1 944
Sharp$: 2183
Standard

I brist på DOOOBS vanliga "är folk fulla" inlägg så startar jag en ny!
"Är folk nyktra eller?"
V75:1 10 Shadow G. 6% ..??
V75:2 5 Rushmore F . 21 % ..stenklar felfri
V75:3 Great king wine 3.6% ..se upp..
V75:4 över 40% på favoriten som har galopperat flera gånger i volt...
V75:5 Amazing man + viktor AU ...........
V75:6 Toköppning att vänta.. min 1:a häst MT kingen..
V75:7 Saveur skall vara favve men Aileron och US Mail skall med...
Lycka Till!!
L
__________________
Trust the FoxGod
Lazze är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 13:23   #132
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 1 944
Sharp$: 2183
Standard

Systemet:
V75 - 2017-05-27 - Solvalla
Systemet skapat med 'Hjälp på traven!' (http://www.hpt.nu)

V75-1 (14:30) :1:A PRIS 200 000, 1640 A
2(C) - Patricia Hastrup* (DK) (7,7 %)
3(B) - Wild Honey (US) (69,6 %)
4(C) - Ranch Kelly* (FI) (2,5 %)
5(C) - Jeepster (1,8 %)
10(A) - Shadow Gar* (IT) (5,6 %)

V75-2 (14:53) :1:A PRIS 200 000, 2140 A
5 - Rushmore Face (19,7 %)

V75-3 (15:45) :1:A PRIS 200 000, 2140 A
6(B) - Great King Wine (3,5 %)
9(A) - Making Love (17,5 %)

V75-4 (16:07) :1:A PRIS 200 000, 2140 V
3(C) - Must Have (4,9 %)
4(B) - Like a Star (15,3 %)
5(C) - Tanya Gel (1,8 %)
11(B) - Darling Hornline (42,0 %)
12(A) - Pandora Face (2,8 %)

V75-5 (16:30) :1:A PRIS 220 000, 2140 A
1(B) - Bravo Navarone (26,6 %)
2(C) - Victor A.U. (2,2 %)
3(A) - Re Doc (39,4 %)
6(C) - Nappa Scar (7,5 %)
7(C) - Queer Fish (6,1 %)
9(B) - Order to Fly (10,0 %)
10(B) - Amazing Man (1,6 %)

V75-6 (16:58) :1:A PRIS 200 000, 2140 A
1(B) - Say that Again (13,5 %)
11(B) - Barkevious Mingo (10,2 %)
12(A) - M.T.King of Cash (3,5 %)

V75-7 (17:21) :1:A PRIS 500 000, 3140 V
2(A) - U.S.Male E.P.* (DK) (16,0 %)
6(B) - Aileron (11,5 %)
7(C) - Bottnas Commandeur (2,7 %)
10(C) - Sorbet (10,9 %)
13(A) - Sauveur (45,0 %)
15(B) - El Mago Pellini (4,3 %)

Systemstorlek: 6 300
Reducerad storlek: 4 440
Kostnad: 2 220,00 kr
Reduceringsgrad: 29,5 %

ABCD-villkor
1, 2, 3, 4, 5, 6 A-Hästar
0, 1, 2, 3, 4, 5 B-Hästar
0, 1, 2 C-Hästar

Mvh ,
Lasse
__________________
Trust the FoxGod
Lazze är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 13:24   #133
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 801
Sharp$: 37736
Standard

Mina V5-spikar är Re Doc och Saveaur. Det ska vara två riktigt goda chanser.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 13:30   #134
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2216
Standard

Spikar Wild Honey och Darling Hornline.
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 13:31   #135
 
Reg.datum: aug 2016
Inlägg: 715
Sharp$: 1715
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Rickart Visa inlägg
HDMI-sladd 2017?
Citat:
Ursprungligen postat av Rickart Visa inlägg
Nä, men det fungerar väl med sladd, känns bara så otroligt bökigt, streama direkt via en chrome-cast, till en smart-tv eller som jag, Apple TV, tycker jag är bäst.
Men vad spelar det för roll...
Din Apple TV är kopplad med HDMI...

Senast redigerad av Cyran den 2017-05-27 klockan 13:33.
Cyran är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 13:34   #136
 
Reg.datum: apr 2013
Inlägg: 1 803
Sharp$: 4151
Standard

UNDERBART!!!
Speedyearl är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 13:34   #137
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2216
Standard

Skrikhästen levererade.
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 13:34   #138
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Vad fasiken var detta???!!!
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 13:34   #139
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 1 944
Sharp$: 2183
Standard

Älskar att ha rätt!!!
Hoppas nån ryggade..
Citat:
Skrikhästen levererade.
Som ej blev skrik ..ökade från 5.5% till 6..
__________________
Trust the FoxGod

Senast redigerad av Lazze den 2017-05-27 klockan 13:36.
Lazze är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 13:35   #140
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 801
Sharp$: 37736
Standard

Härligt!

TVILLING

Hästar
2, 5, 7, 9
Utgångshästar
10 Shadow Gar
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 13:36   #141
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lazze Visa inlägg
Älskar att ha rätt!!!
Hoppas nån ryggade..
VINNARE
Inlämnat: 2017-05-27, 14:31
Solvalla Lopp 5
Lördag 2017-05-27
Start: 14:30
Kostnad: 212,00 kr
Vadet gäller startnummer

10 Shadow Gar

1 x 212,00 kr = 212,00 kr.
Totalt: 212,00 kr.
Rättningskod: BQB VTW LPZ
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 13:37   #142
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 1 944
Sharp$: 2183
Standard

Citat:
Vad fasiken var detta???!!!
Kolla lopparkiven och skit i "experttipsen"
__________________
Trust the FoxGod
Lazze är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 13:38   #143
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 1 944
Sharp$: 2183
Standard

Citat:
VINNARE
Inlämnat: 2017-05-27, 14:31
Solvalla Lopp 5
Lördag 2017-05-27
Start: 14:30
Kostnad: 212,00 kr
Vadet gäller startnummer

10 Shadow Gar

1 x 212,00 kr = 212,00 kr.
Totalt: 212,00 kr.
Rättningskod: BQB VTW LPZ
= Jävligt snyggt!!
Grattis!
__________________
Trust the FoxGod
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Fulsprit (+3)
Lazze är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 13:38   #144
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lazze Visa inlägg
Kolla lopparkiven och skit i "experttipsen"

Det har jag gjort - denna var med ända sedan startlistorna släpptes... Hade hoppats på detta loppscenario...
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 13:38   #145
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2216
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lazze Visa inlägg
Kolla lopparkiven och skit i "experttipsen"
Nu var det iofs rätt många experter som skrek ut den här.
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 13:40   #146
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 801
Sharp$: 37736
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Manprinsen Visa inlägg
Nu var det iofs rätt många experter som skrek ut den här.
Såg toppfin ut i värmningen. Jag hade känslan av att favoriten skulle få svårt.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 13:41   #147
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2216
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Såg toppfin ut i värmningen. Jag hade känslan av att favoriten skulle få svårt.
Jag hade känslan att Örjan skulle lösa det på nått sätt. Lira italienare från spår 10 på kort är inget jag sysslar med, men den var bara bäst idag.
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 13:46   #148
 
Fiduss avatar
 
Reg.datum: okt 2015
Inlägg: 764
Sharp$: 1697
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av kire1111 Visa inlägg
Att inte spika Wild Honey är lika dumt som att spika Nuncio, allt kan hända men hur troligt?. Bara se med egna ögon och inte lyssna så mycket, trav behöver inte vara svårare än så
Citat:
Ursprungligen postat av kire1111 Visa inlägg
Spelar en flerbong för min del. Ibland blir det nästan patetiskt och roligt när vissa favoriter bara ska fällas. Skulle det bli hög utd imorgon, kan vi vara lugna för då är raden troligtvis försvår och dyr att hitta. Inte allt för dyr flerbong el avstå är nog en given melodi..
...tack för matnyttiga kommentarer!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Fulsprit (+5), the_mirage (+1)
Fidus är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 13:49   #149
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 1 944
Sharp$: 2183
Standard

Citat:
Nu var det iofs rätt många experter som skrek ut den här.
= jo ,Mycket förvånad , men tacksam för att inte mer streckade ..mycket förtidsspel verkar det som..
Tittar man på loppet på Vincennes 12/2 så var det klart..
__________________
Trust the FoxGod
Lazze är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 13:51   #150
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 801
Sharp$: 37736
Standard

Trio i nästa:

1:a: 1 Upstream
2:a: 6 National Prince
3:a: 3, 5, 9, 10
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 13:53   #151
 
Fiduss avatar
 
Reg.datum: okt 2015
Inlägg: 764
Sharp$: 1697
Standard

Det viktiga är nu inte att vinna, utan att komma före Upstream...

Red: Nu hade jag inte med en riktigt bra vinnare på mitt system, men undra hur mycket Upstream stannade? Hann Kim ifatt?

Senast redigerad av Fidus den 2017-05-27 klockan 13:59.
Fidus är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 13:56   #152
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2216
Standard

Örjan!

Så jävla komiskt att han snyter av Adrian gång på gång... grabben lär ju behöva terapi snart.
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 13:56   #153
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Fucking underbart!!!


VINNARE
Inlämnat: 2017-05-27, 14:52
Solvalla Lopp 6
Lördag 2017-05-27
Start: 14:53
Kostnad: 226,00 kr
Vadet gäller startnummer

11 Uppohoppa

1 x 226,00 kr = 226,00 kr.
Totalt: 226,00 kr.
Rättningskod: GPF QTV FPW
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 13:57   #154
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 801
Sharp$: 37736
Standard

Den här hästen har jag trott på så många gånger, men sen har jag fått känslan av att den inte är så bra. Två raka nu!
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 13:58   #155
 
Reg.datum: sep 2013
Inlägg: 9 089
Sharp$: 21445
Standard

Vem tog ledningen Lazze? Rushmore Face gick felfritt.

Jag har sagt, att loppet skall garderas. Tack Örjan för 9 %.
mackpeter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 13:58   #156
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2216
Standard

Tog med den på nåder pga Örjan, annars är inte Aikiotränat jättetidigt på kupongen.
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 13:59   #157
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Den här hästen har jag trott på så många gånger, men sen har jag fått känslan av att den inte är så bra. Två raka nu!
Formen på topp, Örjan och spikrakt uppåt i klass på denne...! Skrev det tidigare - hade rätt för en gång skull, hehe!
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 14:00   #158
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Rushmore Face var helt otroligt överbra den med...
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 14:03   #159
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 1 944
Sharp$: 2183
Standard

Citat:
em tog ledningen Lazze? Rushmore Face gick felfritt.
Är National P. i mål än ??=
__________________
Trust the FoxGod
Lazze är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 14:04   #160
 
Reg.datum: nov 2010
Inlägg: 42
Sharp$: 1233
Standard

Vem vinner Sweden Cup? Buzz Meras? Spitcam Jubb eller är Ringostarr Treb bara bäst?
nakato är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 14:05   #161
 
Rickarts avatar
 
Reg.datum: mar 2013
Ort: Karlstad
Inlägg: 1 451
Sharp$: 2502
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Cyran Visa inlägg
Din Apple TV är kopplad med HDMI...
Absolut, och internetet i min telefon är kopplad med fiber i masten.
Och stuvade makaroner smakar bäst med mjölk!
Du förstår inte riktigt hur du tänkte fel va? Det är okej
__________________
Chips
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Rickart är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 14:05   #162
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2216
Standard

Kung Åke har verkligen inte varit kung hittills.
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 14:06   #163
 
Sprites avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Umeå
Inlägg: 2 091
Sharp$: 8344
Standard

Vilket bjudodds på racebets i H2H nu i Sweden Cup.

2.10 ger Buzz Mearas mot Volstead. Skorna rycker och hästen växer samtidigt som Volstead har hetsiga tendenser och galopperar ibland samt gick betydligt fortare i försöket pga andraspår mot innerspår när de var huvud vid huvud över mål
__________________
Välj ett jobb du älskar och du kommer aldrig att behöva arbeta en dag i hela ditt liv
Sprite är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 14:06   #164
 
Fiduss avatar
 
Reg.datum: okt 2015
Inlägg: 764
Sharp$: 1697
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av nakato Visa inlägg
Vem vinner Sweden Cup? Buzz Meras? Spitcam Jubb eller är Ringostarr Treb bara bäst?
Mitt förtidsvad säger Ringostarr, men Spitcam håller jag alltid på.

Fidus är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 14:08   #165
 
Reg.datum: aug 2016
Inlägg: 715
Sharp$: 1715
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Rickart Visa inlägg
Absolut, och internetet i min telefon är kopplad med fiber i masten.
Och stuvade makaroner smakar bäst med mjölk!
Du förstår inte riktigt hur du tänkte fel va? Det är okej
Fan snackar du för skit? Jag har själv Apple TV, den är kopplad med HDMI till tvn. Skratta bara åt ditt pajasinlägg "HDMI 2017?"
Cyran är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 14:11   #166
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2216
Standard

Dom flesta mediaenheter kopplas väl fortfarande ihop med HDMI?
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 14:12   #167
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Blir det inte så att Ringostarr släpper till Buzz Mearas - har sett Ringo släppas med x antal gånger i storlopp.
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 14:13   #168
 
Fiduss avatar
 
Reg.datum: okt 2015
Inlägg: 764
Sharp$: 1697
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Sprite Visa inlägg
Vilket bjudodds på racebets i H2H nu i Sweden Cup.

2.10 ger Buzz Mearas mot Volstead. Skorna rycker och hästen växer samtidigt som Volstead har hetsiga tendenser och galopperar ibland samt gick betydligt fortare i försöket pga andraspår mot innerspår när de var huvud vid huvud över mål
...inget med ditt vad att göra:

Trendy går bfro i finalen den med. Var ju inte helt oäven i semifinalen.
Johan U kör en häst som duger i sammanhanget.

Skoj detta, vem är fågel och vem är fisk?

Jobba Spitcam, då jag sympatispelar plats.

Red: Kajjan bjuder Örjan på positionen i dödens. Du har inte råd att bjuda position till en topphäst som sitter fast i tredje inner efter 500 körda på den här nivån på sprint. Felbeslut och toppkusk fick ännu en gång mycket gratis...

Senast redigerad av Fidus den 2017-05-27 klockan 14:24.
Fidus är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 14:16   #169
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 801
Sharp$: 37736
Standard

Jag lirar lite vinnare på Buzz Mearas.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 14:17   #170
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Har 50 vinnare, 100 plats på Fire To The Rain, som jag spelade innan försöken - känns inte så hett, hehe... 41 ggr vinnare och 7-11 ggr på plats.
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 14:17   #171
 
Reg.datum: sep 2013
Inlägg: 9 089
Sharp$: 21445
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lazze Visa inlägg
Är National P. i mål än ??=
Är du dum eller gör du dig till?

Jag skrev, att National Prince tar ledningen. Och att loppet skall garderas. Streckade 1,3,5,6,9 och 11.

Du kommenterade rejält nedlåtande, att han inte hade en chans att ta ledningen från Rushmore Face. Och uppmanade mig, att läsa något utdrag ur ett s.k. experttips om att Rushmore var 115 m bättre och att jag skulle titta på hans upphämtning på Åby osv. Som om jag inte hade sett det där både live och repris hundra gånger.
mackpeter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 14:18   #172
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Jag lirar lite vinnare på Buzz Mearas.
Jag med!
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 14:20   #173
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2216
Standard

Tarzan vet hur man ställer i ordning inför storlopp.
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 14:20   #174
 
Reg.datum: apr 2013
Inlägg: 1 803
Sharp$: 4151
Standard

Går hyfsat för Örjan så här långt...
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Fulsprit (+1)
Speedyearl är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 14:21   #175
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 801
Sharp$: 37736
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Jag lirar lite vinnare på Buzz Mearas.
Hoppade direkt. Barfota runt om, så det var synd. Volstead är grym och verkligen värd vinsten.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Fulsprit (+1)
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 14:23   #176
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 2 898
Sharp$: 3839
Standard

Jag säger Nuncio imorgon redan nu..
dado är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 14:23   #177
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2216
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av dado Visa inlägg
Jag säger Nuncio imorgon redan nu..
Århundradets mörkning?
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
dado (+2)
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 14:26   #178
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 1 944
Sharp$: 2183
Standard

Citat:
Är du dum eller gör du dig till?
Är du full eller du dig till idiotjävel................
__________________
Trust the FoxGod

Senast redigerad av Lazze den 2017-05-27 klockan 14:27.
Lazze är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 14:30   #179
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 801
Sharp$: 37736
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av dado Visa inlägg
Jag säger Nuncio imorgon redan nu..
Tippar jag med hjärtat så blir det Nuncio, annars blir det första gången jag garderar honom. Jag är dock inte säker på om hästen vill/kan på samma sätt längre. Fick ju många tuffa lopp förra året och har sett smällfin ut i värmning men ändå inte övertygat. Har en dag till att tänka.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 14:33   #180
 
Reg.datum: sep 2013
Inlägg: 9 089
Sharp$: 21445
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lazze Visa inlägg
Är du full eller du dig till idiotjävel................
Tål du inte att du hade fel vad gäller starten av avdelning II. Och att jag hade bedömt det så som det blev? Dålig förlorare är du.
En annan gång kan du ge dig på någon som inte kan försvara sig, trots att han har rätt. Håll dig från oss som kan ta för oss. Åtminstone verbalt.
mackpeter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 14:37   #181
 
Rickarts avatar
 
Reg.datum: mar 2013
Ort: Karlstad
Inlägg: 1 451
Sharp$: 2502
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Cyran Visa inlägg
Fan snackar du för skit? Jag har själv Apple TV, den är kopplad med HDMI till tvn. Skratta bara åt ditt pajasinlägg "HDMI 2017?"
Jag vet, jag äger hela 4st Apple TV!
Men jag ser att du verkligen inte alls förstår, det är okej! Alla har det inte så lätt. Lycka till med liret iaf.
__________________
Chips
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Rickart är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 14:37   #182
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 2 898
Sharp$: 3839
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Tippar jag med hjärtat så blir det Nuncio, annars blir det första gången jag garderar honom. Jag är dock inte säker på om hästen vill/kan på samma sätt längre. Fick ju många tuffa lopp förra året och har sett smällfin ut i värmning men ändå inte övertygat. Har en dag till att tänka.
Jag kommer gå all in på nuncio imorgon, sen jag tror också att bold e kommer hoppa.kan man spela nånstans att bold ska hoppa imorgon?vilken odds för vi på nuncio imorgon?
dado är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 14:40   #183
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 1 944
Sharp$: 2183
Standard

..................what ever ..........
__________________
Trust the FoxGod
Lazze är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 14:42   #184
 
Reg.datum: aug 2016
Inlägg: 715
Sharp$: 1715
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Rickart Visa inlägg
Jag vet, jag äger hela 4st Apple TV!
Men jag ser att du verkligen inte alls förstår, det är okej! Alla har det inte så lätt. Lycka till med liret iaf.
Vad fan är ditt problem din dumme fan? Jag poängterar fakta. Du klagar på någon som kopplar laptop till tvn med hdmi när du själv kör med en apple tv som också är kopplad med hdmi. Förstår du att det är minimal skillnad då båda är kopplade med samma kabel och sen streamar via wifi? Men jag förstår också att du har det lite svårt, inte lätt för otekniska gubbar.
Cyran är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 14:48   #185
 
Fiduss avatar
 
Reg.datum: okt 2015
Inlägg: 764
Sharp$: 1697
Standard

Högernäven! Härligt, Johan!!!

Red: Jag sitter här och håller på med kaffe och kakor framför datorn. Nu inser jag att simultanförmågan inte räckte till för att lämna in!

Ridå ner... nåja, kanske ger 6:an liten tröstslant tillbaka i slutändan bara för att draget satt? Jag behöver ju bara 4 rätt till för den saken...

Senast redigerad av Fidus den 2017-05-27 klockan 14:58.
Fidus är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 14:48   #186
 
Reg.datum: mar 2012
Inlägg: 731
Sharp$: 458
Standard

Gick ju bra för great King wine kom han sist eller?
DavidP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 14:48   #187
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2216
Standard

Bytte ut lillunter mot Fredde B, fan vad korkat alltså...
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 14:50   #188
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 801
Sharp$: 37736
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Manprinsen Visa inlägg
Bytte ut lillunter mot Fredde B, fan vad korkat alltså...
Jag stod också över den (på V5). Det är ju inte open strech.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 14:51   #189
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Jag rankade denne sist, trots läget - en felbedömning, helt klart. Surt, nu åkte jag på alla kuponger på V75 - var med på alla efter de två första...
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 14:52   #190
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2216
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Jag stod också över den (på V5). Det är ju inte open strech.
Fanns ju inte på kartan att Lövgrens skulle vara så här bra heller. Tänkte att han kunde få maska bort loppet i spets.

Berghs hästar var riktigt usla.
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 14:53   #191
 
Fagerdahlens avatar
 
Reg.datum: feb 2016
Inlägg: 1 191
Sharp$: 2301
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Fulsprit Visa inlägg
Jag rankade denne sist, trots läget - en felbedömning, helt klart. Surt, nu åkte jag på alla kuponger på V75 - var med på alla efter de två första...
Samma här..
6 & 5 kan ge bra om vi får några lågprocentare till.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Fulsprit (+5)
Fagerdahlen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 14:56   #192
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2216
Standard

Levererar inte Darling Hornline nu så lär det inte vara många som är kvar för 7.
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 14:56   #193
 
Reg.datum: nov 2014
Inlägg: 5 670
Sharp$: 50098
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Manprinsen Visa inlägg
Bytte ut lillunter mot Fredde B, fan vad korkat alltså...
Gjorde likadant! Tycker dock inte att det var korkat (på förhand) - det löste sig helt enkelt för JU, svårt att förutse.Däremot var inte Berghs bra alls.
hoola är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:02   #194
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2216
Standard

Nu har Bergh joxat om Aileron från bfro till skor fram.
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:05   #195
 
Rickarts avatar
 
Reg.datum: mar 2013
Ort: Karlstad
Inlägg: 1 451
Sharp$: 2502
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Cyran Visa inlägg
Vad fan är ditt problem din dumme fan? Jag poängterar fakta. Du klagar på någon som kopplar laptop till tvn med hdmi när du själv kör med en apple tv som också är kopplad med hdmi. Förstår du att det är minimal skillnad då båda är kopplade med samma kabel och sen streamar via wifi? Men jag förstår också att du har det lite svårt, inte lätt för otekniska gubbar.
Jag är åttiotalist serru...
Det jag menade, vilket jag väl får förklara för dig då, var att det är oerhört gammaldags att koppla datorn direkt till TV:n via HDMI, det är liksom bökigt att ha den där sladden liggandes över hela vardagsrummet, detta var något jag gjorde för 10-12 år sedan när man inte hade så mycket att välja på. Det är liksom bökigt, och det var därför jag skämtsamt kommenterade det för finsprit.
Sedan mången herran år har man en liten låda eller kanske ingen alls, tänk smart-tv, som man enkelt och obökigt streamar allt till. Från telefon, från dator, från paddan, osv osv...

Tror inte jag ägt en dator med HDMI-utgång sedan... ja, någon gång kring senaste OS-guldet i hockey...

Lycka till med liret ny Syrran!
__________________
Chips
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Rickart är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:06   #196
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Spelar en riktig rysare på plats nu...

PLATS
Inlämnat: 2017-05-27, 16:06
Solvalla Lopp 9
Lördag 2017-05-27
Start: 16:07
Kostnad: 100,00 kr
Vadet gäller startnummer

8 Fancy Flair

1 x 100,00 kr = 100,00 kr.
Totalt: 100,00 kr.
Rättningskod: FZH PTW FZS
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:13   #197
 
Reg.datum: aug 2016
Inlägg: 715
Sharp$: 1715
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Rickart Visa inlägg
Jag är åttiotalist serru...
Det jag menade, vilket jag väl får förklara för dig då, var att det är oerhört gammaldags att koppla datorn direkt till TV:n via HDMI, det är liksom bökigt att ha den där sladden liggandes över hela vardagsrummet, detta var något jag gjorde för 10-12 år sedan när man inte hade så mycket att välja på. Det är liksom bökigt, och det var därför jag skämtsamt kommenterade det för finsprit.
Sedan mången herran år har man en liten låda eller kanske ingen alls, tänk smart-tv, som man enkelt och obökigt streamar allt till. Från telefon, från dator, från paddan, osv osv...

Tror inte jag ägt en dator med HDMI-utgång sedan... ja, någon gång kring senaste OS-guldet i hockey...

Lycka till med liret ny Syrran!
Herregud. Hoppas för din egen skull att du är full just nu. Liggandes över hela vardagsrummet? Har du hört talas om netbooks? Krävs bara en kabel, behöver inte ens en strömkabel som till apple tv. Kan enkelt placera laptopen nära tvn. Ingen kabel över hela vardagsrummet (wtf? vad tänkte du där?) Sen sätter man bara på liven med några knapptryck och allt är klart...Är det mindre 2017 enligt dig?

Du skämde ut dig när du sa "HDMI 2017?" och sen säger att du använder apple tv själv haha. I fortsättningen när du skämmer ut dig så förbli tyst, det är bäst så.
Cyran är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:14   #198
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2216
Standard

Dream Lane gick tydligen bra bakifrån också.
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:14   #199
 
Fiduss avatar
 
Reg.datum: okt 2015
Inlägg: 764
Sharp$: 1697
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Fulsprit Visa inlägg
Spelar en riktig rysare på plats nu...

PLATS
Inlämnat: 2017-05-27, 16:06
Solvalla Lopp 9
Lördag 2017-05-27
Start: 16:07
Kostnad: 100,00 kr
Vadet gäller startnummer

8 Fancy Flair

1 x 100,00 kr = 100,00 kr.
Totalt: 100,00 kr.
Rättningskod: FZH PTW FZS
Toppform hos dig! Snyggt!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Fulsprit (+5), Fulsprit (+5)
Fidus är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:15   #200
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Forsgren måste skaffa glsaögon - Takter körde ju upp i vagnen på den framför när denne hoppade!
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:15   #201
 
Rickarts avatar
 
Reg.datum: mar 2013
Ort: Karlstad
Inlägg: 1 451
Sharp$: 2502
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Cyran Visa inlägg
Herregud. Hoppas för din egen skull att du är full just nu. Liggandes över hela vardagsrummet? Har du hört talas om netbooks? Krävs bara en kabel, behöver inte ens en strömkabel som till apple tv. Kan enkelt placera laptopen nära tvn. Ingen kabel över hela vardagsrummet (wtf? vad tänkte du där?) Sen sätter man bara på liven med några knapptryck och allt är klart...Är det mindre 2017 enligt dig?

Du skämde ut dig när du sa "HDMI 2017?" och sen säger att du använder apple tv själv haha. I fortsättningen när du skämmer ut dig så förbli tyst, det är bäst så.
Netbook? Vad menar du egentligen? En liten bärbar dator? Ska han ställa den framför TV:n och kolla på den menar du?

*edit JAHAA! Du menar att han ställer sin netbook bredvid TV:n och på så vis löser att se på materialet från datorn?
Ja det fungerar ju!
__________________
Chips
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Senast redigerad av Rickart den 2017-05-27 klockan 15:17.
Rickart är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:16   #202
 
Reg.datum: sep 2013
Inlägg: 9 089
Sharp$: 21445
Standard

Uppåt från Stig H på Dream Lane. 9 % - man tackar och bockar
mackpeter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:17   #203
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Sluta nu med tjat om teknikprylar eller skapa en ny tråd!
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
ajvide (+5), mackpeter (+5)
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:19   #204
 
Reg.datum: aug 2016
Inlägg: 715
Sharp$: 1715
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Rickart Visa inlägg
Netbook? Vad menar du egentligen? En liten bärbar dator? Ska han ställa den framför TV:n och kolla på den menar du?
Det heter netbook men ja för otekniska så en liten laptop. Och nej man ställer den bredvid tvn eller bakom. Man tittar ju fan på tvn när man kopplat upp inte på laptopen

edit: sista inlägget om detta för mig sry för ot men packade gubbjävlar som tror de är lustiga gör mig grymt irriterad.
Cyran är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:19   #205
 
Reg.datum: nov 2014
Inlägg: 5 670
Sharp$: 50098
Standard

Takter hade alla möjligheter att gå ut långt tidigare och stöta ut nån till draghjälp och i vilket fall som helst kan man hålla större marginal till framförvarande och man vill ta sats och gå fram.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Fulsprit (+5)
hoola är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:20   #206
 
Grants avatar
 
Reg.datum: okt 2012
Ort: Slättelynga
Inlägg: 2 442
Sharp$: 6099
Smile

På tal om konsult...


Vad tror ni kan det bli femsiffrigt idag eller det är flerbong som gäller?

Mvh Uffe
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Fulsprit (+1)
Grant är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:21   #207
 
Rickarts avatar
 
Reg.datum: mar 2013
Ort: Karlstad
Inlägg: 1 451
Sharp$: 2502
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Cyran Visa inlägg
Det heter netbook men ja för otekniska så en liten laptop. Och nej man ställer den bredvid tvn eller bakom. Man tittar ju fan på tvn när man kopplat upp inte på laptopen
Han måste ju inte ha en Netbook, han kan ju även ha en laptop, en notebook eller en tablet!
__________________
Chips
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Rickart är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:22   #208
 
Reg.datum: apr 2013
Inlägg: 1 803
Sharp$: 4151
Standard

Ludde har verkligen prickat toppformen!!
Speedyearl är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:23   #209
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2216
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Grant Visa inlägg
På tal om konsult...


Vad tror ni kan det bli femsiffrigt idag eller det är flerbong som gäller?

Mvh Uffe
Är Ove kvar på sitt system? Kanske blir att fira med mandelkubb och salta pinnar framåt kvällskvisten? Eldorados givetvis.
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:23   #210
 
Rickarts avatar
 
Reg.datum: mar 2013
Ort: Karlstad
Inlägg: 1 451
Sharp$: 2502
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Cyran Visa inlägg
Det heter netbook men ja för otekniska så en liten laptop. Och nej man ställer den bredvid tvn eller bakom. Man tittar ju fan på tvn när man kopplat upp inte på laptopen

edit: sista inlägget om detta för mig sry för ot men packade gubbjävlar som tror de är lustiga gör mig grymt irriterad.
Och kan du sluta tjata om gubbjävlar? Hur gammal är du själv? Jag är som sagt 80-talist... Med tanke på att du använder ord som "netbook" och "yuppienalle" verkar du både fullare och äldre än mig...
__________________
Chips
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Rickart är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:24   #211
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2216
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av hoola Visa inlägg
Takter hade alla möjligheter att gå ut långt tidigare och stöta ut nån till draghjälp och i vilket fall som helst kan man hålla större marginal till framförvarande och man vill ta sats och gå fram.
Svårt avvägning det där. Går han ut för tidigt ökar risken för att han blir avslagen av nån smygkörd till slut.
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:24   #212
 
Fiduss avatar
 
Reg.datum: okt 2015
Inlägg: 764
Sharp$: 1697
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Grant Visa inlägg
På tal om konsult...


Vad tror ni kan det bli femsiffrigt idag eller det är flerbong som gäller?

Mvh Uffe
Om jag lirat flerbong så kanske jag suttit kvar. Nu har jag åkt.
Lärdom av detta?

Tack för ett bra konsultjobb på förhand.

mvh

Fidus
Fidus är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:27   #213
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Fortsätter med skräll på plats...


PLATS
Inlämnat: 2017-05-27, 16:26
Solvalla Lopp 10
Lördag 2017-05-27
Start: 16:30
Kostnad: 161,00 kr
Vadet gäller startnummer

10 Amazing Man

1 x 161,00 kr = 161,00 kr.
Totalt: 161,00 kr.
Rättningskod: GXJ RTR FZZ
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:28   #214
 
Reg.datum: aug 2016
Inlägg: 715
Sharp$: 1715
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Rickart Visa inlägg
Han måste ju inte ha en Netbook, han kan ju även ha en laptop, en notebook eller en tablet!
Samma sak gäller där.... Man ställer den bakom eller bredvid tvn, stänger locket och tittar på tvn. Vad är det du inte fattar? Nej nu ska du fan blockas, jobbiga jävel.
Cyran är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:28   #215
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Speedyearl Visa inlägg
Ludde har verkligen prickat toppformen!!
Och Bergharn!
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:28   #216
Super Moderator
 
Skaeggets avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Ort: Karlstad
Inlägg: 4 218
Sharp$: 8852
Standard

I dag var man iskall......1 rätt än så länge. Då har jag inte ens spikat nån favorit...
__________________
@skgget


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Skaegget är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:30   #217
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2216
Standard

Örjan med Nappa Scar i nästa om det ska följa mönstret idag
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:33   #218
 
Reg.datum: nov 2014
Inlägg: 5 670
Sharp$: 50098
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Manprinsen Visa inlägg
Svårt avvägning det där. Går han ut för tidigt ökar risken för att han blir avslagen av nån smygkörd till slut.
En balansgång förstås men håller man till för länge därbak på en snabb bana blir det långt fram om man inte ger sig av i tid.
hoola är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:34   #219
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2216
Standard

Helvete BÖGFISKEN! Vilket satans lopp
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Fulsprit (+5)
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:35   #220
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 801
Sharp$: 37736
Standard

Fan, nu gjorde jag fel igen. Gjorde tvilling med u-häst på sjuan. Först tänkte jag ta bort 1 och 3, men ändrade mig och tog just de två bakom.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:35   #221
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

OMG! Vilken prestation!!!
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:36   #222
 
Rickarts avatar
 
Reg.datum: mar 2013
Ort: Karlstad
Inlägg: 1 451
Sharp$: 2502
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Cyran Visa inlägg
Samma sak gäller där.... Man ställer den bakom eller bredvid tvn, stänger locket och tittar på tvn. Vad är det du inte fattar? Nej nu ska du fan blockas, jobbiga jävel.
Jo jag förstår. Det var precis så jag gjorde för 10 år sedan... Opraktiskt som tusan...
Häng med i den nya tekniken vettja! Lycka till med liret nu lillsyrran!
__________________
Chips
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Rickart är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:39   #223
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2216
Standard

Rätt stor jackpotvarning nu va?
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:40   #224
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 801
Sharp$: 37736
Standard

Rak DD: 2-13.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:41   #225
 
Grants avatar
 
Reg.datum: okt 2012
Ort: Slättelynga
Inlägg: 2 442
Sharp$: 6099
Smile

Citat:
Ursprungligen postat av Fidus Visa inlägg
Om jag lirat flerbong så kanske jag suttit kvar. Nu har jag åkt.
Lärdom av detta?

Tack för ett bra konsultjobb på förhand.

mvh

Fidus
Menade inget illa, läste bara en Sharpsare om att antingen kör man flerbong på
favoriter eller så spelar man inte alls.

Genialiskt, funkar alltid.

Mvh Uffe
Grant är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:43   #226
 
Reg.datum: sep 2013
Inlägg: 9 089
Sharp$: 21445
Standard

Det är inte lätt att tippa/spela. Hur ska man kunna förutse, att lillunter ska köra rätt över benen på Re Doc?

Att lillludde inte har vältränat går att förutse. Men en så ful tagning, som Johan gör fanns inte i min värld.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Fulsprit (+5), Rickart (+6)
mackpeter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:46   #227
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2216
Standard

Varför strök Roger Dragster?
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:47   #228
 
Rickarts avatar
 
Reg.datum: mar 2013
Ort: Karlstad
Inlägg: 1 451
Sharp$: 2502
Standard

Pokemon nedstrykt till okej från illa spår... Siktat och laddat, lite bortglömd? Blir lite DD på den.
Sheriffen ser också intressant ut!
__________________
Chips
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Rickart är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:47   #229
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

DAGENS DUBBEL
Inlämnat: 2017-05-27, 16:46
Solvalla
Lördag 2017-05-27
Start: 16:58
Kostnad: 150,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 12 M.T.King of Cash
2: 2, 10, 13

3 x 50,00 kr = 150,00 kr.
Totalt: 150,00 kr.
Rättningskod: CTF ZTS DSW
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:48   #230
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Manprinsen Visa inlägg
Varför strök Roger Dragster?
Värmde riktigt dåligt - orsak vet jag ej...
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Manprinsen (+10)
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:48   #231
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 801
Sharp$: 37736
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Manprinsen Visa inlägg
Varför strök Roger Dragster?
Hade värmt uselt.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Manprinsen (+10)
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:49   #232
 
Fiduss avatar
 
Reg.datum: okt 2015
Inlägg: 764
Sharp$: 1697
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Fulsprit Visa inlägg
Fortsätter med skräll på plats...


PLATS
Inlämnat: 2017-05-27, 16:26
Solvalla Lopp 10
Lördag 2017-05-27
Start: 16:30
Kostnad: 161,00 kr
Vadet gäller startnummer

10 Amazing Man

1 x 161,00 kr = 161,00 kr.
Totalt: 161,00 kr.
Rättningskod: GXJ RTR FZZ
Det går bra nu!

Ruggig och värdig vinnare.
Din platshäst måste passas fortsatt.
Kul kolla trav idag, trots att systemet mitt mest innehållit galopphästar.

DD

1 (Får resan i draget och kan avsluta fort över ett upplopp) mot 2, 5, 10, 13, 14 för en total hundring.
(Berghs och Kolgjinis stall verkar sakna vad som behövs för seger idag. Jag ratar dem i dd2.)
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Fulsprit (+5)
Fidus är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:49   #233
 
Helges avatar
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 8 455
Sharp$: 42467
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Manprinsen Visa inlägg
Varför strök Roger Dragster?
Dålig värmning i 25 tempo, gick över i passgång.
Står hälta på ST.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Manprinsen (+10)
Helge är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:51   #234
 
Helges avatar
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 8 455
Sharp$: 42467
Standard

Upphittat bankkort på Valla. Säkert någon som ruttnade på att inte kunna köpa bira ��
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Fulsprit (+5)
Helge är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:51   #235
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2216
Standard

DD: 7-7
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:56   #236
 
Fiduss avatar
 
Reg.datum: okt 2015
Inlägg: 764
Sharp$: 1697
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Grant Visa inlägg
Menade inget illa, läste bara en Sharpsare om att antingen kör man flerbong på
favoriter eller så spelar man inte alls.

Genialiskt, funkar alltid.

Mvh Uffe
Tack Uffe. Jag fick svar som aldrig slår fel!
Antingen kör man flerbong eller så spelar man inte alls. Genialiskt, minst sagt!
Nu ser jag positivt inför morgondagens V7.
Problemet är att omgången känns svårrankad. Turligt nog visar ATG i % hur jag ska tänka runt den saken. Bra service.

DD-drag idag, Grant?
Fidus är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 15:58   #237
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

PLATS
Inlämnat: 2017-05-27, 16:57
Solvalla Lopp 11
Lördag 2017-05-27
Start: 16:58
Kostnad: 200,00 kr
Vadet gäller startnummer

2 Aron Palema

1 x 200,00 kr = 200,00 kr.
Totalt: 200,00 kr.
Rättningskod: FWC NTS JST
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 16:01   #238
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2216
Standard

Kung Åke fick fart på Aron Palema
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Fulsprit (+1)
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 16:01   #239
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 801
Sharp$: 37736
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Rak DD: 2-13.
Härligt Åke! In med Sauveur nu så blir det bra.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Fulsprit (+5)

Senast redigerad av Shooter den 2017-05-27 klockan 16:02.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 16:05   #240
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 94
Sharp$: 3056
Standard

Ingen som reagerar över att spetshästarna har stora problem att vinna?
Skum V75 omgång detta
Yankee är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 16:08   #241
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Yankee Visa inlägg
Ingen som reagerar över att spetshästarna har stora problem att vinna?
Skum V75 omgång detta
Nja, både och! ALLA har laddat för denna helg och då går det inte att finåka och lägga sig i kön - det blir alltså körning som man inte är van annars på speedwaybanan Valla. Den sista nu var ju också en skräll, så inte konstigt att denne inte pallade från spets...
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 16:10   #242
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

MT King of Cash var en av två med allt kvar i loppet - alla andra körde för drivning!
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 16:12   #243
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 94
Sharp$: 3056
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Fulsprit Visa inlägg
Nja, både och! ALLA har laddat för denna helg och då går det inte att finåka och lägga sig i kön - det blir alltså körning som man inte är van annars på speedwaybanan Valla. Den sista nu var ju också en skräll, så inte konstigt att denne inte pallade från spets...
Nåja, trots att SHERIFF BI var en skräll så har han med lätthet hållit undan för liknande gäng innan. Dessutom fick han bestämma tempot rejält
Blir helt klart lite fundersam!
Yankee är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 16:17   #244
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

PLATS
Inlämnat: 2017-05-27, 17:16
Solvalla Lopp 12
Lördag 2017-05-27
Start: 17:21
Kostnad: 230,00 kr
Vadet gäller startnummer

14 Rod Stewart

1 x 230,00 kr = 230,00 kr.
Totalt: 230,00 kr.
Rättningskod: CSB VTW MSP
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 16:17   #245
GGS
 
Reg.datum: okt 2016
Inlägg: 595
Sharp$: 3343
Standard

Ev. Värden inför V75-7

1 Saxoi 5.216543E+07 --388247 --28255
2 U.S.Male E.P. 2071731-- 15419-- 1122
3 Linus Boy 2.216384E+07 --164956 --12005
4 Fred Cobra 1.903456E+08-- 1416669 --103101
5 Bison Spiro 4.31368E+07 --321050-- 23365
6 Aileron 2558112 --19039-- 1385
7 Bottnas Commandeur 8769746-- 65269-- 4750
8 Face Ribb 1.438109E+07-- 107032-- 7789
9 Swing Kronos 1.198316E+08-- 891860 --64907
10 Sorbet 2881395-- 21445 --1560
11 Balzac du Chatelet 5.776383E+07-- 429913 --31288
12 Butler 7.031978E+07-- 523363-- 38088
13 Sauveur 745266 --5546 --403
14 Rod Stewart 1.176635E+07 --87572-- 6373
15 El Mago Pellini 7853939-- 58453-- 4254
GGS är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 16:20   #246
 
Grants avatar
 
Reg.datum: okt 2012
Ort: Slättelynga
Inlägg: 2 442
Sharp$: 6099
Smile

Citat:
Ursprungligen postat av Fidus Visa inlägg
Tack Uffe. Jag fick svar som aldrig slår fel!
Antingen kör man flerbong eller så spelar man inte alls. Genialiskt, minst sagt!
Nu ser jag positivt inför morgondagens V7.
Problemet är att omgången känns svårrankad. Turligt nog visar ATG i % hur jag ska tänka runt den saken. Bra service.

DD-drag idag, Grant?
Håller på med gräsklipparen, Face Ribb?

Mvh Uffe
Grant är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 16:22   #247
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

När kan man börja spela V75 tills i morgon på ATG-Tillsmanans?
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 16:22   #248
 
Helges avatar
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 8 455
Sharp$: 42467
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Yankee Visa inlägg
Ingen som reagerar över att spetshästarna har stora problem att vinna?
Skum V75 omgång detta
(från Spelvärde)

Helge är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 16:23   #249
HPT
 
Reg.datum: dec 2010
Inlägg: 267
Sharp$: 3917
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av GGS Visa inlägg
Ev. Värden inför V75-7

1 Saxoi 5.216543E+07 --388247 --28255
2 U.S.Male E.P. 2071731-- 15419-- 1122
3 Linus Boy 2.216384E+07 --164956 --12005
4 Fred Cobra 1.903456E+08-- 1416669 --103101
5 Bison Spiro 4.31368E+07 --321050-- 23365
6 Aileron 2558112 --19039-- 1385
7 Bottnas Commandeur 8769746-- 65269-- 4750
8 Face Ribb 1.438109E+07-- 107032-- 7789
9 Swing Kronos 1.198316E+08-- 891860 --64907
10 Sorbet 2881395-- 21445 --1560
11 Balzac du Chatelet 5.776383E+07-- 429913 --31288
12 Butler 7.031978E+07-- 523363-- 38088
13 Sauveur 745266 --5546 --403
14 Rod Stewart 1.176635E+07 --87572-- 6373
15 El Mago Pellini 7853939-- 58453-- 4254
Lite nyfiken, var kommer siffrorna från?
__________________
Jag ligger bakom programmet 'Hjälp på traven', vilket säkerligen påverkar det jag skriver här, så tänk alltid på det när du läser mina inlägg...
HPT är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 16:25   #250
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av HPT Visa inlägg
Lite nyfiken, var kommer siffrorna från?

Säkert Jokersystemet...
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 16:33   #251
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 801
Sharp$: 37736
Standard

Snyggt! Då är det bara att ladda om för imorgon.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 16:35   #252
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

4 miljoner på vinnarspelet - undrar om det satt någon med ett par, hundratusen som vinnare...
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 16:40   #253
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 2 898
Sharp$: 3839
Standard

Grattis alla som vann nåt idag, nya tag imorgon
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Fulsprit (+3)
dado är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 16:40   #254
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Snyggt av Goopen att lyfta fram Å. Lindblom som en av de bakom Saveurs framgångar...
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 16:42   #255
 
Reg.datum: sep 2013
Inlägg: 9 089
Sharp$: 21445
Standard

Dåligt tvillingodds på 13-10 till 7 ggr. Fler än jag som spelade.
mackpeter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 16:42   #256
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Utdelningen!

7 rätt: 0 x 1 077 933 kr
6 rätt: 0 x 5 874 kr
5 rätt: 0 x 367 kr
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-27, 16:49   #257
GGS
 
Reg.datum: okt 2016
Inlägg: 595
Sharp$: 3343
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av HPT Visa inlägg
Lite nyfiken, var kommer siffrorna från?
Det är bara teoretiska värden baserat på spelprocenten!
Strykningar ställer dock till det, svårt att veta hur dom procenten fördelas ut på övriga!
GGS är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-28, 16:11   #258
GGS
 
Reg.datum: okt 2016
Inlägg: 595
Sharp$: 3343
Standard

Ev. Värden inför V75-7 OBS Teoretiska värden!

1 Gareth Boko 11283-- 245 --58
2 Unicorno S.L.M. 39616-- 861-- 205
3 Rajesh Face 7395 --160-- 38
4 Jimmy William 2118-- 46 --10
5 Dijon 14546 --316 --75
6 Milligan's School 3836-- 83 --19
7 Diamanten 4381-- 95 --22
8 Dreammoko 9781 --212 --50
9 Love Matters 2725 --59 --14
10 Gandhi Boko 23667 --514 --122
GGS är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-28, 16:13   #259
 
Reg.datum: aug 2016
Inlägg: 715
Sharp$: 1715
Standard

...

Senast redigerad av Cyran den 2017-05-28 klockan 16:14.
Cyran är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-28, 17:10   #260
HPT
 
Reg.datum: dec 2010
Inlägg: 267
Sharp$: 3917
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av GGS Visa inlägg
Ev. Värden inför V75-7 OBS Teoretiska värden!

1 Gareth Boko 11283-- 245 --58
2 Unicorno S.L.M. 39616-- 861-- 205
3 Rajesh Face 7395 --160-- 38
4 Jimmy William 2118-- 46 --10
5 Dijon 14546 --316 --75
6 Milligan's School 3836-- 83 --19
7 Diamanten 4381-- 95 --22
8 Dreammoko 9781 --212 --50
9 Love Matters 2725 --59 --14
10 Gandhi Boko 23667 --514 --122
Jämförde siffrorna med de jag får ut i HPT. Utdelningen för 7 rätt ligger väldigt nära, men du verkar systematiskt överskatta utdelningen på 6 och 5 rätt, ibland med en faktor 3. Kanske blir så om du "bara" använder 2 decimaler på insatsfördelningen?

Beräknade utdelningen på 6 rätt till 50:-, fortfarande en överskattning, men betydligt närmare än 59:-...
__________________
Jag ligger bakom programmet 'Hjälp på traven', vilket säkerligen påverkar det jag skriver här, så tänk alltid på det när du läser mina inlägg...
HPT är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-28, 18:40   #261
GGS
 
Reg.datum: okt 2016
Inlägg: 595
Sharp$: 3343
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av HPT Visa inlägg
Jämförde siffrorna med de jag får ut i HPT. Utdelningen för 7 rätt ligger väldigt nära, men du verkar systematiskt överskatta utdelningen på 6 och 5 rätt, ibland med en faktor 3. Kanske blir så om du "bara" använder 2 decimaler på insatsfördelningen?

Beräknade utdelningen på 6 rätt till 50:-, fortfarande en överskattning, men betydligt närmare än 59:-...
Har tyvärr bara tillgång till 2 decimaler, var får man resten av decimalerna i från? Och hur hanterar du strykning av Balfour ?
GGS är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-05-28, 20:19   #262
HPT
 
Reg.datum: dec 2010
Inlägg: 267
Sharp$: 3917
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av GGS Visa inlägg
Har tyvärr bara tillgång till 2 decimaler, var får man resten av decimalerna i från? Och hur hanterar du strykning av Balfour ?
I ATGs AIS-tjänst får man insatsen i kronor per häst och kan räkna ut mer exakt insatsfördelning.

Jag tar inte hänsyn till strykningar. Brukar vara försumbart, men just idag ställde det ju till det, främst vid beräkning av utdelning på 7 rätt.
__________________
Jag ligger bakom programmet 'Hjälp på traven', vilket säkerligen påverkar det jag skriver här, så tänk alltid på det när du läser mina inlägg...
HPT är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td