Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2022-07-18, 21:01   #1
 
Reg.datum: jul 2012
Ort: Göteborg, guldheden
Inlägg: 639
Sharp$: 2908


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

V75 Axevalla 23 juli


ÄR DET POLITISKT KORREKT att starta V75-tråden redan på måndag?
Jag spelar sällan några andra spel i veckan om jag inte får napp på nån startbevakning, då kan det bli ena tia vinnare. Men det är kul att börja filura på lördagens höjdarspel redan nu. Som vanligt har jag blockerat streckprocent så jag vet inte vilka som är favoriter, men man kan ju ana sig till vissa.

Avd 1:
Voltlopp. Då blir det kryss för 1 CHAMP LANE och den ser ju inte illa ut. Sen åkte jag ju på en startbevakad häst, 5 ARVID S.H. Skitspår nu men jag slipper åtminstone Fredrik Persson. Litar mer på Uhrberg De var ju tvåa bakom Beckham senast. Sen tror jag mycket på 11 UNICO BROLINE. Djusarna kan nog knipa ett par vinster idag och spår 11 är ju inte fel i volt, speciellt om det skulle bli omstart.


Avd 2:
En god Djuse-chans till. 9 REAL SCOTCH har varit lysande och nu blir det skoryck bak. Kan vara en spik-idé.

Avd 3:
Kortlopp auto och 5 GRAND PRINCESS är norsk och körs av Örjan, Jag skulle spy ävja om den vann och jag inte hade med den. Sen har vi en Djuse som har hög kapacitet; 8 HIGH LINE PELLINI. Den måste med. Jag har några eventuella som jag måste fundera på mer. Det kan skrälla här.

Avd 4:
Volt och 1 GIANNAS LOVE åker med. Lite otrolig men det är ju ändock Örjan! 8 READLY´S DREAM med Unter ser ju giftig ut. Den tar vi!

Avd 5:
Jag prickar spontant för 1 L.L. ROYAL och 9 TURE L.A. Det är allting något att börja med.

Avd 6:
Om jag bestämmer mig för att spika släpper jag mina statistikprinciper, Därför blir det spik på 6 UNDER ARMOUR och jag ratar en etta i volt. Sånt kan komma att göra väldigt ont.

Avd 7:
En ännu äckligare spik avslutar;11 BLE DU GERS. Kom igen nu, Uhrberg!!!

En liten början till lördagens fest, ännu så länge för endast 12 kr. Jag bygger väl på det lite blygsamt när det kommer in intressanta idéer...
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Trinity (+7)
bosseguldheden är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-20, 09:00   #2
 
Reg.datum: sep 2021
Inlägg: 733
Sharp$: 2089
Standard

Det kördes preparé med Unico förra loppet.. Jag tror nog Unico går fram tidigt till dödens här och sen kontrollerar det hela
__________________
"En bra spik är en spik som vinner"
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Trinity (+1), Trinity (+1), Trinity (+1), Trinity (+1), Trinity (+1)
Galten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-22, 11:05   #3
 
Reg.datum: mar 2015
Inlägg: 254
Sharp$: 4080
Standard

Sitter just nu och bestämmer om jag ska dra ner till Skara eller inte. Inom en timme måste jag bestämma mig. Sova i tält var ett tag sedan

Här kommer min rank och analys för veckan

V75-1 Några hästar sticker ut i en annars öppen Silver. Jag tror favoriten är i ordning nu!

11 Unico Broline 29% tror jag är bra i ordning och då skall det vara en mycket bra chans. Inte många starter sedan han var favorit emot hästar som Phoenix Photo och Oskar L.A. Hemmaplan nu och det här kan vara ett spikförslag.

1 Champ Lane 24% besitter hög kapacitet. Men senaste volstartsloppet den gjorde var för nästan ett år sedan och då satte den inte en fot rätt. Jag vill varna för galopprisk här.

8 A Good Point 0% fortsätter jag varna för. Jag gillar ju hästen och en vacker dag så kommer den här skrälla något så fruktansvärt. Nu ett lurigt läge men se upp om luckorna kommer.

6 Amoreno Roc 20% har verkligen läget här. Inte omöjligt att det kan bli spets och då kommer man definitivt att köra där. Han lekte med en som Viking Brodde för någon start sedan vilket säger det mesta.

10 One Kind Of Art 4% står lite hårt inne men tränaren tycker den duger i klassen. Är ju lite humörs häst men de gånger han står på fyra friska ben så är han alltid bra.

12 Golden Guard 2% var väl inte som bäst senast men vilka lopp den har gjort och är alltid med där framme. Nu är det volt vilket han inte gjort på 3år. Men jag tror hästen fixar det. Kan få bra draghjälp här.

Rank V75-1
A 11
B 1-8-6-10-12-7-5
C 2-3
D 4-9

V75-2 Omgångens roligaste skräll hittar vi här. Lagom 1% som första rank.

6 Spectre 1% måste jag bara lyfta fram. För två starter blev det 3 spår första 500m sedan ner inv och fast med allt kvar. Såg ut som en retad tiger i det loppet. Senast blev det fel igen. Ny kusk och jag tror det här är en skräll som har hyfsad bra segerchans faktiskt.

3 Swich The Cash 24% låter det otroligt bra på. Man pratar om Toppchans från stallet. Jag är inte helt säker på att alla lägger sig på rygg och släpper fram honom. Men visst är det en riktigt bra häst.

9 Real Scotch 23% blev det ju helt fel för senast. Men 6 segrar på 8 starter visar att detta är en häst under utveckling. Kan även här få det perfekta loppet.

2 Lardeo Boko 19% rycker man skorna på denna gång. Det lär ge effekt och Bergharen vet vad han gör när han testar det på V75. Intressant från detta läge med.

7 Roll Controll 14% har visat upp riktigt bra fartresurser. Har ett lurigt läge men kommer att ladda. Skulle den komma till spets så tror jag man kör där.

10 Bold Request 5% har man stora planer för. Man pratar om Derbyt mm. Har man så höga tankar om hästen så måste den räknas här med.

Rank V75-2
A 6
B 3-9-2-7-10-1
C 4-12-8-11

V75-3 Här får bli rådet att ta så många man har råd med. Otroligt öppet och svårt lopp att räkna ut hur det blir kört samt vilken taktik ekipagen har.

1 Global Beliver 18% får mitt första streck här. Bra sprinter, bra läge och bra kusk bäddar för ett bra lopp. Tror man kan välja om man vill köra i spets eller rygg ledaren. Tror det blir rygg ledaren som gäller.

3 Black Fire 25% var ju smäll fin ut senast. Men nu är det kort distans och lite tuffare motstånd men den måste streckas tidigt med tanke på loppet senast.

2 Cobra 20% blev det ju bara fel för senast då det är bara att glömma. Hästen är en riktig sprinter men frågan är hur formen är.

8 High Line Pellini 7% får man inte glömma bort i detta lopp. Hästen besitter otroligt hög kapacitet men blir lite bortglömd pga av läget och senaste starten. Måste med vid gardering

4 Inspiration 19% är också en riktig sprinter som visat riktigt fina tider på denna distans. Lite risk för vingel från start men sitter den i andra utv efter 400m så blir den att räkna med.

7 Almas Caviar 3% får ett lite finger också då Flemmings hästar går bra nu. Har toppform säger man från stallet och det brukar räcka långt.

Rank V75-3
A 1
B 3-2-8-4-7
C 6-5-11-9
D 12-10

V75-4 Otroligt svårt lopp att lösa när det är ett försök till Diamantstoet.

6 Samedi 16% känns het med tanke på läget. Spets är värt mycket i sådana här lopp och de starter hon vunnit har hon varit riktigt bra. Men är tyvärr ojämn. Men klart första streck

13 It´s A Girl 16% låter ju också väldigt bra på. Men hästen är knepig och det är många att runda. Att det finns fart för vinst råder inga tvivel om.

14 Hera Sisu 14% Tror jag kommer få ett riktigt bra lopp så hon kan vända runt bra och komma igenom bra från bakspåret. Kommer hon fram tidigt kan hon låsa loppet.

5 The Rocket 4% tror jag det finns bra utveckling i. Gäller bara att hästen får rätt lopp och slipper göra grovjobbet här så kan det gå.

8 Readlýs Dream 21% blir favorit här. Men hon är väldigt sårbar från detta läge jag tycker det ser väldigt vanskligt ut på förhand.

9 Dream om Moneyd D.E 10% Crebas hästar går verkligen bra nu. Det är en häst som kan göra en del och skulle det lösa sig så är hon med där framme.

Rank V75-4
A 6
B 13-14-5-8-9-1-7
C 12-15-2-10
D 11-3-4

V75-5 Jag tror det blir hård körning här och det bäddar för min skräll!

12 King Of Greenwood 6% tror jag har mycket bra chans om det blir körning i detta lopp. Hästen är urläcker för dagen och det känns som är som en retad tiger på upploppen. Nu även med Jänkarvagn vilket jag tror är en fördel.

1 L.L Royal 46% har verkligen utvecklas hos Bergh. Var ju grym senast och nu ett bra läge men det är många som kommer att ladda vilket gör att det kan bli en tuff inledning.

8 Aragorn As 16% besitter hög kapacitet men har ett väldigt lurigt spår. Men skulle den komma ner bra så är den att räkna med. ’

4 Santos De Castella 15% är ju stark som få och går alltid in i mål. Kommer laddas för spets och försöka hålla ett högt tempo. Risk för att det kommer att kosta bara.

9 Ture L.A 4% är ju en riktigt bra häst som alltid är med där framme. Denna gång kan läget bli kanon för hästen som räknas på sin grundkapacitet.

6 Made of Stars 1% ska man inte glömma. Det här var den starkaste häst Westholm hade i stallet sa han för ett år sedan. Sedan har inte utvecklingen varit som den ska men det finns mycket power.

Rank V75-5
A 12
B 1-8-4-9-6-7-5
C 10-2-3

V75-6 I mina ögon omgångens bästa spik även om loppet är väldigt öppet!

12 Parker 28% har jag haft som första rank varje gång och lär nog fortsätta med det. Känns som han har en miljon för lite på sig och mina ögon ska han bolla med detta gäng. Men han är inte att lite på alla gånger så det kan lätt bli fel

11 Cab Frontline 4% gjorde ju en heroisk upphämtning senast. Gått hela tiden på V75 utan att få vinna. Kan mycket väl skrälla här.

13 Hefner Am 12% är ju också en sådan där häst som är mer stark än speedig. Man tror i alla fall mycket på honom från stallet.

6 Under Amour 28% blir väl favorit här. Hästen är en tankers som vi inte sett botten i. Lär vara med där framme men jag rankar ner den lite för senast såg den inte bra ut.

9 Even Steven 16% satte inte en fot rätt senast. Spåret är svårt och Flemming varnar för risk för gunga. Fartmässigt duger den här.

10 Ironman Pellini 0% är en riktig hedershäst som alltid tar pengar när han startar. Men tittar man lite i arkivet så är det alltid kanonhästar han möter. En riktig skräll i omgången.

Rank V75-6
A 12
B 11-13-6-9-10
C 8-1-14-15
D 3-2-7-4-5

V75-7 Härligt avslutningslopp där jag tror vi kommer få se grymma insatser!

7 Milligan´s School 9% stod ju för ett kusligt lopp förra året här när den vann. Gör den om det så kommer ingen slå hästen. Tror även det finns goda chanser att komma till spets och då ska den slås.

6 Admiral As 67% är ju en grym häst. Men när den blir megafavorit och uppträder knepigt tycker jag man ska försöka fälla den. Skulle den släppas till spets så blir det ju svår att slå.

3 Beartime 2% får man inte glömma om man ska gardera. Hästen går från klarhet till klarhet och jag tycker den är underskattad varje gång.

5 Antonio Trot 11% är verkligen en kämpe. Känns nästa som han blir bättre och bättre för varje år som går. Absolut med där framme.

9 Global Welcome 1% har jag tjatat lite på slutet och den gör det ju bra varje gång. Måste ha flyt men fart finns för att skrälla.

8 Upstate Face 3% har gått från att vara upphaussad emot det bästa till bortglömd på en start. Det surrades ju hårt om hästen och senast var den visserligen dålig. Men innan det så.

Rank V75-7
A 7
B 6-3-5-9-8
C 1-2-11
D 12-10-4

Lycka till nu

/Jiwa
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Trinity (+7), Dahle (+10), heddari (+50), supermandus (+7), Hansin (+21), Snubben (+10), asgaya3141 (+8)
Jiwa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-22, 12:42   #4
 
Trinitys avatar
 
Reg.datum: jun 2012
Ort: Malmö
Inlägg: 2 525
Sharp$: 1397
Standard

bosseguldheden, På din fråga..Absolut helt rätt gjort!

Har själv just nu endast satt ett spik och är samma som ditt i Avd:6 Under Armor..
Och tror att Jörgen löser det.
Visst favoriten Parker är bra och Örjan upp igen men med galopperna i de 4 senaste starterna + att Parker inte ens vinner över Under Armor utan galopp.. ( är inne på det )

Visst har Parkers prestationer i bakhuvudet men även Under Armor har gjort det bra och min känsla är att Under Amor vinner.
Trinity är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-22, 13:00   #5
 
Trinitys avatar
 
Reg.datum: jun 2012
Ort: Malmö
Inlägg: 2 525
Sharp$: 1397
Standard

Jiwa, Jag får kanske tänka om med Parker..
Vet ju hur bra han kan vara men lär hålla mig till vad min känsla sa mig och spika Under Armor med Jörgen Lövgren, Då det är dags för ekipaget att vinna igen!

och visst Örjan är bättre än Jörgen..
Förmodligen är ekipaget Örjan / Parker är bättre men galopperna samt dagsformen för Parker är ett frågetecken.

Så håller kvar spiket på Under Amor, Då denna just nu ej är favorit!

Fel av mig, Ser nu att Under Amor blivit favorit..

Senast redigerad av Trinity den 2022-07-22 klockan 13:17. Anledning: Fel favorit av mig. ;)
Trinity är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-22, 13:10   #6
 
trance_errors avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Ort: Stockholm
Inlägg: 6 295
Sharp$: 1097
Standard

...........

Senast redigerad av trance_error den 2022-07-22 klockan 13:15.
trance_error är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-22, 13:11   #7
 
Trinitys avatar
 
Reg.datum: jun 2012
Ort: Malmö
Inlägg: 2 525
Sharp$: 1397
Standard

Jiws, Gillar dina tankar och tack för tipsen!
Lovar försöka återkomma med mina tips...
Trinity är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-22, 15:21   #8
 
Reg.datum: jul 2012
Ort: Göteborg, guldheden
Inlägg: 639
Sharp$: 2908


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Trinity Visa inlägg
bosseguldheden, På din fråga..Absolut helt rätt gjort!

Har själv just nu endast satt ett spik och är samma som ditt i Avd:6 Under Armor..
Och tror att Jörgen löser det.....
Fast det är väl Jockes häst inte Jörgens. Ingen nackdel i mina ögon
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Trinity (+2)
bosseguldheden är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-22, 15:30   #9
 
Reg.datum: dec 2019
Inlägg: 4 763
Sharp$: 13127
Standard

Fredagstankar

Stabila Spikförslag
11 Unico Broline. 6 Admiral As.

Chansspik
8 Readly’s Dream.

Måstestreck
3 Swish The Cash. 1 Global Believer. 3 Black Fire. 4 Inspiration.
8 Aragorn As. 6 Under Armour. 12 Parker.

Stänkare
1 Finndals Chasseur 5%. 7 Almas Caviar 4%. 10 Elegant C.N. 3%.
12 King Of Greenwood 8%. 10 Ironman Pellini 0% !!

Senast redigerad av Efterhandaren den 2022-07-23 klockan 15:03.
Efterhandaren är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-22, 17:21   #10
 
Reg.datum: jul 2012
Ort: Göteborg, guldheden
Inlägg: 639
Sharp$: 2908


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

6 Under Armour (Joakim Lövgren) var grym under hela våren och radade upp segrarna, men under Elitloppshelgen passade inte banan och senast var han något sämre. Han reser dock inte så bra och banan var dålig för honom där också. Hoppas på en fin bana nu och då ska han kunna leverera igen. Inga ändringar, säger
Jonas Oscarsson.

En lite försiktig men positiv stallrapport. Vi får se när Jocke uttalar sig själv i morgon.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Trinity (+2)
bosseguldheden är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-22, 23:00   #11
Gus
 
Guss avatar
 
Reg.datum: feb 2012
Inlägg: 127
Sharp$: 1497
Standard

Lyssna på V75-mixen.
Verkade som han höll Inspiration som en
betydligt bättre segerchans än Under Armour.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
bosseguldheden (+5), Trinity (+7), asgaya3141 (+5)
Gus är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 07:54   #12
 
Reg.datum: mar 2018
Inlägg: 245
Sharp$: 1465
Standard

V75-ram. Hur många ska man ta med i V75-loppen 3 5 7


För att säkert få med vinnaren. Jag började nyss kolla och det enda som jag ser är att de övriga 1,2,4,6 måste nästan helgarderas. Betyder att jag måste täcka de övriga så billigt de går eller hitta nån att singla . Jag ska börja läsa på nu och kanske kommer upp med nåt efter hand innan spelstopp.
Hansin är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 09:59   #13
Banned
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 3 017
Sharp$: 5157
Standard

Tidig rad för inlämning:

1: 2, 6, 11
2: 10, 12
3: 4, 8, 12
4: 9 Dream Of Money D.E.
5: 4, 6, 7
6: 6, 8, 12
7: 11 Ble Du Gers

Lycka till!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Dahle (+7)
valo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 10:48   #14
DIF
 
Reg.datum: maj 2012
Ort: Mariehäll - gräddhyllan
Inlägg: 1 847
Sharp$: 1686
Standard

Tidig inlämning och kollar sent.
Ser kul ut och kan ge bra idag.
Avd
1: 11 Unico Broline (1, 6)
2: 1, 2, 3, 6, 7, 9 (10, 11)
3: 1, 3 (4, 2)
4: 8, 9, 10, 11, 13, 14 (6, 1)
5: 1, 4, 8, 10, 12 (9, 5)
6: 12 Parker (6, 9)
7: 5, 6, 7 (11, 3)
DIF är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 11:03   #15
 
Fagerdahlens avatar
 
Reg.datum: feb 2016
Inlägg: 1 191
Sharp$: 2301
Standard

Inleder med Unico Broline. Skulle spika även vid 70%.
Fagerdahlen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 11:06   #16
 
Fagerdahlens avatar
 
Reg.datum: feb 2016
Inlägg: 1 191
Sharp$: 2301
Standard

JAnman, vakna till nu!
Vad säger du om Trotten?
Fagerdahlen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 11:26   #17
 
Reg.datum: nov 2014
Inlägg: 5 672
Sharp$: 50107
Standard

Adrian ligger lågt men jag tror att han vinner avd.4.
Tre galopper i rad och barfota sist blev inget bra.
Tillbaka till skor runt om som ändå är ordinarie balans.
hoola är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 12:24   #18
 
Reg.datum: feb 2013
Ort: Skövde
Inlägg: 238
Sharp$: 5417
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Fagerdahlen Visa inlägg
JAnman, vakna till nu!
Vad säger du om Trotten?
bara fått att han har gjort bra träningsrundor, har toppform, inte fått något än om taktik, men ska gå ner till backen om en timme o kolla. får jag något så skriver jag
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
criba (+20), Micke (+5), Fagerdahlen (+20), Gotland (+20)
jAnman är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 12:57   #19
 
Reg.datum: sep 2021
Inlägg: 733
Sharp$: 2089
Standard

Tror man får Unico rätt låg streckprocent idag, borde ha bra chans. I långloppet verkar Lövgren ligga rätt lågt med sin favorit och Parker har en förmåga att strula till det allt som oftast (inte vunnit lopp sen oktober förra året). Jag chansspikar mej ur loppet med Flemmings som är en ”Even Steven”

Admiral As är nog en bra favorit men är ju rätt galopplysten, så jag garderar. Om den hoppar vore det kul att se Milligan’s School i spets (om den är på rätt humör idag)

V75
Inlämnat: 2022-07-23, 13:52
Axevalla
Lördag 2022-07-23
Start: 16:20
Kostnad: 600,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 11 Unico Broline (1, 8)
2: 2, 7 (3, 9)
3: 1, 2, 3, 4, 5, 7 (8, 9)
4: 1, 8, 9, 13, 14 (6, 5)
5: 1, 8, 9, 12 (4, 10)
6: 9 Even Steven (12, 6)
7: 3, 5, 6, 7, 11 (2, 1)

1x2x6x5x4x1x5 = 1200 rader.
1200 x 1 x 0,50 kr = 600,00 kr.
Totalt: 600,00 kr.
Rättningskod: MZR QTG RWP
__________________
"En bra spik är en spik som vinner"
Galten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 13:24   #20
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 827
Sharp$: 37807
Standard

Jag startar med en V4:a.

V4
Inlämnat: 2022-07-23, 14:23
Axevalla
Lördag 2022-07-23
Start: 14:45
Kostnad: 70,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 2, 3, 7, 8, 9 (1, 5)
2: 1, 6, 7, 8, 10, 14, 15 (2, 13)
3: 7 Honfleur Mearas (3, 2)
4: 5 Dirty Martini (6, 9)

5x7x1x1 = 35 rader.
35 x 1 x 2,00 kr = 70,00 kr.
Totalt: 70,00 kr.
Rättningskod: LRT XTF SWT
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 13:28   #21
 
Reg.datum: mar 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 760
Sharp$: 2638
Standard

jag testar en såhär
V4
Inlämnat: 2022-07-23, 14:26
Axevalla
Lördag 2022-07-23
Start: 14:45
Kostnad: 100,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 1 Witty (2, 3)
2: 2 Jackpot B.R. (7, 1)
3: 3 Callas (7, 2)
4: 6 Steady Victory (5, 9)

1x1x1x1 = 1 rader.
1 x 50 x 2,00 kr = 100,00 kr.
Totalt: 100,00 kr.
Rättningskod: DQV ZTK QPV
heddari är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 13:47   #22
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 1 944
Sharp$: 2183
Standard

Vem var muppen på den vita hästen?? , luktar avlivning..Låt hästen springa av sig litet..jävla Vilda Västern fasoner..Suck..
(Jag är nog typ..Clint Eastwood el. John Wayne..Rider ikapp hästen och hoppar till den andra hästen..well inte riktigt men gick åt skogen iaf)
Update: Dom hittar inte till djursjukhuset.................WTF
__________________
Trust the FoxGod

Senast redigerad av Lazze den 2022-07-23 klockan 14:15.
Lazze är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 14:06   #23
 
Reg.datum: feb 2013
Ort: Skövde
Inlägg: 238
Sharp$: 5417
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av jAnman Visa inlägg
bara fått att han har gjort bra träningsrundor, har toppform, inte fått något än om taktik, men ska gå ner till backen om en timme o kolla. får jag något så skriver jag
det blir att komma ner i position och så beror det på om Milligan spetsar och kör där, det öppnar upp loppet för oss om det blir lite fart i loppet. verkar inte som att AT går fram om Admiral spetsar, men Magnus är ung o pigg så varför inte , själv tycker jag att det är dags att köra på styrka.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
criba (+50), Fagerdahlen (+30)
jAnman är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 14:14   #24
 
Reg.datum: sep 2020
Inlägg: 575
Sharp$: 1381
Standard

V75

1,6,7,11
2,3,9
3
1
1,4,8,10
6
6
robert78Polen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 14:19   #25
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 1 944
Sharp$: 2183
Standard

Vad händer? Favoriten galopperar innan bilen och Lina hojtar ...Haft mer än en halvtimme xtra att få grejorna i ordning...
__________________
Trust the FoxGod
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
heddari (+20)
Lazze är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 14:22   #26
 
Reg.datum: mar 2012
Ort: stockholm
Inlägg: 15 403
Sharp$: 30288
Standard

Nu har de lite bråttom. Om 11 min skulle V4:3 ha startat
Basse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 14:32   #27
Banned
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 3 017
Sharp$: 5157
Standard

Blev ett litet tillägg i spelbutiken. Här är min rad idag.

V75
Inlämnat: 2022-07-23, 12:50
Axevalla
Lördag 2022-07-23
Start: 16:20
Kostnad: 113,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 2, 6, 11 (1, 7)
2: 10, 12 (3, 9)
3: 4, 5, 8, 12 (3, 1)
4: 9 Dream of MoneyD.E. (8, 6)
5: 4, 6, 7 (1, 8)
6: 6, 8, 12 (9, 13)
7: 11 Ble du Gers (6, 5)

3x2x4x1x3x3x1 = 216 rader.
216 x 1 x 0,50 kr = 108,00 kr. Avgift 5,00 kr.
Totalt: 113,00 kr.
Rättningskod: DSX RTF STW
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Dahle (+7)
valo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 14:32   #28
 
Reg.datum: jul 2012
Ort: Göteborg, guldheden
Inlägg: 639
Sharp$: 2908


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Jag kollade upp Gus tips (ovan) om intervjun med Jocke . Den fick mig att tveka rejält vad gäller spik på Under Armour i avd 5. Han lät ju ganska darrläppad över över huvud taget vad gäller dagens chanser. Men till sist håller jag ändå fast vid Under Armour. Ibland måste man låta originalidéer bära eller brista i stället för att vela bort allting till stundens smulor. Men jag fyllde på med 4 Inspiration i avd 3 och även3 Black Fire. Sen tog jag med dagens kioskvältare i sto-loppet. 12 Isabell Trot. Ganska kass. MEN Jepson, barfota runt om och HEMMABANA. Dagens potentiella megaskrällopp enl J.S.
bosseguldheden är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 14:33   #29
ms
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 496
Sharp$: 2139
Standard

Provar att koppla grepp direkt. Unico tror jag vinner från dödens om det behövs. Swish the Cash är som många Ready Cashare inte helt stabil, men har överkapacitet i sammanhanget. Dock risk att det brinner i skallen på Berg och Kolgjini i startrusningen.
Lycka till!



Avd
1: 11 Unico Broline (6, 1)
2: 3 Swish the Cash (2, 9)
3: 1, 2, 3, 4, 8 (5, 7)
4: 1, 5, 6, 8, 13 (9, 14)
5: 1, 4, 5, 8, 9, 12 (6, 10)
6: 6, 12 (9, 13)
7: 6 Admiral As (7, 5)
ms är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 14:40   #30
 
Reg.datum: sep 2010
Ort: Norrtälje
Inlägg: 851
Sharp$: 2460
Standard

Ungdomslopp och voltstart nu. Ska vi hoppas att vi kommer undan med max tre omstarter?
Difsteve är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 14:50   #31
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 1 944
Sharp$: 2183
Standard

V75:! Håller med om Unico Broline som spik i 1:a 33% + det faktum att "många" vill vara kvar och garderar av princip , gör den till en mycket spelvärd spik.
Liten TV. nu 2-6-7 runtom..
Lycka Till,
Mvh,
L
__________________
Trust the FoxGod

Senast redigerad av Lazze den 2022-07-23 klockan 14:51.
Lazze är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 15:00   #32
Banned
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 3 017
Sharp$: 5157
Standard

LD

LUNCH DUBBEL
Inlämnat: 2022-07-23, 15:39
Axevalla
Lördag 2022-07-23
Start: 16:06
Kostnad: 60,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
2: 13 Classic Star F.K.S

12 x 5,00 kr = 60,00 kr.
Totalt: 60,00 kr.
Rättningskod: KQS STJ RZR
valo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 15:07   #33
 
Reg.datum: apr 2020
Inlägg: 347
Sharp$: 1102
Standard

Så här skrev jag igår: "Kollade på intervjun med Per Nordström som UTFÖRLIGT beskriver hur han ser på hästens status och dennes chanser.
Då ställer pajasen följande fråga: "Tror du stenhårt på honom?"
Vad är det för en jävla fråga?"

Per Henriksen berättar utförligt om hästen och chanserna.
Då ställer pajasen följande fråga: "Hur mycket gillar du den här hästen?"

Vad är det för en jävla fråga?
Supervisor är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 15:10   #34
 
Reg.datum: jul 2022
Inlägg: 7
Sharp$: 40
Standard

förlängd tid


Försening: På grund av en olyckshändelse förskjuts starttiderna med ca 30 min. Ny starttid för V75 är 16:55
mpftrade51 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 15:14   #35
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 827
Sharp$: 37807
Standard

Det kan nog bli en slant idag för sjuan. Jag spikar Unico Broline och Parker.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 15:15   #36
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 827
Sharp$: 37807
Standard

Kan jag få in Dirty Martini i sista så vore det en bra start på dagen.

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Jag startar med en V4:a.

V4
Inlämnat: 2022-07-23, 14:23
Axevalla
Lördag 2022-07-23
Start: 14:45
Kostnad: 70,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 2, 3, 7, 8, 9 (1, 5)
2: 1, 6, 7, 8, 10, 14, 15 (2, 13)
3: 7 Honfleur Mearas (3, 2)
4: 5 Dirty Martini (6, 9)

5x7x1x1 = 35 rader.
35 x 1 x 2,00 kr = 70,00 kr.
Totalt: 70,00 kr.
Rättningskod: LRT XTF SWT
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 15:33   #37
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 827
Sharp$: 37807
Standard

Självklart så kör Westholm galopp direkt.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 15:35   #38
 
KalleKluts avatar
 
Reg.datum: feb 2012
Inlägg: 4 187
Sharp$: 9446
Standard

V75
Inlämnat: 2022-07-23, 16:32
Axevalla
Lördag 2022-07-23
Start: 16:55
Kostnad: 96,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 3, 6 (11, 1)
2: 1, 3, 7, 11 (2, 9)
3: 3 Black Fire (4, 2)
4: 9, 11, 14 (10, 8)
5: 12 King of Greenwood (4, 1)
6: 9, 12 (6, 14)
7: 6, 7, 9, 11 (10, 5)

2x4x1x3x1x2x4 = 192 rader.
192 x 1 x 0,50 kr = 96,00 kr.
Totalt: 96,00 kr.
Rättningskod: KNS ZTJ RZR

Lirar en tvilling 3/6 i avd 1
KalleKlut är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 15:37   #39
 
Reg.datum: jul 2012
Ort: Göteborg, guldheden
Inlägg: 639
Sharp$: 2908


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Lycka till alla!
Jag är lite försenad med min pizza-deg (efter recept från Umberto da Sicilia) om nån minns den glädjekällan från Göteborgskt 70-tal. Därav detta tidiga system.

V75
Inlämnat: 2022-07-23, 16:27
Axevalla
Lördag 2022-07-23
Start: 16:55
Kostnad: 90,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 5, 11, 12 (6, 1)
2: 9 Real Scotch (3, 2)
3: 3, 4, 5, 8, 12 (1, 2)
4: 1, 8, 9, 12 (6, 13)
5: 1, 4, 12 (8, 10)
6: 6 Under Armour (12, 9)
7: 11 Ble du Gers (6, 5)

3x1x5x4x3x1x1 = 180 rader.
180 x 1 x 0,50 kr = 90,00 kr.
Totalt: 90,00 kr.
Rättningskod: MNP STB QZW
bosseguldheden är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 15:41   #40
 
Reg.datum: jun 2014
Inlägg: 6 643
Sharp$: 22764
Standard

Så här blev andelen


V75
Inlämnat: 2022-07-23, 16:39
Axevalla
Lördag 2022-07-23
Start: 16:55
Kostnad: 1 102,50 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 11 Unico Broline (1, 6)
2: 1, 2, 3, 6, 7, 9, 10 (11, 12)
3: 4 Inspiration (3, 2)
4: 1, 5, 6, 8, 9, 13, 14 (11, 12)
5: 1, 4, 12 (8, 9)
6: 1, 6, 9, 12, 13 (11, 3)
7: 5, 6, 7 (11, 1)

1x7x1x7x3x5x3 = 2205 rader.
2205 x 1 x 0,50 kr = 1 102,50 kr.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Ace (+7)
Dahle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 15:43   #41
 
Reg.datum: mar 2012
Ort: stockholm
Inlägg: 15 403
Sharp$: 30288
Standard

Omgångens Drag - 7 Milligans School!

Dags för en urblåsare idag.

Milligans har gjort topp-prestationer från detta datum och 1-2 månader varje år. Hästen sätt i toppform till lopp som Åbys Stora Pris och Sundsvall Open Trot som ligger näst i kalendern.

2018 vann han kval till Jubileumpokalen detta datum och gick vidare med att vinna Sundvall Open Tror och sen UET Masters med 2 millar i förstapris.

2019 vann han detta lopp och följde upp med att vinna Åbys Stora Pris.

2020 valdes Årjängs Stora Pris som urblåsare och han följde upp med att vinna Sundsvall Open Trot

2021 utklassade Milligans i detta lopp och vann Åbys Stora i starten efter.

Dags för en urblåsare igen och Milligans är mitt drag i omgången.

Örjans favorit är osäker och jag tror knappast Ök chansar att gå all in i starten med en osäker häst.

Tror att ÖK kan tänkas släppa även om han kommer till ledning…

150K i förstapris och ÖK vill ha häst med krafter kvar över mållinjen. Förstapriset i sig skvallrar ju om att Örjan kommer vara mer än nöjd med ett andrapris om någon - läs Milligans School kommer dundrande och visar att han är redo att bottnas om det skulle behövas.

Melander däremot vet att Milligans School behöver en urblåsare för att väckas upp till de större loppen i Augusti September.

Det upplägget har bevisligen funkat bra .

Tror Milligans Vinner och kanske t.om i utklassningsstil


Spik nr 2 Hamras in på Lövgrens Inspiration.

Högt tempo att vänta och långt upplopp. Inspiration gillar definitivt de förutsättningarna.


Mitt andelsspel idag som byggs på ovanstående tankar och speldrag:

V75
Inlämnat: 2022-07-23, 16:17
Basses Bomb V75s andelsspel
Axevalla
Lördag 2022-07-23
Start: 16:55
Kostnad: 5 088,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 1, 6, 7, 10, 11 (8, 3)
2: 1, 2, 3, 4, 6, 7, 9, 10 (11, 12)
3: 4 Inspiration (2, 3)
4: 1, 2, 5, 6, 7, 8, 9, 11, 12, 13, 14, 15 (3, 4)
5: 1, 4, 7, 12 (8, 3)
6: 1, 6, 9, 12, 13 (2, 8)
7: 7 Milligan's School (5, 6)

5x8x1x12x4x5x1 = 9600 rader.
9600 x 1 x 0,50 kr = 4 800,00 kr.


Lycka till alla som spelar V75 i dag
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Ace (+7), Dahle (+7), DIF (+10)

Senast redigerad av Basse den 2022-07-23 klockan 15:46.
Basse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 15:44   #42
 
Reg.datum: sep 2013
Inlägg: 9 089
Sharp$: 21445
Standard

V75
Inlämnat: 2022-07-23, 16:43
Axevalla
Lördag 2022-07-23
Start: 16:55
Kostnad: 540,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 1, 6, 11 (7, 10)
2: 3 Swish the Cash (9, 2)
3: 1, 2, 3, 4, 7, 8 (9, 11)
4: 6, 8, 9, 13, 14 (5, 1)
5: 1, 4, 7, 8 (10, 12)
6: 12 Parker (9, 6)
7: 5, 6, 7 (11, 3)

3x1x6x5x4x1x3 = 1080 rader.
1080 x 1 x 0,50 kr = 540,00 kr.
Totalt: 540,00 kr.
Rättningskod: JQS STB ZSN
mackpeter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 15:45   #43
 
Reg.datum: jul 2013
Inlägg: 5 645
Sharp$: 3192
Standard

V75
Inlämnat: 2022-07-23, 16:41
Axevalla
Lördag 2022-07-23
Start: 16:55
Kostnad: 252,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 6, 10, 11 (1, 7)
2: 2 Laredo Boko (3, 9)
3: 2, 3, 4, 12 (1, 8)
4: 5, 6, 8, 9, 10, 13, 14 (1, 11)
5: 4 Santos de Castella (1, 8)
6: 1, 9, 11 (12, 6)
7: 7, 11 (6, 5)

3x1x4x7x1x3x2 = 504 rader.
504 x 1 x 0,50 kr = 252,00 kr.
Totalt: 252,00 kr.
Rättningskod: JQZ ZTJ WSW
__________________
Det man lär sina barn lär man sina barnbarn
asgaya3141 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 15:48   #44
 
Reg.datum: sep 2013
Inlägg: 9 089
Sharp$: 21445
Standard

Bolagssystemet. Inlämnades kl 10.30 och innehåller strukna reserver.

1) 1,6,7,11 r10-12
2) 3 r9-2
3) 1,2,3,4,5,6,7,8,9,11 r10-12
4) 6,8,9,13,14 r5-1
5) 1,4,5,7,8 r10-12
6) 12 r9-6
7) 5,6,7 r8-11

Kostar 1500:-. Lycka till!
mackpeter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 15:49   #45
 
Reg.datum: mar 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 760
Sharp$: 2638
Standard

V75
Inlämnat: 2022-07-21, 20:54
Axevalla
Lördag 2022-07-23
Start: 16:55
Kostnad: 2 100,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 6, 7, 11, 12 (1, 10)
2: 1, 3, 9, 10, 11, 12 (2, 7)
3: 4 Inspiration (3, 2)
4: 1, 5, 8, 9, 11 (6, 13)
5: 12 King of Greenwood (1, 8)
6: 6, 11, 12, 13, 14 (9, 1)
7: 1, 2, 3, 5, 6, 7, 8 (11, 9)

4x6x1x5x1x5x7 = 4200 rader.
4200 x 1 x 0,50 kr = 2 100,00 kr.
Totalt: 2 100,00 kr.
Rättningskod: KNP TTB WBN
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Dahle (+7), Ace (+7)
heddari är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 15:52   #46
Banned
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 3 017
Sharp$: 5157
Standard

Raket

High Line Pellini - Bravo Santana - Give Me Five F.R. runtom.
valo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 15:54   #47
Ace
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 2 339
Sharp$: 5218
Standard

V75
Inlämnat: 2022-07-23, 16:53
Axevalla
Lördag 2022-07-23
Start: 16:55
Kostnad: 500,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 11 Unico Broline (6, 1)
2: 1, 2, 3, 4, 6, 7, 9, 10 (11, 12)
3: 4 Inspiration (3, 1)
4: 1, 2, 8, 9, 13 (6, 14)
5: 1, 4, 7, 8, 12 (10, 9)
6: 1, 6, 9, 12, 13 (11, 3)
7: 5 Antonio Trot (6, 7)

1x8x1x5x5x5x1 = 1000 rader.
1000 x 1 x 0,50 kr = 500,00 kr.
Totalt: 500,00 kr.
Rättningskod: GWX XTD QSR
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Dahle (+7), Basse (+7), asgaya3141 (+5), DIF (+10)
Ace är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 15:55   #48
 
Reg.datum: jul 2014
Inlägg: 704
Sharp$: 4091
Standard

V75
Inlämnat: 2022-07-23, 16:52
Axevalla
Lördag 2022-07-23
Start: 16:55
Kostnad: 144,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 6, 11 (1, 7)
2: 2, 3, 6, 10 (9, 7)
3: 4 Inspiration (3, 1)
4: 1, 5, 8, 9, 12, 13 (6, 14)
5: 12 King of Greenwood (1, 4)
6: 1, 9, 12 (6, 13)
7: 6, 7 (5, 11)

2x4x1x6x1x3x2 = 288 rader.
288 x 1 x 0,50 kr = 144,00 kr.
Totalt: 144,00 kr.
Rättningskod: KTV PTG NSW
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
asgaya3141 (+5), Dahle (+7), Ace (+7)
SakanAA är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 16:01   #49
 
Reg.datum: apr 2020
Inlägg: 347
Sharp$: 1102
Standard

Galantis bara 4.
Supervisor är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 16:11   #50
 
Reg.datum: apr 2020
Inlägg: 347
Sharp$: 1102
Standard

Familjeföretaget igång igen.
Paula Ahlström...
Supervisor är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 16:11   #51
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 827
Sharp$: 37807
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Supervisor Visa inlägg
Galantis bara 4.
Det var synd, där rök min sjuling.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 16:16   #52
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 762
Sharp$: 9043
Standard

Puh, trots försenad start är det alltid stressigt med inlämning dessa dagar...

Så här blev BCB idag!

V75
Inlämnat: 2022-07-23, 16:21
Big City Boys V75s andelsspel
Axevalla
Lördag 2022-07-23
Start: 16:56
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 1, 6, 10, 11, 12 (7, 5)
2: 2 Laredo Boko (3, 7)
3: 4 Inspiration (3, 2)
4: 1, 5, 6, 8, 9, 13, 14 (12, 15)
5: 1, 4, 7, 8, 9, 10, 12 (5, 3)
6: 1, 6, 9, 12, 13 (11, 3)
7: 5, 6, 7 (1, 11)

5x1x1x7x7x5x3 = 3675 rader.
3675 x 1 x 0,50 kr = 1 837,50 kr.
Rättningskod: KXP VTH WZT

Lycka till!

__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 16:21   #53
Banned
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 3 017
Sharp$: 5157
Standard

Satt gött på två!!
valo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 16:22   #54
 
Reg.datum: apr 2020
Inlägg: 347
Sharp$: 1102
Standard

Då flög ett par betaltjänster på sin spik.
Själv spikar jag ALDRIG Robert Bergh.
Supervisor är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 16:22   #55
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 827
Sharp$: 37807
Standard

Där var det många som underpresterade.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 16:23   #56
 
Reg.datum: jul 2013
Inlägg: 5 645
Sharp$: 3192
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Dahle Visa inlägg
Så här blev andelen


V75
Inlämnat: 2022-07-23, 16:39
Axevalla
Lördag 2022-07-23
Start: 16:55
Kostnad: 1 102,50 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 11 Unico Broline (1, 6)
2: 1, 2, 3, 6, 7, 9, 10 (11, 12)
3: 4 Inspiration (3, 2)
4: 1, 5, 6, 8, 9, 13, 14 (11, 12)
5: 1, 4, 12 (8, 9)
6: 1, 6, 9, 12, 13 (11, 3)
7: 5, 6, 7 (11, 1)

1x7x1x7x3x5x3 = 2205 rader.
2205 x 1 x 0,50 kr = 1 102,50 kr.
Bra Spik. Bra i andra
__________________
Det man lär sina barn lär man sina barnbarn
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Dahle (+7)
asgaya3141 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 16:23   #57
 
Reg.datum: nov 2014
Inlägg: 5 672
Sharp$: 50107
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av valo Visa inlägg
Satt gött på två!!
Bra gjort valo!
Själv skulle jag inte haft den med ens med facit i hand...
hoola är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 16:24   #58
 
Reg.datum: apr 2020
Inlägg: 347
Sharp$: 1102
Standard

Skoglund godtar alla ursäkter...
Supervisor är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 16:25   #59
Banned
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 3 017
Sharp$: 5157
Standard

Men


Citat:
Ursprungligen postat av hoola Visa inlägg
Bra gjort valo!
Själv skulle jag inte haft den med ens med facit i hand...
Läste tyvärr att Maria Törnkvist baissade den och tog bort den från min raket, fick hänga med ändå på V75:an. Det var ju form annonserad i raden om inte annat. Gick rekord senast.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
hoola (+10)
valo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 16:27   #60
 
Reg.datum: apr 2020
Inlägg: 347
Sharp$: 1102
Standard

Jag noterar att alla som är kvar efter avd. 2 har spikat Lövgren i nästa.
Supervisor är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 16:30   #61
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 827
Sharp$: 37807
Standard

V5
Inlämnat: 2022-07-23, 17:29
Axevalla
Lördag 2022-07-23
Start: 17:39
Kostnad: 72,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 1, 2, 3, 4, 7, 8 (9, 5)
2: 14 Hera Sisu (8, 6)
3: 12 King of Greenwood (1, 4)
4: 1, 6, 9, 11, 12, 13 (8, 14)
5: 6, 7 (5, 11)

6x1x1x6x2 = 72 rader.
72 x 1 x 1,00 kr = 72,00 kr.
Totalt: 72,00 kr.
Rättningskod: KXW NTF ZSW
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 16:30   #62
 
Reg.datum: sep 2013
Inlägg: 9 089
Sharp$: 21445
Standard

V5
Inlämnat: 2022-07-23, 17:29
Axevalla
Lördag 2022-07-23
Start: 17:39
Kostnad: 144,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 1, 2, 3, 4, 7, 8 (9, 5)
2: 1, 6, 8, 9, 13, 14 (5, 2)
3: 1, 4, 7, 8 (12, 10)
4: 12 Parker (6, 9)
5: 6 Admiral As (5, 7)

6x6x4x1x1 = 144 rader.
144 x 1 x 1,00 kr = 144,00 kr.
Totalt: 144,00 kr.
Rättningskod: KXV QTB ZSX
mackpeter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 16:33   #63
 
Reg.datum: feb 2014
Inlägg: 1 242
Sharp$: 2091
Standard

Tog bort BOLD REQUEST eftersom 3 av de 4 gånger den haft spår 10 har den strukits.
Tänkte att tränaren vet något vi inte vet....
Finns hur många tankevurpor som helst att göra när man analyserar lopp...

Ser att Ulf Stenströmer hade den som spik i 5 tippar V75.

Senast redigerad av shasha den 2022-07-23 klockan 16:37.
shasha är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 16:37   #64
Banned
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 3 017
Sharp$: 5157
Standard

Blir inte förvånad om Immigrant Am vinner. Värmning!! Magnus J. vunnit lopp idag också.
valo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 16:42   #65
 
trance_errors avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Ort: Stockholm
Inlägg: 6 295
Sharp$: 1097
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Dahle Visa inlägg
Så här blev andelen


V75
Inlämnat: 2022-07-23, 16:39
Axevalla
Lördag 2022-07-23
Start: 16:55
Kostnad: 1 102,50 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 11 Unico Broline (1, 6)
2: 1, 2, 3, 6, 7, 9, 10 (11, 12)
3: 4 Inspiration (3, 2)
4: 1, 5, 6, 8, 9, 13, 14 (11, 12)
5: 1, 4, 12 (8, 9)
6: 1, 6, 9, 12, 13 (11, 3)
7: 5, 6, 7 (11, 1)

1x7x1x7x3x5x3 = 2205 rader.
2205 x 1 x 0,50 kr = 1 102,50 kr.
Lycka till
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Dahle (+7)
trance_error är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 16:42   #66
 
Reg.datum: apr 2020
Inlägg: 347
Sharp$: 1102
Standard

Lövgren profiterade på det höga tempot.
Supervisor är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 16:43   #67
 
Reg.datum: jun 2014
Inlägg: 6 643
Sharp$: 22764
Standard

Trodde, Jocke körde bort den
Pufff
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Ace (+4)
Dahle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 16:43   #68
 
Reg.datum: jul 2013
Inlägg: 5 645
Sharp$: 3192
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Dahle Visa inlägg
Så här blev andelen


V75
Inlämnat: 2022-07-23, 16:39
Axevalla
Lördag 2022-07-23
Start: 16:55
Kostnad: 1 102,50 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 11 Unico Broline (1, 6)
2: 1, 2, 3, 6, 7, 9, 10 (11, 12)
3: 4 Inspiration (3, 2)
4: 1, 5, 6, 8, 9, 13, 14 (11, 12)
5: 1, 4, 12 (8, 9)
6: 1, 6, 9, 12, 13 (11, 3)
7: 5, 6, 7 (11, 1)

1x7x1x7x3x5x3 = 2205 rader.
2205 x 1 x 0,50 kr = 1 102,50 kr.
Nu ser det bra ut. STORT lycka till
__________________
Det man lär sina barn lär man sina barnbarn
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Dahle (+7), Efterhandaren (+5)
asgaya3141 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 16:44   #69
 
Reg.datum: jun 2014
Inlägg: 6 643
Sharp$: 22764
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av asgaya3141 Visa inlägg
Nu ser det bra ut. STORT lycka till
Tack kompis
Bara hålla tummarna att resten sitter
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
asgaya3141 (+3)
Dahle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 16:45   #70
 
Reg.datum: dec 2019
Inlägg: 4 763
Sharp$: 13127
Standard

Långa upploppet gynnar vassa spurtare.
Efterhandaren är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 16:46   #71
 
Reg.datum: sep 2010
Ort: Norrtälje
Inlägg: 851
Sharp$: 2460
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Supervisor Visa inlägg
Jag noterar att alla som är kvar efter avd. 2 har spikat Lövgren i nästa.
Med all rätt
Difsteve är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 16:48   #72
 
Reg.datum: mar 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 760
Sharp$: 2638
Standard

ser bra ut dahle snyggt!!!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Dahle (+7)
heddari är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 16:52   #73
 
Reg.datum: jun 2014
Inlägg: 6 643
Sharp$: 22764
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av heddari Visa inlägg
ser bra ut dahle snyggt!!!
Tack detsamma
Vi kämpar på
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
heddari (+10)
Dahle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 17:07   #74
 
Reg.datum: mar 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 760
Sharp$: 2638
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Ace Visa inlägg
V75
Inlämnat: 2022-07-23, 16:53
Axevalla
Lördag 2022-07-23
Start: 16:55
Kostnad: 500,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 11 Unico Broline (6, 1)
2: 1, 2, 3, 4, 6, 7, 9, 10 (11, 12)
3: 4 Inspiration (3, 1)
4: 1, 2, 8, 9, 13 (6, 14)
5: 1, 4, 7, 8, 12 (10, 9)
6: 1, 6, 9, 12, 13 (11, 3)
7: 5 Antonio Trot (6, 7)

1x8x1x5x5x5x1 = 1000 rader.
1000 x 1 x 0,50 kr = 500,00 kr.
Totalt: 500,00 kr.
Rättningskod: GWX XTD QSR
nu bara du kvar va? LYCKA TILL!!!!
heddari är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 17:08   #75
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 827
Sharp$: 37807
Standard

Det var välbehövligt med en skräll ifall sexorna ska ge något.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 17:09   #76
 
Reg.datum: jun 2014
Inlägg: 6 643
Sharp$: 22764
Standard

Blä, där rök man
Vi hejar Basses o Aces lappar
Lycka till killar
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Basse (+7), Ace (+7)
Dahle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 17:14   #77
 
Reg.datum: mar 2012
Ort: stockholm
Inlägg: 15 403
Sharp$: 30288
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Ace Visa inlägg
V75
Inlämnat: 2022-07-23, 16:53
Axevalla
Lördag 2022-07-23
Start: 16:55
Kostnad: 500,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 11 Unico Broline (6, 1)
2: 1, 2, 3, 4, 6, 7, 9, 10 (11, 12)
3: 4 Inspiration (3, 1)
4: 1, 2, 8, 9, 13 (6, 14)
5: 1, 4, 7, 8, 12 (10, 9)
6: 1, 6, 9, 12, 13 (11, 3)
7: 5 Antonio Trot (6, 7)

1x8x1x5x5x5x1 = 1000 rader.
1000 x 1 x 0,50 kr = 500,00 kr.
Totalt: 500,00 kr.
Rättningskod: GWX XTD QSR
Grym Start ACE

Vi har ju nästan samma hästar i avd 5 och 6 så jag hoppas verkligen vi klarar de avdelningarna sen går vi en tungviktsmatch om 7 rätt i sista i duellen mellan
Milligans School och Antonio Trot!

Örjan räknar vi bort helt ;-)

Lycka till
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
heddari (+10), Gotland (+50)
Basse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 17:20   #78
Ace
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 2 339
Sharp$: 5218
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Basse Visa inlägg
Grym Start ACE

Vi har ju nästan samma hästar i avd 5 och 6 så jag hoppas verkligen vi klarar de avdelningarna sen går vi en tungviktsmatch om 7 rätt i sista i duellen mellan
Milligans School och Antonio Trot!

Örjan räknar vi bort helt ;-)

Lycka till
Japp, vi tar ett lopp i taget!

Har vi 6/6 inför sista så jobbar vi in ett dött lopp i sjunde..

Lycka till..
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Gotland (+50), Basse (+10)
Ace är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 17:21   #79
 
Reg.datum: sep 2013
Inlägg: 9 089
Sharp$: 21445
Standard

DAGENS DUBBEL
Inlämnat: 2022-07-23, 18:20
Axevalla
Lördag 2022-07-23
Start: 18:45
Kostnad: 150,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 12 Parker
2: 5 Antonio Trot

1 x 150,00 kr = 150,00 kr.
Totalt: 150,00 kr.
Rättningskod: GSV XTJ QVN
mackpeter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 17:36   #80
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 827
Sharp$: 37807
Standard

Nu får Parker hålla sig på benen. DD står jag över då det är galopprisk i första och då Örjans uppsittning i andra ser väldigt fin ut för dagen.

Senast redigerad av Shooter den 2022-07-23 klockan 17:37.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 17:37   #81
Banned
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 3 017
Sharp$: 5157
Standard

DD Lite extra på 9 och 11 i sista också. Kan fortfarande få sex på V75.

DAGENS DUBBEL
Inlämnat: 2022-07-23, 12:50
Axevalla
Lördag 2022-07-23
Start: 18:45
Kostnad: 59,00 kr
Vadet gäller startnummer.

Avd
1: 8 Give Me Five F.R.
2: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 12

11 x 5,00 kr = 55,00 kr. Avgift 4,00 kr.
Totalt: 59,00 kr.
Rättningskod: KSX RTF STR
valo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 17:45   #82
 
Reg.datum: dec 2019
Inlägg: 4 763
Sharp$: 13127
Standard

DD 1 stänkare. 1 Bottnas Idol och 14 Zenato är mina V/P, TV och DD drag.
Efterhandaren är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 17:54   #83
 
Reg.datum: jun 2014
Inlägg: 6 643
Sharp$: 22764
Standard

Dåså killar
Upp till kamp
Basse mot Ace
Oavsett, lycka till båda
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Gotland (+5), Ace (+5)
Dahle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 17:55   #84
 
Reg.datum: mar 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 760
Sharp$: 2638
Standard

spännande!!
heddari är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 17:55   #85
 
Reg.datum: mar 2012
Ort: stockholm
Inlägg: 15 403
Sharp$: 30288
Standard

Grym avslutning av Hefner Am som tyvärr satt fast för länge.

Kördes i femte invändigt i dålig rygg (5).
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Ace (+5)
Basse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 17:55   #86
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 827
Sharp$: 37807
Standard

Lycka till nu Basse!

Citat:
Ursprungligen postat av Basse Visa inlägg
[B]
V75
Inlämnat: 2022-07-23, 16:17
Basses Bomb V75s andelsspel
Axevalla
Lördag 2022-07-23
Start: 16:55
Kostnad: 5 088,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 1, 6, 7, 10, 11 (8, 3)
2: 1, 2, 3, 4, 6, 7, 9, 10 (11, 12)
3: 4 Inspiration (2, 3)
4: 1, 2, 5, 6, 7, 8, 9, 11, 12, 13, 14, 15 (3, 4)
5: 1, 4, 7, 12 (8, 3)
6: 1, 6, 9, 12, 13 (2, 8)
7: 7 Milligan's School (5, 6)

5x8x1x12x4x5x1 = 9600 rader.
9600 x 1 x 0,50 kr = 4 800,00 kr.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 17:57   #87
 
Reg.datum: apr 2020
Inlägg: 347
Sharp$: 1102
Standard

Örjan kommer inte att svika Reijo.
150.000 i första pris - då är Örjan på hugget, efter fiaskot med Parker.
Supervisor är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 17:58   #88
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 827
Sharp$: 37807
Standard

TRIO
Inlämnat: 2022-07-23, 18:58
Axevalla Lopp 11
Lördag 2022-07-23
Start: 19:05
Kostnad: 60,00 kr
Vadet gäller startnummer

Plac.
1:a: 6 Admiral As
2:a: 7 Milligan's School
3:a: 5, 11

2 x 30,00 kr = 60,00 kr.
Totalt: 60,00 kr.
Rättningskod: FQW NTL XXZ
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 18:07   #89
Ace
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 2 339
Sharp$: 5218
Standard

Nu jobbar vi in en galopp på Admiralen Basse..

Sen är det fler än våra som kan vinna men oddsen känns rätt hyggliga att nån av oss sätter den om vi slipper favoriten.

Lycka till..
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Basse (+7), Basse (+5)
Ace är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 18:08   #90
 
Reg.datum: mar 2012
Ort: stockholm
Inlägg: 15 403
Sharp$: 30288
Standard

Spännande nu
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
viking90 (+597)
Basse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 18:13   #91
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 762
Sharp$: 9043
Standard

FY SATAN VAD SNYGGT BASSOVICH!!!

Teorin säger sjusiffrigt bara på sjuan!!!

HÄRLIGT!!

__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 18:13   #92
 
Reg.datum: apr 2013
Inlägg: 1 207
Sharp$: 3286
Standard

Grattis Basse!
Oblix är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 18:13   #93
 
Reg.datum: nov 2014
Inlägg: 5 672
Sharp$: 50107
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Basse Visa inlägg
Omgångens Drag - 7 Milligans School!

Dags för en urblåsare idag.

Milligans har gjort topp-prestationer från detta datum och 1-2 månader varje år. Hästen sätt i toppform till lopp som Åbys Stora Pris och Sundsvall Open Trot som ligger näst i kalendern.

2018 vann han kval till Jubileumpokalen detta datum och gick vidare med att vinna Sundvall Open Tror och sen UET Masters med 2 millar i förstapris.

2019 vann han detta lopp och följde upp med att vinna Åbys Stora Pris.

2020 valdes Årjängs Stora Pris som urblåsare och han följde upp med att vinna Sundsvall Open Trot

2021 utklassade Milligans i detta lopp och vann Åbys Stora i starten efter.

Dags för en urblåsare igen och Milligans är mitt drag i omgången.

Örjans favorit är osäker och jag tror knappast Ök chansar att gå all in i starten med en osäker häst.

Tror att ÖK kan tänkas släppa även om han kommer till ledning…

150K i förstapris och ÖK vill ha häst med krafter kvar över mållinjen. Förstapriset i sig skvallrar ju om att Örjan kommer vara mer än nöjd med ett andrapris om någon - läs Milligans School kommer dundrande och visar att han är redo att bottnas om det skulle behövas.

Melander däremot vet att Milligans School behöver en urblåsare för att väckas upp till de större loppen i Augusti September.

Det upplägget har bevisligen funkat bra .

Tror Milligans Vinner och kanske t.om i utklassningsstil


Spik nr 2 Hamras in på Lövgrens Inspiration.

Högt tempo att vänta och långt upplopp. Inspiration gillar definitivt de förutsättningarna.


Mitt andelsspel idag som byggs på ovanstående tankar och speldrag:

V75
Inlämnat: 2022-07-23, 16:17
Basses Bomb V75s andelsspel
Axevalla
Lördag 2022-07-23
Start: 16:55
Kostnad: 5 088,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 1, 6, 7, 10, 11 (8, 3)
2: 1, 2, 3, 4, 6, 7, 9, 10 (11, 12)
3: 4 Inspiration (2, 3)
4: 1, 2, 5, 6, 7, 8, 9, 11, 12, 13, 14, 15 (3, 4)
5: 1, 4, 7, 12 (8, 3)
6: 1, 6, 9, 12, 13 (2, 8)
7: 7 Milligan's School (5, 6)

5x8x1x12x4x5x1 = 9600 rader.
9600 x 1 x 0,50 kr = 4 800,00 kr.


Lycka till alla som spelar V75 i dag
Där satt den!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Efterhandaren (+5), shasha (+10), Basse (+10)
hoola är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 18:13   #94
 
Reg.datum: mar 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 760
Sharp$: 2638
Standard

GRATTIS BASSE KUNG
heddari är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 18:14   #95
 
Reg.datum: sep 2019
Inlägg: 405
Sharp$: 1839
Standard

Lysane
Grado är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 18:14   #96
 
Reg.datum: jul 2013
Inlägg: 5 645
Sharp$: 3192
Standard

STORT STORT Grattis Basse
__________________
Det man lär sina barn lär man sina barnbarn
asgaya3141 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 18:14   #97
Ace
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 2 339
Sharp$: 5218
Standard

Stort grattis Basse..

Bara bäst, klockren analys..
Ace är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 18:14   #98
 
Reg.datum: jun 2014
Inlägg: 6 643
Sharp$: 22764
Standard

__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Dahle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 18:15   #99
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 827
Sharp$: 37807
Standard

Grattis Basse!

Två femmor blev mitt facit - det är inget att vara nöjd med.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 18:15   #100
 
Reg.datum: jul 2013
Inlägg: 5 645
Sharp$: 3192
Standard

400 K kanske
__________________
Det man lär sina barn lär man sina barnbarn
asgaya3141 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 18:16   #101
DIF
 
Reg.datum: maj 2012
Ort: Mariehäll - gräddhyllan
Inlägg: 1 847
Sharp$: 1686
Standard

Sjukt bra tippat Basse !!
Vacker rad och jättegrattis!
Grattis till övriga här som gjorde fina lappar och bra stålar.
Skål
DIF är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 18:16   #102
 
BobGurans avatar
 
Reg.datum: mar 2013
Inlägg: 211
Sharp$: 1668
Standard

Braaa Basssee! snyggt!! Tack..

Senast redigerad av BobGuran den 2022-07-23 klockan 18:39.
BobGuran är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 18:17   #103
 
Reg.datum: feb 2014
Inlägg: 1 242
Sharp$: 2091
Standard

Grattis Basse!
shasha är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 18:18   #104
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 092
Sharp$: 133
Standard

Stort grattis Basse
sigh är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 18:18   #105
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 762
Sharp$: 9043
Standard

Femtio lax per andel!!!

HÄRLIGT!!

__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 18:19   #106
 
Reg.datum: jul 2014
Inlägg: 704
Sharp$: 4091
Standard

Grattis! Fan vilken snygg rad Basse! Jag har en andel och tackar för vinsten! (Satte dessutom mitt egna andelsspel på V5 här!)
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
viking90 (+5), viking90 (+7), Basse (+7)
SakanAA är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 18:25   #107
 
Reg.datum: sep 2021
Inlägg: 733
Sharp$: 2089
Standard

Sjukt stort grattis!!!
__________________
"En bra spik är en spik som vinner"
Galten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 18:28   #108
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 373
Sharp$: 2575
Standard

Stort Grattis Basse :-)
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Basse (+7)
tigern är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 18:28   #109
 
Reg.datum: sep 2019
Inlägg: 405
Sharp$: 1839
Standard

Tack!!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Basse (+7)
Grado är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 18:36   #110
 
Reg.datum: mar 2012
Ort: stockholm
Inlägg: 15 403
Sharp$: 30288
Standard

Tackar för gratulationerna allihopa :-)


Telefonen, messenger och SMS gratulationer haglar in.

Fan vad skoj att det höll hela vägen.

Jag trodde som jag skrev innan start mycket på Milligans School idag. Hade jag fegat ur och garderat med t.ex. 5 och 6 i sista hade jag nog missat en vinnare på vägen.

Så det var grymt skönt att få betalt på mitt drag för dagen och extra roligt att det var på ett andelsspel och att flera här inne fick del av vinsten.

Hade jag spelat ensam hade jag säkerligen inte hittat alla 7 vinnare då jag knappast hade spelat i den storlek ( 9 600 rader) som vi fick ihop nu.

Nu ska det firas

( har bara Staropramen ”alcohol free” hemma så det får duga)
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
BobGuran (+7), Gotland (+597), Efterhandaren (+5), shasha (+10), Dahle (+10), solkusten (+10), asgaya3141 (+8), bambuskott73 (+10), gertove65 (+50), TungPung (+10), Ace (+11), Ace (+10), Ace (+4), Ace (+2), Ace (+4), Ace (+1), Ace (+7), busloket (+30), ExtremtRik (+11), travanalys (+597), temroshxxx (+50), heddari (+10), BreakingBad (+1)
Basse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 18:40   #111
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 762
Sharp$: 9043
Standard

GRYM KVÄLL i butiken!

Basse dunkar dit sin bomb och hämtar hem härliga 597.059kr till 12 glada andelsköpare! Nästan 50 lax per andel får vi!
Samtidigt stannar Chansen som Dahle dunkat på SJU sexor och får tillbaka 32.158kr och 24st andelar får 1.335kr vardera på satsad femtiolapp!

Nu tar vi fram bubblet och firar ordentligt som sig bör!

SKÅL!!!


__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Grado (+30), shasha (+70), solkusten (+10), Melander (+50)

Senast redigerad av Gotland den 2022-07-23 klockan 18:40. Anledning: tillägg
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 19:09   #112
 
solkustens avatar
 
Reg.datum: jun 2016
Inlägg: 368
Sharp$: 2505
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Hansin Visa inlägg
För att säkert få med vinnaren. Jag började nyss kolla och det enda som jag ser är att de övriga 1,2,4,6 måste nästan helgarderas. Betyder att jag måste täcka de övriga så billigt de går eller hitta nån att singla . Jag ska börja läsa på nu och kanske kommer upp med nåt efter hand innan spelstopp.
Enkelt statistiskt stödhjul i Guld är att vinnaren sällan är rankad lägre än ca 4. Kan vara användbart om man ska rafsa ihop en rad lite snabbt. Dyrt nöje/missnöje att vänta ut mindre betrodda där
solkusten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 19:12   #113
 
solkustens avatar
 
Reg.datum: jun 2016
Inlägg: 368
Sharp$: 2505
Standard

Snyggt Basse! Grattis!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Basse (+10)
solkusten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 19:15   #114
 
Reg.datum: dec 2013
Inlägg: 13
Sharp$: 2242
Standard

Mycket snyggt Basse. Ditt inlägg agerade lucköppnare för mig och kom ihåg många av loppen du tog upp och jag spikade i sista och fick in v5 tack vare ditt inlägg
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Basse (+10)
gertove65 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 19:25   #115
 
Reg.datum: jun 2020
Inlägg: 2 403
Sharp$: 5765
Standard

Nyss hemkommen från banan!

Stort gattis till Basse!

Ett vinnarspel på Milligans School räddade dagen för egen del och gött att det var även det som ledde till att sjuan satt här! Snyggt
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Basse (+7)
Nobleflash är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 19:26   #116
 
Reg.datum: nov 2011
Ort: Småland
Inlägg: 105
Sharp$: 2478
Standard

Snyggt Basse och grattis till alla som va med
Missade tyvärr själv och köpa in mig
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Basse (+7)
Micke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 22:35   #117
 
Reg.datum: okt 2016
Inlägg: 1 077
Sharp$: 99
Standard

Basse! Vilken kung du är! Grymt välförtjänt och stort grattis!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Basse (+7)
travanalys är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-23, 23:55   #118
ms
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 496
Sharp$: 2139
Standard

Imponerad Basse! Grattis!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Basse (+7)
ms är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-24, 00:04   #119
 
Reg.datum: feb 2013
Ort: Skövde
Inlägg: 238
Sharp$: 5417
Standard

Japp stort grattis Basse till en strålande rad, värmer när AT inte var som jag hoppats
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Basse (+7)
jAnman är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-24, 07:44   #120
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 125
Sharp$: 4364
Standard

Köpte in mig på Basses andel igår, ser V-75 sändningen nu till morgonkaffet då gårdagen spenderades på kalas.
Fy fan vilken puls inför sista loppet, systemet va världsklass!
Så nu får de bli en bira istället för kopp #2.
Hatten av!!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Basse (+7)
_Edge_ är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-24, 12:39   #121
 
BreakingBads avatar
 
Reg.datum: jul 2021
Inlägg: 528
Sharp$: 1550
Standard

Instämmer i hyllningskören. Riktigt snyggt system Basse, hade också en av andelarna så ett stort tack!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Basse (+7)
BreakingBad är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-24, 12:42   #122
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 189
Sharp$: 57195
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Basse Visa inlägg
Tackar för gratulationerna allihopa :-)


Telefonen, messenger och SMS gratulationer haglar in.

Fan vad skoj att det höll hela vägen.

Jag trodde som jag skrev innan start mycket på Milligans School idag. Hade jag fegat ur och garderat med t.ex. 5 och 6 i sista hade jag nog missat en vinnare på vägen.

Så det var grymt skönt att få betalt på mitt drag för dagen och extra roligt att det var på ett andelsspel och att flera här inne fick del av vinsten.

Hade jag spelat ensam hade jag säkerligen inte hittat alla 7 vinnare då jag knappast hade spelat i den storlek ( 9 600 rader) som vi fick ihop nu.

Nu ska det firas

( har bara Staropramen ”alcohol free” hemma så det får duga)
Grattis. Minns att du hade en V75a stochampionatshelgen i fjor som levde till sista avdelningen och som då hade potential till miljonutdelning . Kul att det höll hela vägen nu när utdelningen också blev riktigt hög.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Basse (+7)
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-24, 13:04   #123
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 676
Sharp$: 2408
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Grattis. Minns att du hade en V75a stochampionatshelgen i fjor som levde till sista avdelningen och som då hade potential till miljonutdelning . Kul att det höll hela vägen nu när utdelningen också blev riktigt hög.

Nominellt hög. Men det där är en rad som ska ge 1,5M inkl sidovinster.

500k att dela på är massor av pengar ändå såklart, men "riktigt hög" har jag svårt att kalla denna utdelning.


När speltjänsterna prickar som de gör för tillfället är det svårt att påverka att spelvärdet dyker ner i källaren. Halvmillar vill man ha ändå.


@Basse och alla vinnare: Snyggt tippat och grattis till vinsten.
__________________
Spelälskande gringubbe som hellre klagar en gång för mycket än gång för lite!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Basse (+7)
Strappa71 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td