Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2022-07-22, 12:07   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 188
Sharp$: 24421

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Trippeltrav tätt följt av Hugo Åbergs!


Trippeltrav tätt följt av Hugo Åbergs!Redan under fredagskvällen smygstartar Axevalla en härlig helg med mängder av fina lopp där höjdpunkten är på söndagskvällen med Stochampionatet. Lördagens V75 är därtill kryddad med en fin jackpot. Vi ska även ta oss an tisdagens Hugo Åberg från Jägersro i denna text.

Stochampionatet - Grupp I Int – 2640m Auto – 1.200.000 Kr i första pris
1. Felicia Zet – Björn Goop (Daniel Redén)
2. Global Collection – Carl-Johan Jepson (Fredrik Wallin)
3. A Perfect Face – Adrian Kolgjini (Adrian Kolgjini)
4. Deborah S.H – Thomas Uhrberg (Fredrik Persson)
5. Glamorous Rain – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
6. Great Skills – Daniel Wäjersten (Daniel Wäjersten)
7. Lara Boko – Mika Forss (Timo Nurmos)
8. Rihanna W.I – Jorma Kontio (Timo Nurmos)
9. Imhatra AM – Mats E Djuse (Stefan Melander)
10. Chatty Kronos – Magnus A Djuse (Jerry Riordan)
11. Kashmir River – Petter Lundberg (Björn Röcklinger)
12. Ninepoints Candy – Jörgen Westholm (Jörgen Westholm)

Felicia Zet har startat klart godkänt bakom bilen i sina autostarter hittills, vann dessutom sitt uttagningslopp, trots åtta månaders tävlingsfrånvaro kunde Örjan måtta in till seger, nu är det dock Goopen i vagnen och tuffast möjliga motstånd.

Global Collection skrällde och vann sitt uttagningslopp, efter ett snällt lopp på innerspår kunde Mats E Djuse plocka ut stoet i andraspår och spurta förbi storfavoriten Lara Boko, nu är det Jepson som håller i tömmarna. Det måste klaffa lika bra denna gång i löpningsförloppet om Wallins häst ska ta en fin peng här.

A Perfect Face vann sitt lopp förra fredagen på ett väldigt imponerade sätt, trots större delen av loppet i dödens såg Adrian ut att ha mycket kvar i linorna över mållinjen. Vi kan räkna med att skånepågen kommer ge hästen chansen och inte sätta sig fast invändigt. Hästen är dessutom anmäld barfota runt om för första gången och vi vet vilka växlar det kan ge!

Deborah S.H var ytterst nära att vinna Drottnings Silvias Pokal på Åby tidigare i år. Maharajah-avkomman gör aldrig ett dåligt lopp, men när prissumman stiger över 100k har stoet haft det svårt att sätta nosen först. Uhrberg upp för tredje gången och han har vunnit de två tidigare gångerna.

Glamorous Rain vek ner sig som favorit i Drottning Silvias Pokal och fick nöja sig med en tredjeplats ett gäng längder bakom tätduon, men kombinationen Kihlström/Redén ska aldrig räknas bort i storloppen. Muscle Hill-dottern är anmäld med bike för blott andra gången i karriären och gick bra med den sortens vagn i Oaks i fjol.

Great Skills fick manas ordentligt sista 100 meterna av Wäjersten i försöket för att behålla sin andra plats tillika finalplats, får hon bara spara sina krafter till det långa upploppet så kan Ready Casharen plocka ner många.

Lara Boko fick nöja sig med en andra plats i uttagningsloppet, kanske blev hon lite ensam i täten sista biten och slappnade av en aning för benen såg inte allt för stumma ut. Stall Nurmos hade dock ingen lycka med spåren på sina två kusar i detta lopp.

Rihanna W.I är Nurmos andra kuse i fältet och drog taskiga spår 8, även om hästen är anmäld med bike för första gången krävs det mycket tur för att slå de allra bästa här. Hängde till exempel inte alls med Deborah S.H över upploppet senast.

Imhatra AM har skördat mest frukt med ett framspår där Tarzans stjärna kan ta nytta av sin startsnabbhet, nu med ett bakspår så får Mats E Djuse köra på chans att roffa åt sig så mycket pengar det bara går över upploppet.

Chatty Kronos har bara tjänat 600k hittills, men höll väldigt bra från dödens i försöket. Riordan-tränade hästen har dock inte vunnit på de sju senaste loppen och från spår 10 krävs det enormt mycket tur för att bryta den trenden, men en platsluring kan hon verkligen vara!

Kashmir River tog sig till spets med varvet kvar senast efter tuff körning, något hon fick betala för sista biten då stoet hade stumma ben över upploppet och kämpade en del med stilen. Frågan är hur Röcklingers diamant kan återhämta sig på en dryg vecka efter en sådan genomkörare.

Ninepoints Candy är en av de fattigaste hästarna i fältet och från spår 12 lär Westholm enbart köra snålt och på chans för att ha så mycket krafter kvar som möjligt sista biten.


Loppscenario: Skånskan, A Perfect Face, har tidigare visat startsnabbhet bakom bilen när hon till exempel höll upp ledningen på Solvalla från spår 1, med barfota nu kan hon vara ytterligare lite rappare och då kommer säkert Adrian försöka sno åt sig ledningen. Även om både nr 1 och 2 är kvicka ut tror jag inte dessa tänker försöka köra i spets utan nöjer sig med ryggresa. Deborah S.H är också snabb ut, men sida vid sida tror jag inte Uhrberg tar sig förbi, han får nog nöja sig med utvändigt. I rygg där tror jag Örjan hittar ner med Glamorous Rain och där sitter han säkert nöjd så länge som möjlig.


Speltips: A Perfect Face till fina 9.40 gånger degen! (Fegalternativet är 2.93 för plats)


Så fin som Kolgjinis nya stjärna såg ut i försöket och med ett bra utgångsläge, dessutom anmäld utan skor runt om för första gången tycker jag vi får ett kanonodds att jobba in! Den fega nöjer sig med 2,93 i odds på en platsplacering!


Knappt har trippeltravet tagit slut innan vi ska söder ut för storloppet Hugo Åbergs på Jägersros oval. Det är ett fint fält de har fått ihop i Skåne där ekipagen ska göra upp om stora pengar.

Hugo Åbergs – Grupp 1 Int – 1609m Auto – 1.609.000 kr
1 Don Fanucci Zet – Örjan Kilhström (Daniel Redén)
2 Click Bait – Per Lennartsson (Stefan Melander)
3 Önas Prince – Per Nordström (Per Nordström)
4 Oscar LA – Joakim Lövgren (Joakim Lövgren)
5 Rackham – Robert Bergh (Christoffer Eriksson)
6 Mister Daag F – Robin Bakker (Paul JP Hagoort)
7 Vernissage Grif – Alessandro Gocciadoro (Alessandra Gocciadoro)
8 Night Brodde – Conrad Lugauer (Conrad Lugauer)
9 Stoletheshow – Björn Goop (Frode Hamre)
10 Officer Stephen – Dion Tesselaar (Dion Tesselaar)

Don Fanucci Zet jagar revansch från Elitloppet då det blev galopp från spår 1, klara han att sätta fötterna rätt denna gång är det klart gynnsamt över aktuelldistans med spår 1 då kurvan kommer tidigt. Stall Zets guldklimp har efter galoppen på Solvalla vunnit två storlopp så formen är det inget fel på.

Click Bait är en av de kvickaste hästarna vi har i Sverige, men sida vid sida om Don Fanucci Zet är det inte alls givet att Tarzans häst tar sig förbi, märker Lennartsson snabbt att Örjan klarar få iväg bra från spår 1 tror jag Per nöjer sig med att krypa ner i vinnarhålet.

Önas Prince är en annan häst som är vass ut bakom bilen, men femåringen har haft det tufft att växla upp mot äldre hästar. Vann ett årslopp väldigt enkelt mot behagligt motstånd på Halmstads oval sist, men trots ”himmaplan” här blir det ingen vinst.

Oscar LA är ett annat hemmahopp som matchats förnuftigt utav Lövgren i år och avslutade vasst på Jarlsberg till en tredjeplats senast. Hingsten är dock ingen raket ut och trivs framförallt mycket bättre på längre distanser och är med för att ta steg i sin utveckling snarare än att vinna loppet.

Rackham har klart minst pengar på banken och stöter inte på sådant här tufft motstånd varje start, även om han visade nya växlar i vinsten senast på Halmstad. Nu kör svärfar Bergh när Christoffer är avstängd. Nej, det här blir en alldeles för svår uppgift.

Mister Daag F vann sitt Elitsloppsförsök tidigare i år på ett fint sätt, även i finalen gjorde han det bra med en tredjeplats efter sen lucka och krafter kvar över mål. Avslutade bra även senast i Frankrike, men med spår så här långt ut på vingen med raketer invändigt blir det tufft att nå hela vägen fram, ett platsbud är sjuåringen dock.

Vernissage Grif blandar och ger i sina lopp, vinst i Jämtlands Stora Pris, dock i ett ganska blekt startfält, följdes upp med galopp direkt i Årjäng. Italienaren måste visa mer stabilitet för att räknas mot så här tufft motstånd.

Night Brodde är kvick bakom bilen så hemmatränaren, Conrad Lugauer, var säkerligen väldigt besviken när han insåg att de startar längst ut på vingen. Över 1609m så är det ett omöjligt uppdrag för hemmaekipaget att hitta en vettig position från start och då väger de alldeles för lätt i dessa sammanhang.

Stoletheshow är en betydligt vassare kuse med framspår och spetsläge, med ryggresa är han inte lika morsk. Goop får köra på chans och hoppas en turlig lucka öppnar sig för att få med sig en vettig peng här.

Officer Stephen är sist ut i startfältet och sjuåringen känns mer eller mindre som en utfyllnadshäst, visserligen gjorde han det väldigt bra i Sweden Cup som tvåa tidigare i år, men från spår 10 kan han inte utnyttja sin startsnabbhet.

Loppscenario: Jag tror firma Kihlström/Redén har klurat ut vad som inte stämde i Elitloppsfinalen och nu löser ekipaget spår 1 och håller upp ledningen, där känns loppet mer eller mindre avgjort med starkaste kusen i spets på kort distans på Jägersro. I nuläget finns det inga odds hos Svenska Spel, men vinst för Don Fanucci Zet lär inte ge nåt högt odds och då får vi leta bland platsoddsen istället när dessa dyker upp.


Vad blir era spel i helgen? Dela med er här i tråden!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Trinity (+7), Migge (+5)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-22, 12:31   #2
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 20 477
Sharp$: 35299
Standard

Jag har lagt in ett par förtidsspel på Oddset där jag har Imhatra AM vinnare till 14,50 och plats till 3,80 samt en påbörjad sjuling där fyra lopp återstår:

T2 2 Global Badman Odds 1,62 Vinst
T3 8 Shirley Goodness Odds 1,41 Vinst
T3 11 Jurista Odds 1,85 Vinst
T3 7 Galantis Odds 2,39 Öppen
T3 3 Swish the Cash Odds 1,68 Öppen
T3 3 Black Fire Odds1,88 Öppen
T3 6 Made of Stars Odds 8,70 Öppen

Det kan bli svettigt om jag tar mig till Made of Stars-loppet. Odds: 277,51, Vinst: 13 875,50
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Trinity (+7), Lazlo (+7)
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-25, 15:19   #3
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 387
Sharp$: 6030
Standard

1.71 på Svs på DFZ som vinnare får väl ses som ett ganska bra odds eller? Det är ju en värdering på ca 58% vilket nog de flesta ser spelvärde i. Gav ju runt 1.6 i Årjäng vill jag minnas och då från spår9, tror man att han håller upp spets imorgon så bör man väl lira till 1.71, tror inte man får bättre någon annanstans.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Lazlo (+5), Trinity (+5)
Bullo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-26, 11:18   #4
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 2 590
Sharp$: 4439
Standard

Lövgren


Kan få en fin dag. Sevilla - Lady Beluga - Larry Wood - Staro Leonardo kan alla vinna.

Vi får se.
valo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-26, 14:37   #5
 
Reg.datum: mar 2018
Inlägg: 245
Sharp$: 1465
Standard

Vernissage Grif blandar och ger i sina lopp, vinst i Jämtlands Stora Pris, dock i ett ganska blekt startfält, följdes upp med galopp direkt i Årjäng. Italienaren måste visa mer stabilitet för att räknas mot så här tufft motstånd.

det skär i mig när jag läser sådant. Om den galoppar varför ställer de upp då, för fria luncher eller. på min lapp är den med inte som spik men som vinnarkandidat.
Hansin är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-26, 15:29   #6
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5109
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Hansin Visa inlägg
Vernissage Grif blandar och ger i sina lopp, vinst i Jämtlands Stora Pris, dock i ett ganska blekt startfält, följdes upp med galopp direkt i Årjäng. Italienaren måste visa mer stabilitet för att räknas mot så här tufft motstånd.

det skär i mig när jag läser sådant. Om den galoppar varför ställer de upp då, för fria luncher eller. på min lapp är den med inte som spik men som vinnarkandidat.
Hyggligt platsodds.

Sex ggr.
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-26, 16:59   #7
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 20 477
Sharp$: 35299
Standard

Hades de Vandel struken.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-26, 17:00   #8
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5109
Standard

Goop - är inte han kungen?
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-26, 17:10   #9
 
Reg.datum: dec 2019
Inlägg: 3 324
Sharp$: 8956
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Hansin Visa inlägg
Vernissage Grif blandar och ger i sina lopp, vinst i Jämtlands Stora Pris, dock i ett ganska blekt startfält, följdes upp med galopp direkt i Årjäng. Italienaren måste visa mer stabilitet för att räknas mot så här tufft motstånd.

det skär i mig när jag läser sådant. Om den galoppar varför ställer de upp då, för fria luncher eller. på min lapp är den med inte som spik men som vinnarkandidat.
” det skär i mig ” skriver du ? Analysen gällande Vernissage stämmer helt med mina tankar. Hästen är grym och jag gillar Varennare men hästen har lite problem med skallen när han laddas. Gocciadore startar nog på oavsett om hästen travar eller inte. Hästen har grym kapacitet och går en 07 tid när skallen funkar.
Men det känns som Örjan sitter på leken. Halva gänget är som vanligt chanslösa.
Vimlar av formlösa och chanslösa hästar. Ganska svagt Åbergs i min värld.
Psst glöm inte Mister F.Daag om ni mot förmodan gaddar emot Örjan.
Trea i elitloppet
Jag lägger en DD sula på parketten.
Efterhandaren är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-26, 17:12   #10
 
Reg.datum: dec 2019
Inlägg: 3 324
Sharp$: 8956
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Hades de Vandel struken.
Fy vad tråkigt. Dunderspiken försvinner Hm då blommar 1 Darlington upp som stänkare.
Efterhandaren är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-26, 17:26   #11
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 20 477
Sharp$: 35299
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Efterhandaren Visa inlägg
Fy vad tråkigt. Dunderspiken försvinner Hm då blommar 1 Darlington upp som stänkare.
Ja, nu är frågan om man ska singla Holy Water som andrahandsfavorit istället. Örjan får ju strecken från Hades. Alternativt så blir det hård gardering, men då måste det till ett par andra spikar.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-26, 17:30   #12
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 20 477
Sharp$: 35299
Standard

Man får väl börja med en liten V4:a medan man tänker vidare. Jag chansar på att Sweetman inte är alltför ringrostig och att han körs i ledningen.

V4
Inlämnat: 2022-07-26, 16:37
Jägersro
Tisdag 2022-07-26
Start: 17:50
Kostnad: 64,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 2, 3, 5, 6 (10, 7)
2: 2, 5 (4, 1)
3: 5 Sweetman (3, 4)
4: 2, 5, 6, 7 (4, 3)

4x2x1x4 = 32 rader.
32 x 1 x 2,00 kr = 64,00 kr.
Totalt: 64,00 kr.
Rättningskod: LRR XTW JZC
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-26, 17:38   #13
 
Reg.datum: jun 2020
Inlägg: 2 236
Sharp$: 5173
Standard

V75
Inlämnat: 2022-07-26, 17:15
Jägersro
Tisdag 2022-07-26
Start: 19:20
Kostnad: 360,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 4, 5, 6, 7 (2, 3)
2: 9 Hidalgo Heldia (1, 6)
3: 5 Fly Light (3, 2)
4: 1, 4, 7 (5, 10)
5: 2, 7, 9 (1, 4)
6: 1, 3, 6, 9 (2, 4)
7: 3, 5, 9, 10, 14 (8, 12)

4x1x1x3x3x4x5 = 720 rader.
720 x 1 x 0,50 kr = 360,00 kr.
Totalt: 360,00 kr.
Rättningskod: LSW NTQ CSG

Spikar:

V75-2 9 Hidalgo Heldia 53%
Verkar ha en grym kapacitet och borde ha en vettig chans i detta lopp. Blir svår att stå emot felfri.

V75-3 5 Fly Light 19%
Blev lite bortkörd av kusken senast i försök till Sprintermästaren när kusken ej valde att gå ut från rygg ledaren. Satt fast med tillsynes allt då. Revanschsuget ekipage och spår 5 mycket bättre än spår 1, som den hade senast. Lär inte bli över från start åtminstone. Öppet lopp annars, men jag tar ställning.

Skrällar:

V75-1 4 Cassiopeia 2%
Bortglömd. Trivs bra på distansen och fått fint läge här. Jörgen Sjunnesson är en skrällkusk som slår till ibland.

V75-6 9 Stoletheshow 5%
Läget behöver inte vara helt fel. Får ju bra ryggar att hänga på i starten. Fin form på hästen. Inte borta tror jag.

V75-7 5 Lucifer Sam 7%
Inte så pjåkig. Klarar distansen och gick bra efter galopp senast. Rycker framskorna. Kan bli farlig tror jag i ett lite öppnare lopp nu när favven blev struken.

Tar även med 14 City Guide 1% som en rejäl stänkare i sista loppet. Utländsk häst som gör första starten i Sverige. Större under har skett.

Lycka till med spelen ikväll!
Nobleflash är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-26, 17:46   #14
 
Reg.datum: dec 2019
Inlägg: 3 324
Sharp$: 8956
Standard

Lill V4 Jägers

1) 5 Force De Flanders. Smack. Gjort fina lopp i Norge och ser laddad ut.
2) 4-5-6. Två betrodda och en Lill Gustav / Widegren stänkare.
3) 4 Adde och 9 Emoji. Hm kanske lite 2 strider och 3 Juulemannen vinner ?
4) 6 och 7 känns helgarderat. He,he.
Efterhandaren är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2022-07-26, 17:51   #15
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 2 590
Sharp$: 4439
Standard

Raden


Blir väl låg utdelning men hoppas på storskräll i första. Då kan vi lägga till en nolla...

V75
Inlämnat: 2022-07-26, 10:45
Jägersro
Tisdag 2022-07-26
Start: 19:20
Kostnad: 45,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 7, 8, 10 (2, 6)
2: 9 Hidalgo Heldia (1, 6)
3: 3, 8 (2, 5)
4: 5 Don't Say Gar (4, 7)
5: 2 Bugatti Miles (7, 1)
6: 1 Don Fanucci Zet (3, 2)
7: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 (11, 3)

3x1x2x1x1x1x15 = 90 rader.
90 x 1 x 0,50 kr = 45,00 kr.
Totalt: 45,00 kr.
Rättningskod: FVX RQZ BRG
valo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td