Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2024-03-04, 09:20   #1
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 1 102
Sharp$: 3239
Standard

Lördagen 9/3 - Mantorp - V75


Brukar passa spel på i mitt tycke sveriges tråkigaste travoval, med ett nästan obefintligt upplopp.

Kollade startlistorna och givetvis borde man lagt gulddivision i ett ramlopp utanför
V75, nu när High On Pepper selas ut igen.
Jackpot till varje pris heter mantrat hos ATG.
Tråkigare travlopp än där alla bara tävlar om bästa plats/positiob bakom favoriten, efter att favoriten ivrigt viftats fram till spets, i ett tempo som kan beskrivas som på stället marsch.
Tror detta fenomen är orsaken till att svenska topphästar gång på gång får brallorna nerdragna i Frankrike, gång på gång.

Orsaken är att det inte tävlas mot de stora lamporna i högsta divisionen.
De staplar sina staket efter utan försök till konkurrens från medtävlarna få vinna guldlopp som mest kan beskrivas som ett snabbjobb hemma på stallbacken
för guldfavoriten.

Inte konstigt att våra guldfavoriter förvandlas till statister när de startar i Frankrike, där det tävlas loppet rakt igenom. Eller när de franska kusarna
besöker oss kusiner från landet för att starta i våra storlopp.

”Vi tänker på hästarnas bästa” är förklaringen till att man vägrar att tävla mot
gulddivisionens lampa, köper den förklaringen då jag är en stor djurvän.
Men för tusan, lägg dessa sömnpiller till lopp utanför V75, eftersom de förvandlar
V75 till V65.

Jag borde inte lägga ut några usla drag utan istället knalla ner till OK och köpa ett rep, med tanke på hur iskall jag är.

Får Adrian iväg Doktor Gio felfri, då får de vara bra för att slå honom.
Spik till förhoppningsvis singelprocent.

Declan, RunN Cola och Hipster AM är mycket tidiga som lågprocentare i ett
toköppen Silverdivision. Ett trehästarslås på travovalen utan upplopp.
Avslag på Pelle och Corazon de B, kraftigt överstreckad så här tidigt i veckan.

Jajjan
Jajjan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2024-03-04, 14:51   #2
 
Reg.datum: dec 2019
Inlägg: 4 684
Sharp$: 12835
Standard

Måndags Surr


V75 1) 2 Esposito står bra inne på alla sätt och vis. Vässas med barfota och bike. Är väl hästen att slå ?
9 Moses Boko har återigen surt läge men kämpade väl på Halmstad och är nog med på stregen med lite tur.
3 Vanaty Flair står stenhårt inne i Brons. Men radar upp sina 13 tider.
Har dock varit lite osäker med barfota balans tidigare. Men LIN spänner bågen. Luring.
7 Hipster K Barfota o Bike här oxå. Luring 2.

V75 2) 2 Gliding Eagle behåller dojorna på men är nog med på stregen likväl.
8 Bicc’s Tobee Pieters och Törnqvist har grymma framgångar och vinner med var och varannan häst. Surfar på vågen. Har dessutom grymma 2 och treåringar i stallet.

V75 3) 9 High On Pepper Barfota hästarna kryper väl lite närmare nu med snabba sommarbanor. Men lokomotivet tuffar nog undan i god tid. Det räcker att vinna med 3-4 längder. Inte 6-7. Inget kul lopp när 11 hästar kör om andrapriset.

V75 4) 1 Pwojtech Vrijthoth Dags att återuppta staket byggnationen efter andraplatsen senast. Smack.
5 Yucatan Diamant är väl värst emot och 2 Apollo Prophet Cal får stänkarvarningen. Paalemannen har smygform på sitt lilla stall. 8 hästar.

V75 5) Lite halvöppet sprinterlopp i min värld.
1-3-4-7-9 känns dugliga. Måstestrecket är 9 No Talking You trots läget.

V75 6) 7 Victoria L.L. Se upp i backen. Detta är en vinnartyp.
Tränaren Lilian Uglebjer är duktig och åker ofta över Öresund och Kattegatt med dugliga travhästar från Nabolandet.

V75 7) Ganska öppen Silverdivision.
4 Hipster Am är härdad i klassen och måste bevakas.
8 Triton Klarade av silver debuten på ett bra sätt. Surt läge nu igen men får Mats G till styrningen duger nog hästen. Kanske lite behagligare motstånd än senast.
9 Real Scotch är kanske bortlottad men jag gillar hästen som alltid gör sitt jobb. Står hårt inne men loppet är inte det tuffaste Silver försöket som körts. Inga blåvinnare som sticker ut.

Senast redigerad av Efterhandaren den 2024-03-04 klockan 18:29.
Efterhandaren är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2024-03-04, 16:37   #3
 
Reg.datum: aug 2011
Inlägg: 121
Sharp$: 2533
Standard

Tänkte flika in med några tidiga tankar

V75 1
2 Esposito står, som redan nämnts, fint inne i loppet och har en smaskig uppgift. Borde ha fin chans att få överta täten och svårfångad sen. Kanske vill Adrian svara om han kommer dit men att få Esposito över sig på full väg är nog ingen bra idé. Nurmos kapabla femåring kan dock bli het i spets/dödens, inte minst med maxad utrustning, och då öppnas loppet upp.

Classe har tidigare hävdat att 1 Thatś It inte fungerar med skor men hästen har på sista tiden visat motsatsen. Ändå ett snäpp upp senast när dojjorna rycktes och avslutningen var av bästa märke. Första bike aviserat och livsfarlig med lucka om Esposito agerar hare.

Förra veckans jätteskrik 9 Moses Boko såg ut som en tickande bomb hela lördagen men kusken avfyrade tyvärr inte förrän övriga var i mål. Ebbinge hade två varv på sig att kliva fram i dödens och brakvinna men satt istället kvar till upploppet och hittade enda sättet att förlora. Skorycket såg emellertid ruggigt ut och revanschen ligger på lut vilken dag som helst.

V75 2
Kapabla 9 Vanquish har polletten trillat ner för och har sett grymt stark ut vid två raka segrar i sydsverige. Förstabud på kapacitet men lite annat nu med bakspår och längre resa.

8 Biccś Tobee har inlett året starkt liksom hela Marias stall och nu får hästen återigen tävla barfota bak vilket är ett klart plus. Öppet lopp!

V75 3
9 High On Pepper ser oerhört svårstoppad ut för dagen och är ett givet spikförslag trots att motståndarna tjänar på skorycken. Kändisen 2 Click Bait brukar, som Melanders djur, behöva ett par lopp i kroppen för att vakna till på allvar och är dessutom missgynnad av full väg.

V75 4
3 Brain Game flaggade ett gäng efter senast och bikeintrycket var som man ville ha det! Nästa auto med bike ställer vi in polletterna (finalen!?) men segern kan komma redan nu trots volt och vanlig vagn. Formen är bra, hästen kan öppna och trivs i den främre träffen! Spets alternativt rygg ledaren på 1 eller 6 vore intressant. Från dödens blir uppgiften såklart värre! Potentiell chansspik om inte procenten drar iväg.

1 Pwojtech Vrijthout blir nog favorit på spets och Jepson, tidig då han bitit ifrån sig bra i den positionen tidigare.

11 Jade Sisu blandar och ger men är vass på sin bästa dag och ska inte räknas bort trots klurigt läge och hårt inne.

V75 5
Vilket rökigt lopp, här kan det gå undan!

Första tanken var att 8 Leroy Boko kommer bli farligt bra med ändringarna men hur ska han komma in i loppet? Backar Conrad är det troligen över så det återstår att gasa och då krävs trots allt lite klaff för att segerstrida.

Maxas gör även 7 Mellby Jail som också lär sändas framåt. Sägas ska, att det finns flera snabba invändigt, och första 500 kan gå rysligt snabbt.

En som kan gynnas av ett sådant scenario är 9 No Talking You som var riktigt bra i sin bikedebut och dessutom med skoryck bak. Det gick helt enkelt inte att göra något år de två som var före i mål. Gillade ändå vad jag såg av Johans springare och här kan han verkligen smyga med och köra till slut när krutröken har lagt sig. Den här gången lyser inget rött på honom och spelet hamnar säkert på annat håll.

V75 6
Stökigt lopp men chansspiken måndag kväll hamnar på 6 Zmarta Tim. En i grunden enkel häst som inte ska kunna vinna V75 men det finns faktorer som talar för. Emilia har 2/2 med hästen som dessutom har visat fin inställning när det ska avgöras. Nu aviseras även barfota fram och från springspår ligger vägen öppen för en fin löpning. Det optimala vore rygg ledaren och lucka.

V75 7
2 Declan är mitt drag denna gång! Har inte trott på honom under hela skoäventyret eftersom han känns klart bäst utan dessa på. Nu finns återigen läge för rygg ledaren (som när han skrällvann i Eskilstuna) och med plus på både utrusning och läge kliver jag gärna på Declantåget och hoppas andra har tröttnat.

1 Corazon De B. lär ha sina anhängare men erkänn att han är roligare som drag/skräll än hårt betrodd!? Bara en bland flera. 3 Run NĆola står på tur för seger och är med på fotot vid tempo liksom miljonskrällen 12 Parveny som för andra gången i livet ska gå kombinerat barfota runt om och jänkarvagn.



Mycket hinner att hända innan lördag men tidiga tankar är alltid tidiga tankar =)

Kör hårt!

Senast redigerad av grobben den 2024-03-04 klockan 21:16.
grobben är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2024-03-04, 17:15   #4
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 1 102
Sharp$: 3239
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Efterhandaren Visa inlägg
V75 1) 2 Esposito står bra inne på alla sätt och vis. Vässas med barfota och bike. Är väl hästen att slå ?
9 Moses Boko har återigen surt läge men kämpade väl på Halmstad och är nog med på stregen med lite tur.
3 Vanaty Flair står stenhårt inne i Brons. Men radar upp sina 13 tider.
Har dock varit lite osäker med barfota balans tidigare. Men LIN spänner bågen.
Luring.
7 Hipster K Barfota o Bike här oxå. Luring 2.

V75 2) 2 Gliding Eagle behåller dojorna på men är nog med på stregen likväl.
8 Bicc’s Tobee Pieters och Törnqvist har grymma framgångar och vinner med var och varannan häst. Surfar på vågen. Har dessutom grymma 2 och treåringar i stallet.

V75 3) 9 High On Pepper Barfota hästarna kryper väl lite närmare nu med snabba sommarbanor. Men lokomotivet tuffar nog undan i god tid. Det räcker att vinna med 3-4 längder. Inte 6-7. Inget kul lopp när 11 hästar kör om andrapriset.

V75 4) 1 Pwojtech Vrijthoth Dags att återuppta staket byggnationen efter andraplatsen senast. Smack.
5 Yucatan Diamant är väl värst emot och 2 Apollo Prophet Cal får stänkarvarningen. Paalemannen har smygform på sitt lilla stall. 8 hästar.

V75 5) Lite halvöppet sprinterlopp i min värld.
1-3-4-7-9 känns dugliga. Måstestrecket är 9 No Talking You trots läget.

V75 6) 7 Victoria L.L. Se upp i backen. Detta är en vinnartyp.
Tränaren Lilian Uglebjer är duktig och åker ofta över Öresund med dugliga travhästar.

V75 7) Ganska öppen Silver.
4 Hipster Am är härdad i klassen och måste bevakas.
8 Triton Klarade av silver debuten på ett bra sätt. Surt läge nu igen men får Mats G till styrningen duger nog hästen. Kanske lite behagligare motstånd än senast.
9 Real Scotch är kanske bortlottad men jag gillar hästen som alltid gör sitt jobb. Står hårt inne men loppet känns öppet. Inga blåvinnare.
Kolla gs75 på Sundbyholm inte en bakspårsvinnare, om jag minns rätt var det väl
bara Cassius som vann på V75 från bakspår på Halmstad. Cassius var bästa hästen i loppet, men hade också en hel del positionsflax i loppet.

Det är väl pepparhästen som gäller om man lirar bakspår , annars är det väl klokt av vikta spelen mot framspåren på Mantorps speedway bana?
Jajjan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2024-03-04, 17:49   #5
 
Reg.datum: dec 2019
Inlägg: 4 684
Sharp$: 12835
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Jajjan Visa inlägg
Kolla gs75 på Sundbyholm inte en bakspårsvinnare, om jag minns rätt var det väl
bara Cassius som vann på V75 från bakspår på Halmstad. Cassius var bästa hästen i loppet, men hade också en hel del positionsflax i loppet.

Det är väl pepparhästen som gäller om man lirar bakspår , annars är det väl klokt av vikta spelen mot framspåren på Mantorps speedway bana?
Ja du har nog en poäng där Jajjan ang framspårsvinnare. Men Lillunter har 2st nior som jag gillar. Och 8 Bicc’s Tobee är ett måste streck på min kupong.
Prootest Vridhojt och Victoria L.L. känns som grymma måndagsspikar. Och möjligen stänkaren Höga Pepparn ha,ha.
Det är låångt till lördags travet men egna första tankarna är oftast bäst.

Senast redigerad av Efterhandaren den 2024-03-04 klockan 17:51.
Efterhandaren är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2024-03-04, 19:03   #6
 
Reg.datum: jul 2012
Ort: Göteborg, guldheden
Inlägg: 626
Sharp$: 2900


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

I avd 1 känns det vettigt att spika 2 ESPOSITO. Brukar vinna från framspår. Röd-röd och med tanke på att det stora kollektivet senare i veckan kommer att gardera eftersom man inte vill åka ut i början, så kan man räkna med att procenten sjunker. En spik på Esposito känns som en hygglig chans att ta grepp på omgången. Lyckas det har man en V65:a kvar att lösa och har bara gjort av med 50 öre!
bosseguldheden är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2024-03-05, 12:26   #7
 
Reg.datum: dec 2019
Inlägg: 4 684
Sharp$: 12835
Standard

Spår 9 bör nog bevakas !


9 Moses Boko Stabil insats senast och är nog med på stregen på lördag oxå.
9 Vanquish Ok svårbedömd rackare som står stenhårt inne men kommer trots allt med två raka från formstallet LIN. Vid stor gaddning.
9 High On Pepper Kommentarer överflödiga.
9 Victory H.H. Kommer från seger på hemmabanan Åby. Toppform på både häst och tränare. Och kusken är helt ok. Platsrysare.
9 No Talking You Måste streck på min kupong. Spikförslag med bättre läge. Uttrarna är lyriska.
9 Never To Young Gick bra i skymundan senast trots oplacerad. Dessförinnan tre raka. Psst Orlando Vici gener sitter som en smäck på distansen.
9 Real Scotch Debut i Silver men det fixar nog tuffe Readly Expressaren. Grym skalle på hästen som vunnit hälften av sina starter och oftast är med stregen. Psst lite av följehäst.
Efterhandaren är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2024-03-05, 14:45   #8
 
Reg.datum: jul 2012
Ort: Göteborg, guldheden
Inlägg: 626
Sharp$: 2900


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Ja niorna ser stronga ut! Men Jorma från bakspår med skor ska väl EN ROMARE med Örjan och röda fötter kunna näpsa?
bosseguldheden är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2024-03-08, 15:14   #9
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 1 102
Sharp$: 3239
Standard

Funderar på att passa och bara spela vinnare på de enl mig bästa spelvärdena, som på V86
i onsdags, då jag lirade vinnare på vad jag ansåg då vara omgångens bästa spelvärden
Tiras Perla 12% och Tug of War 13%, dessa två hade agerat spikar om jag lirat V86.

Det blev några korvören, då DD och ett av vinnarliren satt, så ev går jag in på spelet trots Esposito och High On Pepper lägger sordin över tipparglädjen, likt Princess Olivia och Relevent Stride gjorde på V86 i onsdag.
En V86 omgång med jackpot garanti och given urusel ROI, då utdelning på 5 rätt utblir/uteblev.

Det luktar usel ROI ”da capo” även på V75 Mantorp, med jackpotgaranti och noll på 5:orna,
En ren V5:a.

Får fundera på om det blir två vinnarlir om 500:- (spikarna om jag skulle valt om V75), samt en liten DD på 5 rader a’ 100:-. Alternativt en liten lapp, ”A room with a view” och
med spekulativ potential.

Bestämmer mig i kväll, när jag plöjt alla 7 avdelningar.

God tur med spelbesluten.

Jajjan
Jajjan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2024-03-08, 15:45   #10
 
Reg.datum: jul 2012
Ort: Göteborg, guldheden
Inlägg: 626
Sharp$: 2900


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Jag trodde att 2 Esposito skulle sjunka i streck-% men den verkar stiga istället. 70% nu och då garderar jag nog med Winterburn. Veckans enda spik än så länge är just nu 5 Warrior´s Tale i avd 5, som ligger på behagliga 20%. Jag inser att det troliga är att 2 Esposito och 9 High On Pepper vinner sina lopp. Men jag jobbar inte så.
bosseguldheden är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2024-03-08, 15:48   #11
 
Reg.datum: dec 2019
Inlägg: 4 684
Sharp$: 12835
Standard

Nyckelkusk V75 Mantorp.


Erik Adielsson kör i samtliga lopp på V75 imorgon och har flera i min värld intressanta styrningar. Jag punktmarkerar gentlemanna kusken som kört 10000 lopp i följd utan avstängning. I de flesta av loppen.
7 Hipster K har startat sporadiskt senaste halvåret och är svårbedömd men gaddar man på med en 4-5 hästar mot 70% aren är stänkarvarningen utfärdad.
11 Jackie O.H.S. Uglebjerg har lyckats få Erik som kusk på samtliga 3 spännande starthästar på Mantorp. Jackie står lite hårt inne på sina danskepengar men vunnit 5 av sina senaste 10 starter. Klass 2 är ju som bekant Klass 2. Se upp i backen. Kul garderingsstreck.
11 Sweetman känns väl bortlottad. Matlappsjägare.
6 Caravaggio Jet hoppade bort tredje raka vinsten senast. Är med på stregen och kan vinna om min spik Wrijthout gör bort sig.
3 Farbror Melker Rikstotohärdad filur. Ganska startsnabb och bör få en fin resa. Härlig 5% are i öppet lopp. Måstestreck på min kupong.
7 Victoria L.L. Uglebjerg och Erik har perfekt läge igen och detta är min chansspik så här på fredags em. 4 vinster och 3 andraplatser senaste 7 starterna Borde duga bra här oxå. Det kanske vankas spets och slut !
10 Combat Fighter Rutinerad Rikstoto häst som går bra från alla lägen. Erik känner hästen väl och är ett tidigt streck i vidöppen Silverdivision. Dessutom skoryck.

Med lite flyt kan det bli en 2-3 vinster och 2-3 plats placeringar för skicklige och gemytlige Erik.

Senast redigerad av Efterhandaren den 2024-03-08 klockan 17:11.
Efterhandaren är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2024-03-08, 19:39   #12
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 1 102
Sharp$: 3239
Standard

Om jag lägger ett lir i morgon spikar jag Doctor Gio som jag tror brakvinner utan galopp,
samt Penthouse från Tarzans stall i dunderform, ev jobbar jag bara med en spik (dr Gio)
och 3-hästsrlåser Penthouse med Power Vacation och Ziva.

Never Young, har Berglund skjutit sönder spelvärdet på när Congatåget gröpt ur det lilla
spelvärde som fanns i början av veckan. Slutar som favorit på lördag?
Jajjan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2024-03-08, 20:35   #13
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 1 102
Sharp$: 3239
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Jajjan Visa inlägg
Om jag lägger ett lir i morgon spikar jag Doctor Gio som jag tror brakvinner utan galopp,
samt Penthouse från Tarzans stall i dunderform, ev jobbar jag bara med en spik (dr Gio)
och 3-hästsrlåser Penthouse med Power Vacation och Ziva.

Never Young, har Berglund skjutit sönder spelvärdet på när Congatåget gröpt ur det lilla
spelvärde som fanns i början av veckan. Slutar som favorit på lördag?
Bakspår på Mantorp är ingen höjdare, skrev jag i mitt första inlägg i tråden.
Klar fördel framtungt i alla lopp, dock har jag iskallt kalkylerat med en omstart,
kanske två och vips är det tilläggsspåren som smakar fågel.
Gissar att så blir det i avd 6.
Jajjan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2024-03-08, 22:26   #14
 
Reg.datum: dec 2019
Inlägg: 4 684
Sharp$: 12835
Standard

Under Radarn


9 Moses Boko 7% För en vecka sedan var hästen hårt betrodd trots byngligt läge och var med på stregen som knappt slagen. Nu i.o.f.sig andrahandare i loppet med sina 7% p.g.a en överspelad 70% are. Ok rätt favorit men 50% är mera lagom. Moses lunkar sina 13 tider utan att blinka och kan ge hockey hästen en otrevlig påminnelse om att motståndet är tuffare än någonsin i karriären.

3 Farbror Melker 5% Luring i vidöppna Klass 1. Startsnabb rackare som står bra inne och trivs på distansen. Erik har vunnit med hästen förut. Se upp.

8 Triton 4% Var spelad till 20% senast och gick bra som trea men totalt bortglömd imorgon. Ok spår 8 i auto är ju inte kul men med lite flyt kan skrällen vara ett faktum i öppna Silver försöket. Favoriten står i 22%
Efterhandaren är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2024-03-09, 05:07   #15
 
Reg.datum: jan 2012
Ort: stockholm mm
Inlägg: 882
Sharp$: 5152
Standard

Mellby Jail V75-5

jag tyckte inte han travade 100 senast på valla, redan i provstaten fick jag en notering i proogrammet o var så i loppet också även om ingen skrivit om det.

men det var för 1 månd sedan o det är en annan och bättre bana o annan balans idag. kanske uppfräschad


Man hinner knappast se annat än en 1a bakvarvsvärmning innan V75

Jättestor nurmoshäst som är 6 år o gjort 9 starter en liten varingsflagg kan vara på sin plats
incitatus är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td