Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-01-12, 19:38   #1
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 458
Sharp$: 17412
Standard

V86 Bergsåker/Solvalla 16/1


Bergsåker
Längd: 1000 m
Bredd: 21,5 m (2140 m), 21,0 m (1640 m)
Upplopp: 200 m
Open stretch: Nej
Vinklad startbilsvinge: Nej

Solvalla
Längd: 1000 m
Bredd: 20,7 m (2140 m), 21,7 m (1640 m)
Upplopp: 196 m
Open stretch: Nej
Vinklad startbilsvinge: Nej

Lördagkväll, besviken över V75 och jag börjar spana in V86 listorna lite noggrannare, party party

Avd1: 5 Zorro Swing och 6 Salong har visat fin form den senaste tiden, de tidiga spelarna har enligt mig glömt 7 Mountain Cleaver en del möter enklare motståndare nu än t.ex. Double Exposure...

Avd2: 6 Global Undecided fick för långt fram senast men avslutade ganska bra på upploppet till en 4:e plats nu är de hemma på Solvalla igen där brukar ju Nurmos hästar gå extra bra.

Avd3: Kallblod, Jan Olov Persson har "bara" två hästar till start varav den ene har pausat i 1½ månad den andra i 5 månader...6 Brenne Brakar fastnade näst senast bakom en trött ledare och fick fritt senast och avslutade då bra och gick förbi många hästar på upploppet till en 4:e plats i ett lopp där en viss Månprinsen vann...6 Brenne Brakar står alldeles utmärkt inne i loppet med med en övre gräns på 800 000kr och han har 799 216kr på kontot

Avd4: Lärlingslopp & Ungdomslopp bästa kuskarna sitter bakom 7 Wrongdoer (Anders Eriksson) 12 Grammofon (Emilia Leo) enligt mig men 9 Grand Illusion och 10 Uret är nog snäppet vassare hästar och bakspår kan vara helt okej i ett lärlingslopp där det ofta gasas en del ifrån start.

Avd5: Vart hamnar 1 Arnei´s Best Boy från start? Kan troligen inte svara upp ledningen men får den lucka kan den bli farlig. Gick bra bakom Tsar Brodde senast. 5 M.C.C Orlando fick långt fram senast och avslutade snabbt på upploppet utan att nå en framskjuten placering. 11 Dardonas känns inte lika vass nu när den inte kommer åt spets. 12 Our Soleado är bra och tål grovjobb senast kördes den mestadels i dödens och blev bara slagen av en Special Major som kördes i ryggar fram till upploppet. 9 Bältra Spider står fint inne i loppet om kommer ifrån en seger mot okej motstånd.

Avd6: 2 Cyborg ledde länge senast dock spetsade den från spår 1 på volten blir svårare nu från spår 2 men skulle den med ett halv mirakel att spets därifrån är detta loppet ett halvt varv kortare. 8 Nesta Bob har en fin resultat rad där nästan bara vinsten saknas och spår 8 i volten behöver inte vara så illa.

Avd7: 4 Tayson Bi skrek den nästagångare om på nyår när den fick backas "fri" sent men blev var för kort till mål för att hinna fram då Dream Night Palema med Åke Svanstedt höll undan. 7 Survival Kit har börjar bygga ett staket i sin resultat lista men spår 7 och på sprinterdistans ställer ju en del frågetecken. 11 Mrs Lindy med ett dåligt spår men lättare motstånd nu en senast och spännande med O.Kylin Blom istället för Ulf Ohlsson denna gång se om det ge något.

Avd8: Björn Goop med två bra hästar i loppet kör själv 1 Topspin kan den hålla upp ledningen här? Tveksamt va...Men gör den de har en bra statistik där 2 av 2 från spets. 3 Arvika by Knight leverarade inte alls som favorit förra veckan formen verkar inte sitta där, i samma lopp spurtade dessutom 7 Fast Moving Cash bra till andra plats.
11 Imma Hanover var också med i det loppet fick ett tufft lopp i dödens och blev omsprungen av en hel del på upploppet.

Trevlig Lördagkväll på er!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Dahle (+8), AmaerildeRimfrost (+9), Gotland (+10), Heppson (+2), NAFETS (+5), Bowery (+5), Dahle (+8), sigh (+5), Torstens (+5), CalleP (+5)

Senast redigerad av viking90 den 2019-01-13 klockan 20:17.
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-13, 18:56   #2
 
Reg.datum: jun 2018
Inlägg: 5 382
Sharp$: 4405
Standard

Efter en nästintill helt travfri helg var jag tvungen att slå en koll på onsdagens tävlingar.
Avd 3 samt 4 känns ju vidöppna, kallblodsloppet tycker jag inte det känns som att nån är helt borta, rätt dryg distans med. Här kan det smälla tror jag, likadant med lärlingarna.. är aldrig att lita på. Precis som viking nämnt här ovan så tror jag så här på söndag kvällen att grammofon kan ha en vettig vinstchans, får väl se vart procenten tar vägen.

Tänkbara spikar såhär tidigt in på omgången kan tänkas vara ZORRO SWING, GLOBALEN samt TOPSPIN

Roliga drag- AVD 5 UPBEAT MUSIC
AVD 6 - UKULELE FRONTLINE

Hela omgångens miljondrag- AVD 7 CALLE LADAY 0% i skrivande stund, vinna kanske är långsökt men denne är inte så tokig! Varit ute i ganska enkla lopp senaste 2 av 3, men sist hade den bricka 11 och vinnaren där var ingen mindre än toutre, kolla in Calles spurt när den går ut i 3e spår sista kurvan. PASS UPP, jag tar med den på alla lappar onsdag.

Lycka till!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Dahle (+8), Heppson (+5), sigh (+5)

Senast redigerad av Bowery den 2019-01-13 klockan 19:10.
Bowery är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-14, 19:56   #3
 
Reg.datum: maj 2017
Inlägg: 869
Sharp$: 4380
Standard

AVD 7 CALLE LADAY
kire1111 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-15, 09:30   #4
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 735
Sharp$: 37610
Standard

Tidiga spikar är Global Undecided (står vettigt till och bör ha bra chans i det här gänget) och Guli Tor (Bra spår och det är dags för en vinst i regi Persson).
Shooter är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-15, 14:11   #5
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 740
Sharp$: 9128
Standard

Sharps Travexpert Dahle ansvarar för veckans spelförslag till morgondagen och här kommer några av hans tidiga tankar:


--------------------------------------------------------------------------------------------------

Det är Bergsåker och Solvalla som delar på veckans V86 och här kommer mina första tankar inför morgondagens omgång.


V86-1
Första loppet går över 2640m och favorit blir nr.5 Zorro Swing. Gjorde det bra sist på V75 från dåligt läge och avslutade snabbt som trea bakom Exklamation Mark och Its Showtime Zaz. Lättare motstånd denna gång och solklar förstahäst.

Men nr.6 Salong har bjudit på grymma avslutningar och är inte långt efter i ranken här. Mitt tredje streck hamnar på nr.7 Mountain Cleaver som har mycket fart i kroppen och jag blir inte förvånad om man vinner detta. Sist var hon med i ett lopp som vanns av Double Exposure.

Streckar vi på mer är det nr.10 Doctor Doxey Zenz som har gått en hel del lopp på V75, men brukar gå bäst från framspår.


V86-2
Nr.6 Global Undecided hann inte fram sist på V75 från spår 10, men gick bra till slut fram till fjärde platsen. Stor favorit men det är den bästa spiken i omgången. Jorma ska bara sätta denna straffspark.


V86-3
Kallblod och lång distans. JOP blir favorit med nr.2 Guli Tor. Nu med lopp i kroppen. Janne verkar vara uppåt och tror på bra chans. Svårt lopp tycker jag och vill helst inte spika i kallblodslopp då de är osäkra och kan galoppera precis när som helst. Nr.10 K.A. Priol, nr.12 Bonaldo och nr.6 Brenne Brakar är alla tidiga streck emot. Men man får plugga mer i detta lopp fram till inlämning.


V86-4
Anders Eriksson tillbaka i sulkyn på nr.7 Wrongdoer och det kan vara lösningen. Loppet känns i övrigt rätt ojämnt och kan troligtvis lösas med några få hästar. I första hand nr.12 Grammofon (nu med Emilia Leo), nr.5 Incora Zon och nr.11 Day of Love.


V86-5
Här är jag inne på att Daniel Wäjersten som kör nr.5 M.C.C Orlando har väldigt bra chans och känns som ett spikförslag. Hade dåligt läge sist på V75 men avslutade helt ok. Bra spår nu och lättare motstånd. Hoppas Daniel trycker sig till spets och då blir ekipaget svårslagna. Som det ser ut nu så blir det spik på 5.


V86-6
Här tror jag skrällen kommer och jag kommer helgardera. Första strecket ger jag till nr.1 Enjoys Pajazzo som har bästa läget och kan få loppet. Man siktar på antigen spets eller rygg ledaren. Men som sagt, här blir det troligtvis en helgardering i hopp om skräll.


V86-7
Nr.7 Survival Kit radar upp segrarna tillsammans med Ulf Eriksson. Ekipaget trivs verkligen ihop och här blir man favorit med all rätta. Går bra på alla distanser och det ska vara bra chans till seger igen.

Nr.11 Mrs Lindy går ner i klass men har ett dåligt spår, behöver maxklaff. Nr.4 Tyson Bi fick sen lucka och föll på målfoto senast, revansch nu? Nämner också nr.5 Duke of Mearas och nr.3 Staro Kickback som har fina lägen över kort distans.


V86-8
I avslutningen kommer Björn Goop med två hästar som är betrodda båda två. Själv kör han nr.1 Topspin, medan Calle Jepson rattar nr.3 Arvika By Night. Båda ses med chans.

Men jag gillade avslutningen på nr.7 Fast Moving Cash senast. Kanske skulle man vunnit för att man skulle varit helt nöjd med insatsen, men vinnaren (Barry Wadd) svarade bra i spets. Nu är det bara ston emot och gör man om loppet man gjorde sist så är det bra chans att vinsten kommer nu istället.

Nr.5 Micro Lady förstärks i sulkyn av Jorma och den måste med, samt nr.4 Bear Victory som också blir förstärkt i sulkyn i form av Sir Tobby. Här blir det nog att strecka några stycken.


--------------------------------------------------------------------------------------------------


Spelförslaget kommer ut under onsdagskvällen i sin helhet och omgången är öppnad för inköp nu för de som har tagit plats i laget.



Sharps Travexperter lirar även "egna" lappar hos vårt ombud. Här finns flera varianter av storlekar och upplägg.

För er som ännu inte hittat dit så har ni länken här:

https://tillsammans.atg.se/inbjudan/437M-DGRV-71499



Lycka till!
__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
viking90 (+8)
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-15, 15:37   #6
 
Reg.datum: maj 2017
Inlägg: 869
Sharp$: 4380
Standard


1
5ZORRO SWING
2
6GLOBAL UNDECIDED
3
1234610
4
4579101112
5
512
6
126
7
9CALLE LADAY
8
1357911
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Bowery (+5)
kire1111 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-15, 16:48   #7
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 458
Sharp$: 17412
Standard

7 Mountain Cleaver i avd 1 struken nu, känns som ett stensäkert lås just nu på Zorro Swing och Salong får väl försöka analysera sönder loppet och hitta spiken...
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-15, 16:52   #8
 
Reg.datum: jun 2018
Inlägg: 5 382
Sharp$: 4405
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av kire1111 Visa inlägg

1
5ZORRO SWING
2
6GLOBAL UNDECIDED
3
1234610
4
4579101112
5
512
6
126
7
9CALLE LADAY
8
1357911
Också fått upp ögonen för Calle ser jag
Bowery är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-15, 20:25   #9
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 458
Sharp$: 17412
Standard

Ni har väl inte glömt/missat att säkra er en andel till morgondagens V86:a?

Vissa av oss visar gryende form, Gotlands satte GS75 i lördags men en utdelning på 10k,
Dahle hade sex rätt och en första reserv på V75 i lördags så där var det nära fullpott också. Dessa två, plus mig själv lägger andelarna imorgon!

Min egna form är sisådär satte åtminstone Lunch Dubbel idag till dryga 26 gånger pengarna! Så formen är förhoppningsvis på uppåtgående här med!

Länk till ombudssidan har ni här under :

https://tillsammans.atg.se/inbjudan/2GMP-6BFK-71499
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 00:26   #10
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Jens Eriksson påstar att han möter ett enklare gäng nu! Haha kolla vilket gäng 4 Rosso Pomodoro mötte dem två senaste gångerna, Eva I.H. o Vic de Luxe! 14,4am på väldigt tung bana. Jobbigt med en trött John Östman dock. Tror inte Jens vinner om han får samma tryck av Salong över 2640m. Då vinner ingen av dem och 4 eller 10 borde ta det då. Skulle vilja spika Jens men vågar inte speciellt när Atg har honom under nyheter. Alla snack hästar torskar nästan alltid. Dessutom har både Salong och Zorro inte lika mycket pengar på sig som nr 4 och 10 men form slår klass jag vet. Tror det kan bli riktigt bra betalt imorgon och jag vill varna för några hästar:

Avd1. 4, 10 som ni vet.

Avd2. 5 M.T. Malkin (har slagit Whos Who) säger kanske inte så mycket nu men har en 12,7am tid som bäst, vet dock inte formen? Även 3 och 11, Örjan och Björn går aldrig att räkna bort. Björn Röcklingers häst är helt ok oxå. Skulle Jorma göra bort sig med omgångens största favorit så bör dessa tas med.

Avd3. Har ingen koll på Kallbloden här förutom att 2 Guli Tor nog är bästa hästen skulle jag tro med ett bra spår. Spik 48% helt ok.

Avd4. Tror att nån av tjejerna vinner, kvittar vilken. Helgardera eller ta bara brudarna

Avd5. Varnar för 2 Ready Lane som har ett lopp i kroppen (kolla arkivet och se vilka lopp den varit ute i och redan i comebacken gjorde från spår 15 senast. Brukar faktiskt köras av Daniel Wäjersten som är favorit i loppet. Varnar även för 9 Bältra Spider som skrällvann senast.

Avd6. Öppet lopp men spåren borde vara avgörande här 1,3,6,7 volt. 2 Cyborg om den kommer till från spår 2 men kan bli galopp eller säker start och hamna på vingel.

Avd7. 3 Staro Kickback är snabb ut liksom 4 Tyson Bi kan bli körning vilket gynnar 5 Duke of Mearas 7 Surivival Kit och speciellt 11 Mrs.Lindy. Tror att dessa hästar räcker om man nu inte spikar 7 men spåret är ju uruselt över kort om den nu inte kan vinna från dödens. Lurigt.

Avd8. Ta det ni har råd med. Öppet Öppet! Men mina skrällar är 4,9,11. Tänkte först chansspika 7 Fast Moving Cash som är värd en vinst men tråkigt spår och trött kusk gör nog att jag garderar med många.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
viking90 (+8), tosjodin (+10)

Senast redigerad av HuBBaBuBBa den 2019-01-16 klockan 00:44.
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 09:00   #11
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 364
Sharp$: 2065
Standard

9 Lovely Secret i sista avd. Veckans smocka eller blir det skrik?
NAFETS är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 09:11   #12
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 740
Sharp$: 9128
Standard

Och så strök man Zorro Swing!
__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 09:41   #13
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 735
Sharp$: 37610
Standard

Då har de strukit 2 av mina 3 streck i första loppet. Därmed så framstår även Salong som en spik. Den kommer dock få många streck och går från vinterbana till Bergsåkers. Det bör inte vara några problem.
Shooter är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 09:54   #14
 
Reg.datum: jun 2018
Inlägg: 5 382
Sharp$: 4405
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Gotland Visa inlägg
Och så strök man Zorro Swing!
Neeeeej!!! Värsta strykningen, hade varit underbart till 40-50% att inleda med den, tror den hade varit stenklar. Typiskt , bara påbörja ny jakt då
Bowery är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 13:05   #15
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 735
Sharp$: 37610
Standard

Jag läser att en del tycker att det är en jättesvår omgång. Själv tycker jag att den på förhand inte alls ser så svår ut, utöver att det alltid är svårt med V86 och V75.
Shooter är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 13:26   #16
 
Reg.datum: maj 2017
Inlägg: 869
Sharp$: 4380
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Jag läser att en del tycker att det är en jättesvår omgång. Själv tycker jag att den på förhand inte alls ser så svår ut, utöver att det alltid är svårt med V86 och V75.
Är ju då det brukar bli en total omöjlig rad, när man tycker det ser lätt ut. Någon som spikar fel o gör raden på två min som förmodligen sätter raden idag. Bergsåker lär det ju skrälla som vanligt o någon självklar spik finns inte vad jag kan se, 70 % med klantio tex nja, favorit spår 7 1640 ett sto 50 %, kallblod o lärlingar kan väl vad som helst hända

Senast redigerad av kire1111 den 2019-01-16 klockan 13:39.
kire1111 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 14:09   #17
 
Reg.datum: jul 2017
Inlägg: 5 021
Sharp$: 14789
Standard

V86 ideer

Första avd så ströks en tänkbar spik. Nu tycker ja de blev lite mer öppet och tror de kan gynna 8 Ippon Futura som gynnas verkligen av den långa distansen ! Tror den kan ta den klara A-hästen Salong nu ifrån spets faktist ! Och kommer gardera här med ett par hästar ‘
6-8-9-10 tror ja man kan komma långt på i första .
Andra avd har vi en mega favorit som borde ta hem detta , än så länge har ja spik på den .. Även dem kan vinna och v86an kan ge mycket.Men om man vill gardera så är 3 Mr Deauville en spännaden häst felfri o plus plus på kusk ..
6 Global Undecided spik
Tredje avd är ett kallblodslopp , gillar verkligen kallblod . Distans 2640 m.
Tror faktistk att favoritern Guli tor ordnar detta i detta lopp, en start i nytt regi Persson . Han låter uppåt kan nog få överta spets,har ett bra andra spår också . Känns som J O Perssons hästar kommer mer om er nu , bra form på stallet ! Spik för min del . Till bra procent.
2 Guli Tor spik
Fjärde avd Ett lärlings o ungdomslopp som oftast det kan hända saker . Ja tar faktiskt ställning i detta lopp där oftast många tar o slösar streck. Inne på att 11 Day of love bara tar hem detta , ska tydligen ha bike också vet inte om den har haft de tidigare men är ju ett plus ..Vunnit med Nordemo tidigare också. Så blir en bank på den !
11 Day of Love spik
Femte avd här kommer mitt starka lås i omgången och de är mellan 5-12 som nog gör upp om detta spets o smygning på dessa. 5 MCC Orlando och 12 Our Soleado den senare haft tuffa lopp på v7an . Ska köras snällt å komma på upploppert säger Dunder kan va nyttigt för den , vart länge på spika men dem låter uppåt på favoriten också så tar två här !
Lås 5 MCC Orlando och 12 Our Soleado
Sjätte avd kort lopp med volt tycker det är ett av de öppnaste loppen i omgången . Tycker favoriten borde vunnit sist för att få mitt förtroende så tycker det är kass favo men ja kan ha fel. Tror mer på 1 Enjoys Pajazzo med P G Norman, hoppas hans hästar kan komma igång igen . Bra spår kan få en fin smygare till upploppet å ta ner dem då ! Annars kan nr 6 Emotion Man va typsikt spets o slut vinnare ! Sedan har vi skrällen 3 Linda Sånna med Örjan upp och det kan va en stor skillnad och en effekt .
Skrällbud 1-3 Enjoys Pajazzo o Linda Sånna.
Sjunde avd Borde gå att fälla favoriten här på kortdistans , menar 7 Surival kit som kan få en tung resa men kan också klara de så kan mycket väl vara helt överlägsen här men ja vill fälla och har några roliga nämner , 11 Mrs Lindy som spurtat som ett genu de senaste ! Tror den kan bli farlig om tempo !
Kul med Oskar K Blom på också .
11 Mrs Lindy kul drag i annars öppet lopp
rankar 11-7-5-9 som a hästar .
Åttonde avd också ett öppet lopp som ligger lite i goops händer va som kommer hända med hans två uppsittningar i loppet ! Själv kör han 1 Topspin och C J jeppson 3 Arvika by Night. Kan han låsa loppet lr kan någon annnan störa någon av dem i spets striden ? Ja tror och känner att de behövs mycket streck i sista många som låter uppåt med sina ! Örjan tror mycket på 2 och finskan 9 är la stallskriket i omgången !
Rankar 1-2-9-11 som A hästar sen tror ja kör ett par till streck men ej vilka än.
Var en snabb genomgång för mina ideer ikväll sharpers !
Ni som vill köpa en andel så finns ja på atg tillsammans . TeamDiesel
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
viking90 (+8)

Senast redigerad av zimonzzon85 den 2019-01-16 klockan 14:20.
zimonzzon85 är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 14:18   #18
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 735
Sharp$: 37610
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av kire1111 Visa inlägg
Är ju då det brukar bli en total omöjlig rad, när man tycker det ser lätt ut. Någon som spikar fel o gör raden på två min som förmodligen sätter raden idag. Bergsåker lär det ju skrälla som vanligt o någon självklar spik finns inte vad jag kan se, 70 % med klantio tex nja, favorit spår 7 1640 ett sto 50 %, kallblod o lärlingar kan väl vad som helst hända
Salong har en bra chans nu när de två värsta motbuden är strukna. Global Undecided står med tre ben i mål. Guli Tor toppchans. Sen har vi ju Wrongdoer som vinner när som helst. Utmanas främst av 10,11 och 12. Och så fyra till lopp där en hand full hästar kan vinna. 900 kr på ramen, så det ser ut som ett bra underlag för reducering. I så fall skulle jag tro att det mest handlar om huruvida U-hästarna sitter.
Shooter är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 14:37   #19
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 740
Sharp$: 9128
Standard

Onsdag igen och vi tar NYA TAG med ombudslapparna!

Det börjar fyllas upp nu bland andelarna så in och hugg en till kvällens lopp!
Denna vecka finns följande fyra varianter att tillgå:

Sharps Lilla - 41kr/25 (max 2ggr) - Läggs i afton av Dahle

Sharps Snackisar - 102kr/25 (max 2ggr) - Här liras dragen från dagens tråd. Snickras ikväll ihop av Viking

Gotlands Grymmaste - 150kr/24 (unik) - Här spelar jag en lapp med två spik. Lämnas endast in en gång och om minst 17 sålda.

Sharps Stora - 306kr/12 (unik) - Viking komponerar denna ikväll. Lämnas endast in en gång och vid minst 8 sålda.


Lapparna hittar ni Här:
https://tillsammans.atg.se/inbjudan/2GMP-6BFK-71499


Häng på!
__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 14:54   #20
 
Reg.datum: maj 2017
Inlägg: 869
Sharp$: 4380
Standard

V86
Inlämnat: 2019-01-16, 15:49
Solvalla, Bergsåker
Onsdag 2019-01-16
Start: 20:30
Kostnad: 5,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 4, 6 (10, 9)
2: 3 Mr Deauville (5, 11)
3: 2 Guli Tor (6, 5)
4: 7 Wrongdoer (10, 11)
5: 2, 3, 8, 11, 12 (6, 7)
6: 2, 9 (5, 1)
7: 9 Calle Laday (4, 7)
8: 9 Lovely Secret (1, 2)

2x1x1x1x5x2x1x1 = 20 rader.
20 x 1 x 0,25 kr = 5,00 kr.
Totalt: 5,00 kr.
kire1111 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 15:31   #21
 
yoozoos avatar
 
Reg.datum: maj 2012
Inlägg: 2 142
Sharp$: 8103
Standard

Mitt tidiga lir blir enligt nedan, känns ovanligt knepigt men nån gång ska väl även jag kunna hitta en åtta

V86-1: 6, 10 (4, 9)
V86-2: 6 Global Undecided (11, 3)
V86-3: 1, 2, 3, 10 (6, 5)
V86-4: 7, 10, 11 (12, 9)
V86-5: 2, 5, 8, 11, 12 (3, 9)
V86-6: Emotion Man (2, 1)
V86-7: 4, 7, 9 (5, 3)
V86-8: 1, 7, 9 (3, 4)

2x1x4x3x5x1x3x3 = 1080 rader
yoozoo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 15:51   #22
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 458
Sharp$: 17412
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Gotland Visa inlägg
Onsdag igen och vi tar NYA TAG med ombudslapparna!

Det börjar fyllas upp nu bland andelarna så in och hugg en till kvällens lopp!
Denna vecka finns följande fyra varianter att tillgå:

Sharps Lilla - 41kr/25 (max 2ggr) - Läggs i afton av Dahle

Sharps Snackisar - 102kr/25 (max 2ggr) - Här liras dragen från dagens tråd. Snickras ikväll ihop av Viking

Gotlands Grymmaste - 150kr/24 (unik) - Här spelar jag en lapp med två spik. Lämnas endast in en gång och om minst 17 sålda.

Sharps Stora - 306kr/12 (unik) - Viking komponerar denna ikväll. Lämnas endast in en gång och vid minst 8 sålda.


Lapparna hittar ni Här:
https://tillsammans.atg.se/inbjudan/2GMP-6BFK-71499


Häng på!

Satte lunch Dubbel andra dagen i rad idag på två rader så min form börjar komma
Gotland satte ju dit GS75 i söndags så hans form är ju väl dokumenterad.
Dahle smäller ju till titt som tätt!

Lilllördag då är det väl trevligt med lite spänning på kvällen?!
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 15:56   #23
 
Reg.datum: nov 2014
Inlägg: 5 664
Sharp$: 50025
Standard

Jens Sjödén V86 Bergsåker/Solvalla på Service Plays
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
viking90 (+1)
hoola är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 16:06   #24
 
Reg.datum: okt 2012
Ort: Norrbotten
Inlägg: 141
Sharp$: 1368
Standard

Min syn på dagens V86:a

Avd1: 4 Rosso Pomodoro verkar på gång bra läge spets ? chansspik?
Övriga A hästar 6 Salong och 10 Doctor Dozey Zenz. Skrällbud 8,9,11

Avd2: A häst 6 Global Undecided inget fel att spika denna men roliga bakom främst 3,5,11

Avd3: A häst 2 Guli Tor kan vara klar efter JOP förberedelse många bakom om man garderar.

Avd4: 7 Wrongdoer Runt om motbud 1,10,11,12

Avd5: Spets och slut 2 Ready Lane ? garderingsbud 3,5,11,12 eventuellt 8

Avd6: Spik 6 SoS klart bästa hästen bra läge pilot ok att vända upp från springen.

Avd7: 4 Tyson Bi första häst garderingar 3,5,7,9,11

Avd8: Alla Min ranking ordning: 4,9,5,11,1,3,2,7,6,12,10

Lycka till alla
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
tosjodin (+10)
NORTHLAD är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 16:26   #25
 
trance_errors avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Ort: Stockholm
Inlägg: 6 295
Sharp$: 1093
Standard

Spikar Salong och Tayson Bi
trance_error är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 16:37   #26
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 141
Sharp$: 704
Standard

Min åsikt är att det är livsfarligt att spika Salong och speciellt med ny kusk. Den hästen är inte lättkörd och dessutom ny bana OCH ny kusk. Hästen bestämmer, minst lika mycket eller mer, än kusken. En dålig dag, så går hästen bara dit han vill och hur fort han vill, eller galopperar. Han KAN såklart vinna, men spik?
plumpi är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 16:38   #27
 
Grants avatar
 
Reg.datum: okt 2012
Ort: Slättelynga
Inlägg: 2 442
Sharp$: 6099
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av kire1111 Visa inlägg
Är ju då det brukar bli en total omöjlig rad, när man tycker det ser lätt ut. Någon som spikar fel o gör raden på två min som förmodligen sätter raden idag.
Nej, den som spikar fel sätter inte raden. Tvärtom.
En förutsättning för att sätta raden bygger oftast på
att man spikar rätt. Annars är spiklöst ett alternativ.
Att hitta rätt är lika lätt som vanligt. Samma rad
som alltid, samma spår och samma kuskar.
Garanterat att raden inte blir 9-9-9-9-9-9-9-9 ikväll.

Och skulle den bli det så ska jag dricka vatten imorgon. Garanterat.

Mvh Uffe
__________________
"Why "ATGtillsammans" is a model for future lottery games"

Senast redigerad av Grant den 2019-01-16 klockan 16:40. Anledning: Garantiåtagande.
Grant är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 16:40   #28
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 735
Sharp$: 37610
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av plumpi Visa inlägg
Min åsikt är att det är livsfarligt att spika Salong och speciellt med ny kusk. Den hästen är inte lättkörd och dessutom ny bana OCH ny kusk. Hästen bestämmer, minst lika mycket eller mer, än kusken. En dålig dag, så går hästen bara dit han vill och hur fort han vill, eller galopperar. Han KAN såklart vinna, men spik?
Enligt tränaren så är hästen okomplicerad.

Kan Salong vara en spik nu när Zorro Swing är ute ur matchen?
- Det vet inte jag utan det är upp till spelarna, men hästen tränar bra och allt har fungerat som det ska efter senast. Jag kommer inte ge Oskar några körinstruktioner, han är så duktig och påläst ändå, och hästen är så okomplicerad så jag behöver aldrig ändra på något i utrustningen heller.
Shooter är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 16:42   #29
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 141
Sharp$: 704
Standard

Sa inte Widman igår att nr 4 Bear Victory i sista ska passas mycket noga? Den mannen har koll på Solvalla och dessa hästar.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
tosjodin (+10)
plumpi är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 16:45   #30
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 141
Sharp$: 704
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Enligt tränaren så är hästen okomplicerad.

Kan Salong vara en spik nu när Zorro Swing är ute ur matchen?
- Det vet inte jag utan det är upp till spelarna, men hästen tränar bra och allt har fungerat som det ska efter senast. Jag kommer inte ge Oskar några körinstruktioner, han är så duktig och påläst ändå, och hästen är så okomplicerad så jag behöver aldrig ändra på något i utrustningen heller.
Så kan ju Thule säga, det är hans häst, (han är säkert okomplicerad hemma då), men jag har sett denna krabat hela hans liv och alla lopp och jag håller inte med. På banan är han en envis sort. Dessutom brukar han få skadebekymmer efter x antal lopp. Allt detta kan givetvis ha gått över nu. Det var bara en varning, take it or leave it.
plumpi är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 17:03   #31
 
Reg.datum: maj 2013
Inlägg: 4 038
Sharp$: 2231
Standard

Tycker oxo att det ser lätt ut så provar med lite outsiders för att jobba in värdet+fegar ut o dubblar i sista

V86
Inlämnat: 2019-01-16, 17:42
Solvalla, Bergsåker
Onsdag 2019-01-16
Start: 20:30
Kostnad: 0,50 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 6 Salong (10, 4)
2: 6 Global Undecided (11, 3)
3: 2 Guli Tor (10, 6)
4: 7 Wrongdoer (10, 12)
5: 5 M.C.C.Orlando (11, 12)
6: 6 Emotion Man (2, 1)
7: 9 Calle Laday (7, 4)
8: 7, 9 (1, 3)

1x1x1x1x1x1x1x2 = 2 rader.
2 x 1 x 0,25 kr = 0,50 kr.
Totalt: 0,50 kr.
Rättningskod: BFB NTC CGJ
coolmanriver är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 17:21   #32
 
Reg.datum: jun 2018
Inlägg: 5 382
Sharp$: 4405
Standard

BG har problem med flyget ..
Bowery är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 17:23   #33
 
Reg.datum: feb 2013
Ort: Anderstorp
Inlägg: 539
Sharp$: 5111
Standard

Jag tror på svår rad denna onsdagskvällen, den enda " givna " och en av de tre o ligatoriska spikarna ikväll kommer i,
Avd 2 nr 6 Global Undecided 71% som bara är bäst en klasshäst

Sen har jag fastnat för en storskräll som andra spik.
Avd 5 nr 9 Bältra Spider 2,3%, bevisad form, rikaste hästen, vunnit bakifrån då det är lite diffusa insatser på 11,12 sista lopp så spikar jag emot.

Tredje spiken lite snack om den här på sharps kommer i.
Avd 7 nr 9 Calle Laday 4% lyser oxå form om den, skulle Survival Kit få en punchig start
och bli hängande i spåren och Calle får ett lopp i andra, tredje ytter är skrällen ett faktum.

Lycka till
__________________
Lita på ditt första intryck, krydda med lite sharpsexpertis... Succé
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Kocken14 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 17:29   #34
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 141
Sharp$: 704
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av plumpi Visa inlägg
Så kan ju Thule säga, det är hans häst, (han är säkert okomplicerad hemma då), men jag har sett denna krabat hela hans liv och alla lopp och jag håller inte med. På banan är han en envis sort. Dessutom brukar han få skadebekymmer efter x antal lopp. Allt detta kan givetvis ha gått över nu. Det var bara en varning, take it or leave it.

I övrigt har Gabriella Laestander skrutit ett tag om Rosso Pomodoro, han har ännu inte vunnit i hennes regi, kanske dags idag?
plumpi är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 17:37   #35
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 458
Sharp$: 17412
Standard

Dardanos vinner väl endast om det skulle komma till ledning?

Vunnit en gång från bakspår men då hade den rygg på en startsnabb häst och satt i ledningen efter några hundra meter trots bakspår.
M.C.C Orlando kommer väl aldrig släppa ledningen om Oskar J prövar och då blir Dardanos kvar i dödens och kommer väl inte vinna.

Lämnar den utanför lappen...på 7 hästar.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Bowery (+2)
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 17:46   #36
 
Reg.datum: jun 2018
Inlägg: 5 382
Sharp$: 4405
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av viking90 Visa inlägg
Dardanos vinner väl endast om det skulle komma till ledning?

Vunnit en gång från bakspår men då hade den rygg på en startsnabb häst och satt i ledningen efter några hundra meter trots bakspår.
M.C.C Orlando kommer väl aldrig släppa ledningen om Oskar J prövar och då blir Dardanos kvar i dödens och kommer väl inte vinna.

Lämnar den utanför lappen...på 7 hästar.
Håller helt med ! Jag lämnar den utanför på 3 hästar haha .. nej vara, men bakspår på just den känns iskallt
Bowery är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 17:47   #37
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 145
Sharp$: 57002
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Jag läser att en del tycker att det är en jättesvår omgång. Själv tycker jag att den på förhand inte alls ser så svår ut, utöver att det alltid är svårt med V86 och V75.
Kom precis hem och slog på atg live. Ser ut som att svårighetsgraden kommer öka när man ser vädret och banorna i Stockholm och Sundsvall. Speciellt på Solvalla ser det vanskligt ut. Är väl dessutom där många hästar som inte är så vana att tävla med brodd som det sägs krävas där i kväll, och det är ytterligare en faktor som är svår att räkna på.
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 17:49   #38
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 141
Sharp$: 704
Standard

Stall Martin P Djuse
1 tim ·
Bergsåker ikväll, innan tävlingarna tränade Outstanding Liss och under kvällen har vi två startande hästar:
Lopp 1: Khotol gör debut men hon är väldigt grön än så länge och kommer att få starta igång. Spåret passar bra, hon bör gå felfritt, och får ett fint lopp. Öppet huvudlag.
Lopp 6: Ippon Futura har haft en paus och laddat batterierna, träna bra hemmavid men kanske behöver loppet för att komma i form. Annars passar förutsättningarna ikväll bra och han är inte speciellt missgynnad av att tävla med skor och brodd. Förmodligen halvstängt men det bestäms efter värmningen.
plumpi är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 17:57   #39
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 735
Sharp$: 37610
Standard

Favoritbetonat hittills på bägge banorna.
Shooter är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 18:01   #40
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 740
Sharp$: 9128
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av viking90 Visa inlägg
Dardanos vinner väl endast om det skulle komma till ledning?

Vunnit en gång från bakspår men då hade den rygg på en startsnabb häst och satt i ledningen efter några hundra meter trots bakspår.
M.C.C Orlando kommer väl aldrig släppa ledningen om Oskar J prövar och då blir Dardanos kvar i dödens och kommer väl inte vinna.

Lämnar den utanför lappen...på 7 hästar.
Citat:
Ursprungligen postat av Bowery Visa inlägg
Håller helt med ! Jag lämnar den utanför på 3 hästar haha .. nej vara, men bakspår på just den känns iskallt
Och jag spikar MCC!

__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Bowery (+2), viking90 (+1)
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 18:11   #41
 
Reg.datum: jun 2018
Inlägg: 5 382
Sharp$: 4405
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Gotland Visa inlägg
Och jag spikar MCC!

3-5-12 blev det för mig kan inte riktigt släppa upbeat till 3 %

Kanske blir 2-5-12 , håller sig 2 i trav kan den säkerligen spåra runt om

Senast redigerad av Bowery den 2019-01-16 klockan 18:20.
Bowery är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 18:42   #42
 
Reg.datum: jul 2013
Inlägg: 5 645
Sharp$: 3179
Standard

V86
Inlämnat: 2019-01-16, 19:40
Solvalla, Bergsåker
Onsdag 2019-01-16
Start: 20:30
Kostnad: 525,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 4, 6, 8, 9, 11 (10, 1)
2: 6 Global Undecided (11, 3)
3: 2, 6, 12 (10, 1)
4: 7, 10 (12, 11)
5: 2 Ready Lane (5, 11)
6: 1, 2, 5, 6, 9 (7, 3)
7: 4, 9 (7, 5)
8: 2, 3, 4, 6, 7, 9, 11 (1, 5)

5x1x3x2x1x5x2x7 = 2100 rader.
2100 x 1 x 0,25 kr = 525,00 kr.
Totalt: 525,00 kr.
Rättningskod: OMG OMG WTF
__________________
Det man lär sina barn lär man sina barnbarn
asgaya3141 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 19:11   #43
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 458
Sharp$: 17412
Standard

Dagens Sharps.se Snackisar inlämnad!


V86
Inlämnat: 2019-01-16, 20:10
Västertorps Spel & Tobak, Sharps Snackisars andelsspel
Solvalla, Bergsåker
Onsdag 2019-01-16
Start: 20:30
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 4, 6, 8, 10 (9, 1)
2: 3, 5, 6, 11 (1, 4)
3: 1, 2, 3, 6, 8, 10, 12 (11, 7)
4: 7, 11 (3, 10)
5: 2, 5, 9 (12, 8)
6: 6 Emotion Man (2, 7)
7: 4, 9 (7, 3)
8: 1, 3, 4, 9, 11 (7, 5)

4x4x7x2x3x1x2x5 = 6720 rader.
6720 x 1 x 0,25 kr = 1 680,00 kr.



Dagens drag är tagna ifrån:

AVD1: 8 IPPON FUTURA, zimonzzon85 4 ROSSO POMODORO, NORTHLAD - plumpi
AVD2: 5 M.T MALKIN, HuBBaBuBBa
AVD3:
AVD4: 11 DAY OF LOVE. Zimonzzon85
AVD5: 9 BÄLTRA SPIDER, kocken14
AVD6: 6 EMOTION MAN, NORTHLAD
AVD7: 9 CALLE LADAY, BOWERY - KIRE1111 - kocken14 TAYSON BI, trance_error
AVD8:
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 19:13   #44
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 735
Sharp$: 37610
Standard

Det ser bra ut så jag gör inga ändringar.
Shooter är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 19:16   #45
 
Trazans avatar
 
Reg.datum: jan 2019
Inlägg: 63
Sharp$: 2550
Standard

Avd 1: Detta blev ett väldigt annorlunda lopp efter strykningarna. 6 Salong är rätt favorit men 46 % just nu (och dessutom har väl en hel del streck ramlat över från de strukna hästarna) är för mycket och gardering känns givet. 10 Doctor Doxey Zenz har högst kapacitet i fältet men formen är väl minst sagt tveksam. 4 Rosso Pomodoro borde få en vettig resa och bör definitivt kunna duga i ett sånt här lopp. Tycker att man även kan plocka med 11 Love de Villenueve om man garderar. Utländska hästar är i regel underspelade och den har nu dessutom två lopp i kroppen så formen är rimligen stigande.

Rank: 6 – 4 – 10 – 11


Avd 2: 6 Global Undecided är såklart en vettig favorit. 70 % är väl i överkant men på V86 går det att få ihop spelvärda rader trots en sådan favorit. Jag kommer spika om ingen oväntad information dyker upp nu på slutet. Vill man gardera tycker jag 5 M.T. Malkin är ett givet streck.

Rank: 6 – 5 – 3 – 11


Avd 3: Jag tycker att det är motiverat att de fyra som dragit på sig mest streck gjort det och streckar man dessa borde man ha mycket bra chans att överleva denna avdelning. 2 Guli Tor ”borde” vinna detta men det var ett tag sen han vann ett lopp nu så det är ändå ett frågetecken. Streckar man fler än fyra stycken tcker jag 12 Bonaldo ska med.

Rank: 2 – 6 – 10 – 1


Avd 4: Tycker 7 Wrongdoer har vettig chans, dessvärre har han nu dragit iväg på strecken. Spårtrappa och lärlingslopp så det är klart att det skulle kunna skrälla här.

Rank: 7 – 12 – 10 – 9


Avd 5: 5 M.C.C. Orlando kanske hittar till ledningen och ramlar undan men blir han utmanad på vägen kan det bli långt hem. 8 Twinkle Kronos kan öppna och laddar Kajan kan det bli en tuff öppning. 11 Dardanos hade varit en tänkbar spik från framspår men nu är det helt annat läge. 12 Our Soleado är kapabel och van vintriga förutsättningar. 2 Ready Lane är bra i grunden och har nu ett lopp i kroppen, ska passas! Slutligen vill jag också nämna 9 Bältra Spider som vann på Valla sist och kan få en vettig smygresa härifrån.

Rank: 2 – 5 – 12 – 8


Avd 6: Den som tar ledningen borde ha mycket bra chans att vinna detta lopp. Troligtvis blir det väl 1, 2 eller 6 som tar ledningen. 2 Cyborg spetsade ju senast men det är ändå stor skillnad på spår 1 och 2. 1 Enjoy´s Pajazzo och 6 Emotion Man skulle därmed kunna vara ett spelvärt lås, eller så spikar man den man tror tar ledningen.

Rank: 6 – 1 – 2 – 9


Avd 7: Här kommer omgångens bästa spik som jag ser det. 4 Tayson Bi har gjort helgjutna insatser på slutet. Jag tror han har bra chans att hitta till ledningen och därifrån blir han svår att tugga ner.

Rank: 4 – 7 – 11 – 9


Avd 8: Även här borde ledaren ha vettig chans att ramla undan. Trots det rankr jag ändå 9 Lovely Secret först. Trendar kraftigt på strecken men det tycker jag inte är konstigt. Blir det bara lite körning tror jag hon har bra chans att sänka detta gäng sista halvvarvet.

Rank: 9 – 4 – 1 - 7
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
eveton (+20), viking90 (+5), asgaya3141 (+10), tosjodin (+10)
Trazan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 19:20   #46
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

V86
Inlämnat: 2019-01-16, 20:19
Solvalla, Bergsåker
Onsdag 2019-01-16
Start: 20:30
Kostnad: 52,50 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 4, 6, 10 (9, 8)
2: 6 Global Undecided (11, 3)
3: 2 Guli Tor (10, 6)
4: 7, 11 (10, 12)
5: 2 Ready Lane (5, 11)
6: 6 Emotion Man (2, 9)
7: 3, 4, 5, 7, 11 (9, 6)
8: 1, 2, 3, 4, 7, 9, 11 (5, 6)

3x1x1x2x1x1x5x7 = 210 rader.
210 x 1 x 0,25 kr = 52,50 kr.
Totalt: 52,50 kr.
Rättningskod: LKB QTD FBC
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 19:26   #47
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 458
Sharp$: 17412
Standard

Bara jag som inte kan se mina kvitton just nu?

För 10 minuter sedan gick de bra...

NVM...funkar nu

Senast redigerad av viking90 den 2019-01-16 klockan 19:28.
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 19:27   #48
 
linfres avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: Uppsala
Inlägg: 3 050
Sharp$: 5272
Standard

Avd
1: 6, 8 (4, 10)
2: 5, 6 (11, 3)
3: 6 Brenne Brakar (2, 10)
4: 7 Wrongdoer (12, 10)
5: 4, 5, 8, 9 (1, 12)
6: 6, 7 (2, 9)
7: 4, 7, 9 (11, 3)
8: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 12 (4, 1)

Känns som det är hästarna 5-8 som gäller idag. Baserar bongen på det
__________________
Citat:
"Before I do anything I ask myself: Can an idiot do that? And if the answer is yes, I do not do that thing." -Dwight Schrüte
linfre är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 19:29   #49
 
Reg.datum: dec 2012
Inlägg: 2 092
Sharp$: 6129
Standard

Landade så här:
1: 4, 6, 10, 11 (9, 8)
2: 6 Global Undecided (11, 3)
3: 1, 2, 5, 6, 9, 10, 11, 12 (4, 3)
4: 7 Wrongdoer (10, 11)
5: 5 M.C.C.Orlando (12, 11)
6: 6 Emotion Man (2, 9)
7: 4, 7, 9, 11 (3, 5)
8: 1, 4, 9 (7, 3)
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Fulsprit (+5)
tvablaa är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 19:32   #50
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 740
Sharp$: 9128
Standard

V86 på Solvalla / Bergsåker
Start: Onsdag 2019-01-16, kl. 20:30
Spelad: Onsdag 2019-01-16, kl. 20:24
Gotlands Grymmaste


1: 4, 6, 8, 10, 11
2: 6 GLOBAL UNDECIDED
3: 2, 6, 10
4: 5, 7, 9, 10, 11, 12
5: 5 M.C.C.ORLANDO
6: 1, 2, 3, 6, 7, 8, 9
7: 4, 5, 7, 9
8: 1, 4, 7, 9

10080 RADER x 1 x 0,25 kr
__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Fulsprit (+5), Dahle (+8)
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 19:34   #51
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 735
Sharp$: 37610
Standard

Vad tänker de med? Så korkat att köra på det sättet och Doctor Doxey har ju ingen form alls och går inte med skor. Ofattbart dåligt!
Shooter är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 19:34   #52
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 458
Sharp$: 17412
Standard

Snyggt kört Oskar J Andersson.

Att Mathias Andersson svarade så i dödens var ju obegripligt tog ju med sig favoriten i fallet...

Senast redigerad av viking90 den 2019-01-16 klockan 19:35.
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 19:34   #53
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 092
Sharp$: 136
Standard

Borde vara böter på styrningar som MA står för, han vill inte ens ge sin häst chansen utan kör bara för att jävlas
sigh är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 19:34   #54
 
linfres avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: Uppsala
Inlägg: 3 050
Sharp$: 5272
Standard

Suck, 11an storvarnade Jens Sjöden för och än en gång så avstog man. Att man aldrig lär sig....
__________________
Citat:
"Before I do anything I ask myself: Can an idiot do that? And if the answer is yes, I do not do that thing." -Dwight Schrüte
linfre är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 19:36   #55
 
Reg.datum: jun 2014
Inlägg: 6 637
Sharp$: 22764
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av viking90 Visa inlägg
Snyggt kört Oskar J Andersson.
Bägge två idioterna
M. Andersson jävla idiot
Dahle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 19:36   #56
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 740
Sharp$: 9128
Standard

Sådärja! Då var 97% borta!

Kan bli en spännande kväll!

__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Nicklas (+1)
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 19:37   #57
 
Reg.datum: jun 2014
Inlägg: 6 637
Sharp$: 22764
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Gotland Visa inlägg
Sådärja! Då var 97% borta!

Kan bli en spännande kväll!

Heja gotland
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Gotland (+8)
Dahle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 19:37   #58
 
Reg.datum: nov 2014
Inlägg: 5 664
Sharp$: 50025
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av viking90 Visa inlägg
Snyggt kört Oskar J Andersson.

Att Mathias Andersson svarade så i dödens var ju obegripligt tog ju med sig favoriten i fallet...
Alkotest på Oskar? (salongsberusad???)
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Fulsprit (+1)
hoola är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 19:38   #59
 
Trazans avatar
 
Reg.datum: jan 2019
Inlägg: 63
Sharp$: 2550
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Trazan Visa inlägg
Avd 1: Detta blev ett väldigt annorlunda lopp efter strykningarna. 6 Salong är rätt favorit men 46 % just nu (och dessutom har väl en hel del streck ramlat över från de strukna hästarna) är för mycket och gardering känns givet. 10 Doctor Doxey Zenz har högst kapacitet i fältet men formen är väl minst sagt tveksam. 4 Rosso Pomodoro borde få en vettig resa och bör definitivt kunna duga i ett sånt här lopp. Tycker att man även kan plocka med 11 Love de Villenueve om man garderar. Utländska hästar är i regel underspelade och den har nu dessutom två lopp i kroppen så formen är rimligen stigande.

Rank: 6 – 4 – 10 – 11
Åh herregud, vilka dårar till kuskar! Hur tror de att de ska kunna ta sig till mål efter en sån öppning på vinterbana?

Love de Villenueve gjorde ju inte ont dock
Trazan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 19:38   #60
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 141
Sharp$: 704
Standard

11:an som vann låg de lågt med innan loppet, annars
skulle jag också tagit med den. Man ska ALDRIG lyssna på tränarna.
Salong var nog inte helt körbar idag....

Senast redigerad av plumpi den 2019-01-16 klockan 19:39. Anledning: stavning
plumpi är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 19:38   #61
 
Reg.datum: dec 2012
Inlägg: 2 092
Sharp$: 6129
Standard

Skön inledning på V86 och ett vinnarspel som oavsett räddar dagen. Han har sina stunder Sjödén..
tvablaa är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 19:39   #62
 
yoozoos avatar
 
Reg.datum: maj 2012
Inlägg: 2 142
Sharp$: 8103
Standard

Sjöden spikade i krönikan...


V86-1: Autostart, lång distans, hög klass. Strukna: 5, 7
Bara elva sådana här lopp har avgjorts på Bergsåker inom V86. Sex av dem har vunnits från bakspår. Favoriten har segrat fem gånger.
Efter att båda segerbuden strukits blir loppet öppet. 6 Salong blir nu stor favorit, pekar mot 53-54 procent. Hästen kommer från tre fina prestationer – men alla gjorda på vinterbana.

11 Love de Villeneuve är fattigast, har tjänat 580’ i ett lopp stängt vid 1,3 miljoner. Normalt ska man inte ha chans, men alla andra står också hårt inne. När man reser från Finland är det i angeläget ärende. Från det gynnsamma bakspåret tydlig tipsetta i loppet ”ingen kan vinna”. 1,2 procent! Jösses…

Spelfaktorn är det tal man kan multiplicera spelprocenten med för att få fram segerchansen. För en Oskar J Andersson-favorit lyder detta tal 1,32.


Snyggt drag som man tyvärr inte nappade på
yoozoo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 19:39   #63
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 735
Sharp$: 37610
Standard

TRIO
Inlämnat: 2019-01-16, 20:39
Solvalla Lopp 7
Onsdag 2019-01-16
Start: 20:41
Kostnad: 40,00 kr
Vadet gäller startnummer

Plac.
1:a: 6 Global Undecided
2:a: 11 Earn n'Burn
3:a: 3, 5

2 x 20,00 kr = 40,00 kr.
Totalt: 40,00 kr.
Rättningskod: GGD RTB BBJ
Shooter är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 19:40   #64
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 458
Sharp$: 17412
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Dahle Visa inlägg
Bägge två idioterna
M. Andersson jävla idiot
Redigerade in Mathias i inlägget med strax efter jag hade postat.

Men mitt fokus låg mest på Oskar J då jag spikade 6 Salong...
Trodde inte den skulle vara så slö från start...
Attans!

Nu jobbar vi på Gotlands!
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 19:40   #65
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 735
Sharp$: 37610
Standard

Sjödén hade tur att de idiotkörde. Hade knappast hunnit fram annars.
Shooter är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 19:42   #66
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 735
Sharp$: 37610
Standard

Och så kör Jorma gunga.
Shooter är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 19:42   #67
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 740
Sharp$: 9128
Standard

Och så kör han på Mika Fors!!!

WTF?!?

Den var inte snygg Jorma
__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 19:44   #68
 
Reg.datum: dec 2012
Inlägg: 2 092
Sharp$: 6129
Standard

Fan!
tvablaa är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 19:53   #69
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 735
Sharp$: 37610
Standard

Det får bli en rak DD, men inget mer: 3-7!
Shooter är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 19:54   #70
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5203
Standard

Härlig inledning på V86 för en gångs skull!
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 19:57   #71
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 740
Sharp$: 9128
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stankarn Visa inlägg
Härlig inledning på V86 för en gångs skull!
Lever du Stankarn?
__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 19:57   #72
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Nån blir ensam idag! Hur fan kan en tre%are gå upp och pressa favoriten och ta över ledningen???? Jävla idiot!
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 20:00   #73
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 740
Sharp$: 9128
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av HuBBaBuBBa Visa inlägg
Nån blir ensam idag! Hur fan kan en tre%are gå upp och pressa favoriten och ta över ledningen???? Jävla idiot!
Luktar väl mer att det inte blir någon med fullt idag. Åtminstone inte om någon/några till faller...
__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 20:00   #74
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 458
Sharp$: 17412
Standard

Jag gick kort i inledningen idag på Stora Sharps med taktiken att ha många streck kvar i slutet... Det gick ju sådär....

Spik
Spik
Lås
0 Rätt hittils, jag är inte helt nöjd...

Jackpot om en vecka?
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 20:00   #75
 
Reg.datum: dec 2012
Inlägg: 2 092
Sharp$: 6129
Standard

Blir bra pengar idag. Grämer mig att jag ändrade till spik på Jorma i andra. Men har ju tre spikar kvar
tvablaa är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 20:07   #76
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 458
Sharp$: 17412
Standard

De finns väl en del andelar som har principen helgardera de första 2-3 loppen sen gå kort.

De är väl några sådana kvar kanske.
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 20:10   #77
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5203
Standard

Twinkle Kronos skulle vara mumma nu...!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
viking90 (+1), Gotland (+1)
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 20:11   #78
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 740
Sharp$: 9128
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stankarn Visa inlägg
Twinkle Kronos skulle vara mumma nu...!
Kul att du lever.

Vad har du kvar kompis?
__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
viking90 (+1)
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 20:11   #79
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5203
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av viking90 Visa inlägg
De finns väl en del andelar som har principen helgardera de första 2-3 loppen sen gå kort.

De är väl några sådana kvar kanske.
Eller helgardera första avdelningen och spika emot megalampan i andra.
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 20:14   #80
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 458
Sharp$: 17412
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stankarn Visa inlägg
Eller helgardera första avdelningen och spika emot megalampan i andra.
Jo det kan jag köpa, MT Malkin var min andra häst i loppet med men jag valde att spika.

Vinnaren i tredje däremot, skulle krävts många streck för mig att få med.
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 20:14   #81
 
Reg.datum: maj 2017
Inlägg: 869
Sharp$: 4380
Standard

Som sagt ingen lätt rad
kire1111 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 20:17   #82
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av HuBBaBuBBa Visa inlägg
Jens Eriksson påstar att han möter ett enklare gäng nu! Haha kolla vilket gäng 4 Rosso Pomodoro mötte dem två senaste gångerna, Eva I.H. o Vic de Luxe! 14,4am på väldigt tung bana. Jobbigt med en trött John Östman dock. Tror inte Jens vinner om han får samma tryck av Salong över 2640m. Då vinner ingen av dem och 4 eller 10 borde ta det då. Skulle vilja spika Jens men vågar inte speciellt när Atg har honom under nyheter. Alla snack hästar torskar nästan alltid. Dessutom har både Salong och Zorro inte lika mycket pengar på sig som nr 4 och 10 men form slår klass jag vet. Tror det kan bli riktigt bra betalt imorgon och jag vill varna för några hästar:

Avd1. 4, 10 som ni vet.

Avd2. 5 M.T. Malkin (har slagit Whos Who) säger kanske inte så mycket nu men har en 12,7am tid som bäst, vet dock inte formen? Även 3 och 11, Örjan och Björn går aldrig att räkna bort. Björn Röcklingers häst är helt ok oxå. Skulle Jorma göra bort sig med omgångens största favorit så bör dessa tas med.

Avd3. Har ingen koll på Kallbloden här förutom att 2 Guli Tor nog är bästa hästen skulle jag tro med ett bra spår. Spik 48% helt ok.

Avd4. Tror att nån av tjejerna vinner, kvittar vilken. Helgardera eller ta bara brudarna

Avd5. Varnar för 2 Ready Lane som har ett lopp i kroppen (kolla arkivet och se vilka lopp den varit ute i och redan i comebacken gjorde från spår 15 senast. Brukar faktiskt köras av Daniel Wäjersten som är favorit i loppet. Varnar även för 9 Bältra Spider som skrällvann senast.

Avd6. Öppet lopp men spåren borde vara avgörande här 1,3,6,7 volt. 2 Cyborg om den kommer till från spår 2 men kan bli galopp eller säker start och hamna på vingel.

Avd7. 3 Staro Kickback är snabb ut liksom 4 Tyson Bi kan bli körning vilket gynnar 5 Duke of Mearas 7 Surivival Kit och speciellt 11 Mrs.Lindy. Tror att dessa hästar räcker om man nu inte spikar 7 men spåret är ju uruselt över kort om den nu inte kan vinna från dödens. Lurigt.

Avd8. Ta det ni har råd med. Öppet Öppet! Men mina skrällar är 4,9,11. Tänkte först chansspika 7 Fast Moving Cash som är värd en vinst men tråkigt spår och trött kusk gör nog att jag garderar med många.


Rätt ok analys hittils!
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 20:18   #83
 
Reg.datum: feb 2013
Ort: Anderstorp
Inlägg: 539
Sharp$: 5111
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Kocken14 Visa inlägg
Jag tror på svår rad denna onsdagskvällen, den enda " givna " och en av de tre o ligatoriska spikarna ikväll kommer i,
Avd 2 nr 6 Global Undecided 71% som bara är bäst en klasshäst

Sen har jag fastnat för en storskräll som andra spik.
Avd 5 nr 9 Bältra Spider 2,3%, bevisad form, rikaste hästen, vunnit bakifrån då det är lite diffusa insatser på 11,12 sista lopp så spikar jag emot.

Tredje spiken lite snack om den här på sharps kommer i.
Avd 7 nr 9 Calle Laday 4% lyser oxå form om den, skulle Survival Kit få en punchig start
och bli hängande i spåren och Calle får ett lopp i andra, tredje ytter är skrällen ett faktum.

Lycka till
Utan trafikkaos isista kurvan så hade Bältras vunnit....
__________________
Lita på ditt första intryck, krydda med lite sharpsexpertis... Succé
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Kocken14 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 20:20   #84
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5203
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Kocken14 Visa inlägg
Utan trafikkaos isista kurvan så hade Bältras vunnit....
Tackar för tipset, tror att jag fick över 90 ggr på tvillingen..
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Kocken14 (+10)
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 20:21   #85
 
Reg.datum: jul 2013
Inlägg: 885
Sharp$: 4922
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av HuBBaBuBBa Visa inlägg
Rätt ok analys hittils!
Missade Ready Lane totalt. Jag sprack just på V86. Hade 8 (åtta) hästar i femte...
Shizznit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 20:22   #86
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5203
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av viking90 Visa inlägg
Jo det kan jag köpa, MT Malkin var min andra häst i loppet med men jag valde att spika.

Vinnaren i tredje däremot, skulle krävts många streck för mig att få med.
Bra trea näst senast mot stenhårt motstånd?
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 20:22   #87
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 740
Sharp$: 9128
Standard

Vad har du i nästa Stankarn?
__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 20:22   #88
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shizznit Visa inlägg
Missade Ready Lane totalt. Jag sprack just på V86. Hade 8 (åtta) hästar i femte...
Trisst!
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 20:25   #89
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5203
Standard

Inte ofta man hejar på Peter G Norman men en gång är väl ingen gång...
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 20:26   #90
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 458
Sharp$: 17412
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stankarn Visa inlägg
Bra trea näst senast mot stenhårt motstånd?
För mig var den inte tidig ändå, det loppet gick den på innerspår med ryggar mest hela tiden.

Inte vunnit på 2 år.

Men skämskepsen på för hela omgången hittils för egen del.
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 20:27   #91
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5203
Standard

Jag behöver en trea i något av de avslutande DD-loppen för att få med mig nåt hem. Det får bli utgång på DD också.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Gotland (+3)
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 20:30   #92
 
Reg.datum: dec 2012
Inlägg: 2 092
Sharp$: 6129
Standard

God natt. Shit vad V86 är svårt. Har hittat de två svåraste men ändå bara tre rätt
tvablaa är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 20:30   #93
 
Reg.datum: feb 2013
Ort: Anderstorp
Inlägg: 539
Sharp$: 5111
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stankarn Visa inlägg
Inte ofta man hejar på Peter G Norman men en gång är väl ingen gång...
Ingen Björn eller Erik styrning på 1 an....
__________________
Lita på ditt första intryck, krydda med lite sharpsexpertis... Succé
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Kocken14 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 20:31   #94
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5203
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Gotland Visa inlägg
Vad har du i nästa Stankarn?
Äh, sämsta tänkbara.

3,7
3

För 6 rätt. DD ger nog bättre betalt.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Gotland (+3)
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 20:32   #95
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5203
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Kocken14 Visa inlägg
Ingen Björn eller Erik styrning på 1 an....
Haha....nä.
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 20:33   #96
 
Reg.datum: dec 2012
Inlägg: 2 092
Sharp$: 6129
Standard

Provar en DD:
4,9
9
tvablaa är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 20:34   #97
 
Reg.datum: feb 2013
Ort: Anderstorp
Inlägg: 539
Sharp$: 5111
Standard

Nu blir det en DD med
Calle Laday mot 11 Imma Hanover

127 ggr.. ????
__________________
Lita på ditt första intryck, krydda med lite sharpsexpertis... Succé
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Kocken14 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 20:40   #98
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 740
Sharp$: 9128
Standard

Jobbar in en pytte DD med trådens drag i första.

9 mot 4,7,9,11
__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 20:43   #99
 
Reg.datum: jun 2018
Inlägg: 5 382
Sharp$: 4405
Standard

Vad kom den där ifrån? Skulle bli mycket förvånad om nån har chans på 8..
Bowery är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 20:43   #100
 
Nicklass avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Ort: Linköping
Inlägg: 654
Sharp$: 1497
Standard

blir det inte jackpott nu så bajsar jag på mig.
Nicklas är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 20:44   #101
Rob
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 946
Sharp$: 3081
Standard

Varför kör Mats Djuse så mycket i starten? Det är ju uppenbart att han får dödens. Ta upp lite och ta andra ytter i rygg på Tayson Bi. Riktigt usel körning
Rob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 20:44   #102
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Hahaha
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 20:45   #103
 
Nicklass avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Ort: Linköping
Inlägg: 654
Sharp$: 1497
Standard

jonas noreen i expressen hade dock med den som snackis.

SNACKISEN
1HOrlandoHTriss
kan mycket i grunden.
Goggles på nu? Men gillar inte brodd
Nicklas är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 20:45   #104
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5203
Standard

F-n....då får det bli en 500-ing vinnare på Arvika. Får vi 8ggr pengarna?
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 20:45   #105
 
Reg.datum: feb 2013
Ort: Anderstorp
Inlägg: 539
Sharp$: 5111
Standard

Ja men Calle var nog inte kurant, var sist i mål..
Nu blir det jackpot
__________________
Lita på ditt första intryck, krydda med lite sharpsexpertis... Succé
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Kocken14 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 20:50   #106
 
Reg.datum: mar 2012
Ort: stockholm
Inlägg: 15 403
Sharp$: 30288
Standard

Får 6x6rätt om 9 Lovely Secret vinner sista, men det slutar nog med 6x5 rätt och 0kr :-/
Basse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 20:57   #107
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5203
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Basse Visa inlägg
Får 6x6rätt om 9 Lovely Secret vinner sista, men det slutar nog med 6x5 rätt och 0kr :-/
Men kan den då inte bara skrynkla ihop sig så att Jepson kommer ut? Nä, den var riktigt stark och höll skitbra efter ett varv eller så i tredjespår...

Favoriten var ju märkligt kass från rygg ledaren.
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-01-16, 21:29   #108
 
Reg.datum: maj 2017
Inlägg: 869
Sharp$: 4380
Standard

kire1111 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td