Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-07-07, 19:54   #1
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 458
Sharp$: 17411
Standard

V86 Visby 10/7 Jackpot


Visbytravet även känt som "Skrubbs" är en av våra sommarbanor.
Banan är som de flesta andra 1000m men med ett kort upplopp av 156m så kuskarna får inte sitta och såsa bak i kön för länge...
Banan är även lite smalare än standard kan vara värt att tänka på vid voltstart då springspåren inte för lika mycket plats.

Jag tycker det kan vara värt att titta lite extra på Claes Sjöström inför denna omgången då han är en av de mer "kända" kuskarna som brukar tävla ganska ofta på Visby och kan bana betydligt bättre än t.ex. Johan Untersteiner.
Johan Wiman är en hemmatränare/kusk som säkerligen ställt i ordningen bra till årets största dag på hemmaplan. Henrik Hoffman är även de en tränare att tittar efter i startlistan!

Längd: 1000 m
Bredd: 19,1 m (2140 m), 20,3 m (1640 m)
Upplopp: 156 m
Open stretch: Nej
Vinklad startbilsvinge: Nej

Jackpot!

Avd1 1620m Auto
Mycket är vunnit för hästen som tar sig tidigt till ledningen här på Visby och för mig sitter 3 Arras Cando i den positionen tidigt i loppet med 1 Maverick Dream i rygg, Arras Cando är dock en fyraåring som möter äldre hästar i detta loppet vilket den gjort i de senaste starten med. 8 Alegra B är en bra kuse som har ett tråkigt utgångsläge längst ut på den raka vingen och bara medel ut men Conrad måste köra offensivt för att komma in i matchen.
9 Yieldson med tidigare nämnda Claes Sjöström är van tufft motstånd och går ner lite i klass till denna starten men bakspår över sprinterdistans på Visby är ju inte bästa förutsättningarna men Claes vet om läget och sitter han bara med ok med halvvarvet kvar kan nog Yieldson plocka många ute i spåren.


Avd2 2020m Volt
Just i detta nu har vi en storfavorit på 64% som står på 60m (60!!!)tillägg. Nog för att det är ett litet fält men på en sommarbana kan det bli svårt att plocka in det så enkelt. 3 Ottilia Fri är en hemmahäst som vunnit alla sina 4 lopp hittils och kan säkerligen hitta till ledningen ganska tidigt trots 20m tillägg till hästen som är ensam på startvolten. Mitt emellen storfavoriten och hemmahoppet står 6 Fleet Admiral från Redéns stalls med Örjan i vagnen detta är en häst som kan bli riktigt bra och att Erik med favoriten Global Welcome ska plocka in 20m och sedan gå ifrån känns på pappret som en tuff uppgift. Global Welcome glänst förra året i årgångsloppen och gör till denna starten årsdebut ännu ett frågetecken som gör det obegripligt för mig att den är spelad till så hög procent.

Avd3 2120m Auto
Här har vi återigen en favorit från Stall Svante Båth med Erik i vagnen, en 3-åring som möter äldre och gör sin första start bakom bilen....
Detta är alltså ett lopp för hästar som tjänat max 50.000 vilket gör det lite klurigt då hästarna inte kört så många lopp hittills i karriären alt. gjort usla resultat och inte tjänat ihop pengarna...
3 Hörsta Prinsessa är snabb ut bakom bilen men inte gjort några vidare resultat på sina 28 första starter så att den ska leda detta loppet runt om känns inte troligt. Utvändigt om denna sitter 4 Steppa Jons senaste starten möttes dom med omvända utgångspositioner då spetsade Steppa Jons men inte med såpass marginal att man ska ta en längd från utvändig position.
Men detta är för mig ett väldigt öppet lopp Conrad sitter väl på bästa hästen men med nackdelen att den startar från bakspår, 9 Paris By Cash.

Avd 4 2120m Auto
Här kommer vi till kvällens sportsliga höjdpunkt, Gotlandslöpningen med 150.000 i första pris.
3 Pastore Bob är sylvass från start men har inte visat nån glimrande form i slutet och möjligt man söker rygg på 2 Perfect Spririt som även denna kan öppna snabbt, dock har Perfect Spritit strulat lite med två knepiga galopper har bara Redén fått ordning på detta så ska det vara godchans att leda loppet hela vägen! 1 Lucifer Lane gjorde en okej insats på Åmål senast men saknas lite för att den skulle kännas het i detta loppet.
7 Antonio Tabac som utvecklades något enorm hos Oskar Kylin Blom under förra året gör en glädjande comeback efter en gaffelbandsskada, ska bli skoj att se om den kan få tillbaka fjolårs formen efter några lopp.

Avd 5 2120m Auto
Spårtrappa och just nu är en av favoriten från spår 8 bakom bilen, vilket inte är fy skam i en spårtrappa.
2 Önas Nelly är hyfsat rask ut första biten och kolla in näst senaste starten, till dödens försvarade dödspositionen men avgjorde enkelt på upploppet ändå, det var dock i ett ganska billigt gäng. Mötte tuffare motstånd senast och testade mot spets men fick svar och fick nöja sig med rygg ledaren försökte på upploppet men kunde inte ta något. 10 Magic Heart var förbättrad med skorycket senast och blev fast bakom en trött häst in i sista kurvan fick sen lucka och var bra med som trea över mål. Men spårtrappa i ett stolopp känns på förhand som att det krävs en del streck...


Avd 6 2120m Auto
1 Llama Tooma kommer med fyra raka vinster varav 3 togs i Estland och den senaste från spår 10 på just Visby, hur klarar den av spår 1 bakom bilen här?
Nån som vet hur man hittar Estlands lopparkiv? Vore bra att se hur den startat bakom bilen tidigare...
4 Matilda Cash sträckte fint på sig i spets över upploppet senast finns nog kapacitet att kapa den tiden en del men även här lite oklart med startsnabbheten då det är första bakom bilen och endast kört 3 lopp tidigare i livet så väldigt orutinerad och ska nu alltså iväg på båtresa till 4:e starten dessutom ett 3-årigt sto som möter äldre hingstar/valacker... Kanske Wiman kan skrälla ordentligt i denna spår trappa med Farfar Lixarve från spår 8 var senast ute mot betydligt tuffare gäng då Jaguar Zon var en av motståndarna.


Avd 7 3120m Volt
7 Grammofon upplever jag som en ganska ojämn häst som blandar och ger, jag jagade den lite i våras men spolade den totalt när tränaren själv skulle ut o köra i lopp, vad hände? Jo hästen vann givetvis trots en kort startgalopp....Men väldigt härdad över den långa distansen!
9 Lady Youline gillar jag, var med i finalen för 4åriga ston på Breeders förra året fick en tuff start i det loppen och kunde inget alls mot mål. Men höll fint till en tredjeplats bakom Mellby Free i försöket, intressant start över långdistans.
1 Forever Newport här hemma i Mantorp egentligen men gjort 2 raka starter på Visby med gott resultat trivs i främre träffen så Ulf Eriksson gör kanske ett försök att dra i jämnt tempo och leda loppet runt om? 3 Admirer är bra vann senast från spets framför Lördagens V7 vinnare Eppur si Mouve.
12 Dragster var riktigt fin när den vann med otroligt högt tempo hela loppet senast dock var det sprinterdistans men för den hänga med i ryggar tål den denna distansen med.


Avd 8 2120m Auto
5 Messiah mötte senast Fleet Admiral och fick ett ganska seg lopp i tredjespår sista biten på en blöt och tungbana! Ingen raket ut men Örjan kör väl troligen framåt och testar mot spets vid svar så blir det väl en sådan där Örjan styrning i dödens men frågan är om han har koll på mållinjen på Visby så han kan måtta in dom som på Solvalla...Det börjar väl bli tjötigt men även här har Conrad Lugauer en fin häst men taskigt utgångsläge från spår 8 det blir tufft att knäcka firma Redén/Kihlström om dessa tar sig till spets. 7 Shadow är sylvass bakom bilen men hade nog föredragit en kortare distans, men med det korta upploppet kan man möjligen hålla undan om man väljer att köra i spets.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Gotland (+8), greyhound (+10), Trinity (+5), Bowery (+10), mijo14 (+10), mylinda (+10), HuBBaBuBBa (+8), asgaya3141 (+5)

Senast redigerad av viking90 den 2019-07-08 klockan 08:34.
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-07, 20:32   #2
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Brukar vara svårt att spetsa från de innersta spåren bakom bilen då starten kommer ganska kort bit efter kurvan, om jag inte missminner mig...
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-07, 21:32   #3
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 143
Sharp$: 56998
Standard

Tänk på Belker i E3 finalen. Han klarade tydligen inte båtresan till fastlandet så bra. Nu är det en massa hästar från fastlandet som ska resa till ön. Har varit en del under årens lopp som inte presterat så bra efter turen på Östersjön om dom kommer samma dag.

Hinner inte med V86 den här veckan heller men nästa måndag börjat semestern.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
viking90 (+5)
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-07, 22:36   #4
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 740
Sharp$: 9126
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Tänk på Belker i E3 finalen. Han klarade tydligen inte båtresan till fastlandet så bra. Nu är det en massa hästar från fastlandet som ska resa till ön. Har varit en del under årens lopp som inte presterat så bra efter turen på Östersjön om dom kommer samma dag.
Visst kan båtresan ställa till det lite. Men som till alla tävlingar så klarar alla hästar "resan" olika bra.

Ställningen för året är just nu 39-25 mellan "hemmalaget" och tillresta ekipage. Just under travfesten så brukar det dock sluta med ett visst övertag för de tillresta.




Jag vill passa på att i sammanhanget plussa för det jobb som Simon Röcklinger gjort på Skrubbs de senaste åren. Grabben (jo han är bara 30 år) har en härlig inställning och hittar på massor av roliga upptåg för att locka tillbaka publiken till banan.

Allt från specialpris på travtåg och taxiresor ut till Skrubbs till tävlingar med fina priser och inhyrd hejarklack. Fortsätt så Simon. Låt inte bakåtsträvarna stoppa dig!!


Tyvärr missar jag årets höjdpunkt på Skrubbs då jag måste jobba den här veckan men jag lovar att de som tar sig ut kommer att få en fantastisk kväll.

__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-07, 22:39   #5
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 740
Sharp$: 9126
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mikaels Visa inlägg
Brukar vara svårt att spetsa från de innersta spåren bakom bilen då starten kommer ganska kort bit efter kurvan, om jag inte missminner mig...
Min morbror, som för övrigt var en av de som alltid tog med mig ut på Skrubbs när jag var liten, spelar sedan ett par år tillbaka alltid 100kr vinnare på nr 1 i varje lopp. Han säger att det går bra. Men jag har tyvärr inte kollat statistiken särskilt ingående.

Står Johan W på bricka ett i voltstartloppen åker han iaf ALLTID med på lappen min....
__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-07, 22:46   #6
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 740
Sharp$: 9126
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av viking90 Visa inlägg
Visbytravet även känt som "Skrubbs" är en av våra sommarbanor.
Banan är som de flesta andra 1000m men med ett kort upplopp av 156m så kuskarna får inte sitta och såsa bak i kön för länge...
Banan är även lite smalare än standard kan vara värt att tänka på vid voltstart då springspåren inte för lika mycket plats.

Grym trådstart kompis!!


Gällande spåren så breddades banan med typ två meter för ett par år sedan (tror det var 2017). Man ändrade då även distanserna på loppen. Allt för att det skulle blir mer plats åt alla ekipage. Jag vet dock inte om det fortfarande är trångt men har hört att det upplevs som bättre åtminstone numera.
__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-08, 06:29   #7
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 733
Sharp$: 37601
Standard

Fleet Admiral trodde jag mycket på förra starten. Tyvärr gick det inte så bra. Jag är inne på att ge hästen en ny chans. Örjan/Redén åker inte till Skrubbs för att komma tomhänta hem. Det blir nog ett par, tre segrar.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Trinity (+2)
Shooter är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-08, 10:08   #8
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Fleet Admiral trodde jag mycket på förra starten. Tyvärr gick det inte så bra. Jag är inne på att ge hästen en ny chans. Örjan/Redén åker inte till Skrubbs för att komma tomhänta hem. Det blir nog ett par, tre segrar.
Jag är inne på samma spår, och blir faktiskt väldigt förvånad om han inte blir klar favorit till slut. Samtidigt ska man inte underskatta sommarsemestern, det pluggas väldigt dåligt av kollektivet speciellt vid såna här omgångar (onsdag och udda-bana). Även spelläggarna på tillsammans presterar generellt sett mycket sämre. Konstiga favoriter och rank på streckfördelningen.

Det Fleet Admiral visat hittills sätter den i nivå med Global Welcome. Som står 20 meter efter och gör första starten på hela året och inte maxas alls i utrustningen.

Det är frågan dock om man inte ska sätta syn på Perfect Spirit. En annars enormt travsäker individ som plötsligt gör två raka galopper utan någon vettig ursäkt. Näst senast försvarade han sig väl med galopp när han tröttnade som det såg ut. Senast gick det visserligen fort in i första sväng där galoppen kom. Men det såg inte ut som en klassisk överforcering som ledde till det. Knepigt. Också knepigt att gardera bakom i det där loppet, det är inte de starkaste formkorten som tar båten över direkt.

Messiah blir nog knapp favorit i avslutningen och jag kommer nog gå på den som spik. Raden säger inte att det är en vinnare och det är normalt sett något jag går emot rakt av när de har fler andraplatser än vinster. Men det finns lite förklaringar till att det inte blivit bättre placeringar och med läge och motstånd som det är borde det vara hygglig chans att plocka första segern på ett helt år nu!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Trinity (+2)
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-08, 11:14   #9
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Tog en liten statistik-koll inför den här lite speciella omgången. 7 V86-omgångar har avgjorts på Skrubbs. 3 miljonomgångar och 1 där ingen ens klarade av sju rätt! Att lägga system för ett par hundringar är nog fullständigt bortkastade pengar alltså, bättre att lägga system ihop för att ha en chans att lösa gåtan.

Favoriter
1 favorit: 1/7
2 favoriter: 1/7
3 favoriter: 3/7
4 favoriter: 2/7

Inga raka skrällomgångar alltså. Och omgångens största favorit har faktiskt infriat nästan alla gånger, 6/7!


Skrällar (under 10%)
1 skräll: 2/7
2 skräll: 2/7
4 skräll: 2/7
5 skräll: 1/7

Inga skrällbefriade omgångar heller, det smäller alltid någonstans! Men kanske inte nödvändigtvis alltid från ledningen som man kan tro. Bara 5/14 skrällar från 2014 och framåt (så långt lopparkivet sträcker sig) har vunnit från spets. Men då det hänt rör det sig om lopptypen lågklassigt, auto kort! Leta skrällar som har spetschans i V86-1 alltså!


Startposition för vinnarna av stayerloppet
Startvolten: 1/7
1 tillägg: 2/7
2 tillägg: 4/7

På pappret står hästarna där bak ganska bra inne i loppet även denna gång. De trivs på banan också, och Jonssons hästar får intessanta kuskbyten. Rafiki Fri har fantastisk statistik i Visby med 4 segrar på 6 försök! Vid båda missarna slutade de som trea. Trea i silverdivisionen efter toppspurt från bakspår senast, så formen är det inget fel på. I ett halvöppet lopp kan det vara en riktig toppspik att gå på!


Ranking av vinnarna av storloppet
1: 1/7
2: 1/7
3: 2/7
4: 0/7
5: 2/7
6: 0/7
7: 1/7

Med tanke på detta och frågetecknen kring den förmodat stora favoriten kan det vara idé att gå brett här alltså! Enda favoritsegern kom ifjol då Love Matters vann som megafavorit (83%!).
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Rob (+5), Gotland (+5)
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-09, 08:50   #10
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 740
Sharp$: 9126
Standard

Oj! Läste just att man kommer köra helt kontantfrittt på Skrubbs imorgon.

INGA totokassor kommer finnas öppna under kvällen.

Spännande!
__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Bowery (+5)
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-09, 11:09   #11
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Gotland Visa inlägg
Oj! Läste just att man kommer köra helt kontantfrittt på Skrubbs imorgon.

INGA totokassor kommer finnas öppna under kvällen.

Spännande!
Semestertrav med massor av "vanligt folk", hur i h-e tänker dom som är ansvariga för detta???
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Knyss (+10)
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-09, 21:46   #12
 
Reg.datum: feb 2019
Inlägg: 48
Sharp$: 79
Standard

En enkelrad..

1) 2-Irina K och varning för 5 - Kyrkeby Rut
2) 6- Fleet admiral som vettig spik
3) 1 - Lovely Bro
4) 2) - Perfect Spirit
5) 2) - Önäs Nelly
6) 1) - Lima Tooma
7) 10) - Rafiki fri som vettig spik även om 9) Lady youline också har toppform
8) 5) Messiah

Många tycker att lopp 3 och lopp 5 verkar svårlösta men jag har då inte stött på värre än lopp 6 - flera hästar som alldeles nyligen testat med bilstart....
En eller alla va ?
Stinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 05:32   #13
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

V86
Inlämnat: 2019-07-10, 06:31
Visby
Onsdag 2019-07-10
Start: 19:20
Kostnad: 12,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 3, 9 (8, 5)
2: 6 Fleet Admiral (7, 3)
3: 9 Paris by Cash (1, 10)
4: 3 Pastore Bob (2, 7)
5: 2, 3, 8, 10 (4, 6)
6: 9 Booze of Mine (1, 4)
7: 1, 3, 7, 9, 10, 12 (13, 11)
8: 9 Enjoy's Topnotch (5, 8)

2x1x1x1x4x1x6x1 = 48 rader.
48 x 1 x 0,25 kr = 12,00 kr.
Totalt: 12,00 kr.
Rättningskod: LNQ ZDT LSC
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 07:37   #14
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Snabbaste tiden i år på kort har faktiskt 11 Moa Margunn på 11,9 och rekord på 11,4. Och Hermansson har bra form på stallet.
Spår 11 är ju mindre bra men jag tror nästan hon går bättre bakifrån.
Hemmahäst dessutom och det känns som om Kaj kommer skrälla nånstans ikväll. Kanske inte här men vid stenhård körning så finns ju möjligheten, men då kanske Uffe Eriksson vinner från rygg ledaren eller 9 Yieldson. 1,2,3,5,8,9,11 bör vara kassaskåpssäkert men det blir dyrt.
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 08:23   #15
Banned
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 3 017
Sharp$: 5157
Standard

VISBY


Lite ojämn klass kan man väl säga. Finns någon häst som skulle får stryk av Månprinsen på kort...den tog jag bort

Avd
1: 3 Arras Cando (8, 5)
2: 7 Global Welcome (6, 3)
3: 1 Lovely Bro (9, 10)
4: 2, 6 (7, 3)
5: 1, 2, 4, 6, 8, 12, 15 (10, 3)
6: 1, 4, 10, 11, 14 (9, 6)
7: 13 Importedfrmdetroit (3, 7)
8: 5, 7, 8 (2, 1)

Lycka till!
valo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td