Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-07-07, 19:54   #1
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 458
Sharp$: 17412
Standard

V86 Visby 10/7 Jackpot


Visbytravet även känt som "Skrubbs" är en av våra sommarbanor.
Banan är som de flesta andra 1000m men med ett kort upplopp av 156m så kuskarna får inte sitta och såsa bak i kön för länge...
Banan är även lite smalare än standard kan vara värt att tänka på vid voltstart då springspåren inte för lika mycket plats.

Jag tycker det kan vara värt att titta lite extra på Claes Sjöström inför denna omgången då han är en av de mer "kända" kuskarna som brukar tävla ganska ofta på Visby och kan bana betydligt bättre än t.ex. Johan Untersteiner.
Johan Wiman är en hemmatränare/kusk som säkerligen ställt i ordningen bra till årets största dag på hemmaplan. Henrik Hoffman är även de en tränare att tittar efter i startlistan!

Längd: 1000 m
Bredd: 19,1 m (2140 m), 20,3 m (1640 m)
Upplopp: 156 m
Open stretch: Nej
Vinklad startbilsvinge: Nej

Jackpot!

Avd1 1620m Auto
Mycket är vunnit för hästen som tar sig tidigt till ledningen här på Visby och för mig sitter 3 Arras Cando i den positionen tidigt i loppet med 1 Maverick Dream i rygg, Arras Cando är dock en fyraåring som möter äldre hästar i detta loppet vilket den gjort i de senaste starten med. 8 Alegra B är en bra kuse som har ett tråkigt utgångsläge längst ut på den raka vingen och bara medel ut men Conrad måste köra offensivt för att komma in i matchen.
9 Yieldson med tidigare nämnda Claes Sjöström är van tufft motstånd och går ner lite i klass till denna starten men bakspår över sprinterdistans på Visby är ju inte bästa förutsättningarna men Claes vet om läget och sitter han bara med ok med halvvarvet kvar kan nog Yieldson plocka många ute i spåren.


Avd2 2020m Volt
Just i detta nu har vi en storfavorit på 64% som står på 60m (60!!!)tillägg. Nog för att det är ett litet fält men på en sommarbana kan det bli svårt att plocka in det så enkelt. 3 Ottilia Fri är en hemmahäst som vunnit alla sina 4 lopp hittils och kan säkerligen hitta till ledningen ganska tidigt trots 20m tillägg till hästen som är ensam på startvolten. Mitt emellen storfavoriten och hemmahoppet står 6 Fleet Admiral från Redéns stalls med Örjan i vagnen detta är en häst som kan bli riktigt bra och att Erik med favoriten Global Welcome ska plocka in 20m och sedan gå ifrån känns på pappret som en tuff uppgift. Global Welcome glänst förra året i årgångsloppen och gör till denna starten årsdebut ännu ett frågetecken som gör det obegripligt för mig att den är spelad till så hög procent.

Avd3 2120m Auto
Här har vi återigen en favorit från Stall Svante Båth med Erik i vagnen, en 3-åring som möter äldre och gör sin första start bakom bilen....
Detta är alltså ett lopp för hästar som tjänat max 50.000 vilket gör det lite klurigt då hästarna inte kört så många lopp hittills i karriären alt. gjort usla resultat och inte tjänat ihop pengarna...
3 Hörsta Prinsessa är snabb ut bakom bilen men inte gjort några vidare resultat på sina 28 första starter så att den ska leda detta loppet runt om känns inte troligt. Utvändigt om denna sitter 4 Steppa Jons senaste starten möttes dom med omvända utgångspositioner då spetsade Steppa Jons men inte med såpass marginal att man ska ta en längd från utvändig position.
Men detta är för mig ett väldigt öppet lopp Conrad sitter väl på bästa hästen men med nackdelen att den startar från bakspår, 9 Paris By Cash.

Avd 4 2120m Auto
Här kommer vi till kvällens sportsliga höjdpunkt, Gotlandslöpningen med 150.000 i första pris.
3 Pastore Bob är sylvass från start men har inte visat nån glimrande form i slutet och möjligt man söker rygg på 2 Perfect Spririt som även denna kan öppna snabbt, dock har Perfect Spritit strulat lite med två knepiga galopper har bara Redén fått ordning på detta så ska det vara godchans att leda loppet hela vägen! 1 Lucifer Lane gjorde en okej insats på Åmål senast men saknas lite för att den skulle kännas het i detta loppet.
7 Antonio Tabac som utvecklades något enorm hos Oskar Kylin Blom under förra året gör en glädjande comeback efter en gaffelbandsskada, ska bli skoj att se om den kan få tillbaka fjolårs formen efter några lopp.

Avd 5 2120m Auto
Spårtrappa och just nu är en av favoriten från spår 8 bakom bilen, vilket inte är fy skam i en spårtrappa.
2 Önas Nelly är hyfsat rask ut första biten och kolla in näst senaste starten, till dödens försvarade dödspositionen men avgjorde enkelt på upploppet ändå, det var dock i ett ganska billigt gäng. Mötte tuffare motstånd senast och testade mot spets men fick svar och fick nöja sig med rygg ledaren försökte på upploppet men kunde inte ta något. 10 Magic Heart var förbättrad med skorycket senast och blev fast bakom en trött häst in i sista kurvan fick sen lucka och var bra med som trea över mål. Men spårtrappa i ett stolopp känns på förhand som att det krävs en del streck...


Avd 6 2120m Auto
1 Llama Tooma kommer med fyra raka vinster varav 3 togs i Estland och den senaste från spår 10 på just Visby, hur klarar den av spår 1 bakom bilen här?
Nån som vet hur man hittar Estlands lopparkiv? Vore bra att se hur den startat bakom bilen tidigare...
4 Matilda Cash sträckte fint på sig i spets över upploppet senast finns nog kapacitet att kapa den tiden en del men även här lite oklart med startsnabbheten då det är första bakom bilen och endast kört 3 lopp tidigare i livet så väldigt orutinerad och ska nu alltså iväg på båtresa till 4:e starten dessutom ett 3-årigt sto som möter äldre hingstar/valacker... Kanske Wiman kan skrälla ordentligt i denna spår trappa med Farfar Lixarve från spår 8 var senast ute mot betydligt tuffare gäng då Jaguar Zon var en av motståndarna.


Avd 7 3120m Volt
7 Grammofon upplever jag som en ganska ojämn häst som blandar och ger, jag jagade den lite i våras men spolade den totalt när tränaren själv skulle ut o köra i lopp, vad hände? Jo hästen vann givetvis trots en kort startgalopp....Men väldigt härdad över den långa distansen!
9 Lady Youline gillar jag, var med i finalen för 4åriga ston på Breeders förra året fick en tuff start i det loppen och kunde inget alls mot mål. Men höll fint till en tredjeplats bakom Mellby Free i försöket, intressant start över långdistans.
1 Forever Newport här hemma i Mantorp egentligen men gjort 2 raka starter på Visby med gott resultat trivs i främre träffen så Ulf Eriksson gör kanske ett försök att dra i jämnt tempo och leda loppet runt om? 3 Admirer är bra vann senast från spets framför Lördagens V7 vinnare Eppur si Mouve.
12 Dragster var riktigt fin när den vann med otroligt högt tempo hela loppet senast dock var det sprinterdistans men för den hänga med i ryggar tål den denna distansen med.


Avd 8 2120m Auto
5 Messiah mötte senast Fleet Admiral och fick ett ganska seg lopp i tredjespår sista biten på en blöt och tungbana! Ingen raket ut men Örjan kör väl troligen framåt och testar mot spets vid svar så blir det väl en sådan där Örjan styrning i dödens men frågan är om han har koll på mållinjen på Visby så han kan måtta in dom som på Solvalla...Det börjar väl bli tjötigt men även här har Conrad Lugauer en fin häst men taskigt utgångsläge från spår 8 det blir tufft att knäcka firma Redén/Kihlström om dessa tar sig till spets. 7 Shadow är sylvass bakom bilen men hade nog föredragit en kortare distans, men med det korta upploppet kan man möjligen hålla undan om man väljer att köra i spets.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Gotland (+8), greyhound (+10), Trinity (+5), Bowery (+10), mijo14 (+10), mylinda (+10), HuBBaBuBBa (+8), asgaya3141 (+5)

Senast redigerad av viking90 den 2019-07-08 klockan 08:34.
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-07, 20:32   #2
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Brukar vara svårt att spetsa från de innersta spåren bakom bilen då starten kommer ganska kort bit efter kurvan, om jag inte missminner mig...
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-07, 21:32   #3
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 145
Sharp$: 57002
Standard

Tänk på Belker i E3 finalen. Han klarade tydligen inte båtresan till fastlandet så bra. Nu är det en massa hästar från fastlandet som ska resa till ön. Har varit en del under årens lopp som inte presterat så bra efter turen på Östersjön om dom kommer samma dag.

Hinner inte med V86 den här veckan heller men nästa måndag börjat semestern.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
viking90 (+5)
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-07, 22:36   #4
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 741
Sharp$: 9130
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Tänk på Belker i E3 finalen. Han klarade tydligen inte båtresan till fastlandet så bra. Nu är det en massa hästar från fastlandet som ska resa till ön. Har varit en del under årens lopp som inte presterat så bra efter turen på Östersjön om dom kommer samma dag.
Visst kan båtresan ställa till det lite. Men som till alla tävlingar så klarar alla hästar "resan" olika bra.

Ställningen för året är just nu 39-25 mellan "hemmalaget" och tillresta ekipage. Just under travfesten så brukar det dock sluta med ett visst övertag för de tillresta.




Jag vill passa på att i sammanhanget plussa för det jobb som Simon Röcklinger gjort på Skrubbs de senaste åren. Grabben (jo han är bara 30 år) har en härlig inställning och hittar på massor av roliga upptåg för att locka tillbaka publiken till banan.

Allt från specialpris på travtåg och taxiresor ut till Skrubbs till tävlingar med fina priser och inhyrd hejarklack. Fortsätt så Simon. Låt inte bakåtsträvarna stoppa dig!!


Tyvärr missar jag årets höjdpunkt på Skrubbs då jag måste jobba den här veckan men jag lovar att de som tar sig ut kommer att få en fantastisk kväll.

__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-07, 22:39   #5
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 741
Sharp$: 9130
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mikaels Visa inlägg
Brukar vara svårt att spetsa från de innersta spåren bakom bilen då starten kommer ganska kort bit efter kurvan, om jag inte missminner mig...
Min morbror, som för övrigt var en av de som alltid tog med mig ut på Skrubbs när jag var liten, spelar sedan ett par år tillbaka alltid 100kr vinnare på nr 1 i varje lopp. Han säger att det går bra. Men jag har tyvärr inte kollat statistiken särskilt ingående.

Står Johan W på bricka ett i voltstartloppen åker han iaf ALLTID med på lappen min....
__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-07, 22:46   #6
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 741
Sharp$: 9130
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av viking90 Visa inlägg
Visbytravet även känt som "Skrubbs" är en av våra sommarbanor.
Banan är som de flesta andra 1000m men med ett kort upplopp av 156m så kuskarna får inte sitta och såsa bak i kön för länge...
Banan är även lite smalare än standard kan vara värt att tänka på vid voltstart då springspåren inte för lika mycket plats.

Grym trådstart kompis!!


Gällande spåren så breddades banan med typ två meter för ett par år sedan (tror det var 2017). Man ändrade då även distanserna på loppen. Allt för att det skulle blir mer plats åt alla ekipage. Jag vet dock inte om det fortfarande är trångt men har hört att det upplevs som bättre åtminstone numera.
__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-08, 06:29   #7
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 738
Sharp$: 37614
Standard

Fleet Admiral trodde jag mycket på förra starten. Tyvärr gick det inte så bra. Jag är inne på att ge hästen en ny chans. Örjan/Redén åker inte till Skrubbs för att komma tomhänta hem. Det blir nog ett par, tre segrar.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Trinity (+2)
Shooter är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-08, 10:08   #8
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Fleet Admiral trodde jag mycket på förra starten. Tyvärr gick det inte så bra. Jag är inne på att ge hästen en ny chans. Örjan/Redén åker inte till Skrubbs för att komma tomhänta hem. Det blir nog ett par, tre segrar.
Jag är inne på samma spår, och blir faktiskt väldigt förvånad om han inte blir klar favorit till slut. Samtidigt ska man inte underskatta sommarsemestern, det pluggas väldigt dåligt av kollektivet speciellt vid såna här omgångar (onsdag och udda-bana). Även spelläggarna på tillsammans presterar generellt sett mycket sämre. Konstiga favoriter och rank på streckfördelningen.

Det Fleet Admiral visat hittills sätter den i nivå med Global Welcome. Som står 20 meter efter och gör första starten på hela året och inte maxas alls i utrustningen.

Det är frågan dock om man inte ska sätta syn på Perfect Spirit. En annars enormt travsäker individ som plötsligt gör två raka galopper utan någon vettig ursäkt. Näst senast försvarade han sig väl med galopp när han tröttnade som det såg ut. Senast gick det visserligen fort in i första sväng där galoppen kom. Men det såg inte ut som en klassisk överforcering som ledde till det. Knepigt. Också knepigt att gardera bakom i det där loppet, det är inte de starkaste formkorten som tar båten över direkt.

Messiah blir nog knapp favorit i avslutningen och jag kommer nog gå på den som spik. Raden säger inte att det är en vinnare och det är normalt sett något jag går emot rakt av när de har fler andraplatser än vinster. Men det finns lite förklaringar till att det inte blivit bättre placeringar och med läge och motstånd som det är borde det vara hygglig chans att plocka första segern på ett helt år nu!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Trinity (+2)
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-08, 11:14   #9
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Tog en liten statistik-koll inför den här lite speciella omgången. 7 V86-omgångar har avgjorts på Skrubbs. 3 miljonomgångar och 1 där ingen ens klarade av sju rätt! Att lägga system för ett par hundringar är nog fullständigt bortkastade pengar alltså, bättre att lägga system ihop för att ha en chans att lösa gåtan.

Favoriter
1 favorit: 1/7
2 favoriter: 1/7
3 favoriter: 3/7
4 favoriter: 2/7

Inga raka skrällomgångar alltså. Och omgångens största favorit har faktiskt infriat nästan alla gånger, 6/7!


Skrällar (under 10%)
1 skräll: 2/7
2 skräll: 2/7
4 skräll: 2/7
5 skräll: 1/7

Inga skrällbefriade omgångar heller, det smäller alltid någonstans! Men kanske inte nödvändigtvis alltid från ledningen som man kan tro. Bara 5/14 skrällar från 2014 och framåt (så långt lopparkivet sträcker sig) har vunnit från spets. Men då det hänt rör det sig om lopptypen lågklassigt, auto kort! Leta skrällar som har spetschans i V86-1 alltså!


Startposition för vinnarna av stayerloppet
Startvolten: 1/7
1 tillägg: 2/7
2 tillägg: 4/7

På pappret står hästarna där bak ganska bra inne i loppet även denna gång. De trivs på banan också, och Jonssons hästar får intessanta kuskbyten. Rafiki Fri har fantastisk statistik i Visby med 4 segrar på 6 försök! Vid båda missarna slutade de som trea. Trea i silverdivisionen efter toppspurt från bakspår senast, så formen är det inget fel på. I ett halvöppet lopp kan det vara en riktig toppspik att gå på!


Ranking av vinnarna av storloppet
1: 1/7
2: 1/7
3: 2/7
4: 0/7
5: 2/7
6: 0/7
7: 1/7

Med tanke på detta och frågetecknen kring den förmodat stora favoriten kan det vara idé att gå brett här alltså! Enda favoritsegern kom ifjol då Love Matters vann som megafavorit (83%!).
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Rob (+5), Gotland (+5)
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-09, 08:50   #10
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 741
Sharp$: 9130
Standard

Oj! Läste just att man kommer köra helt kontantfrittt på Skrubbs imorgon.

INGA totokassor kommer finnas öppna under kvällen.

Spännande!
__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Bowery (+5)
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-09, 11:09   #11
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Gotland Visa inlägg
Oj! Läste just att man kommer köra helt kontantfrittt på Skrubbs imorgon.

INGA totokassor kommer finnas öppna under kvällen.

Spännande!
Semestertrav med massor av "vanligt folk", hur i h-e tänker dom som är ansvariga för detta???
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Knyss (+10)
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-09, 21:46   #12
 
Reg.datum: feb 2019
Inlägg: 48
Sharp$: 79
Standard

En enkelrad..

1) 2-Irina K och varning för 5 - Kyrkeby Rut
2) 6- Fleet admiral som vettig spik
3) 1 - Lovely Bro
4) 2) - Perfect Spirit
5) 2) - Önäs Nelly
6) 1) - Lima Tooma
7) 10) - Rafiki fri som vettig spik även om 9) Lady youline också har toppform
8) 5) Messiah

Många tycker att lopp 3 och lopp 5 verkar svårlösta men jag har då inte stött på värre än lopp 6 - flera hästar som alldeles nyligen testat med bilstart....
En eller alla va ?
Stinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 05:32   #13
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

V86
Inlämnat: 2019-07-10, 06:31
Visby
Onsdag 2019-07-10
Start: 19:20
Kostnad: 12,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 3, 9 (8, 5)
2: 6 Fleet Admiral (7, 3)
3: 9 Paris by Cash (1, 10)
4: 3 Pastore Bob (2, 7)
5: 2, 3, 8, 10 (4, 6)
6: 9 Booze of Mine (1, 4)
7: 1, 3, 7, 9, 10, 12 (13, 11)
8: 9 Enjoy's Topnotch (5, 8)

2x1x1x1x4x1x6x1 = 48 rader.
48 x 1 x 0,25 kr = 12,00 kr.
Totalt: 12,00 kr.
Rättningskod: LNQ ZDT LSC
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 07:37   #14
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Snabbaste tiden i år på kort har faktiskt 11 Moa Margunn på 11,9 och rekord på 11,4. Och Hermansson har bra form på stallet.
Spår 11 är ju mindre bra men jag tror nästan hon går bättre bakifrån.
Hemmahäst dessutom och det känns som om Kaj kommer skrälla nånstans ikväll. Kanske inte här men vid stenhård körning så finns ju möjligheten, men då kanske Uffe Eriksson vinner från rygg ledaren eller 9 Yieldson. 1,2,3,5,8,9,11 bör vara kassaskåpssäkert men det blir dyrt.
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 08:23   #15
Banned
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 3 017
Sharp$: 5157
Standard

VISBY


Lite ojämn klass kan man väl säga. Finns någon häst som skulle får stryk av Månprinsen på kort...den tog jag bort

Avd
1: 3 Arras Cando (8, 5)
2: 7 Global Welcome (6, 3)
3: 1 Lovely Bro (9, 10)
4: 2, 6 (7, 3)
5: 1, 2, 4, 6, 8, 12, 15 (10, 3)
6: 1, 4, 10, 11, 14 (9, 6)
7: 13 Importedfrmdetroit (3, 7)
8: 5, 7, 8 (2, 1)

Lycka till!
valo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 08:34   #16
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mikaels Visa inlägg
Semestertrav med massor av "vanligt folk", hur i h-e tänker dom som är ansvariga för detta???
De tänker så smart de kan. Förstår dem full ut. De som nu är där tvingas spela via mobilen. Det delas ut power bank etc. Så de normala semesterfirarna blir lite vana. Sen kan de fortsätta spela hemma. De som bara är på banan och leker med lite kontanter komer inte fortsätta spela hemifrån sen.
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 09:12   #17
Banned
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 3 017
Sharp$: 5157
Standard

IMPORTEDFRMDETROIT. Stark och har nog fått lämpligt motstånd, om den är i form vill säga.
Trivs nog bäst när det är lite tungt men jag chansar på att den går. Inte gör den väl resan till Gotland för intet? Går lite på att den faktiskt stod rätt lågt i odds i senaste starten mot värre motstånd än idag. Men kanske svårt ta in tillägget på dagens torra och snabba bana?
valo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 09:14   #18
Banned
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 3 017
Sharp$: 5157
Standard

IMPORTEDFRMDETROIT. Stark och har nog fått lämpligt motstånd, om den är i form vill säga.
Trivs nog bäst när det är lite tungt men jag chansar på att den går. Inte gör den väl resan till Gotland för intet? Går lite på att den faktiskt stod rätt lågt i odds i senaste starten mot värre motstånd än idag. Men kanske svårt ta in tillägget på dagens torra och snabba bana?
valo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 09:26   #19
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av AmaerildeRimfrost Visa inlägg
De tänker så smart de kan. Förstår dem full ut. De som nu är där tvingas spela via mobilen. Det delas ut power bank etc. Så de normala semesterfirarna blir lite vana. Sen kan de fortsätta spela hemma. De som bara är på banan och leker med lite kontanter komer inte fortsätta spela hemifrån sen.
Jo, men hade dom haft en hjärna, så skulle dom ha en vagn med 4 kassor och sen ett antal ställen där dom "lär upp" folk, då skulle det kanske kunna bli ett bra resultat...
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 09:39   #20
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mikaels Visa inlägg
Jo, men hade dom haft en hjärna, så skulle dom ha en vagn med 4 kassor och sen ett antal ställen där dom "lär upp" folk, då skulle det kanske kunna bli ett bra resultat...
Njae, jag förstår det nostalgiska i det hela men jag är ingen bakåtsträvare. Det jag stör mig på är bara att alla måste identifiera sig i spelandet. Det är bakåtsträvande.

Sen skulle det så klart finnas snabba kontantkassor men inte av nostalgiska skäl Jag tror ATG vill tvinga in folk till mobilerna - vilket för mig var ett givet steg så fort det var möjligt. Att slippa köa för att spela var ju en jäkla fördel! Kunna sitta kvar vid sitt bord eller där man stod utan att springa fram och tillbaka.

Kassorna med kontanter tillför dock inget!
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 09:54   #21
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 674
Sharp$: 2392
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Gotland Visa inlägg
Oj! Läste just att man kommer köra helt kontantfrittt på Skrubbs imorgon.

INGA totokassor kommer finnas öppna under kvällen.

Spännande!

Är kontantfritt exakt samma sak som toto-kasse-fritt?

Tänker mig att det är möjligt att spela i totokassorna med betalkort eller redan laddade ATG-konton?

Kontantfritt betyder ju normalt sett bara att man inte hanterar kontanter.

Edit: Inte bara kontantfritt. Utan hel-digitalt online. Såklart hade ni koll.
__________________
Spelälskande gringubbe som hellre klagar en gång för mycket än gång för lite!

Senast redigerad av Strappa71 den 2019-07-10 klockan 09:57.
Strappa71 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 09:57   #22
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 674
Sharp$: 2392
Standard

***
__________________
Spelälskande gringubbe som hellre klagar en gång för mycket än gång för lite!
Strappa71 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 10:17   #23
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 092
Sharp$: 136
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av AmaerildeRimfrost Visa inlägg
De tänker så smart de kan. Förstår dem full ut. De som nu är där tvingas spela via mobilen. Det delas ut power bank etc. Så de normala semesterfirarna blir lite vana. Sen kan de fortsätta spela hemma. De som bara är på banan och leker med lite kontanter komer inte fortsätta spela hemifrån sen.
Varför skulle man fortsätta hemma bara för att en bana/ atg drygar sig? Enda som händer är väl att de tappar omsättning på kort sikt.
Att spela via mobilen är iskallt då nätet ofta går segt kring banorna och atgs sida är instabil så ofta. Alternativet ska ju finnas men vad händer om atgs sida går ner som så många gånger förut?
sigh är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 10:25   #24
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av sigh Visa inlägg
Varför skulle man fortsätta hemma bara för att en bana/ atg drygar sig? Enda som händer är väl att de tappar omsättning på kort sikt.
Att spela via mobilen är iskallt då nätet ofta går segt kring banorna och atgs sida är instabil så ofta. Alternativet ska ju finnas men vad händer om atgs sida går ner som så många gånger förut?
ATG har sina problem med sin sida. Men det är något de får jobba med. Det kommer inte påverka omsättningen alls med så få avbrott det varit.

Man fortsätter spela hemma eftersom de redan har spelat via mobilen. Det steget är ju redan avklarat. Alla gör ju inte det men det ökar chansen att göra det. Har du inte gjort det steget på banan första gången, då är det steget oerhört mycket större att göra hemma. Visst, de mest intresserade kommer så klart att fortsätta ändå.

Det gäller att få folk att börja med en vana. Samma som att erbjuda en liten extra bonus via mobilspel som många gjort. Det kommer öka folks spelande via mobilen i framtiden, dvs mer tillgängligt och det kommer mer spel.

Och när det strular för ATG så har det inte bara varit sajten utan även ombuden drabbas. Förr i tiden var det vardagsmat att det strulade och var segt vid spelstopp. De senaste åren framstår som helt felfria jämfört med 90-talet t ex.


EDIT: Ska även tillägga att det inte var några problem med täckningen eller bandbredden på Olympiatravet. Övriga banor vet jag inget om, men vet att det vid stora folksamlingar brukar slå ut nätet.

Vad gäller banornas wifi är det inget jag använt!

Senast redigerad av AmaerildeRimfrost den 2019-07-10 klockan 10:46.
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 10:37   #25
 
tornados avatar
 
Reg.datum: okt 2012
Inlägg: 601
Sharp$: 3825
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av AmaerildeRimfrost Visa inlägg
ATG har sina problem med sin sida. Men det är något de får jobba med. Det kommer inte påverka omsättningen alls med så få avbrott det varit.

Man fortsätter spela hemma eftersom de redan har spelat via mobilen. Det steget är ju redan avklarat. Alla gör ju inte det men det ökar chansen att göra det. Har du inte gjort det steget på banan första gången, då är det steget oerhört mycket större att göra hemma. Visst, de mest intresserade kommer så klart att fortsätta ändå.

Det gäller att få folk att börja med en vana. Samma som att erbjuda en liten extra bonus via mobilspel som många gjort. Det kommer öka folks spelande via mobilen i framtiden, dvs mer tillgängligt och det kommer mer spel.

Och när det strular för ATG så har det inte bara varit sajten utan även ombuden drabbas. Förr i tiden var det vardagsmat att det strulade och var segt vid spelstopp. De senaste åren framstår som helt felfria jämfört med 90-talet t ex.
Var på Halmstadtravets restaurang i lördags.

Banans Wi-Fi under all j....a kritik.

De skyllde på att något kört av en ledning.

Där satt vi och blev ett oreducerat system i panik.

Fyyy skam vad dåligt.

Nån som vet om HPT kommer mrd nån mobilvariant?

F.ö fanns perfekta bord för två personer som vetter ner mot banan.

Mvh Tornado
__________________
Mot strömmen det är Där pengarna finns....
tornado är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 10:48   #26
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 674
Sharp$: 2392
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av tornado Visa inlägg
Var på Halmstadtravets restaurang i lördags.

Banans Wi-Fi under all j....a kritik.

De skyllde på att något kört av en ledning.

Där satt vi och blev ett oreducerat system i panik.

Fyyy skam vad dåligt.

Nån som vet om HPT kommer mrd nån mobilvariant?

F.ö fanns perfekta bord för två personer som vetter ner mot banan.

Mvh Tornado
HPT finns i webversion. Oklart om exakt alla funktioner finns med då jag aldrig skulle få för mig att använda något annat än pc-klient.

För den som vill vara mobil och reducera rekommenderar jag att skaffa en ChromeBook och fjärrstyra den hemmavarande "riktiga datorn" mha 4G-mobilt bredband och Chrome Remote Desktop. Det har fungerat fläckfritt för mig vid alla banbesök hittills.

Banornas wifi är på tok för dåligt för att räcka till något seriöst. Men å andra sidan fungerar som sagt 4G så bra numera ( till försumbar extrakostnad ) att jag inte längre stör mig på det usla WiFi-t.
__________________
Spelälskande gringubbe som hellre klagar en gång för mycket än gång för lite!
Strappa71 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 12:48   #27
 
Reg.datum: jun 2018
Inlägg: 354
Sharp$: 1034
Standard

2 sidor med idéer och tankar inför kvällen, grymt!

Läser närmare...

10 inlägg om något annat... flashback varning <3
Ceezy är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 12:54   #28
 
Reg.datum: jun 2018
Inlägg: 354
Sharp$: 1034
Standard

Stora systemet
864 kr (3456 rader)
V86-1: 1,3,8 (9,12)
V86-2: 6 Fleet Admiral (7,3)
V86-3: 1,2,4,7,9 10 (3,8)
V86-4: 1,2 (5,3)
V86-5: 2,3,4,6,8,9,10,15 (7,5)
V86-6: 1 Llama Tooma (4,9)
V86-7: 3,10,13 (12,7)
V86-8: 2,5,7,8 (1,9)

Så ser travrondens prel tips ut
Ceezy är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 13:01   #29
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 738
Sharp$: 37614
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Ceezy Visa inlägg
2 sidor med idéer och tankar inför kvällen, grymt!

Läser närmare...

10 inlägg om något annat... flashback varning <3
Så, vad tror du om kvällens tävlingar?
Shooter är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 13:11   #30
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Måste ju säga att 14,4 över 2620am på Visby är en bra tid av 9 Enjoys Topnotch.
Med rätt ryggar blir han livsfarlig i sista.
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 13:11   #31
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Ceezy Visa inlägg
2 sidor med idéer och tankar inför kvällen, grymt!

Läser närmare...

10 inlägg om något annat... flashback varning <3
Bara tio? Trodde det var klart fler!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Ceezy (+10)
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 13:39   #32
 
tornados avatar
 
Reg.datum: okt 2012
Inlägg: 601
Sharp$: 3825
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Strappa71 Visa inlägg
HPT finns i webversion. Oklart om exakt alla funktioner finns med då jag aldrig skulle få för mig att använda något annat än pc-klient.

För den som vill vara mobil och reducera rekommenderar jag att skaffa en ChromeBook och fjärrstyra den hemmavarande "riktiga datorn" mha 4G-mobilt bredband och Chrome Remote Desktop. Det har fungerat fläckfritt för mig vid alla banbesök hittills.

Banornas wifi är på tok för dåligt för att räcka till något seriöst. Men å andra sidan fungerar som sagt 4G så bra numera ( till försumbar extrakostnad ) att jag inte längre stör mig på det usla WiFi-t.
Ja det är nog det smartaste sättet Tack
__________________
Mot strömmen det är Där pengarna finns....
tornado är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 13:46   #33
 
Reg.datum: jun 2018
Inlägg: 354
Sharp$: 1034
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av AmaerildeRimfrost Visa inlägg
Bara tio? Trodde det var klart fler!
Ceezy är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 14:00   #34
 
Reg.datum: jun 2018
Inlägg: 354
Sharp$: 1034
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Så, vad tror du om kvällens tävlingar?
Det är just det...:( Rent spontant brukar man få feeling redan under första titt.
Oftast "ser" man spiken framför sig och även dem som kommer skrälla, sen bygger man vidare på det med info, värmningar etc som dyker upp under dagen/kvällen.

Men det dök inte upp något särskilt denna gång.
Kommer hem vid 17, kommer ge det närmare titt då..

Förhoppningsvia blir det mer klarhet då gällande bolagets spikar samt skrällar
Ceezy är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 14:07   #35
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 458
Sharp$: 17412
Standard

15 Saga R.C tror jag kan vara ett miljondrag ikväll! 13&14 strukna gör ju läget lite lättare åtminstone gjorde bra lopp på Visby förra sommaren med en vinst och en tredjeplats på 5 försök med som nu Kajjan i vagnen i 4 av de loppen!

Det är dock första loppen sedan Februari pga skada men tränaren är åtminstone positiv....
"Vad jag förväntar mig för insats? Seger med fyra längder. Det är faktiskt lite seriöst menat. Hon tränar otroligt bra och känns riktigt fin. Jag blir inte förvånad om hon vinner."
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 14:28   #36
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av viking90 Visa inlägg
15 Saga R.C tror jag kan vara ett miljondrag ikväll! 13&14 strukna gör ju läget lite lättare åtminstone gjorde bra lopp på Visby förra sommaren med en vinst och en tredjeplats på 5 försök med som nu Kajjan i vagnen i 4 av de loppen!

Det är dock första loppen sedan Februari pga skada men tränaren är åtminstone positiv....
"Vad jag förväntar mig för insats? Seger med fyra längder. Det är faktiskt lite seriöst menat. Hon tränar otroligt bra och känns riktigt fin. Jag blir inte förvånad om hon vinner."
Har också studerat den närmare pga strykningarna. Klart mest pengar på sig och ju färre den behöver runda desto bättre. Men det likväl ett skitspår och risken är att alla andra hinner ner och den likväl sitter sist. Då är det en tråkig position ändå!

Känns lite som att det är tufft att spika där! Men till 2% är den given på alla system med mer än en häst åtminstone!
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 14:31   #37
 
Reg.datum: nov 2014
Inlägg: 5 664
Sharp$: 50026
Standard

Jens Sjödén V86 Visby på Service Plays
hoola är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 14:41   #38
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Blir sugen att spika Dragster och Saga RC alltså! Sen kan man ju titulera sig kung eller gömma sig under en sten några veckor.

Dragster kommer nog vara den häst som snackas upp mest inför kvällens tävlingar. Redan igår fick jag bra feeling för att ev spika den. Låter bra från alla håll där och till 8% är det ju ett fynd! Borde ge runt 6-7 i odds kanske?
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 15:01   #39
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av AmaerildeRimfrost Visa inlägg
Blir sugen att spika Dragster och Saga RC alltså! Sen kan man ju titulera sig kung eller gömma sig under en sten några veckor.

Dragster kommer nog vara den häst som snackas upp mest inför kvällens tävlingar. Redan igår fick jag bra feeling för att ev spika den. Låter bra från alla håll där och till 8% är det ju ett fynd! Borde ge runt 6-7 i odds kanske?
Dragster till 8,25 på Unibet tog jag, Rouger lät rätt uppåt...och varför skulle han inte vara det...tror dock att streckprocenten lär springa iväg där...
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
AmaerildeRimfrost (+8)

Senast redigerad av mikaels den 2019-07-10 klockan 15:03.
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 15:12   #40
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Testar en platsdubbel på Unibet SagaRC(3,10) o Helios K(3,55) till 11,01...
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 15:12   #41
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Fleet Admiral kommer rusa upp till 60%. Hur ska den kunna förlora det där loppet alltså?
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 15:18   #42
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Vad Jens än säger, så är Visby en spetsbana...ojämna fält gör att spetsen inte har statistskt övertag mot andra banor...kan man räkna Fleet A som en spetsvinnare, när den sitter i ledningen efter 700 meter?...
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 15:25   #43
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mikaels Visa inlägg
Testar en platsdubbel på Unibet SagaRC(3,10) o Helios K(3,55) till 11,01...
Snor du alla mina idéer nu :P Iofs inte skrivit ner dem men de finns med på andelssystemet
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 15:28   #44
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av AmaerildeRimfrost Visa inlägg
Snor du alla mina idéer nu :P Iofs inte skrivit ner dem men de finns med på andelssystemet
Snor inga ideer av dig, ingen av dom vinner men kniper platsen på ritsen...
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 15:34   #45
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Vill repetera, det är ruggigt svårt att spetsa från de innersta spåren, speciellt på 2120... www.sverigetravet.se/travbanor/visby ...starten kommer tämligen direkt efter kurvan, på andra sidan finns lite längre anlopp...

Senast redigerad av mikaels den 2019-07-10 klockan 15:41.
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 15:48   #46
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Min ranking just nu! Hoppas bilden syns under i rätt storlek nu bara

Så, tro fan den blev fört stor första gången. Lyckades fan kopiera fel länk Men här under har ni antagligen en låg vinnarrad vad gäller rank! Utmanar samtliga speltjänster idag! Come beat me!


Senast redigerad av AmaerildeRimfrost den 2019-07-10 klockan 15:51.
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 15:54   #47
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 458
Sharp$: 17412
Standard

7 Dominator DT i första avd har ju ett hyggligt kuskplus jämfört med de senaste starterna!
Sko ryck dessutom! För er som gillar tider så har den snabbaste tiden över sprinterdistans utav de på främre raden!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
mikaels (+5)
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 16:03   #48
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 674
Sharp$: 2392
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mikaels Visa inlägg
Vad Jens än säger, så är Visby en spetsbana...ojämna fält gör att spetsen inte har statistskt övertag mot andra banor...kan man räkna Fleet A som en spetsvinnare, när den sitter i ledningen efter 700 meter?...
www.spelvarde.se räknar den som leder med varvet kvar som "spetshäst" m.a.p. hur de spelar Tvilling m.m.

Och jag håller med. Att spetsa initialt är inte allt. Bara det inte blir för tung väg dit gör det inte så mycket.
__________________
Spelälskande gringubbe som hellre klagar en gång för mycket än gång för lite!
Strappa71 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 16:04   #49
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Tvilling 7-11 i första avd. Bra odds där.
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 16:06   #50
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av viking90 Visa inlägg
7 Dominator DT i första avd har ju ett hyggligt kuskplus jämfört med de senaste starterna!
Sko ryck dessutom! För er som gillar tider så har den snabbaste tiden över sprinterdistans utav de på främre raden!
Kikade lite på den tidigare, nu fick det bli en liten slant till 15ggr på Unibet(samma på bet365)...
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 16:10   #51
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 092
Sharp$: 136
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av viking90 Visa inlägg
7 Dominator DT i första avd har ju ett hyggligt kuskplus jämfört med de senaste starterna!
Sko ryck dessutom! För er som gillar tider så har den snabbaste tiden över sprinterdistans utav de på främre raden!
Kollade också på den. Funderade på att chansspika den t om men sen anmälde de bfro vilket visat sig vara 50/50 chans till felfritt.. Blir att gardera hårt och spela den som utgång på tvilling ist.

Fullpoint i DD 1 känns ruggigt intressant, verkar må bra av miljöombytet och till singelprocent så ska den med.
sigh är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 16:21   #52
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 458
Sharp$: 17412
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av sigh Visa inlägg
Kollade också på den. Funderade på att chansspika den t om men sen anmälde de bfro vilket visat sig vara 50/50 chans till felfritt.. Blir att gardera hårt och spela den som utgång på tvilling ist.

Fullpoint i DD 1 känns ruggigt intressant, verkar må bra av miljöombytet och till singelprocent så ska den med.

Fullpoint är klart en duglig häst men Håkan K Persson vinner ju mer sällan än sin border...(mer sällan, man säger så va?)
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 16:32   #53
 
Reg.datum: jun 2014
Inlägg: 6 637
Sharp$: 22764
Standard

V86-6
Nr.9 Booze of Mine tyckte jag gjorde fint lopp sist, stack ifrån på upploppet trots att den sprang i dödens sista varvet. Intressant motbud till favoriten
Spik blir det på Perfect S och Messiah
Dahle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 16:37   #54
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Kan nyckeln idag vara Örjans tre körningar med Redens hästar? 3 spikar har man då och kan måla på övriga lopp.
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 16:45   #55
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

4 Total Recall kan dunderskrälla i långloppet. Klarar han av distansen och med en vilsam resa med lucka så smäller det. Finns oxå 2 U.S. hästar i loppet. Kan va ett tecken
4 T.R. va två bakom en viss Mr Golden Quick över korta häcken från bakspår på en 12-tid så nog finns det speed i hästen och Erik är ju en typisk skrällkusk. Slog hästar som Red Bar och Herkules T som va i toppform då och gjorde 12- tider över medel.
Karin Hall har ju två hästar med i loppet Forever Newport oxå

Senast redigerad av HuBBaBuBBa den 2019-07-10 klockan 16:52.
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 17:06   #56
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Nu börjar Fleet bli lite stor favorit. Barfota rtom för första gången kan innebära galopp. Nu börjar faktiskt 7an bli lite spelvärd för hoppar Örjan så borde den vinna.
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 17:08   #57
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Det är idag vi ska gå ihop och lägga 200kr var och göra ett bra system?
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
AmaerildeRimfrost (+2)
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 17:14   #58
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 674
Sharp$: 2392
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av HuBBaBuBBa Visa inlägg
Nu börjar Fleet bli lite stor favorit. Barfota rtom för första gången kan innebära galopp. Nu börjar faktiskt 7an bli lite spelvärd för hoppar Örjan så borde den vinna.
Jag ogillar bfro ffg på stora favoriter. Såklart kan den vara helt överlägsen och förbättrad. Men för storfavoriter vill jag helst att de går balanserade på det sätt som gjort dem till favorit.

"Nya växlar" gillar jag helst på mindre spelade hästar.
__________________
Spelälskande gringubbe som hellre klagar en gång för mycket än gång för lite!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
HuBBaBuBBa (+5)
Strappa71 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 17:20   #59
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Nu börjar Erik bli varm i kläderna igen. Han har läst alla negativa inlägg om honom hör på Sharps och tänker börja vinna lopp igen. Hehe
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
AmaerildeRimfrost (+1), sigh (+5)
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 17:35   #60
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Seven Deadly Sins testas på svs till 12,50 på plats, Ivanov verkade tro på ungefär likvärdig vinstchans som för Grammofon...
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 17:39   #61
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 092
Sharp$: 136
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av viking90 Visa inlägg
Fullpoint är klart en duglig häst men Håkan K Persson vinner ju mer sällan än sin border...(mer sällan, man säger så va?)
Därför den bara är spelbar till 1-2%
Känns som att det kan vara en av de bästa i fältet rent kapacitetsmässigt.
sigh är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 17:44   #62
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Vad fanken gör Robert Karlsson(speaker) på Skrubbs???...
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 17:46   #63
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Vinner Reden mer än ett ikväll(FA)?...börjar bli osäker...
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 17:48   #64
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Yieldson ger 7,25 på Unibet, skulle kunna vara något för den våghalsige...
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 17:48   #65
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Det är bara bra att Örjan inte vinner ihjäl sig nu utan sen.
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 17:51   #66
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

OJ vad uppåt på Arras C från Svante...testar den till 5,50 på svs...så då har man två i första...tre för fanken, har ju lite på DDT också...

Senast redigerad av mikaels den 2019-07-10 klockan 17:57.
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 17:57   #67
 
Reg.datum: sep 2013
Inlägg: 9 089
Sharp$: 21445
Standard

V86
Inlämnat: 2019-07-10, 18:55
Visby
Onsdag 2019-07-10
Start: 19:20
Kostnad: 281,25 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 1, 3, 5, 8, 9 (2, 12)
2: 6 Fleet Admiral (7, 3)
3: 1, 2, 9 (10, 7)
4: 2 Perfect Spirit (7, 3)
5: 2, 3, 4, 8, 10 (15, 7)
6: 1 Llama Tooma (4, 9)
7: 3, 7, 10 (12, 13)
8: 1, 2, 5, 7, 8 (9, 12)

5x1x3x1x5x1x3x5 = 1125 rader.
1125 x 1 x 0,25 kr = 281,25 kr.
Totalt: 281,25 kr.
Rättningskod: HQR SHR CXD
mackpeter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:03   #68
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Provar även Pastore Bob till 7,25 på Unibet, skulle kunna bli ett riktigt "blufflopp" och då kan han hålla undan på det korta upploppet...
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:05   #69
 
Reg.datum: mar 2012
Ort: stockholm
Inlägg: 15 403
Sharp$: 30288
Standard

Så här vart mitt andelspel på Västertorp Idag

V86
Inlämnat: 2019-07-10, 19:02
Västertorps Spel & Tobak, Basses All ins andelsspel
Visby
Onsdag 2019-07-10
Start: 19:20
Kostnad: 2 976,48 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 (9, 8)
2: 6 Fleet Admiral (3, 7)
3: 7 B.B.S.Lezzy (2, 1)
4: 2, 7 (1, 3)
5: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 15 (3, 15)
6: 9 Booze of Mine (1, 4)
7: 3, 10, 12 (13, 9)
8: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 (2, 5)

12x1x1x2x13x1x3x12 = 11232 rader.
11232 x 1 x 0,25 kr = 2 808,00 kr.

lycka till !
Basse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:09   #70
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 690
Sharp$: 1014
Standard

Drar till med spik på Global Worthy i V86-5...18%.

Lycka till !
__________________
Inom travet spelar galoppen ofta en avgörande roll !
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Bluesmith66 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:14   #71
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Idiotsystemet som går lite "mot" det större, men framför allt drar jag till med två tokspikar, som dock ökat kraftigt med antalet procent på strecken!

V86
Inlämnat: 2019-07-10, 19:14
Johan Salomonssons andelsspel
Visby
Onsdag 2019-07-10
Start: 19:20
Kostnad: 252,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 3 Arras Cando (9, 1)
2: 3, 6, 7 (4, 1)
3: 1, 2, 3, 4, 7, 9 (10, 11)
4: 1, 2 (2, 1)
5: 15 Saga R.C. (3, 8)
6: 1, 4, 7, 8, 9, 11, 14 (6, 10)
7: 12 Dragster (10, 4)
8: 2, 8, 9, 11 (7, 1)

1x3x6x2x1x7x1x4 = 1008 rader.
1008 x 1 x 0,25 kr = 252,00 kr.
Totalt: 252,00 kr.
Min kostnad: 252,00 kr x 4/21 = 48,00 kr
Rättningskod: BPP QHZ HXD
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:17   #72
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 458
Sharp$: 17412
Standard

Så här lirar jag i mitt tillsammanslag ikväll! (Fortfarande lite av en nybörjare vad de gäller att spela reducerat)

[IMG][/IMG]
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:17   #73
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

En slant på Paris by Cash och en mindre på Steppa Jons, tror inte 1 o 2 kan svara ut, lite inkonsekvent att testa nian, men den kan bara vara bäst...
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:17   #74
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Så här blev det större och mycket mer sannolika systemet! Har goda förhoppningar idag!

Nu får vi fan inte ryka på Conrad i första för då bryter jag samman! Ska ju inte gå från spår 8 väl? Jävligt bra häst annars. Sist spikade jag ju Conrad men då vek den ner sig från ledningen när han körde Nolimitjimmit! Nu sitter den idag! Jobba in detta nu!

V86
Inlämnat: 2019-07-10, 19:16
Johan Salomonssons andelsspel
Visby
Onsdag 2019-07-10
Start: 19:20
Kostnad: 960,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 1, 2, 3, 5, 7, 9, 11, 12 (4, 10)
2: 6 Fleet Admiral (3, 7)
3: 2, 7, 9 (4, 10)
4: 2 Perfect Spirit (1, 7)
5: 3, 4, 6, 7, 8, 10, 11, 15 (2, 9)
6: 9 Booze of Mine (4, 7)
7: 1, 3, 10, 12, 13 (4, 8)
8: 4, 5, 7, 10 (8, 2)

8x1x3x1x8x1x5x4 = 3840 rader.
3840 x 1 x 0,25 kr = 960,00 kr.
Totalt: 960,00 kr.
Min kostnad: 960,00 kr x 5/50 = 96,00 kr
Rättningskod: KPW NHX MXF
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:21   #75
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Tror ditt andelssystem Basse är riktigt fint på det ikväll! Så sätter du åtta rätt idag var jag den första som sade det! Just att måla på som fan är helt rätt med de där spikarna! Själv byggde jag lite annorlunda men oj vad nära vi satt med samma spikar.. eller var inne på bägge dina "skrällar" men skulle bara ha en av dessa.
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:21   #76
 
Reg.datum: jul 2013
Inlägg: 5 645
Sharp$: 3180
Standard

Tömde kontot Ecuador

V86
Inlämnat: 2019-07-10, 19:19
Visby
Onsdag 2019-07-10
Start: 19:20
Kostnad: 1 680,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 1, 2, 3, 5, 8, 9 (7, 12)
2: 6 Fleet Admiral (7, 3)
3: 2, 4, 5, 7, 9 (1, 10)
4: 2, 3 (7, 1)
5: 2, 3, 5, 8, 10, 11, 15 (4, 9)
6: 4 Matilda Cash (1, 9)
7: 1, 3, 10, 12 (7, 13)
8: 3, 5, 7, 8 (2, 1)

6x1x5x2x7x1x4x4 = 6720 rader.
6720 x 1 x 0,25 kr = 1 680,00 kr.
Totalt: 1 680,00 kr.
Rättningskod: BPW XHP FXM
__________________
Det man lär sina barn lär man sina barnbarn
asgaya3141 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:24   #77
 
Reg.datum: jul 2013
Inlägg: 5 645
Sharp$: 3180
Standard

Svettigt. Alla mina galopperade. Grattis ni som spikade
__________________
Det man lär sina barn lär man sina barnbarn
asgaya3141 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:24   #78
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Tack Erik-Svante
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
AmaerildeRimfrost (+3)
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:24   #79
 
Reg.datum: nov 2014
Inlägg: 5 664
Sharp$: 50026
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av AmaerildeRimfrost Visa inlägg
Idiotsystemet som går lite "mot" det större, men framför allt drar jag till med två tokspikar, som dock ökat kraftigt med antalet procent på strecken!

V86
Inlämnat: 2019-07-10, 19:14
Johan Salomonssons andelsspel
Visby
Onsdag 2019-07-10
Start: 19:20
Kostnad: 252,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 3 Arras Cando (9, 1)
2: 3, 6, 7 (4, 1)
3: 1, 2, 3, 4, 7, 9 (10, 11)
4: 1, 2 (2, 1)
5: 15 Saga R.C. (3, 8)
6: 1, 4, 7, 8, 9, 11, 14 (6, 10)
7: 12 Dragster (10, 4)
8: 2, 8, 9, 11 (7, 1)

1x3x6x2x1x7x1x4 = 1008 rader.
1008 x 1 x 0,25 kr = 252,00 kr.
Totalt: 252,00 kr.
Min kostnad: 252,00 kr x 4/21 = 48,00 kr
Rättningskod: BPP QHZ HXD
Bra början!

Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
AmaerildeRimfrost (+3)
hoola är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:25   #80
 
Reg.datum: mar 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 759
Sharp$: 2633
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av asgaya3141 Visa inlägg
Tömde kontot Ecuador

V86
Inlämnat: 2019-07-10, 19:19
Visby
Onsdag 2019-07-10
Start: 19:20
Kostnad: 1 680,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 1, 2, 3, 5, 8, 9 (7, 12)
2: 6 Fleet Admiral (7, 3)
3: 2, 4, 5, 7, 9 (1, 10)
4: 2, 3 (7, 1)
5: 2, 3, 5, 8, 10, 11, 15 (4, 9)
6: 4 Matilda Cash (1, 9)
7: 1, 3, 10, 12 (7, 13)
8: 3, 5, 7, 8 (2, 1)

6x1x5x2x7x1x4x4 = 6720 rader.
6720 x 1 x 0,25 kr = 1 680,00 kr.
Totalt: 1 680,00 kr.
Rättningskod: BPW XHP FXM
ECUADOORRRR
heddari är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:25   #81
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Lever på bägge systemen idag även om det alltid är lite tråkigt med en favorit. Men kan inte gnälla då jag spikade på idiotsystemet!

Nummer 12 hade gärna fått vinna också för det stora har klart större sannolikhet att sitta!

Erik är tillbaka som vinnare, men det krävdes lite Visby för det och slippa Stockholm Semester och glädje!
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:25   #82
 
TOBYTYKEs avatar
 
Reg.datum: apr 2011
Ort: Göteborg
Inlägg: 1 850
Sharp$: 8041
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av asgaya3141 Visa inlägg
Svettigt. Alla mina galopperade. Grattis ni som spikade
Skitbana av allt att döma
TOBYTYKE är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:26   #83
 
Reg.datum: jul 2013
Inlägg: 885
Sharp$: 4923
Standard

Eftersom speltjänst lade ned funktionen för 45 minuter sedan har jag suttit och reducerat manuellt till Live-snack. Svante B låg så lågt med 3:an i första (ja, han var dämpad med alla sina, från att ha varit optimist tidigare), så jag ändrade utgången från 3 singel till 1,5,7. Fy fan.
Shizznit är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:27   #84
 
Reg.datum: jul 2013
Inlägg: 5 645
Sharp$: 3180
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av heddari Visa inlägg
ECUADOORRRR
Den har man dansat mycket till.
__________________
Det man lär sina barn lär man sina barnbarn
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
heddari (+10)
asgaya3141 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:27   #85
 
Reg.datum: jul 2017
Inlägg: 5 021
Sharp$: 14789
Standard

V86
Inlämnat: 2019-07-10, 19:19
Axevalla Travbana, Jimmy Rekat o Klarts andelsspel
Visby
Onsdag 2019-07-10
Start: 19:20
Kostnad: 950,40 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 3, 5, 9, 11 (1, 8)
2: 6 Fleet Admiral (7, 3)
3: 1, 3, 4, 7, 8, 9, 10, 11 (2, 5)
4: 1, 2, 3 (7, 5)
5: 2, 5, 10, 15 (8, 3)
6: 1, 9, 14 (4, 7)
7: 10 Rafiki Fri (3, 7)
8: 5, 9, 10 (2, 8)

4x1x8x3x4x3x1x3 = 3456 rader.
3456 x 1 x 0,25 kr = 864,00 kr. Avgift 86,40 kr.
Totalt: 950,40 kr.
Min kostnad: 950,40 kr x 1/8 = 118,80 kr
zimonzzon85 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:28   #86
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av hoola Visa inlägg
Bra början!

Hehe, spik på Saga o Dragster...men du visste väl inte att Amarilde gick på dom?, hoppas att dom tar plats(hälsningar från elaka Arne)...skojade bara lite, bra start...
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:30   #87
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shizznit Visa inlägg
Eftersom speltjänst lade ned funktionen för 45 minuter sedan har jag suttit och reducerat manuellt till Live-snack. Svante B låg så lågt med 3:an i första (ja, han var dämpad med alla sina, från att ha varit optimist tidigare), så jag ändrade utgången från 3 singel till 1,5,7. Fy fan.
Samma här! Undrade just om det var ett lokalt problem hos mig, men då verkar det vara Speltjänst i stort som strular. Aldrig haft problem med det förut vad jag kan minnas.

Tyckte nog att Bååth-stallet var väldigt optimistisk i alla intervjuer på Arras, han höll den ju som en bättre vinstchans än Global Welcome i den sista intervjun också.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:30   #88
 
Reg.datum: maj 2013
Inlägg: 4 038
Sharp$: 2231
Standard

Har oxo rensat kontot med en liten rackare

V86
Inlämnat: 2019-07-10, 19:07
Visby
Onsdag 2019-07-10
Start: 19:20
Kostnad: 0,75 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 3 Arras Cando (1, 8)
2: 6 Fleet Admiral (7, 3)
3: 2 Appassionata (1, 9)
4: 2 Perfect Spirit (7, 3)
5: 15 Saga R.C. (10, 8)
6: 1, 4, 9 (14, 7)
7: 3 Admirer (10, 7)
8: 5 Messiah (2, 8)

1x1x1x1x1x3x1x1 = 3 rader.
3 x 1 x 0,25 kr = 0,75 kr.
Totalt: 0,75 kr.
Rättningskod: Säffle en kopp kaffe tack!
coolmanriver är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:32   #89
 
Reg.datum: nov 2014
Inlägg: 5 664
Sharp$: 50026
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mikaels Visa inlägg
Hehe, spik på Saga o Dragster...men du visste väl inte att Amarilde gick på dom?, hoppas att dom tar plats(hälsningar från elaka Arne)...skojade bara lite, bra start...
Spik på Saga och Dragster är förstås vågat men vi får se...
hoola är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:33   #90
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av coolmanriver Visa inlägg
Har oxo rensat kontot med en liten rackare

V86
Inlämnat: 2019-07-10, 19:07
Visby
Onsdag 2019-07-10
Start: 19:20
Kostnad: 0,75 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 3 Arras Cando (1, 8)
2: 6 Fleet Admiral (7, 3)
3: 2 Appassionata (1, 9)
4: 2 Perfect Spirit (7, 3)
5: 15 Saga R.C. (10, 8)
6: 1, 4, 9 (14, 7)
7: 3 Admirer (10, 7)
8: 5 Messiah (2, 8)

1x1x1x1x1x3x1x1 = 3 rader.
3 x 1 x 0,25 kr = 0,75 kr.
Totalt: 0,75 kr.
Rättningskod: Säffle en kopp kaffe tack!
Vi norrlänningar är iofs försiktiga, men hade du inte kunnat ta ggr2, ifall fru fortuna har en bra kväll?...
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:34   #91
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mikaels Visa inlägg
Vi norrlänningar är iofs försiktiga, men hade du inte kunnat ta ggr2, ifall fru fortuna har en bra kväll?...
För det krävs det ju över 1.50 på kontot
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
coolmanriver (+5)
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:35   #92
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Nu får vi se vad som händer ifall en av de där fyra 0%-arna vinner. Men det ska väl inte vara möjligt att tre galopperar och blir diskade väl? För i den här klassen kan det inte skrälla väl? :o
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:38   #93
 
Reg.datum: jul 2013
Inlägg: 885
Sharp$: 4923
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
Samma här! Undrade just om det var ett lokalt problem hos mig, men då verkar det vara Speltjänst i stort som strular. Aldrig haft problem med det förut vad jag kan minnas.

Tyckte nog att Bååth-stallet var väldigt optimistisk i alla intervjuer på Arras, han höll den ju som en bättre vinstchans än Global Welcome i den sista intervjun också.
Speltjänst brukar lägga ned cirka en halvtimme innan start varje jackpotomgång, det var därför jag skulle skeppa in systemet 45 minuter innan... men inte då.

Ja, i förhandsintervjuerna var han positiv och jag hade den ensam U efter dessa. Men sedan lyssnade jag på Svante innan start, tyvärr... han sade möjligen Arras och Welcome om någon skulle ha chans (och då var han rejält kaxig - "ska väl vinna" -vad gällde Welcomes chanser i förrgår!).
Shizznit är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:39   #94
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 741
Sharp$: 9130
Standard

Stressig kväll det blev med strul för reduceringsverktyget.

Nåväl, nu hoppar dagens jättelampa och istället skräller Eva Lundahl. SoS
__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:40   #95
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Provar Admirer också till 4,25 på svs, Conny lät väldigt uppåt och det var den här som han åkte till Visby för...bra komplement till Dragster(lät inte som att Rouger skulle utmana den) och platsen på Ivanovs andra...
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
viking90 (+5)

Senast redigerad av mikaels den 2019-07-10 klockan 18:43.
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:41   #96
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 458
Sharp$: 17412
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Gotland Visa inlägg
Stressig kväll det blev med strul för reduceringsverktyget.

Nåväl, nu hoppar dagens jättelampa och istället skräller Eva Lundahl. SoS
Nejnej, Petter Karlsson ser till att hästen är obesegrad även efter dagens lopp
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:45   #97
 
Reg.datum: jul 2013
Inlägg: 5 645
Sharp$: 3180
Standard

Fyy............Svarte Petter
__________________
Det man lär sina barn lär man sina barnbarn
asgaya3141 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:47   #98
 
Reg.datum: jul 2013
Inlägg: 5 645
Sharp$: 3180
Standard

Vad gör Örjan? Böter???
__________________
Det man lär sina barn lär man sina barnbarn
asgaya3141 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:47   #99
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Helvete vad Fleet var överlägsen om inte vissa ska ut och köra på benen på den! Ojojoj, den prestationen var jag impad av! jaja, galopp kan det bli ibland!
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:49   #100
 
jevfritzs avatar
 
Reg.datum: dec 2013
Inlägg: 94
Sharp$: 654
Standard

Spikarna inne på inköpta andelarna iaf... ute på egna.
V86
Inlämnat: 2019-07-10, 19:18
Andelskungen, Erikssons egnas andelsspel
Visby
Onsdag 2019-07-10
Start: 19:20
Kostnad: 8 748,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 3 Arras Cando (1, 8)
2: 7 Global Welcome (6, 3)
3: 1, 2, 4, 5, 7, 9 (10, 11)
4: 1, 2, 3, 5, 7 (6, 4)
5: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 (15, 11)
6: 1, 4, 7, 9, 11, 14 (6, 5)
7: 1, 2, 3, 4, 7, 9, 10, 12, 13 (11, 8)
8: 5, 7 (2, 8)

1x1x6x5x10x6x9x2 = 32400 rader.
32400 x 1 x 0,25 kr = 8 100,00 kr. Avgift 648,00 kr.
Totalt: 8 748,00 kr.
Min kostnad: 8 748,00 kr x 2/5 = 3 499,20 kr
jevfritz är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:49   #101
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Vadå måste Örjan flytta ut sin, tränger han inte ut sig så behöver han ju inte ut i tredje för finns det plats kommer den ju bara hamna i ryggen i andraspår ju!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
hoola (+2)
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:50   #102
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 458
Sharp$: 17412
Standard

Vilket uselt trav på Ottilia Fri, hade varit skoj att se den klockren i travet och kanske fått överta ledningen tidigt?
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
AmaerildeRimfrost (+5)
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:50   #103
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Då får man jobba in Saga RC och Dragster för att hämta hem åtta rätt!
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:51   #104
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av HuBBaBuBBa Visa inlägg
Nu börjar Fleet bli lite stor favorit. Barfota rtom för första gången kan innebära galopp. Nu börjar faktiskt 7an bli lite spelvärd för hoppar Örjan så borde den vinna.
Ändå spikar jag idiot som jag är
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
AmaerildeRimfrost (+7)
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:54   #105
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 458
Sharp$: 17412
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av HuBBaBuBBa Visa inlägg
Ändå spikar jag idiot som jag är
Det var ju givet att den skulle förlora när en blev dagens största favorit
Jag var inne på att spika när jag började titta på omgången då var det tvärtom på strecken mellan 6-7 men nu valde jag att gå på 3 hästar istället.
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:54   #106
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av jevfritz Visa inlägg
Spikarna inne på inköpta andelarna iaf... ute på egna.
V86
Inlämnat: 2019-07-10, 19:18
Andelskungen, Erikssons egnas andelsspel
Visby
Onsdag 2019-07-10
Start: 19:20
Kostnad: 8 748,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 3 Arras Cando (1, 8)
2: 7 Global Welcome (6, 3)
3: 1, 2, 4, 5, 7, 9 (10, 11)
4: 1, 2, 3, 5, 7 (6, 4)
5: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 (15, 11)
6: 1, 4, 7, 9, 11, 14 (6, 5)
7: 1, 2, 3, 4, 7, 9, 10, 12, 13 (11, 8)
8: 5, 7 (2, 8)

1x1x6x5x10x6x9x2 = 32400 rader.
32400 x 1 x 0,25 kr = 8 100,00 kr. Avgift 648,00 kr.
Totalt: 8 748,00 kr.
Min kostnad: 8 748,00 kr x 2/5 = 3 499,20 kr
...jobba på!
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:56   #107
Banned
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 3 017
Sharp$: 5157
Standard

BRA Utdelning på två raka Erik. Kan det bli en tredje? Global Welcome borde varit given för de flesta som ett lås...
valo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:59   #108
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Det är sällan man ser en sån enorm förflyttning av streck inför ett lopp. Strax över 40% imorse och 50% en timme före start tror jag, sen slutade den på 67%. Vi som spikade kanske kan ta igen lite i nästa start, men den är nog välmarkerad även då.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:59   #109
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av valo Visa inlägg
BRA Utdelning på två raka Erik. Kan det bli en tredje? Global Welcome borde varit given för de flesta som ett lås...
Han bör bli över, men vi får si...
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 18:59   #110
Banned
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 3 017
Sharp$: 5157
Standard

TVILLING (hoppas på lite spelpengar för fortsättningen)

1, 2, 9, 10
Utgångshästar
7 B.B.S.Lezzy


l
valo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 19:01   #111
Banned
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 3 017
Sharp$: 5157
Standard

AVD 3


Ja, jag såg att man tror att Erik blir instängd. En treåring också....kan bli svårt men jag har spikat tre raka Erik.
valo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 19:01   #112
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
Det är sällan man ser en sån enorm förflyttning av streck inför ett lopp. Strax över 40% imorse och 50% en timme före start tror jag, sen slutade den på 67%. Vi som spikade kanske kan ta igen lite i nästa start, men den är nog välmarkerad även då.
Segermaskiner som får stryk ska man vara försiktig med, kan ha satt sig på psyket...
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 19:02   #113
Super Moderator
 
Skaeggets avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Ort: Karlstad
Inlägg: 4 218
Sharp$: 8852
Standard

Ursäkta för sent instick, men har varit på väg till jobbet. Skägg-andelen på Västertorps i dag:

V86
Inlämnat: 2019-07-10, 19:02
Västertorps Spel & Tobak, Skäggets V86s andelsspel
Visby
Onsdag 2019-07-10
Start: 19:20
Kostnad: 1 017,60 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 1, 2, 3, 5, 7, 8, 9, 12 (11, 6)
2: 7 Global Welcome (3, 6)
3: 1, 2, 7, 9, 10 (4, 3)
4: 1, 2, 3, 4, 5, 7 (8, 6)
5: 2, 3, 8, 10 (4, 1)
6: 1, 4, 7, 9 (5, 14)
7: 13 Importedfrmdetroit (12, 10)
8: 8 Carotene (2, 5)

8x1x5x6x4x4x1x1 = 3840 rader.
3840 x 1 x 0,25 kr = 960,00 kr. Avgift 57,60 kr.
Totalt: 1 017,60 kr.
__________________
@skgget


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Skaegget är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 19:03   #114
Banned
 
Reg.datum: dec 2018
Inlägg: 1 255
Sharp$: 4828
Standard

Vad heter den manliga programledaren i TV12?
ScandalPlay är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 19:05   #115
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
Det är sällan man ser en sån enorm förflyttning av streck inför ett lopp. Strax över 40% imorse och 50% en timme före start tror jag, sen slutade den på 67%. Vi som spikade kanske kan ta igen lite i nästa start, men den är nog välmarkerad även då.
Var nog bara 33% imorse...
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 19:08   #116
 
Reg.datum: apr 2011
Inlägg: 3 317
Sharp$: 6208
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av HuBBaBuBBa Visa inlägg
Ändå spikar jag idiot som jag är

Hoppar ju endast för att sopan petter kör på benen
shjuve9le är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 19:09   #117
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 458
Sharp$: 17412
Standard

Synd inte Wiman testade fullt ut i spets....
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 19:12   #118
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av HuBBaBuBBa Visa inlägg
V86
Inlämnat: 2019-07-10, 06:31
Visby
Onsdag 2019-07-10
Start: 19:20
Kostnad: 12,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 3, 9 (8, 5)
2: 6 Fleet Admiral (7, 3)
3: 9 Paris by Cash (1, 10)
4: 3 Pastore Bob (2, 7)
5: 2, 3, 8, 10 (4, 6)
6: 9 Booze of Mine (1, 4)
7: 1, 3, 7, 9, 10, 12 (13, 11)
8: 9 Enjoy's Topnotch (5, 8)

2x1x1x1x4x1x6x1 = 48 rader.
48 x 1 x 0,25 kr = 12,00 kr.
Totalt: 12,00 kr.
Rättningskod: LNQ ZDT LSC
Tror jag kommer ha mer rätt på denna än på mitt stora
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 19:13   #119
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 520
Sharp$: 7928
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av shjuve9le Visa inlägg
Hoppar ju endast för att sopan petter kör på benen
Örjan mycket tydlig med att galoppen berodde på barfotabalansen.
Altoc är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 19:13   #120
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Spelade dock tvilling nu med 4 som utgång så den gick hem
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 19:13   #121
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av shjuve9le Visa inlägg
Hoppar ju endast för att sopan petter kör på benen
Du får nog se om det där loppet. Han svarar ganska sent, men är klart ute i andraspår innan Fleet kommer ikapp. Är det någon som ska ta på sig den där bommen är det Örjan. Helt onödigt att ladda på med den farten där, och han ska vara beredd på att någon kan ta sig ut framför.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 19:15   #122
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Altoc Visa inlägg
Örjan mycket tydlig med att galoppen berodde på barfotabalansen.
Förklara hur han hamnar i tredjespår?
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 19:16   #123
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Vackert Conny!
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 19:16   #124
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 458
Sharp$: 17412
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av AmaerildeRimfrost Visa inlägg
Förklara hur han hamnar i tredjespår?
Han drar i högertömmen? Drygt svar jag vet
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 19:16   #125
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Tvilling med nr 4 i varje lopp hädanefter
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 19:18   #126
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Lopp 5 tvilling 4-9 det du Viking hade jag räknat ut och fick 22ggr degen
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
viking90 (+22)
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 19:22   #127
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 520
Sharp$: 7928
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av AmaerildeRimfrost Visa inlägg
Förklara hur han hamnar i tredjespår?
Håller helt med i det Stekel svarat ovanför. Inga böter utdömda heller för den situationen.
Altoc är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 19:23   #128
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av viking90 Visa inlägg
Han drar i högertömmen? Drygt svar jag vet
Då borde han inte haft benen bredvid sulkyn det första som händer i tredjespår. För han har ju en meter av sin häst minst bredvid när han sitter i tredjespår...
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 19:23   #129
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av HuBBaBuBBa Visa inlägg
Lopp 5 tvilling 4-9 det du Viking hade jag räknat ut och fick 22ggr degen
Borde gett 2,20, men snyggt ändå...skrev väl att jag lirat bägge???
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 19:27   #130
 
Reg.datum: sep 2013
Inlägg: 9 089
Sharp$: 21445
Standard

V5
Inlämnat: 2019-07-10, 20:26
Visby
Onsdag 2019-07-10
Start: 20:26
Kostnad: 150,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 2 Perfect Spirit (3, 1)
2: 2, 3, 4, 8, 10 (15, 7)
3: 1 Llama Tooma (9, 4)
4: 3, 7, 9, 10, 12, 13 (1, 8)
5: 1, 2, 5, 7, 8 (9, 12)

1x5x1x6x5 = 150 rader.
150 x 1 x 1,00 kr = 150,00 kr.
Totalt: 150,00 kr.
Rättningskod: MZR QHW DNB
mackpeter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 19:29   #131
Super Moderator
 
Skaeggets avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Ort: Karlstad
Inlägg: 4 218
Sharp$: 8852
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av AmaerildeRimfrost Visa inlägg
Då borde han inte haft benen bredvid sulkyn det första som händer i tredjespår. För han har ju en meter av sin häst minst bredvid när han sitter i tredjespår...
Det är ju självklart så att ÖK ljuger om orsaken. Det är faktiskt upp till oss som spelar att avgöra orsakerna...
__________________
@skgget


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Skaegget är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 19:34   #132
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Det är en Saga för god för att vara sann...
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 19:34   #133
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av lenninen Visa inlägg
Det är ju självklart så att ÖK ljuger om orsaken. Det är faktiskt upp till oss som spelar att avgöra orsakerna...
Drygast i Sverige.se
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
lenninen (+5)
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 19:35   #134
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 458
Sharp$: 17412
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av AmaerildeRimfrost Visa inlägg
Det är en Saga för god för att vara sann...
Då fortsätter vi med en saga till i och med Saga R.C!
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 19:36   #135
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Sne jag blir! Kunde inte West Wing ha gått förbi!
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 19:43   #136
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Nu kommer det hända grejer! Lira bara skrällar!
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 19:44   #137
 
Reg.datum: maj 2015
Inlägg: 943
Sharp$: 2742
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mikaels Visa inlägg
Vad fanken gör Robert Karlsson(speaker) på Skrubbs???...
Eftersom han tydligen har blivit utkonkurrerad på norrlandsbanorna av blindstyren som Patrick Wickman och den där sopan på Hoting i går så måste han väl leta sig till nya jaktmarker som har vett att uppskatta en riktig referent.
Spiritus är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 19:44   #138
 
Reg.datum: sep 2013
Inlägg: 9 089
Sharp$: 21445
Standard

Det var vådligt vad flera av er mobbar Sveriges sedan minst 10 år överlägset bäste kusk Örjan. Han kör årligen in 30-50 miljoner.

Ni garderade Hambovinnaren Perfect Spirit, som naturligtvis vann pisslätt och V5 är värt otroliga 52 kronor efter första avdelningen.
mackpeter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 19:46   #139
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

7an med alla nu på tvillingen!!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
AmaerildeRimfrost (+7), pawweshark (+6), Spiritus (+5)
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 19:53   #140
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 458
Sharp$: 17412
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av HuBBaBuBBa Visa inlägg
7an med alla nu på tvillingen!!
Tur där du Grattis!

Borta på mitt efter den skrällen trots många streck i loppet.
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 19:54   #141
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Höll på att skriva att där satt platsen, men gör det inte...
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 19:54   #142
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Kaj.. fan! varför kör du så tidigt, du vinner det där loppet alla gånger om han väntar 150 meter!
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 19:55   #143
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Sitter med nr 7 på det stora, men vad hjälper det :(
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 19:55   #144
 
Reg.datum: nov 2014
Inlägg: 5 664
Sharp$: 50026
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av HuBBaBuBBa Visa inlägg
7an med alla nu på tvillingen!!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
HuBBaBuBBa (+5)
hoola är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 19:56   #145
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Yeśssssssssssssss!!!!!!! Vinnare tvilling!!!!!! Yessss
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 19:57   #146
 
Reg.datum: maj 2015
Inlägg: 943
Sharp$: 2742
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av HuBBaBuBBa Visa inlägg
7an med alla nu på tvillingen!!
Haha, vilken dårskap. Grattis!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
HuBBaBuBBa (+5)
Spiritus är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 19:57   #147
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 458
Sharp$: 17412
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av HuBBaBuBBa Visa inlägg
Yeśssssssssssssss!!!!!!! Vinnare tvilling!!!!!! Yessss
Grymt fint odds, 323 gånger? 10 kr eller mer insats?
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 19:57   #148
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av HuBBaBuBBa Visa inlägg
7an med alla nu på tvillingen!!
Gratulerar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
HuBBaBuBBa (+5)
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 19:58   #149
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mackpeter Visa inlägg
Det var vådligt vad flera av er mobbar Sveriges sedan minst 10 år överlägset bäste kusk Örjan. Han kör årligen in 30-50 miljoner.

Ni garderade Hambovinnaren Perfect Spirit, som naturligtvis vann pisslätt och V5 är värt otroliga 52 kronor efter första avdelningen.
Ja man får ju kritik efter den nivå man är på, och ÖK håller vi till den högsta standarden.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 19:59   #150
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

V86
Inlämnat: 2019-07-10, 19:19
Visby
Onsdag 2019-07-10
Start: 19:20
Kostnad: 100,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 1, 3, 5, 9 (8, 2)
2: 6 Fleet Admiral (7, 3)
3: 1, 2, 7, 9, 10 (4, 11)
4: 2 Perfect Spirit (7, 3)
5: 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 15 (5, 1)
6: 9 Booze of Mine (1, 4)
7: 1, 13 (3, 10)
8: 5 Messiah (2, 8)

4x1x5x1x10x1x2x1 = 400 rader.
400 x 1 x 0,25 kr = 100,00 kr.
Totalt: 100,00 kr.
Rättningskod: JPP NHP FXD
Hoppas på 7 rätt nu och att Cleas vinner nu och att Ulf och Ulf klarar biffen i långloppen!
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:00   #151
Banned
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 3 017
Sharp$: 5157
Standard

DD

13 mot 3 5, 7, 12. Olika insatser.

Lycka till!
valo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:00   #152
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av viking90 Visa inlägg
Grymt fint odds, 323 gånger? 10 kr eller mer insats?
5 kr bara:( och 10 kr vinnare
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:01   #153
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 458
Sharp$: 17412
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av HuBBaBuBBa Visa inlägg
5 kr bara:( och 10 kr vinnare
Fina pengar ändå, mer än vad jag kommer samla ihop ikväll
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
HuBBaBuBBa (+5)
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:03   #154
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 458
Sharp$: 17412
Standard

Tvungen att ha med Fullpoint på DD efter att jag sågat den när Sigh postade om den

DAGENS DUBBEL
Inlämnat: 2019-07-10, 21:02
Visby
Onsdag 2019-07-10
Start: 21:26
Kostnad: 120,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 2, 3, 9
2: 7, 10

6 x 20,00 kr = 120,00 kr.
Totalt: 120,00 kr.
Rättningskod: FRW WHN MNG
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:04   #155
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av HuBBaBuBBa Visa inlägg
V86
Inlämnat: 2019-07-10, 19:19
Visby
Onsdag 2019-07-10
Start: 19:20
Kostnad: 100,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 1, 3, 5, 9 (8, 2)
2: 6 Fleet Admiral (7, 3)
3: 1, 2, 7, 9, 10 (4, 11)
4: 2 Perfect Spirit (7, 3)
5: 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 15 (5, 1)
6: 9 Booze of Mine (1, 4)
7: 1, 13 (3, 10)
8: 5 Messiah (2, 8)

4x1x5x1x10x1x2x1 = 400 rader.
400 x 1 x 0,25 kr = 100,00 kr.
Totalt: 100,00 kr.
Rättningskod: JPP NHP FXD
Hoppas på 7 rätt nu och att Cleas vinner nu och att Ulf och Ulf klarar biffen i långloppen!
Vinner nr 9 nu så sitter jag själv med följande för sju rätt!

7: 1 3 10 12 13
8: 4 5 7 10

Men inte mycket att hurra för
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:07   #156
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Alla vinnarspel pekar mot nr 4 nu så jag kör en trio för att rädda dagen!

TRIO
Inlämnat: 2019-07-10, 21:07
Visby Lopp 8
Onsdag 2019-07-10
Start: 21:06
Kostnad: 28,00 kr
Vadet gäller startnummer

Plac.
1:a: 4 Matilda Cash
2:a: 9, 14
3:a: 3, 5, 7, 9, 10, 11, 14, 15

14 x 2,00 kr = 28,00 kr.
Totalt: 28,00 kr.
Rättningskod: DQX NHT DRD
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:13   #157
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Äsch, ingen tur med den trion. Borde dunkat till 3.80 i odds på Unibet istället!

Usch usch usch, hade lite hopp in på upploppet! Skulle bytt spik :(
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:15   #158
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Cleas kan gå och lägga sig.. vinner väl nu med 9 i stället. Han har redan vunnit med nr 9 i lopp 3.
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:15   #159
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Wow man får vara glad att man petade med Carotene på V5, Connys kusar går hyggligt även på Visby!

Edit: Visst ja, Admirer är inte streckad däremot
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Senast redigerad av Stekel den 2019-07-10 klockan 20:17.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:16   #160
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

DD 1-5
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:17   #161
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Hörde ni inte att Conrad sa att sin bästa chans va med nr 3 nu. Tror ni han vinner hehe nej;!;
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:18   #162
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 458
Sharp$: 17412
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av HuBBaBuBBa Visa inlägg
Hörde ni inte att Conrad sa att sin bästa chans va med nr 3 nu. Tror ni han vinner hehe nej;!;
Tror jag verkligen inte han gör, jag har ju nämligen spikat den...
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:20   #163
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Erik vinner 2 Örjan 2 Conrad 2 och Uffe 1 hehe
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:28   #164
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Testar Messaiha plats till 2,05 på svs...
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:28   #165
 
Reg.datum: jul 2013
Inlägg: 5 645
Sharp$: 3180
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mackpeter Visa inlägg
Det var vådligt vad flera av er mobbar Sveriges sedan minst 10 år överlägset bäste kusk Örjan. Han kör årligen in 30-50 miljoner.

Ni garderade Hambovinnaren Perfect Spirit, som naturligtvis vann pisslätt och V5 är värt otroliga 52 kronor efter första avdelningen.
Undrar hur mycket det hade blivit inkört om Goop hade kört samma hästar
__________________
Det man lär sina barn lär man sina barnbarn
asgaya3141 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:29   #166
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Vet inte om jag är nöjd med mina system idag eller inte. Känns ju som jag är rätt på det men det blir ändå fel liksom :( Var så nära att spika Conrad i förra men valde stå fast på bakspåret.

Hrm... sådana här dagar är jobbiga. Är man helt lost känns det bättre. Nu blir man ju mest förbannad.. vinner Dragster nu så kan det bli en sjua. Jobba nu! Ska ha tillbaka lite av mina pengar iaf
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:30   #167
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av asgaya3141 Visa inlägg
Undrar hur mycket det hade blivit inkört om Goop hade kört samma hästar
Eller Takter!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
asgaya3141 (+3)
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:32   #168
 
Reg.datum: jul 2013
Inlägg: 5 645
Sharp$: 3180
Standard

DAGENS DUBBEL
Inlämnat: 2019-07-10, 21:29
Visby
Onsdag 2019-07-10
Start: 21:26
Kostnad: 198,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 1 Forever Newport Hubbabubbaskräll
2: 3, 7, 8

3 x 66,00 kr = 198,00 kr.
Totalt: 198,00 kr.
Rättningskod: GPS NHT MRH
__________________
Det man lär sina barn lär man sina barnbarn
asgaya3141 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:39   #169
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Smart av Rouger?
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:40   #170
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Jaja, båda mina skrällspikar gör det bra. De attackerar och liknande men Dragster vinner nog inte hur han än kör. Med facit i hand kan jag inte såga mina spikar på det idiotiska systemet! Det var välbyggt men max en sexa kan det bli. Jag tar nya tag. Återhämtat mig lite från stressen. Nya lopp på lördag! Får jag feeling en annan dag så tar jag också ev nya tag. Men det är väl själva fan att det inte kan bli en fullträff snart!
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:41   #171
 
Reg.datum: sep 2013
Inlägg: 9 089
Sharp$: 21445
Standard

Till slut blev det denna dubbel. Får hoppas, att favoriten 5 bränner i sista.DAGENS DUBBEL
Inlämnat: 2019-07-10, 21:32
Visby
Onsdag 2019-07-10
Start: 21:26
Kostnad: 2 000,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 3, 10
2: 2, 8

4 x 500,00 kr = 2 000,00 kr.
Totalt: 2 000,00 kr.
Rättningskod: KPZ NHZ BRD
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
asgaya3141 (+8), hoola (+5)
mackpeter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:41   #172
 
Reg.datum: jul 2017
Inlägg: 5 021
Sharp$: 14789
Standard

Nöjd med spik på Rafiki Fri idag annars ingen vidare. Dock dubbeln lever med 9-10 i sista
zimonzzon85 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:41   #173
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mikaels Visa inlägg
Smart av Rouger?
Hans enda sätt att vinna väl? Vinner väl aldrig utvändigt med det tempot Conrad kört? Chansen var att knäcka honom helt! Bara min spontana tanke.
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:42   #174
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Nu har jag 7 och 12 i nästa för DD
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:46   #175
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av AmaerildeRimfrost Visa inlägg
Hans enda sätt att vinna väl? Vinner väl aldrig utvändigt med det tempot Conrad kört? Chansen var att knäcka honom helt! Bara min spontana tanke.
Satt och hade just den här diskussionen med min far som tyckte han borde lugnat sig i dödens. Jag är mer inne på ditt spår. Hursomhelst är jag nöjd med styrningen som hade spik på Rafiki! Den hade aldrig hunnit fram utan den hjälpen.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
AmaerildeRimfrost (+5)
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:46   #176
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Skräller inte nummer 10 nu i sista tro? Känns som den hästen är helt bortglömd!
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:46   #177
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av zimonzzon85 Visa inlägg
Nöjd med spik på Rafiki Fri idag annars ingen vidare. Dock dubbeln lever med 9-10 i sista
Jag är nöjd med allt idag förutom att jag valde fel spikar. Skilda världar
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:47   #178
 
Reg.datum: nov 2014
Inlägg: 5 664
Sharp$: 50026
Standard

7:an i avd.5 var för de flesta svårhittad men Jens Sjödén kan fortfarande få 7 rätt.

Alla utom: 2, 6, 10
6, 7, 3
1, 2, 7, 9
2, 4
15, 11, 10, 3, 4, 8
4, 14, 1, 9
10 Rafiki Fri
1, 5
hoola är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:47   #179
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
Satt och hade just den här diskussionen med min far som tyckte han borde lugnat sig i dödens. Jag är mer inne på ditt spår. Hursomhelst är jag nöjd med styrningen som hade spik på Rafiki! Den hade aldrig hunnit fram utan den hjälpen.
Nej, den fick ju vinsten tack vare att Conrad lyckades svara hela vägen.. det gick jävligt fort där hela vägen. Trötta ben!
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:48   #180
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av AmaerildeRimfrost Visa inlägg
Jag är nöjd med allt idag förutom att jag valde fel spikar. Skilda världar
Är du hemma i Svedala nu?
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:48   #181
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 092
Sharp$: 136
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av viking90 Visa inlägg
Tvungen att ha med Fullpoint på DD efter att jag sågat den när Sigh postade om den

DAGENS DUBBEL
Inlämnat: 2019-07-10, 21:02
Visby
Onsdag 2019-07-10
Start: 21:26
Kostnad: 120,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 2, 3, 9
2: 7, 10

6 x 20,00 kr = 120,00 kr.
Totalt: 120,00 kr.
Rättningskod: FRW WHN MNG
Gick ju snabbast av alla över upploppet iaf
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
viking90 (+5)
sigh är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:49   #182
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av hoola Visa inlägg
7:an i avd.5 var för de flesta svårhittad men Jens Sjödén kan fortfarande få 7 rätt.

Alla utom: 2, 6, 10
6, 7, 3
1, 2, 7, 9
2, 4
15, 11, 10, 3, 4, 8
4, 14, 1, 9
10 Rafiki Fri
1, 5
I spårtrappan räcker det att ta 6,7,8 så överlever man nog fan 85% av loppen. "Alla" lopp har vunnits av dessa spår på huvudbanorna de senaste veckorna enligt mitt selektiva minne!

Jag vågade dock inte gå helt på dessa spår idag! Men tog med de!
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:49   #183
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 458
Sharp$: 17412
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av sigh Visa inlägg
Gick ju snabbast av alla över upploppet iaf
Skulle kört de 120 kr på plats istället!
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:51   #184
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Med favoriten i sista ger väl sju rätt max 350 spänn och vad ger sex rätt? Typ 25? Eller är jag helt fel? Jag har inga program som räknar mer än min hjärna!
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:52   #185
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mikaels Visa inlägg
Är du hemma i Svedala nu?
Gdansk nu! Szczecin på söndag, sen Rostock... men ankommer Trelleborg morgonen den 18 juli
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:53   #186
 
Reg.datum: sep 2013
Inlägg: 9 089
Sharp$: 21445
Standard

Det är spridda skurar i sista Dd härinne på forumet. 1,2,5,7,8,10 och 12 ger några bra utdelning. Själv håller jag på 2 och 8.
mackpeter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:56   #187
 
Reg.datum: jul 2013
Inlägg: 5 645
Sharp$: 3180
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mackpeter Visa inlägg
Till slut blev det denna dubbel. Får hoppas, att favoriten 5 bränner i sista.DAGENS DUBBEL
Inlämnat: 2019-07-10, 21:32
Visby
Onsdag 2019-07-10
Start: 21:26
Kostnad: 2 000,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 3, 10
2: 2, 8

4 x 500,00 kr = 2 000,00 kr.
Totalt: 2 000,00 kr.
Rättningskod: KPZ NHZ BRD
Stort grattis
__________________
Det man lär sina barn lär man sina barnbarn
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
mackpeter (+10)
asgaya3141 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:57   #188
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 092
Sharp$: 136
Standard

Örjan.... Fan ska han försöka måtta hela tiden..
sigh är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:57   #189
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Bara att spika Digital Wave nästa gång! Jäklar vad bra den vara!
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:57   #190
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 458
Sharp$: 17412
Standard

Conrad Lugauer vinner alltså 3 LOPP! Jag spikar han i ett lopp, de blir han tvåa i.
Nu missade jag "som tur var" skrällen i avd 5 plus en till A-häst.

Så aldrig nära idag.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
AmaerildeRimfrost (+8)
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:57   #191
 
Reg.datum: nov 2014
Inlägg: 5 664
Sharp$: 50026
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mackpeter Visa inlägg
Till slut blev det denna dubbel. Får hoppas, att favoriten 5 bränner i sista.DAGENS DUBBEL
Inlämnat: 2019-07-10, 21:32
Visby
Onsdag 2019-07-10
Start: 21:26
Kostnad: 2 000,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 3, 10
2: 2, 8

4 x 500,00 kr = 2 000,00 kr.
Totalt: 2 000,00 kr.
Rättningskod: KPZ NHZ BRD
Oerhört bra!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
mackpeter (+10)
hoola är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 20:57   #192
 
Reg.datum: sep 2013
Inlägg: 9 089
Sharp$: 21445
Standard

Bra Conrad. Ger mig 14 lakan i nettovinst.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
viking90 (+14), sigh (+5), asgaya3141 (+5), Ceezy (+5)
mackpeter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 21:02   #193
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Jag hatar Conrad just nu!!! Hade spel på alla utom Conrad! Vilken lirare vinner inte med sin bästa chans men med alla andra lustigkurre där
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 21:04   #194
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av HuBBaBuBBa Visa inlägg
Jag hatar Conrad just nu!!! Hade spel på alla utom Conrad! Vilken lirare vinner inte med sin bästa chans men med alla andra lustigkurre där
Det var flera lustigkurrar på Skrubbs idag, Fleet var bästa chansen för Redén också. Så, nu har du en ny teori att jobba med där. Grattis!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 21:06   #195
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 738
Sharp$: 37614
Standard

Äntligen nåt som funkar.

V5
Inlämnat: 2019-07-10, 20:21
Visby
Onsdag 2019-07-10
Start: 20:26
Kostnad: 96,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 2 Perfect Spirit
2: 2, 3, 4, 6, 7, 8, 10, 15
3: 4 Matilda Cash
4: 10, 13
5: 1, 2, 5, 7, 8, 12

1x8x1x2x6 = 96 rader.
96 x 1 x 1,00 kr = 96,00 kr.
Totalt: 96,00 kr.
Rättningskod: MPS NHN HNL
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
viking90 (+8), Ceezy (+10), yoozoo (+7)
Shooter är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 21:08   #196
 
Reg.datum: maj 2013
Inlägg: 4 038
Sharp$: 2231
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av HuBBaBuBBa Visa inlägg
Jag hatar Conrad just nu!!! Hade spel på alla utom Conrad! Vilken lirare vinner inte med sin bästa chans men med alla andra lustigkurre där
O ändå var det den hästen som gjorde den bästa prestationen av dom fyra i mitt tycke, trav är lätt.
coolmanriver är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 21:09   #197
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Äntligen nåt som funkar.

V5
Inlämnat: 2019-07-10, 20:21
Visby
Onsdag 2019-07-10
Start: 20:26
Kostnad: 96,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 2 Perfect Spirit
2: 2, 3, 4, 6, 7, 8, 10, 15
3: 4 Matilda Cash
4: 10, 13
5: 1, 2, 5, 7, 8, 12

1x8x1x2x6 = 96 rader.
96 x 1 x 1,00 kr = 96,00 kr.
Totalt: 96,00 kr.
Rättningskod: MPS NHN HNL
Stilig lapp! Satte också V5 men det var på 700 rader så inte lika imponerande. Man älskar ju när man sätter under hundringen-lappar för fina pengar som här!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 21:10   #198
 
Reg.datum: maj 2013
Inlägg: 4 038
Sharp$: 2231
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Äntligen nåt som funkar.

V5
Inlämnat: 2019-07-10, 20:21
Visby
Onsdag 2019-07-10
Start: 20:26
Kostnad: 96,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 2 Perfect Spirit
2: 2, 3, 4, 6, 7, 8, 10, 15
3: 4 Matilda Cash
4: 10, 13
5: 1, 2, 5, 7, 8, 12

1x8x1x2x6 = 96 rader.
96 x 1 x 1,00 kr = 96,00 kr.
Totalt: 96,00 kr.
Rättningskod: MPS NHN HNL
Grattis Shooter fina pengar till alla musikfester i sommar
coolmanriver är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 21:24   #199
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Äntligen nåt som funkar.

V5
Inlämnat: 2019-07-10, 20:21
Visby
Onsdag 2019-07-10
Start: 20:26
Kostnad: 96,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 2 Perfect Spirit
2: 2, 3, 4, 6, 7, 8, 10, 15
3: 4 Matilda Cash
4: 10, 13
5: 1, 2, 5, 7, 8, 12

1x8x1x2x6 = 96 rader.
96 x 1 x 1,00 kr = 96,00 kr.
Totalt: 96,00 kr.
Rättningskod: MPS NHN HNL
Snyggt värre!
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 21:43   #200
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 741
Sharp$: 9130
Standard

Vackert lirat Shooter och mackpeter och alla ni andra som hängde in något ikväll.

Vi andra kämpar vidare och tar nya tag!

__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-07-10, 22:22   #201
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 738
Sharp$: 37614
Standard

Tack alla! Är på Pub Anchor och kollar in några band. Och Grattis till er andra som vann.
Shooter är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Svara



td