Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-09-08, 10:09   #16
 
Reg.datum: okt 2014
Inlägg: 698
Sharp$: 3039
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Det ser väl ut som att det kan börja med två stora favoriter, men därefter blir det svårare.
Fast i andra så spikar man väl emot favoriten med STO-EM-femman?

Hon sprang ju nästan över Mellby Free och den var ju bra senast igen
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Senast redigerad av Tirich den 2020-09-08 klockan 10:10.
Tirich är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-09-08, 10:09   #17
 
Reg.datum: aug 2018
Inlägg: 591
Sharp$: 5514
Standard

OMGÅNGENS BÄSTA SPIK:

VELTEN LIMELIGHT

OMGÅNGENS NÄST BÄSTA SPIK:

ALLAGASH NANCY

OMGÅNGENS TREDJE BÄSTA SPIK:

MIRACLE TILE

HÖGST SEGERCHANS I GARDERINGSLOPPEN:

EROS ZOLA

SUNETTAN PALEMA

HE’S MARVELOUS

AD HOC

DWAYNE ZET


OMGÅNGENS MEST ÖVERSPELADE:

VICHY GRIF

C.M.T.QUEEN BEE

ASTRONOSCENTE ZAC


OMGÅNGENS BÄSTA SKRÄLLBUD:

BRING ME MONEY

THE BALD EAGLE

GLOBAL UNSPOKED

GOLDEN GUARD



OMGÅNGSANALYS:

Velten Limelight galopperade i ingången av sista kurvan senast, men ställde sig och kom i mål som fyra. Normalt är han travsäker och jag tar inte särskilt hårt på det, speciellt då tränaren säger att hästen trampade upp i vagn. För tre starter sedan var han ruggigt bra, då han trots en 08-öppning i vida spår plockade ned den erkänt duktige spetshästen Sobel Jasmine i slutstegen. Tyvärr fick han se sig slagen av en smygkörd Quick Lane, men insatsen var riktigt bra.

En tuff öppning fick han även näst senast, då han blev tröttnade lite till slut utan att för den skull dala genom fältet. Men det är för tufft att gå i tredjespår runt första kurvan när första 500 inleds i 09-farter. Framförallt över två varv. Han går ändå 1.13 sista 1000 vilket får anses vara godkänt.

Hästen har visat prov på startsnabbhet när han väl trycks av och han höll upp ledningen på Solvalla för fyra starter sedan. Då fick han ge sig mot övermakten i Don Fanucci, efter att ha släppt till denne efter 600, men han hakade på bra med 12/800 över medeldistans och var klar tvåa före kapabla hästar. Det är klassen i gänget nu och från ett bra läge ska han ses med god chans och jag anser att det är hela omgångens bästa spik.
Letar man motbud är ett av de Raket Brodde som ofta levererar och senast tog han en enkel seger efter runt 10,5/1000 med runt 10,5-11 i spåren sista 600. Det är svårt att klocka på Lunden men runt där låg tiderna. En bra prestation som indikerade form.

Amour A Belle visade prov på startsnabbhet senast men galopperade olyckligt i en tuff spetsstrid. Bra läge igen och Paal lär sända den första biten. Huruvida han vill ta emot Ebbinge eller inte är svårt att sia om, men det finns open-stretch att tillgå och Engwerdas häst är en bra rygg att ha.
__________________________________________________ _____________________________________

Stoloppet är ovisst och de flesta tittar på Vichy Grif och Argbiggan. Jag väljer att fästa mina blickar vid Miracle Tile som såg ruskigt fin ut över mål i Sto-EM. Hon liftar med på innerspår, men lyfts ut mellan hästar inpå upploppet men får aldrig helt fritt. Hon gick i mål med lite krafter kvar och 09,5/1000 är starka papper. Laddar Malmin järnet lär övriga få svårt att ta en längd på henne och då har hon goda möjligheter att leda runt om såvida övriga ger sig i startrusningen. Det finns ett stort värde i att spika henne och jag kopplar ett bombgrepp på omgången med två spikar.
__________________________________________________ _____________________________________

Eros Zola galopperade bort sina möjligheter i derbyt och står därför bra inne i det här loppet på kapacitet. Han har galopperat emellanåt men är normalt inte särskilt osäker, så jag tar inte alltför hårt på den förra starten. Hästen gillar distansen och formen lär sitta där då han var toppad inför derbyt. Det är ett perfekt Flemmingläge och när han lyfte ut i spåren sista 800 över samma distans i våras, fick han då endast se sig slagen av Velten Limelight efter 10/800 med god spänst över mål. Hästen är knappast sämre nu och trivs utmärkt på Åby där han har tre segrar och en andraplats på fem starter. Tipsetta.

Det kan dock bli skor på gällande ovanstående och bakspår är alltid lite vanskligt. Därför är Aragorn As aktuell då jag, likt tränaren, tror att han passar bättre när han får tuffa på över längre distanser än kort, vilket det var senast. Jag har sett när han har lunkat undan från spets på Wolvega och det är en trögstark typ som biter ifrån sig bra i tät. Hittar Christoffer dit eller bara finner en bra position i den främre träffen bör han vara med och göra upp om segern.

Beethoven är också en lite halvtrög häst, men han har viss fart och jag gillar hästen. Han avgjorde i spurten senast efter en fin resa och klockades till 12/800. Han har varit ute över lång distans en gång tidigare och det var just på Åby. Från spår sju laddades han med Ville Karhulahti, men hästen tvingades till dödens för att senare under loppet bli avlöst. Han stred ändå bra loppet igenom och visade att han hanterar distansen trots att han fick lägga en speed, vilket alltid är meriterande. Han klockades då till 13/800 och räkna med att han kan gå fortare med en förnämare resa. Hästen kan öppna men i spets kommer det troligen att vara upptaget.

Global Agreement är väldigt kvick ut bakom vingen och hästen är loppets klara spetsfavorit. Han gör comeback efter sommarvila och har inte gjort många starter i livet. Peter förväntar sig dock en stark insats och hästen ska räknas. Distansen är dock ett litet frågetecken då han var ute i samma lopp som det nämnda Beethoven gick. Hästen fick visserligen dra tåget i tredjespår varvet kvar, men stannade helt 400 kvar. Han fick även se sig besegrad från spets över två varv, då Flemming slank ut från vinnarhålet och bara åkte förbi Peter som manade på sin häst. Nu ska han stå emot ett halvvarv längre mot denne med flera. Det är dock svårt att sia för mycket då det rör sig om en fyraåring med ett fåtal starter som kommer tillbaka efter vila, han kan ju ha utvecklats en del under sommaren.

Rutger B.L. tar inte ledningen av egen kraft, men har Eklundh tur så släpper Peter då han vet att det är en bra rygg att ha i och med att han körde hästen senast. Vid det scenariot blir Rutger en faktor då han lunkar på bra i ledningen. Han har galopperat bort en del pengar i karriären men fick visa senast att han står den längre distansen väldigt väl efter att ha kommit i mål på en 14-tid i härligt lunkande stil.

__________________________________________________ _____________________________________

Ovisst stolopp och jag förstår att många sprider strecken. Jag tar dock och spikar mig ur loppet då jag har studerat hästarna noggrant och kommit fram till att konkurrenterna får vara riktigt bra om de ska lyckas plocka ned Allagash Nancy från ledningen. Det här är en fin märr efter Pojke Kronos, vilken tål att lägga flera speeder i loppen. Vi vet hur loppen på Solvalla brukar se ut och det lär bli körning sista 800. Allagash Nancy är tillräckligt snabb och stark för att ta emot dessa, vilket den inte minst visade vid tredjeplatsen på Solvalla för fyra starter sedan. Kenneth lättade på tömmarna från start och blev hängande i spåren för att sedan backa sist, men trots det kunde hästen svara för en bra avslutning och klättrade i rygg på bland andra Break Through som tillhör de bättre i fältet. Den startar med bakspår nu.
__________________________________________________ _____________________________________

Ja, då ska vi fälla storfavoriten då. Han kommer spetsa och han kommer troligen leda loppet 700 kvar. Men hästen är inte mer än hygglig, trots raden, och senast när han vann på en 16-tid över medeldistans avslutade han 14,5/1000 trots att han hade fått bestämma. Han behövde inte springa fortare, men man såg att det fanns inte särskilt mycket mer. Nu är det tuffare emot för C.M.T.Queen Bee och hon kommer sättas under press av min vinnare.

Sunettan Palema är en riktig häst och hon är även en V75-vinnare. Hästen är rejäl och har vunnit med rådande förutsättningar tidigare. I våras var Crebas snabbt framme ur volten och även då satt Mikael J i ledningen, då med Leila Lombardi. På bortre långsidan satt Crebas bara och åkte medan han drog musten ur ledaren och hästen längde på stegen när hon kom ned på innerspåret runt slutkurvan. Intrycket var mycket bra och hon avslutade 13/1000 i mycket fin stil. Hon har utvecklats och det är en ännu bättre häst idag. Plockar ned ledaren gör hon, sedan ska hon hålla undan för konkurrenten.

Princess Kloster är jämn och stabil, samt härdad i tuffa sällskap. Senast följde hon med i ryggar ute i spåren på Solvallas oval och klockades till 11/800. Det glänste inte, men det var klart godkänt. Hon är ingen riktig speedkula, men är duktig på att hålla farten länge och har en god inställning till tävlandet. Här kan det bli en perfekt resa i rygg på Sunettan Palema och då kommer det bli strid över upploppet.

Luringen är Bring Me Money som hakade på bra som fastlåst i uttagningsloppet till derbystoet. Hon såg fin ut och ändå hade förberedelserna varit långt ifrån optimala då hon hade varit sjuk innan. Det norska huvudlaget var även oryckt så den växeln har Håkan användning av här. Det kan gå vägen med lite klaff.
__________________________________________________ _____________________________________

Goop sitter nog på leken i den här spårtrappan med He’s Marvelous. Hästen kan öppna över medel och ”Börje” är en mästare på att sända. Hästen avslutade 09,5/800 i spåren senast, då bakom hästar som Moses och Speedy Tilly. Enklare emot nu och lyckas guldhjälmen placera sin häst i tät tidigt lär inte tempot bli uppskruvat. Hästen är dock inte helt att lita på och det finns några kapabla motbud.

Orlando Classic har många segrar på sitt konto och senast avgjorde han i säker stil från dödens mot ett ganska hyggligt fält. Hästen kan lägga iväg bra vid laddning, men man siktar främst på ett rygglopp då man tycker hästen är som bäst då.

The Bald Eagle är loppets roliga drag. Hästen hängde med bra i samma derbykval som Hail Mary och Guzz Mearas med 11/1000 och har ett passande smygläge här med Adielsson i sulkyn. Galoppen senast var högst olycklig när hästen sitter i ett riktigt fint slagläge i andra utvändigt. Men Rikard N väljer att sitta kvar 600 kvar när Ohlsson kommer med Admiralen och det är ju en ren bortkörning då hästen framför tröttnar och det slutar med att The Bald Eagle kommer för tätt upp i vagnen på framförvarande och galopperar. Tvåan i raden försvinner efter den här starten och det krävs en framskjuten placering för att bibehålla startpoängen.

__________________________________________________ _____________________________________

Vad Jepson skulle häva sig på så tidigt i tredjespår senast med Ad Hoc övergick mitt förstånd. Hur som så klockades han till 12,5/1000 efter att ha harvat hela slutvarvet i tredjespår. Han ebbade ut lite tillslut vilket var förståeligt. Nu är läget bättre och hästen är kvick ut vid laddning. Från spets eller en bra position i andraspår är han ett tidigt segerbud.

Andre Ward är mycket kapabel, men får ofta göra grovjobbet i spåren. Perfekt Flemmingläge nu och galoppen senast ska vi inte ta för hårt på, det berodde på den hårda banan enligt Jensen. Med lite tempo blir han livsfarlig och han tål ett tungt slutvarv.

Global Unspoked är rysaren från ett bra läge. Den gamle kriteriefemman är en av de bästa hästarna i fältet och intrycket senast, efter sommarvilan, var läckert. Han klättrade i rygg på Vikens High Yield över upploppet! Hästen har dessförinnan gjort det bra mot högkapabelt motstånd mest hela tiden och serveras ofta spårsnåla resor av sin tränare. Men han hänger med i tuffa tempon och tjänar fina pengar på det, samt bygger moral.

Nu är läget bra och stretchen finns att tillgå. Slipper han hamna fjärde-femte invändigt bör han vara med och göra upp om segern och det är ett av mina stora drag i omgången.
__________________________________________________ _____________________________________

Dwayne Zet avslutar 11,5/1000 efter att ha vandrat utvändigt Power i hela derbyförsöket över lång distans. Örjan tog även upp lite för att spara hästen när han såg att tredjeplatsen var säkrad. Trots det blir han inte favorit här! Det ska han vara och procenten kommer troligen jämna ut sig ju närmre start vi kommer. Ettan längst upp i raden försvinner efter den här starten och en bra prestation krävs för att behålla startpoängen. Bra chans även från dödens.

Astronascente Zac gick en 11-tid över korta häcken senast efter att ha kört sig till ledningen från bakspår varvet kvar. Han avslutade 12/1000 och Björn fick vara på honom något på upploppet. Det är en lätt och ganska snabb typ som dock gör sig bäst över kort distans. Nu när motståndet hårdnar och han ska ha en häst som likväl hade kunnat vara med i derbyt tryckande utanpå, ja då kommer det bli jobbigt att stå emot. Det är inte heller helt bombsäkert att han håller ledningen även om han är snabb ut och han plockar inte ned de här från utvändig position. Omgångens mest överstreckade.

Golden Guard var ett huvud från att kvala in till derbyt och gick 11/1000 bakom Global Adventure och Usain Töll. Hästen är startsnabb men det kan bli svårt att ta sig förbi invändiga. Men får han lifta med i ryggar kan han också avsluta vasst och han blir att räkna med.

Gazoline Mearas var också ute i derbykval och hakade på bra från innerspåret via 11,5/1000. Ska räknas från ett passande läge. Han har besegrat Dwayne Zet tidigare.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Tirich (+10), shasha (+10), Gotland (+10), MikaF (+10), exlee (+10), GGS (+10), Ace (+10), SistaStallskriket (+10), Ardberg (+10), Lazlo (+7), Torstens (+10), asgaya3141 (+10), greenj (+10)
Piraten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-09-08, 10:13   #18
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 716
Sharp$: 37583
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Tirich Visa inlägg
Fast i andra så spikar man väl emot favoriten med STO-EM-femman?

Hon sprang ju nästan över Mellby Free och den var ju bra senast igen
Jag antar att den vill ha rygg på favoriten. Med lucka kan det gå, men får inte Vichy bestämma?
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-09-08, 12:18   #19
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 716
Sharp$: 37583
Standard

Basse! Jag går igenom lopp sex. Hur vill du göra med redovisning??
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-09-08, 15:49   #20
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 716
Sharp$: 37583
Standard

Bästa spik i morgon tror jag att Dwayne Zet är. Trea bakom Power och Galantis i Derby-uttagningarna och bara andrahandare då Goop får ta på sig uppgiften att sitta bakom favoriten.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
shasha (+10), zimonzzon85 (+10)
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-09-08, 17:58   #21
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 716
Sharp$: 37583
Standard

Velten anmäld med skor runt om i första.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-09-08, 18:01   #22
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 458
Sharp$: 17411
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Velten anmäld med skor runt om i första.
Vänta 24h så kan det nog se annorlunda ut iaf enligt intervju hos travronden.
"....Inga ändringar - öppet huvudlag, barfota bak och vanlig vagn, säger Jeroen W.Engwerda."
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-09-08, 19:56   #23
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 672
Sharp$: 2385
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Velten anmäld med skor runt om i första.
Inte så lätt för utländska tränare att justera detta innan sekretariatet har öppnat under aktuell tävlingsdag.

De har inte det ST-konto med inloggning som behövs för att kunna ändra det mellan anmälan och sekretariatsöppning.
__________________
Spelälskande gringubbe som hellre klagar en gång för mycket än gång för lite!
Strappa71 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-09-09, 07:25   #24
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Inga jättepengar till vinnaren i sista, tror det blir lite blufflopp med Goop i spets. Tacksamt att det blir skrik på Dwayne de kanske blir jämnspelade till slut till och med.

Ad Hoc håller jag med är bortglömd nu (för en gångs skull). Var inne på att spika tom men dubblar nog med Flemming.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Efterhandaren (+5)
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-09-09, 09:27   #25
 
Reg.datum: feb 2014
Inlägg: 1 242
Sharp$: 2091
Standard

På V86-2 borde den som får ledningen av 1 och 5 vinna va?
Och 1 har ju närmast till ledningen. Är dock orolig att de ska köra sönder varandra i jakten på ledningen och att en 3:e häst vinner, vet därför inte om jag vågar låsa på dem.
shasha är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-09-09, 09:44   #26
 
Reg.datum: dec 2019
Inlägg: 4 652
Sharp$: 12762
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av shasha Visa inlägg
På V86-2 borde den som får ledningen av 1 och 5 vinna va?
Och 1 har ju närmast till ledningen. Är dock orolig att de ska köra sönder varandra i jakten på ledningen och att en 3:e häst vinner, vet därför inte om jag vågar låsa på dem.
Argbiggan är typisk tredjehäst som gynnas av överpace. Har ett grymt avslut i loppen.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
shasha (+10)
Efterhandaren är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-09-09, 10:22   #27
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av shasha Visa inlägg
På V86-2 borde den som får ledningen av 1 och 5 vinna va?
Och 1 har ju närmast till ledningen. Är dock orolig att de ska köra sönder varandra i jakten på ledningen och att en 3:e häst vinner, vet därför inte om jag vågar låsa på dem.
Säger Malmin att han kör i ledningen så kommer Erik att anpassa sig till detta och lägga VG utvändigt, för att sedan försöka brotta ner den till slut, Argbiggan eller BG:s från andra ut är väl dom av övriga som kan ta sig förbi...andas Malmin om släpp, så är det någon av 4 eller 5 som sitter i front och klar fördel ledaren, då spetsstriden inte i det fallet heller, blir utdragen...känns som lås på 1,4 o 5, den "rike" kan plocka med 3 också...sen finns ju några hundra mer eller mindre osannolika scenarier till, som vanligt...
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
shasha (+10)
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-09-09, 10:46   #28
Banned
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 3 017
Sharp$: 5157
Standard

Några skrälldugliga:

Mellby Hope. Packade ihop senast men vilat efter det. Vid form! Erik A.
The Bald Eagle. Hänger ofta med i tempon (12-tider på medel), lite svårt att
vinna men har lämpligt smygläge. Erik A. igen
Gardner Shaw. Ojämn men gick väldigt fort senast med bra hästar, galopp på upploppet.
Har nog form. Det blir lite spel på dessa. Lycka till!
valo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-09-09, 13:31   #29
 
Kgrhs avatar
 
Reg.datum: maj 2020
Inlägg: 198
Sharp$: 366
Standard

Känns som att spelarkårens energi är lite uttömd efter alla jackpottar och spännande omgångar av V75 och V86 under de senaste veckorna. Bra läge för den som orkar lägga ner jobbet med den här omgången, med tanke på att den eventuellt kommer ha högst återbetalning av alla omgångar på sistone. Själv har jag tyvärr inte den energin och tiden denna gång, men det kanske blir en V4 om jag hinner.
Kgrh är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-09-09, 13:52   #30
 
Reg.datum: jan 2017
Inlägg: 41
Sharp$: 564
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mikaels Visa inlägg
Säger Malmin att han kör i ledningen så kommer Erik att anpassa sig till detta och lägga VG utvändigt, för att sedan försöka brotta ner den till slut, Argbiggan eller BG:s från andra ut är väl dom av övriga som kan ta sig förbi...andas Malmin om släpp, så är det någon av 4 eller 5 som sitter i front och klar fördel ledaren, då spetsstriden inte i det fallet heller, blir utdragen...känns som lås på 1,4 o 5, den "rike" kan plocka med 3 också...sen finns ju några hundra mer eller mindre osannolika scenarier till, som vanligt...
Det verkar inte aktuellt att släppa ledningen med Miracle Tile. Malmin säger följande i en intervju med Travronden:
- Jag har visserligen inte kanonkoll på motståndarna, men jag är ganska säker på att ingen tar en längd på oss inledningsvis då hon kan öppna explosivt och snabbt. I tät kommer jag inte att släppa när det nu handlar om kort distans som också är en plusfaktor för henne. Hon kommer att gå optimalt balanserad och jag tycker det ser ut som en passande uppgift och jag är optimistisk.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
mikaels (+5)
Newstream är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td