Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-09-25, 15:25   #46
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 765
Sharp$: 37649
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Spiken64 Visa inlägg
Sandra i studion dödade mitt drag i v65 live i dag i Tv12 när hon tror på den från springen då vinner dom oftast.
Jo, det är inte bara vi som har hittat den, men det lär inte spela så stor roll då många går på Lipstick eller två streck. Redén säger dessutom att Lipstick har gått "Propulsion-jobb" så ...

Senast redigerad av Shooter den 2020-09-25 klockan 15:28.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-09-25, 18:19   #47
 
Reg.datum: nov 2010
Inlägg: 550
Sharp$: 1949
Standard

Korta tankar:

Har nog den stora ramen klar för mig. Tagit bort hästar som är chanslösa, värderat hästar som kan nå spets, värderat bästa hästen etc. Tycker dock att det är svårt att välja vem/vilka man ska spika. Detta kanske är en omgång där man ska försöka låsa flera avdelningar på 2-3 hästar och köra med en spik, istället för att gardera brett. Men jag vet inte riktigt. Såhär tänker jag mig i nuläget iallafall.

Avdelning 1. Om 2 Harran Boko ser ut som senast så blir detta en plättlätt vinst tror jag. Spets och slut. Snacket om att han inte går bra på Solvalla ger jag inte så mycket för. 40% är inte i överkant och jag tycker att det är ett hyggligt spikbud. Det finns dock en hel del riktigt fina hästar där bakom som kan kan gardera med om favoriten sviker. 1 Heading Reference på innerspåret kan nog få en bra position. Kanske kan hålla upp ledningen till och med? 3 Sir Henry P. Hill har spurtat fint och har satt nosen först nu två gånger i rad. 5 Macelleria är nog den mest spelvärda i denna avdelning. Bästa spåret och ruggig spurt senast. Enbart 5%? Borde ligga högre. 7 Ribaude har spår ute på vingen, men det behöver inte innebära att han är borta. 2%? Galet. 9 Zap Di Girifalco är spelad på 18% i nuläget. Vet inte om den vinner det här loppet 2 gånger av 10 från spår 9, så den är nog något överspelad just nu. Den vann mot Harran Boko 11/7 på Årjäng, men då startade den från spår fyra. Sämre spår nu, men kanske kan komma rätt på det ifrån innerspåret då den har startsnabba ryggar. 4 Coogan är förvisso inte spelad särskilt mycket just nu, men jag tycker att det känns som ett extremt avslag här. Når knappast spets och har nog ingen större chans att ta ned varken 1 Heading Reference, 2 Harran Boko eller 5 Macelleria från dödens. Jag avstår den helt.

2 Harran Boko är antagligen bästa hästen, har bra spår och når troligtvis spets. Ett bra spikbud till 40-45% – och kanske till och med 50% – tycker jag. Där bakom ser jag 1, 3, 5, 7 och eventuellt 9 som bästa motbuden.

Avdelning 2. Ett rätt öppet lopp tycker jag. Rätt oklart vem som faktiskt når spets, men med största sannolikhet så blir det en extrem körning mellan 4 Bansky och 7 Bridge Jumper i början. 3 Upper Face, 6 Oracle Tile och 8 Uncle Töll lär försöka hitta vettiga positioner. Den snabba körningen borde innebära att fler hästar har chans att vinna detta. 1 Flexible Launcher och 5 Mellby Helios är något sämre än de hästar jag nämnt, men de kan egentligen inte räknas bort då det är mycket oklart hur det blir kört här. 9 Shapes har bra grundkapacitet, men den får det nog svårt att runda allt från bakspår. 10 Awesome Kronos är riktigt snabb. Med klaff så kan det nog gå, trots att läget härifrån knappast är det bästa.

6 Oracle Tile är nog bästa hästen och har rätt hyggligt spår. Kommer nog inte till spets i första skedet, men den kommer nog ligga bra på det ändå. 8 Uncle Töll är min andrahäst. Kommer också komma rätt på det härifrån. 3 Upper Face är min tredjehäst. 4 Bansky och 7 Bridge Jumper ska med på spetsstriden. 10 Awesome Kronos är troligtvis mitt sjätte och sista streck.

Avdelning 3. Jag vet inte riktigt hur jag ställer mig till 7 Lipstick Tooma. Visst, det är staket och fem raka vinster, men jag är ändå inte helt såld på den. Och dessutom 70%. Vinner den 7 av 10 gånger med dessa förutsättningar? Aldrig! Spår tre på mellanvolten nu och man lär förstås vilja försöka överta ledningen direkt. Jag hoppas att 4 Loes, som antagligen hittar ledningen från startvolten, väljer att hålla upp ifall 7 Lipstick Tooma ställer frågan på utsldan. 4 Loes är som absolut bäst i ledningen, så det är ett gott skäl till att också köra där om man väl kommer dit. Om 7 Lipstick Tooma kommer till ledningen utan körning så lär nog resultatet bli därefter och det finns risk för ett rejält blufflopp. Min förhoppning är att 11 Darah Bibo kommer utifrån sitt springspår och hamnar rätt på det därifrån. 10 Valborgs Marje kommer att starta snabbt, men jag tror att den går bäst bakifrån och man försöker nog hitta position. 9 Lisa S.E ska givetvis också med baserat på spurten senast. 14 Unique Juni är ett måstestreck. 15 Valetta måste också med. 1% i nuläget. Visst, 40 meters tillägg är inte lätt, men den har fin form och kan definitivt komma helt rätt på det härifrån trots bakspår. Någon som är helt bortglömd är 5 Strangerinthenight som gjorde det riktigt bra från ledningen senast. Garderar man stort så ska den inte glömmas bort då den inte är helt borta från ledningen från bricka 1 på mellanvolten.

14 Unique Juni är den bästa hästen och den har definitivt kapacitet att runda allt. Förhoppningsvis blir det ett riktigt tungt lopp för 7 Lipstick Tooma. Om jag får gissa så blir det 4 Loes i ledning första biten, 11 Darah Bibo kommer utifrån springspår och övertar och tvingar 7 Lipstick Tooma att gå först i andraspår. Sista 800 kommer 14 Unique Juni och 15 Valetta och går i tredjespår. Sedan kommer en superspurt från 9 Lisa S.E och 10 Valborgs Marje som legat 2/3 utvändigt hela vägen. Låt oss fälla favoriten!

Avdelning 4. Det är alltid vanskligt det här med treåringar. 2 Beauty Kronos, 3 Hoboken Am och 4 Barbro Kronos ska alla med. Jag låser nog där. Jag tror att den som hittar till spets vinner loppet. Ska man ta fler så måste man nästan ta allihopa. Riktigt öppet lopp.

Avdelning 5. Jag gillar verkligen 1 Iceland Falls. Riktigt snabb ut, men kommer troligtvis inte att köras i ledning här. Jag tror att man försöker hitta rygg ledaren och sedan försöka attackera sista 500 när luckan kommer. Det kan definitivt gå det med. Om Claes Sjöström aviserar att man kör i ledningen så hade det till och med varit ett spikbud. 4 Viscount är hyggligt snabb ut och kan komma rätt på det härifrån, men antagligen inte ledningen. Någon som däremot är riktigt startsnabb är nummer 6 Got To Dash. Om man vill köra i ledningen så tror jag att det kan stå spets och slut i programmet. 4% i nuläget.

Bästa hästen i loppet är troligtvis 12 Exclusive Matter. Spåret emot, men det kan givetvis gå ändå. Det gör att jag rankar ned. Jag sätter 1 Iceland Falls som förstahäst och som kommer att komma helt rätt på det härifrån. Jag sätter 6 Got To Dash som andrahäst baserat på spetschanserna. 4 Viscount kommer hamna rätt på det härifrån också. 5 Kalashnikov ska med. Det ska också 8 Martin Tooma. Det är sex streck jag är sugen på att ta med.

Avslag på 2 Moses som verkligen inte är någon startraket av vad jag har sett. De gångerna han vunnit från ledningen så har han blivit släppt dit. Omkring 30% i dagsläget? Otroligt. Den ska fällas. 3 Manuzio Hanover är i form, men är väl heller ingen kanonkula från start? Ska också fällas tycker jag. Visst, ny balans nu, men den kanske kan få det tufft härifrån.

Avdelning 6. Det finns verkligen många om budet här och i princip alla ska räknas. 1 Head Run, 2 San Moteur, 3 Brambling, 5 Önas Prince, 7 Beacon Kronos, 8 Hell Bent For Am, 9 Henry Flyer Sisu och 10 Manny Muscle kan alla vinna som jag ser det.

Bästa hästen är troligtvis 5 Önas Prince. Kan bli spets och slut. Har inte bestämt mig, men det kan definitivt bli spik här trots att motbuden är många.

Avdelning 7. Här finns det många om budet. 1 Merritt är en segerstaplare. Ingen kanonkula från start dock. 2 Pleasure For Cash är ruggigt fin, men det är inte heller någon startraket. Den som tar spets är troligtvis 4 Mr Clayton J.F som är jäkligt snabb ut. Släpper troligtvis till 5 Anything For You. Någon som inte ska glömmas i spetsstriden är 8 Jackpot Vrijthout som är hyggligt snabb ut och som kanske kan hitta position i den främre träffen. Glöm inte bort 6 Sandsjöns Enzo. 9 Valiant Dream kommer få tröga startryggar och den är nog borta här.

Bästa hästen är nog 2 Pleasure For Cash. Men det är en favorit som ska försöka fällas. 65% just nu! Finns inte en chans att den vinner detta lopp 6-7 gånger av 10. Min förstahäst är 5 Anything For You. Andrahäst är 8 Jackpot Vrijthout. Tredjehäst 2 Pleasure For Cash och fjärdehäst 1 Merritt.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Gotland (+7), supermandus (+5)
fweewea är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-09-25, 18:36   #48
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 765
Sharp$: 37649
Standard

Jag har bestämt spikar. Det blir Harran Boko, Hoboken AM och Pleasure for Cash.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-09-25, 19:24   #49
 
Reg.datum: dec 2019
Inlägg: 4 684
Sharp$: 12836
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av fweewea Visa inlägg
Korta tankar:

Har nog den stora ramen klar för mig. Tagit bort hästar som är chanslösa, värderat hästar som kan nå spets, värderat bästa hästen etc. Tycker dock att det är svårt att välja vem/vilka man ska spika. Detta kanske är en omgång där man ska försöka låsa flera avdelningar på 2-3 hästar och köra med en spik, istället för att gardera brett. Men jag vet inte riktigt. Såhär tänker jag mig i nuläget iallafall.

Avdelning 1. Om 2 Harran Boko ser ut som senast så blir detta en plättlätt vinst tror jag. Spets och slut. Snacket om att han inte går bra på Solvalla ger jag inte så mycket för. 40% är inte i överkant och jag tycker att det är ett hyggligt spikbud. Det finns dock en hel del riktigt fina hästar där bakom som kan kan gardera med om favoriten sviker. 1 Heading Reference på innerspåret kan nog få en bra position. Kanske kan hålla upp ledningen till och med? 3 Sir Henry P. Hill har spurtat fint och har satt nosen först nu två gånger i rad. 5 Macelleria är nog den mest spelvärda i denna avdelning. Bästa spåret och ruggig spurt senast. Enbart 5%? Borde ligga högre. 7 Ribaude har spår ute på vingen, men det behöver inte innebära att han är borta. 2%? Galet. 9 Zap Di Girifalco är spelad på 18% i nuläget. Vet inte om den vinner det här loppet 2 gånger av 10 från spår 9, så den är nog något överspelad just nu. Den vann mot Harran Boko 11/7 på Årjäng, men då startade den från spår fyra. Sämre spår nu, men kanske kan komma rätt på det ifrån innerspåret då den har startsnabba ryggar. 4 Coogan är förvisso inte spelad särskilt mycket just nu, men jag tycker att det känns som ett extremt avslag här. Når knappast spets och har nog ingen större chans att ta ned varken 1 Heading Reference, 2 Harran Boko eller 5 Macelleria från dödens. Jag avstår den helt.

2 Harran Boko är antagligen bästa hästen, har bra spår och når troligtvis spets. Ett bra spikbud till 40-45% – och kanske till och med 50% – tycker jag. Där bakom ser jag 1, 3, 5, 7 och eventuellt 9 som bästa motbuden.

Avdelning 2. Ett rätt öppet lopp tycker jag. Rätt oklart vem som faktiskt når spets, men med största sannolikhet så blir det en extrem körning mellan 4 Bansky och 7 Bridge Jumper i början. 3 Upper Face, 6 Oracle Tile och 8 Uncle Töll lär försöka hitta vettiga positioner. Den snabba körningen borde innebära att fler hästar har chans att vinna detta. 1 Flexible Launcher och 5 Mellby Helios är något sämre än de hästar jag nämnt, men de kan egentligen inte räknas bort då det är mycket oklart hur det blir kört här. 9 Shapes har bra grundkapacitet, men den får det nog svårt att runda allt från bakspår. 10 Awesome Kronos är riktigt snabb. Med klaff så kan det nog gå, trots att läget härifrån knappast är det bästa.

6 Oracle Tile är nog bästa hästen och har rätt hyggligt spår. Kommer nog inte till spets i första skedet, men den kommer nog ligga bra på det ändå. 8 Uncle Töll är min andrahäst. Kommer också komma rätt på det härifrån. 3 Upper Face är min tredjehäst. 4 Bansky och 7 Bridge Jumper ska med på spetsstriden. 10 Awesome Kronos är troligtvis mitt sjätte och sista streck.

Avdelning 3. Jag vet inte riktigt hur jag ställer mig till 7 Lipstick Tooma. Visst, det är staket och fem raka vinster, men jag är ändå inte helt såld på den. Och dessutom 70%. Vinner den 7 av 10 gånger med dessa förutsättningar? Aldrig! Spår tre på mellanvolten nu och man lär förstås vilja försöka överta ledningen direkt. Jag hoppas att 4 Loes, som antagligen hittar ledningen från startvolten, väljer att hålla upp ifall 7 Lipstick Tooma ställer frågan på utsldan. 4 Loes är som absolut bäst i ledningen, så det är ett gott skäl till att också köra där om man väl kommer dit. Om 7 Lipstick Tooma kommer till ledningen utan körning så lär nog resultatet bli därefter och det finns risk för ett rejält blufflopp. Min förhoppning är att 11 Darah Bibo kommer utifrån sitt springspår och hamnar rätt på det därifrån. 10 Valborgs Marje kommer att starta snabbt, men jag tror att den går bäst bakifrån och man försöker nog hitta position. 9 Lisa S.E ska givetvis också med baserat på spurten senast. 14 Unique Juni är ett måstestreck. 15 Valetta måste också med. 1% i nuläget. Visst, 40 meters tillägg är inte lätt, men den har fin form och kan definitivt komma helt rätt på det härifrån trots bakspår. Någon som är helt bortglömd är 5 Strangerinthenight som gjorde det riktigt bra från ledningen senast. Garderar man stort så ska den inte glömmas bort då den inte är helt borta från ledningen från bricka 1 på mellanvolten.

14 Unique Juni är den bästa hästen och den har definitivt kapacitet att runda allt. Förhoppningsvis blir det ett riktigt tungt lopp för 7 Lipstick Tooma. Om jag får gissa så blir det 4 Loes i ledning första biten, 11 Darah Bibo kommer utifrån springspår och övertar och tvingar 7 Lipstick Tooma att gå först i andraspår. Sista 800 kommer 14 Unique Juni och 15 Valetta och går i tredjespår. Sedan kommer en superspurt från 9 Lisa S.E och 10 Valborgs Marje som legat 2/3 utvändigt hela vägen. Låt oss fälla favoriten!

Avdelning 4. Det är alltid vanskligt det här med treåringar. 2 Beauty Kronos, 3 Hoboken Am och 4 Barbro Kronos ska alla med. Jag låser nog där. Jag tror att den som hittar till spets vinner loppet. Ska man ta fler så måste man nästan ta allihopa. Riktigt öppet lopp.

Avdelning 5. Jag gillar verkligen 1 Iceland Falls. Riktigt snabb ut, men kommer troligtvis inte att köras i ledning här. Jag tror att man försöker hitta rygg ledaren och sedan försöka attackera sista 500 när luckan kommer. Det kan definitivt gå det med. Om Claes Sjöström aviserar att man kör i ledningen så hade det till och med varit ett spikbud. 4 Viscount är hyggligt snabb ut och kan komma rätt på det härifrån, men antagligen inte ledningen. Någon som däremot är riktigt startsnabb är nummer 6 Got To Dash. Om man vill köra i ledningen så tror jag att det kan stå spets och slut i programmet. 4% i nuläget.

Bästa hästen i loppet är troligtvis 12 Exclusive Matter. Spåret emot, men det kan givetvis gå ändå. Det gör att jag rankar ned. Jag sätter 1 Iceland Falls som förstahäst och som kommer att komma helt rätt på det härifrån. Jag sätter 6 Got To Dash som andrahäst baserat på spetschanserna. 4 Viscount kommer hamna rätt på det härifrån också. 5 Kalashnikov ska med. Det ska också 8 Martin Tooma. Det är sex streck jag är sugen på att ta med.

Avslag på 2 Moses som verkligen inte är någon startraket av vad jag har sett. De gångerna han vunnit från ledningen så har han blivit släppt dit. Omkring 30% i dagsläget? Otroligt. Den ska fällas. 3 Manuzio Hanover är i form, men är väl heller ingen kanonkula från start? Ska också fällas tycker jag. Visst, ny balans nu, men den kanske kan få det tufft härifrån.

Avdelning 6. Det finns verkligen många om budet här och i princip alla ska räknas. 1 Head Run, 2 San Moteur, 3 Brambling, 5 Önas Prince, 7 Beacon Kronos, 8 Hell Bent For Am, 9 Henry Flyer Sisu och 10 Manny Muscle kan alla vinna som jag ser det.

Bästa hästen är troligtvis 5 Önas Prince. Kan bli spets och slut. Har inte bestämt mig, men det kan definitivt bli spik här trots att motbuden är många.

Avdelning 7. Här finns det många om budet. 1 Merritt är en segerstaplare. Ingen kanonkula från start dock. 2 Pleasure For Cash är ruggigt fin, men det är inte heller någon startraket. Den som tar spets är troligtvis 4 Mr Clayton J.F som är jäkligt snabb ut. Släpper troligtvis till 5 Anything For You. Någon som inte ska glömmas i spetsstriden är 8 Jackpot Vrijthout som är hyggligt snabb ut och som kanske kan hitta position i den främre träffen. Glöm inte bort 6 Sandsjöns Enzo. 9 Valiant Dream kommer få tröga startryggar och den är nog borta här.

Bästa hästen är nog 2 Pleasure For Cash. Men det är en favorit som ska försöka fällas. 65% just nu! Finns inte en chans att den vinner detta lopp 6-7 gånger av 10. Min förstahäst är 5 Anything For You. Andrahäst är 8 Jackpot Vrijthout. Tredjehäst 2 Pleasure For Cash och fjärdehäst 1 Merritt.
Tja du har nog nämt alla vinnare i detta ”korta inlägg” men hur ser dina ”långa tankar ” ut Du förstår la sköj som krämarn sa när han skar örena av märra
Det vimlar av spikförslag men Hassan och Pleasure känns väl som två tråkiga men troliga vinnar tvåor på läge, form och motstånd. Känns oerhört svårslagna i min värld.

Senast redigerad av Efterhandaren den 2020-09-25 klockan 19:28.
Efterhandaren är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-09-25, 19:26   #50
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 765
Sharp$: 37649
Standard

Jag ska iväg en sväng i morgon och vet inte om jag hinner tillbaka till första loppet, så jag slängde in systemet idag.

V75
Inlämnat: 2020-09-25, 19:37
Solvalla
Lördag 2020-09-26
Start: 16:20
Kostnad: 240,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 2 Harran Boko (9, 4)
2: 6, 8 (4, 3)
3: 2, 4, 7, 10, 11, 14 (3, 15)
4: 3 Hoboken Am (4, 2)
5: 1, 2, 3, 4, 5, 10, 11, 12 (6, 9)
6: 1, 2, 5, 8, 9 (3, 10)
7: 2 Pleasure for Cash (5, 1)

1x2x6x1x8x5x1 = 480 rader.
480 x 1 x 0,50 kr = 240,00 kr.
Totalt: 240,00 kr.
Rättningskod: RJM XTR GLX
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-09-25, 21:00   #51
Super Moderator
 
Skaeggets avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Ort: Karlstad
Inlägg: 4 218
Sharp$: 8852
Standard

Spikarna i morgon:
Harran Boko
Manuzio Hanover
Brambling
__________________
@skgget


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Skaegget är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-09-25, 22:05   #52
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5204
Standard

Som Basse var inne på för några dagar sedan, vi började ju alla (nåja, de flesta av oss) med vinst- och platsbongar för decennier sedan, vilket sedan blev rikstoto, V65, V75 osv.

Det som förvånar mig, är att i det närmaste 200% av travlirarna accepterar ”tablåtrav”, just för att det är trav, men inte i samma utsträckning kan acceptera tablåtv (tyder på viss förändringsbenägenhet) på ”TV”.

Jag har under lång tid här på sharps sett lovande system på de flesta av streckspelen, ibland med både 5- och 10-oddsare som spikar. Men utan kompletterande raketer.

Jag förstår att inte alla redovisar alla sina spel, här på sharps.

Samtidigt förvånas jag behöver att jag så sällan ser kompletterande spel på raka raketer, eller kombospel, med en trevlig stänkare som utgång.

Så jag tänkte att jag skulle börja.

Inför morgondagen har jag hittat följande 5 spel. Vi kan kalla det för stänkarns’ V5a.

Totalt multiplicerat odds är 360 ggr degen. Som aldrig sitter. Mer än nån gång per år. Men det är klart, vi kan ju nöja oss med både 3 och 4 rätt.

Solvalla - Lopp 5, 2140m Auto
Spelstopp: Imorgon, 16:20
Placering - Topp 3: T3 9 Zap di Girifalco (1,84)

Solvalla - Lopp 6, 2140m Auto
Spelstopp: Imorgon, 16:42
Placering - Topp 3: T3 3 Upper Face (2,57)

Solvalla - Lopp 9, 2140m Auto
Spelstopp: Imorgon, 17:51
Vinnare: 4 Viscount (5,90)

Solvalla - Lopp 10, 2640m Auto
Spelstopp: Imorgon, 18:18
Vinnare: 5 Önas Prince (3,70)

Solvalla - Lopp 11, 2140m Auto
Spelstopp: Imorgon, 18:43
Placering - Topp 3: T3 9 Valiant Dream (3,50)


Det finns säkert invändningar och bättre drag. Bjud på dem då.

För det är väl viktigare att få 5 rätt på egen rad än 7 rätt på V75?

Där riktig kunskap (val av lopp, val av ekipage) smäller högre?
Jag tycker att det är dags att vi spelare tar kontroll över spelläggarnas förslag.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Staketkusken (+1)

Senast redigerad av Stankarn den 2020-09-25 klockan 22:24.
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-09-25, 22:22   #53
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5204
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Efterhandaren Visa inlägg
Tja du har nog nämt alla vinnare i detta ”korta inlägg” men hur ser dina ”långa tankar ” ut Du förstår la sköj som krämarn sa när han skar örena av märra
Det vimlar av spikförslag men Hassan och Pleasure känns väl som två tråkiga men troliga vinnar tvåor på läge, form och motstånd. Känns oerhört svårslagna i min värld.
Och i samma ögonblick som man tänker (eller säger) det ser man loppet när ”Falken” glider upp och formligen k r o s s a r Harran Book. Från DÖDENS!

Sure, ingen Goop i sulkyn nu, tråkigt bakspår, jadda jadda....Men jag kör på plats på Falken.
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-09-25, 23:47   #54
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 859
Sharp$: 3910
Standard

Vilken intressant omgång imorron på förhand det trodde jag inte att jag skulle säga om Solvalla..blir mycket förvånad om man inte är med och hugger imorgon då det verkar som att omgången är utskriven åt mig

På Bergsåker hade man en straffspark på papperet men det gäller då att ha tungan rätt i mun och trots att jag trodde hårt på Tjomsland tog jag inte betalt trots det då jag tyvärr gick på Melander rätt ut?!....annars satt jag två Ahästar....hm det var fina pengar på sex rätt med V6 alternativet det går inte många såna tåg i månaden och då är det en fördel att hoppa på tåget istället för som idag stå att kvar på perrongen
joppe59 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-09-26, 01:24   #55
 
KalleKluts avatar
 
Reg.datum: feb 2012
Inlägg: 4 170
Sharp$: 9333
Standard

Svante skrällvarnar lite..
6 Twigs Honor (V75-6/DD-1) inledde karriären lovande men gick sedan ned sig ordentligt och var sig inte lik. I sådana lägen är det skönt med förstående ägare och vi fick gott om tid på oss att i stort sett börja om. Nu har det gett resultat och i de senaste starterna har han lyft sig ett par klasser varje gång. Han är kraftigt på väg uppåt och med den grundkapacitet han har så håller jag honom faktiskt som en kul outsider här. Vi provar jänkarvagn i värmningen och slår det väl ut då får han gå med den för första gången. Barfota fram.
KalleKlut är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-09-26, 01:28   #56
 
KalleKluts avatar
 
Reg.datum: feb 2012
Inlägg: 4 170
Sharp$: 9333
Standard

Per om Önas Prince.
Jag kommer ladda för ledningen och jag tror att vi kommer dit. Hade Björn kört San Moteur hade jag varit mer orolig att vi skulle bli utsvarade. Som lånekusk vill man inte riskera att köra galopp när det är fyra miljoner i förstapris, det går inte att komma ifrån. Berghs häst kan öppna hyggligt och även A Good Point är snabb, så det kommer gå snabbt första 200. Men jag tror att vi tar ledningen och hästen är reglerbar. När vi väl har gjort det draget så finns det ingen anledning att släppa. Jag tycker inte jag har sämre häst än någon och jag vill göra livet surt för konkurrenterna.

Det ligger mkt i det där med lånekusk och storlopp..
KalleKlut är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-09-26, 08:13   #57
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 674
Sharp$: 2392
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stankarn Visa inlägg
Som Basse var inne på för några dagar sedan, vi började ju alla (nåja, de flesta av oss) med vinst- och platsbongar för decennier sedan, vilket sedan blev rikstoto, V65, V75 osv.

Det som förvånar mig, är att i det närmaste 200% av travlirarna accepterar ”tablåtrav”, just för att det är trav, men inte i samma utsträckning kan acceptera tablåtv (tyder på viss förändringsbenägenhet) på ”TV”.

Jag har under lång tid här på sharps sett lovande system på de flesta av streckspelen, ibland med både 5- och 10-oddsare som spikar. Men utan kompletterande raketer.

Jag förstår att inte alla redovisar alla sina spel, här på sharps.

Samtidigt förvånas jag behöver att jag så sällan ser kompletterande spel på raka raketer, eller kombospel, med en trevlig stänkare som utgång.

Så jag tänkte att jag skulle börja.

Inför morgondagen har jag hittat följande 5 spel. Vi kan kalla det för stänkarns’ V5a.

Totalt multiplicerat odds är 360 ggr degen. Som aldrig sitter. Mer än nån gång per år. Men det är klart, vi kan ju nöja oss med både 3 och 4 rätt.

Solvalla - Lopp 5, 2140m Auto
Spelstopp: Imorgon, 16:20
Placering - Topp 3: T3 9 Zap di Girifalco (1,84)

Solvalla - Lopp 6, 2140m Auto
Spelstopp: Imorgon, 16:42
Placering - Topp 3: T3 3 Upper Face (2,57)

Solvalla - Lopp 9, 2140m Auto
Spelstopp: Imorgon, 17:51
Vinnare: 4 Viscount (5,90)

Solvalla - Lopp 10, 2640m Auto
Spelstopp: Imorgon, 18:18
Vinnare: 5 Önas Prince (3,70)

Solvalla - Lopp 11, 2140m Auto
Spelstopp: Imorgon, 18:43
Placering - Topp 3: T3 9 Valiant Dream (3,50)


Det finns säkert invändningar och bättre drag. Bjud på dem då.

För det är väl viktigare att få 5 rätt på egen rad än 7 rätt på V75?

Där riktig kunskap (val av lopp, val av ekipage) smäller högre?
Jag tycker att det är dags att vi spelare tar kontroll över spelläggarnas förslag.
Vad blir spelavdraget per lopp på ett sånt här spel jämfört med streckspelen?
__________________
Spelälskande gringubbe som hellre klagar en gång för mycket än gång för lite!
Strappa71 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-09-26, 08:21   #58
Banned
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 3 017
Sharp$: 5157
Standard

För inlämning


Spelen idag; utan rättningskod, inte säker på att jag är på plats
hemma under e.m.

Avd

1: 5 Macelleria
2: 4 Bansky
3: 14 Unique Juni
4: 4 Barbro Kronos
5: 4 Viscount, 10 Vien Ici
6: Alla
7: Alla

Raketer: Vien Ici - Manny Muscle - Jackpot Vrijthout alla komber.

Lycka till!
valo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-09-26, 08:32   #59
 
Reg.datum: mar 2012
Ort: stockholm
Inlägg: 15 403
Sharp$: 30288
Standard

@ Stankarn

Jag kör ett reducerat V75 idag och en trippel på SVS

8 Uncle Töll vinnare 3,75
10 Valborg Marje Top3 3,45
5 Önas Prince vinnare 3,90

Oddsen för trippeln 50,46 och med 125kr insats möjlig vinst 6 308kr

Det är enda spelet på förhand - eventuellt blir det fler om man tycker det är läge under tävlingarnas gång.
Basse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-09-26, 08:37   #60
 
Grants avatar
 
Reg.datum: okt 2012
Ort: Slättelynga
Inlägg: 2 442
Sharp$: 6099
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Strappa71 Visa inlägg
Vad blir spelavdraget per lopp på ett sånt här spel jämfört med streckspelen?
Basses initiering handlade inte om raketer utan om singlar på ickefavoriter.
Spännande men inget napp i tråden.

Mvh Uffe
__________________
"Why "ATGtillsammans" is a model for future lottery games"
Grant är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td