Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-12-01, 07:38   #1
 
Reg.datum: mar 2012
Ort: stockholm
Inlägg: 15 403
Sharp$: 30288
Standard

V64 Jägersro 1/12


Avdelning 1

Ett skiktat lopp där bara hälften av hästarna har vinstchans - de övriga 5 får sikta på prispengar.

Rank: A 7-8 B 6-10 C 2-9-4-3-1

7 Racing Ribb 22% just nu

Visade att vinterformen sitter där och avslutade riktigt vass senast. Har vunnit 8 ggr och 5 av vinsterna är med skor runt om. Årstidsgynnad och går bra på distansen. Min förstarank i loppet

8 Hurricane River 6%

Har gjort bra lopp på slutet. Trivs på Jägersros Bana och gynnas av Barfotaförbudet då alla livets 8 segrar kommit med skor runt om. 6% på de tidiga strecken är klart för lågt.

6 Eldorado Mearas 23%

Favorit på de tidiga strecken vilket jag tycker är fel. Risk för en löpning i dödens.
Har 0/5 över 1600m. 4/22 med skor. 2/23 med bike. Jägersro är nog inte heller Eldorado Mearas favoritbana - 1 vinst på 16 försök på banan. Är dock gynnad av årstiden då alla livets 6 segrar har kommit höst/vinter

5 Dynamite Light 18%struken

Tycker 18% är lite högt för DL som nuförtiden är mer framgångsrik Monte’häst än sylkyhäst. Vann dock ett sulkylopp i Februari.
Gynnad av barfotaförbudet då 10/11 segrar i livet kommit med balansen skor runt om. Brukar också tävla bra på vintern. Men jag bedömmer DL mer som en platschans än ett segerbud.

10 Victory Lee 17%

17% på de tidiga strecken måste vara för högt. Det är fel distans för hästen.
Har 0/8 över 1 600m och 1/16 på Jägersro. Trivs dock på vinterhalvåret.
Skulle banan bli något tung så gynnas Victory Lee kraftigt. Har 2/3 på Något tung bana. Kommer bara in i bilden om de kör alldeles för fort i täten eller om banan blir åt det tyngre hållet. Att runda själv i spåren blir en för jobbig uppgift om förutsättningarna är normala på Jägers. Platsbud notmalt

De chanslösa

2 Julia af Solnäs 2%

Är startsnabb och siktar nog på spets-släpp för en resa på innerspår och prispengar. Gynnad av årstiden och hästen är bäst av de jag bedömt som ”chanslösa”. Tvilling/platsskräll

9 Esteban Boko 3%

Har 23 raka lopp utan vinst och för tränare Häggman har hästen 0 segrar på 35 starter. Trivs med årstiden men dagens uppgift är övermäktig. Prispengar en framgång.

4 Non Stop Cheri 4%

Har inte vunnit sen 2018. Det är för hårt emot idag. Annars är det rätt årstid för hästen. Jagar Matlapp.

3 Kats Klondike 0,42%

För hårt emot. Siktar på sargresa och matlapp.

1 Karlsberg 4%

Senaste segern 2017...
59 raka lopp utan vinst. Matlapp en framgång.



Spetsanalys


Alla hästar från spår 1-4 är nöjda med rygg ledaren. Jag tror 2 Julia Af Solnäs är snabbast ut av de på innersta 4 spåren, tar spets och släpper till någon av de bra från spår 5-8.

Jag tror att mina förstrankade 7 eller 8 han köra sig till spets från sina normalt dåliga startspår just p.g.a att de på innersta spåren alla vill ha ryggresa. 5 Dynamite Light struken på förmiddagen vilket underlättat ytterligare för 7 & 8

Bakspårens 9 Esteban Boko och 10 Victory Lee gynnas knappas av att ha ryggar på de sämsta hästarna på framspår.


2 streck känns starkt 4 streck känns heltäckt
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Gotland (+6), Ace (+6), viking90 (+6), niveon (+10), eveton (+6), MikaF (+6), Grovport (+5), asgaya3141 (+10)

Senast redigerad av Basse den 2020-12-01 klockan 10:59. Anledning: 5 Dynamite Light struken
Basse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-01, 08:35   #2
 
Reg.datum: mar 2012
Ort: stockholm
Inlägg: 15 403
Sharp$: 30288
Standard

Avdelning 4

Dagens Klaring!

10 Nothinglike Malena


Endast två hästar är streckade och glädjande nog är 6 Enzo Design favorit på de tidiga strecken.

Enzo Design höll undan knappt till spetsseger på Charlottenlund sist efter att ha fått bestämma tempot i 17-fart första rundan. För 3 starter sedan var hästen på Jägersro och tävlade och var då duktig tvåa från dödens i ett lopp där Adrian ledde runt om med Best Occasion. Enzo är ”duktig” och relativt startsnabb.

Idag finns det ett par innanför som kan utmana i spetskörningen.

Juuls 1 Elbow spetsade från spår 6 på Mantorp 16/5.

Stefan Persson som kör 5 Love Story HC som är riktigt startsnabb. Spetsade från spår 7 bakom bilen sist i Halmstad.

Jag tror 5 tar spets före 1 och sedan i ett andraskede släpps favoriten 6 Enzo Design eventuellt till ledning. Hoppas inte

Enzo Design är inte lika tuff som mitt spikförslag 10 Nothinglike Malena. Även om Enzo får ledning så kommer han fått lägga kraft på att komma dit.

Bra ston är riktigt tuffa! Jag tror Nothinglike Malena vinner från dödens om det behövs.

Malena åkte för två starter sedan dit på linjen mot Nurmos fina Ivanka Boko som inte Malena såg då Jorma kom flygande ute i femtespår sista biten. Ivanka är en riktigt bra häst som i lördags vann V4:3 på Solvalla enkelt.

Senast krossade Malena motståndet från just spår 10 1640a på Färjestad. Vann med 6 längder och jag tycker Malena precis som Ivanka Boko är en undantagshäst.

Loppet står på pappret mellan två hästar och av dessa så väljer jag Nothinglike Malena före Enzo Design alla dagar i veckan.


Skulle strecken ändras kraftigt och att Malena blir dagens skrikhäst så kanske man ska ”heltäcka” och strecka bägge. Enzo Design är trots allt spetsfavorit och loppet körs på Jägersro.

Men mitt tidiga Spikförslag = 10 Nothinglike Malena


_______________________

Avdelning 5

Trekejsaralaget

Det bör stå mellan 3 hästar i avdelning 5, precis de som de tidiga spelarna hittat :-/

1 Toddler 32%

Toddler är snabb ut och riktigt svårslagen från spets. Har 9/11 från ledning! Öppnade riktigt fort och spetsade enkelt från spår 7 1640a senast och dansade undan till lätt vinst.
Spår 1 idag är nog inget plus då Toddler kan hetsa upp sig från innerspår.Jag tycker han passar bättre från startspår längre ut på vingen. Toddler vinner om ledning nås.

6 Commit Boom Bay 36%

Har varit duktig i tuffa gäng på slutet men har också fått ganska tuffa lopp. Steen Juul har kört CBB som Erik Berglöv körde Copiad förr i tiden- bara bombat framåt i spets eller dödens. Det sätter sina spår i hästen till slut.

Juul kommer garanterat ladda vad som går för ledning igen. Lyckas han stressa Toddler i galopp så har man bra vinstchans från ledning. Min tips är ändå att Toddler sitter i ledning och från dödens tror jag inte CBB vinner loppet.

3 Hierro Boko 11%

Kommer definitivt INTE vara med i någon spetskörning då hästen är långsam ut från start. Hierro Boko är i grunden inte lika bra som de två första jag nämnt men med Toddler i ledning och en Gasglad Dansk i dödens med Commit Boom Bay så kan Hierro Boko verkligen in i matchen. Hierro gynnas av barfotaförbudet och har 5 av sina 8 livssegrar med skor runt om. Tävlar bra på vinterhalvåret.
Hierro satt fast med krafter kvar i V75 loppet som Night Brodde vann 21/10. I loppet innan var han riktigt bra trea från dubbla tillägg på Åby. För tre starter sedan var Hierro helt överlägsen i ett enklare lopp än dagens men formen sitter där.

5 Dizzy River

Har alla 8 livssegrar med skorna på. Trivs på vinterhalvåret men hur är formen? Borde inte räcka mot min topptrio som alla visat färsk form

7 Commanche Moon

Trivs även han med skor och vintersäsongen. Är ganska startsnabb och har 10/17 från ledning. Har dock svårt att se CM nå ledning idag då hästen har tveksam form och vingelläge bakom bilen. Både 6 och 1 är snabbare invändigt.

4 Secret Mission

Är ganska startsnabb men har inte vunnit lopp sen 21/12-2019. Det var ett silverdivisionsförsök så kapacitet finns och det är möjligt att vinterformen är på väg tillbaka? Tävlar bra med skor men på visad form bör Henriette Larsen vara nöjd med sargresa. Outsiderchans på vinnarhålet och ett skrälldrag på tvilling sin höjd. Borde inte slå min topptrio idag.


Jag rankar A 1 B 3 C 6
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
mr_stylez (+5), eveton (+6)

Senast redigerad av Basse den 2020-12-01 klockan 11:45.
Basse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-01, 09:00   #3
 
Reg.datum: dec 2019
Inlägg: 4 657
Sharp$: 12772
Standard

Jägersdragen
Eftermiddagsdragen

1) 10 Victory Lee. Hoppas Ludde käkat pepparkakor så han är lugn och fin. Är nog med i striden om kusken sparar på krutet till upploppet.
Ok spår och typisk barfotahäst är väl minus men distansen är ett plus.

2) 3 Conch Silvio. Har lite väl många G i raden och lite vinna eller försvinna. Men perfekt läge för spetskusken Uhrberg.

3) 3 Speed Vici. Chansspik ? Perfekt spets och slut läge. Dessutom Orlando Vici avkomma.
8 Bastian. Hanna från Hstd. hej..... Stall, kusk och häst i form.

4) 10 Nothinglike Malena. Spännande norska som gör Skåneresan i angeläget ärende.

5) 3 Hierro Boko. Fast med mycket krafter kvar senast. Hanna från Hstd hej.........Stall och kuskform på topp.
1 Toddler. Leder nog länge.
4 Secret Mission. Häst i form. Bättre än raden. Rikstotohärdad luring. 2% är mums.
6 Commit Boom Bay. Högklassigt sto som inte räds motståndet.


6) 6 Digital Crunch. Hanna igen! Distansen är +++. Vad sägs om en Hanna dubbel ?

Senast redigerad av Efterhandaren den 2020-12-01 klockan 12:37.
Efterhandaren är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-01, 11:07   #4
 
mr_stylezs avatar
 
Reg.datum: nov 2011
Ort: Lund
Inlägg: 2 672
Sharp$: 5198
Standard

Tänkte ropa ut en klaring i Hurricane Silas i sista, men så var det det där med skotvång...
den har gått barfota alla starter i livet utom två med skor! Då var den 5a och 6a....
kan vara väldigt negativt på den där får man nog se hur banan är ikväll samt vad Fredrik P säger själv om det i intervjun innan start,...

Breidabliks Nubbe förvånade med att svara allt i tät senast i "minicomebacken" (2 lopp innan dess efter långt uppehåll, först 1140 lopp sen 2140 där den hade sparat på låg 12-tid)mot tuffa hästar, höll bra som 6a på fin tid. Gått ett lopp på 3140 m, vann då på ett bra sätt.
Kan svepa allt här om den är lika bra igen lr bättre nu med lopp i kroppen! Varning!
__________________
Kuskar som inte försöker vinna, kanske inte bör vara kuskar.....
mr_stylez är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-01, 12:17   #5
 
Reg.datum: okt 2016
Inlägg: 1 077
Sharp$: 92
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Basse Visa inlägg
Avdelning 1

Ett skiktat lopp där bara hälften av hästarna har vinstchans - de övriga 5 får sikta på prispengar.

Rank: A 7-8 B 6-10 C 2-9-4-3-1

7 Racing Ribb 22% just nu

Visade att vinterformen sitter där och avslutade riktigt vass senast. Har vunnit 8 ggr och 5 av vinsterna är med skor runt om. Årstidsgynnad och går bra på distansen. Min förstarank i loppet

8 Hurricane River 6%

Har gjort bra lopp på slutet. Trivs på Jägersros Bana och gynnas av Barfotaförbudet då alla livets 8 segrar kommit med skor runt om. 6% på de tidiga strecken är klart för lågt.

6 Eldorado Mearas 23%

Favorit på de tidiga strecken vilket jag tycker är fel. Risk för en löpning i dödens.
Har 0/5 över 1600m. 4/22 med skor. 2/23 med bike. Jägersro är nog inte heller Eldorado Mearas favoritbana - 1 vinst på 16 försök på banan. Är dock gynnad av årstiden då alla livets 6 segrar har kommit höst/vinter

5 Dynamite Light 18%struken

Tycker 18% är lite högt för DL som nuförtiden är mer framgångsrik Monte’häst än sylkyhäst. Vann dock ett sulkylopp i Februari.
Gynnad av barfotaförbudet då 10/11 segrar i livet kommit med balansen skor runt om. Brukar också tävla bra på vintern. Men jag bedömmer DL mer som en platschans än ett segerbud.

10 Victory Lee 17%

17% på de tidiga strecken måste vara för högt. Det är fel distans för hästen.
Har 0/8 över 1 600m och 1/16 på Jägersro. Trivs dock på vinterhalvåret.
Skulle banan bli något tung så gynnas Victory Lee kraftigt. Har 2/3 på Något tung bana. Kommer bara in i bilden om de kör alldeles för fort i täten eller om banan blir åt det tyngre hållet. Att runda själv i spåren blir en för jobbig uppgift om förutsättningarna är normala på Jägers. Platsbud notmalt

De chanslösa

2 Julia af Solnäs 2%

Är startsnabb och siktar nog på spets-släpp för en resa på innerspår och prispengar. Gynnad av årstiden och hästen är bäst av de jag bedömt som ”chanslösa”. Tvilling/platsskräll

9 Esteban Boko 3%

Har 23 raka lopp utan vinst och för tränare Häggman har hästen 0 segrar på 35 starter. Trivs med årstiden men dagens uppgift är övermäktig. Prispengar en framgång.

4 Non Stop Cheri 4%

Har inte vunnit sen 2018. Det är för hårt emot idag. Annars är det rätt årstid för hästen. Jagar Matlapp.

3 Kats Klondike 0,42%

För hårt emot. Siktar på sargresa och matlapp.

1 Karlsberg 4%

Senaste segern 2017...
59 raka lopp utan vinst. Matlapp en framgång.



Spetsanalys


Alla hästar från spår 1-4 är nöjda med rygg ledaren. Jag tror 2 Julia Af Solnäs är snabbast ut av de på innersta 4 spåren, tar spets och släpper till någon av de bra från spår 5-8.

Jag tror att mina förstrankade 7 eller 8 han köra sig till spets från sina normalt dåliga startspår just p.g.a att de på innersta spåren alla vill ha ryggresa. 5 Dynamite Light struken på förmiddagen vilket underlättat ytterligare för 7 & 8

Bakspårens 9 Esteban Boko och 10 Victory Lee gynnas knappas av att ha ryggar på de sämsta hästarna på framspår.


2 streck känns starkt 4 streck känns heltäckt
Är du säker på att man inte siktar på spets och slut på Julia? Garantiledning, jänkarvagnen på och gynnas av att alla måste köras med skor. Gick i mål med krafter sparade bakom cobaca banana senast och kommer med full form. Jag skulle inte lämna henne utanför kupongen idag... Håller 6-7-8 som hyfsad jämnsnabba så skulle de sikta på rygglopp tror jag att 6 är först fram och övertar och har kanske då bäst chans att vinna loppet, även om jag också gillar 8...
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Basse (+5), Basse (+50)
travanalys är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-01, 12:50   #6
 
Reg.datum: mar 2012
Ort: stockholm
Inlägg: 15 403
Sharp$: 30288
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av travanalys Visa inlägg
Är du säker på att man inte siktar på spets och slut på Julia? Garantiledning, jänkarvagnen på och gynnas av att alla måste köras med skor. Gick i mål med krafter sparade bakom cobaca banana senast och kommer med full form. Jag skulle inte lämna henne utanför kupongen idag... Håller 6-7-8 som hyfsad jämnsnabba så skulle de sikta på rygglopp tror jag att 6 är först fram och övertar och har kanske då bäst chans att vinna loppet, även om jag också gillar 8...
Har inte bestämt hur jag gör i avd 1 än.

Första tanken var att låsa på 7,8 som jag rankar först. Alternativet var 5 streck och 5 som femterank. Nu ströks den så Julia är ny femterank i loppet för mig.
Kanske kommer med om jag garderar utöver 7,8.

Julia har gått med Jänkarbike 7ggr och har 7:1-1-1 som resultatrad i de loppen.
Visst såg hon fin ut mellan hästar på upploppet sist men jag är fortfarande tveksam om hon kan vinna idag. Känns som spets och släpp som de ofta kör Julia. Om hon Svarar och 6 är först framme utvändigt borde det scenariet också gynna mina drag 7,8 . En av dem borde då få andra ut och ett perfekt lopp i rygg på 6 som får tåga i dödens.


Att strecka exakt de 5 som är blir mest spelade är inget roligt alternativ.

Får se hur strecken landar närmare start.

Ser det ut som nu så streckar jag hellre 7,8,2 än alla fem spelade om jag väl går utöver 7,8
Basse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-01, 17:37   #7
 
SistaStallskrikets avatar
 
Reg.datum: apr 2019
Ort: Eskilstuna
Inlägg: 11 400
Sharp$: 4267
Standard

V64
Inlämnat: 2020-12-01, 18:31
V6 - endast vinst vid 6 rätt
SistaStallskriket andelsspel
Jägersro
Tisdag 2020-12-01
Start: 19:30
Kostnad: 735,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 2, 4, 6, 7, 8, 9, 10 (3, 1)
2: 3, 5, 7, 8, 12 (10, 6)
3: 5 Dominic Wibb (10, 3)
4: 5, 6, 10 (1, 8)
5: 1 Toddler (6, 3)
6: 1, 4, 5, 6, 7, 10, 11 (8, 9)

7x5x1x3x1x7 = 735 rader.
735 x 1 x 1,00 kr = 735,00 kr.
Totalt: 735,00 kr.

Basse! Akta dig för att spika från bakspår över kort på Jägersro! Sällan bra. Nu spikar jag i och för sig 5 Dominic Wibb men det är tillägg med få på start och tillägg står bra till.

Jäkla gap om att Kaj Widell åker 120 mil tor för en häst... Blir dagens streckraket och värdet kommer att försämras kraftigt. Jag streckar men garderar tredje...
SistaStallskriket är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-01, 17:49   #8
 
Reg.datum: sep 2020
Inlägg: 569
Sharp$: 1359
Standard

Hej

6,7,10
3,8
5
6,10
1,6
5,6
robert78Polen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-01, 18:07   #9
 
Reg.datum: maj 2017
Inlägg: 869
Sharp$: 4380
Standard

V64
Inlämnat: 2020-12-01, 19:04
Jägersro
Tisdag 2020-12-01
Start: 19:30
Kostnad: 144,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 2, 7, 8, 10 (6, 4)
2: 8 Hector Mearas (3, 12)
3: 5, 7, 10 (3, 8)
4: 3, 9, 10 (6, 5)
5: 1 Toddler (6, 3)
6: 5, 6, 10, 11 (7, 4)

4x1x3x3x1x4 = 144 rader.
144 x 1 x 1,00 kr = 144,00 kr.
Totalt: 144,00 kr.
Rättningskod: TTM KHB LLR
kire1111 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-01, 18:12   #10
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 863
Sharp$: 1097
Standard

Fyfan!! Lopp 3, trion måste ge sjuhelvetes mycket.... någon som har 11-1-2???
Khiarshoor är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-01, 18:17   #11
 
mr_stylezs avatar
 
Reg.datum: nov 2011
Ort: Lund
Inlägg: 2 672
Sharp$: 5198
Standard

Går ut hårt, sitter spiken ser det bra ut sen =)

Lycka till ni som lirar!

V64
Inlämnat: 2020-12-01, 19:07
Jägersro
Tisdag 2020-12-01
Start: 19:30
Kostnad: 600,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 7 Racing Ribb (6, 10)
2: 3, 5, 6, 8, 12 (10, 7)
3: 3, 5, 8, 9, 10 (4, 7)
4: 6, 10 (5, 1)
5: 1, 3, 5, 6 (7, 4)
6: 5, 6, 11 (10, 7)

1x5x5x2x4x3 = 600 rader.
600 x 1 x 1,00 kr = 600,00 kr.
Totalt: 600,00 kr.
__________________
Kuskar som inte försöker vinna, kanske inte bör vara kuskar.....
mr_stylez är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-01, 18:19   #12
 
Reg.datum: mar 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 759
Sharp$: 2632
Standard

V64
Inlämnat: 2020-12-01, 19:18
Jägersro
Tisdag 2020-12-01
Start: 19:30
Kostnad: 243,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 2, 4, 7 (6, 10)
2: 7, 8, 12 (3, 5)
3: 10 Gambit Brodde (5, 3)
4: 1, 6, 10 (5, 8)
5: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 (6, 1)
6: 6 Digital Crunch (5, 11)

3x3x1x3x9x1 = 243 rader.
243 x 1 x 1,00 kr = 243,00 kr.
Totalt: 243,00 kr.
Rättningskod: TPL LHC LLR
heddari är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-01, 18:33   #13
 
Reg.datum: okt 2016
Inlägg: 1 077
Sharp$: 92
Standard

Bra start!
V64
Inlämnat: 2020-12-01, 19:27
Jägersro
Tisdag 2020-12-01
Start: 19:30
Kostnad: 270,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 2 Julia af Solnäs (7, 6)
2: 3, 7, 8 (12, 5)
3: 3, 5, 10 (8, 9)
4: 6, 10 (5, 1)
5: 1, 2, 3, 4, 5 (6, 7)
6: 6, 10, 11 (5, 7)

1x3x3x2x5x3 = 270 rader.
270 x 1 x 1,00 kr = 270,00 kr.
Totalt: 270,00 kr.
Rättningskod: TSM LHF HLP
travanalys är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-01, 18:33   #14
 
SistaStallskrikets avatar
 
Reg.datum: apr 2019
Ort: Eskilstuna
Inlägg: 11 400
Sharp$: 4267
Standard

Satan.... 4an till 7% såg stark ut i dödens när galoppen kom.... Fan.... Den hade smakat bättre
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
heddari (+10)
SistaStallskriket är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-01, 18:36   #15
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 863
Sharp$: 1097
Standard

V64
Inlämnat: 2020-12-01, 19:30
Jägersro
Tisdag 2020-12-01
Start: 19:30
Kostnad: 148,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 2, 6 (7, 10)
2: 3, 8, 12 (5, 7)
3: 10 Gambit Brodde (5, 3)
4: 10 NothingLike Malena (6, 5)
5: 1, 2, 3, 4, 5, 6 (7, 9)
6: 5, 6, 7, 10 (11, 4)

2x3x1x1x6x4 = 144 rader.
144 x 1 x 1,00 kr = 144,00 kr. Avgift 4,00 kr.
Totalt: 148,00 kr.
Rättningskod: VSB KHH GLX

Skulle lira 2an plats. Men hann inte riktigt. Tänkte att den spetsar men kanske inte skulle vinna. Gick det verkligen så snabbt som tiden angav mitt i loppet? Såg ut som de gick saktare än vad alla tider angav.

Hästen såg aldrig ut som en vinnare någon gång i ledningen haha men alla galopper rädda hästen.

Jävla skit telefon. Sluta..

Senast redigerad av Khiarshoor den 2020-12-01 klockan 18:40.
Khiarshoor är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td