Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2023-02-12, 19:23   #1
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 182
Sharp$: 57166
Standard

V75-Bergsåker 18 februari


En V75a med riktiga lördagspropositioner. Omgången ser hanterbar även för oss småspelare som inte har obegränsad spelkassa. Gulddivisionen räddas lite av ett gigantiskt högt förstapris. Utan en halv miljon i förstapris hade sannolikt inte två världsstjärnor från Skåne och en tanks från Åby rest 90 mil enkel resa för att starta.

V75-1

Ett riktigt skiktad silverdivision där åtminstone halva fältet måste ses som chanslösa . Fabulous Pellini står hårt inne pengamässigt och gör årsdebut , men när det lyser jänkarvagn för första gången i 23e starten fick den ändå hamna överst vid första titten i hård konkurrens av Axel Ruda som verkligen imponerat i vinter och lottades till bästa spåret. Shapes om tuff körning inte chanslös. Mycket enklare motstånd än i finalen senast men kuskminus nu. Så 2,6 på mitt söndagssystem.

V75-2

Dålig tidig koll på klass 2, men spontant ett jämnt och bra försök för att vara i Norrland . 6-7 klart tänkbara vid en första koll utan någon att höja extra. Tvingas jag så blir det Wäjerstens två samt Everon.

V75-3

Kallblodsloppet för högsta klassen ser vid en första titt också ovanligt svårlöst ut. Tekno Jerven går ju inte att spika t ex med galopphistoriken. Alma Prins bra . Hade ännu sämre spår vid senaste Sverigebesöket . Efter Östersundsbesöket två raka vinster i Norge men troligen klena lopp med tanke på oddsen. Fem hästar från stall J-O Persson . Inte roligt men samtliga skulle nog kunna vinna. Björlifanner bra senast i vardagslopp och Kalmar är väl inte heller chanslös men tror den blir bättre barfota snart. Svårlöst som sagt vid en första koll.

V75-4

Diamantstoförsök som inte håller någon högre sportslig klass. Dålig koll även här på många av hästarna då flertalet kommer från starter i vardagstravet som jag inte tittar på dessa månader. Mest svårbedömd är nog Honesty som verkar ha kommit till O Berglund från Flemming Jensen för vilken den startade senast i november . Verkar dock vara en barfotahäst . Säger annars pass just nu då jag ser 3-4 tänkbara både på första och andra volten och den längst bak ser också ut att duga. När det ser ut så brukar jag i första hand prioritera dom på startvolten då sannolikheten för bättre resor är högre för dom.

V75-5

Här är Kolgjinis Boli You SM en spik på söndagen. Varit grym på slutet trots att det inte syns i raden och möter ju ingenting nu jämfört med senaste starterna i Kalmar och Halmstad. Men jag lär tyvärr inte vara ensam om att ha sett det så beror ju på hur mycket spelad den blir också. För det är 90 mils resa nu med övernattning och bakspår och sedan kanske också brodd även om det ser ut att bli en mild vecka vädermässigt även i Norrland .

V75-6

Frågan är om inte detta är omgångens bästa lopp. Chitchat blir nog favorit men den går upp två klasser nu och helt annat motstånd än i klass 2. Men den ser ut att duga bra även här . Men Jerka Sting har också varit enormt bra och nu åker biken på igen. Någon sådan häst har inte Chitchat stött på i klass 2. Tvåhästarslås känns det som men också att det är ett väldigt tveksamt val spelvärdesmässigt .

V75-7

Detta borde stå mellan Jägersrbesökarna och främst Ferrari Sisu. Den var ju helt överlägsen senast den besökte Norrland och Bergsåker i december och inte värre emot nu. Blir det körning så kan både Utilion Face och Eddy West avsluta ruggigt fort. Passande distans nu för Pacific Face så den lär köras fram och ingen rolig häst att ha i dödens varvet kvar för den i spets. Så detta är ett rätt kul lopp trots allt att spekulera kring i veckan. Hade inte blivit besök från södra delarna troligen om vanlig gulddivision med 150 tkr och då hade det blivit ett trist lopp så kul att man delar ut en halv miljon till vinnaren även i ett lopp i februari.

Trevlig omgång att läsa på i veckan när det som vanligt i februari bara körs skräplopp resten av veckan förutom på onsdag när det ser ut att vara värt att läsa på lite också den här veckan till skillnad från Norgetravet förra onsdagen.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Countrycalle (+5), Grovport (+5), asgaya3141 (+5)

Senast redigerad av olle den 2023-02-12 klockan 19:24.
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-16, 13:26   #2
Super Moderator
 
Skaeggets avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Ort: Karlstad
Inlägg: 4 218
Sharp$: 8853
Standard

Nu är väl inte spår 2 bästa spåret i autostart. Det är väl 3-5 som är bra mkt bättre än 2? Risken är väl att man bara kör framåt, sen blir överflyglad av hästarna utifrån. Vips, så sitter man i femte utv.
__________________
@skgget


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Skaegget är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-17, 00:33   #3
 
KalleKluts avatar
 
Reg.datum: feb 2012
Inlägg: 4 181
Sharp$: 9435
Standard

Kan man inte somna så får man göra en torsdagsanalys..

Avd 1. 2 Axel Ruda har dunderform och hamnar väl uppåt 60% till slut? Vunnit två finaler på sina tre senaste starter, givet spikbud även utvändigt 4 Merritt som är snabb ut. Övriga motbud vid gardering är 5 Marre's Dreamboy och 10 Shapes.

Avd 2. 5 Myrsjös Timeout är draget bakom 10 Everon och 2 Because The Night. 3 Vichel J.C om man streckar på.

Avd 3. Många formlösa med 11 vinster av 60 möjliga. Ett getingbo deluxe! Sticker ut hakan och sätter 11 Smedheim Solan först. Fyra månaders uppehåll, får avvakta tränarintervju mm men hästen med i särklass mest på kontot. 9 Alma Prins vinner sina lopp hemma på Orkla mot "ingenting" men streckas tidigt på norsktränat. Får 2 Järvsöodin bestämma i ledningen så kan han rinna undan. 8 Bäcklös Uriel på form?

Avd 4. Riktigt lurigt att räkna ut detta men jag är inne på 20/40m tilläggshästarna. Den som får bäst resa av 10 Shehuntyoudown, 11 Cala Mayor De B , 12 Krakas, 13 Jamaica Boko och 15 Breeze tror jag sätter nosen först..

Avd 5. 10 Boli You S.M är det givna första valet baserat på motstånd. Det oddshöjande spåret är tacksamt! 3Mellby Indigo är Berghs val men 9 Dream Sensation är tidig bakom dessa två. Håller 1 Albacete upp ledningen från innern med Adielsson upp?

Avd 6. 6 Chitchat sopade hem klass II finalen på Valla senast från "långtbakikön" position. Detta mot en toppformad Marabou Brodda i ledningen.. Det säger mycket om denna klassklättrare! Nedstruken till spår 5 och får väl överta enkelt då ingen invändigt vill ha honom tryckandes utvändigt. Bör kunna klättra upp till silver/guld ganska snabbt och smidigt! Berghs 1 Albert Zonett och Melkkos 3 High On Pepper värst emot om det strular för Wäjersten. 8 Ready Doc om man gräver djupare..

Avd 7. 6 Ferrari Sisu hade tur med spårlotten kontra övriga motbud! Wäjersten väljer 9 Esprit Sisu före 1 Spickleback Face. Båda är givna vid gardering. 4 Hierro Boko med toppform från ledningen, njaa.. Övriga får svårt från spår 10/11/12 över lång distans.
KalleKlut är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-17, 08:28   #4
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 762
Sharp$: 9039
Standard

Jag högg en skvätt på att 6 Fabolous Pellini ska ta en plats till 2.25 på Unibet.

Första bike och hemmaplan gör att jag tyckte det kändes vettigt. Fyller på hos ATG närmare start om det skulle bli högre än så där.


__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-17, 18:32   #5
 
Reg.datum: jul 2012
Ort: Göteborg, guldheden
Inlägg: 636
Sharp$: 2900


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Första rycktussar oxå på Pellini! Bäst att ha med den på systemet.
bosseguldheden är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-17, 20:11   #6
ms
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 496
Sharp$: 2139
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av bosseguldheden Visa inlägg
Första rycktussar oxå på Pellini! Bäst att ha med den på systemet.
Alltid ta med en Ready Cashare. En annan intressant sådan är Albacete. Adielsson, läget och öppnar bra. 5% är streckvärt. En "stamvinnare" till kan Cala Mayor DE B vara. Stark Muscle Hillare, 7%. De får bli mina drag. I samma lopp hittar Spelvärdet OMGÅNGENS BÄSTA SPIK (flås flås). Knappast mitt drag dock, då hade de skrikit om lågprocentare. Någon som vet vem de lyfter?

Jag singlar sannolikt High on Pepper på styrka (och stam), Marres Dreamboy, den blir bara bättre, bra streckvärde. Och Everon, klassig sort, Claes optimistisk.
ms är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-17, 21:39   #7
 
Reg.datum: dec 2021
Inlägg: 117
Sharp$: 384
Standard

Några sena fredags tankar:

Spik: Mellby Indigo ... Tror Bergh kör sig
till ledningen här ... kan vinna från dödens också.
Bra spik i svår spikad omg.

Lås: High on Pepper & Chitchat ... Den som sitter i spets
av dessa två vinner ... 2640 gör det viktigt att gå på innern.

3 roliga: Mkt snack om Wäjersten & Bergh när V75 gästar B
men tror att Öystein kan bli hemmatränaren som överraskar
2% på Brenne Banker är för lite ... men stallet skulle även kunna
sätta Itso Sisu 5% ... tycker också att Breeze 3% står väldigt bra
inne Claes är tydlig med att det blir avvaktande kört men upploppet
är långt ... finns för strax under 6 plats hos bookis ... bra värde!

Ha skoj :-)
Countrycalle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-17, 22:11   #8
 
Reg.datum: sep 2021
Inlägg: 733
Sharp$: 2089
Standard

Jag vet inte om man skall krångla till det? Axel Ruda städade av en silverfinal senast från bakspår och är startsnabb från ett bra läge nu. Vet inte vad man behöver för fler positiva faktorer

Såg att Travronden spikar 5:an i samma lopp, den har jag lite svårt att förstå i mitt badkar
__________________
"En bra spik är en spik som vinner"

Senast redigerad av Galten den 2023-02-17 klockan 22:15.
Galten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-17, 22:33   #9
 
Reg.datum: sep 2021
Inlägg: 733
Sharp$: 2089
Standard

Guldloppet är rätt spännande.. Nu är det rätt distans för Pacific Face och han har ju varit rätt nära båda (bakspårs)favoriterna nyligen. 5% är iaf alldeles för lågt och ett stabilt platsspel borde vara påkallat?
__________________
"En bra spik är en spik som vinner"
Galten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 07:18   #10
 
Reg.datum: sep 2021
Inlägg: 56
Sharp$: 611
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Galten Visa inlägg
Guldloppet är rätt spännande.. Nu är det rätt distans för Pacific Face och han har ju varit rätt nära båda (bakspårs)favoriterna nyligen. 5% är iaf alldeles för lågt och ett stabilt platsspel borde vara påkallat?

Värsta är att Pacific Face är så entaktad stark som få äger ingen speed som Eddy West.
Trav-King är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 07:25   #11
 
Reg.datum: sep 2021
Inlägg: 56
Sharp$: 611
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
En V75a med riktiga lördagspropositioner. Omgången ser hanterbar även för oss småspelare som inte har obegränsad spelkassa. Gulddivisionen räddas lite av ett gigantiskt högt förstapris. Utan en halv miljon i förstapris hade sannolikt inte två världsstjärnor från Skåne och en tanks från Åby rest 90 mil enkel resa för att starta.

V75-1

Ett riktigt skiktad silverdivision där åtminstone halva fältet måste ses som chanslösa . Fabulous Pellini står hårt inne pengamässigt och gör årsdebut , men när det lyser jänkarvagn för första gången i 23e starten fick den ändå hamna överst vid första titten i hård konkurrens av Axel Ruda som verkligen imponerat i vinter och lottades till bästa spåret. Shapes om tuff körning inte chanslös. Mycket enklare motstånd än i finalen senast men kuskminus nu. Så 2,6 på mitt söndagssystem.

V75-2

Dålig tidig koll på klass 2, men spontant ett jämnt och bra försök för att vara i Norrland . 6-7 klart tänkbara vid en första koll utan någon att höja extra. Tvingas jag så blir det Wäjerstens två samt Everon.

V75-3

Kallblodsloppet för högsta klassen ser vid en första titt också ovanligt svårlöst ut. Tekno Jerven går ju inte att spika t ex med galopphistoriken. Alma Prins bra . Hade ännu sämre spår vid senaste Sverigebesöket . Efter Östersundsbesöket två raka vinster i Norge men troligen klena lopp med tanke på oddsen. Fem hästar från stall J-O Persson . Inte roligt men samtliga skulle nog kunna vinna. Björlifanner bra senast i vardagslopp och Kalmar är väl inte heller chanslös men tror den blir bättre barfota snart. Svårlöst som sagt vid en första koll.

V75-4

Diamantstoförsök som inte håller någon högre sportslig klass. Dålig koll även här på många av hästarna då flertalet kommer från starter i vardagstravet som jag inte tittar på dessa månader. Mest svårbedömd är nog Honesty som verkar ha kommit till O Berglund från Flemming Jensen för vilken den startade senast i november . Verkar dock vara en barfotahäst . Säger annars pass just nu då jag ser 3-4 tänkbara både på första och andra volten och den längst bak ser också ut att duga. När det ser ut så brukar jag i första hand prioritera dom på startvolten då sannolikheten för bättre resor är högre för dom.

V75-5

Här är Kolgjinis Boli You SM en spik på söndagen. Varit grym på slutet trots att det inte syns i raden och möter ju ingenting nu jämfört med senaste starterna i Kalmar och Halmstad. Men jag lär tyvärr inte vara ensam om att ha sett det så beror ju på hur mycket spelad den blir också. För det är 90 mils resa nu med övernattning och bakspår och sedan kanske också brodd även om det ser ut att bli en mild vecka vädermässigt även i Norrland .

V75-6

Frågan är om inte detta är omgångens bästa lopp. Chitchat blir nog favorit men den går upp två klasser nu och helt annat motstånd än i klass 2. Men den ser ut att duga bra även här . Men Jerka Sting har också varit enormt bra och nu åker biken på igen. Någon sådan häst har inte Chitchat stött på i klass 2. Tvåhästarslås känns det som men också att det är ett väldigt tveksamt val spelvärdesmässigt .

V75-7

Detta borde stå mellan Jägersrbesökarna och främst Ferrari Sisu. Den var ju helt överlägsen senast den besökte Norrland och Bergsåker i december och inte värre emot nu. Blir det körning så kan både Utilion Face och Eddy West avsluta ruggigt fort. Passande distans nu för Pacific Face så den lär köras fram och ingen rolig häst att ha i dödens varvet kvar för den i spets. Så detta är ett rätt kul lopp trots allt att spekulera kring i veckan. Hade inte blivit besök från södra delarna troligen om vanlig gulddivision med 150 tkr och då hade det blivit ett trist lopp så kul att man delar ut en halv miljon till vinnaren även i ett lopp i februari.

Trevlig omgång att läsa på i veckan när det som vanligt i februari bara körs skräplopp resten av veckan förutom på onsdag när det ser ut att vara värt att läsa på lite också den här veckan till skillnad från Norgetravet förra onsdagen.

Du pratar ofta om även för oss småspelare som inte har obegränsad spelkassa.Hur stor eller liten får den va för dig när du nämner det här?
Trav-King är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 07:51   #12
 
Reg.datum: dec 2021
Inlägg: 117
Sharp$: 384
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
V75-7

Hade inte blivit besök från södra delarna troligen om vanlig gulddivision med 150 tkr och då hade det blivit ett trist lopp så kul att man delar ut en halv miljon till vinnaren även i ett lopp i februari.
Helt enig ... sällan guld är omgångens roligaste lopp i februari,
väldigt bra med en rejäl "sudd" där Tack Bergsåker!
Countrycalle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 09:17   #13
ms
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 496
Sharp$: 2139
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Galten Visa inlägg
Jag vet inte om man skall krångla till det? Axel Ruda städade av en silverfinal senast från bakspår och är startsnabb från ett bra läge nu. Vet inte vad man behöver för fler positiva faktorer

Såg att Travronden spikar 5:an i samma lopp, den har jag lite svårt att förstå i mitt badkar
Så mycket avgörs i starten, både Marre och Axel öppnar bra. Merrit först (?) som släpper , Fabolous kan profitera på trolig hård öppning. Trafikproblem risken. Tre hästar är bra lås, men om spik är streckvärdet på Marre: 18% vs 55%. Så bra Marre var senast kanske inte ens dödens avskräcker Jörgen idag.
ms är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 10:18   #14
 
Reg.datum: sep 2013
Inlägg: 9 089
Sharp$: 21445
Standard

Så här blev bolagssystemet denna vecka. Lämnade även in det privat.

V75
Inlämnat: 2023-02-18, 11:17
Bergsåker
Lördag 2023-02-18
Start: 16:20
Kostnad: 1 440,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 2 Axel Ruda (5, 6)
2: 1, 2, 6, 10 (4, 9)
3: 1, 2, 5, 6, 8, 9, 10, 12 (4, 3)
4: 3, 5, 7, 8, 10 (6, 13)
5: 3, 9, 10 (1, 4)
6: 4, 6 (9, 1)
7: 6, 9, 11 (1, 12)

1x4x8x5x3x2x3 = 2880 rader.
2880 x 1 x 0,50 kr = 1 440,00 kr.
Totalt: 1 440,00 kr.
Rättningskod: LHW JTC GQK
mackpeter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 10:56   #15
 
SistaStallskrikets avatar
 
Reg.datum: apr 2019
Ort: Eskilstuna
Inlägg: 11 432
Sharp$: 4331
Standard

Inleder med två spikar idag! 2 Axel Ruda i första och 2 Because The Night i andra! Tror dom bara är tyngst/bäst/överlägsna idag oavsett position! Bra grepp direkt!
SistaStallskriket är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 11:32   #16
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 822
Sharp$: 37798
Standard

Den här omgången ser man ut att ha en vettig chans att sätta om man hittar rätt på spikarna. Det finns ju några lopp där en 3-4 hästar gör upp och det är väl där man får söka efter dem. Jag har varit inne på tre stycken under veckan och har inte hittat något som ändrat på den saken, även om det som sagt finns motbud. Dessa är favoriten Axel Ruda samt de två andrahandsfavoriterna Boli You S.M. och High On Pepper. En viss risk föreligger dock att High On Pepper kan gå om Chitchat. Jag gillar ju Wäjersten som brukar ha hästarna i fint skick och nästan alltid är segerfarlig. Bergh och Wäjersten har ju hemmabana så jag kan vara fel ute som inte spikar någon av dem, men det blir troligen så här (om inget annat dyker upp).
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 13:02   #17
ms
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 496
Sharp$: 2139
Standard

Lycka till!

Avd
1: 5 Marre's Dreamboy (2, 6)
2: 10 Everon (2, 6)
3: 5, 8, 9, 12 (2, 10)
4: 3, 7, 11, 15 (5, 10)
5: 1, 3, 10 (9, 4)
6: 4 High on Pepper (6, 9)
7: 1, 6, 9, 10, 11, 12 (4, 7)

1x1x4x4x3x1x6 = 288 rader.
288 x 1 x 0,50 kr = 144,00 kr.
Totalt: 144,00 kr.
Rättningskod: DJX KTB HWB
ms är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 13:15   #18
 
Reg.datum: jun 2020
Inlägg: 2 403
Sharp$: 5765
Standard

V75
Inlämnat: 2023-02-18, 12:46
Bergsåker
Lördag 2023-02-18
Start: 16:20
Kostnad: 360,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 2, 5, 6 (4, 9)
2: 10 Everon (2, 6)
3: 1, 5, 6, 8, 9, 12 (2, 10)
4: 3, 7 (5, 10)
5: 1, 3, 9, 10 (4, 6)
6: 1, 4, 6, 9, 11 (10, 8)
7: 11 Ultion Face (6, 12)

3x1x6x2x4x5x1 = 720 rader.
720 x 1 x 0,50 kr = 360,00 kr.
Totalt: 360,00 kr.
Rättningskod: GMZ DTH FTK

Mina tankar.

Avd 1
2 Axel Ruda har varit grym på slutet, men 55% är mycket.

Westholm lär vara ute efter ledningen med 5 Marres Dreamboy 19% och kör nog gärna där. Kapabel häst med två raka segrar.

6 Fabulous Pellini 12% är också kapabel och Wäjersten kan ha ställt i ordning. Har en vass spurt om den inte behöver göra så mycket jobb.

Känns som att det borde räcka långt med dessa tre här.

Avd 2
Jag tror och hoppas att bästa hästen i gänget vinner, så jag tar ställning och spikar 10 Everon 28%.

Avd 3
Rätt jämnt lopp där väl 5 Teknojerven 21% är bästa hästen, men den måste sköta sig då också. Annars kan det bli långt fram. Ett par galopper och den är borta, så jag tar några till.

Två skrällar:

1 Kalmar 2% har fått ett par starter och kapacitet finns. Formen kanske sitter där snart.

6 Björlifanner 1% vann senast och slår till ibland. Rätt bortglömd nu.

Avd 4
Svårt och jag chansar på att låsa loppet. Tror vinnaren sitter på första volten.

3 Bird Lane 13% som nog Bergh väldigt gärna vill till ledningen med, men utmanas nog av 7 Honesty 24% som gör debut i O. Berglunds regi. MAD upp och han kan nog pricka bra från springspåret.

Bra chans för någon av dessa att leda runtom om de inte kör alldeles för fort.

Avd 5
3 Mellby Indigo 43% har nog en vettig chans att vinna detta från spets, men så tänker nog många.

Det är intressant med MAD upp på Berghs andrahäst i loppet och Kolgjini vill nog tävla med Boli You S.M.

Halvskrällen är väl 1 Albacete 6% som kanske kan sitta i rygg på Mellby Indigo? Kan bli farlig med lucka tillslut.

Avd 6
4 High On Pepper 36% lär gå förbi och bli favorit före 6 Chitchat 38% som går upp i klass, men duger nog ändå rätt bra i detta gäng.

Att spika High On Pepper som många experter osv förordat känns iskallt och jag litar inte på Jorma. Vinner den bara, så får det vara så.

Jag tar med 9 Jerka Sting 13% som gått bra för Sjöström och amerikanska vagnen åker på nu.

1 Albert Zonett 6% är en stark och kapabel häst. Kan få en bra resa på innerspår.

Miljonhästen blir 11 Just Celebration 0%, som är väldigt bortglömd idag.

Avd 7
Ser ut som det lossnat får 11 Ultion Face 19% och det borde vara en vettig chans. Kolgjini är nog ute i angeläget ärende. Jag tror på bra chans, tar ställning och spikar.

Lycka till med spelen idag!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Difsteve (+3)
Nobleflash är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 14:21   #19
 
Reg.datum: sep 2010
Ort: Norrtälje
Inlägg: 851
Sharp$: 2457
Standard

En blek Bergh häst i lopp 2 som viker ner sig efter en fin resa. Lite oroväckande (eller positivt för vissa kanske) då det brukar vara går en bra, går alla bra tendens för hans hästar!
Difsteve är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 14:38   #20
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 822
Sharp$: 37798
Standard

Dagen börjar bra i alla fall.

TRIO
Inlämnat: 2023-02-18, 15:20
Bergsåker Lopp 3
Lördag 2023-02-18
Start: 15:31
Kostnad: 40,00 kr
Vadet gäller startnummer

Plac.
1:a: 10 Debonair Mary
2:a: 14 Load Master
3:a: 3, 4, 6, 7

4 x 10,00 kr = 40,00 kr.
Totalt: 40,00 kr.
Rättningskod: GBZ HTB DPC
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 14:39   #21
 
Reg.datum: sep 2010
Ort: Norrtälje
Inlägg: 851
Sharp$: 2457
Standard

Fortsatt lite motigt för Berg i lopp 3 men Wäjersten verkar ha ordning på grejorna!
Difsteve är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 15:05   #22
 
KalleKluts avatar
 
Reg.datum: feb 2012
Inlägg: 4 181
Sharp$: 9435
Standard

V75
Inlämnat: 2023-02-18, 16:01
KKs andelsspel
Bergsåker
Lördag 2023-02-18
Start: 16:20
Kostnad: 810,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 2 Axel Ruda (5, 6)
2: 2, 3, 5, 6, 10 (1, 4)
3: 2, 8, 9, 10, 11, 12 (5, 1)
4: 7, 10, 11, 12, 13, 15 (5, 3)
5: 1, 3, 10 (9, 4)
6: 6 Chitchat (4, 9)
7: 4, 6, 12 (11, 1)

1x5x6x6x3x1x3 = 1620 rader.
1620 x 1 x 0,50 kr = 810,00 kr.
Totalt: 810,00 kr.
Rättningskod: JMN LTH HZF
KalleKlut är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 15:05   #23
 
Reg.datum: sep 2020
Inlägg: 574
Sharp$: 1378
Standard

V75

2
2,6,10
5,9,12
6,11,15
3
4,6
6
robert78Polen är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 15:11   #24
 
Reg.datum: sep 2010
Ort: Norrtälje
Inlägg: 851
Sharp$: 2457
Standard

V75
Inlämnat: 2023-02-18, 16:05
Bergsåker
Lördag 2023-02-18
Start: 16:20
Kostnad: 450,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 5 Marre's Dreamboy (2, 6)
2: 1, 2, 3, 6, 9, 10 (4, 5)
3: 9 Alma Prins (12, 5)
4: 1, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13 (15, 14)
5: 1, 3, 6, 8, 10 (9, 4)
6: 4, 6, 9 (1, 10)
7: 11 Ultion Face (6, 12)

1x6x1x10x5x3x1 = 900 rader.
900 x 1 x 0,50 kr = 450,00 kr.
Totalt: 450,00 kr.
Rättningskod: JMX BTB LZH

Har mycket feeling för mina spikar idag även om de nog kan anses som lite chansartade
Difsteve är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 15:11   #25
 
SistaStallskrikets avatar
 
Reg.datum: apr 2019
Ort: Eskilstuna
Inlägg: 11 432
Sharp$: 4331
Standard

V75
Inlämnat: 2023-02-18, 16:10
Sista Stallskrikets andelsspel
Bergsåker
Lördag 2023-02-18
Start: 16:20
Kostnad: 1 958,88 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 2 Axel Ruda (5, 4)
2: 2 Because the Night (10, 6)
3: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 11, 12 (12, 7)
4: 3, 5, 6, 7, 8, 11, 14 (15, 10)
5: 3, 10 (9, 1)
6: 4, 6, 9, 10 (8, 1)
7: 1, 4, 6, 10, 11, 12 (9, 5)

1x1x11x7x2x4x6 = 3696 rader.
3696 x 1 x 0,50 kr = 1 848,00 kr.
SistaStallskriket är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 15:13   #26
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 173
Sharp$: 2319
Standard

V75
Inlämnat: 2023-02-18, 16:04
Bergsåker
Lördag 2023-02-18
Start: 16:20
Kostnad: 168,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 2, 4, 5, 6, 9, 10 (3, 12)
2: 10 Everon (2, 6)
3: 9 Alma Prins (12, 5)
4: 3, 5, 7, 10, 11, 14, 15 (6, 8)
5: 3, 10 (9, 1)
6: 4, 6 (9, 1)
7: 6, 11 (12, 1)

6x1x1x7x2x2x2 = 336 rader.
336 x 1 x 0,50 kr = 168,00 kr.
Totalt: 168,00 kr.
Biznice är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 15:14   #27
 
Reg.datum: mar 2015
Inlägg: 1 121
Sharp$: 3612
Standard

Ett litet system, finns reducerade oxå, Lycka till alla!
V75
Inlämnat: 2023-02-18, 14:32
Bergsåker
Lördag 2023-02-18
Start: 16:20
Kostnad: 72,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 2, 5, 10 (6, 4)
2: 2 Because the Night (10, 6)
3: 2, 5, 8, 9, 10, 12 (1, 3)
4: 6, 8, 11, 15 (7, 5)
5: 4, 10 (3, 9)
6: 1 Albert Zonett (6, 4)
7: 11 Ultion Face (6, 12)

3x1x6x4x2x1x1 = 144 rader.
144 x 1 x 0,50 kr = 72,00 kr.
Totalt: 72,00 kr.
Rättningskod: FDR LTF BPC
Nollkollolisten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 15:17   #28
 
Reg.datum: dec 2012
Inlägg: 2 093
Sharp$: 6134
Standard

Känns som en sån där omgång där många lopp är skiktade och det räcker långt med några få streck. Men hoppas ändå jobba in en skräll.
1: 2,5-6,9 (4)
2: 2 Because the Night (10)
3: 8 Bäcklös Uriel (12)
4: 7,10,15-3,6,13 (5)
5: 3,8,10 (12)
6: 4,6-9,10 (1)
7: 11,12-4 (6)

En av tre A i avd 1,4,7

Lycka till!

Senast redigerad av tvablaa den 2023-02-18 klockan 15:18.
tvablaa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 15:17   #29
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 191
Sharp$: 3319
Standard

Avd
1: 2 Axel Ruda (6, 5)
2: 2, 10 (2, 10)
3: 5, 6, 9, 12 (2, 8)
4: 11 Cala Mayor de B. (7, 5)
5: 3 Mellby Indigo (10, 9)
6: 1, 4, 6, 8, 9, 11 (4, 6)
7: 1, 2, 4, 6, 7, 10, 11, 12 (11, 12)

1x2x4x1x1x6x8 = 384 rader.
384 x 1 x 0,50 kr = 192,00 kr.
Totalt: 192,00 kr.
Rättningskod: CJZ JTD CZM
roland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 15:20   #30
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 762
Sharp$: 9039
Standard

Så här blev spelet i butiken idag:

V75
Inlämnat: 2023-02-18, 16:17
Big City Boys V75s andelsspel
Bergsåker
Lördag 2023-02-18
Start: 16:20
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 2, 5, 6 (4, 9)
2: 2, 9, 10 (4, 6)
3: 5, 9, 12 (10, 6)
4: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 (6, 10)
5: 1, 9, 10 (3, 4)
6: 4, 6, 9 (1, 8)
7: 11 Ultion Face (6, 1)

3x3x3x15x3x3x1 = 3645 rader.
3645 x 1 x 0,50 kr = 1 822,50 kr.
Rättningskod: DJT HTG JZM



Lycka till!

__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Senast redigerad av Gotland den 2023-02-18 klockan 15:20. Anledning: stavning
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 15:22   #31
 
linfres avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: Uppsala
Inlägg: 3 070
Sharp$: 5321
Standard

Så fick det bli, helt omöjligt idag känns det som då det är för många hästar man tror på

V75

Avd
1: 2, 5, 6 (4, 9)
2: 2 Because the Night (10, 6)
3: 2, 9 (12, 5)
4: 3, 5, 6, 7, 8, 10, 11, 12, 13, 15 (1, 14)
5: 9, 10 (3, 1)
6: 4, 6, 9 (1, 10)
7: 6, 9, 11 (12, 1)

Totalt: 540,00 kr.
Rättningskod: FLS KTM DZJ
__________________
Citat:
"Before I do anything I ask myself: Can an idiot do that? And if the answer is yes, I do not do that thing." -Dwight Schrüte
linfre är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 15:24   #32
 
Reg.datum: jun 2020
Inlägg: 2 403
Sharp$: 5765
Standard

Oj oj oj. Vilken insats och grym styrning.
Nobleflash är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 15:28   #33
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 822
Sharp$: 37798
Standard

Wäjersten, vad ska man säga? Favoriten får ett perfekt lopp men kan inte avgöra.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 15:32   #34
 
Reg.datum: sep 2010
Ort: Norrtälje
Inlägg: 851
Sharp$: 2457
Standard

Grym insats av Fabolous. Undrar hur många lopp han vinner idag den gode Daniel!
Blek insats av Marre efter ett fint lopp i draget :(
Difsteve är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 15:32   #35
 
Reg.datum: jun 2018
Inlägg: 486
Sharp$: 1369
Standard

Ett himla tjat om 10 BOLI YOU S.M. (från tipsexperter).
Hoppas att den inte vinner.
SwedishHorseRacing är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 15:34   #36
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 822
Sharp$: 37798
Standard

Kanske var banunderlaget lite för löst för Axel Ruda, de sa det strax före start; att den helst vill ha lite fastare underlag. Vet inte om speeden inte bet pga. det eller om det gick så fort på slutet.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 15:36   #37
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 370
Sharp$: 2576
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av SwedishHorseRacing Visa inlägg
Ett himla tjat om 10 BOLI YOU S.M. (från tipsexperter).
Hoppas att den inte vinner.
Jag har spikat den och hoppas att den vinner!
tigern är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 15:42   #38
 
Reg.datum: jun 2014
Inlägg: 6 643
Sharp$: 22761
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Gotland Visa inlägg
Jag högg en skvätt på att 6 Fabolous Pellini ska ta en plats till 2.25 på Unibet.

Första bike och hemmaplan gör att jag tyckte det kändes vettigt. Fyller på hos ATG närmare start om det skulle bli högre än så där.


__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Gotland (+5)
Dahle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 15:46   #39
 
Reg.datum: jun 2020
Inlägg: 2 403
Sharp$: 5765
Standard

Fasen... Everon borde haft det där. Synd så som loppet blev när man satt med spik på den.
Nobleflash är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 15:46   #40
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 822
Sharp$: 37798
Standard

Fin skräll!
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 15:52   #41
 
Reg.datum: sep 2010
Ort: Norrtälje
Inlägg: 851
Sharp$: 2457
Standard

Vilken ilsken segerintervju
Difsteve är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 15:55   #42
 
Reg.datum: sep 2013
Inlägg: 9 089
Sharp$: 21445
Standard

V5
Inlämnat: 2023-02-18, 16:54
Bergsåker
Lördag 2023-02-18
Start: 17:05
Kostnad: 180,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 2, 5, 8, 9, 10, 12 (3, 1)
2: 3, 5, 7, 8, 10 (11, 6)
3: 10 Boli You S.M. (3, 9)
4: 4, 6, 9 (1, 10)
5: 6, 11 (12, 1)

6x5x1x3x2 = 180 rader.
180 x 1 x 1,00 kr = 180,00 kr.
Totalt: 180,00 kr.
Rättningskod: HKN HTJ KSG
mackpeter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 16:00   #43
 
Reg.datum: jun 2018
Inlägg: 486
Sharp$: 1369
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Fin skräll!
Den hade man med. Kändes lite Djuse-varning på den.
SwedishHorseRacing är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 16:02   #44
 
Reg.datum: jun 2018
Inlägg: 486
Sharp$: 1369
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av tigern Visa inlägg
Jag har spikat den och hoppas att den vinner!
OK, då hoppas jag att 10 BOLI YOU S.M. vinner för din skull.
SwedishHorseRacing är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 16:04   #45
Banned
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 3 017
Sharp$: 5157
Standard

Oj!


Citat:
Ursprungligen postat av SwedishHorseRacing Visa inlägg
Den hade man med. Kändes lite Djuse-varning på den.
Du är den enda här på Sharps som är med. Men också den enda som inte
publicerat något system. Alltså samma grej du körde på Travpunkten.
Så dåligt Efterhandaren!!

Som tur är har jag en rejäl tipspaus - så jag slipper läsa sån't här. FF!

Senast redigerad av valo den 2023-02-18 klockan 16:07.
valo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 16:06   #46
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 822
Sharp$: 37798
Standard

V5
Inlämnat: 2023-02-18, 16:41
Bergsåker
Lördag 2023-02-18
Start: 17:05
Kostnad: 108,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 5, 9, 12 (2, 8)
2: 3, 5, 6, 7, 8, 10, 11, 14, 15 (1, 12)
3: 10 Boli You S.M. (3, 9)
4: 4 High on Pepper (6, 9)
5: 1, 6, 11, 12 (10, 4)

3x9x1x1x4 = 108 rader.
108 x 1 x 1,00 kr = 108,00 kr.
Totalt: 108,00 kr.
Rättningskod: GDV BTJ KSL
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 16:10   #47
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 822
Sharp$: 37798
Standard

Aj då, har Järvsöodin på V75, men stod över på V5.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 16:11   #48
 
Reg.datum: apr 2020
Inlägg: 347
Sharp$: 1102
Standard

Déjà vu...

Andra gången som MED sitter passiv och låter stallkamraten vinna.
Supervisor är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 16:34   #49
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 822
Sharp$: 37798
Standard

Breeze hade jag också med på ramen, men hade behövt en U-häst där, så nu kan det bara bli femmor.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 16:38   #50
 
Reg.datum: mar 2015
Inlägg: 1 121
Sharp$: 3612
Standard

Kan bara bli 5R på systemen, men fick in en tröstpeng här.
TVILLING
Inlämnat: 2023-02-18, 17:25
Bergsåker Lopp 8
Lördag 2023-02-18
Start: 17:30
Kostnad: 30,00 kr
Vadet gäller startnummer

Hästar
6, 8, 11
Utgångshästar
15 Breeze

3 x 10,00 kr = 30,00 kr.
Totalt: 30,00 kr.
Rättningskod: MJZ DTJ BSF
Nollkollolisten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 16:47   #51
 
Reg.datum: apr 2020
Inlägg: 347
Sharp$: 1102
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av valo Visa inlägg
Du är den enda här på Sharps som är med. Men också den enda som inte
publicerat något system. Alltså samma grej du körde på Travpunkten.
Så dåligt Efterhandaren!!

Som tur är har jag en rejäl tipspaus - så jag slipper läsa sån't här. FF!
Hur många nicknames har han här på Sharps?
Supervisor är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 16:54   #52
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 822
Sharp$: 37798
Standard

Det blev för hårt tempo. Avslutar med en rak DD: 4-12
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 16:55   #53
 
Reg.datum: sep 2013
Inlägg: 9 089
Sharp$: 21445
Standard

DAGENS DUBBEL
Inlämnat: 2023-02-18, 17:54
Bergsåker
Lördag 2023-02-18
Start: 18:20
Kostnad: 200,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 6 Chitchat
2: 11 Ultion Face

1 x 200,00 kr = 200,00 kr.
Totalt: 200,00 kr.
Rättningskod: KHT HTF KVB
mackpeter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 16:55   #54
 
Reg.datum: sep 2010
Ort: Norrtälje
Inlägg: 851
Sharp$: 2457
Standard

Det rullar på idag. Inte ett rätt hittils
Difsteve är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 17:01   #55
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 762
Sharp$: 9039
Standard

Känns det inte som att bricka 5 påverkas REJÄLT av det avgasmoln som startbilen avger när man släpper fältet? Syntes främst i avd 3/5 idag.

Kanske inte påverkar utfallet så mycket men värt att ta med sig kanske?

__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Difsteve (+3)
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 17:05   #56
 
Reg.datum: sep 2010
Ort: Norrtälje
Inlägg: 851
Sharp$: 2457
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Gotland Visa inlägg
Känns det inte som att bricka 5 påverkas REJÄLT av det avgasmoln som startbilen avger när man släpper fältet? Syntes främst i avd 3/5 idag.

Kanske inte påverkar utfallet så mycket men värt att ta med sig kanske?

Just det har jag ofta tänkt på när det är startbil och kallt! Vet ju själv hu obehagligt det är när man får avgaser i ansiktet!
Difsteve är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 17:05   #57
ms
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 496
Sharp$: 2139
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Difsteve Visa inlägg
Det rullar på idag. Inte ett rätt hittils
Kanondag. Hade 100v på mitt drag Albacete. Bra stämning i vardagsrummet tills 7 meter före linjen.
ms är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 17:11   #58
 
KalleKluts avatar
 
Reg.datum: feb 2012
Inlägg: 4 181
Sharp$: 9435
Standard

DAGENS DUBBEL
Inlämnat: 2023-02-18, 18:00
Bergsåker
Lördag 2023-02-18
Start: 18:20
Kostnad: 123,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 6 Chitchat
2: 6 Ferrari Sisu

1 x 123,00 kr = 123,00 kr.
Totalt: 123,00 kr.
Rättningskod: LKN HTG HVL
KalleKlut är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 17:27   #59
GGS
 
Reg.datum: okt 2016
Inlägg: 595
Sharp$: 3347
Standard

Värden i teorin.

1 ___ 2488164-- 12081-- 647
2 ___ 2.310133E+07-- 64206-- 2075
3 ___ 3.828216E+07-- 80917-- 2321
4 ___ 4084989-- 18750-- 926
5 ___ 5.701605E+07-- 93022-- 2466
6 ___ 920875-- 4740-- 279
7 ___ 1.557995E+07-- 51307-- 1839
8 ___ 4.701306E+07-- 87341-- 2401
9 ___ 4385846-- 19925-- 971
10 __3811869-- 17661-- 883
11 __ 1262842-- 6416-- 370
12 __ 1836706-- 9133-- 508
GGS är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 17:29   #60
 
linfres avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: Uppsala
Inlägg: 3 070
Sharp$: 5321
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av linfre Visa inlägg
Så fick det bli, helt omöjligt idag känns det som då det är för många hästar man tror på

V75

Avd
1: 2, 5, 6 (4, 9)
2: 2 Because the Night (10, 6)
3: 2, 9 (12, 5)
4: 3, 5, 6, 7, 8, 10, 11, 12, 13, 15 (1, 14)
5: 9, 10 (3, 1)
6: 4, 6, 9 (1, 10)
7: 6, 9, 11 (12, 1)

Totalt: 540,00 kr.
Rättningskod: FLS KTM DZJ
6, 9, 11 för 6 rätt och lite pengar tillbaka iaf, men någon annan hittar väl mållinjen före mina i sista som vanligt
__________________
Citat:
"Before I do anything I ask myself: Can an idiot do that? And if the answer is yes, I do not do that thing." -Dwight Schrüte
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Difsteve (+5), Gotland (+6), solkusten (+5)
linfre är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 17:29   #61
ms
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 496
Sharp$: 2139
Standard

Ready Cash-avkommor är outstanding. Chansar på att Esprit Sisu fullbordar stamdubbeln, även om vinnarskallen falnat något.

Avd
1: 4 High on Pepper
2: 9 Esprit Sisu

1 x 20,00 kr = 20,00 kr.
Totalt: 20,00 kr.
Rättningskod: GCT GTM FVG
ms är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 17:39   #62
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 762
Sharp$: 9039
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av linfre Visa inlägg
6, 9, 11 för 6 rätt och lite pengar tillbaka iaf, men någon annan hittar väl mållinjen före mina i sista som vanligt
Ruggigt fint spel där!

Bra betalt om vi lyckas lura Esprit Sisu först över linjen. Ca 20 lax bara på sex rätt då! Och ca 1 lax per femma därtill!

__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 17:51   #63
 
Reg.datum: apr 2011
Inlägg: 3 317
Sharp$: 6212
Standard

Känns bra att man tyckte att 360 kr för en v5 är för dyrt och tar bort 3-9 från avd 3 och spikar 10


V5
Inlämnat: 2023-02-18, 16:47
Bergsåker
Lördag 2023-02-18
Start: 17:05
Kostnad: 120,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 2, 5, 8, 9, 10, 12 (3, 1)
2: 3, 7, 11, 15 (5, 6)
3: 10 Boli You S.M. (3, 9)
4: 4 High on Pepper (6, 9)
5: 4, 6, 10, 11, 12 (1, 9)

6x4x1x1x5 = 120 rader.
120 x 1 x 1,00 kr = 120,00 kr.
Totalt: 120,00 kr.
Rättningskod: MHR JTB DSH
shjuve9le är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 17:53   #64
 
Reg.datum: apr 2011
Inlägg: 3 317
Sharp$: 6212
Standard

Kostade 25 lax...
shjuve9le är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 17:54   #65
 
KalleKluts avatar
 
Reg.datum: feb 2012
Inlägg: 4 181
Sharp$: 9435
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av KalleKlut Visa inlägg
Kan man inte somna så får man göra en torsdagsanalys..

Avd 1. 2 Axel Ruda har dunderform och hamnar väl uppåt 60% till slut? Vunnit två finaler på sina tre senaste starter, givet spikbud även utvändigt 4 Merritt som är snabb ut. Övriga motbud vid gardering är 5 Marre's Dreamboy och 10 Shapes.

Avd 2. 5 Myrsjös Timeout är draget bakom 10 Everon och 2 Because The Night. 3 Vichel J.C om man streckar på.

Avd 3. Många formlösa med 11 vinster av 60 möjliga. Ett getingbo deluxe! Sticker ut hakan och sätter 11 Smedheim Solan först. Fyra månaders uppehåll, får avvakta tränarintervju mm men hästen med i särklass mest på kontot. 9 Alma Prins vinner sina lopp hemma på Orkla mot "ingenting" men streckas tidigt på norsktränat. Får 2 Järvsöodin bestämma i ledningen så kan han rinna undan. 8 Bäcklös Uriel på form?

Avd 4. Riktigt lurigt att räkna ut detta men jag är inne på 20/40m tilläggshästarna. Den som får bäst resa av 10 Shehuntyoudown, 11 Cala Mayor De B , 12 Krakas, 13 Jamaica Boko och 15 Breeze tror jag sätter nosen först..

Avd 5. 10 Boli You S.M är det givna första valet baserat på motstånd. Det oddshöjande spåret är tacksamt! 3Mellby Indigo är Berghs val men 9 Dream Sensation är tidig bakom dessa två. Håller 1 Albacete upp ledningen från innern med Adielsson upp?

Avd 6. 6 Chitchat sopade hem klass II finalen på Valla senast från "långtbakikön" position. Detta mot en toppformad Marabou Brodda i ledningen.. Det säger mycket om denna klassklättrare! Nedstruken till spår 5 och får väl överta enkelt då ingen invändigt vill ha honom tryckandes utvändigt. Bör kunna klättra upp till silver/guld ganska snabbt och smidigt! Berghs 1 Albert Zonett och Melkkos 3 High On Pepper värst emot om det strular för Wäjersten. 8 Ready Doc om man gräver djupare..

Avd 7. 6 Ferrari Sisu hade tur med spårlotten kontra övriga motbud! Wäjersten väljer 9 Esprit Sisu före 1 Spickleback Face. Båda är givna vid gardering. 4 Hierro Boko med toppform från ledningen, njaa.. Övriga får svårt från spår 10/11/12 över lång distans.

Med en bättre komponerad bong så hade man kunnat vara med idag..
Men med spikar som torskar så går det ju inte
KalleKlut är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 17:55   #66
 
Reg.datum: jan 2016
Inlägg: 475
Sharp$: 3452
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av shjuve9le Visa inlägg
Kostade 25 lax...
Vi sitter i samma skit åt

V5
Inlämnat: 2023-02-18, 17:04
Bergsåker
Lördag 2023-02-18
Start: 17:05
Kostnad: 144,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 2, 9, 12 (5, 8)
2: 3, 6, 7, 10, 11, 15 (5, 8)
3: 3, 10 (9, 1)
4: 4 High on Pepper (6, 9)
5: 4, 6, 10, 12 (11, 1)

3x6x2x1x4 = 144 rader.
144 x 1 x 1,00 kr = 144,00 kr.
Totalt: 144,00 kr.
Rättningskod: KCZ LTF JSL
virre82 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 18:00   #67
 
linfres avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: Uppsala
Inlägg: 3 070
Sharp$: 5321
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Gotland Visa inlägg
Ruggigt fint spel där!

Bra betalt om vi lyckas lura Esprit Sisu först över linjen. Ca 20 lax bara på sex rätt då! Och ca 1 lax per femma därtill!

Tack! Gick inte som vanligt men liven pratade upp 4an så pass mycket att jag slängde in vinnarspel på den till 17ggr degen. Jag hade ju hellre tagit 6rätt alla dagar i veckan men bra plåster på såren.
__________________
Citat:
"Before I do anything I ask myself: Can an idiot do that? And if the answer is yes, I do not do that thing." -Dwight Schrüte
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Gotland (+17)

Senast redigerad av linfre den 2023-02-18 klockan 18:09.
linfre är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 18:20   #68
 
solkustens avatar
 
Reg.datum: jun 2016
Inlägg: 368
Sharp$: 2502
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Difsteve Visa inlägg
En blek Bergh häst i lopp 2 som viker ner sig efter en fin resa. Lite oroväckande (eller positivt för vissa kanske) då det brukar vara går en bra, går alla bra tendens för hans hästar!
Bergh's brukar kräva fäste. Kass första delen av dagen, och bättre mot slutet med vintrigare temp. Lurig faktor, många dissar säkert efter några plattfall
solkusten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 18:25   #69
 
solkustens avatar
 
Reg.datum: jun 2016
Inlägg: 368
Sharp$: 2502
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Difsteve Visa inlägg
Vilken ilsken segerintervju
Riktigt surkart. Lite behållning ändå nuförtiden att se folk som skippat teveträningen
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Difsteve (+3)
solkusten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 18:27   #70
 
solkustens avatar
 
Reg.datum: jun 2016
Inlägg: 368
Sharp$: 2502
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av ms Visa inlägg
Ready Cash-avkommor är outstanding. Chansar på att Esprit Sisu fullbordar stamdubbeln, även om vinnarskallen falnat något.

Avd
1: 4 High on Pepper
2: 9 Esprit Sisu

1 x 20,00 kr = 20,00 kr.
Totalt: 20,00 kr.
Rättningskod: GCT GTM FVG
Esprit Sisu har aldrig fattat att det är business när tränaren kör honom på hemmabanan
solkusten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 19:00   #71
 
Reg.datum: dec 2012
Inlägg: 2 093
Sharp$: 6134
Standard

Det är ju själva f*n vad svårt det ska vara att hamna rätt. Rankar Breeze först och Hierro Boko är med som tredjerank. Vad hjälper det när spiken på Wäjersten i andra galopperar och Bäcklös Uriel är usel.
Dagens insats var ju annars Fabulous Pellini
tvablaa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 19:28   #72
 
KalleKluts avatar
 
Reg.datum: feb 2012
Inlägg: 4 181
Sharp$: 9435
Standard

Dagens sämsta prestation stod väl ändå lilla Ludde för med Boli You S.M? Han får hålla sig till vardagstravet hemma på Jägers! Snyggt att kuppa sig till ledningen från spår 10 men vad spelade det för roll när superdupermegastjärnan var riktigt usel!
Credd för att han åtminstone ville tävla liite i sista med Ultion Face!
KalleKlut är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-18, 20:10   #73
 
Reg.datum: apr 2011
Inlägg: 3 317
Sharp$: 6212
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av KalleKlut Visa inlägg
Dagens sämsta prestation stod väl ändå lilla Ludde för med Boli You S.M? Han får hålla sig till vardagstravet hemma på Jägers! Snyggt att kuppa sig till ledningen från spår 10 men vad spelade det för roll när superdupermegastjärnan var riktigt usel!
Credd för att han åtminstone ville tävla liite i sista med Ultion Face!


Mmm, när jag såg loppet tänkte jag att det var klart. Men vek sig som en vänsterpartist som får mothugg.

Tyvärr
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
KalleKlut (+2)
shjuve9le är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2023-02-19, 08:31   #74
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 182
Sharp$: 57166
Standard

Blev ingen lättlöst V75a. Missade den tyvärr själv men sett loppen nu. Läste att banan var lite speciell. Åt det lösa hållet. Säkert en anledning till många konstiga prestationer och att utdelningen stack iväg

Var rätt ute i min tidiga analys när det gällde avdelning 1. Vilken sanslös effekt första bike gav på Fabulous Pellini. När snart brons öppnas upp för rika ston kan den nog ha fina lopp där framöver . Men därefter var nog inte min start av slingan till mycket hjälp.

Jätteskrällen i avd 2 sannerligen inte lättfunnen. Kusken själv , Magnus A Djuse, gav den en geting av fem vad gäller vinstchans i sin lördagskrönika i expressen ser jag. Typ chanslös skrev han med.

Vinnaren i kallblodsloppet inte lika svårfunnen. Den var väl given vid gardering.

Breeze i avdelning 4 inte omöjlig men hade ju på förhand en tuff uppgift. Skrev i alla fall att favoriten Honesty kändes tveksam.

Boli You SM var bra, men kuggningen mot Bergh för att komma till spets där den sedan blev alldeles för pigg kostade nog segern. Tredjeplatsen betalade i alla fall bensinpengarna med råge.

High on Pepper tappade jag helt när jag kollade förra söndagen. Frågan är om det inte var omgångens mest imponerande vinnare. Fel för Chitchat och Jerka Sting verkade inte gilla gårdagens banunderlag.

Det bästa loppet till sist blev omgångens sömnpiller. Trist med tanke på prissumman och att det förtjänade mer.

Nästa lördag Romme. Ska kolla startlistan i kväll men jobbkalendern minst lika full kommande vecka så får väl se om det blir tid att läsa på. Det är sista lördagen med barfotaförbud i alla fall. Om 10 dagar börjar det lysa rött i startlistorna igen vilket är ett säkert vårtecken. Inte bara att det blir roligare spelmässigt utan det kommer också innebära att stallens bättre hästar börjat starta igen. Snart kommer nog t ex förra årets tränare , Reden , starta hästar i Sverige igen för första gången i år.
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Svara



td