Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2011-05-23, 21:30   #1
Moderator
 
RobinDs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 7 444
Sharp$: 5408

Fotboll 2013
Stats: 306 - 184 - 57
ROI: 104.46%
Vinstprocent: 62.45%

Standard

Silly Season 2011


Skapar en tråd för kanske en av de roligaste delarna av hela fotbollsåret, nämligen Silly Season.

I denna tråd diskuterar vi rykten, klara övergångar, vad våra lag bör och inte bör göra. I denna tråd håller vi inte på och tjafsar om vi håller på olika lag och vi håller nivån hög. Inget trams så att säga!

Mitt favoritlag alla kategorier: Liverpool FC

Har gjort en av de sämre säsongerna totalt sett tillsammans med föregående år. Vi har inte missat Europaspel sedan säsongen 00/01 om jag minns korrekt.

När Roy Hodgson fick sparken i vintras låg vi på en 12e plats 5 poäng över nedflyttningsstrecket. Efter han fick gå vet de flesta att Liverpool klättrat en del, faktiskt det lag som efter Chelsea tog flest poäng på vårsäsongen om inget hände iom att vi förlorade de två sista matcherna och tyvärr lät EL-platsen gå till Spurs.

Trots detta ser jag som Liverpool suppoter ett starkt ljus i tunneln, FSG som är nya ägare utav klubben har tydligt visat att de är av annat virke än Humle & Dumle som vi hade innan som körde föreningen i botten.

Då pratar jag inte om att det enbart har kommit in pengar, utan ett en vinnarmentalitet, en professionalism som vi har saknat länge. FSG är ju verksamma i MLB och Boston Red Sox, inte för att jag på något sätt kan något av sporten men de var väl med och förde Red Sox till sin första vinst någonsin eller iaf på mycket länge.

I liverpool har de lyckats skapa, på väldigt kort tid, en harmoni som vi inte skådat sedan ptja framgångsåren med Rafa iaf.

King Kenny har tillsammans med Steve Clarke, och David Comolli (mannen som scoutade Bale åt Spurs....) med flera lyckats skapa självförtroende i truppen och fått laget att tro på framtiden. PÅ den ekonomiska sidan har vi från och med nästa säsong det bästa sponsoravtalet i PL läste jag någonstans.

Det har införts en ny värvningsstrategi och en sådan jag gillar. Vi ska värva för framtiden, det kan innebära spelare till akademin, men även spelare som Suarez och Caroll som är etablerade men har många år framför sig.

Hur ser det ut i truppen då?

Reina har gått ut och sagt att han stannar, eventuellt kommer en ny backup värvas då vi snart bara har unga killar där bakom.

Backlinjen, i och med genombrotten av Kelly, Flanagan och Robinson så måste jag säga att med rätt förutsättningar kan Liverpool sitta på 3/4 delar av en kommande Engelsk försvarslinje. Det krävs en hel del för det, men samtliga tre (framförallt Kelly och Flanagan) har gjort stora intryck.

Kyrgiakos, Aurelio och kanske agger får lämna. Ersättare som det pratas om är Cahill, Dann, Sakho, Enrique m fl.

Mittfältet behöver breddas och rensas ut, spelare som Joe Cole, Maxi Rodrigues, Chris Mavinga och Christian Poulsen hänger i luften för att bli skeppade.

Här pratades det om allt för många för att hålla koll, men Mvila, Young, Downing, Hazard, Marveaux, De Bryune Adam, Mata med flera sägs vara på önskelistan.

Jag anser att varken Downing eller Young är spelare vi vinner PL tack vare, men de kanske höjer sig och är klar bättre än våra wings idag.

Hazard är en våt dröm såklart...

I anfallet lär vi skeppa Ngog och Jovanovic och det pratas om Wickham, Lukaku och några fler.


Min önskan är att vi satsar på att plocka in 3-4 kvalitetsspelare och inte köper 7-8 spelare för att bredda. Vi har många starka ungdomar till bredden, se bara på U19-truppen i England där vi har med Conor Coady, Jack Robinson, John Flanagan, Michael Ngoo, Andre Wisdom, Tom Ince samt Jonjo Shelvey.

3 av dessa har spelat en del i år och lägg till Spearing och Kelly så är det ytterliggare två unga spelare som har visat att de klarar av att fylla luckor och rotera.

Låt det börja!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
performance (+5), Vlad (+1)
RobinD är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-05-23, 22:23   #2
 
MrHanssons avatar
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 330
Sharp$: 973


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

måste bara för king kenny och company på vårsäsongen, förhoppningsvis slipper vi fler poängtapp på "the cop" mot bottenlagen.
Informationen där verkar vara korrekt, är ju tyvär en del horribla spelare vi har i laget!
MrHansson är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-05-23, 23:14   #3
Moderator
 
RobinDs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 7 444
Sharp$: 5408

Fotboll 2013
Stats: 306 - 184 - 57
ROI: 104.46%
Vinstprocent: 62.45%

Standard

Ett rykte som intensifierats idag är att Brad Friedel har skrivit på ett tvårårskontrakt som backup till Pepe Reina. Utomordentlig värvning om du frågar mig, en stabil målvakt som har gjort karriär och finner sig i att vara nummer 2 fram till pensionen.

Om Reina skulle skadas (har han någonsin missat en match pga skada?), så är Friedel ett bra alternativ att ha på bänken och han är erfaren vilket inte är någon nackdel.
RobinD är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-05-24, 07:04   #4
DD
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 253
Sharp$: 2614


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Atletico Madrids Sergio Agüero har tydligen gått ut och sagt att det är dags för han att lämna Atletico i sommar. Han är minst sagt eftertraktad på marknaden men man måste punga upp ca. 400 miljoner kronor för att signa honom. Det är en av mina favoritspelare och jag gratulerar den klubben som lyckas signa honom!
DD är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-05-24, 08:18   #5
 
Persas avatar
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 474
Sharp$: 3963

Persas fotboll - 2013/2014
Stats: 6 - 2 - 0
ROI: 158.91%
Vinstprocent: 75.00%

Standard

Läste att mitt kära Arsenal vill ha kvar Bendtner fastän han vill bli såld. Undrar egentligen hur Wenger tänker då Bendtner är bland de sämsta Arsenal-anfallarna i modern tid.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
pepphe (+1), Lunkan (+30)

Senast redigerad av Persa den 2011-05-24 klockan 11:57.
Persa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-05-24, 14:48   #6
DD
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 253
Sharp$: 2614


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Persa Visa inlägg
Läste att mitt kära Arsenal vill ha kvar Bendtner fastän han vill bli såld. Undrar egentligen hur Wenger tänker då Bendtner är bland de sämsta Arsenal-anfallarna i modern tid.
Håller med. Klumpigare fötter får man ju leta efter: http://www.youtube.com/watch?v=HMo7FDqoVyE
DD är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-05-24, 15:29   #7
 
isathans avatar
 
Reg.datum: apr 2010
Inlägg: 31
Sharp$: 1372


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Niklas Bendtner må vara den sämsta fotbollsspelaren på den här planeten. Kollade på förra säsongens "Review" och det slog mig vad mycket vi (Är Arsenal fan) har förlorat på sådana spelare som ej borde platsat egentligen. Almunia, Bendtner, Denilson. Kan alla bara dra. Please.

Arsenals prioriteringar inför nästa säsong

1. Värva en ny målvakt, även fast polacken Wojciech Szczesny har varit helt okej, men låt killen stå på mognad någon säsong till.

2. Göra av med alla överflödiga spelare som Bentdner, Almunia och Denilson plus några till. Denilson har klart gjort att han lämnar i alla fall... Hoppas fler hoppar på tåget.

3. Håll kvar alla spelare som det ryktas hej vilt om. Fabregas, Nasri mfl.

4. Värva en striker. En riktig måltjuv. Arsenal har saknat den där måltjuven länge nu. Van Persie producerar, visst. Men han är ingen renodlad måltjuv. Han är mer en komma ner i banan och möta boll spelare. Jag tror själv stenhårt på Carlos Vela men när han väl fått chansen i A-laget har han sett lite tunn ut, men Wenger utnyttjar inte honom på det sättet jag vill.
isathan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-05-24, 15:46   #8
 
Pacmans avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 769
Sharp$: 6882

Pacmanscorner Twitterpicks
Stats: 1093 - 1168 - 229
ROI: 99.65%
Vinstprocent: 48.34%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av isathan Visa inlägg
3. Håll kvar alla spelare som det ryktas hej vilt om. Fabregas, Nasri mfl.
Jag har på känn att spelar Fabregas ännu nästa säsong så kommer det att bli som med Torres i Liverpool i början av denna säsongen. Lite halvhjätade insatser på plan eftersom han hellre vill spela nån annanstans (läs Barca). Lika bra att ta bra betalt medans det ännu går och sätta pengarna på en bra målvakt och ett par stabila försvarare. Annars får nog Arsenal kämpa om 4-5 platsen med Spurs och Pool nästa säsong.
Pacman är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-05-24, 15:53   #9
 
isathans avatar
 
Reg.datum: apr 2010
Inlägg: 31
Sharp$: 1372


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

För mig spelar det faktiskt ingen roll. Tidigare Silly Seasons har jag velat av ganska förklarliga skäl ha kvar Fabregas. Men denna säsong har det inte varit gamla goda Fabregas och när han varit borta i år har andra klivit fram te.x Wilshere och Nasri. Så som du säger, sälj honom nu medans transfervärdet är högt och spendera de pengarna de får inte för honom på bland annat en målvakt.
isathan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-05-24, 16:54   #10
 
toniejs avatar
 
Reg.datum: feb 2011
Inlägg: 48
Sharp$: 324


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Bra skrivet Robin, ska försöka skriva en liknande text om mitt(och många andras) favorit lag : Arsenal FC

Säsongen började som vanligt där Wenger lyckats värva 2 okända samt en semi-känd spelare; Laurent Koscielny, Sebastien Squillaci och Marouane Chamakh.

Som vanligt var Robin Van Persie skadad hela första halvan av säsongen, men då klev Chamakh fram som och räddade Arsenal med mål och viktiga straffar för oss i tighta matcher. Oavsett hur säsongen sett ut måste jag ändå tycka att Marockanen var en lyckad värvning med tanke på att han kom gratis.

Den första motgången för Arsenal kom när fjolårets supervärvning Thomas Vermaelen vart hälskadad i en Landskamp och vart borta från spel i ca 9 månader, Arsenal fick helt enkelt förlita sig på en helt ny central backlinje samt med Johan Djourou som varit borta från spel i ett år. Nu när säsongen är avslutad ser man att det Koscielny var en någorlunda lyckad värvning medans Squallaci är för Arsenal vad Silvestre var för oss förra säsongen, D.v.s att alla spel på att motståndarna skulle göra mål var ett värdespel oavsett odds.

Men nu till Silly snacket. Wenger har nyligen gått ut med att han ska fronta silly season på ett helt annat sätt än tidigare säsonger, men det kommer inte innebära 50£ värvningar á Torres.

Det viktigaste arbetet han har framför sig är att försäkra att Nasri stannar och skriver på nytt samt Clichy som båda har 1 år kvar på sina kontrakt. Det är nästintill klart att Denilson lämnar i sommar vilket har synts i Wengers laguttagningar där han inte ens fått vara bänknötare nu på slutet när alla är 'friska och hela'. I det ser jag ingen större förlust för killen är helt enkelt inte tillräckligt bra och stark för PL spel. Han ryktas gå till Italien och Roma.
Bentner's pappa som även är hans agent har gått ut med att Nicholas inte är nöjd med sin situation som bänknötare och vill lämna till 100% om inte det ändras. Personligen tycker jag att han är en riktigt bra spelare med väldigt mycket potential. Man får tänka på att Dansken fortfarande är ung och mr Wenger spelat han som ytter där jag tycker att hans potential och hot går till spillo. Det ryktas att han lämnar oss för Bundesliga i sommar.

Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om Arsenals målvaktsfråga, Fabianski som var så värdelös förra säsongen gjorde en riktigt stark höst och cemterade sin position som nr 1. Tills han skadade sig och mannen med bara konsonanter i sitt efternamn klev in, Wojciech Szczęsny (google hjälp) har gjort en bra vår men har lyckats med några katastrofala misstag (carling finalen). Så det är inte riktigt samma kris i år som det var inför säsongen på målvaktssidan. Kan/vill Almunia stanna får han gärna göra det, för oavsett hur kass han är så är han tillräckligt bra med sin rutin att ha som tredjemålvakt.

Backar:
I Sagna har Arsenal ligans bästa högerback och med Eboue som fullgod ersättare vid skada. Bland mittbackarna skulle jag vilja bli av med Squallaci till förmån mot Cahill eller Samba som båda har PL erfarenhet och ett jävlaranama som saknas i Gunners.
Vi får se vad Wenger gör med den positionen med tanke på att han tycker att brittiska spelare är kraftigt övervärderade. Om Clichy lämnar bör vi titta efter en ny rutinerad VB eftersom Gibbs inte riktigt håller än med sitt svaga positionsspel.

Mittfält:
Det ryktas om Scott Parker nu när W.Ham blir nedflyttade, men han ryktas dock till de flesta PL klubbar i den övre halvan av tabellen. Han skulle verkligen vara perfekt att ha antingen med Song samtidigt eller som komplement till Song när han spelat för mycket. Andra rykten är Hazard från Lille som även ryktas till alla andra klubbar.
Arsenal får tillbaka den till Feynoord utlånade Japanen Ryo Miyaichi som är väldigt hypad i Gooner kretsar och det är bara att hoppas att killen får arbetstillstånd i England.

Anfall;
Om/när Bentner lämnar så bör Wenger fylla hans position direkt. Det har ryktats ett tag om Benzema, men det känns väldigt Silly. Sen går det inte så mycket mer rykten bland anfallare.

Om jag känner Wenger rätt så kommer han att ta upp spelare från akademin och utlånade spelare och kalla dom för nyförvärv som han har gjort tidigare. Det vart lyckat med Wilshere får vi bara hoppas att någon av; Lansbury, Aneke, Vela, Frimpong, Couqeline, JET eller Afobe kan ta det klivet. Själv tror jag att Vela lämnar eftersom han inte ens fått någon speltid i W.Brom hur ska han då få spela i Arsenal?
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Vlad (+1), Stampe (+1)
toniej är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-05-24, 17:15   #11
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Bollnäs
Inlägg: 635
Sharp$: 1829


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Mitt lag : Newcastle United har ju minst 35miljoner pund att spendera, spenderas dom rätt så tror och hoppas jag att dom kan vara med och slåss om Europaplatserna, hoppas innerligt att Jose Enrique stannar kvar också!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
dellgren (+5)
Erikbgif är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-05-24, 17:37   #12
 
Vlads avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 626
Sharp$: 1722
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Erikbgif Visa inlägg
Mitt lag : Newcastle United har ju minst 35miljoner pund att spendera, spenderas dom rätt så tror och hoppas jag att dom kan vara med och slåss om Europaplatserna, hoppas innerligt att Jose Enrique stannar kvar också!
Varför tror du det. För att det var pengarna Newcastle fick för Carroll?

Så länge Mike Ashley är kvar kommer inte Newcastle spendera några stora pengar,han har förlorat massor på degraderingen och vill fortfarande sälja klubben. Det är inte Champ Manager där klubbarna kan lägga allt de får in på nya spelare.
Vlad är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-05-24, 17:43   #13
 
AndreasB1897s avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Blekinge
Inlägg: 1 792
Sharp$: 3864
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Vlad Visa inlägg
Varför tror du det. För att det var pengarna Newcastle fick för Carroll?

Så länge Mike Ashley är kvar kommer inte Newcastle spendera några stora pengar,han har förlorat massor på degraderingen och vill fortfarande sälja klubben. Det är inte Champ Manager där klubbarna kan lägga allt de får in på nya spelare.
Där slutade min hjärna hänga med..?
__________________
Twitter: @AndreasB1897
AndreasB1897 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-05-24, 17:45   #14
 
Vlads avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 626
Sharp$: 1722
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Andreas B Visa inlägg
Där slutade min hjärna hänga med..?
Har du förträngt att Newcastle åkte ur PL 08/09 och spelade i Championship 09/10 med en dyr trupp.

Jag kanske fraserade det dåligt iofs
Vlad är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-05-24, 17:52   #15
 
AndreasB1897s avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Blekinge
Inlägg: 1 792
Sharp$: 3864
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Vlad Visa inlägg
Har du förträngt att Newcastle åkte ur PL 08/09 och spelade i Championship 09/10 med en dyr trupp.

Jag kanske fraserade det dåligt iofs
Jag trodde du menade att Newcastle åkte ur i år.. Men nu är jag med dig och nej jag har inte förträngt någonting YNWA!
__________________
Twitter: @AndreasB1897
AndreasB1897 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td