Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2016-03-08, 15:41   #1
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 907
Sharp$: 38044
Standard

V86 Åby/Solvalla


Ska det vara mixade banor så är de roligaste när Åby och Solvalla delar. Solvalla = hemmabana och Åby är Sveriges intressantaste bana med sin dubbla open strech. Tyvärr hinner jag nog inte kolla sena förändringar i morgon då jag förmodligen ska iväg på kvällen, men det lär bli en hel del utrustningsändringar och dessutom några hårt betrodda som gör årsdebut.

Lopp 1) Digital Control är favorit just nu, men den är ojämn och bästa hästen Total Value ska köras snällt i årets första lopp säger man.

Lopp 2) Facile Boko vinner normalt sett det här, men gör årsdebut. Galactica är första motbud. Redéns häst känns riktigt svårbedömd.

Lopp 3) Danska Stickittothem är favorit. Hög segerprocent men svår att sätta in här. Möter inte särskilt mycket, men kanske inte är så bra som procenten säger heller. Öppet!

Lopp 4) Bra chans för Blue Martini Ås om Haugstad lyckas hålla ledningen. Dock inte säkert. De värsta motbuden står med bakspår och Lord Rocket ska gå utan skor.

Lopp 5) Hanna Banker har lopp i kroppen och går troligen barfota. Jag tror även att hon sitter i spets efter några hundra meter. Country Girl Ås slår till snart, men det är ett vanskligt spår hon har. Bakom dessa känns det rätt öppet.

Lopp 6) Zahara Goj är stor favorit och trots att hon är sto mot jämnåriga hingstar så är chansen god om Jansson håller upp innerspåret. Har slagit dem tidigare, men treåringar är ojämna och det är bra rens på de flesta andra.

Lopp 7) Frozen har inte startat sedan i maj och borde lämpligen få svårt. Kapabel häst dock. Michelangelo Ås är stor favorit och har sex raka segrar. Han kommer allt närmare en förlust då han tjänat mycket pengar på kort tid och ställs mot hårdare motstånd. Garderingslopp.

Lopp 8) Bra chans för Elvira Diablo som får Erik i sulkyn. Men hon är också väldigt stor favorit och det finns roliga bud bakom.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-08, 15:49   #2
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 229
Sharp$: 57478
Standard

Han som sköter tränarintervjuerna i expressen twittrade tidigare om att han redan fått in balansändringar på 38 hästar i morgon så det är nog minst sagt viktigt att kolla upp balanser och annat innan man spelar. På lördag på V75 är det också aviserat massor av ändringar såg jag i travronden i morse, så det är nu det börjar bli enormt mycket viktigare analysera balansändringar att följa med i rapporteringen ända fram till start.

Tyvärr är det ju en sanslös krock med fotbollen i morgon tack vare den sena starttiden på onsdagar. Champions Leauge returen mellan Chelsea och Paris ska dessutom visas i TV3 vilket gör att alla kan se den så där kommer travet tappa massor av tittare/spelare i. Redan kl 19 drar sändningen igång dessutom i tv3 men matchen startar 20.45, dvs kort efter V86 starten.
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-08, 17:00   #3
 
Fiduss avatar
 
Reg.datum: okt 2015
Inlägg: 764
Sharp$: 1697
Standard

Tipstankar:

Jag har sällan tagit beslut om spelupplägg så snabbt inför en omgång någonsin.
De två spikarna var klara till att spikas nästa gång ut. Ganska passande att det sker samtidigt då, eller?


Spik 1:

Lovade mig själv att gå på 9 Countrygirl Ås (27%) fullt ut vid nästa framträdande. Det blev nu i avd 5. Vilket intryck i avslutningen senast!

Spik 2:

Den 31/1 lade jag en hundring på 7 Mindyourvalue W.F. (2%) och hästen var bra på gång till högt odds. (Hästen hade avslutat fint i starten före.)
Senast såg det stenklart ut, men så blev det fiasko trots allt.

Nu tar jag åter omtag i avd 6, då jag tror hästen är kapabel. Härligt lite spelad och värd ett långskott!
Bättre med sent anfall bakifrån? Hoppas!
Hästen känns lika kapabel som 1:an.
En chansspik ifrån svårt läge mot bra hästar.
Jag hoppas på Touchdown åt rätt håll!

Lås:

Jag gör lås med 1, 3 och 4 i avd 8.

Lås i avd 2 tänker jag klara på max 3 hästar. 2 Facile Boko och 3 Galactica är två av dessa.
1 Pimpinette Face?


Övriga lopp:

Jag ska ha med 15 Telegram Sam (6%) i avd 3.
Jag vill se hästen i slagläge in mot upploppet några gånger till innan jag ger upp på den. Dålig klass på loppet och borde tillhöra de bättre här, helt klart.
Jeppe upp gillar jag!

Dags för 3 Qualis Talis (19%) i avd 1?

Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
dado (+2)
Fidus är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-08, 21:07   #4
 
Emeffeffs avatar
 
Reg.datum: okt 2014
Inlägg: 1 105
Sharp$: 2156

Emeffeff
Stats: 36 - 38 - 4
ROI: 107.76%
Vinstprocent: 48.65%

Standard

Frozen ser ut att bli riktigt spelvärd, ser att Peter Jensen ligger lite lågt på grund av långt uppehåll men man ska ha två saker i åtanke. Man har väntat ut barfotaförbudet för comebacken, vilket talar för att han har varit igång ett tag och är väl tränad. Senast han startade efter uppehåll vann han med många längder, Peter Jensen brukar ha vältränat när han startar. Som loppet ser ut på förhand är det dessutom långt från säkert att favoriten når spets, till 15 % är Frozen en spik för mig.
Emeffeff är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-08, 21:29   #5
 
Reg.datum: dec 2012
Inlägg: 2 104
Sharp$: 6263
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Emeffeff Visa inlägg
Frozen ser ut att bli riktigt spelvärd, ser att Peter Jensen ligger lite lågt på grund av långt uppehåll men man ska ha två saker i åtanke. Man har väntat ut barfotaförbudet för comebacken, vilket talar för att han har varit igång ett tag och är väl tränad. Senast han startade efter uppehåll vann han med många längder, Peter Jensen brukar ha vältränat när han startar. Som loppet ser ut på förhand är det dessutom långt från säkert att favoriten når spets, till 15 % är Frozen en spik för mig.
Håller med, klart spelvärd till nuvarande procent. Är ju en kanon det här. Vill dock inte spika och spricka på Jonathan. Och favoriten såg ju oslagbar ut senast, dags börja ta den på allvar.

Övriga tankar:
1: Ruskigt svårt tycker jag. Return to Sweden surras det alltid mkt om och läget är bra. Men är den som förr. Sen vill jag inte spricka på Manstone´s Image som ospelad. Annars känns väl 3,4,8 hetast med fördel den sistnämnde som är överlägsen om den är i form.
2: Ingen aning. Många låser nog på 2 och 3 eller spikar en av dem. Har dock respekt för 5 och 7.
3: Hopplöst lopp att bena ut och kanske går rätt ut på Fidus ide, han är ju het:-) 9 är mitt första motbud.
4: Min omedelbara tanke var Trust Launcher trots bakspår. Tror inte 1 håller upp ledningen och den är väl rätt vek. 2 och 9 garderingsbud.
5: Lås 5 och 9 eller spik på en av dem. Ska man leta skräll så är 3 en idé.
6: Även jag är inne på 7 och den är given. Tveksamt om jag vågar spika dock då 1 kan få bluffa bort loppet. 9 tredjestreck.
8: Tycker nog ändå att favoriten är väl stor. Var ju inte långt före 4 senast trots mkt bättre lopp. Dessa två förstastreck. 2 är klart spännande med mer etablerad kusk även om Kontio inte är ngn favorit. Även Goops 11 och 12 kan komma med vid gardering.

Totalt sett känns det som det kan bli en del pengar.
tvablaa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-08, 22:13   #6
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 229
Sharp$: 57478
Standard

Ägnade några timmar i kväll till att gå igenom infon i ronden, V75 Guiden, vi tippa och kvällstidningarna inför morgondagen. När det gäller stall Goop, Stall Bergh och stall Melander är det stallpersonal som uttalat sig och då brukar infon inte alltid vara klockren vad gäller balanser. Kolla Björn Goops krönika i ab i morgon och Stefan Melanders onsdagskrönika i expressen om ni vill ha lite mer pålitlig info och ska spela förtidsspel hos B365 kl 10.

Avd 1:

Return To Sweden ev jänkarvagn i morgon. Fortsatt järnskor på hovarna

Man ska rycka skorna fram på Qualis Talis och låter från stallet som man tror det ger effekt

Stallpersonal hos Robert Bergh säger att det finns planer på att rycka skorna på Digital Control. Det blir nog inte klart om det blir så för spelarna från väldigt sent.

A Svanstedt pratar om att rycka bakskorna på Barthold K

Total Value ska gå med skor. Bäst barfota

Avd 2

Mardrömslopp spelmässigt då detta inte är något viktigt lopp för dessa fyraåringar. Låter som att alla utom Galactica ska köras snällt. Intressant för jag tror det var i V75 guiden Söderholm pratade om barfota bak på den i morgon. Lopp i kroppen. Barfota bak har den bara gått i bc finalen när den var ute på djupt vatten.

Avd 3

K Stolt pratar om att rycka alla skorna i morgon på Lovely Morique

Sjerba Oldeson ska troligen tävla med jänkarvagn. Det hade den inte senast men näst senast.

Man ska troligen rycka framskorna på Sticktothem. Fin häst såg det ut som senast på Jägersro.

Avd 4

BBS Mandarino barfota bak nu och det säger tränaren ska vara plus

Lord Rocket troligen barfota runt om nu vilket är ett jätteplus på den. Dock är den ojämn i prestationerna enligt mina memoreringar. En bra dag skrällchans helt klart med barfotabalans och rätt lopp.

Peter Untersteiner aviserar barfota runt om nu på Trust Launcher . Plus men läget är ett stort minus på den.

Stallpersonal hos Goop säger att det kan bli barfota runt om nu på Next To None Sib. Läs vad BG själv säger i hans krönika i ab i morgon.

Avd 5

Claes Svensson och skoryck är i längden ett bra sätt att dryga ut spelkassan. Han brukar göra det när det är iordningställt för vinst. Nu verkar det som att alla skorna åker av i morgon på Countrygirl Ås. Dock alltid sårbart med bakspår på Åby.

Hanna Banker andra starten för Flemming. Hans säger i intervju idag att det nu blir barfota fram på den. Bäst barfota runt om men andra starten i hans regi och det kan bli en radikalt förbättrad häst. Han körde inte själv den sist i debuten.

Conrads Elsa barfota runt om nu. Det är stort stort plus på den.

Avd 6

Zahara Goj ska gå barfota fram för första gången och som det låter på tränaren i någon intervju kommer det vara ett jätteplus då hästen springer och slår sig på bakkotorna med framskorna på.

Avd 7

Mest intressant helt klart att stallpersonal hos Robert Bergh säger att det kan bli aktuellt att rycka alla skorna på Michelangelo Ås i morgon. Har gått med skor runt om i alla tidigare starter. Hoppas att Bergh vill berätta innan spelstopp hur det kommer bli.

Fairytail Road nu barfota runt om. Tagit alla segrar i modern tid så, men borde inte räcka ändå.

Tränaren till Nepals Dandy jätteuppåt men om jag minns rätt brukar han vara det minst sagt. Alla skorna ska ryckas på hästen och stenklar order till kusken om spets och slut. Vad jag kan se har inte skoryck tidigare gett några magiska effekter på den hästen.

Avd 8

Freia Bear ska ev testas barfota runt om nu. Intressant.

Monas Ragazza ska gå med jänkarvagn nu.

Stallpersonal hos Stefan Melander pratar om skoryck på alla deras tre hästar i loppet, mest intressant i så fall på Bella Beluga. Dock brukar stallpersonalens tidiga uttalanden i det stallet inte alltid vara facit på vad det blir för balans när loppet väl ska köras.

Stallpersonal hos Björn Goop pratar om ev skoryck på stallets båda hästar i loppet. Kolla hans krönika i Ab i morgon. Ibland säger han hur det ska bli. Ibland inte. Björn Goop, Stefan Melander och Robert Bergh tillhör värstingligan när det gäller det där med tydlig utrustningsinfo i god tid.


Lycka till nu med V86an och med v spelen hos de internationella spelbolagen i morgon....
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
doob (+25), dado (+5), Emeffeff (+5), hugotheboss (+10), Stall 4 (+1), bomford (+10), Spojs (+5)
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-08, 22:30   #7
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 19
Sharp$: 866
Standard

Om R T S håller sig under 15 % spikar jag.
Captain21 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 06:19   #8
 
Reg.datum: jan 2012
Ort: Norrland
Inlägg: 589
Sharp$: 9847
Standard

i avd 4 5 Hamras one more måste vara understreckad på sina 1,9%. Spets på kort är alltid intressant. Sen kanske han möter lite tufft motstånd denna gång men spelvärde bör de finnas där!
boozty är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 08:48   #9
 
Fiduss avatar
 
Reg.datum: okt 2015
Inlägg: 764
Sharp$: 1697
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av tvablaa Visa inlägg
Håller med, klart spelvärd till nuvarande procent. Är ju en kanon det här. Vill dock inte spika och spricka på Jonathan. Och favoriten såg ju oslagbar ut senast, dags börja ta den på allvar.

Övriga tankar:
1: Ruskigt svårt tycker jag. Return to Sweden surras det alltid mkt om och läget är bra. Men är den som förr. Sen vill jag inte spricka på Manstone´s Image som ospelad. Annars känns väl 3,4,8 hetast med fördel den sistnämnde som är överlägsen om den är i form.
2: Ingen aning. Många låser nog på 2 och 3 eller spikar en av dem. Har dock respekt för 5 och 7.
3: Hopplöst lopp att bena ut och kanske går rätt ut på Fidus ide, han är ju het:-) 9 är mitt första motbud.
4: Min omedelbara tanke var Trust Launcher trots bakspår. Tror inte 1 håller upp ledningen och den är väl rätt vek. 2 och 9 garderingsbud.
5: Lås 5 och 9 eller spik på en av dem. Ska man leta skräll så är 3 en idé.
6: Även jag är inne på 7 och den är given. Tveksamt om jag vågar spika dock då 1 kan få bluffa bort loppet. 9 tredjestreck.
8: Tycker nog ändå att favoriten är väl stor. Var ju inte långt före 4 senast trots mkt bättre lopp. Dessa två förstastreck. 2 är klart spännande med mer etablerad kusk även om Kontio inte är ngn favorit. Även Goops 11 och 12 kan komma med vid gardering.

Totalt sett känns det som det kan bli en del pengar.
Vad det gäller 15 Telegram Sam så avslutade hon bra senast. Hästen går rejäla tider och har ett stort kliv. Jag gillar hästen i den typ av lopp hon för tillfället ställer upp i. Duglig för klassen.
Att spika, just när hästen har spår 15, känns ganska tufft. Friskt vågat är hälften vunnet, förstås.

Jag tar ju ut svängarna själv denna omgång vad gäller mina spikar. Mindyourvalue var dock nära att käka upp Zahara i spurten den 31/1. Chansen till spurtläge borde finnas i litet fält.
Å andra sidan skulle jag lika gärna kunnat chansspika 4 Castle Hall, som gjorde processen kort med min spik över upploppet senast.
Jag går på Mindyourvalue för att hålla ner kostnaden, annars skulle jag vilja ha med minst 6 hästar.

I avd 4, så var 12 Next To None Sib löjligt fin barfota runt om den 27/10. Därefter valde Björn passivt upplägg och körde väl bort en V75-seger?
Den ska med på kapacitet vid gardering här, då hästen tillhör de bästa i det här gänget.
Vore nära på sorgligt att åka på en så fin häst, då loppet ändå garderas.


Senast redigerad av Fidus den 2016-03-09 klockan 09:00.
Fidus är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 09:07   #10
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 229
Sharp$: 57478
Standard

Bet365 för er som kan spela. Källa aftonbladet

Lord Rocket 20 ggr (Unibet 7,50).

Freia Bear 20 ggr (Unibet 9,00)

Annars var det tunt med intressanta förtidsodds hos dom vad jag kunde se.
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 09:54   #11
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 907
Sharp$: 38044
Standard

Tarzan säger till Expressen att Whats Your Limit troligen går med skor, Stirling Cheer ev. med utan framskor och Bella Beluga ev. utan framskor. Han ger avslag på samtliga, men det är bäst att avgöra själv.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 10:35   #12
 
Emeffeffs avatar
 
Reg.datum: okt 2014
Inlägg: 1 105
Sharp$: 2156

Emeffeff
Stats: 36 - 38 - 4
ROI: 107.76%
Vinstprocent: 48.65%

Standard

Ser mycket intressant ut ikväll och tycker mig ha hittat två mycket bra spikar på förhand. 7 Frozen som redan nämnts, fortfarande till 16 %! Den andra jag går på är 2 Voluntary Simplcty till 21 % som INTE har blivit favorit med spår 2 på kort distans och upphävt barfotaförbud. Värsta motbuden har tveksam form (Hanna Banker) och startar med bakspår (Countrygirl Ås, Conrads Elsa). Jag fattar ingenting, klart bäst segerchans i loppet! Dagens roligaste skräll är 4 Vicky Corner till 4 % i den avslutande avdelningen, barfota nu och får hon sätta in avslutningen lite senare den här gången blir hon mycket farlig. Dessutom kuskplus med Ville Karhulahti upp, är nog första gången och sista gången man säger de orden i samma mening.

Senast redigerad av Emeffeff den 2016-03-09 klockan 10:37.
Emeffeff är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 10:50   #13
 
Emeffeffs avatar
 
Reg.datum: okt 2014
Inlägg: 1 105
Sharp$: 2156

Emeffeff
Stats: 36 - 38 - 4
ROI: 107.76%
Vinstprocent: 48.65%

Standard

Känns som det gäller att hitta skrällen i avdelning fyra. Favoriten är en utpräglad ickevinnare (trots en av de högsta segerprocenterna i loppet, hur nu det går ihop) och hamnar väl nånstans på innerspår. De andra två mest spelade brukar (väl?) vara gynnade av tätkänning och har nu bakspår på kort distans. 2 Quick Razz spets och slut? Jag är inte helt övertygad trots allt. Roligast är kanske 9 Lord Rocket som får kasta skorna igen och förmodas växa några snäpp då, men blir det väl en del snack om under dagen? Någon annan som har hittat skrällen i V86-4? Kanske finns en anledning till att de tre mest spelade med stora minus trots allt är de tre mest spelade?
Emeffeff är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 10:54   #14
 
Reg.datum: feb 2014
Inlägg: 825
Sharp$: 474
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Tarzan säger till Expressen att Whats Your Limit troligen går med skor, Stirling Cheer ev. med utan framskor och Bella Beluga ev. utan framskor. Han ger avslag på samtliga, men det är bäst att avgöra själv.
Melanders kommentar om Stirling Cheer i Expressen är inte direkt ett avslag.


Stirling Cheer (V86-8)
Ojämn men kan blixtra till, blir det överpace = fördel. Utrustning: Eventuellt helstängt huvudlag, eventuellt utan framskor.
MikaF är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 11:26   #15
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 34
Sharp$: 1608
Standard

Danmarks bästa kusk, Birger Jörgensen, åker till Gbg för att köra en häst. Klart som korvspa' att det handlar om en toppchans. Jag spikar utan å blinka
Gooner00 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 11:32   #16
 
Emeffeffs avatar
 
Reg.datum: okt 2014
Inlägg: 1 105
Sharp$: 2156

Emeffeff
Stats: 36 - 38 - 4
ROI: 107.76%
Vinstprocent: 48.65%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Bet365 för er som kan spela. Källa aftonbladet

Lord Rocket 20 ggr (Unibet 7,50).

Freia Bear 20 ggr (Unibet 9,00)

Annars var det tunt med intressanta förtidsodds hos dom vad jag kunde se.
Du som har bra koll. Vet du vid vilken tid oddsen släpps att spela på? Ligger ute på Bet365 men inte Unibet ser jag. Finns de förresten online att se på Aftonbladet (länk?) eller är det bara i papperstidningen?
Emeffeff är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 11:50   #17
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 229
Sharp$: 57478
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Emeffeff Visa inlägg
Du som har bra koll. Vet du vid vilken tid oddsen släpps att spela på? Ligger ute på Bet365 men inte Unibet ser jag. Finns de förresten online att se på Aftonbladet (länk?) eller är det bara i papperstidningen?
Tror bara oddsen finns i papperstidningen. Papperstidningen kan man ju dock läsa i paddan eller telefonen sedan länge om man har deras premiumtjänst som inte kostar mycket. Det har jag och läser tidningen den vägen.

Bet365 släpper alltid oddsen kl 10 på onsdagar och fredagar. Det vet alla och därför feloddsen sänks efter 1-3 sekunder så man måste vara oerhört snabb hos dom om det finns något som sticker ut.

Unibet är mer opålitliga vad gäller tiden oddsen släpps. Har för mig att dom brukar komma vid 13 tiden på onsdagar.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Emeffeff (+5)
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 12:34   #18
 
Reg.datum: aug 2012
Inlägg: 264
Sharp$: 3119
Standard

Jag kollade just de oddsen på bet365 när de släpptes, men såg 10 ggr på Lord Rocket och 8.50 på Freia Bear direkt.
luggen77 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 12:35   #19
 
Reg.datum: sep 2014
Inlägg: 282
Sharp$: 2510
Standard

Volontary Simplicity ska inte gå i spets idag efter tränarens önskemål, Ingves kanske känner annorlunda men det finns OS på Åby.
Groknak är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 12:40   #20
 
Emeffeffs avatar
 
Reg.datum: okt 2014
Inlägg: 1 105
Sharp$: 2156

Emeffeff
Stats: 36 - 38 - 4
ROI: 107.76%
Vinstprocent: 48.65%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Groknak Visa inlägg
Volontary Simplicity ska inte gå i spets idag efter tränarens önskemål, Ingves kanske känner annorlunda men det finns OS på Åby.
Var läser du?

Hittade nu:
"2 Volontary Simplcty (Peter Ingves) är allt bra med men har absolut inte gått några farter. Jag ligger lågt och vill absolut se henne i ryggar. Gissar att det saknas tryck i henne. Även om hon känns ruskig i jobben", säger Marcus Jönsson.

"Har fått en planerad paus och tränat helt okej, men det kommer säkert att fattas lite. Hon är lugnt tagen. Jag vill inte se henne i ledningen, kommer i alla fall att säga det till kusken. Vi kör med skor och jänkarvagn, helt borta är hon väl ändå inte men lite lågt vill jag ligga", säger Marcus Jönsson.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Groknak (+5)

Senast redigerad av Emeffeff den 2016-03-09 klockan 12:54.
Emeffeff är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 12:43   #21
 
Emeffeffs avatar
 
Reg.datum: okt 2014
Inlägg: 1 105
Sharp$: 2156

Emeffeff
Stats: 36 - 38 - 4
ROI: 107.76%
Vinstprocent: 48.65%

Standard

Gör en konfundersam minst sagt, kanske får backa från den spiken. Nån som vet om Marcus Jönsson brukar ligga lågt?
Emeffeff är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 13:00   #22
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 229
Sharp$: 57478
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av luggen77 Visa inlägg
Jag kollade just de oddsen på bet365 när de släpptes, men såg 10 ggr på Lord Rocket och 8.50 på Freia Bear direkt.
Jag rekommenderade en god vän som får spela där att lägga en liten slant på dom två. Han fick in 50 kr på Lord Rocket till 20 ggr men när spelet skulle läggas på Freia Bear var oddset redan raserat. Eftersom feloddsen bara är spelbara några sekunder gäller två saker

1. Välja det spel man bedömer som bäst först.
2. Från kl 9.59.50 trycka på uppdateringsknappen minst varannan sekund. När oddsen väl släpps kan det ta bara några sekunder innan dom raserats. Det beror som jag skrev på att alla vet när oddsen släpps och därför sitter det säkert hundratals kunder och ska spela på samma hästar samtidigt. Det säger ju då sig själv att deras programvara också justerar oddsen neråt väldigt snabbt när så många lägger spel samtidigt på samma häst i ett lopp.
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 13:38   #23
 
Emeffeffs avatar
 
Reg.datum: okt 2014
Inlägg: 1 105
Sharp$: 2156

Emeffeff
Stats: 36 - 38 - 4
ROI: 107.76%
Vinstprocent: 48.65%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Jag rekommenderade en god vän som får spela där att lägga en liten slant på dom två. Han fick in 50 kr på Lord Rocket till 20 ggr men när spelet skulle läggas på Freia Bear var oddset redan raserat. Eftersom feloddsen bara är spelbara några sekunder gäller två saker

1. Välja det spel man bedömer som bäst först.
2. Från kl 9.59.50 trycka på uppdateringsknappen minst varannan sekund. När oddsen väl släpps kan det ta bara några sekunder innan dom raserats. Det beror som jag skrev på att alla vet när oddsen släpps och därför sitter det säkert hundratals kunder och ska spela på samma hästar samtidigt. Det säger ju då sig själv att deras programvara också justerar oddsen neråt väldigt snabbt när så många lägger spel samtidigt på samma häst i ett lopp.
Känns som en shortcut till limitering att spela på såna utstick som korrigeras på några sekunder.
Emeffeff är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 13:45   #24
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 229
Sharp$: 57478
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Emeffeff Visa inlägg
Känns som en shortcut till limitering att spela på såna utstick som korrigeras på några sekunder.
Ja tyvärr. Bara signaturen spiken som slipper limiteringar hos nätbolagen trots att han drar in jättepengar hos dom på sina travspel år efter år.
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 13:55   #25
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 907
Sharp$: 38044
Standard

Som tur är så ska jag ingenstans ikväll, utan kan läsa på ordentligt. Det ser ut att behövas pga. alla frågetecken. Det börjar luta åt att Digital Control vinner första. Man får kolla värmningen så att den är på rätt humör.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 14:10   #26
 
Reg.datum: dec 2012
Inlägg: 2 104
Sharp$: 6263
Standard

Spännande omgång. Tycker att andra loppet är lurigt. Känns som man borde spika 2 eller 3. All logik talar då för 2, bättre häst, kusk och tränare. Men frågan är hur mkt de egentligen utmanar 3 som redan är igång..
tvablaa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 14:21   #27
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 907
Sharp$: 38044
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av MikaF Visa inlägg
Melanders kommentar om Stirling Cheer i Expressen är inte direkt ett avslag.

Stirling Cheer (V86-8)
Ojämn men kan blixtra till, blir det överpace = fördel. Utrustning: Eventuellt helstängt huvudlag, eventuellt utan framskor.
Nja, inte direkt. Tar jag med någon av dem så blir de Bella.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 14:25   #28
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 229
Sharp$: 57478
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av tvablaa Visa inlägg
Spännande omgång. Tycker att andra loppet är lurigt. Känns som man borde spika 2 eller 3. All logik talar då för 2, bättre häst, kusk och tränare. Men frågan är hur mkt de egentligen utmanar 3 som redan är igång..
Facile Boko behövde lopp i fjor för att prestera. Årsdebuten då var inte imponerande när den blev trea mot skrala Norrlandshästar i Bollnäs spelad till 1,10. Tycker inte det låter som att den är vässad direkt för att prestera i årsdebuten i år heller.
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 14:28   #29
 
Reg.datum: dec 2012
Inlägg: 2 104
Sharp$: 6263
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Facile Boko behövde lopp i fjor för att prestera. Årsdebuten då var inte imponerande när den blev trea mot skrala Norrlandshästar i Bollnäs spelad till 1,10. Tycker inte det låter som att den är vässad direkt för att prestera i årsdebuten i år heller.
Är inne på samma spår och sitter just nu med spik på 3. Känns väl sådär utifrån kusk..
tvablaa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 14:30   #30
 
Reg.datum: aug 2012
Inlägg: 264
Sharp$: 3119
Standard

Galactica kommer nog bli streckfavorit innnan spelstopp. Kommer nog spika ändå.
luggen77 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 15:11   #31
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 2 524
Sharp$: 1184
Standard

Hola!

Tycker att man inte får glömma bort 4 Red Hot Metalimo i avd 3 Väldigt låg klass på detta lopp och då är spets oftast ett vinnarkoncept. När man ser vem som sitter bakom hästen är det väl ändå givet var denna häst hamnar i loppet? (Spets eller galopp :P )

Ludde brukar oftast köra lagom hårt (onödigt hårt?) så det kan bli svårt för hästarna i bakspår att ta något.

Tycker som sagt att den är intresserad när den nu är femtestreck och på 8 %. Lycka till Sharp$are!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Manprinsen (+10)
Chiron är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 15:17   #32
 
Fiduss avatar
 
Reg.datum: okt 2015
Inlägg: 764
Sharp$: 1697
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Emeffeff Visa inlägg
Gör en konfundersam minst sagt, kanske får backa från den spiken. Nån som vet om Marcus Jönsson brukar ligga lågt?
Jag har ju själv låst upp mig i förväg den här omgången vad gäller loppet, som ovan beskrivet.

Om du kör gardering av loppet så har jag lite tankar.

Det är många som förordar 5 Hanna Banker. Det är ju bekant för alla som följer travet, vilken högstanivå hon har.
Först tyckte jag att intrycket var lite sådär i första starten regi Flemming senast. När jag kollade om loppet är känslan att hästen gick bra. Det var bra fart i loppet när hon försökte i tredjespår hela sista halvvarvet. Det är svårt att ta placeringar då.
Lurig på Flemming!


En häst som är mer svår att veta högstanivån på är 6 Wiclet Hanover.
Hästen har en härlig utstrålning och är på väg uppåt i form.
Vid Halmstadvinsten sade Olof i segerintervjun att hästen egentligen var i stort behov av lopp.
Senast på V75 såg Wiclet riktigt fin ut som instängd hela upploppet ned. Hon följde med till synes lätt.
Jag har lite på känn att den här kan vara klart duglig.

Till 4% tycker jag att hästen ska provas vid gardering idag. Jag gillar ju spel på hästar som flaggar för att det kan finnas någonting hämta via totoluckan, redan nu till låg %.

Får vi se en "Leader Tom-sköljning" ifrån Olof med häst denna afton?

Ta en titt i arkivet på senaste starten och skapa dig en egen uppfattning.

Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Emeffeff (+5)
Fidus är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 15:18   #33
 
Reg.datum: sep 2014
Inlägg: 282
Sharp$: 2510
Standard

Pratade med Veijo idag och han lämnar klart avslag på Sahara Renegade om nu någon var på väg att strecka denna. Han lät dock uppåt på en han hade till start lopp 4. Inte kikat närmare men kanske något för vinnar/tvillingspelarna
Groknak är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 16:24   #34
 
Emeffeffs avatar
 
Reg.datum: okt 2014
Inlägg: 1 105
Sharp$: 2156

Emeffeff
Stats: 36 - 38 - 4
ROI: 107.76%
Vinstprocent: 48.65%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Facile Boko behövde lopp i fjor för att prestera. Årsdebuten då var inte imponerande när den blev trea mot skrala Norrlandshästar i Bollnäs spelad till 1,10. Tycker inte det låter som att den är vässad direkt för att prestera i årsdebuten i år heller.
Normalt sett tycker jag det är vettigt att kolla hur hästar presterat efter uppehåll tidigare, men det kräver att man ser loppen också. Facile Boko var tvåa (inte trea) i loppet på Bergsåker (inte Bollnäs) som du hänvisar till och gick utvändigt om Collins hela vägen när hon "inte presterade". Veckan efter vann hon med 6 längder (på Bollnäs!). Så den teorin får du nog revidera.
Emeffeff är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 16:25   #35
 
Reg.datum: jan 2013
Inlägg: 294
Sharp$: 128
Standard

contrygirl ås bra spurtare ..
chompipe är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 16:26   #36
 
Emeffeffs avatar
 
Reg.datum: okt 2014
Inlägg: 1 105
Sharp$: 2156

Emeffeff
Stats: 36 - 38 - 4
ROI: 107.76%
Vinstprocent: 48.65%

Standard

Dessutom är det knepigt att göra sådana jämförelser med unghästar. Hinner hända mycket med hästarna under tre- och fyraåringssäsongen.
Emeffeff är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 16:31   #37
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 229
Sharp$: 57478
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Groknak Visa inlägg
Pratade med Veijo idag och han lämnar klart avslag på Sahara Renegade om nu någon var på väg att strecka denna. Han lät dock uppåt på en han hade till start lopp 4. Inte kikat närmare men kanske något för vinnar/tvillingspelarna
Fråga honom om möjligt om hästarna på lördag. Av det lilla jag läst hittills vankas det skoryck och uppåt i intervjuerna på både Lovely Sky (Veijo skoryck på en Love you avkomma, mmmmm) och Mr Chicago (preparé sist). Ingen av dom blir nog så hårt spelade.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Groknak (+5)
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 16:57   #38
 
Emeffeffs avatar
 
Reg.datum: okt 2014
Inlägg: 1 105
Sharp$: 2156

Emeffeff
Stats: 36 - 38 - 4
ROI: 107.76%
Vinstprocent: 48.65%

Standard

Dubbelt skoryck aviserat på Return To Sweden! Synd att det är kuskbyte bara, Uhrberg är vass på att "köra på klockan". Låser förmodligen detta loppet på 1 och 8 med förhoppningen att Håkan K Persson kör i spets som han brukar göra.
Emeffeff är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 17:00   #39
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 209
Sharp$: 2371
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Gooner00 Visa inlägg
Danmarks bästa kusk, Birger Jörgensen, åker till Gbg för att köra en häst. Klart som korvspa' att det handlar om en toppchans. Jag spikar utan å blinka
Jag instämmer det blir min spik i omgången, ser att jag får medhåll av spelvärde som har den som kompletterande spik (galactica mest spelvärd)
Spojs är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 17:25   #40
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 2 524
Sharp$: 1184
Standard

Elvira Diablo, 70%! Visst en riktigt bra häst, men den är ju inte överlägsen motståndet.

Tre Melanderhästar i loppet, kan det bli tempo? Jag hoppas på detta och garderar...

För övrigt en väldigt knepig omgång. Känns inte som att det finns så "säkra" spikar. Känns som hög utdelning ikväll, men man har ju haft fel förut.
Chiron är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 17:42   #41
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2226
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Chiron Visa inlägg
Elvira Diablo, 70%! Visst en riktigt bra häst, men den är ju inte överlägsen motståndet.

Tre Melanderhästar i loppet, kan det bli tempo? Jag hoppas på detta och garderar...

För övrigt en väldigt knepig omgång. Känns inte som att det finns så "säkra" spikar. Känns som hög utdelning ikväll, men man har ju haft fel förut.
Blir väl som vanligt, 5 favoriter, 1 andrahandare och 2 åsnor. Utdelning på ett par hundra lax...
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Chiron (+5), keewa124 (+5)
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 17:57   #42
 
Reg.datum: jul 2011
Inlägg: 2 549
Sharp$: 5341
Standard

Otroligt att se Conrads Elsa och Wingait Ida till en sådan låg procent den senare är ju grym barfota runt om några som inte har gjort sin läxa i det här loppet.
__________________
Som ofta bäst när det gäller.
Spiken64 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 18:00   #43
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2226
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Spiken64 Visa inlägg
Otroligt att se Conrads Elsa och Wingait Ida till en sådan låg procent den senare är ju grym barfota runt om några som inte har gjort sin läxa i det här loppet.
Stefan Persson från spår 11 på 1640m på Åby känns som allt över singelprocent är överspel.
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 18:03   #44
 
Klankes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 715
Sharp$: 698
Standard

Klanke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 18:14   #45
 
Reg.datum: jul 2011
Inlägg: 2 549
Sharp$: 5341
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Manprinsen Visa inlägg
Stefan Persson från spår 11 på 1640m på Åby känns som allt över singelprocent är överspel.
Är inte så säker på det tre ben i mål tack var den vassa speeden.
__________________
Som ofta bäst när det gäller.
Spiken64 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 18:21   #46
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2226
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Spiken64 Visa inlägg
Är inte så säker på det tre ben i mål tack var den vassa speeden.
Sant, helt okej kuse det där annars. Dock bara 1 seger bakifrån och det var för snart 3 år sen, men det beror nog till största del på att Stefan valt att kajka på själv i spåren...
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 19:02   #47
 
Reg.datum: sep 2013
Inlägg: 9 089
Sharp$: 21445
Standard

V86-6

Jag kommer inte att spika jättefavoriten 1 Zahara Goj till 60 %. Ett sto, som varit enormt duktig som tvååring skall nu årsdebutera mot hingstar och valacker. Jag streckar 1,2,3,4 och 9.
mackpeter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 19:07   #48
 
Reg.datum: feb 2012
Inlägg: 4 326
Sharp$: 17990
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mackpeter Visa inlägg
V86-6

Jag kommer inte att spika jättefavoriten 1 Zahara Goj till 60 %. Ett sto, som varit enormt duktig som tvååring skall nu årsdebutera mot hingstar och valacker. Jag streckar 1,2,3,4 och 9.
Gjort två starter i år.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
mackpeter (+7)
NicklasJ är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 19:08   #49
 
Grants avatar
 
Reg.datum: okt 2012
Ort: Slättelynga
Inlägg: 2 442
Sharp$: 6099
Smile

Nja...


Citat:
Ursprungligen postat av Emeffeff Visa inlägg
Känns som en shortcut till limitering att spela på såna utstick som korrigeras på några sekunder.
Du blir bara limiterad om du "vinner".

Mvh Uffe
Grant är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 19:22   #50
 
Reg.datum: sep 2013
Inlägg: 9 089
Sharp$: 21445
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av NicklasJ Visa inlägg
Gjort två starter i år.
Magplask!

Hur gör vi i V75-7?
10 Michelangelo Ås kan man bara bli imponerad av. Är man vrång - vilket jag är - blir det streck för 7,8,10,11 och 12.
mackpeter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 19:24   #51
 
Klankes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 715
Sharp$: 698
Standard

Alla spikar Lars Åke, själv är jag inne på att 2an tar spets och leder loppet länge..

2 Facile Boko (Erik Adielsson) hade ett strålande fjolår och var ofta med och stångades i den absoluta kulltoppen. Nu har hon fått rejält med träning i vinter och jag är fullt nöjd med henne för dagen. Hon behöver loppet men jag har ändå förhoppningar om att hon ska vara bland de tre första här, säger Svante Båth


1-2-4 kan öppna rappt.

Jag sätter en krona att 2an sitter i spets i ett litet fält kan jag aldrig tänka mig att EA släpper... 17-19 tempo första 1000? blir 2a handare. - jag spikar!
Klanke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 19:24   #52
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 907
Sharp$: 38044
Standard

Knepigt med spikarna, men jag går ut hårt i de tre första loppen. Sitter de så blir det klart intressant ikväll. Digital Control brukar inte greja att prestera fler lopp i rad, men jag hoppas att Robban kommit tillrätta med balansen och hästen och då kan distansen vara till fördel. Galactica vore kul att ha ett par hästar emot. Förhoppningsvis så laddar inte Pekka och då blir det nog att de rätar upp sig på pärlband. Stickittothem gillar jag inte värmningen på, men jag vet inte hur hästen ska se ut. Krävs rejäl gardering om man inte singlar här.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 19:26   #53
 
putte64s avatar
 
Reg.datum: sep 2012
Inlägg: 7 558
Sharp$: 8286

Fotboll, testet slutfört
Stats: 57 - 143 - 0
ROI: 95.31%
Vinstprocent: 28.50%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mackpeter Visa inlägg
V86-6

Jag kommer inte att spika jättefavoriten 1 Zahara Goj till 60 %. Ett sto, som varit enormt duktig som tvååring skall nu årsdebutera mot hingstar och valacker. Jag streckar 1,2,3,4 och 9.
Självklart inte.
flera har varit i princip lika bra och är lite spelade.
__________________
Om man gör som man alltid har gjort, då får man samma resultat som man alltid har fått!
putte64 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 19:35   #54
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 907
Sharp$: 38044
Standard

Digital gjorde ett bra lopp, men det var ju jäkligt svårt att räkna ut det här scenariot. Synd att han fick lägga en sån speed i början av loppet.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 19:36   #55
 
Reg.datum: sep 2013
Inlägg: 9 089
Sharp$: 21445
Standard

Har jagat Qualis Talis länge. Nu var det på tiden att den vann.
mackpeter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 19:44   #56
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 907
Sharp$: 38044
Standard

Sanslöst! Galactica knäpper ledaren från dödens men tappar travet! I första vann min andra reserv och här min första reserv. Det blir tydligen "en sådan dag" idag.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 19:44   #57
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2226
Standard

Fan vad leds jag blir...
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 19:45   #58
 
Reg.datum: apr 2011
Inlägg: 3 324
Sharp$: 6253
Standard

Spikade Galactica...såklart. 7an hade inte ens varit nära...åååh
shjuve9le är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 19:46   #59
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 907
Sharp$: 38044
Standard

Jag tror att ATG torskar rätt rejält på de här mixade omgångarna. Annars hade man kunnat gå in på V5 eller V4 nu.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 19:46   #60
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2226
Standard

Det är det där med körhänder osv... Hjälpa hästen när det behövs och så.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
alle (+5)
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 19:47   #61
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: Stockholm
Inlägg: 1 884
Sharp$: 6562

2018
Stats: 30 - 35 - 0
ROI: 110.85%
Vinstprocent: 46.15%

Standard

32% och sist i mål efter att ha fått överta ledningen smärtfritt och ett förstavarv på över 16. Pinsamt.
oggeb är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 19:48   #62
 
Reg.datum: apr 2011
Inlägg: 3 324
Sharp$: 6253
Standard

Erik skulle ha släppt till Galactica , den var ju värdelös kanske inte ens borde ha startat kör provlopp tills dom är redo för fullgas
shjuve9le är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 19:49   #63
 
Reg.datum: sep 2013
Inlägg: 9 089
Sharp$: 21445
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Sanslöst! Galactica knäpper ledaren från dödens men tappar travet! I första vann min andra reserv och här min första reserv. Det blir tydligen "en sådan dag" idag.
Galactica kommer att gå långt. Tyvärr är det nog så, att hon behöver käöras av någon av elitkuskarna - Erik eller Örjan.
mackpeter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 19:49   #64
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2226
Standard

Svante Båth är totalt formlös annars.
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 19:50   #65
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 907
Sharp$: 38044
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mackpeter Visa inlägg
Galactica kommer att gå långt. Tyvärr är det nog så, att hon behöver käöras av någon av elitkuskarna - Erik eller Örjan.
Absolut! Han körde ju bra från början, la sig lugnt i dödens och litade på att hästen skulle plocka ner Eriks. Men när hästen börjar tappa aktionen så hjälpte det inte.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 19:51   #66
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2226
Standard

Sen förstår jag inte varför Erik ska köra i ledningen med en sådär formlös häst.
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 19:52   #67
 
Reg.datum: aug 2012
Inlägg: 264
Sharp$: 3119
Standard

Flyt för favoritenn
luggen77 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 19:55   #68
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 907
Sharp$: 38044
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Manprinsen Visa inlägg
Sen förstår jag inte varför Erik ska köra i ledningen med en sådär formlös häst.
Inte jag heller. Båth ville ju att den skulle få ett lugnt lopp.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 19:56   #69
 
Reg.datum: sep 2013
Inlägg: 9 089
Sharp$: 21445
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Absolut! Han körde ju bra från början, la sig lugnt i dödens och litade på att hästen skulle plocka ner Eriks. Men när hästen börjar tappa aktionen så hjälpte det inte.
Det är då den skicklige kusken hjälper (bär) hästen.
mackpeter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 19:56   #70
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2226
Standard

Amen för helvete!!!! AMATÖRER
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 19:56   #71
 
Reg.datum: aug 2012
Inlägg: 264
Sharp$: 3119
Standard

Vad fan händer?? Ska vi fråga doob vad han tycker? Pinsamt det här
luggen77 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 19:57   #72
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 907
Sharp$: 38044
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mackpeter Visa inlägg
Det är då den skicklige kusken hjälper (bär) hästen.
Jag vet. Det är det jag menar.

Vilken vansinnig omstart!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
mackpeter (+2)
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 19:57   #73
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2226
Standard

Känns inte som 8 hästar räcker nu, borde ha helgarderat för nu kan vilken lus som helst vinna...
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 19:57   #74
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: Stockholm
Inlägg: 1 884
Sharp$: 6562

2018
Stats: 30 - 35 - 0
ROI: 110.85%
Vinstprocent: 46.15%

Standard

PINSAMT ÅBY!!!!!!
oggeb är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 19:59   #75
 
Reg.datum: jul 2013
Inlägg: 104
Sharp$: 852

Bäst på häst!
Stats: 1 - 1 - 0
ROI: 85.71%
Vinstprocent: 50.00%

Standard

Fy f*n vilket jävla skämt! Sånt här får ju bara inte hända och någon måste hängas ut för det här superfiaskot...!!!
paulorozzi är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 19:59   #76
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Det här har hänt oss på Umåker också, ruggigt irriterande då vi påtalat detta i minst 10 år... är rent katastrofalt hur dålig tekniska utrustningen är på många banor...
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 20:04   #77
 
Reg.datum: sep 2013
Inlägg: 9 089
Sharp$: 21445
Standard

Danskjävlarna dominerar.
mackpeter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 20:04   #78
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 907
Sharp$: 38044
Standard

Härligt! Lite plåster på såret i alla fall, men bara en av tre spikar vann och marginalerna emot i de två första loppen.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 20:04   #79
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2226
Standard

Kuk också, Flemming hann nog inte förbi...
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 20:11   #80
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2226
Standard

HÄRLIGT CHRISTEL!!!!!
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 20:13   #81
 
hammmmmars avatar
 
Reg.datum: apr 2012
Inlägg: 373
Sharp$: 1670
Standard

Fick 7ggr plats på Hamras förut på Betsson, trodde inte på vinst dock
hammmmmar är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 20:13   #82
 
TOBYTYKEs avatar
 
Reg.datum: apr 2011
Ort: Göteborg
Inlägg: 1 850
Sharp$: 8072
Standard

Sjödén var rätt inne här..
TOBYTYKE är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 20:15   #83
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2226
Standard

Trust Launcher är lika tråkig som en pingstvän. Den vill aldrig bakifrån...
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 20:17   #84
 
TOBYTYKEs avatar
 
Reg.datum: apr 2011
Ort: Göteborg
Inlägg: 1 850
Sharp$: 8072
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Manprinsen Visa inlägg
Trust Launcher är lika tråkig som en pingstvän. Den vill aldrig bakifrån...
Fick ju ett stentufft lopp och höll heroiskt på bra tid?
TOBYTYKE är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 20:19   #85
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2226
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av TOBYTYKE Visa inlägg
Fick ju ett stentufft lopp och höll heroiskt på bra tid?
Jo, blev viss Erik effekt på den. Men den där ska man spela från främre träffen. Trodde dock aldrig att Erik skulle torska ett upplopp mot Christel. Hoppas hon får bragdguldet eller nått.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
TOBYTYKE (+1)
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 20:19   #86
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 907
Sharp$: 38044
Standard

Vinnare på Conrads Elsa.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 20:22   #87
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 907
Sharp$: 38044
Standard

Wingait tog det. Trodde Conrads Elsa skulle få loppet, men det gick inte.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 20:22   #88
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2226
Standard

Helvetes pissfitta. Classe var ju stenklar här?
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 20:24   #89
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 907
Sharp$: 38044
Standard

I studion tycks de tycka att den var svår att hitta. Person varnade ju rejält för den. Hittills inga svåra pållar, men knepigt att komma rätt på spikarna.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 20:25   #90
 
Emeffeffs avatar
 
Reg.datum: okt 2014
Inlägg: 1 105
Sharp$: 2156

Emeffeff
Stats: 36 - 38 - 4
ROI: 107.76%
Vinstprocent: 48.65%

Standard

Lämna taktiken till kusken, Marcus Jönsson!
Emeffeff är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 20:25   #91
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 907
Sharp$: 38044
Standard

Lämnar in en rak DD: 12-3 och slänger mig i soffan istället.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 20:28   #92
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2226
Standard

Känns som det är större chans att få 7 rätt på lotto nuförtiden än att sätta en v7 eller v8. Inte roligt alls längre med trav.
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 20:28   #93
 
Reg.datum: sep 2013
Inlägg: 9 089
Sharp$: 21445
Standard

DD 8-3 till 15 ggr.
mackpeter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 20:31   #94
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2226
Standard

Snyggt Jansson! Men vad fan hjälper det nu...
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 20:47   #95
 
Reg.datum: sep 2013
Inlägg: 9 089
Sharp$: 21445
Standard

Bara att bocka för Michelangelo Ås. Har gjort enorma lopp på slutet.
mackpeter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 20:52   #96
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2226
Standard

Erik har en riktig skitdag idag...
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 20:54   #97
 
Reg.datum: sep 2013
Inlägg: 9 089
Sharp$: 21445
Standard

I stolopp kan man inte spika.
mackpeter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 22:07   #98
 
Reg.datum: jul 2011
Inlägg: 2 549
Sharp$: 5341
Standard

Jadu Olle bättre odds barfota hos atg än bet-bolagen på Wingate Ida.Totalt bortglömd av spelarna ofatbart för mig.

VINNARE
Inlämnat: 2016-03-09, 21:15
Åby Lopp 8
Onsdag 2016-03-09
Start: 21:14
Kostnad: 300,00 kr
Vadet gäller startnummer

11 Wingait Ida

1 x 300,00 kr = 300,00 kr.
Totalt: 300,00 kr.
__________________
Som ofta bäst när det gäller.
Spiken64 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 22:28   #99
 
Reg.datum: dec 2012
Inlägg: 2 104
Sharp$: 6263
Standard

Hopplöst det här, så nära men ändå så otroligt långt borta. Glömde lämna in och panikade in ett matematiskt. Mest för att slippa den jobbiga känslan om jag skulle prickat på oinlämnat.
Spikar på Galactica, Trust Launcher och Countrygirl, är ju liksom rätt nära. Sedan kändes det ju som draget Vicky Corner skulle ta det Hels vägen till galoppen kom. Sjukt spel det här.
Sen hade det förstås inte gett ngt vidare om spikarna suttit.

I övrigt får konstateras att Michalangelo Ås är en ruggig häst.
tvablaa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-09, 22:43   #100
 
linfres avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: Uppsala
Inlägg: 3 075
Sharp$: 5283
Standard

Lade ett vinnasrpel tidigare idag på Wingait Ida och Ninepoints Ariel efter att ha jagat dom länge. Tänkte samtidigt lägga en dubbel för 200kr med båda men valde att avbryta av någon dum anledning för att jag tänkte att två sådana högoddsare sätter man aldrig i en dubbel. Så sparar jag 200kr istället.

Så glömde jag travet och kollade mästerkocken med tjejen :P Och vad ser man nu när man rättar? Jo att båda vann

Visserligen glad för vinnarspelen men varför lade jag inte bara den dubbeln?? Hade ju fingret på "genomför bet" men avbröt
__________________
Citat:
"Before I do anything I ask myself: Can an idiot do that? And if the answer is yes, I do not do that thing." -Dwight Schrüte

Senast redigerad av linfre den 2016-03-09 klockan 22:45.
linfre är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-10, 00:30   #101
 
Reg.datum: jul 2011
Inlägg: 2 549
Sharp$: 5341
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Manprinsen Visa inlägg
Stefan Persson från spår 11 på 1640m på Åby känns som allt över singelprocent är överspel.

Vi får hoppas att du ryggade Wingate Ida den här gången.
__________________
Som ofta bäst när det gäller.
Spiken64 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-10, 02:37   #102
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av linfre Visa inlägg
Lade ett vinnasrpel tidigare idag på Wingait Ida och Ninepoints Ariel efter att ha jagat dom länge. Tänkte samtidigt lägga en dubbel för 200kr med båda men valde att avbryta av någon dum anledning för att jag tänkte att två sådana högoddsare sätter man aldrig i en dubbel. Så sparar jag 200kr istället.

Så glömde jag travet och kollade mästerkocken med tjejen :P Och vad ser man nu när man rättar? Jo att båda vann

Visserligen glad för vinnarspelen men varför lade jag inte bara den dubbeln?? Hade ju fingret på "genomför bet" men avbröt

Så du menar att du missade ca. 85 000 på detta?
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-10, 09:06   #103
 
linfres avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: Uppsala
Inlägg: 3 075
Sharp$: 5283
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Fulsprit Visa inlägg
Så du menar att du missade ca. 85 000 på detta?
Ja Men runt 78 000 då oddsen inte var lika höga som ATGs slutodds. Hade en magkänsla men valde att tänka logiskt istället och tyckte 200 var lite mycket och tog bort musen från avtryckaren i sista sekund. Varför jag inte slängde in en 10 eller något iaf kan jag inte förklara dum som man är

Men men, inget att gräma sig över. Det är så det är med trav. Bara att glömma och gå vidare
__________________
Citat:
"Before I do anything I ask myself: Can an idiot do that? And if the answer is yes, I do not do that thing." -Dwight Schrüte

Senast redigerad av linfre den 2016-03-10 klockan 09:07.
linfre är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-10, 09:39   #104
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av linfre Visa inlägg
Ja Men runt 78 000 då oddsen inte var lika höga som ATGs slutodds. Hade en magkänsla men valde att tänka logiskt istället och tyckte 200 var lite mycket och tog bort musen från avtryckaren i sista sekund. Varför jag inte slängde in en 10 eller något iaf kan jag inte förklara dum som man är

Men men, inget att gräma sig över. Det är så det är med trav. Bara att glömma och gå vidare
Du kan trösta dig med att du knappast hade fått igenom spelet!
Högst troligt hade dom bara godkänt lägre insats dom fega kräken....
__________________
Twitter: @sharpsdoob
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-03-10, 11:04   #105
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 229
Sharp$: 57478
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av doob Visa inlägg
Du kan trösta dig med att du knappast hade fått igenom spelet!
Högst troligt hade dom bara godkänt lägre insats dom fega kräken....
Inte många dd kombinationer jag kan spela hos Bet365 då allt som ger en ev nettovinst på över 30 kr är över min tillåtna limitering och då minsta insats dom tillåter är 5 kr. Man får trösta sig med att det i alla fall är svårt att spela bort pengar hos dom.

Spelar jag 3 kr på en komb så får jag felmeddelande att det är för liten insats.

Spelar jag 5 kr på en dd komb som ger 7,10 i odds får jag felmeddelande att insaten är för hög.

Spelar jag 5 kr på en dd komb som ger 4 ggr i odds så går det och kan då "råna" dom på 15 kr netto om den sitter.
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td