Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2016-04-12, 16:31   #1
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 224
Sharp$: 57348
Standard

V86 Solvalla/Bergsåker 13 april


Återigen en megakrock med andra sporter denna onsdag.

- Växjö fick till en sjunde och avgörande match i hockeyn mot Skellefteå. Den spelas i morgon kväll och innebär ännu en onsdagskväll utan trav i tv12. V86 xpress flyttas till TV4 sport troligen.

- Avgörande kvartsfinaler i champions leauge fotbollen. Båda kamperna lever i högsta grad och matchen från Madrid direktsänds i tv3 samtidigt som V86 körs.

Svårt att värdera omgången. Det är sannerligen blandad kvalitet. En världsstjärna startar på Solvalla och en superintressant topptreåring i USA i fjor från Redénstallet gör årsdebut och Sverigedebut på Bergsåker. Gemensamt för båda att dom är groteskt överspelade men samtidigt svåra att fälla. Däremellan lopp av inte alls samma kvalitet. Båda banorna ha lagt in tilltänkta ramlopp på V86an. Också att tänka på när det gäller loppen framförallt på Bergsåker är att det verkar vara en och annan häst där som startar för att få ett lopp inför V75 start nästa lördag. Det är då V75 i Umeå.

Det finns ovanligt lite intressant utrustningsinfo i de tidiga intervjuerna. Men dom är inte lika många och omfattande som till lördagarna så det kommer säkert en hel del intressant sådant i morgon.

V86-1

78 procent av insatserna på Wild Honey. Det speglar naturligtvis inte vinstchansen. Struken inför tilltänkta debuten, osynad i Sverige, distansen ett frågetecken osv. Nu möter den ju inte mycket på papperet men spel på trav går ju ut på att vinna andra spelares pengar och det gör man definitivt inte på att spika den hästen.

Mest intressant låter det annars på Ninepoints Luzy. Fernlund som väl har koll på Westholmstallet twittrade idag om ett det kommer vara påställt på den i morgon. Har dessutom ett lopp i kroppen nu. 8 procent av insatserna mot 78 procent på megalampan.

Måste dock säga att det inte är helt säkert att megafavoriten är lika överspelad i morgon. De ständigt hyllade betaltjänsterna t ex väger ju in spelvärde på ett helt annat sätt än vanliga spelare i sin ranking. Och det kan ju bli så att samtliga dessa försöker fälla den på att den är så enormt mycket spelad och då kan tendensen bli sista timmarna att spelprocenten går ner en del. Man ska såklart lämna in så sent som möjligt och göra sin egen spelvärdesanalys då när merparten av spelen är lagda.

V86-2

De vanliga spelarna som lirar sitt system för någon eller några hundringar i morgon singelstreckad i avd 1 men många garderar detta lopp då det på papperet är mer öppet. Global Revolver knapp favorit dagen innan. Man ryckte bakskorna på den senast och det gav fin effekt. Låter som det blir samma i morgon. Den blir en av de hästar massorna tar med. En annan Furious F. Det är en väldigt fin Love Youare som gör årsdebut. Väldigt viktigt att hålla koll på skoinfon där. Blir det inte barfota känns det inte särskilt intressant att betala för den som mycket streckad.

Victor AU ska eventuellt tävla barfota (fram) för andra gången i karriären.

V86-3

Detta lopp ännu mer öppet så om de vanliga spelarna kanske tar 2-3 streck i avd 2 kan det bli flera här.
Random Shot klar favorit dagen innan. Solvallahäst som kommer upp och möter mestadels mycket sämre norrlandshästar innebär såklart normalt bra chans, men man måste återigen påtala att stallet har en usel segerprocent i år. Dock aviseras det skoryck nu kombinerat med norskt huvudlag och jänkarvagn så Örjan Kihlström borde inte resa upp för att ge den ett lopp till i kroppen kan man tycka.

Hövding Star ska troligen gå barfota fram i morgon. Det var ett tag sedan den tävlade barfota.

Den andra intressanta Solvallahästen i loppet är såklart Whitehouse Express. Skitläge och inga intressanta ändringar aviserade där dock.

Läste en intervju där det snackas om att rycka alla skorna på Ninepoints Ariel. Mycket intressant i så fall. Väldigt speedig med rätt lopp och väldigt spelvärd till 6 procent just nu.

V86-4

Här kommer den första intressanta infon från Peter Untersteiner denna omgång. Hästen som i alla starter hittills tävlat med skor ska i morgon för första gången tävla barfota runt om.

I övrigt inget att rapportera just nu.


V86-5

Kallblodslopp som håller god kvalitet men där de norska gästerna inte är så lätta att bedöma. Tekno Odin är dock stor favorit dagen innan och det känns kanske sådär. Den ska vara behandlad efter V75 starten sist då den väl var en besvikelse trots allt.

De tidiga experttipsen verkar tro mest på Fjord Jerven. Ingen koll på den.

Utrustningsmässigt mest intressant att Wik Stjernen ska testas med jänkarvagn för första gången. Den är snabb ut så med rätt effekt på första med biken kan det bli spets och slut kanske.

V86-6

Ännu större favorit än Redéns i första blir Nuncio. 88 procent av insatserna på tisdagskvällen vilket gör den till en av V86 historiens största favoriter. Skor och öppet huvudlag igen.

Jagar man stora pengar så är det intressant på Food Money. Den brukar gå bra efter vila, är startsnabb men framförallt aviseras första barfota bak på länge. Det är ett jätteplus. Den är andrahandare men har bara 4 procent av insatserna så snacka om spelvärde om Nuncio skulle ha en dålig dag eller om Tarzan inte kör från start och Food Money får köra första varvet i inte alltför högt tempo.

V86-7

Ingen högre klass på detta norrlandsrace för att vara V86.

Benji Dana är en av de hästar som ska ha lopp inför V75 starten i Umeå nästa lördag. Man ska rycka framskorna vilket är ett plus.

Intressant info från Per Linderoth på 2 procentaren Julio Gold. Det ska ryckas skor där och eventuellt på alla hovarna. Dessutom meddelar han att den är klart förbättrad i träningen.

Daddys First skulle dagen innan förra starten gå med skor men det blev barfota runt om. Nu säger Henrik Svensson återigen i den tidiga infon att det blir bakskor denna gång.

Favorit blir Stand Bayou och det är en häst som visat att den kan slå annat än Norrlandsmotstånd. Det känns som en berättigad favorit i ett sånt här lopp.

V86-8

Andra intressanta infon från Peter Untersteiner här. Barfota runt om nu ffg på länge på Alvena Take It vilket är ett stort plus. De vanliga spelarna kommer nog låsa loppet på Evelina Palema och ev den. Och det är ju på förhand troligt att antingen leder Evelinan runt om med ett lopp i kroppen eller så blir det körning och då kan Untersteiner med sin barfotadansande häst få loppet kört i halsen.


Lycka till nu med V86an........
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Manprinsen (+10), lokatten (+5), elwiz (+10), Ante30 (+5), asgaya3141 (+5)
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-12, 16:53   #2
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 875
Sharp$: 37883
Standard

Krocken för min del i morgon består inte av något annat sportevenemang, utan i att jag ska se A Place To Bury Stranger på Debaser. Så jag får lämna in i vettig tid.

Wild Honey kan naturligtvis vara överlägsen i sin Sverige-debut, men det är inte säkert att det är en ny Nuncio eller Uncle Lasse. Utöver att det är första i Sverige och första på medel så är det ett fyraårigt sto mot äldre. Jag tycker nog att inte bara Ninepoints Lucy räknas, utan även Bostonz Credit som kan få ett fint lopp.

Kallblodsloppet löses också med tre streck (4,5 och 8). Och Nuncio är såklart stenklar! Inte ens Jennifer svarar om Tarzan kör till.

Stand Bayou är Redéns bästa chans i morgondagens omgång, men niondespåret gör det lite mer spännande. Kanske ett singelstreck. Det finns gott om roliga skrällar. Frågan är bara i vilket/vilka lopp.
Shooter är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 06:13   #3
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 209
Sharp$: 2371
Standard

Kan möjligtvis GAIA SUND vara omgångens drag? Har inte haft öppet spår på väldigt länge nu, de två senaste gångerna med öppet spår har det slutat med seger. Stallet har meddelat toppform ett längre tag nu. Till 4% kan det vara värt ett streck.
Spojs är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 07:08   #4
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 301
Sharp$: 405
Standard

I avd 6 är det väl 7 Nuncio då som gäller. Solklar spik förstås. Men - även de största kan falla, behövs bara en liten galopp så... Jag har fastnat för nr 6 Smilin Eli, faktiskt mest pga namnet, vilken expert man är

Smilin Eli har ju en toppenkusk nu t ex, hur bra Daniel Redén än är som kusk så nog är Erik snäppet bättre

Eli har också tjänat många miljoner och har en bra tid över kort.

Nu läser jag i Guiden att Eli gick helt okej bakom Nuncio senast. Förargligt nog så säger man från stallets sida att det är förstås ingen segerchans mot Nuncio! Sånt där hatar jag! Varför ge upp på förhand med en bra häst med bra kusk och hyfsat spår. Man kan väl ge det ett try i alla fall!
lokatten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 07:44   #5
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 209
Sharp$: 2371
Standard

Pergenius tycker att Stand Bayou är stallets bästa chans!

Wild Honey 77%

Stand Bayou 34%

Vem är stallets bästa chans inom V86?

– Det tycker jag är Stand Bayou. Men jag blir inte förvånad om någon av de andra vinner heller.

Senast redigerad av Spojs den 2016-04-13 klockan 07:48.
Spojs är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 10:24   #6
 
Reg.datum: maj 2013
Inlägg: 1 492
Sharp$: 15643
Standard

Nu när 1 Evelina Palema är struken i avd-8 går jag rakt ut på 6 Jeepster som spik!

Känns som garantispets..... Hela vägen Kaj!
elwiz är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 10:31   #7
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 875
Sharp$: 37883
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av elwiz Visa inlägg
Nu när 1 Evelina Palema är struken i avd-8 går jag rakt ut på 6 Jeepster som spik!

Känns som garantispets..... Hela vägen Kaj!
Känslan är Untersteiner eller många. Utan skor ser det ut som bra chans.
Shooter är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 10:43   #8
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 2 898
Sharp$: 3842
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Känslan är Untersteiner eller många. Utan skor ser det ut som bra chans.
vilka spikas idag???
dado är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 10:45   #9
 
Reg.datum: maj 2013
Inlägg: 131
Sharp$: 4082
Standard

Spik på Mellby Diamant, SOS, eller vad tror vi?
Ryktas om skoryck på And here I am men från spår 10?
Pappa Untersteiner brukar ju ha sina hästar gott ställda när han tar resan från västkusten till Hufvudstaden.
PhilipBIF är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 10:51   #10
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 875
Sharp$: 37883
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av dado Visa inlägg
vilka spikas idag???
Nuncio! I övrigt är inget bestämt. Själv då?
Shooter är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 10:52   #11
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 2 898
Sharp$: 3842
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av PhilipBIF Visa inlägg
Spik på Mellby Diamant, SOS, eller vad tror vi?
Ryktas om skoryck på And here I am men från spår 10?
Pappa Untersteiner brukar ju ha sina hästar gott ställda när han tar resan från västkusten till Hufvudstaden.
brottas med samma tanke, vill spika Mellby men rädd för Unter...
dado är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 10:54   #12
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 2 898
Sharp$: 3842
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Nuncio! I övrigt är inget bestämt. Själv då?
Nuncio och Melby.. vad tror du om Mellby som spik?? eller kanske chansspika Tekno Odin i kallblodsloppet ...
dado är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 10:56   #13
 
Reg.datum: maj 2013
Inlägg: 131
Sharp$: 4082
Standard

Jag spekulerar i kallblodsloppet lite. Jag ser att Jan-Olov Persson och Tor Wallebeck i intervjuer för Kvällsblaskan säger att det tror på att Fjord Jerven vinner, är det en spelvärd spik eller är Tekno Odin för bra?
PhilipBIF är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 11:32   #14
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 875
Sharp$: 37883
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av dado Visa inlägg
Nuncio och Melby.. vad tror du om Mellby som spik?? eller kanske chansspika Tekno Odin i kallblodsloppet ...
Mellby är ett bud, men jag tror att jag kommer gadda den. I kallblodsloppet tror jag mest på Fjord Jerven. Jag var inne på att ha tre hästar där, men det kanske räcker med den och Tekno.
Shooter är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 11:59   #15
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 2 898
Sharp$: 3842
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Mellby är ett bud, men jag tror att jag kommer gadda den. I kallblodsloppet tror jag mest på Fjord Jerven. Jag var inne på att ha tre hästar där, men det kanske räcker med den och Tekno.
vad tror du om Redens häst i avd 7 ???
dado är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 12:05   #16
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 875
Sharp$: 37883
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av dado Visa inlägg
vad tror du om Redens häst i avd 7 ???
Jag tror som jag skrev tidigare i den här tråden. Tänkbar spik.
Shooter är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 12:15   #17
 
Reg.datum: jan 2013
Inlägg: 89
Sharp$: 1428
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Återigen en megakrock med andra sporter denna onsdag.



Svårt att värdera omgången. Det är sannerligen blandad kvalitet. En världsstjärna startar på Solvalla och en superintressant topptreåring i USA i fjor från Redénstallet gör årsdebut och Sverigedebut på Bergsåker. Gemensamt för båda att dom är groteskt överspelade men samtidigt svåra att fälla. Däremellan lopp av inte alls samma kvalitet. Båda banorna ha lagt in tilltänkta ramlopp på V86an. Också att tänka på när det gäller loppen framförallt på Bergsåker är att det verkar vara en och annan häst där som startar för att få ett lopp inför V75 start nästa lördag. Det är då V75 i Umeå.


Lycka till nu med V86an........

Håller väl inte med om gigantiskt överspel på Nuncio ! 66% segrar totalt vanligtvis i riktig hård konkurrens 79% sedan den kom till sverige 89 % om man räknar bort elitloppet som var lite tuffare än detta ! Det är väl en väldigt lite risk för galopp/inte frisk samt att man aldrig kan lite på Melander.
Om det är många som laddar kan han hamna långt bak och komma på att han ska köra till slut och då kanske han inte hinner fram ! Men sammantaget är nog vinstchansen över 80% men lägre än 90 % vilket är rätt nära de 87% den är spelad på nu !

När det gäller Wild Honey så är det ju omöjligt att säga om den är överspelad eller inte antagligen är den det ! Men Värdelöst med osynade hästar på riksspel har bara kollat sista loppet i USA tycker den såg lite trist ut då men meriterna säger ju annat !
Menvafan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 12:59   #18
 
Reg.datum: maj 2013
Inlägg: 1 492
Sharp$: 15643
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av elwiz Visa inlägg
Nu när 1 Evelina Palema är struken i avd-8 går jag rakt ut på 6 Jeepster som spik!

Känns som garantispets..... Hela vägen Kaj!
6 Jeepster (Kaj Widell) gick helt okej senast. För lös bana och det var en tuff öppning. Bör vara förbättrad med lopp i kroppen. Kan bli barfota runt om, säger Kaj.
elwiz är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 13:11   #19
DIF
 
Reg.datum: maj 2012
Ort: Mariehäll - gräddhyllan
Inlägg: 1 847
Sharp$: 1693
Standard

Testar med spik på Whitehouse Express, Nuncio idag.
Luring Tarragona Ås och Wik stjernen.
Hur ska nu Nuncio lyckas undvika att vinna?
Inte ens om Tarzan åker i en släde och bromsen i så bränner han.
Hejåhå

Försöker behålla lugnet den vidriga budgeten kommunisterna la ut idag��
Hand upp den som tror den håller!!!
Blir inte kul arr stå för notan som kommer kommande 2-10 år.
Gäller att lösa sin pension själv. Med början idag!
Herregud vilken regering, vilket folk som tror på dom!
DIF är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 13:29   #20
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 875
Sharp$: 37883
Standard

Jag tycker inte att politik hör hemma i en tråd om V86, så därför går jag inte in i några diskussioner.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Moonfala (+1), X0 (+2), Spojs (+1)
Shooter är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 13:57   #21
DIF
 
Reg.datum: maj 2012
Ort: Mariehäll - gräddhyllan
Inlägg: 1 847
Sharp$: 1693
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Jag tycker inte att politik hör hemma i en tråd om V86, så därför går jag inte in i några diskussioner.
Ok för min del, mycket som inte hör hemma i trådarna här. Ber om ursäkt ifall någon tog illa vid sig.
Nu vinner vi stålar istället!
DIF är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 14:05   #22
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 875
Sharp$: 37883
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av DIF Visa inlägg
Ok för min del, mycket som inte hör hemma i trådarna här. Ber om ursäkt ifall någon tog illa vid sig.
Nu vinner vi stålar istället!
Japp! Jag ska lämna in om ett par timmar och jag står fast vid spikarna: Nuncio och Stand Bayou. Det finns risk för fler favoriter, men man får pröva att fälla ett par av dem. Vinner Wild Honey och Mellby Diamant så lär det bli låg utdelning.
Shooter är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 14:51   #23
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 875
Sharp$: 37883
Standard

Jag får nog lägga tillbaka Wik Stjernen i kallisloppet, även om Fjord Jerven brukar vinna över den.
Shooter är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 15:21   #24
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 875
Sharp$: 37883
Standard

Tredje spik blir Furious Francis.
Shooter är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 15:30   #25
 
Grants avatar
 
Reg.datum: okt 2012
Ort: Slättelynga
Inlägg: 2 442
Sharp$: 6099
Smile

Citat:
Ursprungligen postat av DIF Visa inlägg
Testar med spik på Whitehouse Express, Nuncio idag.
Luring Tarragona Ås och Wik stjernen.
Hur ska nu Nuncio lyckas undvika att vinna?
Inte ens om Tarzan åker i en släde och bromsen i så bränner han.
Det går inte att lämna in på detta sätt å ATG.
Du måste sätta streck i samtliga avdelningar, innan start.
Sharpotyg detta med förhandade efterhandare.

Mvh Uffe
Grant är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 16:26   #26
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

74% för Wild Honey är det mest obegripliga på länge, inte ens tränaren verkar säker på hur den kommer prestera för dagen.

Obegripligt nr 2 är att Random Shot är väldigt klar favoit, om än inte speciellt stor. Stallformen är ju högst tveksam och kusen är ju inte ens speciellt snabb ut. Det där tar väl Dunder hem med toppspår och barfota!? Finns några till som kan vinna men inte många.

Har studerat baggarna i kallblodsloppet lite. Bjerkeloppet var något svåranalyserat men man kan konstatera att det blev knappt seger för Fjord Järven som satt andra ytter och segade sig förbi Wik Stjernen som fått gå i dödens loppet igenom. Wik Stjernen är snabb från start och är först till spets i det här loppet 90 gånger av 100. Fjord Järven däremot är relativt seg iväg och jag kan inte begripa varför den är spelad överhuvudtaget. 10% vinstchans riktigt högt räknat. Det här står mellan 5 och 8! Med liten fördel 5 skulle jag vilja påstå.

Nuncio är väl spelad runt sin chans på 87% ungefär som någon redan räknat fram här såg jag. 10% av övrigt skulle jag lägga på Food Money på spets och slut så får övriga dela på 3%.

Stand Bayou är också en ganska omotiverat stor Favorit i mina ögon på över 40%. Hästen har ju en av världens bästa kuskar nu visserligen, men har bara vunnit 6/18 lopp i ganska klen konkurrens i sin karriär (max 40 loppor i förstapris när han vunnit) och brottas med ett bakspår.

Sista ser mycket öppet ut. Toppspåren 5,6 med fin form till låg procent ser mycket lockande ut!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 16:29   #27
 
Klankes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 715
Sharp$: 698
Standard

https://pinracer.se/systems/jg-xdko6...5w-2y89/shared
Klanke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 16:45   #28
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av PhilipBIF Visa inlägg
Jag spekulerar i kallblodsloppet lite. Jag ser att Jan-Olov Persson och Tor Wallebeck i intervjuer för Kvällsblaskan säger att det tror på att Fjord Jerven vinner, är det en spelvärd spik eller är Tekno Odin för bra?
Låser på 4 och 5 som från givna lägen har bättre chans än Tekno Odin....
Dom är bra båda två!

Norska kuskar är svagbegåvade i sulkyn! Öystein lär ligga i tredje spår allt för länge och det skulle inte förvåna om han backar efter velande i tredje spår. Då vinner han INTE! 4 och 5 startsnabba och får bäst löp!
__________________
Twitter: @sharpsdoob
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 16:48   #29
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
74% för Wild Honey är det mest obegripliga på länge, inte ens tränaren verkar säker på hur den kommer prestera för dagen.

Obegripligt nr 2 är att Random Shot är väldigt klar favoit, om än inte speciellt stor. Stallformen är ju högst tveksam och kusen är ju inte ens speciellt snabb ut. Det där tar väl Dunder hem med toppspår och barfota!? Finns några till som kan vinna men inte många.

Har studerat baggarna i kallblodsloppet lite. Bjerkeloppet var något svåranalyserat men man kan konstatera att det blev knappt seger för Fjord Järven som satt andra ytter och segade sig förbi Wik Stjernen som fått gå i dödens loppet igenom. Wik Stjernen är snabb från start och är först till spets i det här loppet 90 gånger av 100. Fjord Järven däremot är relativt seg iväg och jag kan inte begripa varför den är spelad överhuvudtaget. 10% vinstchans riktigt högt räknat. Det här står mellan 5 och 8! Med liten fördel 5 skulle jag vilja påstå.

Nuncio är väl spelad runt sin chans på 87% ungefär som någon redan räknat fram här såg jag. 10% av övrigt skulle jag lägga på Food Money på spets och slut så får övriga dela på 3%.

Stand Bayou är också en ganska omotiverat stor Favorit i mina ögon på över 40%. Hästen har ju en av världens bästa kuskar nu visserligen, men har bara vunnit 6/18 lopp i ganska klen konkurrens i sin karriär (max 40 loppor i förstapris när han vunnit) och brottas med ett bakspår.

Sista ser mycket öppet ut. Toppspåren 5,6 med fin form till låg procent ser mycket lockande ut!
Fjord Jerven är snabb från spår lite längre ut, särskilt efter några steg då den börjar accelerera!
__________________
Twitter: @sharpsdoob
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 16:59   #30
 
KalleKluts avatar
 
Reg.datum: feb 2012
Inlägg: 4 207
Sharp$: 9481
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av elwiz Visa inlägg
6 Jeepster (Kaj Widell) gick helt okej senast. För lös bana och det var en tuff öppning. Bör vara förbättrad med lopp i kroppen. Kan bli barfota runt om, säger Kaj.
Själv går jag all in på 2 Britt Palema både på V86 och DD.
Tror vi har en 5 procentare som leder runt om här!
KalleKlut är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 17:21   #31
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 301
Sharp$: 405
Standard

4 Wild Honey i avd 1 sätter myror i huvudet på mig. Hur är det möjligt? 8 lopp som 2-åring och tjänade cirka 3,3 miljoner. Ta en titt på svenska hästar som tjänat mkt pengar som 2-åringar. Nästan undantagslöst går det sämre för dem i följande starter. Men icke så Wild Honey. Tvärtom.

Som 3-åring gjorde hon 16 lopp! och sprang in 8,7 miljoner!

Ja, så kom hon då till Sverige och nu är det upp till bevis. Redén är mycket skicklig tränare (kan det bero på att han tycker om sina hästar och "känner" intuitivt vad som fattas dem eller vad som har fört dem framåt?)

Kan inte kolla upp om hon någonsin startat över medel. Kunde ju vara bra att veta. Men hon måste med (Örjan, finfint spår) men vill gardera här. Fast vet inte med vad.
lokatten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 17:26   #32
 
Reg.datum: okt 2012
Inlägg: 506
Sharp$: 3530
Standard

doob tja vad har du för system förslag till ikväll
jeanpier007 är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 17:27   #33
 
putte64s avatar
 
Reg.datum: sep 2012
Inlägg: 7 558
Sharp$: 8281

Fotboll, testet slutfört
Stats: 57 - 143 - 0
ROI: 95.31%
Vinstprocent: 28.50%

Standard

http://www.worldclasstrotting.com/TR.../WildHoney.htm
Citat:
Ursprungligen postat av lokatten Visa inlägg
4 Wild Honey i avd 1 sätter myror i huvudet på mig. Hur är det möjligt? 8 lopp som 2-åring och tjänade cirka 3,3 miljoner. Ta en titt på svenska hästar som tjänat mkt pengar som 2-åringar. Nästan undantagslöst går det sämre för dem i följande starter. Men icke så Wild Honey. Tvärtom.

Som 3-åring gjorde hon 16 lopp! och sprang in 8,7 miljoner!

Ja, så kom hon då till Sverige och nu är det upp till bevis. Redén är mycket skicklig tränare (kan det bero på att han tycker om sina hästar och "känner" intuitivt vad som fattas dem eller vad som har fört dem framåt?)

Kan inte kolla upp om hon någonsin startat över medel. Kunde ju vara bra att veta. Men hon måste med (Örjan, finfint spår) men vill gardera här. Fast vet inte med vad.
__________________
Om man gör som man alltid har gjort, då får man samma resultat som man alltid har fått!
putte64 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 17:33   #34
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Lopp 1 Bergsåker!

Har 2 och 3 rak tvilling samt etta och tvåa på trio med alla bakom....
Torskar jag nu får jag SPEL!!
__________________
Twitter: @sharpsdoob
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 17:34   #35
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av doob Visa inlägg
Lopp 1 Bergsåker!

Har 2 och 3 rak tvilling samt etta och tvåa på trio med alla bakom....
Torskar jag nu får jag SPEL!!
Puhhhhhh
__________________
Twitter: @sharpsdoob
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 17:38   #36
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 301
Sharp$: 405
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av doob Visa inlägg
Lopp 1 Bergsåker!

Har 2 och 3 rak tvilling samt etta och tvåa på trio med alla bakom....
Torskar jag nu får jag SPEL!!
Nu undrar jag: lopp 1, är det detsamma som avd 1, lopp 6 Bergsåker??? Eller är det verkligen lopp 1 Bergsåker?

Jagärdum
lokatten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 17:49   #37
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5209
Standard

Jag tror att 8 Tekno Odin är fullständigt överlägsen här. Nu kör pappa Öystein igen och kan visa Ulf Ohlsson hur man egentligen ska köra kallblod. Det är bara att gå till näst senaste starten där han hade ungefär motsvarande förutsättningar - bara att köra rakt fram och hålla i sig, är hyfsad från start och vinner det här från spets (efter att ha fått överta gratis) eller dödens (mosar ledaren).

Värt att notera är att Ulf O gjorde en av sina sämre insatser senast som kallblodskusk (är förmodligen därför som han får sitta på läktaren ikväll och titta på) när han lät Örjan Kihlström köra 1.48 i täten första 1000. Klart som f-n att det inte går att vinna då. Jag har 1.22 sista varvet där det går nedåt 1.21 sista 500-600 - i fjärdespår! - det är klart att det inte går att plocka in ljusår till en ledare som har allt spurtkrut kvar.

Om jag ska spela tvilling eller spela på en riktig stänkare så får det bli 4%-aren 4 Kringelandtellus. Vad många inte noterat är att den gick bra förra loppet, till 66 ggr pengarna och ryckta dojor runt om. Om Tjomsland hade varit säker på vad han hade att köra med så hade han aldrig i h-ete fastnat bakom klOAparen utan varit minst tvåa (han följer ju Tekno Odin i rygg utan problem sista 50 in mot mål). Detta tog Tjomsland fasta på i senaste starten där han körde offensivt och var helt överlägsen efter en avslutande 23-runda Den här har vi nog inte sett botten i och det är nog inte många som uppmärksammat vilken effekt barfotarycket ger på just den här kusen. Började starta sent, som 11-åring, men gick en 23-tid i sin nionde start - också barfota runt om.
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 17:57   #38
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Oskar Kylin-Blom.... Som en stenstod i sulkyn.... DRIV DÅ FÖR I HELVETE!!!
__________________
Twitter: @sharpsdoob
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 17:59   #39
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av jeanpier007 Visa inlägg
doob tja vad har du för system förslag till ikväll
V86
Inlämnat: 2016-04-13, 15:25

Avd
1: 1, 2, 3, 4 (7)
2: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11 (12)
3: 1, 2, 3, 4, 7, 8, 9, 12 (11)
4: 4 Mellby Diamant (10)
5: 4, 5 (8)
6: 7 Nuncio (2)
7: 9 Stand Bayou (2)
8: 1, 3, 4, 8, 9, 12 (10)

4x10x8x1x2x1x1x6 = 3840 rader.


Bolag!
__________________
Twitter: @sharpsdoob
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 18:18   #40
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av doob Visa inlägg
Fjord Jerven är snabb från spår lite längre ut, särskilt efter några steg då den börjar accelerera!
Vilket lopp har du sett det i??
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 18:21   #41
 
Grants avatar
 
Reg.datum: okt 2012
Ort: Slättelynga
Inlägg: 2 442
Sharp$: 6099
Smile

Citat:
Ursprungligen postat av lokatten Visa inlägg
Nu undrar jag: lopp 1, är det detsamma som avd 1, lopp 6 Bergsåker??? Eller är det verkligen lopp 1 Bergsåker?
Nybörjare blandar ofta ihop lopp och avdelning.
Ikväll är tex V86 - Avd 1 = Bergsåker Lopp 6.
V86 - Avd 2 = Solvalla Lopp 7. Osv

Mvh Uffe
Grant är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 18:22   #42
 
Klankes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 715
Sharp$: 698
Standard

Wild Honey Vann Hambletonian Oaks förra året och det är suveränt att vi nu får ta del av henne i Sverige. Skall normalt tävla i egen division

1.17/1.18 första 1000? Örjan fintar bort dem likt en 1000 meters bana..
Klanke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 18:22   #43
 
Reg.datum: apr 2010
Inlägg: 670
Sharp$: 4280
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
Vilket lopp har du sett det i??
Hehe undrar jag också!!
bergomiotmail är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 18:31   #44
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Jävlar vad alla inklusive mig missade Walmannhästen nu!

"Har inte riktigt gjort vad vi hoppats på . Är dock en fin travare och vi gör en del utrustningsändringar och slår det väl ut kan det bli en bra prischeck."
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 18:34   #45
 
AndyMarts avatar
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 3 484
Sharp$: 7099


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
Jävlar vad alla inklusive mig missade Walmannhästen nu!

"Har inte riktigt gjort vad vi hoppats på . Är dock en fin travare och vi gör en del utrustningsändringar och slår det väl ut kan det bli en bra prischeck."
Själv spelade man Urchin, men fyfan vad jag retar mig på Båth och Eriks äckliga jävla preparéupplägg med unghästarna. Varför starta i lopp överhuvudtaget om man ändå inte vill vinna?
AndyMart är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 18:39   #46
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
Vilket lopp har du sett det i??
Inte sett.... Fått det berättat för mig! Sällan fått visa det.
Sanningshalt? Vill se det själv men litar på uppgiften!
__________________
Twitter: @sharpsdoob
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 18:41   #47
 
putte64s avatar
 
Reg.datum: sep 2012
Inlägg: 7 558
Sharp$: 8281

Fotboll, testet slutfört
Stats: 57 - 143 - 0
ROI: 95.31%
Vinstprocent: 28.50%

Standard

Kanske blåser han till spets.
Hon är ohyggligt startsnabb om man laddar.

Citat:
Ursprungligen postat av Klanke Visa inlägg
Wild Honey Vann Hambletonian Oaks förra året och det är suveränt att vi nu får ta del av henne i Sverige. Skall normalt tävla i egen division

1.17/1.18 första 1000? Örjan fintar bort dem likt en 1000 meters bana..
__________________
Om man gör som man alltid har gjort, då får man samma resultat som man alltid har fått!
putte64 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 18:47   #48
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av AndyMart Visa inlägg
Själv spelade man Urchin, men fyfan vad jag retar mig på Båth och Eriks äckliga jävla preparéupplägg med unghästarna. Varför starta i lopp överhuvudtaget om man ändå inte vill vinna?
Låter som att du gjort den läropengen tidigare. Men nu kanske det biter till nästa gång
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 18:50   #49
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av doob Visa inlägg
Inte sett.... Fått det berättat för mig! Sällan fått visa det.
Sanningshalt? Vill se det själv men litar på uppgiften!
Bättre att lita på vad man ser. Finns en handfull starter i lopparkivet med hästen på framspår bakom bil och inget som talar för någon startsnabbhet. Sämre än medel skulle jag säga. Samtidigt som konkurrenten utanför är långt bättre än medel och körs med jänk. Finns inte svar.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:01   #50
 
AndyMarts avatar
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 3 484
Sharp$: 7099


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
Låter som att du gjort den läropengen tidigare. Men nu kanske det biter till nästa gång


Haha, så klart. Visst men fan om han ska vara spelad nästa gång. Det här är en topphäst!
AndyMart är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:10   #51
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
Bättre att lita på vad man ser. Finns en handfull starter i lopparkivet med hästen på framspår bakom bil och inget som talar för någon startsnabbhet. Sämre än medel skulle jag säga. Samtidigt som konkurrenten utanför är långt bättre än medel och körs med jänk. Finns inte svar.
Det du ser är kanske en bråkdel av sanningen.... Jag litar på min källa!
__________________
Twitter: @sharpsdoob
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:13   #52
 
KalleKluts avatar
 
Reg.datum: feb 2012
Inlägg: 4 207
Sharp$: 9481
Standard

Jag kör en "Idiot" för tvåhundringen och går för deg ;-)
Spikar Furious Francis, Wik Stjernen och Britt Palema. Litar på att alla går i ledningen och håller tummarna.
KalleKlut är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:16   #53
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av AndyMart Visa inlägg
Haha, så klart. Visst men fan om han ska vara spelad nästa gång. Det här är en topphäst!
Ja förhoppningsvis har inte alla koll på att det kördes passivt. Men tyvärr täcker media Svantes hästar rätt bra.

Citat:
Ursprungligen postat av doob Visa inlägg
Det du ser är kanske en bråkdel av sanningen.... Jag litar på min källa!
Bråkdel? Kollar man startsnabbhet på en häst i ett gäng lopp och den inte visat något är det i regel så enkelt som så. Hade man haft den fördelen tror jag nog att man använt sig av den vid något tillfälle. Norrmän må vara dumma i huvudet i din bok, men dummare än så är de nog inte ska du se.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:24   #54
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5209
Standard

F-n vilken favoritspelare man har blivit....men idag är det bara för att "vara med"...

V86
Inlämnat: 2016-04-13, 20:22
Solvalla, Bergsåker
Onsdag 2016-04-13
Start: 20:30
Kostnad: 330,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 4 Wild Honey
2: 2 Furious Francis
3: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 12
4: 4 Mellby Diamant
5: 8 Tekno Odin
6: 7 Nuncio
7: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
8: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

1x1x10x1x1x1x12x11 = 1320 rader.
1320 x 1 x 0,25 kr = 330,00 kr.
Totalt: 330,00 kr.
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:25   #55
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 1 949
Sharp$: 2171
Standard

Chansar och garderar dagens största.2Xspik ,båda under 10% ..går det så går det.
Lycka Till!
Spoiler:
V86
Inlämnat: 2016-04-13, 18:41
Solvalla, Bergsåker
Onsdag 2016-04-13
Start: 20:30
Kostnad: 243,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 1, 3, 4
2: 2, 3 (5, 7)
3: 1, 3, 4, 7, 9, 12
4: 8 Token Bi
5: 4, 5, 8
6: 2, 6, 7
7: 2, 9, 11
8: 2 Britt Palema (9, 3)

3x2x6x1x3x3x3x1 = 972 rader.
972 x 1 x 0,25 kr = 243,00 kr.
Totalt: 243,00 kr.
Rättningskod: GNC DHVxxxxxxxxxxxx

L
Lazze är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:30   #56
 
Reg.datum: dec 2012
Inlägg: 2 100
Sharp$: 6150
Standard

I vanlig ordning läggs ca 15 min på analysen.. Och det blev visst rätt favoritbetonat..

4 Wil​d H​one​y
2 Fur​iou​s F​ran​cis​
1 3 4 5 8 9
4 10
8 Tek​no ​Odi​n
7 Nun​cio​
2 4 9 12
5 6 9 12
tvablaa är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:33   #57
 
Fiduss avatar
 
Reg.datum: okt 2015
Inlägg: 764
Sharp$: 1697
Standard

Trav är trav!

Apropå preparèkörning. Uffe E:s körning av en häst som tränar riktigt starkt i jobben.
Tar inte rygg på Örjan när tåget går. Hundra lax i första åt fanders. Drabbar ingen fattig dock.

Senast redigerad av Fidus den 2016-04-13 klockan 19:35.
Fidus är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:33   #58
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5209
Standard

Haha....Kerstin, nu har du förstört hela kvällen för mig....
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:33   #59
 
Reg.datum: dec 2012
Inlägg: 2 100
Sharp$: 6150
Standard

Fy fan.. Såg startlistan och tänkte att Lady Lee är härdad i bra gäng. Men kan ju inte spela Kerstin Hell liksom..
tvablaa är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:34   #60
 
Reg.datum: jul 2013
Inlägg: 5 645
Sharp$: 3201
Standard

Undrar vad tvillingen ger shiiit
__________________
Det man lär sina barn lär man sina barnbarn
asgaya3141 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:34   #61
 
Reg.datum: apr 2013
Inlägg: 1 803
Sharp$: 4151
Standard

Fantastiskt!

Hade garderat men inte med 7:an men det tar jag gärna efter den fina stallkörningen!
Speedyearl är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:34   #62
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

HUR FAN I HELVETE TÄNKER CP-ULF!!??

Seriöst!! Är han svagbegåvad??

STORFAVORITEN från samma stall sitter invändigt, dom kommer bakifrån och han GARANTERAS andra ut men väljer tredje in!!?

Den jäveln måste ha en jävla skruv lös!! HUR FAN TÄNKER HAN???
__________________
Twitter: @sharpsdoob
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:34   #63
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2223
Standard

Haha Kerstin klädde av Daniels miljonimporter...
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:34   #64
 
TOBYTYKEs avatar
 
Reg.datum: apr 2011
Ort: Göteborg
Inlägg: 1 850
Sharp$: 8062
Standard

Nån förlora just 40 lax, vi andra sprack bara på v86
TOBYTYKE är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:35   #65
 
Reg.datum: apr 2011
Inlägg: 3 318
Sharp$: 6222
Standard

2an sämst. Varför inte ta upp, träna armarna mer , sluta försöka ge WH ett drömlopp. Sen skulle Jörgen gå ut före WH där. Den var ju bara kass
shjuve9le är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:35   #66
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 2 898
Sharp$: 3842
Standard

Är nån kvar?
dado är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:35   #67
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 1 949
Sharp$: 2171
Standard

HA ha...inte för att man streckat 7:an , bortkörning av 1 Boston...lite patetiskt när det är amatörerna som kör för att vinna...
Citat:
GARANTERAS andra ut men väljer tredje in!!?
.....precis....får väl sätta backspegel på sulkyn .noll koll vad som hände bakom

Senast redigerad av Lazze den 2016-04-13 klockan 19:37.
Lazze är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:36   #68
 
Reg.datum: apr 2011
Inlägg: 3 318
Sharp$: 6222
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av tvablaa Visa inlägg
Fy fan.. Såg startlistan och tänkte att Lady Lee är härdad i bra gäng. Men kan ju inte spela Kerstin Hell liksom..

Tänkte ja med haha
shjuve9le är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:36   #69
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 2 898
Sharp$: 3842
Standard

Luktar maffia ikväll
dado är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:36   #70
 
Reg.datum: okt 2012
Inlägg: 506
Sharp$: 3530
Standard

själv klart 7 ska vinna när alla detta kusk idioterna vill låsa loppet och stall körning blev glad att dem förlorade inga stall körning mer
jeanpier007 är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:36   #71
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2223
Standard

Ska bli intressant att höra varför den hoppade.
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:36   #72
 
Reg.datum: okt 2014
Inlägg: 698
Sharp$: 3039
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av dado Visa inlägg
Är nån kvar?
Otroligt nog så
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Tirich är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:36   #73
 
Rickarts avatar
 
Reg.datum: mar 2013
Ort: Karlstad
Inlägg: 1 451
Sharp$: 2509
Standard

Självklart är man kvar! Synd dock att sexan inte höll undan, men 0.6% får man väl ändå tacka för.
Aldrig har en helgardering varit mer självklar i min bok...
__________________
Chips
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Rickart är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:37   #74
DIF
 
Reg.datum: maj 2012
Ort: Mariehäll - gräddhyllan
Inlägg: 1 847
Sharp$: 1693
Standard

Årets i särklass sämsta styrning!!! Vad var det för fel på rygg i storfavoriten med 700 kvar????? Jösses, morsan hade sett det bättre
DIF är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:38   #75
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av doob Visa inlägg
HUR FAN I HELVETE TÄNKER CP-ULF!!??

Seriöst!! Är han svagbegåvad??

STORFAVORITEN från samma stall sitter invändigt, dom kommer bakifrån och han GARANTERAS andra ut men väljer tredje in!!?

Den jäveln måste ha en jävla skruv lös!! HUR FAN TÄNKER HAN???
Hur kan man ha suttit i en sulky i decennier och göra det val han gjorde??
ALLVARLIGT?

Det är fan i mig snäll jämförelse med att Ronaldo skulle ta en brakfylla före en CL-final, snöra på sig slalompjäxorna och knulla tränarens fru innan!!

Ungefär lika otroligt som Hudik-Ulfs tänk....
__________________
Twitter: @sharpsdoob
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:40   #76
 
Reg.datum: sep 2012
Inlägg: 688
Sharp$: 3012
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av doob Visa inlägg
HUR FAN I HELVETE TÄNKER CP-ULF!!??

Seriöst!! Är han svagbegåvad??

STORFAVORITEN från samma stall sitter invändigt, dom kommer bakifrån och han GARANTERAS andra ut men väljer tredje in!!?

Den jäveln måste ha en jävla skruv lös!! HUR FAN TÄNKER HAN???
Det är vid denna typ av styrningar man börjar undra även om dina ord är väl starka. Helt klart var det inte tänkt att den hästen från Redénstallet skulle vinna. Hela loppet var ju körning som skulle bädda för storfavoriten. Redén tokkör för att hålla upp ledningen, Uffe Eriksson sitter kvar i tredje in, Kihlström kör till för att sedan sluta köra (troligen för att hålla inne Westholms). Sedan kommer galoppen och alla badkarskörningar gick åt h-e för Redens.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Spiken64 (+10)
legolasse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:41   #77
 
Reg.datum: dec 2012
Inlägg: 2 100
Sharp$: 6150
Standard

Bra Örjan!
tvablaa är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:42   #78
 
Reg.datum: jul 2011
Inlägg: 2 549
Sharp$: 5341
Standard

Vilken minna 😆
__________________
Som ofta bäst när det gäller.
Spiken64 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:43   #79
 
Reg.datum: apr 2013
Inlägg: 1 803
Sharp$: 4151
Standard

Hyfsat påställt hos Goop!
Speedyearl är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:43   #80
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2223
Standard

Tror aldrig jag har sett Furious Francis finare!
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:43   #81
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5209
Standard

HÄR lämnar vi f-n inget annat till slumpen....
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:43   #82
 
Reg.datum: jul 2013
Inlägg: 5 645
Sharp$: 3201
Standard

1.69 odds 39%are. Någon hade koll på grejorna
__________________
Det man lär sina barn lär man sina barnbarn
asgaya3141 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:46   #83
 
Reg.datum: sep 2012
Inlägg: 688
Sharp$: 3012
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Manprinsen Visa inlägg
Tror aldrig jag har sett Furious Francis finare!
Nää helt klart och här tas det inte upp i sista sväng!!!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Manprinsen (+5)
legolasse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:46   #84
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5209
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av doob Visa inlägg
Hur kan man ha suttit i en sulky i decennier och göra det val han gjorde??
ALLVARLIGT?

Det är fan i mig snäll jämförelse med att Ronaldo skulle ta en brakfylla före en CL-final, snöra på sig slalompjäxorna och knulla tränarens fru innan!!

Ungefär lika otroligt som Hudik-Ulfs tänk....
Jag funderar på att stänka in en 10-20 papp på Uffe i nästa lopp....vad tycker du?
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:50   #85
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 1 670
Sharp$: 2640
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av shjuve9le Visa inlägg
2an sämst. Varför inte ta upp, träna armarna mer , sluta försöka ge WH ett drömlopp. Sen skulle Jörgen gå ut före WH där. Den var ju bara kass
Håller med, Westholm är en riktigt usel kusk
tomtom2 är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:50   #86
 
Reg.datum: jul 2010
Ort: Boxen
Inlägg: 582
Sharp$: 4126


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Jaha där ramlade Lady Lee in. Har haft Henne de senaste fyra starterna. Har ju mött bra hästar de loppen.
Häst i form slår häst i klass.

Gjorde inget idag vilket SUGER.
Stall 4 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:52   #87
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2223
Standard

Snarare att vilken häst som helst slår häst som galopperar. Wild honey hade varit stenklar om Örjan bemödat sig att bekanta sig lite mer med hästen innan loppet.
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:56   #88
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Robert Dunder nästa aktör i Glada Hudik-gänget!!

FY FAN VILKA JÄVLA KLAPPTRÄN!! Norrlandskuskarna kan fan flytta all verksamhet till Norge! Blir så förbannad när dessa IQ-befriade aktörer kör med hjärnan under armen trots MASSVIS av rutin....
__________________
Twitter: @sharpsdoob
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:56   #89
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 1 949
Sharp$: 2171
Standard

Citat:
bekanta sig lite mer med hästen innan loppet.
Vet inte vem som värmde ,men exakt samma sak hände ju i värmningen när kusken tog upp..
Lazze är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:57   #90
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5209
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stankarn Visa inlägg
Jag funderar på att stänka in en 10-20 papp på Uffe i nästa lopp....vad tycker du?
F-n också....20 papp åt helvete.

Borde ha spelat Henrik Ryggradslös istället. Men vem f-n kunde tro att han skulle köra för vinst just idag. Normalt sett borde han väl ha släppt till Lindroth?
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:58   #91
 
Reg.datum: aug 2015
Inlägg: 212
Sharp$: 2455
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av doob Visa inlägg
Robert Dunder nästa aktör i Glada Hudik-gänget!!

FY FAN VILKA JÄVLA KLAPPTRÄN!! Norrlandskuskarna kan fan flytta all verksamhet till Norge! Blir så förbannad när dessa IQ-befriade aktörer kör med hjärnan under armen trots MASSVIS av rutin....
Satt också och väntade på att han skulle dra i högertömmen, men rygg på en 80 oddsare kändes bra när dom anföll bakifrån?!. Hade även vinnarspel på bostons C i första.......
TravPeter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 19:59   #92
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2223
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lazze Visa inlägg
Vet inte vem som värmde ,men exakt samma sak hände ju i värmningen när kusken tog upp..
Ja då är det ju riktigt uselt om inte den informationen når fram till Örjan innan han sitter upp. Kan ju tänkas vara av relevans för honom att veta.
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:01   #93
 
Reg.datum: aug 2014
Inlägg: 252
Sharp$: 409
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stankarn Visa inlägg
F-n också....20 papp åt helvete.

Borde ha spelat Henrik Ryggradslös istället. Men vem f-n kunde tro att han skulle köra för vinst just idag. Normalt sett borde han väl ha släppt till Lindroth?
Om du spelar så högt ?!! så frågar du väl inte ngn annan innan du spelar ??
kasse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:01   #94
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2223
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av doob Visa inlägg
Robert Dunder nästa aktör i Glada Hudik-gänget!!

FY FAN VILKA JÄVLA KLAPPTRÄN!! Norrlandskuskarna kan fan flytta all verksamhet till Norge! Blir så förbannad när dessa IQ-befriade aktörer kör med hjärnan under armen trots MASSVIS av rutin....
Äh, tänk dig en fredags v64 i Boden dyngrak och glad i hågen?
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:04   #95
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5209
Standard

Bra test för favoriten....
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:06   #96
 
Reg.datum: dec 2012
Inlägg: 2 100
Sharp$: 6150
Standard

Går bra för Örjan idag..
tvablaa är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:07   #97
 
Reg.datum: apr 2013
Inlägg: 1 803
Sharp$: 4151
Standard

Jansson lyckas bryta ner och tappa loppet...garanterat....suck
Speedyearl är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:07   #98
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2223
Standard

Hyfsad injobbning av Björn sista 100. Han måste vara en jävel i sängen när han kan jucka in en hästjävel i mål sådär.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
TOBYTYKE (+1), DIF (+2), asgaya3141 (+1), Moonfala (+1)
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:07   #99
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 1 949
Sharp$: 2171
Standard

Faaan..nästan en klockren spik på 8:an...
Lazze är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:08   #100
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Jaha.... Spikar Token Bi på V3 och senil-Jansson tänker på 20-talet och vinglar och far och tappar segern på det....

Så jävla irriterad på alla jävla klappträn som totalt grusar allt ikväll!

LOGGAR UR OCH SKITER I DET HÄR! FY FAN!
__________________
Twitter: @sharpsdoob
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:09   #101
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Manprinsen Visa inlägg
Hyfsad injobbning av Björn sista 100. Han måste vara en jävel i sängen när han kan jucka in en hästjävel i mål sådär.
Lyckost till pojkvän.....
__________________
Twitter: @sharpsdoob
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Manprinsen (+10)
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:14   #102
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Fjord Jerven kunde visst öppna......

Vad säger Svenska Spels reklam? "Kunskap är makt..."?
__________________
Twitter: @sharpsdoob

Senast redigerad av doob den 2016-04-13 klockan 20:15.
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:17   #103
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5209
Standard

Haha, Westholm och Kerstin....
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:17   #104
 
Reg.datum: apr 2013
Inlägg: 1 803
Sharp$: 4151
Standard

Snacka om att idiotköra med Tekno Odin...tomte.
Speedyearl är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:17   #105
 
Reg.datum: dec 2012
Inlägg: 2 100
Sharp$: 6150
Standard

Och en gång till en sån häst som Lady Lee. Borde ha spelat utan vidare analys. Vad kass Tekno Odin var..
tvablaa är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:18   #106
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2223
Standard

Jörgen Westholm vinner ett kallblodslopp. Nu har man upplevt allt.
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:18   #107
 
Reg.datum: apr 2011
Inlägg: 3 318
Sharp$: 6222
Standard

Herregud. Sluta köra loppen i halsen på sämre hästar. Helt sinnes att en som i vanliga fall inte ens borde vara nära. Hatar när dåliga hästar vinner
shjuve9le är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:18   #108
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
Bättre att lita på vad man ser. Finns en handfull starter i lopparkivet med hästen på framspår bakom bil och inget som talar för någon startsnabbhet. Sämre än medel skulle jag säga. Samtidigt som konkurrenten utanför är långt bättre än medel och körs med jänk. Finns inte svar.
Note to yourself.....
__________________
Twitter: @sharpsdoob
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:19   #109
 
Fiduss avatar
 
Reg.datum: okt 2015
Inlägg: 764
Sharp$: 1697
Standard

Svagbegåvade norrmän snackade nån om. Indeed! Loppet avgörs väl till slut?
Kul att Odin Tabac fick visa upp sin kapacitet!
Fidus är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:20   #110
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Speedyearl Visa inlägg
Snacka om att idiotköra med Tekno Odin...tomte.
Told you....

Men spelar ingen roll! Hade han haft andraspår hade han inte vunnit ändå!
Överskattad ikväll! KRAFTIGT!
__________________
Twitter: @sharpsdoob
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:20   #111
 
Reg.datum: dec 2012
Inlägg: 2 100
Sharp$: 6150
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Manprinsen Visa inlägg
Hyfsad injobbning av Björn sista 100. Han måste vara en jävel i sängen när han kan jucka in en hästjävel i mål sådär.
Har svårt se att han någonsin hinner ligga... Spelar in sina Björn-noll-koll i Paris och flyger till Sverige/Sitter i bilen eller på flygplatser.

I övrigt är det väldigt många staketkuskar här idag...
tvablaa är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:21   #112
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5209
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av shjuve9le Visa inlägg
Herregud. Sluta köra loppen i halsen på sämre hästar. Helt sinnes att en som i vanliga fall inte ens borde vara nära. Hatar när dåliga hästar vinner
Nja, fast Odin Tabac är väl ingen dålig häst? Gick 22-tider över full väg med voltstart för ett par år sedan och tillhörde väl "top-5" i Sverige?

Men bra gjort!
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:22   #113
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Fidus Visa inlägg
Svagbegåvade norrmän snackade nån om. Indeed! Loppet avgörs väl till slut?
Kul att Odin Tabac fick visa upp sin kapacitet!
"Någon"?? doob!!

Skriv in doob´s regel nr.1!

ETT NORSKT ELLER DANSKT EKIPAGE STRECKAD PÅ MER ÄN 10% ÄR ÖVERSTRECKAT!!

Nu hade jag räknat ut det ändå med lås på 4,5 men glömde min egen regel nr.1 och det tar jag med mig.....

GLADA HUDIK!!
__________________
Twitter: @sharpsdoob
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:23   #114
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av tvablaa Visa inlägg
Har svårt se att han någonsin hinner ligga... Spelar in sina Björn-noll-koll i Paris och flyger till Sverige/Sitter i bilen eller på flygplatser.

I övrigt är det väldigt många staketkuskar här idag...
Ge mig ett fel i det jag sagt idag och jag glömmer ditt amatörlandtrams....
__________________
Twitter: @sharpsdoob
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:23   #115
 
Reg.datum: apr 2013
Inlägg: 1 803
Sharp$: 4151
Standard

Kan trösta sig med att det är goda chanser att det blir jackpott iaf.
Speedyearl är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:23   #116
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5209
Standard

Det får bli en rak tvilling på 4-7, 500 spänn till 13 ggr pengarna...
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:25   #117
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stankarn Visa inlägg
Det får bli en rak tvilling på 4-7, 500 spänn till 13 ggr pengarna...
7-8 x 500 kontrar jag med.....
__________________
Twitter: @sharpsdoob
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:27   #118
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5209
Standard

Men....varför körde inte Olyckan så där i Elitloppet?
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:28   #119
 
Reg.datum: apr 2013
Inlägg: 1 803
Sharp$: 4151
Standard

Haha...fan var han på väg upp på läktaren?!!
Speedyearl är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:28   #120
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2223
Standard

Herrejävlar, Tarzan är inte heller den vassaste kniven i lådan. Höll på att torska mot blocket.se
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:29   #121
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5209
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av doob Visa inlägg
7-8 x 500 kontrar jag med.....
Haha..så jävla dåligt bara....

Däremot fick jag in mitt lir på Token Bi....

TVILLING
Inlämnat: 2016-04-13, 21:00
Solvalla Lopp 8
Onsdag 2016-04-13
Start: 21:03
Kostnad: 250,00 kr
Vadet gäller startnummer

Hästar
1, 3, 5, 6, 10
Utgångshästar
8 Token Bi

5 x 50,00 kr = 250,00 kr.
Totalt: 250,00 kr.
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:29   #122
 
Fiduss avatar
 
Reg.datum: okt 2015
Inlägg: 764
Sharp$: 1697
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stankarn Visa inlägg
Men....varför körde inte Olyckan så där i Elitloppet?
Därför att Örjan abonnerade på spets...
Fidus är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:31   #123
 
Reg.datum: dec 2012
Inlägg: 2 100
Sharp$: 6150
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av doob Visa inlägg
Ge mig ett fel i det jag sagt idag och jag glömmer ditt amatörlandtrams....
Du har säkert rätt i allt men tänker att alla dessa saker väl borde vara en del i analysen? Själv har jag samlat ihop tre rätt hittills varav två spikar. Men har svårt hålla någon annan än mig själv ansvarig.
tvablaa är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:35   #124
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5209
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Fidus Visa inlägg
Därför att Örjan abonnerade på spets...
"Offensivt?"
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:36   #125
 
Reg.datum: jul 2011
Inlägg: 2 549
Sharp$: 5341
Standard

Tack Westholm blev liksom påfyllning i kassan😆
__________________
Som ofta bäst när det gäller.
Spiken64 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:37   #126
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2223
Standard

Värdet över 200 lax, trodde man inte kunde ske på förhand.
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:39   #127
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5209
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Manprinsen Visa inlägg
Värdet över 200 lax, trodde man inte kunde ske på förhand.
Nä, nu är det väl snart bara Spiken kvar (bland efterhandarna)....
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:41   #128
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5209
Standard

Kör Martin, kör!
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:41   #129
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Stand Bayou 1.000 V!
__________________
Twitter: @sharpsdoob
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:43   #130
 
Reg.datum: jul 2011
Inlägg: 2 549
Sharp$: 5341
Standard

Örjan vilken sopa.
__________________
Som ofta bäst när det gäller.
Spiken64 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:43   #131
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2223
Standard

Helvete, nu blir det väl ändå Jackpot på 8?
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:43   #132
 
Reg.datum: dec 2012
Inlägg: 2 100
Sharp$: 6150
Standard

En normal Örjan hade ju vunnit där..
Lirade vinnare på Julio Gold och tror den hade vunnit med vilken annan kusk som helst..
tvablaa är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:43   #133
 
Reg.datum: apr 2013
Inlägg: 1 803
Sharp$: 4151
Standard

Nu måste det bli jackpott!
Speedyearl är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:44   #134
 
Reg.datum: jul 2013
Inlägg: 5 645
Sharp$: 3201
Standard

Han rörde lite på sig Sörjan sista 20 meterna
__________________
Det man lär sina barn lär man sina barnbarn
asgaya3141 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:44   #135
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Underbart ändå! Nu blir det Jackpot....
__________________
Twitter: @sharpsdoob
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:44   #136
 
Reg.datum: jul 2011
Inlägg: 2 549
Sharp$: 5341
Standard

Går ner och lägger sig i rygg istället för att gasa på upploppet dagens bortkörning.
__________________
Som ofta bäst när det gäller.
Spiken64 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:45   #137
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Amatörland är fantastiskt.....

Lite som att Andreas Alm skulle gråta en skvätt efter tre poäng i allsvenskan.....
__________________
Twitter: @sharpsdoob
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:45   #138
 
Fiduss avatar
 
Reg.datum: okt 2015
Inlägg: 764
Sharp$: 1697
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Spiken64 Visa inlägg
Går ner och lägger sig i rygg istället för att gasa på upploppet dagens bortkörning.
Det hade inte hjälpt, men kanske...
Fidus är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:45   #139
 
Reg.datum: jul 2011
Inlägg: 2 549
Sharp$: 5341
Standard

Kan finnas en vinnare kvar.
__________________
Som ofta bäst när det gäller.
Spiken64 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:51   #140
 
Reg.datum: dec 2012
Inlägg: 2 100
Sharp$: 6150
Standard

Då hoppas vi på att Joy Ribb räddar dagen och degen
tvablaa är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:51   #141
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Iponema V/P + U tvilling och flex runt om!
__________________
Twitter: @sharpsdoob
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:53   #142
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! VÄXJÖ 2-2!!!!
__________________
Twitter: @sharpsdoob
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:54   #143
 
Reg.datum: dec 2012
Inlägg: 2 100
Sharp$: 6150
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av tvablaa Visa inlägg
Då hoppas vi på att Joy Ribb räddar dagen och degen
Dagens sämsta spel. Kan ju inte varit frisk.
tvablaa är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:54   #144
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2223
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av doob Visa inlägg
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! VÄXJÖ 2-2!!!!
Helt sjukt imponerande!
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:55   #145
 
Reg.datum: jul 2011
Inlägg: 2 549
Sharp$: 5341
Standard

6 rätt helt okej.
__________________
Som ofta bäst när det gäller.
Spiken64 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:56   #146
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5209
Standard

Borde inte Gaia Sund ha vunnit det här? Eller varit tvåa?

Unique "fuckin" Julia förstörde min avslutning....helvete...
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:58   #147
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2223
Standard

Nått svin som blev ensam på 8 givetvis...
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:58   #148
 
Reg.datum: jul 2011
Inlägg: 2 549
Sharp$: 5341
Standard

Sluta skrik om jackpott när folk sitter heltäckta
__________________
Som ofta bäst när det gäller.
Spiken64 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:58   #149
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Såklart...... En vinnare....

Näää.... skitomgång!!

Nu ska Bayern M-matchen över 4,5 och Barcas över 2,5 för 16 lax och då är jag nöjd igen!
__________________
Twitter: @sharpsdoob
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:58   #150
 
Reg.datum: aug 2012
Inlägg: 264
Sharp$: 3119
Standard

Den som vann satt med spik på Alvena Take It
luggen77 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:59   #151
 
Reg.datum: apr 2011
Inlägg: 3 318
Sharp$: 6222
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stankarn Visa inlägg
Nja, fast Odin Tabac är väl ingen dålig häst? Gick 22-tider över full väg med voltstart för ett par år sedan och tillhörde väl "top-5" i Sverige?

Men bra gjort!
Jo för ett par år sen. Tjänade 33500 förra året
shjuve9le är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:59   #152
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2223
Standard

Helt sjukt, ska inte gå att sätta den raden.
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 20:59   #153
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Spiken64 Visa inlägg
Sluta skrik om jackpott när folk sitter heltäckta
En häst kvar.... övriga jackpot.... Vad?
__________________
Twitter: @sharpsdoob
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 21:01   #154
 
Reg.datum: dec 2012
Inlägg: 2 100
Sharp$: 6150
Standard

Så trist att den vann så det inte blev jackpot
tvablaa är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 21:01   #155
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Manprinsen Visa inlägg
Helt sjukt, ska inte gå att sätta den raden.
3 favoriter.... Inga problem med alla storspelare igång!

Nuncio spik rätt ut och några krav på A-hästar! Tur sydafrika är ur bilden för den svensk som satte den.... Annars hade det var fickpengar! :-)
__________________
Twitter: @sharpsdoob
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 21:02   #156
 
Reg.datum: apr 2011
Inlägg: 3 318
Sharp$: 6222
Standard

Fick 5 rätt, drog en fetingkupong för 30 spänn haha
shjuve9le är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 21:02   #157
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2223
Standard

11 mille i omsättning på en v86 är jävligt uselt?
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 21:04   #158
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 2 898
Sharp$: 3842
Standard

Helt otroligt 3 skrällar en halv skräll och nån lyckas sätta åttan , grattis imponerade
dado är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 21:05   #159
 
AndyMarts avatar
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 3 484
Sharp$: 7099


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Manprinsen Visa inlägg
11 mille i omsättning på en v86 är jävligt uselt?
Utan tvekan. Tur det var över 17
AndyMart är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 21:05   #160
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 2 898
Sharp$: 3842
Standard

Nya tag imor v64 jackpot med fina lopp och Haugstad favorit i tre lopp he he
dado är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 21:07   #161
 
Moonfalas avatar
 
Reg.datum: jul 2015
Inlägg: 265
Sharp$: 5079
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av AndyMart Visa inlägg
Utan tvekan. Tur det var över 17
Jag tror han summerade beloppen som delades ut
Moonfala är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 21:07   #162
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2223
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av AndyMart Visa inlägg
Utan tvekan. Tur det var över 17
Lika uselt som mina glasögon....
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Moonfala (+1)
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 21:07   #163
 
putte64s avatar
 
Reg.datum: sep 2012
Inlägg: 7 558
Sharp$: 8281

Fotboll, testet slutfört
Stats: 57 - 143 - 0
ROI: 95.31%
Vinstprocent: 28.50%

Standard

Inget filspel, 120Kr insats, 2 spikar -> 5071158 tillbaka
__________________
Om man gör som man alltid har gjort, då får man samma resultat som man alltid har fått!
putte64 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 21:39   #164
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 875
Sharp$: 37883
Standard

Femmor blir man inte fet av. Två spikar av tre satt, men åkte på Stand Bayou som inte kunde ta ner Bourne Identity. Sedan fattar jag inte vad norrbaggarna höll på med i kallisloppet, där jag klev av, liksom i första där Ulf Eriksson och Jörgen Westholm sitter kvar och fastnar med sina hästar. Nära, men verkligen inte marginalerna på rätt sida. Dessutom vann Peter sista, vilken jag var inne på som spikbud, men där jag tog åtta pållar.

Senast redigerad av Shooter den 2016-04-13 klockan 21:44.
Shooter är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 21:44   #165
 
Reg.datum: jul 2011
Inlägg: 2 549
Sharp$: 5341
Standard

När Westholm rycker skor då skall man vara med det har Fernlund sagt.
__________________
Som ofta bäst när det gäller.
Spiken64 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 21:45   #166
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 875
Sharp$: 37883
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Spiken64 Visa inlägg
När Westholm rycker skor då skall man vara med det har Fernlund sagt.
Den hade aldrig vunnit om inte samtliga tre norrbaggar med chans kört sönder sina hästar. Nu fick den ju allt serverat.
Shooter är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 21:53   #167
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 224
Sharp$: 57348
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Den hade aldrig vunnit om inte samtliga tre norrbaggar med chans kört sönder sina hästar. Nu fick den ju allt serverat.
Men den hade inte vunnit med skor. Det var ju enormt snack om den den gången den tävlade barfota för första gången och rekordsänkte typ två sekunder i tidigare regi. Det är en 2 procentare det handlar om och då krävs både flyt med loppet och Max balans oftast. Den kommer nog aldrig ha det spelvärdet igen som den hade idag. Westholm sa också inför debuten i hans regi typ "inget för spelarna idag, men vänta bara till vi rycker skorna på den". Det var dock inget aviserat sådant i intervjuerna igår.
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 21:55   #168
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 875
Sharp$: 37883
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Men den hade inte vunnit med skor. Det var ju enormt snack om den den gången den tävlade barfota för första gången och rekordsänkte typ två sekunder i tidigare regi. Det är en 2 procentare det handlar om och då krävs både flyt med loppet och Max balans oftast. Den kommer nog aldrig ha det spelvärdet igen som den hade idag. Westholm sa också inför debuten i hans regi typ "inget för spelarna idag, men vänta bara till vi rycker skorna på den". Det var dock inget aviserat sådant i intervjuerna igår.
Nej, den hade inte vunnit med skor och den hade inte vunnit barfota om de inte kört loppet åt Westholm. Konstigt lopp där alla tre körde om ledningen i början. Tekno Odin borde ju bara ha lagt sig bakom när han visste att han inte skulle komma förbi.
Shooter är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-13, 22:07   #169
 
Reg.datum: jul 2011
Inlägg: 2 549
Sharp$: 5341
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Den hade aldrig vunnit om inte samtliga tre norrbaggar med chans kört sönder sina hästar. Nu fick den ju allt serverat.
Du såg väl hur fint han placera den från start.Var min vinnare direkt idag då jag väntat på skorycket och det var avgörande att dom vann loppet.
__________________
Som ofta bäst när det gäller.
Spiken64 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-14, 00:39   #170
 
Reg.datum: jan 2013
Inlägg: 89
Sharp$: 1428
Standard

Ja men grattis då måste du ju haft minst sju rätt för är man så vass så missar man aldrig i första så då går det inte och missa sju minst ! snyggt spelat !
Menvafan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-14, 10:07   #171
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 875
Sharp$: 37883
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Spiken64 Visa inlägg
Du såg väl hur fint han placera den från start.Var min vinnare direkt idag då jag väntat på skorycket och det var avgörande att dom vann loppet.
Ibland måste man ha tur och det gäller i högsta grad i travspel. Jag känner inte till någon spelare som på förhand kunnat räkna ut att de tre bästa hästarna i fältet skulle tokköra mot varandra i Elitloppstempo. Tror aldrig jag sett det tidigare i ett kallblodslopp. Westholm körde väl för en placering bakom dem, men fick rena bjudningen.
Shooter är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-14, 18:37   #172
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 301
Sharp$: 405
Standard

WILD HONEY


Citat:
Ursprungligen postat av putte64 Visa inlägg
Är nog säkert jag som inte kan läsa den formidabla informationen, men kan inte läsa ut av den om Wild Honey gått över am? fattar inte att det framgår?
lokatten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td