Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-01-23, 14:52   #1
 
Reg.datum: aug 2018
Inlägg: 591
Sharp$: 5514
Standard

V75 Eskilstuna 25/1


AVDELNING 1

Flertalet bra hästar gör upp i silverdivisionen, men samtidigt är det en hel del som är ganska färska i klassen. 6 Doctor Doxey Zenz har alltid varit en fin häst men har verkligen tagit ytterligare kliv under året. Det känns som att han skulle kunna kuta riktigt fort på en milebana om de sände över honom till ”staterna” då han trivs med ett högt, jämnt tempo.

Mathias har siktet inställt på att köra till ordentligt i ett andraskede och konkurrenterna har respekt för hästen. Är formen bibehållen ska det vara en bra segerchans, men man ska ha i åtanke att han har gått flera tuffa lopp en längre tid med bland annat tre varv mot Pacific Face senast.

Där bakom lurar 2 Hazard Boko som har vuxit in i klassen och som senast gick positivt bakom Esprit Sisu i finalerna. Adielsson ersätter ”Pelle Lennart”, vilken har kört hästen i alla starter och kanske kan Erik få extra snurr på Sj’s Caviar-sonen. Han lär sända vad som går för tidig ledning och den ytterligare respekten Erik för med sig i sulkyn är viktig i spetsstrider. Kommer sedan Mathias tidigt är det hög chans att Erik släpper för att sedan försöka utmana på speed.

11 Pascha Tilly tål att gå fort i spåren om han får lifta med i ryggar och ska räknas trots spåret. Det krävs dock tempo längs vägen men vid scenariot att Erik svarar Mathias lär tempot hållas uppe.

AVDELNING 2

7 Anthara Bi ser väl ut att bli favorit och visst har hästen hygglig fart i sig och bevisad form. Jag är dock inte helt såld på henne och det är inte bara att sända till spets alla gånger trots att man heter Jepson. Senaste loppet blev också billigt då Goop fick bestämma i tät och här kommer hon få massage för eller senare. Med detta sagt är det en fin häst med en hel del fart, men jag är osäker på om hon är tillräckligt hård för att vinna loppet.

Tuffast av hästarna på startvolten tror jag att 3 Rapide Cash är. Som namnet antyder är det en häst efter den franska giganten och tillika helbror till urstarka Magic Cash. Vinsten senast var av imponerande karaktär då hon plockade ned ledaren från dödens. Hästen trivs med skor och kommer ekipaget iväg vettigt ur volten är hon ett segerbud.

Min känsla är ändå att tilläggshästarna har goda möjligheter att dra det längsta strået. 15 Melizza har fått känna på tuffa gäng på slutet och inte riktigt räckt till. Samtidigt har hon väl inte haft den där riktiga formtoppen som innan och förhoppningsvis är den på väg tillbaka. Wilhelmsson lämnar över tömmarna till Erik Adielsson som får anses vara lite av omgångens huvudman och klaffar det lite blir ekipaget tunga att stå emot.

Jag är sällan såld på Yield Boko-avkommor och Rotation som morfar gör ju inte saken bättre. Men 12 I’m a Believer är en häst jag gillar och fart finns i massor. Innerspåret passar bra då det blir en spårsnål inledning så hästen kan spara sin speed. Får hon sedan gå med i ryggar under slutvarvet kan hon växla ned dessa.

AVDELNING 3

En riktigt dålig gulddivision där flera hästar står på tur för pension. Det som piggar upp något spelmässigt är att de bästa hästarna drog bakspår. 10 Disco Volante vann enkelt från utvändigt ledande Star Advisor Joli senast och motståndet är inte mycket tuffare nu. Han trivs över distansen och tål ett offensivt upplägg. Rätt favorit men procenten ser ut att dra iväg väl mycket.

11 Baron Gift galopperade innan start senast och är lite ojämn i prestationerna. Har han vaknat på rätt sida vet vi dock att fart finns i massor och hans avslutningar har hotat bättre hästar än de som återfinns i det här fältet.

Av de äldre i loppet är 5 Narold Vox den som har visat klart bäst form på sistone. Han har radat upp flera fina insatser en längre tid och tredjeplatsen bakom Elian Web och Propulsion stärker hans aktier i lopper. Det här är ingen utpräglad sprinter, men från läget kan ekipaget nå en bra position och med rätt löpning är han tuff till slut.

I guldloppen över kort distans är det annars väldigt vanligt att man riktar in sig hårt på spetshästen, men varken 1 Västerboonthenews eller 3 Star Advisor Joli känns särskilt heta. Då det dessutom ser ut att kunna bli lite körning dessa två emellan stiger ju inte chanserna.

Kihlströms uppsittning 2 Snowstorm Hanover är hyfsat fartfylld och har ett bra läge. Jag har ändå svårt att se honom vinna även en sådan här blek gulddivision då det inte är någon riktig krigare.

AVDELNING 4

1 Accolade blir favorit och det är en bra häst som besitter god styrka. I skrivande stund är han dock spelad till för hög procent då han är trög ut och kan hamna illa på det från sitt innerspår.

11 Barista Oak har faktiskt möjligheten att ta sig förbi ovanstående redan i starten. Häst och kusk har liknande läge som senast och med startsnabba ryggar kan det gå. Kapacitetsmässigt är dessa ganska jämna men procenten skiljer alldeles för mycket då Barista kan bli positionsvinnaren.

Välstammade 4 Zagor Grif kan räcka hela vägen om spets. Femåringen har radat upp andra- och tredjeplatser på svensk mark och fick äntligen sätta nosen först senast. Jag tycker dock inte att det är någon ickevinnare, han strider på bra häst mot häst och det är mest att motståndarna varit lite bättre.

AVDELNING 5

De betrodda sticker ut lite och känns något tuffare. 4 Indy D. avgjorde enkelt efter en resa i spåren senast och besitter hög kapacitet. Utgångsläget är bra och ekipaget blir nog tunga att stå emot även den här starten.

Främst emot är 5 Bottnas Fantom där jag antar att Jorma är angelägen om att köra tills han sitter i spets. Kostar det inte alltför mycket bör han utmana ovanstående om segern.

10 Ivanhoe var faktiskt spelfavorit som treåring mot Indy D., men fick då se sig slagen efter att ha fått gjort grovjobbet utvändigt ledaren. Nu är det ombytta roller med bred marginal och hästen ser ut att bli lite väl bortglömd. Det här är en stark travare med högt kunnande de dagar han tävlar på topp och nog är han tuffare än de flesta i fältet. Senast vann han från dödens och förhoppningen är att hästen ska vara ännu bättre nu. Med lite tempo på tillställningen och rätt ryggar tål han att gå en ordentlig repa till slut.

Av övriga känns 1 Go Around tidigast. Han höll undan på ett bra sätt senast på Örebro efter att ha bränt en hel del krut då det först blev omstart. Från stallet säger man att innerspåret inte är optimalt gällande startsnabbheten, men får han bara luckan längs vägen är han kvickfotad.

2 Father of Sun drar en del streck men jag är inte helt såld på Pastor Stephen-avkomman. Han kan öppna och möjligheten till spets eller vinnarhålet finns, men jag tror att det blir tufft att räcka till seger.

AVDELNING 6

3 Surf n’Turf var ruggigt bra senast och den här uppgiften ser överkomlig ut. Ohlsson hoppar upp istället för Kihlström som kör åt Walmann, men det är inga större minus. ”Uffe” är en av vårat lands bästa voltstartskuskar och lyckas han hitta till spets ska det vara toppchans.

7 Bossy Alley är härdad i tuffa gäng och värst emot. Ville lär testa ordentligt från start i hopp om att kuppa Ohlsson på ledningen. Lyckas han med det har han häst nog att bjuda upp till strid.

Det finns få som slår Erik i volten och här får han chansen bakom 2 Ingo. Kan han ta sig förbi Jorma ser det ut som att rygg ledaren är vikt åt ekipaget och med lucka kan han utmana.

AVDELNING 7

3 Ronaldo Malibu har besegrat hästar som Lewis Ale på finsk mark och hästen är vass när han får spara speeden. Var han hamnar här i fältet är svårt att sia om, men det optimala vore rygg ledaren på antingen 4 Religious eller 5 Rocky Tilly då dessa lär tryckas av ordentligt. Når han den position tror jag att hästen har god chans att fälla dessa om han får fritt spelrum över upploppsrakan.

Det kan dock bli svårt för ovanstående att ta sig förbi 1 Remarkable Feet initialt. Erik upp även här (som i varje lopp) och han kan det där med att sända. Det här är en kapabel rackare som här fick ett passande läge. Ses med vinstchans.

Bästa hästen i fältet är annars Bo C., men det också en av de mest ojämna. Sättet han plockade ned de trötta guldhästarna på Örebro senast var imponerande och han är otroligt explosiv i ljusa stunder. Nu drog han nitlotten i spårlottningen och frågan är vart han hamnar, det är ju inte jätteroligt att gå i dödens hela vägen över distansen. Det mest sannolika är väl att Kim tar en försiktig start och siktar på att ta konkurrenterna till slut.

Outsidern kan vara 12 Nero Maximus som kommer från en stark prestation och är härdad i tuffa gäng. Det vankas även första norskt vilket alltid kan ge en positiv effekt.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
viking90 (+7), SO (+10), HuBBaBuBBa (+10), Bowery (+7), znipstern (+1), MikaF (+10), Fulsprit (+25), 777 (+5)
Piraten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-23, 15:08   #2
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

V75 Eskilstuna 25/1


Inte alltid man har samma känsla när man gör första genomgången av V75, men kul omgång på lördag tycker jag! Ännu roligare när man efter genomgång sitter med en lapp som inte följer strecklistan, det är alltid bra tecken på att man hittat ett eller annat guldkorn. Här min preliminärlapp och liten utläggning om de jag sannolikt står över och de jag går på som vinnare:

Spoiler:


Första tanken sa spik på Doxey igen. Men efter att ha konstaterat att det är första gången någonsin(!) som Hazard Boko får prova annan kusk än tränaren själv OCH att Emilia aviserar körning i ledning så landar jag i ett starkt lås på tre istället.

Pascha Tilly tror jag kan hälsa hem från det läget, såna där handikapp har man inte råd med i silver när de bästa hästarna alla sitter i främre träffen.


Ska plugga mer på stoloppet, men spontant sätter jag Rapide Cash före troliga favoriten Anthara Bi. Sen är loppet ganska ihåligt med många som borde vara sugna att slicka sarg. Så trots fullt fält borde det inte vara omöjligt för de bättre hästarna på tillägg att komma in i matchen. Med spurt långt ute i banan brukar de få svårt att svara ordentligt invändigt.

Fleur Mearas såg jag live senast på Färjestad och det imponerade ju att runda till vinst efter stor startgunga. Sundgren har rivstartat året med 9: 4-0-2 och har bevisad kanonform på stallet. Men det var ett riktigt pisslopp senast alltså, och här står han med bakspåret i princip lika start med tilläggshästarna som givetvis är bättre.

Tänkte först att Star Advisor Joli hade en sällsynt bra chans att äntligen segra på V75 med bra läge, rätt distans, bästa konkurrenterna på bakspår och allmänt mediokert motstånd. Men så ströks den plötsligt. Här istället går första strecket till en riktig susare som jag inte fick betalt på riktigt när han bara höll till andraplatsen på just Eskilstuna för fyra starter sedan. Deep Sea Dream körs av Erka igen och är nu nedstruken. Det lär bli laddning mot spets och jag kan inte tänka mig att de släpper till någon frivilligt. Det kan bli en fräck spik på den här! Troligt ändå att jag dubblar med favoriten Disco Volante som borde ha rätt hyggliga möjligheter att runda fram och reglera det här motståndet från dödens.

Baron Gift tror jag inget på, det är dåligt spår och inget viktigt lopp den här gången. Därmed lär de varken vässa hästen eller köra speciellt offensivt. Hästen är loket som drar det där stallet och då är det otroligt viktigt att de väljer sina strider med den så den håller i längden. Så det troliga är väl att han spurtar in till en 3-4 placering med bra fart över mål. Ganska liten chans att det löser sig såpass att han hinner hela vägen fram.

Normalt sett kan man gå ganska mycket på kusk i ungdomsloppen, men här är det relativt jämnt ändå trots att de stängt vid 24 års ålder för kuskarna. Riktigt bra startfält på kusksidan! Svårbedömt på rak arm, jag måste studera mer här. Men att det är hög skrällrisk här är jag iallafall säker på!

Favoriten Accolade sticker ut med tanke på kusk/tränare/häst, men han öppnar ju som en traktor och hoppade enda gången han tidigare gått med innerspår bakom bilen. Riskerar att bli enormt övervärderad.

Indy D. trodde jag mycket lite på senast när han stod som klar favorit från bricka 7 på V86. Han fick det lite kört i halsen, men var ändå mycket bättre än jag trodde och nu från spår 4 borde det vara hygglig chans till vinst. Men jag gillar både tränarna och kuskarna på Father Of Sun och Staro Mojito som står bra till för en fin resa i främre träffen. Stark trio!

Troliga knappa favoriten Bottnas Fantom är ingen snabbstartare och jag tror inte det blir någon klassklättrare heller direkt som han sett ut. Iallafall lite för trög av sig än så länge för att bli någon segerstaplare. Nej den står jag nog över, Nurmos hästar som kollektiv blir grovt överstreckade på V75 och det här ser jag som ett typexempel på detta!

Här kommer en jag troligtvis spikar! Surfnturf hör hemma i en klass som är ett par snäpp över denna och vinner det här bara han inte trasslar ihop benen (brukar vara travsäker) eller blir påkörd! Spår 3 och Ohlsson är bra förutsättningar.

Bossy Alley gillar jag och den kom tillbaka på ett bra sätt senast som tvåa. Hade den suttit på spår 1 eller kanske 6 så hade jag nog trott en del på den, men 7 är lite sämre och Ville är inte min favoritkusk på V75 direkt. Står nog över.

Svårrankat i sista, och kollektivet har hittat rätt kvintett här tycker jag. Bo C. vann ju lite överraskande senast när han var uppanmäld och mötte miljonhästar. Men form slår ju klass och det här loppet är nog värre än vad det var trots att propositionen stänger vid 900k.

Någon av de här fem streckade vill man ju gärna ta ställning emot och steka, det känns ju tattigt att gå på samma lås som halva kollektivet. Det kan bli att just Bo C. får stå utanför, jag har plockat bort honom som betrodd många gånger tidigare med bra resultat. Han har riktigt dålig ROI i de lite tuffare loppen.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Piraten (+20), HuBBaBuBBa (+10), SO (+10), MikaF (+10), Akke (+10), znipstern (+1), Fulsprit (+10)
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-23, 16:26   #3
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Fin genomgång och tack återigen för en grym trådstart
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Piraten (+10)
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-23, 16:30   #4
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Nöp lite odds på studs här när de släpptes. Feglirande den här gången med platsare mest. Ganska blygsam risknivå ändå tycker jag och 38 glada laxar simmar in om alla skulle få för sig att springa den vägen man vill.

Sign Me Up Too plats 2,20
Deep Sea Dream plats 3,75
Father Of Sun plats 2,20
Surfnturf vinn 2,75
Remarkable Feet plats 2,35

Det blev visst dubbla trådar då både jag och Piraten la våra analyser samtidigt, moderator får slå ihop det här.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Fulsprit (+5)
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-23, 16:33   #5
 
Reg.datum: aug 2018
Inlägg: 591
Sharp$: 5514
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av HuBBaBuBBa Visa inlägg
Fin genomgång och tack återigen för en grym trådstart
Tackar! Skönt att det uppskattas. Jag vet ju att ni andra är väldigt skickliga så det är bara att lägga grunden och sedan kommer ni andra med era kloka drag som bidrar till bra tugg i tråden.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
HuBBaBuBBa (+5), MikaF (+5)
Piraten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-23, 18:56   #6
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 729
Sharp$: 9271
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
Nöp lite odds på studs här när de släpptes. Feglirande den här gången med platsare mest. Ganska blygsam risknivå ändå tycker jag och 38 glada laxar simmar in om alla skulle få för sig att springa den vägen man vill.

Sign Me Up Too plats 2,20
Deep Sea Dream plats 3,75
Father Of Sun plats 2,20
Surfnturf vinn 2,75
Remarkable Feet plats 2,35

Det blev visst dubbla trådar då både jag och Piraten la våra analyser samtidigt, moderator får slå ihop det här.

Kompletterar dina platslir ovan med att plussa för finfina 3,80 på plats för 3 Justwalkonby i fjärde på SvS. 3% nu men kommer stiga.

Det fanns en hel del ytterligare roligt på SvS den här gången tyckte jag och slängde in lite olika kombar på Justwalkonby samt:

Rapide Cash plats 1,97
Bossy Alley plats 2,46
Bo C plats 2,26


__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-23, 21:16   #7
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Hazard Boko slog ju Doktorn på Gävle sist dom möttes och då körde Per själv så jag funderar om jag inte ska gå all in nu när det är kuskplus deluxe. Spets och slut. Den Erik känner jag bäst för han verkar vinna lite nu. På Kalmar tog han en dubbel med den taktiken och senast igår med Cash Cowboy. Form 16% mumma

Dessutom hemmaplan och en liten tröstvinst tillägnad Per efter operationen. Sen är den ju värd en vinst och har mest deg på kontot. Finns mycket som talar för här. Bra spår bra kusk mest deg hemmaplan ....
inte favorit.

Per släppte inte till Doktorn sist eller rättare sagt den kom inte ens förbi från ett bättre spår (4 då).. så jag hoppas inte Mattias står överst i hierarkin nu helt plötsligt och ska sätta Erik på plats. Han får nöja sig med dödens.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
zimonzzon85 (+8), MikaF (+5)

Senast redigerad av HuBBaBuBBa den 2020-01-23 klockan 22:35.
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-23, 21:30   #8
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Disco Volante som 55%are från bakspår som mötte klent guldgäng sist. Narald Vox och Deep Sea Dream som jobbade på Milligans School sist är ju roliga streck. Disco kanske bara är bäst med tanke på form och så men det suger att den är över 50% från bakspår. Sen får man ju inte glömma Snöstormen som är på väg.
Vill ju fälla den av hela mitt hjärta.

Senast redigerad av HuBBaBuBBa den 2020-01-23 klockan 21:32.
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-23, 22:24   #9
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Finns massor av roliga skrällar som ska ha bra chans att kunna vinna i sina lopp.

Tycker det borde stå mellan 3,4 i sista avd men 8 Bo C går väl aldrig att räkna bort men uruselt läge mot finska armadan.

I lärlingsloppet finns två jätteroliga hemmahästar jag garanterat kommer ta med och det är 2 IMakeYouProud och 4 Zagor Griff där jag håller sistnämnda först men får 2 Imakeyouproud ett lopp på rulle så har den en bra speed till slut. Deep Sea är ju självklar .. hoppas 1an blir instängd vilket är självklart att den blir men att den aldrig kommer ut i tid. Men här åker ett gäng med. Finns massor av möjliga vinnare.

Sen borde det vara spets och slut från spår 5 med kör kusken Jorma på Bottnas Fantom
(körs till spets och övertar från 1an är min tanke). Den roliga här är Rally Hans men dåligt spår.
Jag vet att Bottnas Fantom fick det serverat sist i första starten efter vila vilket nog va lite planerat och med det loppet i kroppen så borde den va rejält framflyttad för det är enligt mig bästa hästen i fältet men om den är segermogen på v75 med bara ett lopp i sig är ett frågetecken såklart men jag vill tro det.

Sen hoppar jag nog Surf n Turf när den möter tuffare hästar (vann klass 2 och nu klass 1) och måste göra grovjobbet.
Lås 2,7 har man råd med tre st kanske den åker med.

Sen tycker jag det är väldigt intressant när Örjan hoppar upp på 13 Sahara Sun i stoloppet.
Men som Piraten och Stekel säger håller jag nog 3 Rapide Cash högst här. Borde kunna bli svår för bakspårshästarna att tugga ner men stolopp är stolopp och nån omstart och galopp mm så kan vem som helst vinna.

5 S.G.S. Atlanta är kapabel men ingen rolig programrad direkt.

Senast redigerad av HuBBaBuBBa den 2020-01-24 klockan 07:35.
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-24, 00:40   #10
 
Reg.datum: okt 2012
Inlägg: 174
Sharp$: 2844
Standard

Det verkar som Baron Gift ska strykas
tototorsten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-24, 06:54   #11
 
Reg.datum: sep 2015
Inlägg: 19
Sharp$: 2313
Standard

Enormt kuskplus på Staro Mojito, känns enormt spelvärd till under tio procent.
En chansspik för de som vågar gå emot favoriterna.
supermandus är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-24, 11:20   #12
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 729
Sharp$: 9271
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av tototorsten Visa inlägg
Det verkar som Baron Gift ska strykas
Inte struken än. Var har du hört detta?
__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-24, 12:14   #13
 
Reg.datum: jul 2017
Inlägg: 5 018
Sharp$: 14773
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Gotland Visa inlägg
Inte struken än. Var har du hört detta?
Undrar det också här Gotland , från axevalla området
zimonzzon85 är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-24, 12:34   #14
 
wallemedws avatar
 
Reg.datum: nov 2015
Inlägg: 74
Sharp$: 474
Standard

”Baron Gift måste tyvärr strykas på Lördagens V75.
Blodproverna är inte helt hundra och med hans historik så tar vi inga risker.
Vi kommer snart tillbaka” skriver Svanstedt på Twitter.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Gotland (+5)
wallemedw är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-24, 12:36   #15
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 729
Sharp$: 9271
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av wallemedw Visa inlägg
”Baron Gift måste tyvärr strykas på Lördagens V75.
Blodproverna är inte helt hundra och med hans historik så tar vi inga risker.
Vi kommer snart tillbaka” skriver Svanstedt på Twitter.
Grejt! Tack för info!

__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td