Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2011-09-14, 13:21   #1
Administrator
 
admins avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Inlägg: 2 195
Sharp$: 15232
Standard

Sharps.se introducerar betalspel!


Betalningsmöjlighet nu tillgänglig!
Klicka på "Köp nu" uppe till höger. Prenumerationen gäller utifrån det datum du köper den och läggs inte ihop om du t.ex. skulle köpa ett paket fastän du har dagar kvar på existerande. Istället så förnyar PayPal din prenumeration automatiskt när perioden gått ut. För att så inte skall ske måste du själv avsluta prenumerationen inne på ditt PayPalkonto.


Sommaren med allt den innebär är nu över och hösten har sakta gjort sitt intåg vilket ur ett spelperspektiv inte känns helt fel. Samtidigt som baseballen börjar lida mot sitt slut är nu äntligen Europas stora fotbollsligor igång på riktigt, den amerikanska fotbollen har haft sin premiär och så väntar vi spänt på startskottet för NBA (om lockouten till slut löser sig) och NHL. En fartfylld avslutning på 2011 garanteras och med Sharps.se hjälp är det dags att bygga lite semesterkassa tills nästa sommar, eller varför inte en vinterresa?

Vi på Sharps vill därmed önska er välkomna tillbaka och introducera er vad som är på gång:

Bonustrading
Till att börja med vill vi påminna er om våran mycket uppskattade bonustradingguide som visar dig hur du utan att behöva ta några risker kan utöka din startkassa med flera tusen kronor genom att utnyttja bolagens startbonusar som de så generöst erbjuder. Du hittar guiden under: https://www.sharps.se/bonustrading

Betalspel
Vårt "Service Play"-forum har alltid varit populärt och nu den senaste tiden har det dykt upp en del erbjudanden om gruppköp av medlemmar, något som vi på Sharps inte kan godkänna med tanke på den överhängande risken att bli bedragen som köpare. Detta tillsammans med det intresset vi får i PM's om vi har några portföljer eller liknande att följa gjorde att har vi bestämt oss för att erbjuda betalspel till priser inga gruppköp i världen skulle kunna slå.


Vilka speltjänster kommer ni inkludera?
Vi har noga valt ut dessa tjänster som under långa perioder påvisat höga ROI och därmed vinstgivande spel. Följande speltjänster som inkluderas kan verka okända vid första anblick men om ni följer de ett tag kan ni nog luska reda på vilka de är.
 • Amerikansk fotboll #1
 • Amerikansk fotboll #2
 • Baseboll #1
 • Fotboll #1
 • Fotboll #2
 • Fotboll #3
 • Fotboll #4
 • Fotboll #5
 • Ishockey #1
 • Ishockey #2
 • Tennis #1
Med reservation för ändringar där tjänster som inte håller måttet kan komma att plockas bort och nya tjänster kan läggas till. Observera också att alla tjänster vi köpt in har inte kommit ut med spel ännu - därav tomma spreadsheets.

Mer information om varje speltjänst hittar ni under beskrivningen i respektive spreadsheet.

Hur kommer det fungera?
Alla betalspreadsheets kommer listas under fliken Betalspel där en översikt över samtliga tjänster går att se. Väl inne i själva sheetsen ser det lite annorlunda ut beroende på om du är en betalande användare eller inte. Om du är en betalande användare ser sheetet ut precis som vanligt och du har full tillgång att rygga spelen till dina egna sheets. Om du inte är betalande däremot, kommer du bara kunna se spelen där spelstoppet inträffat, det vill säga alla levande spel kommer vara censurerade och allt du får veta är hur många spel som är levande samt vilket units-värde dessa spelen har.

Alla spel kommer att läggas med det högsta oddset som finns tillgängligt när det bokförs på någon av de seriösa spelbolagen där det verkligen går att få in en del pengar utan att bli limiterad, alltså kan inte tjänsterna fuska genom att spela på odds som inte finns eller bara finns tillgängliga på skojbolag.

Möjlighet att bli notifierad via RSS och mail när ett nytt spel är tillgängligt kommer och vara möjligt för betalande medlemmar.

Vad kommer det att kosta?
Till en början kommer det vara gratis, en förhandsvisning helt enkelt, som sträcker sig mellan två veckor (14/9 till 28/9) där alla medlemmar på Sharps kan få ta del av dessa tjänsters tips på vår bekostnad. Efter dessa två veckor är slut kommer följande priser gälla:

1 månad [30 dagar]: 349 kr eller 500 Sharp$
3 månader [90 dagar]: 899 kr ~ 299 kr/mån (Spara 14%)
12 månader [365 dagar]: 2999 kr ~ 249 kr/mån (Spara 29%)

Priserna är satta lågt så att fler kan ta del av dessa tjänster till ett bra pris. Den egentliga kostnaden för att få tillgång till alla dessa tjänster ligger på flera tusen kronor, men med Sharps hjälp kan du ta del av dem till bråkdelen av det priset. Betalning sker säkert via PayPal antingen med ett PayPal-konto eller med ett kreditkort via PayPals sida. Efter betalning uppgraderas ditt konto automatiskt och du kan direkt börja ta del av betalspelen.

Spelbolag
Vi har nu gjort separata trådar för varje spelbolag vi samarbetar med under spelbolags-forumet där ni kan kommentara och ställa frågor om spelbolaget i fråga: https://www.sharps.se/forums/spelbolag/

Vi har även lagt till 3 bolag när fotbollssäsongen dragit igång som vi känner är värdiga våra medlemmar:

188bet
188bet specialiserar sig på de asiatiska marknaderna med ett stor täckning över fotboll, basket, cricket och flertalet andra sporter. De erbjuder över 4000 matcher in-play varje månad och det i kombination med ett stort utbud av streams gör detta bolaget till ett värdigt alternativ, trots att det inte är skattefritt. Bra resultat- och statstikservice. Förmodligen det bästa bolaget i asian (tillsammans med SBObet) på asiatiska fotbollslinor samt live fotbollsspel. De är också mycket tidigt ute med att släppa odds på fotbollsmarknaderna.

Ladbrokes
Ladbrokes är ett traditionellt brittisk spelbolag som funnits sedan 1886 med över 2500 bettingbutiker i Storbritannien. De erbjuder sina tjänster i flertalet språkval och var ett av de första spelbolagen att etablera sig i Europa from de brittiska öarna. Ett tillförlitligt, säkert och konsekvent spelbolag med en kundservice som är öppen dygnet runt. Gott om valmöjligheter för sportspel och en hel del udda specialevent. Förmodligen det bästa spelbolaget för att ringa in sina spel.

William Hill
William Hill är ett traditionellt brittiskt spelbolag som har funnits ända sen 1934. Med sin långvariga existens har William Hill vuxit till att bli ett av de mest namnkunniga bolagen i industrin och opererar på alla tre möjliga fronter: online, på gatan (över 2300 spelbutiker i Storbritannien och Irland) och genom telefonen. De erbjuder massor med spelmöjligheter, men har specialiserat sig på tennis och fotboll. Livemöjligheterna är bra och sidan finns på mängder med språk (inklusive svenska) och man kan välja på elva olika valutor för sitt spelkonto.

Vad kommer näst?
Pokerturnering
Vi håller just nu på att utarbetar de sista detaljerna för Sharps 2:a pokerturnering och förväntar oss kunna annonsera ut mer information angående denna snart.

Spreadsheetet
Spreadsheetet kommer att fortsätta uppdateras och vad som står överst på att-göra-listan är att snygga till graferna och införa hälften ifyllda WIN/LOSS knappar vid rättningar +0.5 -0.5.

Sharp$
Vi räknar med att snart äntligen kunna köpa in Sharps-märkta artiklar och lansera Sharps merchandice-shoppen och då även möjliggöra köp av betalspel med sina Sharp$.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
henke111 (+10), RobinD (+1), fireas (+5), zleeper (+3), Soap (+10), lordagspippi (+1)
admin är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 13:52   #2
 
G@boriks avatar
 
Reg.datum: apr 2010
Inlägg: 148
Sharp$: 291

MLB Underdog
Stats: 56 - 73 - 0
ROI: 102.09%
Vinstprocent: 43.00%

Standard

intressant
G@borik är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 13:56   #3
 
pr0llans avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 345
Sharp$: 342
Standard

Håller med, mycket intressant! En Sharps kaffemugg vore fint
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
pr0llan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 13:56   #4
Moderator
 
RobinDs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 7 444
Sharp$: 5408

Fotboll 2013
Stats: 306 - 184 - 57
ROI: 104.46%
Vinstprocent: 62.45%

Standard

Visste att KP hade en baktanke när han snodde mina sharp$ på Fifa, jag hade kunna prenumerera i 7 år på detta om inte KP fört mig bakom ljuset
RobinD är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 14:13   #5
 
fireass avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Sverige
Inlägg: 843
Sharp$: 1507
Standard

Väääldigt intressant med betalspelen och kanske tom till pokerturneringen
fireas är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 14:16   #6
 
Andy90s avatar
 
Reg.datum: feb 2010
Ort: Norrköping
Inlägg: 398
Sharp$: 2871
Standard

Grymt!!
__________________
Article 34:
Bro's cannot make eye contact during a devil's threeway
Andy90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 14:20   #7
 
phekstroms avatar
 
Reg.datum: mar 2011
Inlägg: 109
Sharp$: 1615


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

fan vad ni är bra.
phekstrom är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 14:30   #8
Banned
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 498
Sharp$: 5

Trav
Stats: 256 - 372 - 2
ROI: 102.25%
Vinstprocent: 40.76%

Standard

Nja, detta vet jag inte om det känns bra - detta tåls att tänka på...

Positivt med merchandice-shoppen, när den nu kommer igång...!

Men detta var väntat - finns ingen som startar en bettingblogg och/eller bettingsida och samlar en massa spelare där som inte innerst inne skulle vilja ta betalt för det... Så det var ingen blixt från klar himmel, precis - positivt eller inte måste jag fundera på först!

Tala om att folk kommer hålla i sina sharps nu!!!


/Badass
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
zeke (+10)

Senast redigerad av Badass den 2011-09-14 klockan 14:31.
Badass är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 14:35   #9
 
fuzzy_s avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 583
Sharp$: 888
Standard

Då är ju frågan om man får lägga upp spelen under seviceplay delen?
__________________
"Cruisin' down the street in my 6-fo', Jockin' the bitches, slappin' the hoe's "
fuzzy_ är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 14:36   #10
Banned
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 498
Sharp$: 5

Trav
Stats: 256 - 372 - 2
ROI: 102.25%
Vinstprocent: 40.76%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av fuzzy_ Visa inlägg
Då är ju frågan om man får lägga upp spelen under seviceplay delen?

Haha - precis! Den var bra! Där är det bara att lägga upp dem som vanligt - utan motivering till spelen, då måste det ju vara tillåtet om det varit det tidigare...?!


/Badass
Badass är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 14:39   #11
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 674
Sharp$: 43
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Badass Visa inlägg
Haha - precis! Den var bra! Där är det bara att lägga upp dem som vanligt - utan motivering till spelen, då måste det ju vara tillåtet om det varit det tidigare...?!


/Badass
Trist utveckling och tycker verkligen att det ska vara OK att lägga upp spelen utan motivering för alla.

Mina barn och andras ungar.....
11433 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 14:41   #12
 
Grnvits avatar
 
Reg.datum: okt 2010
Inlägg: 1 200
Sharp$: 3531

Ishockey 14/15
Stats: 245 - 251 - 57
ROI: 107.00%
Vinstprocent: 49.40%

Standard

Mycket trevligt!
__________________
1932

Twitter:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Grnvit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 14:48   #13
 
MrHanssons avatar
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 330
Sharp$: 973


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

good job guys!
MrHansson är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 14:50   #14
LL Cool J is hard as hell.
 
Boones avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Bangkok
Inlägg: 1 864
Sharp$: 9728
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av fuzzy_ Visa inlägg
Då är ju frågan om man får lägga upp spelen under seviceplay delen?
Knock yourselves out. I ren Sharps-anda kommer det vara tillåtet att posta spelen (inga bilder från spreadsheetsen dock), MEN för att inte skjuta oss själva i foten kommer inga Sharp$ att delas ut för dessa poster, ej heller kommer man kunna mottaga Sharp$ från andra användare i de trådarna. (För att förhindra folk köper, och sen lägger upp för att sen betala med de Sharp$ de tjänat på att posta.)

Sen är det visserligen dumt också, för det kan i slutändan innebära att vi inte kan lägga till fler tjänster, får ta bort tjänster eller helt enkelt får lägga ner detta experiment och då får ingen tillgång till spelen i alla fall.

Vi får helt enkelt se hur det går.
__________________
"Kan bara titta på mig själv. Hur spännande skulle det vara att läsa mina drag om jag som alla andra börjar reka Barcelona, Real Madrid, Chelsea, United mfl mfl...helt ointressant. Vem fan vill läsa sånt? Jag ligger strax under 100% i roi UTAN att aldrig ha rekat dessa lag, skulle jag däremot jaga bra stat (som vissa eftersträvar) så skulle jag ju enbart reka dessa gäng. Men då tappar jag hela min nish."
-
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

"We expect this account to be uneconomical based on your type of business."
Boone är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 15:01   #15
Banned
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 498
Sharp$: 5

Trav
Stats: 256 - 372 - 2
ROI: 102.25%
Vinstprocent: 40.76%

Standard

Varför är vissa av betalspelssheeten redan påbörjade och en del inte - en del påbörjades redan den 7:e september?

Och varför inte skriva ut exakt vilka cappers det är man ryggar istället för att man skall behöva gissa eller söka efter detta - känns enbart löjligt...

/Badass

Senast redigerad av RobinD den 2011-09-14 klockan 15:05.
Badass är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td