Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2011-09-14, 12:21   #1
Administrator
 
admins avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Inlägg: 2 198
Sharp$: 15232
Standard

Sharps.se introducerar betalspel!


Betalningsmöjlighet nu tillgänglig!
Klicka på "Köp nu" uppe till höger. Prenumerationen gäller utifrån det datum du köper den och läggs inte ihop om du t.ex. skulle köpa ett paket fastän du har dagar kvar på existerande. Istället så förnyar PayPal din prenumeration automatiskt när perioden gått ut. För att så inte skall ske måste du själv avsluta prenumerationen inne på ditt PayPalkonto.


Sommaren med allt den innebär är nu över och hösten har sakta gjort sitt intåg vilket ur ett spelperspektiv inte känns helt fel. Samtidigt som baseballen börjar lida mot sitt slut är nu äntligen Europas stora fotbollsligor igång på riktigt, den amerikanska fotbollen har haft sin premiär och så väntar vi spänt på startskottet för NBA (om lockouten till slut löser sig) och NHL. En fartfylld avslutning på 2011 garanteras och med Sharps.se hjälp är det dags att bygga lite semesterkassa tills nästa sommar, eller varför inte en vinterresa?

Vi på Sharps vill därmed önska er välkomna tillbaka och introducera er vad som är på gång:

Bonustrading
Till att börja med vill vi påminna er om våran mycket uppskattade bonustradingguide som visar dig hur du utan att behöva ta några risker kan utöka din startkassa med flera tusen kronor genom att utnyttja bolagens startbonusar som de så generöst erbjuder. Du hittar guiden under: https://www.sharps.se/bonustrading

Betalspel
Vårt "Service Play"-forum har alltid varit populärt och nu den senaste tiden har det dykt upp en del erbjudanden om gruppköp av medlemmar, något som vi på Sharps inte kan godkänna med tanke på den överhängande risken att bli bedragen som köpare. Detta tillsammans med det intresset vi får i PM's om vi har några portföljer eller liknande att följa gjorde att har vi bestämt oss för att erbjuda betalspel till priser inga gruppköp i världen skulle kunna slå.


Vilka speltjänster kommer ni inkludera?
Vi har noga valt ut dessa tjänster som under långa perioder påvisat höga ROI och därmed vinstgivande spel. Följande speltjänster som inkluderas kan verka okända vid första anblick men om ni följer de ett tag kan ni nog luska reda på vilka de är.
 • Amerikansk fotboll #1
 • Amerikansk fotboll #2
 • Baseboll #1
 • Fotboll #1
 • Fotboll #2
 • Fotboll #3
 • Fotboll #4
 • Fotboll #5
 • Ishockey #1
 • Ishockey #2
 • Tennis #1
Med reservation för ändringar där tjänster som inte håller måttet kan komma att plockas bort och nya tjänster kan läggas till. Observera också att alla tjänster vi köpt in har inte kommit ut med spel ännu - därav tomma spreadsheets.

Mer information om varje speltjänst hittar ni under beskrivningen i respektive spreadsheet.

Hur kommer det fungera?
Alla betalspreadsheets kommer listas under fliken Betalspel där en översikt över samtliga tjänster går att se. Väl inne i själva sheetsen ser det lite annorlunda ut beroende på om du är en betalande användare eller inte. Om du är en betalande användare ser sheetet ut precis som vanligt och du har full tillgång att rygga spelen till dina egna sheets. Om du inte är betalande däremot, kommer du bara kunna se spelen där spelstoppet inträffat, det vill säga alla levande spel kommer vara censurerade och allt du får veta är hur många spel som är levande samt vilket units-värde dessa spelen har.

Alla spel kommer att läggas med det högsta oddset som finns tillgängligt när det bokförs på någon av de seriösa spelbolagen där det verkligen går att få in en del pengar utan att bli limiterad, alltså kan inte tjänsterna fuska genom att spela på odds som inte finns eller bara finns tillgängliga på skojbolag.

Möjlighet att bli notifierad via RSS och mail när ett nytt spel är tillgängligt kommer och vara möjligt för betalande medlemmar.

Vad kommer det att kosta?
Till en början kommer det vara gratis, en förhandsvisning helt enkelt, som sträcker sig mellan två veckor (14/9 till 28/9) där alla medlemmar på Sharps kan få ta del av dessa tjänsters tips på vår bekostnad. Efter dessa två veckor är slut kommer följande priser gälla:

1 månad [30 dagar]: 349 kr eller 500 Sharp$
3 månader [90 dagar]: 899 kr ~ 299 kr/mån (Spara 14%)
12 månader [365 dagar]: 2999 kr ~ 249 kr/mån (Spara 29%)

Priserna är satta lågt så att fler kan ta del av dessa tjänster till ett bra pris. Den egentliga kostnaden för att få tillgång till alla dessa tjänster ligger på flera tusen kronor, men med Sharps hjälp kan du ta del av dem till bråkdelen av det priset. Betalning sker säkert via PayPal antingen med ett PayPal-konto eller med ett kreditkort via PayPals sida. Efter betalning uppgraderas ditt konto automatiskt och du kan direkt börja ta del av betalspelen.

Spelbolag
Vi har nu gjort separata trådar för varje spelbolag vi samarbetar med under spelbolags-forumet där ni kan kommentara och ställa frågor om spelbolaget i fråga: https://www.sharps.se/forums/spelbolag/

Vi har även lagt till 3 bolag när fotbollssäsongen dragit igång som vi känner är värdiga våra medlemmar:

188bet
188bet specialiserar sig på de asiatiska marknaderna med ett stor täckning över fotboll, basket, cricket och flertalet andra sporter. De erbjuder över 4000 matcher in-play varje månad och det i kombination med ett stort utbud av streams gör detta bolaget till ett värdigt alternativ, trots att det inte är skattefritt. Bra resultat- och statstikservice. Förmodligen det bästa bolaget i asian (tillsammans med SBObet) på asiatiska fotbollslinor samt live fotbollsspel. De är också mycket tidigt ute med att släppa odds på fotbollsmarknaderna.

Ladbrokes
Ladbrokes är ett traditionellt brittisk spelbolag som funnits sedan 1886 med över 2500 bettingbutiker i Storbritannien. De erbjuder sina tjänster i flertalet språkval och var ett av de första spelbolagen att etablera sig i Europa from de brittiska öarna. Ett tillförlitligt, säkert och konsekvent spelbolag med en kundservice som är öppen dygnet runt. Gott om valmöjligheter för sportspel och en hel del udda specialevent. Förmodligen det bästa spelbolaget för att ringa in sina spel.

William Hill
William Hill är ett traditionellt brittiskt spelbolag som har funnits ända sen 1934. Med sin långvariga existens har William Hill vuxit till att bli ett av de mest namnkunniga bolagen i industrin och opererar på alla tre möjliga fronter: online, på gatan (över 2300 spelbutiker i Storbritannien och Irland) och genom telefonen. De erbjuder massor med spelmöjligheter, men har specialiserat sig på tennis och fotboll. Livemöjligheterna är bra och sidan finns på mängder med språk (inklusive svenska) och man kan välja på elva olika valutor för sitt spelkonto.

Vad kommer näst?
Pokerturnering
Vi håller just nu på att utarbetar de sista detaljerna för Sharps 2:a pokerturnering och förväntar oss kunna annonsera ut mer information angående denna snart.

Spreadsheetet
Spreadsheetet kommer att fortsätta uppdateras och vad som står överst på att-göra-listan är att snygga till graferna och införa hälften ifyllda WIN/LOSS knappar vid rättningar +0.5 -0.5.

Sharp$
Vi räknar med att snart äntligen kunna köpa in Sharps-märkta artiklar och lansera Sharps merchandice-shoppen och då även möjliggöra köp av betalspel med sina Sharp$.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
henke111 (+10), RobinD (+1), fireas (+5), zleeper (+3), Soap (+10), lordagspippi (+1)
admin är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 12:52   #2
 
G@boriks avatar
 
Reg.datum: apr 2010
Inlägg: 148
Sharp$: 291

MLB Underdog
Stats: 56 - 73 - 0
ROI: 102.09%
Vinstprocent: 43.00%

Standard

intressant
G@borik är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 12:56   #3
 
pr0llans avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 345
Sharp$: 342
Standard

Håller med, mycket intressant! En Sharps kaffemugg vore fint
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
pr0llan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 12:56   #4
Moderator
 
RobinDs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 7 444
Sharp$: 5408

Fotboll 2013
Stats: 306 - 184 - 57
ROI: 104.46%
Vinstprocent: 62.45%

Standard

Visste att KP hade en baktanke när han snodde mina sharp$ på Fifa, jag hade kunna prenumerera i 7 år på detta om inte KP fört mig bakom ljuset
RobinD är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 13:13   #5
 
fireass avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Sverige
Inlägg: 843
Sharp$: 1507
Standard

Väääldigt intressant med betalspelen och kanske tom till pokerturneringen
fireas är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 13:16   #6
 
Andy90s avatar
 
Reg.datum: feb 2010
Ort: Norrköping
Inlägg: 398
Sharp$: 2871
Standard

Grymt!!
__________________
Article 34:
Bro's cannot make eye contact during a devil's threeway
Andy90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 13:20   #7
 
phekstroms avatar
 
Reg.datum: mar 2011
Inlägg: 109
Sharp$: 1615


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

fan vad ni är bra.
phekstrom är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 13:30   #8
Banned
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 498
Sharp$: 5

Trav
Stats: 256 - 372 - 2
ROI: 102.25%
Vinstprocent: 40.76%

Standard

Nja, detta vet jag inte om det känns bra - detta tåls att tänka på...

Positivt med merchandice-shoppen, när den nu kommer igång...!

Men detta var väntat - finns ingen som startar en bettingblogg och/eller bettingsida och samlar en massa spelare där som inte innerst inne skulle vilja ta betalt för det... Så det var ingen blixt från klar himmel, precis - positivt eller inte måste jag fundera på först!

Tala om att folk kommer hålla i sina sharps nu!!!


/Badass
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
zeke (+10)

Senast redigerad av Badass den 2011-09-14 klockan 13:31.
Badass är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 13:35   #9
 
fuzzy_s avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 583
Sharp$: 888
Standard

Då är ju frågan om man får lägga upp spelen under seviceplay delen?
__________________
"Cruisin' down the street in my 6-fo', Jockin' the bitches, slappin' the hoe's "
fuzzy_ är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 13:36   #10
Banned
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 498
Sharp$: 5

Trav
Stats: 256 - 372 - 2
ROI: 102.25%
Vinstprocent: 40.76%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av fuzzy_ Visa inlägg
Då är ju frågan om man får lägga upp spelen under seviceplay delen?

Haha - precis! Den var bra! Där är det bara att lägga upp dem som vanligt - utan motivering till spelen, då måste det ju vara tillåtet om det varit det tidigare...?!


/Badass
Badass är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 13:39   #11
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 674
Sharp$: 43
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Badass Visa inlägg
Haha - precis! Den var bra! Där är det bara att lägga upp dem som vanligt - utan motivering till spelen, då måste det ju vara tillåtet om det varit det tidigare...?!


/Badass
Trist utveckling och tycker verkligen att det ska vara OK att lägga upp spelen utan motivering för alla.

Mina barn och andras ungar.....
11433 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 13:41   #12
 
Grnvits avatar
 
Reg.datum: okt 2010
Inlägg: 1 200
Sharp$: 3531

Ishockey 14/15
Stats: 245 - 251 - 57
ROI: 107.00%
Vinstprocent: 49.40%

Standard

Mycket trevligt!
__________________
1932

Twitter:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Grnvit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 13:48   #13
 
MrHanssons avatar
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 330
Sharp$: 973


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

good job guys!
MrHansson är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 13:50   #14
LL Cool J is hard as hell.
 
Boones avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Bangkok
Inlägg: 1 864
Sharp$: 9728
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av fuzzy_ Visa inlägg
Då är ju frågan om man får lägga upp spelen under seviceplay delen?
Knock yourselves out. I ren Sharps-anda kommer det vara tillåtet att posta spelen (inga bilder från spreadsheetsen dock), MEN för att inte skjuta oss själva i foten kommer inga Sharp$ att delas ut för dessa poster, ej heller kommer man kunna mottaga Sharp$ från andra användare i de trådarna. (För att förhindra folk köper, och sen lägger upp för att sen betala med de Sharp$ de tjänat på att posta.)

Sen är det visserligen dumt också, för det kan i slutändan innebära att vi inte kan lägga till fler tjänster, får ta bort tjänster eller helt enkelt får lägga ner detta experiment och då får ingen tillgång till spelen i alla fall.

Vi får helt enkelt se hur det går.
__________________
"Kan bara titta på mig själv. Hur spännande skulle det vara att läsa mina drag om jag som alla andra börjar reka Barcelona, Real Madrid, Chelsea, United mfl mfl...helt ointressant. Vem fan vill läsa sånt? Jag ligger strax under 100% i roi UTAN att aldrig ha rekat dessa lag, skulle jag däremot jaga bra stat (som vissa eftersträvar) så skulle jag ju enbart reka dessa gäng. Men då tappar jag hela min nish."
-
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

"We expect this account to be uneconomical based on your type of business."
Boone är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 14:01   #15
 
Primes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 65
Sharp$: 789

Innebandy 11/12
Stats: 7 - 11 - 0
ROI: 90.13%
Vinstprocent: 38.89%

Standard

Bra initiativ!

Jag förstår att ni har era skäl att inte skriva ut tjänsternas fulla namn men jag lyckades bara lista ut ett fåtal av dem. Kan någon med bättre koll PM:a mig vilka det rör sig om?
Prime är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 14:01   #16
Banned
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 498
Sharp$: 5

Trav
Stats: 256 - 372 - 2
ROI: 102.25%
Vinstprocent: 40.76%

Standard

Varför är vissa av betalspelssheeten redan påbörjade och en del inte - en del påbörjades redan den 7:e september?

Och varför inte skriva ut exakt vilka cappers det är man ryggar istället för att man skall behöva gissa eller söka efter detta - känns enbart löjligt...

/Badass

Senast redigerad av RobinD den 2011-09-14 klockan 14:05.
Badass är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 14:06   #17
LL Cool J is hard as hell.
 
Boones avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Bangkok
Inlägg: 1 864
Sharp$: 9728
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Badass Visa inlägg
Varför är vissa av betalspelssheeten redan påbörjade och en del inte - en del påbörjades redan den 7:e september?

Och varför inte skriva ut exakt vilka cappers det är man ryggar istället för att man skall behöva gissa eller söka efter detta - känns enbart löjligt...

/Badass
Förslagsvis så läser du nyheten en gång till så har du svaret på din första fråga.

Och vi går inte ut med de exakta namnen på deras begäran. Så enkelt var det.
__________________
"Kan bara titta på mig själv. Hur spännande skulle det vara att läsa mina drag om jag som alla andra börjar reka Barcelona, Real Madrid, Chelsea, United mfl mfl...helt ointressant. Vem fan vill läsa sånt? Jag ligger strax under 100% i roi UTAN att aldrig ha rekat dessa lag, skulle jag däremot jaga bra stat (som vissa eftersträvar) så skulle jag ju enbart reka dessa gäng. Men då tappar jag hela min nish."
-
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

"We expect this account to be uneconomical based on your type of business."
Boone är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 14:07   #18
Moderator
 
RobinDs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 7 444
Sharp$: 5408

Fotboll 2013
Stats: 306 - 184 - 57
ROI: 104.46%
Vinstprocent: 62.45%

Standard

Namnen på tjänsterna skrivs inte ut av Crew och således inte av er heller. Om det är valt att det ska vara så så är det det som gäller. SEO på sharps är grymt bra då sluta dra uppmärksamhet till tråden! Inlägg redigerat. /mod
RobinD är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 14:10   #19
 
dillehals avatar
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 273
Sharp$: 1433
Standard

Fcking lovely lads! Jag som inte hinnar med att hitta egna spel eller leta upp rena ryggar längre tackar och bockar, att det kostar en slant har jag personligen inga problem med, sidan ska ju gå runt och det bidrar jag mer än gärna till.
dillehal är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 14:25   #20
 
psyaces avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Kalmar
Inlägg: 47
Sharp$: 1817
Standard

Känns väldigt spännande detta! Utmärkt för oss stressade småbarns föräldrar som har allt mindre o mindre tid till att hitta bra spel. Väldigt humana priser ochså på betaltjänsten, blir säkert bra!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Shell Peppe (+2)
psyace är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 14:28   #21
 
Reg.datum: nov 2010
Inlägg: 31
Sharp$: 415
Standard

Tycker detta är ett bra intiativ! Skulle dock vilje veta vad de olika portföljerna gjort under ett ars tid? Eller i alla fall ett snitt för dem alla eftersom jag inte känner till dem alla. Antal units.

Sen undrar jag hur tidigt kommer spelen att postas? Antar att om alla placerar sina spel inom en kort tid att det finns stor risk att linorna justeras fort.

Som sagt helt med pa att betala för en bra service, skulle dock vara trevligt om ngn skulle vilja ta sig tid att besvara mina fragor. Danke!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Prime (+1)
robbla är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 14:28   #22
Moderator
 
RobinDs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 7 444
Sharp$: 5408

Fotboll 2013
Stats: 306 - 184 - 57
ROI: 104.46%
Vinstprocent: 62.45%

Standard

Ingen tvingar dig att tycka lika som alla, men det är fortfarande förvånande att någon, oavsett vem kan klandra 3 privatpersoner för att de inte längre tycker att det är fantastiskt roligt att varje månad betala driften av en site (en fantastisk sådna dessutom) ur egen ficka.

Lösningen på det problemet är ta betalt per medlem eller hitta andra sätt att få in pengar. Här presenteras en lösning som innebär att man för en blygsam summa får tillgång till flertalet bra betaltjänster som med rätt MM kommer att betala tillbaka din insats flera gånger om.

När din insats dessutom kan bestå av låtsaspengar du får för att vara aktiv på sharps så förstår jag ärligt talat inte hur man kan motsätta sig detta utan att vara snål.

Det finns ju mängder av cappers här som är gratis och dessa kommer ju inte försvinna, men att förvänta sig att andra ska betala dyra tjänster åt en, samnt driften av sidan som de läggs ut på det är bara för mycket.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Grnvit (+5), Sonny (+1)
RobinD är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 14:35   #23
 
Tdeps avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 115
Sharp$: 179

Cash is KING
Stats: 71 - 62 - 5
ROI: 123.12%
Vinstprocent: 53.00%

Standard

Detta skall följas

Senast redigerad av Tdep den 2011-09-14 klockan 14:41.
Tdep är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 14:40   #24
 
Reg.datum: nov 2010
Inlägg: 75
Sharp$: 2023
Standard

För mig personligen spelar detta ingen roll. Men om man inte kan gå plus på spel själv utan måste betala för det tycker jag man ska överväga att sluta med spelandet. Men en del kanske tycker det är roligt ändå trots att man går med förlust, upp till var och en i slutändan.
zeke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 14:47   #25
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Bollnäs
Inlägg: 635
Sharp$: 1829


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Gryyymt!!! Mycket creds till ni som driver sidan!
Erikbgif är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 14:47   #26
 
Bookmakerns avatar
 
Reg.datum: mar 2011
Inlägg: 82
Sharp$: 434

Bookmakern rekar europa
Stats: 1 - 4 - 1
ROI: 51.25%
Vinstprocent: 20.00%

Standard

hur är det lättast att se när ett spel har lagts till nu när det är free-version?
Bookmakern är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 14:49   #27
 
Galeocerdo cuviers avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 738
Sharp$: 7690
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av zeke Visa inlägg
För mig personligen spelar detta ingen roll. Men om man inte kan gå plus på spel själv utan måste betala för det tycker jag man ska överväga att sluta med spelandet. Men en del kanske tycker det är roligt ändå trots att man går med förlust, upp till var och en i slutändan.
Larvig åsikt. Det är upp till var och en hur man väljer att spela. Tänk att du jobbar länge varje dag och kommer hem precis innan kvällens matcher i Elitserien drar igång. Vad känns bäst, ha en capper som lagt fram tre bra spel åt dig eller försöka reka själv fem minuter innan matchstart? Det blir ju fortfarande spännande för dig att följa matcherna.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Andy90 (+1)
Galeocerdo cuvier är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 14:49   #28
 
Andreas15s avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 147
Sharp$: 631
Standard

Spännande
Andreas15 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 14:50   #29
 
Reg.datum: nov 2010
Inlägg: 31
Sharp$: 415
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av zeke Visa inlägg
För mig personligen spelar detta ingen roll. Men om man inte kan gå plus på spel själv utan måste betala för det tycker jag man ska överväga att sluta med spelandet. Men en del kanske tycker det är roligt ändå trots att man går med förlust, upp till var och en i slutändan.
Handlar väl mer om att maximera sina vinster att ta hjälp av dem som faktiskt är bättre än dig själv. För att göra en jämförelse jag har lyckats göra bra med vinster genom aren pa aktier trots det lyssnar jag pa Warren Buffet för jag inser att han de senaste 50 aren lyckats bättre an jag nagonsin kommer att göra. Det är aldrig fel att ta rad av nagon som har ett uppvisat stabilt langt track record, utan för den saken kan du fortfarande vara en vinnande spelare idag.
robbla är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 14:55   #30
 
kingscanias avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Norr om Skåne = Norrland
Inlägg: 1 416
Sharp$: 56


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Väldigt glädjande nyheter, kul att se att sidan utvecklas framåt!

Dock tycker jag återigen att infon kommit ut lite sent. Det kanske iof beror på att ni inte fått gå ut med något innan allt var klart, men mycket av tjafset som blev senast som det kom stora nyheter - samarbetet med en viss tout-tjänst, visade ju på behovet av att i ett tidigt skede involvera medlemmarna i vad som var på gång.

Jag hoppas innerligt att betal-service delen kommer att fungerar, är lite tveksam, dagens fil-delar ungdomar vill ju ha och ha, som Jan Guillo hade sagt. Men hoppas innerligt att det fungerar väl ut!

Har även en önskan, att nu när sharps - dollar verkligen får en mening, att ni verkligen "hård" modererar i forumet. Är ni inte hårda med att ta bort inlägg som inte uppfyller kraven för sharps-dollar i början nu från att de får ett egentligt värde, ja då kan det snabbt gå utför!

Keep ut the good work!
__________________
Citat:

Citat:
Sätt in pengar på Plusgiro 52 90 49 - 9 eller Bankgiro 5223 - 9159 märk talongen "Shaking Generation - Björn Hellkvist".
Citat:
Give Sharp$, not "Tack"!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Boden (+1), yertle (+1)
kingscania är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 14:56   #31
 
Galeocerdo cuviers avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 738
Sharp$: 7690
Standard

Rör inte dessa cappers linorna? Kommer ihåg när ni publicerade RAS då alla satt på nålar i chatten och väntade, trots det hann man 50 % av gångerna inte med att lägga spelen. Nu skall ni alltså infoga spelen i sheets vilket bör ta längre tid? Kommer folk hinna spela eller är det så att dessa cappers inte rör linorna särskilt?
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
pittaluga (+5)
Galeocerdo cuvier är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 14:57   #32
 
Andreas15s avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 147
Sharp$: 631
Standard

Håller med föregående. Handlar väll om att i slutändan dra in pengar?
Att det är kul är ju en bonus
Andreas15 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 14:59   #33
stolt same som älskar hojt
 
Bodens avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Boden
Inlägg: 808
Sharp$: 1430

Mina rekar
Stats: 0 - 0 - 0
ROI: 0.00%
Vinstprocent: 0.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av kingscania Visa inlägg

Har även en önskan, att nu när sharps - dollar verkligen får en mening, att ni verkligen "hård" modererar i forumet. Är ni inte hårda med att ta bort inlägg som inte uppfyller kraven för sharps-dollar i början nu från att de får ett egentligt värde, ja då kan det snabbt gå utför!

Keep ut the good work!
Instämmer här, Spännande projekt!

Men som herr KingScania skriver så behövs det modereras hårt eller kanske nya regler om hur man får sharps-dollar?!
__________________
Vad är det för likhet på spermier och lulebor? Det finns många av dom, men få blir människor
Boden är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 15:00   #34
LL Cool J is hard as hell.
 
Boones avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Bangkok
Inlägg: 1 864
Sharp$: 9728
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Warg Visa inlägg
Rör inte dessa cappers linorna? Kommer ihåg när ni publicerade RAS då alla satt på nålar i chatten och väntade, trots det hann man 50 % av gångerna inte med att lägga spelen. Nu skall ni alltså infoga spelen i sheets vilket bör ta längre tid? Kommer folk hinna spela eller är det så att dessa cappers inte rör linorna särskilt?
Vi har medvetet valt bort tjänster som RAS som gör det omöjligt att matcha linor utan har tagit med dem som kan hålla bra ROI på spelbara linor. Ett litet undantag kanske är Fotboll #1's långtidsspel, men i övrigt ska nog linorna vara snarlika på alla.
__________________
"Kan bara titta på mig själv. Hur spännande skulle det vara att läsa mina drag om jag som alla andra börjar reka Barcelona, Real Madrid, Chelsea, United mfl mfl...helt ointressant. Vem fan vill läsa sånt? Jag ligger strax under 100% i roi UTAN att aldrig ha rekat dessa lag, skulle jag däremot jaga bra stat (som vissa eftersträvar) så skulle jag ju enbart reka dessa gäng. Men då tappar jag hela min nish."
-
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

"We expect this account to be uneconomical based on your type of business."
Boone är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 15:13   #35
Webmaster
 
marss avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 804
Sharp$: 3518
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Bookmakern Visa inlägg
hur är det lättast att se när ett spel har lagts till nu när det är free-version?
Det ni har nu medans det är gratis är precis samma som det kommer vara sedan dvs mailnotifikationer + RSS fungerar, titta efter på sheetsen.
__________________
Sköter det tekniska - för andra ärenden kontakta Boone eller KP!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Soap (+1)
mars är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 15:24   #36
dNa
 
dNas avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 868
Sharp$: 255
Standard

Grymt jobb ni gör med sidan!! Big up!
Satt med ett stort leende när jag läste mailet ni skickade ut, har hänt en hel del från starten för 1½ år sen

Sen att det finns gnällspikar som hittar fel i allting och kastar ur sig kritik utan att fundera om den är befogad är bara att skita i, det kommer man aldrig undan!

Grym sida, grymt crew, många sköna lirare och hög kvalité på musiktråden
Kan det bli bättre?
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Shell Peppe (+2), umebon (+2), eddieh (+1)
dNa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 15:32   #37
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 604
Sharp$: 2463
Standard

Mycket bra initiativ med en paketerad produkt, vilket enkelt nästan kan motsvaras med en aktiefond där en förvaltare kontinuerligt håller portföljen i trim. Ni har mitt fulla förtroende och jag betalar med glädje för denna tjänst då det kommer att spara mig tid (pengar).

Tack till alla moderatorer som gör ett gediget jobb.

Ni har gjort det igen!
tino är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 15:53   #38
DD
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 253
Sharp$: 2614


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Riktigt kul tycker jag! Sitter och försöker komma på vilka cappers det är men kommer inte på många. Någon som vet som kan pma?
DD är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 16:03   #39
 
wallezs avatar
 
Reg.datum: sep 2010
Ort: Göteborg
Inlägg: 297
Sharp$: 3983
Standard

Bra gjort!

Även om jag inte lyckas lista ut vilka alla tjänster är så ser det riktigt intressant ut!

Hoppas tillräckligt många nappar på erbjudandet så sidan kan drivas vidare och utvecklas!
wallez är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 16:29   #40
 
Reg.datum: dec 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 95
Sharp$: 1037
Standard

Tror det här kommer bli väldigt lyckat men det finns ju nästan ingen info om betaltjänsterna, tex,

Hur lång tid innan spelstopp släpps spelen generellt sätt?
tidigare resultat, antal spel, unitnetto, ROI?
Kommer det va cap på antalet medlemmar?

Tycker inte heller att det ska vara tillåtet att lägga upp betalspelen på forumet vilket kommer leda till att de som köper spelen kommer missgynnas väldigt mycket.
Overcome är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 16:55   #41
Webmaster
 
marss avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 804
Sharp$: 3518
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Overcome Visa inlägg
Tror det här kommer bli väldigt lyckat men det finns ju nästan ingen info om betaltjänsterna, tex,

Hur lång tid innan spelstopp släpps spelen generellt sätt?
tidigare resultat, antal spel, unitnetto, ROI?
Kommer det va cap på antalet medlemmar?

Tycker inte heller att det ska vara tillåtet att lägga upp betalspelen på forumet vilket kommer leda till att de som köper spelen kommer missgynnas väldigt mycket.
Angående spelstopp kan du titta på existerande spel och hålla musen över oddset för att se när det är inlagt och titta på spelstoppet så ser du vad för förhållanden som gäller. Men som sagt tidigare har vi valt services som inte flyttar linor osv utan det ska i princip gå att lägga spelen i lugn å ro.

Tidigare resultat får man själv ta reda på eller invänta vidare bokföring. Samtliga services har över 105% ROI och handplockats för att uppfylla lugn å ro kravet ovan.
__________________
Sköter det tekniska - för andra ärenden kontakta Boone eller KP!
mars är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 17:10   #42
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Overcome Visa inlägg
Tror det här kommer bli väldigt lyckat men det finns ju nästan ingen info om betaltjänsterna, tex,

Hur lång tid innan spelstopp släpps spelen generellt sätt?
tidigare resultat, antal spel, unitnetto, ROI?
Kommer det va cap på antalet medlemmar?

Tycker inte heller att det ska vara tillåtet att lägga upp betalspelen på forumet vilket kommer leda till att de som köper spelen kommer missgynnas väldigt mycket.
Spelen släpps när tjänsterna släpper sina. Alla har visat en ROI på en bit över 105% under en lång lång period och bra många spel. Vi har dessutom själv selekterat och valt dessa. Vi skulle aldrig lansera en tjänst vi vet går dåligt, då ingen har något att tjäna på detta. Unitnetto har vi inga siffror på då alla inte bokförts på samma sätt tidigare. Nu bokför vi och nu kan man se unitnetto med. Vissa tjänster spelar på stora volymer och lägre ROI, andra mindre men med högre ROI.
Man behöver inte rygga alla utan man väljer fritt. Som köpare får man dock tillgång till alla.
Dessa gratisveckor kan ni utnyttja till att bara följa upp och se hur de levererar.
Tänk på att använda korrekt BRM, speciellt vid utnyttjande utav de som spelar stora volymer så ni inte ligger ute med för mycket. Good/badstreaks händer alla, och det är i längden det räknas.

Efter spelstopp blir spelen tillgängliga för samtliga. Vilka vissa kan utnyttja till att spela live istället vid nedsläpp. (Dock brukar liveodds ha sämre payout än prelive.)
Som sagt, använd tiden till att följa upp tjänsterna och se vad de levererar om ni är osäkra. Eller så kan ni börja rygga från dag 1.

Ang att lägga upp spelen på forumet så blir svårt då man dels måste veta vad tjänsten heter (en av de många anledningarna till att vi inte gått ut 100% med den informationen). Sedan finns det såklart villkor sedan som ska efterföljas vid betalande kund, bryter man mot villkoren kan man bli avstängd från tjänsten, dock ej forumet. Vilka dessa villkor är blir publikt senare när betalprocessen är igång.

Priset är dessutom lågt med tanke på vad dessa tjänster annars kostar att köpa själv. Vissa är mer populära andra mer diskreta med sin marknadsföring.

Ska man rygga någon tycker jag iaf att man ska rygga personen/tjänsten i mot och medgångar. Dessutom får man som betalande kund bra bättre service än att vänta på att någon ska eventuellt lägga ut något på forumet. Detta inkl bl.a. enklare bokföring av tjänsterna, mailnotis, RSSnotis. Eventuellt även om kodningen och vi hittar bra sammarbetspartner tillåter SMSnotis(mot betalning senare).

För att inte räkna med att riskera att få någon procent sämre i odds på att vänta. Denna sämre odds kan beroende på hur stor insats man har gott och väl betala tjänstens kostnad och lite till.
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 17:11   #43
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Sthlm
Inlägg: 195
Sharp$: 1169


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

vad kostar egentligen dessa tjänster? Om det är 100 st som tar dom så blir det nästan 40 kakor i månaden.
highwon är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 17:17   #44
 
G@boriks avatar
 
Reg.datum: apr 2010
Inlägg: 148
Sharp$: 291

MLB Underdog
Stats: 56 - 73 - 0
ROI: 102.09%
Vinstprocent: 43.00%

Standard

Jättebre bra tjänst! För er som inte vill betala så behöver ni naturligtvis inte det! Priset är helt OK och Sharps gör ett grymt jobb tycker jag!
G@borik är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 17:24   #45
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av highwon Visa inlägg
vad kostar egentligen dessa tjänster? Om det är 100 st som tar dom så blir det nästan 40 kakor i månaden.
Du kan inte tänka som du gör då vi betalar ett bra högre pris för medlemskapet än vad andra betalar. Se detta som enterprise/företagslicens vs vanlig privat licens.
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 17:25   #46
 
LadyDeWinters avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 156
Sharp$: 160


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Vet ej om någon nämnt detta tidigare i tråden, men detta kommer ju sänka kvalitén på forumet ENORMT. Jag tror med största sannolikhet att det kommer komma upp minst 20 stycken dåliga rekar i månaden och ett riktigt postspammande bara för att snåla personer ska få detta gratis (nåja, för Sharps).

Är det inte bättre att bara ta betalt för det?

Edit. Alternativt sätta upp regler som att man t.ex. måste ha mer än 50/100/200 inlägg eller man måste varit medlem i 1 år eller liknande. Detta kommer dämpa postspammandet/service play-spammandet rejält.

Senast redigerad av LadyDeWinter den 2011-09-14 klockan 17:28.
LadyDeWinter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 17:25   #47
 
Reg.datum: feb 2011
Ort: Norrland
Inlägg: 184
Sharp$: 2076
Standard

Stort tack på förhand från min sida
werygod är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 17:28   #48
Webmaster
 
marss avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 804
Sharp$: 3518
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av LadyDeWinter Visa inlägg
Vet ej om någon nämnt detta tidigare i tråden, men detta kommer ju sänka kvalitén på forumet ENORMT. Jag tror med största sannolikhet att det kommer komma upp minst 20 stycken dåliga rekar i månaden och ett riktigt postspammande bara för att snåla personer ska få detta gratis (nåja, för Sharps).

Är det inte bättre att bara ta betalt för det?
Samma sades när vi lanserade Sharp$ från början men tycker det fungerat ypperligt. Vi får se vad som händer, rekar modereras redan och kommer fortsätta så, en borttagen rek innebär borttagna poäng också så ser inte riskerna som så stora faktiskt.
__________________
Sköter det tekniska - för andra ärenden kontakta Boone eller KP!
mars är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 17:37   #49
 
Chrille123s avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Ort: GBG
Inlägg: 39
Sharp$: 1009
Standard

Fan va ni är driftiga! Stor eloge till er i crew'n för alla kreativa lösningar och möjligheter ni ordnat här på Sharps!
__________________
It's all about the edge, think about it...What's your edge?
Chrille123 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 17:38   #50
 
LadyDeWinters avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 156
Sharp$: 160


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mars Visa inlägg
Samma sades när vi lanserade Sharp$ från början men tycker det fungerat ypperligt. Vi får se vad som händer, rekar modereras redan och kommer fortsätta så, en borttagen rek innebär borttagna poäng också så ser inte riskerna som så stora faktiskt.
Nåja, är möjligt, men detta är väl för att sharpsen under en längre tid bara varit några oviktiga siffror.

Jag skulle exempelvis nu kunna gå in på sbr och leta service plays, och sen starta nya trådar här med liren. Men men, som sagt, det är ingen som vet hur det blir, bara jag som tror.
LadyDeWinter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 17:42   #51
 
Reg.datum: dec 2010
Inlägg: 69
Sharp$: 297
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av LadyDeWinter Visa inlägg
Nåja, är möjligt, men detta är väl för att sharpsen under en längre tid bara varit några oviktiga siffror.

Jag skulle exempelvis nu kunna gå in på sbr och leta service plays, och sen starta nya trådar här med liren. Men men, som sagt, det är ingen som vet hur det blir, bara jag som tror.
Det är väl bra att du, eller någon annan bidrar med service plays till forumet? Hur ni får tag i dem bryr iaf inte jag mig om, men då ryggar jag heller inte blint. Att du sedan kan få en sharps-keps för besväret tycker jag du är väl värd.
Gervais är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 17:44   #52
 
Reg.datum: apr 2011
Inlägg: 6
Sharp$: 73
Standard

Grymt. Men Fotboll #1 spelar typ 5% av bankrullen på alla spel, men det kanske man vågar då ...
topo_92 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 17:45   #53
 
Reg.datum: maj 2011
Inlägg: 28
Sharp$: 337
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av RobinD Visa inlägg
Otippat att massa snåla människor ska komma och klaga att saker inte är gratis längre.

Förslagsvis betalar ni driften av sharps.se och allt vad det innebär från och med nu.

Det är ju inte så att detta blir påtvingat, utan ett val. Skäms på er dom har skrivit eller tänkare samma sak.
Oj då
avva98 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 17:50   #54
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av LadyDeWinter Visa inlägg
Nåja, är möjligt, men detta är väl för att sharpsen under en längre tid bara varit några oviktiga siffror.

Jag skulle exempelvis nu kunna gå in på sbr och leta service plays, och sen starta nya trådar här med liren. Men men, som sagt, det är ingen som vet hur det blir, bara jag som tror.
Precis och av den anledningen kommer vi att hålla koll på hur det kommer att se ut. Blir det som du säger en onormal aktivitet bara för att hora till sig, kan åtgärder vidtas. Som exempelvis att sänka antalet poäng man får för SP postande. Detta eftersom medlemmar som uppskattar SP brukar själva ge Sharp$ ifall den är uppskattad. Se tex på spelarservice/travtjänsten/sporttjänsten eller andra som folk uppskattar. Ingen spelarservice/travtjänsten har hittils gett mindre än 50 poäng iprincip.

Men men sådant får framtiden utvisa.
Tycker det är bra att ni kommer med ris och ros. Samt lyfter fram saker vi kanske inte tänkt på i förväg. Man kan inte ha allt 100% vattentätt heller för den delen. Tanken är att man ska kunna använda sina sharp$ till något och inte bara hamstra.

Hade vi lanserat denna tjänst utan möjlighet att köpa med sharp$ hade vi fått 10x fler kommentarer ang det, detta är ett sätt för oss också att ge något till personer som bidrar till forumet med. På gott och ont.
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 17:53   #55
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av topo_92 Visa inlägg
Grymt. Men Fotboll #1 spelar typ 5% av bankrullen på alla spel, men det kanske man vågar då ...
Nej, det är skillnad på UNIT och % av BR. 1U är INTE synonymt med 1% av BR.
Vi bokför såsom tjänsterna levererar sina spel, ändrar inget/lägger inte till något.
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 17:59   #56
 
ryggovics avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 341
Sharp$: 634


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

taget!
ryggovic är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 18:15   #57
 
Reg.datum: jul 2011
Inlägg: 4
Sharp$: 215
Standard

Låter intressant i mina öron..........
ghost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 18:32   #58
 
umebons avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Monte Carlo
Inlägg: 338
Sharp$: 971
Standard

Kanon bra initiativ!!
Kommer ni speca hur man ska betala senare, är absolut på! Ni gör ett kanonjobb och att få ta del av detta är kanoners. Hoppas resultaten håller i sig...
umebon är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 18:43   #59
Banned
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 975
Sharp$: 2021

Allsvenskan 2012
Stats: 2 - 1 - 0
ROI: 146.67%
Vinstprocent: 66.67%

Standard

Självklart kommer det finnas #1 #2 #3... Sheets för dom olika servicarna och inte bara totalen?
Lemasive är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 18:46   #60
Banned
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 498
Sharp$: 5

Trav
Stats: 256 - 372 - 2
ROI: 102.25%
Vinstprocent: 40.76%

Standard

Blir nog bra detta ändå - har funderat och det varken gynnar eller missgynnar mig eftersom jag inte spelar så mycket på dessa marknader ändå...! Att det sedan är externa cappers och proffs gör ju att det är mer intressant för sharps spelare som inte litar på sig själva och sin egna förmåga...

Lycka till!


/Badass
Badass är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 18:46   #61
LL Cool J is hard as hell.
 
Boones avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Bangkok
Inlägg: 1 864
Sharp$: 9728
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lemasive Visa inlägg
Självklart kommer det finnas #1 #2 #3... Sheets för dom olika servicarna och inte bara totalen?
Varje tjänst är #1, #2, #3 etc.
__________________
"Kan bara titta på mig själv. Hur spännande skulle det vara att läsa mina drag om jag som alla andra börjar reka Barcelona, Real Madrid, Chelsea, United mfl mfl...helt ointressant. Vem fan vill läsa sånt? Jag ligger strax under 100% i roi UTAN att aldrig ha rekat dessa lag, skulle jag däremot jaga bra stat (som vissa eftersträvar) så skulle jag ju enbart reka dessa gäng. Men då tappar jag hela min nish."
-
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

"We expect this account to be uneconomical based on your type of business."
Boone är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 19:07   #62
 
Jensws avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Östersund
Inlägg: 623
Sharp$: 4689
Standard

Låter riktigt bra! Sharps pannband?;-)
Jensw är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 19:56   #63
 
fuzzy_s avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 583
Sharp$: 888
Standard

Vad hände med dem finurliga namnen på tjänsterna?
__________________
"Cruisin' down the street in my 6-fo', Jockin' the bitches, slappin' the hoe's "
fuzzy_ är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 20:05   #64
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av fuzzy_ Visa inlägg
Vad hände med dem finurliga namnen på tjänsterna?
Tanken var att de endast skulle ut per mail och ej öppet på forumet, slarv från vår sida att de hamnade i nyhetsposten på framsidan. Då ett av villkoren var att inte marknadsföra tjänsternas namn officiellt på forumet/framsidan av den anledningen som nu står i nyhetsposten.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
fuzzy_ (+1)
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 20:17   #65
 
Pohjans avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Ort: Båstad
Inlägg: 419
Sharp$: 1704

Crusher
Stats: 177 - 177 - 12
ROI: 97.88%
Vinstprocent: 50.00%

Standard

Detta är riktigt bra får jag säga.. Ska bli jävligt kul. Försöker komma på vilka tjänsterna är har löst några men kommer inte riktigt på alla.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Se där Sveriges bästa, Stolt och stark, Och när stormen river, Ger vi allt, Ända sedan gamla dagar
Under våran ljusblå fana,står vi upp, För himmelsblått
Heja Malmö
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Pohjan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 20:19   #66
Moderator
 
RobinDs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 7 444
Sharp$: 5408

Fotboll 2013
Stats: 306 - 184 - 57
ROI: 104.46%
Vinstprocent: 62.45%

Standard

Badass och dNa fortsätter sin diskussion i PM. Nog med OT nu.

En tankeställare till samtliga: Upprepade OT, öknamn, otrevligheter osv är saker som inte uppskattas. Det måste gå att diskutera utan att bete sig som fåntrattar. Man får ha olika åsikter, man får till och med säga att andra har fel. Men gör det på rätt plats och på rätt sätt. Upprepade förseelser ackumeleras och om det fortsätter så vidtas åtgärder. /mod
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Lazlo (+1), Savve (+1)

Senast redigerad av RobinD den 2011-09-14 klockan 20:45. Anledning: stavfel
RobinD är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 22:00   #67
 
Wagners avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 967
Sharp$: 2212
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mars Visa inlägg
Angående spelstopp kan du titta på existerande spel och hålla musen över oddset för att se när det är inlagt och titta på spelstoppet så ser du vad för förhållanden som gäller. Men som sagt tidigare har vi valt services som inte flyttar linor osv utan det ska i princip gå att lägga spelen i lugn å ro.

Tidigare resultat får man själv ta reda på eller invänta vidare bokföring. Samtliga services har över 105% ROI och handplockats för att uppfylla lugn å ro kravet ovan.
Jag hittade både Ungersk fotboll och Norsk ishockey under fliken betalspel. Bookmakern var Sportingbet! Där fick jag mitt konto stängt för 10 år sen för att dom kopplade ihop mig med en annan. Det enda vi hade gemensamt var att vi plockade russinen ur kakan.

Ska bli intressant att se hur dom reagerar på detta upplägg, när ungefär samma svans gång efter annan spelar på samma sak.

Norsk hockey, betalspel och Sportingbet är ju inget man associerar till lugn å ro direkt.

Men det kanske är nya tider nu? Fast det låter inte så. http://se.sportingbet.com/t/info/rules/rules.aspx

5.4 Where a number of multiple bets, involving identical or very similar selections, are received by different clients within a short timeframe, Sportingbet reserves the right to void all such bets, even after the bets have been determined.

Översättning från Google: 5,4 Om en av flera spel, med identiska eller mycket lika val, tas emot via olika kunder inom en kort tid, förbehåller Sportingbet rätten att ogiltigförklara alla sådana satsningar, även efter det att spelen har fastställts.

Sen brukar inte spel lagda hos Bet and win, och som avgörs 8-9 dar senare, innebära några större insatser. Är man fler som ska dela på kakan så blir utrymmet än mindre. Men dom kanske har släppt på tyglarna där också?
__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet
Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det
Nu även på Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Wagner är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 22:54   #68
Webmaster
 
marss avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 804
Sharp$: 3518
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Wagner Visa inlägg
Jag hittade både Ungersk fotboll och Norsk ishockey under fliken betalspel. Bookmakern var Sportingbet! Där fick jag mitt konto stängt för 10 år sen för att dom kopplade ihop mig med en annan. Det enda vi hade gemensamt var att vi plockade russinen ur kakan.

Ska bli intressant att se hur dom reagerar på detta upplägg, när ungefär samma svans gång efter annan spelar på samma sak.

Norsk hockey, betalspel och Sportingbet är ju inget man associerar till lugn å ro direkt.

Men det kanske är nya tider nu? Fast det låter inte så. http://se.sportingbet.com/t/info/rules/rules.aspx

5.4 Where a number of multiple bets, involving identical or very similar selections, are received by different clients within a short timeframe, Sportingbet reserves the right to void all such bets, even after the bets have been determined.

Översättning från Google: 5,4 Om en av flera spel, med identiska eller mycket lika val, tas emot via olika kunder inom en kort tid, förbehåller Sportingbet rätten att ogiltigförklara alla sådana satsningar, även efter det att spelen har fastställts.

Sen brukar inte spel lagda hos Bet and win, och som avgörs 8-9 dar senare, innebära några större insatser. Är man fler som ska dela på kakan så blir utrymmet än mindre. Men dom kanske har släppt på tyglarna där också?
Det där har diskuterats i en gammal tråd mer utförligt vill jag minnas. Anyway de flesta bolag har ju en hel del liknande bs i sina terms. I princip har dem rätt att göra vad dem vill utan anledning om man ska vara noga (förutom bryta mot licenskrav). Gissningsvis var omsättningen på onlinebookies något lägre för 10 år sedan - framförallt på sportingbet som växt till sig en hel del sista 5 åren.

Sedan bara för att ett odds har ett bolag angivet betyder det inte nödvändigtvis att bara det bolaget har det oddset, tror att i princip alltid kan du hitta samma odds på bolag typ pinnacle/188bet/betfair om inte något av de andra.

Kan dock vara en fråga huruvida vilket odds/bolag man ska bokföra för att spegla verkligheten bäst men dessa spel är som sagt sällan utstick utan helt enkelt bra picks.
__________________
Sköter det tekniska - för andra ärenden kontakta Boone eller KP!
mars är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-14, 23:53   #69
Webmaster
 
marss avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 804
Sharp$: 3518
Standard

En hel del ointressant OT rensat. Om ni vill diskutera ryggningar längden vs sporadiskt får ni starta en tråd i tänkarhörnan!

Badass bannad för OT-spammande - om jag konstaterar ovanstående så svaras det alltså med mer av samma. Håll er till topic eller starta en tråd i Offtopic om ni vill diskutera något annat.
__________________
Sköter det tekniska - för andra ärenden kontakta Boone eller KP!
mars är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-15, 00:35   #70
 
jempas avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Sthlm
Inlägg: 88
Sharp$: 598

NHL 2011/2012
Stats: 121 - 146 - 3
ROI: 97.25%
Vinstprocent: 45.32%

Standard

Kul initiativ antar jag, har inte riktigt hunnit smälta det hela, mycket att ta in såhär på kvällen.

Har ni spekulerat över det juridiska? Nog för att communityn inte är gigantisk men det rör sig ändå om "licensierade" touts. En vinkel är ju att ni agerar mellan-hand för att förhandla till er bättre priser till användarna, samtidigt som ni får in pengar i banken?

Vill inte ha någon bitter ton, men detta kan ju backlasha.
__________________
You know, I thought you made love like an ugly girl. So present, so grateful.
jempa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-15, 23:38   #71
 
Reg.datum: aug 2011
Inlägg: 1
Sharp$: 220
Standard

Bra funktion men det hade kunnat vara lite billigare, lägger jag ut så mycket på betalspel går jag nog +-0 i slutändan..
sassaoberg är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-15, 23:55   #72
JSQ
 
JSQs avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 722
Sharp$: 2440
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av sassaoberg Visa inlägg
Bra funktion men det hade kunnat vara lite billigare, lägger jag ut så mycket på betalspel går jag nog +-0 i slutändan..
Billigare tror jag inte det skulle kunna vara om det fortfarande skulle fylla någon funktion (beroende på hur många som köper det dvs.) i och med att dom har fått lägga ut X antal kr för att köpa in dessa. Så de måste täcka upp denna summa först och främst för att inte gå minus på detta sen antar jag är tanken att det ska även bli ett överskott som ska kunna gå till att bekosta driften av denna underbara sida.

Sen får man ju tänka på att för 349 kr/månad ELLER 500 Sharps per månad får man tillgång till betalspel som skulle ha kostat flera tusen per månad om man själv köpte dom. Genom att vara lite aktiv så kan man ju samla ihop sharps för att köpa spelen en månad och om man kanske inte är lika aktiv då har man kanske haft turen att de betalspel man följt gjort så att man ökat så pass mycket så att man har råd med nästa månad samtidigt som att man har en del av kakan från tidigare månad kvar.

Sist men inte minst så får man ju ha lite MM tänk även när det kommer till att investera i betalspel och inte bara i sina spel man lägger, om man tar detta från samma rulle dvs. Inte så att jag går och köper betalspel för 349 kr som ger mig tillgång 1 månad om jag har en rulle på 1000 kr.

Citat:
Ursprungligen postat av jempa Visa inlägg
Kul initiativ antar jag, har inte riktigt hunnit smälta det hela, mycket att ta in såhär på kvällen.

Har ni spekulerat över det juridiska? Nog för att communityn inte är gigantisk men det rör sig ändå om "licensierade" touts. En vinkel är ju att ni agerar mellan-hand för att förhandla till er bättre priser till användarna, samtidigt som ni får in pengar i banken?

Vill inte ha någon bitter ton, men detta kan ju backlasha.
Tror nog att dom har gått igenom detta ganska bra. Inget jag vet med säkerhet men tycker att man kan utläsa lite sånt från vissa av deras kommentarer i tråden, t.ex:

Citat:
Ursprungligen postat av KP Visa inlägg
Du kan inte tänka som du gör då vi betalar ett bra högre pris för medlemskapet än vad andra betalar. Se detta som enterprise/företagslicens vs vanlig privat licens.
Sen bara för att man ställer en fråga har man inte en bitter ton ^_^
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
KP (+1)
JSQ är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-16, 19:57   #73
 
Grovbenstommes avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Så nära men ändå så långt borta
Inlägg: 562
Sharp$: 1665
Standard

Frågan är om kan jag köpa KPs kanin för sharp$?
__________________
"Selektivt minne innebär att man bara minns det man vill minnas. Detta kan vara medvetet eller undermedvetet. Som exempel kan nämnas att många personer bara minns när de har otur och inte när de har tur eller tvärtom."
Grovbenstomme är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-16, 20:23   #74
 
Reg.datum: maj 2011
Inlägg: 28
Sharp$: 337
Standard

Under vilken bolagsform drivs Sharps?
avva98 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-16, 20:41   #75
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 20
Sharp$: 116
Standard

Tycker som med förra nyheten att det vore läge att "göra en pudel" då dett ainte direkt stämmer bra överens med allt som sades när den här sidan startades.

Med det sagt gissar jag att det här blir en stor succé för grundarna i ett par månader och önskar er alla lycka till med ryggandet.
Rosen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-17, 12:25   #76
LL Cool J is hard as hell.
 
Boones avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Bangkok
Inlägg: 1 864
Sharp$: 9728
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Rosen Visa inlägg
Tycker som med förra nyheten att det vore läge att "göra en pudel" då dett ainte direkt stämmer bra överens med allt som sades när den här sidan startades.

Med det sagt gissar jag att det här blir en stor succé för grundarna i ett par månader och önskar er alla lycka till med ryggandet.
Om vi nu ska vara realistiska så var tanken med Sharps att vara ett spetsforum där de bästa spelarna befann sig, men allt efter att tiden har gått har vi förvandlats till att bli Sveriges nu största mötesplats för spelare och då har ju förutsättningarna förändrats en hel del. Vi tycker vi är schyssta, vi driver sidan i en ideell anda och både jag och KP ligger tusentals kronor 'back' på Sharps just nu. Vi har inget emot att satsa heller, men att punga ut med en växande utgift på tusentals kronor varje månad utan en förhoppning om att gå jämt upp är inget vi kan acceptera i längden så det är klart att vi på varje sätt vi kan försöker förbättra Sharps för våra medlemmar utan att göra det på någon annans bekostnad än spelbolagen.

Jag tycker det är bra att se att vissa redan har listat ut detta, men att andra ska hålla oss ordagrant på något vi sa för 1,5 år sedan när vi var 300 medlemmar jämfört mot dagens 7000 känns lagom befängt.
__________________
"Kan bara titta på mig själv. Hur spännande skulle det vara att läsa mina drag om jag som alla andra börjar reka Barcelona, Real Madrid, Chelsea, United mfl mfl...helt ointressant. Vem fan vill läsa sånt? Jag ligger strax under 100% i roi UTAN att aldrig ha rekat dessa lag, skulle jag däremot jaga bra stat (som vissa eftersträvar) så skulle jag ju enbart reka dessa gäng. Men då tappar jag hela min nish."
-
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

"We expect this account to be uneconomical based on your type of business."
Boone är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-17, 13:36   #77
 
Reg.datum: nov 2010
Inlägg: 136
Sharp$: 587

Jackee Totals 2-6 - Avslut
Stats: 116 - 95 - 0
ROI: 115.35%
Vinstprocent: 54.98%

Standard

Allt eftersom sidan utvecklas måste man självklart hitta på saker för att få in pengar som täcker upp driftkostnaden. Det är ju inte direkt samma sak att driva en sida för 300 personer som 7000.

Tycker det här är ett utmärkt sätt att försöka få in pengar. Även om jag nu själv troligtvis inte är intresserad av tjänsten.
Jackee är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-18, 21:43   #78
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Sthlm
Inlägg: 195
Sharp$: 1169


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

vem har hand om betalspelens spreadsheats?
Amerikansk fotboll #1 såg jag ett spel på under 39.5 mellan jets och jaguars. Det blev 40 och spelet registrerades som en vinst.
highwon är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-18, 22:01   #79
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av highwon Visa inlägg
vem har hand om betalspelens spreadsheats?
Amerikansk fotboll #1 såg jag ett spel på under 39.5 mellan jets och jaguars. Det blev 40 och spelet registrerades som en vinst.
Matchen slutade 32-3 = 35 totalt och inte 40 som du nämner?
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-19, 09:59   #80
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 359
Sharp$: 4135

Lets go Live
Stats: 477 - 300 - 108
ROI: 104.35%
Vinstprocent: 61.39%

Standard

Måste bara fråga för att vara på säkra sidan men om man köper en månadsprenumeration så får man tillgång till alla tjänsterna va? eller väljer man vilka man e sugen på. Efter det jag läst så bör det ju vara alla men ärthjärnan har haft fel förr... Om det nu är alla tjänsterna går det att välja vilka man vill få e-mail av när dom lägger ut spel eller blir det automatiskt från alla?
MrGerrard är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-19, 10:02   #81
LL Cool J is hard as hell.
 
Boones avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Bangkok
Inlägg: 1 864
Sharp$: 9728
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av MrGerrard Visa inlägg
Måste bara fråga för att vara på säkra sidan men om man köper en månadsprenumeration så får man tillgång till alla tjänsterna va? eller väljer man vilka man e sugen på. Efter det jag läst så bör det ju vara alla men ärthjärnan har haft fel förr... Om det nu är alla tjänsterna går det att välja vilka man vill få e-mail av när dom lägger ut spel eller blir det automatiskt från alla?
Alla tjänster ingår och du kan välja själv vilka du vill ha e-mail uppdateringar från precis som det är nu, genom att klicka på mail-ikonen inne i spreadsheetet och vill du ta bort prenumerationen är det bara att göra det på /betalspel.
__________________
"Kan bara titta på mig själv. Hur spännande skulle det vara att läsa mina drag om jag som alla andra börjar reka Barcelona, Real Madrid, Chelsea, United mfl mfl...helt ointressant. Vem fan vill läsa sånt? Jag ligger strax under 100% i roi UTAN att aldrig ha rekat dessa lag, skulle jag däremot jaga bra stat (som vissa eftersträvar) så skulle jag ju enbart reka dessa gäng. Men då tappar jag hela min nish."
-
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

"We expect this account to be uneconomical based on your type of business."
Boone är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-19, 10:59   #82
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 359
Sharp$: 4135

Lets go Live
Stats: 477 - 300 - 108
ROI: 104.35%
Vinstprocent: 61.39%

Standard

Då hade ärthjärnan rätt för en gångs skull . Mycket bra grej ni kört igång! Håller precis på att lära mig cappa och det går hyfs men än så länge är det bra att ha lite expert tips att luta sig mot oxå
MrGerrard är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-19, 12:31   #83
Q90
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 50
Sharp$: 860
Standard

Tycker detta ær en grymt bra nyhet, hoppas bara de levererar nu!
Q90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-19, 15:00   #84
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Sthlm
Inlägg: 195
Sharp$: 1169


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av KP Visa inlägg
Matchen slutade 32-3 = 35 totalt och inte 40 som du nämner?
herregud, ser man så dåligt att man tar en trea för en åtta. lol.
highwon är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-19, 15:29   #85
 
Reg.datum: aug 2011
Inlägg: 24
Sharp$: 1141


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Finns det någon möjlighet att se hur dessa tjänster har gått över en längre tid? Säger jag som fortfarande bara lyckats luska ut namnet på ett par av tjänsterna
Hegu är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-19, 16:32   #86
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 282
Sharp$: 1362


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Alla som klagar....ni behöver INTE köpa och då behöver ni inte klaga heller detta är väll super bra att erbjuda till dem som VILL. vad är erat problem klagnissar ( så djäkla typiskt svenskt) blir fan less när man läser sådant, inte för jag borde bry mig så jätte mkt men fatta att vissa lägger ner tid, pengar och kraft så detta "forum" ska fungera, vad glad att dem lanserar nyheter istället för att lägga ner sajten...

kortfattat...sluta klaga och se positivt på utvecklingen så sidan kan leva kvar med sin höga standard.....
joppoe är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-19, 17:20   #87
 
henke111s avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 884
Sharp$: 3659
Standard

Skulle vara väldigt tacksam om någon skulle kunna PM:a namnet på tjänsterna till mig
__________________
Det viktigaste är inte att vinna utan deltaga!
henke111 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-19, 21:53   #88
 
Pohjans avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Ort: Båstad
Inlägg: 419
Sharp$: 1704

Crusher
Stats: 177 - 177 - 12
ROI: 97.88%
Vinstprocent: 50.00%

Standard

Det här med att själva portföljens olika cappers kan bytas ut om dem inte är tillräckligt bra hur ofta kommer det att göras? Alltså får dem ngn månad på sig eller hur snabbt går det? Har ni andra tjänster att byta till i såfall?
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Se där Sveriges bästa, Stolt och stark, Och när stormen river, Ger vi allt, Ända sedan gamla dagar
Under våran ljusblå fana,står vi upp, För himmelsblått
Heja Malmö
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Pohjan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-19, 22:53   #89
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Pohjan Visa inlägg
Det här med att själva portföljens olika cappers kan bytas ut om dem inte är tillräckligt bra hur ofta kommer det att göras? Alltså får dem ngn månad på sig eller hur snabbt går det? Har ni andra tjänster att byta till i såfall?
Det är endast en tjänst det gäller och det är Fotboll #2 som inte kunnat visa historik vi kunnat verifiera. Vi lät oss bokföra tjänsten i 1månad medan allt är gratis för er. Visar tjänsten inte bättring så ryker den.
De övriga har haft lång historik som gått att få verifierad.
Fler tjänster kan tillkomma ifall någon är villig att ha ett samarbete.

Nya säsonger ger möjlighet för nya tjänster med. Tex nu har vi NFL och strax NHL även. Tjänsterna är säsongberoende. När fotbollsigorna slutar så lär vi även märka ett avbrott eller iaf mycket mindre spel hos några tjänster, inget att göra åt helt enkelt.

Man får slå ut det hela på hur mycket man plussat per säsong/period/år.
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-20, 12:15   #90
 
Reg.datum: nov 2010
Inlägg: 31
Sharp$: 415
Standard

Kommer det besked senare om vart man ska betala in? Kommer det finnas andra alternativ an Paypal som moneybookers? Eller man blir tvungen att oppna ett konto for detta andamal? Stort tack!
robbla är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-20, 12:18   #91
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av robbla Visa inlägg
Kommer det besked senare om vart man ska betala in? Kommer det finnas andra alternativ an Paypal som moneybookers? Eller man blir tvungen att oppna ett konto for detta andamal? Stort tack!
Det kommer gå att betala genom paypal utan att öppna ett konto där. De kommer stå för betallösningen endast.

Ang andra alternativ låter vi det ligga osagt då det till en början endast kommer att gå genom paypal.
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-20, 13:59   #92
 
fuzzy_s avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 583
Sharp$: 888
Standard

Jag skulle önska att ni skrev ut dem rekommenderade oddset från tjänsten någonstans, typ i inforutan eller något, så att man kan se ungefär var dem sätter värdet.
__________________
"Cruisin' down the street in my 6-fo', Jockin' the bitches, slappin' the hoe's "
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
henke111 (+1), Soap (+1)
fuzzy_ är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-22, 17:58   #93
 
fuzzy_s avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 583
Sharp$: 888
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av fuzzy_ Visa inlägg
Jag skulle önska att ni skrev ut dem rekommenderade oddset från tjänsten någonstans, typ i inforutan eller något, så att man kan se ungefär var dem sätter värdet.
bump

För visst är det så att det är marknadshögsta oddset ni lägger in i sheetet?
__________________
"Cruisin' down the street in my 6-fo', Jockin' the bitches, slappin' the hoe's "
fuzzy_ är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-22, 19:09   #94
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av fuzzy_ Visa inlägg
bump

För visst är det så att det är marknadshögsta oddset ni lägger in i sheetet?
Alla tjänster skriver inte ut sådan information. Endast 2 gör det. Det är inte alltid vi bokför till marknadshögsta. Däremot bokför vi till marknadshögsta "seriösa" bolag. Några enstaka undantag har vi dock haft om inte oddset släppts än hos andra bolag. Du kan nästan ha som regel att ta oddset -0.10 för allt vad spelvärde heter.
De enstaka tjänsterna som visar lägsta odds har den på en sån nivå att det är 0.2-0.3 i odds under.
Tror inte det är något vi kommer göra faktiskt. Utan det är lättare att själv dra slutsatserna genom förväntad ROI kontra det lägre oddset du spelar till efter drop isåfall.
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-22, 19:57   #95
 
fuzzy_s avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 583
Sharp$: 888
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av KP Visa inlägg
Alla tjänster skriver inte ut sådan information. Endast 2 gör det. Det är inte alltid vi bokför till marknadshögsta. Däremot bokför vi till marknadshögsta "seriösa" bolag. Några enstaka undantag har vi dock haft om inte oddset släppts än hos andra bolag. Du kan nästan ha som regel att ta oddset -0.10 för allt vad spelvärde heter.
De enstaka tjänsterna som visar lägsta odds har den på en sån nivå att det är 0.2-0.3 i odds under.
Tror inte det är något vi kommer göra faktiskt. Utan det är lättare att själv dra slutsatserna genom förväntad ROI kontra det lägre oddset du spelar till efter drop isåfall.
Ah jo det är klart, men lite lite underlag än så länge till att räkna på förväntat roi. Det kan väl inte bara vara två tjänster som skickar med oddset dem lirar till eller? Alltså, inte lägst spelbara odds utan helt enkelt oddset dem själv bokför med är det jag syftar på.
__________________
"Cruisin' down the street in my 6-fo', Jockin' the bitches, slappin' the hoe's "
fuzzy_ är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-23, 01:14   #96
 
Wagners avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 967
Sharp$: 2212
Standard

En spalt till med det sammanlagda resultatet (ROI) för samtliga rekare kanske vore något? Som det är nu får man inget större grepp på det hela. Mest grönt men några röda har lagt relativt många spel så det kanske knappt är plus totalt ens? Ja jag vet inte.
__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet
Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det
Nu även på Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Wagner är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-23, 01:54   #97
LL Cool J is hard as hell.
 
Boones avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Bangkok
Inlägg: 1 864
Sharp$: 9728
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Wagner Visa inlägg
En spalt till med det sammanlagda resultatet (ROI) för samtliga rekare kanske vore något? Som det är nu får man inget större grepp på det hela. Mest grönt men några röda har lagt relativt många spel så det kanske knappt är plus totalt ens? Ja jag vet inte.
Funkar inte då dessa har olika unitskalor, tyvärr.
__________________
"Kan bara titta på mig själv. Hur spännande skulle det vara att läsa mina drag om jag som alla andra börjar reka Barcelona, Real Madrid, Chelsea, United mfl mfl...helt ointressant. Vem fan vill läsa sånt? Jag ligger strax under 100% i roi UTAN att aldrig ha rekat dessa lag, skulle jag däremot jaga bra stat (som vissa eftersträvar) så skulle jag ju enbart reka dessa gäng. Men då tappar jag hela min nish."
-
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

"We expect this account to be uneconomical based on your type of business."
Boone är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-23, 02:24   #98
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av fuzzy_ Visa inlägg
Ah jo det är klart, men lite lite underlag än så länge till att räkna på förväntat roi. Det kan väl inte bara vara två tjänster som skickar med oddset dem lirar till eller? Alltså, inte lägst spelbara odds utan helt enkelt oddset dem själv bokför med är det jag syftar på.
Odds de spelar på är en sak, och rekommenderade för att hitta värde en annan

Vi har valt att exkludera vissa bolag när vi bokför då vi tycker att den ska vara reell. Nu är inte detta ett problem då oddset tjänsterna spelar på finns på de större böckerna med.
Betfair, Pinnacle Sports, 188bet, Bet365, 12bet, NordicBet, Unibet, bwin, Ladbrokes, 5Dimes, SBOBET, Expekt, William Hill samt Sportingbet. Är de bolag vi bokför till. Någon enstaka till kan ha trillat dit men 99% ska nog ligga där. Oftast ligger dock dessa marknadshögst. Sedan väljer vi vissa böcker framför andra.
Har pinnacle 1.99 medan Unibet har 2.00 så väljer vi Pinnacle före UB tex. Ligger fler bolag på samma odds så väljer vi ut att skriva in den bookien som är mest "seriös". Vi tycker att det är det bästa sättet för att bokföra dessa.
Iom att vi oftast ligger på samma odds som de (pga de spelar till ovanstående bolag) så känns det lite onödigt att knappa in även deras odds.

1 av tjänsterna bidrar inte med odds eller bolag. Den kommer endast i rena picks utan motivering även. Det är fotboll #2 som vi tänkte få ned svart på vitt hur det verkligen går för. De kan ha varit oflyt för dom dessa 2-3veckor så vi fortsätter att inkludera och bokföra denna innan vi avfärdar den helt.


------
PS. Ytterliggare en tjänst kan komma att tilläggas rätt snart. Vi avvaktar de sista ordväxlingarna bara innan avtalet slutförs
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-23, 06:12   #99
 
Reg.datum: feb 2011
Ort: Norrland
Inlägg: 184
Sharp$: 2076
Standard

Felrättat i senaste avgjorda på Fotboll#1. Blev mål i 89e...
werygod är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-23, 06:25   #100
LL Cool J is hard as hell.
 
Boones avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Bangkok
Inlägg: 1 864
Sharp$: 9728
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av werygod Visa inlägg
Felrättat i senaste avgjorda på Fotboll#1. Blev mål i 89e...
Oj, ursäkta. Kollade på brasilienmatchen när jag rättade. Tack för påpekandet.
__________________
"Kan bara titta på mig själv. Hur spännande skulle det vara att läsa mina drag om jag som alla andra börjar reka Barcelona, Real Madrid, Chelsea, United mfl mfl...helt ointressant. Vem fan vill läsa sånt? Jag ligger strax under 100% i roi UTAN att aldrig ha rekat dessa lag, skulle jag däremot jaga bra stat (som vissa eftersträvar) så skulle jag ju enbart reka dessa gäng. Men då tappar jag hela min nish."
-
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

"We expect this account to be uneconomical based on your type of business."
Boone är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-26, 14:27   #101
 
Andy90s avatar
 
Reg.datum: feb 2010
Ort: Norrköping
Inlägg: 398
Sharp$: 2871
Standard

Hur går man tillväga för att "betala" en månad med Sharps?
__________________
Article 34:
Bro's cannot make eye contact during a devil's threeway
Andy90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-26, 14:41   #102
Webmaster
 
marss avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 804
Sharp$: 3518
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Andy90 Visa inlägg
Hur går man tillväga för att "betala" en månad med Sharps?
Planen är att det kommer att gå när Sharp$-shoppen öppnar dvs obestämt tills vidare. Det är möjligt att vi löser det tidigare också men det kommer inte finnas något nu på torsdag utan då är det vanlig betalning som gäller tills vidare.
__________________
Sköter det tekniska - för andra ärenden kontakta Boone eller KP!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Andy90 (+1)
mars är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-26, 16:47   #103
 
Pohjans avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Ort: Båstad
Inlägg: 419
Sharp$: 1704

Crusher
Stats: 177 - 177 - 12
ROI: 97.88%
Vinstprocent: 50.00%

Standard

Även om man inte hoppar på detta nu direkt kommer man kunna se resultaten ändå, alltså inte vilka matcher som spelas men vad ROI mm ligger på?
Känner att jag har lite ont om pengar denna månad men är självklart intresserad i framtiden.
Finns det ngn gräns på hur många som kan köpa tjänsten?

Må väl
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Se där Sveriges bästa, Stolt och stark, Och när stormen river, Ger vi allt, Ända sedan gamla dagar
Under våran ljusblå fana,står vi upp, För himmelsblått
Heja Malmö
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Pohjan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-26, 17:07   #104
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Pohjan Visa inlägg
Även om man inte hoppar på detta nu direkt kommer man kunna se resultaten ändå, alltså inte vilka matcher som spelas men vad ROI mm ligger på?
Känner att jag har lite ont om pengar denna månad men är självklart intresserad i framtiden.
Finns det ngn gräns på hur många som kan köpa tjänsten?

Må väl
Allt kommer att vara synligt precis som nu. Däremot kommer spel vars spelstopp ej passerat att maskeras. Dessa kommer att omaskeras minuten som spelstoppet passerat. Så vill man kan man egentligen vänta till minut 01 och livebetta (dock lär återbetalningen vara sämre i längden så).
Men allt kommer att synas och kunna granskas. Historik, ROI, varje enskild bet osv.

Vi har inte satt någon gräns. Får se hur mycket servern pallar helt enkelt. För inom 45dagar måste vi köpa en kraftigare server och flytta tekniken, ni kanske redan upplevt lite laggande.
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-26, 19:21   #105
 
dgothes avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 347
Sharp$: 1075

Sabermetrics-Test MLB
Stats: 236 - 128 - 4
ROI: 109.75%
Vinstprocent: 65.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av KP Visa inlägg
För inom 45dagar måste vi köpa en kraftigare server och flytta tekniken, ni kanske redan upplevt lite laggande.
Fan på tiden.. så här långsam kan vi inte tolerera att siten är. Det är upprörande! Jag ska starta en petition!
__________________
"Alla kan inte som jag koppla bort känslorna och se siffrorna" - pilen

-
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
dgothe är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-27, 00:34   #106
 
Wagners avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 967
Sharp$: 2212
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av KP Visa inlägg
Det är endast en tjänst det gäller och det är Fotboll #2 som inte kunnat visa historik vi kunnat verifiera. Vi lät oss bokföra tjänsten i 1månad medan allt är gratis för er. Visar tjänsten inte bättring så ryker den.
De övriga har haft lång historik som gått att få verifierad.
Fler tjänster kan tillkomma ifall någon är villig att ha ett samarbete.

Nya säsonger ger möjlighet för nya tjänster med. Tex nu har vi NFL och strax NHL även. Tjänsterna är säsongberoende. När fotbollsigorna slutar så lär vi även märka ett avbrott eller iaf mycket mindre spel hos några tjänster, inget att göra åt helt enkelt.

Man får slå ut det hela på hur mycket man plussat per säsong/period/år.
Ja nu har den rykt.
Citat:
24/9: Tjänsten har inte påvisat några resultat och kommer såldes att ersättas. Inga nya spel kommer bokföras. https://www.sharps.se/spreadsheet/bsf2
Citat:
Vi har noga valt ut dessa tjänster som under långa perioder påvisat höga ROI och därmed vinstgivande spel. https://www.sharps.se/forums/nyheter/...rar-betalspel/
18 dagar och 45 spel (24 förluster!) senare så var det ingenting värt. Snabba ryck må jag säga. Men som KP skrev tidigare så var tjänsten Fotboll #2 inte så noga vald som det lät från första början.

Hoppas på bättre lycka och tålamod med dom övriga då. För annars lär inte många av nuvarande tjänster finnas kvar om 1 år då liknande "dåliga perioder" som uppvisats här drabbar oss vanliga dödliga varje år.
__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet
Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det
Nu även på Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Wagner är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-27, 15:59   #107
 
Grovbenstommes avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Så nära men ändå så långt borta
Inlägg: 562
Sharp$: 1665
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Wagner Visa inlägg
Ja nu har den rykt.18 dagar och 45 spel (24 förluster!) senare så var det ingenting värt. Snabba ryck må jag säga. Men som KP skrev tidigare så var tjänsten Fotboll #2 inte så noga vald som det lät från första början.

Hoppas på bättre lycka och tålamod med dom övriga då. För annars lär inte många av nuvarande tjänster finnas kvar om 1 år då liknande "dåliga perioder" som uppvisats här drabbar oss vanliga dödliga varje år.
Håller med även om jag även tittade lite snabbt på oddsen och det är inte ofta dessa slår slutoddset.
__________________
"Selektivt minne innebär att man bara minns det man vill minnas. Detta kan vara medvetet eller undermedvetet. Som exempel kan nämnas att många personer bara minns när de har otur och inte när de har tur eller tvärtom."
Grovbenstomme är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-27, 16:15   #108
LL Cool J is hard as hell.
 
Boones avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Bangkok
Inlägg: 1 864
Sharp$: 9728
Standard

På Fotboll #2 hade vi bara andra personers vittnesmål och ett overifierat vinstfacit att gå på, så just den kanske inte var så selektivt utvald som de övriga. Vi har dessutom fått reda på att det skett ett ägarbyte under senaste halvåret som förmodligen påverkat resultaten. Som det är nu känner vi inte för att fortsätta det samarbetet och den tjänsten kommer alltså ersättas med en som vi faktiskt har verifierad statistik på.
__________________
"Kan bara titta på mig själv. Hur spännande skulle det vara att läsa mina drag om jag som alla andra börjar reka Barcelona, Real Madrid, Chelsea, United mfl mfl...helt ointressant. Vem fan vill läsa sånt? Jag ligger strax under 100% i roi UTAN att aldrig ha rekat dessa lag, skulle jag däremot jaga bra stat (som vissa eftersträvar) så skulle jag ju enbart reka dessa gäng. Men då tappar jag hela min nish."
-
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

"We expect this account to be uneconomical based on your type of business."
Boone är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-27, 17:21   #109
 
Pohjans avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Ort: Båstad
Inlägg: 419
Sharp$: 1704

Crusher
Stats: 177 - 177 - 12
ROI: 97.88%
Vinstprocent: 50.00%

Standard

Vilken är den tjänsten eller får man reda på det genom att besöka chatten?
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Se där Sveriges bästa, Stolt och stark, Och när stormen river, Ger vi allt, Ända sedan gamla dagar
Under våran ljusblå fana,står vi upp, För himmelsblått
Heja Malmö
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Pohjan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-27, 17:45   #110
Webmaster
 
marss avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 804
Sharp$: 3518
Standard

Finns inget annat än att ursäkta historien med fotboll #2. När vi skriver att vi valt dem selektivt så är det vårat omdöme å rykte som sätts på spel. I detta fall satte vi för stor tillit till information som inte gick att verifiera och får nu stå vårat kast. Med det sagt så är paketet oerhört prisvärt även om det vore så att man bara är intresserad av en enda av tjänsterna. Räkna med att vi aldrig kommer göra om det misstaget och ju längre tiden går ju mer svart på vitt har ni om tjänsterna när dem är bokförda här i ett spreadsheet!
__________________
Sköter det tekniska - för andra ärenden kontakta Boone eller KP!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Soap (+1)
mars är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-28, 04:39   #111
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: Göteborg
Inlägg: 186
Sharp$: 1817


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Univ Catolica - San Felipe är felrättat i Fotboll #1
vessl123 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-28, 04:45   #112
LL Cool J is hard as hell.
 
Boones avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Bangkok
Inlägg: 1 864
Sharp$: 9728
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av vessl123 Visa inlägg
Univ Catolica - San Felipe är felrättat i Fotboll #1
Oj, läste lite sömnigt i morse när jag rättade och såg "Union La Calera" som "Univ Catolica". Rättat nu. Tack för påpekandet!
__________________
"Kan bara titta på mig själv. Hur spännande skulle det vara att läsa mina drag om jag som alla andra börjar reka Barcelona, Real Madrid, Chelsea, United mfl mfl...helt ointressant. Vem fan vill läsa sånt? Jag ligger strax under 100% i roi UTAN att aldrig ha rekat dessa lag, skulle jag däremot jaga bra stat (som vissa eftersträvar) så skulle jag ju enbart reka dessa gäng. Men då tappar jag hela min nish."
-
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

"We expect this account to be uneconomical based on your type of business."
Boone är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-10-19, 12:18   #113
 
Reg.datum: dec 2010
Inlägg: 147
Sharp$: 987


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Finns det något nytt att berätta om pokerturneringen?
Corner är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td