Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-12-21, 21:07   #1
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 188
Sharp$: 57190
Standard

V75-Romme 28 dec (extra V75)


Tycker denna omgång ligger perfekt för att läsa på till. Dagen efter skräpomgången på Momarken och dagen före två andra meningslösa utlandsomgångar i Norge och Danmark. Mantorp onsdag, Solvalla lördag, Romme måndag och sen Axevalla torsdag och Kalmar lörd känns precis lagom. Då blir det mycket trav under julsemestern men ändå gott om tid till annat med.

Brukar vara skiktade lopp i Dalarna och ser ut så nu också i några lopp men flera ser mycket öppna och spelvänliga ut.

V75-1

Detta lopp ser verkligen ojämnt ut. Några riktigt bra V75 hästar men många som hade passat bäst i lunchlopp. Läser jag loppet rätt så kan det bli rejäl körning mellan Kern och Åke Lindblom. Chapuy med skor och inte startat på länge. Körning och Rocky Tilly måste ha toppchans trots bakspår över kort distans. Den är också bäst barfota men många vinster under barfotaförbudet förra vintern.


V75-2

Detta lopp ser knepigt ut. Bandido Gar blir väl favorit och felfri är det väl toppchans. Dock galopperat bort sig fyra av fem senaste och då är det knappast en bra spik att bygga system på.
Flera som det är lite frågetecken på med skor så det känns som ett lopp som åtminstone kräver 5-6 streck för god chans att överleva.

V75-3

Dagens ”gulddivision” är en rätt sorglig soppa sportsligt. Ska On Track Piraten vinna något mer lopp så borde det vara dags nu i ett sådant här gäng. Tvåa senast på valla mot väldigt mycket bättre hästar.

V75-4

Rätt trevligt kallblodslopp. Våler Nikolai lär bli stor favorit . Man ska dock komma ihåg att det snackades rätt mycket efter senaste loppet om att skor var ett klart minus och en sådan som S T C C Faksen 20 m före går alltid med skor och har också varit väldigt bra . Blir väl lite skrik också på BW Rune efter skrällvinsten senast men noterar att den står 20 m sämre till nu mot Våler Nikolai.

V75-5

Rätt trevligt lopp, speciellt spelmässigt, där faktiskt alla har över 1000 startpoäng. Svårt svårt att utse en vinnare. Jag passar och säger många streck.

V75-6

Detta ser ännu värre ut att reda ut. Massor av ston av ok klass men utan någon stjärna vad jag kan se. Kanske så enkelt att Örjan vinner med Lyckans Cash? Har för mig att den är rätt bra för ett sådant här lopp och verkar inte vara en barfotahäst.

V75-7

Ett rätt fint treårslopp avslutar. Set inte heller helt enkelt ut. Har för mig att Svedberg hyllade sin efter vinsten senast men nu spår 11 och verkar inte bara vara ett gäng rundningsmärken med. Red Hot Roadster tre raka vinster. Måste streckas. Noterar att Take it easy tour är anmäld med bike och Jepson i vagnen .

En rätt trevlig omgång att lägga lite tid på.

Lycka till.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Tipsb (+5), Staketkusken (+1), Grovport (+5)
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-27, 16:21   #2
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 827
Sharp$: 37805
Standard

V75 Romme 28/12


Inte alls så tokig omgång. Våler Nikolai får nog revansch den här gången. I studion framhöll de Joe Frazier Boko och den kan jag också tänka mig att singla.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-27, 18:29   #3
 
evetons avatar
 
Reg.datum: jul 2014
Ort: Borlänge
Inlägg: 1 771
Sharp$: 4273
Standard

Leif Witasp favorit i sista och det ser inte omöjligt ut att han tidigt hittar till tät - innebär problem för undertecknad då jag principiellt avstår att spela LW. Singla är i alla fall uteslutet!

10 Alien Hill är tidig och eventuellt går jag fullt ut på den, men galopperna i senaste starten oroar mig en aning. Fin vid vinst dessförinnan, men återigen en gunga i starten före.

1 Red Hot Roadster ska man ge ett snällt lopp eftersom man bedömer motståndet som hårdare. Lutar åt tredje inner om inte Åke Linblom väljer att försvara täten.

3 Take It Easy Tour kan blanda sig i segerstriden.

5 Follow My Lead har ett missvisande namn då den inte har med spetsstriden att göra, men håller farten hela vägen in i mål.

6 Appasso kanske kan vara den som räddar oss från en LW vinst? Om Åke kör till spets och inte släpper till favoriten bäddar det för att någon av de jag nämnt får segerdefilera. Senast släppte man dock och valde rygg ledaren, så det finns på kartan att guldtand nöjer sig med att lifta med till en bra placering igen...

Spik på 10 eller 1,3,5,6,(7),10 - hittar jag inget annat att spika så är valet givet.
__________________
- "nästa gång, ska jag f-n spela plats också" -

Senast redigerad av eveton den 2020-12-27 klockan 18:32.
eveton är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-27, 18:35   #4
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 188
Sharp$: 57190
Standard

En dag kvar och väderprognoserna ser minst sagt luriga ut. Det visste man inte när startlistorna kom men ta det i beaktande. Verkar som det ska regna eller snöa hela dagen.
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-27, 20:01   #5
 
Reg.datum: jun 2020
Inlägg: 2 403
Sharp$: 5765
Standard

Westholm verkar ju ha bra form på sina hästar.

Rocky Tilly 20%. Bakspår och kort distans, men det är vinter och mycket kan hända. Denna har ju dessutom mött bättre hästar än såhär. Kern och Lindblom lär väl köra som de stulit sina hästar. Westholm går förbi dem över upploppet? Potentiell spik.

Hugo Bäck 1%. Var 5:a bakom B.W. Rune, Våler Nikolai, Åsrud Vilja och Vestipol Gladiator senast. Står 40m bättre till här. Kan gå.

Ara 4%. Var 2:a bakom Win B. Hill senast. Blev slagen sista biten när vinnaren fick lucka. William Ekberg bör väl också rankas som en av de bättre kuskarna i detta ungdomslopp, som känns öppet på förhand.

Senast redigerad av Nobleflash den 2020-12-27 klockan 20:02.
Nobleflash är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-27, 20:12   #6
 
Staketkuskens avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 1 329
Sharp$: 2932
Standard

Angående Jörgen Westholm ska man alltid se upp när han är positiv i intervjuer. Tillsammans med bland annat Robban Bergh så pratar Westholm mycket skit och använder starka verb i sina beskrivningar av hästarna och deras chanser. Whelk, som startade på Solvalla i lördags, varnade han bland annat för i Travrondens intervjuer, men hästen hade ingenting alls att komma med och var sist i mål. Inte första gången Westholm-snack visat sig inte stämma.
Staketkusken är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-27, 21:22   #7
 
Reg.datum: mar 2012
Ort: stockholm
Inlägg: 15 403
Sharp$: 30288
Standard

Citat:
6 Lyckans Cash är klart bästa hästen i loppet. Kolla hur okörd hon var vid senaste vinsten. Visst spurtar Ladybug Tara fint och plockar någon längd på Örjan och Lyckans Cash men Örjan kör ingenting på sin häst och intrycket var att Lyckans Cash vann i det närmaste okörd över mål!

Lyckans Cash är ganska snabb ut och jag tror Örjan är före Daydream La Marc i starten. Sedan får man överta i ett andraskede då hästen är riktigt snabb efter en bit. Garanti på att man får överta ledning om det är 3 eller 4 som spetsat.
Har Ulf Ohlsson hittat ledningen med 1 Ladybug Tara kanske han svarar, men...

Det är kanske inte det smartaste att göra då jag är övertygad om att Lyckans Cash maler ner Ladybug Tara från dödens om det behövs.

Ladybug Taras bästa chans är nog att släppa till Örjan och sedan hoppas på lucka då hon nog är kortspeedigare än favoriten. ÖK brukar dock inte gärna släppa ut hästar som sitter i rygg...

OM Ladybug Tara hittar ledningen och OM UO går all-in på att köra där så bjuds Daydream La Marc in i loppet då hästen troligtvis sitter i andra ut och kan profitera på ett eventuellt för hårt tempo i loppet. Daydream Mer stark än snabb och men kan hålla hög fart länge- kanske bästa av alla idag OM det bli kört som mitt sista scenario.

Det troligaste är ändå att 6 Lyckans Cash sitter i ledning efter 500m av loppet med 1 Ladybug Tara i rygg och då får 5 Daydream Lamarc den otacksamma uppgiften att trava i dödens.

Solvallalunk med Örjan som säker vinnare där han som vanligt gör allt han kan för att vinna med så liten men säker marginal som möjligt

Spik 6 Lyckans Cash
Jag gick ut hårt i tråden för Solvallas Fredags V65 18/12 och utnämnde Lyckans Cash till stenkar spik.

I loppet så stack Melanders Sashay Kemp undan i stor ledning och Örjan såg inte ens ut att försöka ta i kapp Sashay Kemps försprång över upploppet då.

När man ser att nästa start är på V75 Romme med 100K i förstapris ( det var 40K på Valla)
Så inser man varför Örjan inte ville köra max på Lyckans Cash den dagen...

Lyckans Cash höll nästan på att ta i kapp det stora försprången ändå när Örjan alldeles för sent bad hästen sträcka ut och avsluta i bra fart andra halvan av upploppet.


Utan att ha kollat motståndet ordentligt i loppet på Romme i morgon så utgår jag ifrån att Örjan kommer köra för vinst på ett helt annat sätt nu.

Som jag ser det var förra loppet ren prepare’ inför dagens start.

Typisk ÖK prepare med en överlägsen häst sist. Kan köra för vinst om man får lätt resa och ingen bjuder upp till fight. Nu gick man all-in för att leda runt om med Sashay Kemp och Örjan sket då i att vinna ( med vetskapen om Rommestarten i nästa lopp) utan Ök nöjde sig med andraplatsen och lät hästen gå i mål i full fart men med krafter kvar.

Hoppas folk spelar Melkkos 2 Essie Gonzales till favorit så att vi får Örjan till ett ok vinnarodds i morgon.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
sigh (+5), abborre (+5)

Senast redigerad av Basse den 2020-12-28 klockan 00:18.
Basse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-27, 23:01   #8
 
evetons avatar
 
Reg.datum: jul 2014
Ort: Borlänge
Inlägg: 1 771
Sharp$: 4273
Standard

Skoglund nämnde i Vass eller Kass att det inkommit negativ info angående 5 Majestic Man i avd.3. Någon som vet vad?
Själv har jag sett den som tänkbar så som den avslutat senaste loppen mot bra motstånd och från dåliga utgångslägen.
__________________
- "nästa gång, ska jag f-n spela plats också" -
eveton är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 06:38   #9
 
Reg.datum: maj 2017
Inlägg: 869
Sharp$: 4381
Standard


1
5 8 11 4 7 9
2
10 12 13 11
3
Piraten
4
11 12 5 8 10
5
ÅSENS BOGGIE
6
Hula hula
7
7 6 3 10

Senast redigerad av kire1111 den 2020-12-28 klockan 16:52.
kire1111 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 07:33   #10
 
Reg.datum: jun 2020
Inlägg: 2 403
Sharp$: 5765
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Basse Visa inlägg
Jag gick ut hårt i tråden för Solvallas Fredags V65 18/12 och utnämnde Lyckans Cash till stenkar spik.

I loppet så stack Melanders Sashay Kemp undan i stor ledning och Örjan såg inte ens ut att försöka ta i kapp Sashay Kemps försprång över upploppet då.

När man ser att nästa start är på V75 Romme med 100K i förstapris ( det var 40K på Valla)
Så inser man varför Örjan inte ville köra max på Lyckans Cash den dagen...

Lyckans Cash höll nästan på att ta i kapp det stora försprången ändå när Örjan alldeles för sent bad hästen sträcka ut och avsluta i bra fart andra halvan av upploppet.


Utan att ha kollat motståndet ordentligt i loppet på Romme i morgon så utgår jag ifrån att Örjan kommer köra för vinst på ett helt annat sätt nu.

Som jag ser det var förra loppet ren prepare’ inför dagens start.

Typisk ÖK prepare med en överlägsen häst sist. Kan köra för vinst om man får lätt resa och ingen bjuder upp till fight. Nu gick man all-in för att leda runt om med Sashay Kemp och Örjan sket då i att vinna ( med vetskapen om Rommestarten i nästa lopp) utan Ök nöjde sig med andraplatsen och lät hästen gå i mål i full fart men med krafter kvar.

Hoppas folk spelar Melkkos 2 Essie Gonzales till favorit så att vi får Örjan till ett ok vinnarodds i morgon.
Örjan och Stefan Arvidsson brukar vara en rätt bra kombo. Han vinner eller slutar långt framme med hans hästar rätt ofta.
Nobleflash är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 08:09   #11
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 523
Sharp$: 7948
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av eveton Visa inlägg
Skoglund nämnde i Vass eller Kass att det inkommit negativ info angående 5 Majestic Man i avd.3. Någon som vet vad?
Själv har jag sett den som tänkbar så som den avslutat senaste loppen mot bra motstånd och från dåliga utgångslägen.
Struken nu.
Altoc är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 09:24   #12
 
Reg.datum: aug 2019
Inlägg: 593
Sharp$: 495
Standard

Angående Chapuy i avdelning 1.

Har otroligt bra siffror på 1640m med 7 av 17 segrar (vilket även är vad distansen är nu).

Kollar man dock på spåren så ser det ut som att det är en häst som funkar bäst från låga nr på framspår då den verkar gå bäst i ledning.

Nu från startposition 7 eftersom 2:an är struken. Men hade nog gynnats mycket om det var minst en struken till.
Tipsb är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 09:51   #13
 
Reg.datum: jun 2020
Inlägg: 2 403
Sharp$: 5765
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Tipsb Visa inlägg
Angående Chapuy i avdelning 1.

Har otroligt bra siffror på 1640m med 7 av 17 segrar (vilket även är vad distansen är nu).

Kollar man dock på spåren så ser det ut som att det är en häst som funkar bäst från låga nr på framspår då den verkar gå bäst i ledning.

Nu från startposition 7 eftersom 2:an är struken. Men hade nog gynnats mycket om det var minst en struken till.
Kern lär ju ladda allt som går med sin. Chapuy riskerar ju att få gå i dödens då, men det är en rätt bra häst när den är i form så kanske inte helt omöjligt även om den trivs allra bäst i ledningen. Kör de bort varandra, borde Rocky Tilly ha toppchans.
Nobleflash är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 10:19   #14
 
evetons avatar
 
Reg.datum: jul 2014
Ort: Borlänge
Inlägg: 1 771
Sharp$: 4273
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Nobleflash Visa inlägg
Kern lär ju ladda allt som går med sin. Chapuy riskerar ju att få gå i dödens då, men det är en rätt bra häst när den är i form så kanske inte helt omöjligt även om den trivs allra bäst i ledningen. Kör de bort varandra, borde Rocky Tilly ha toppchans.
Klaus och Åke lär köra bort varandra vilket bäddar för låset 4 Dexter Brick och 12 Rocky Tilly. Eventuellt streckas även 7 Dats So Cool.
__________________
- "nästa gång, ska jag f-n spela plats också" -
eveton är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 11:05   #15
 
evetons avatar
 
Reg.datum: jul 2014
Ort: Borlänge
Inlägg: 1 771
Sharp$: 4273
Standard

Lutar alltmer åt att spika 10 Alien Hill i sista.

Avd.2 rankar jag 13,10,3,4,2. Mellanvolten får svårt och Berghs hästar hade nog inte bara problem med underlaget på Solvalla.

Avd.3 låser jag på 3,7. Ska Piraten vinna något mer inom V75 så är det väl en sån har gång, men jag är inte helt säker på att han får den draghjälp han förmodligen numera behöver. 3 Narold Vox värst emot och bakom dessa 10 Västerbo Grosbois som går bäst vintertid. Dock ingen vinter att tala om i Borlänge ännu.

Avd.4 vinner väl 11 Våler Nikolai, men 8 S.T.C.C.Faksen kan vara riktigt bra vissa dagar och felfri är den i segerstriden.

Avd.5 Här är det 3-4 hästar som sticker ut. 5,6,7 och 11. Såväl spår- som kuskfördel 5 Global Agency som även börjar få lopp i kroppen, vilket den enligt stallet behöver för att hitta formen ordentligt. Förlorade mot 7 från spets senast, men jag räknar med att det var avsaknaden av lopp som gjorde sig gällande och att formen med det loppet i kroppen nu är framflyttad såpass att det räcker hela vägen idag. 30% är helt OK och jag tar ställning för den idag.

Avd.6 streckar jag på så mycket jag kan. 1 Hula Hula Sisu rankar jag först på spets och skrällen kanske kan vara 8 Global Virgin från rygg ledaren.

Himlen är grå och regnet hänger i luften. Har regnat inatt och banan kanske kan vara något kladdig. Tempen håller sig runt +2 och vi har inte haft någon kyla att tala om i veckan heller.

Lycka Till!
__________________
- "nästa gång, ska jag f-n spela plats också" -
eveton är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 11:41   #16
Banned
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 3 017
Sharp$: 5157
Standard

Westholm


Citat:
Ursprungligen postat av Staketkusken Visa inlägg
Angående Jörgen Westholm ska man alltid se upp när han är positiv i intervjuer. Tillsammans med bland annat Robban Bergh så pratar Westholm mycket skit och använder starka verb i sina beskrivningar av hästarna och deras chanser. Whelk, som startade på Solvalla i lördags, varnade han bland annat för i Travrondens intervjuer, men hästen hade ingenting alls att komma med och var sist i mål. Inte första gången Westholm-snack visat sig inte stämma.
Whelk gick inte bra men de övriga den dagen inom V75 gjorde det. Knifetown Halll gick mycket bra från kön till snudd på pallen. Gardner Shaw såg oerhört laddad ut och kryssade sig fram till brons. Remarkable Feet tvåa med mersmak. Jörgen har oftast rätt - lovar inte vinst men "bland de tre" stämmer oftast rätt bra.

Vi får se hur det går idag...PS Samtliga stod i höga odds, RF i 44 ggr...(bra platsspel)
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
NicklasA (+5)

Senast redigerad av valo den 2020-12-28 klockan 11:57.
valo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 14:12   #17
 
Reg.datum: okt 2012
Inlägg: 438
Sharp$: 3056
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av valo Visa inlägg
Whelk gick inte bra men de övriga den dagen inom V75 gjorde det. Knifetown Halll gick mycket bra från kön till snudd på pallen. Gardner Shaw såg oerhört laddad ut och kryssade sig fram till brons. Remarkable Feet tvåa med mersmak. Jörgen har oftast rätt - lovar inte vinst men "bland de tre" stämmer oftast rätt bra.

Vi får se hur det går idag...PS Samtliga stod i höga odds, RF i 44 ggr...(bra platsspel)
Jag har också uppfattningen av att han är ganska påläst och att det ofta stämmer med hans uttalanden. Känns orättvist att ha Bergh i samma sammanhang som JW
NicklasA är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 14:14   #18
 
Reg.datum: jun 2020
Inlägg: 2 403
Sharp$: 5765
Standard

En strykning till i avdelning 1. Chapuy ner ett hack till.
Nobleflash är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 14:16   #19
 
Reg.datum: jun 2020
Inlägg: 169
Sharp$: 741
Standard

En liten fråga. Förstår inte riktigt varför Chapuy inte drar mer streck, och varför ingen av experttjänsterna verkar nämna den. Jag fattar att den inte tävlat på ett tag, men senast i oktober gav spelarna hästen ca 30% vinstchans mot Seismic Wave. Och Give Me Ten sprang ett breddlopp i november. Nu är de jämnspelade.

Chapuy dessutom nedstruken och startsnabb, och med vinklad vinge på Romme.

Fattar att form är en färskvara, men är lite förvånad att "ingen" verkar tro på hästen. Vad har jag missat? Kan väl inte bara vara skorna?
drn85 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 14:26   #20
Banned
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 3 017
Sharp$: 5157
Standard

Chapuy


Citat:
Ursprungligen postat av drn85 Visa inlägg
En liten fråga. Förstår inte riktigt varför Chapuy inte drar mer streck, och varför ingen av experttjänsterna verkar nämna den. Jag fattar att den inte tävlat på ett tag, men senast i oktober gav spelarna hästen ca 30% vinstchans mot Seismic Wave. Och Give Me Ten sprang ett breddlopp i november. Nu är de jämnspelade.

Chapuy dessutom nedstruken och startsnabb, och med vinklad vinge på Romme.

Fattar att form är en färskvara, men är lite förvånad att "ingen" verkar tro på hästen. Vad har jag missat? Kan väl inte bara vara skorna?
Jag gillar hästen och har varit med från början med den. Men - den har
startat 7 ggr på V75, alltid på kort. Har EN seger (november förra året).
Tycker mig ha märkt att Åke L. blir lite väl hetsig när det är rikstoto. Kan
vara en liten förklaring. Har den med men inte som spik.
valo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 14:32   #21
 
KalleKluts avatar
 
Reg.datum: feb 2012
Inlägg: 4 183
Sharp$: 9436
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av drn85 Visa inlägg
En liten fråga. Förstår inte riktigt varför Chapuy inte drar mer streck, och varför ingen av experttjänsterna verkar nämna den. Jag fattar att den inte tävlat på ett tag, men senast i oktober gav spelarna hästen ca 30% vinstchans mot Seismic Wave. Och Give Me Ten sprang ett breddlopp i november. Nu är de jämnspelade.

Chapuy dessutom nedstruken och startsnabb, och med vinklad vinge på Romme.

Fattar att form är en färskvara, men är lite förvånad att "ingen" verkar tro på hästen. Vad har jag missat? Kan väl inte bara vara skorna?
Jag skulle säga skorna rakt av!
KalleKlut är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 14:36   #22
 
Reg.datum: jun 2020
Inlägg: 169
Sharp$: 741
Standard

Stort tack för svar! Var helt inne på att spika, kan hända att jag gör det ändå i en svårspikad omgång, men får fundera några varv till.
drn85 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 15:12   #23
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Digital Pen (2%), måste väl vara lite intressant. Har startat två ggr på "n", en vinst och en fjärdeplats(kortlopp och galopp). Hängde i tredjespår sista 1500 och var trög senast, men kom mirakulöst tillbaka till tredjeplatsen, är nog kraftigt gynnad av både distans, banunderlag och att det bara är fyra på första volten...
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 15:51   #24
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 827
Sharp$: 37805
Standard

En tidig liten rackare hos SvS.

Romme - Lopp 5, 1640m Auto
Placering - Topp 3:
T3 11 Rocky Tilly (2,16)

Romme - Lopp 6, 2640m Volt
Placering - Topp 3:
T3 10 Let's Go Ernie (1,72)

Romme - Lopp 7, 2640m Auto
Placering - Topp 3:
T3 10 Västerbo Grosbois (2,04)

Romme - Lopp 8, 2140m Volt
Vinnare:
11 Våler Nikolai (1,92)

Romme - Lopp 9, 2140m Auto
Placering - Topp 3:
T3 6 Joe Frazier Boko (2,31)

Romme - Lopp 11, 2140m Auto
Placering - Topp 3:
T3 7 Jacoby Keeper (1,42)


Totalodds: 47,73
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 15:52   #25
 
Staketkuskens avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 1 329
Sharp$: 2932
Standard

Lyckans Cash i V75-6 ströks nu precis!
Staketkusken är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 15:57   #26
 
Reg.datum: mar 2012
Ort: stockholm
Inlägg: 15 403
Sharp$: 30288
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Staketkusken Visa inlägg
Lyckans Cash i V75-6 ströks nu precis!
Då står jag över omgången idag- Lyckans Cash var min ”klara” på V75.

Spar krutet till nyårsafton
Basse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 15:58   #27
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 827
Sharp$: 37805
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Staketkusken Visa inlägg
Lyckans Cash i V75-6 ströks nu precis!
Perfekt då jag har garderat hårt i det loppet och Kontios uppsittning nu blir stor favorit, trots att den är osynad.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 16:02   #28
 
Staketkuskens avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 1 329
Sharp$: 2932
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
Perfekt då jag har garderat hårt i det loppet och Kontios uppsittning nu blir stor favorit, trots att den är osynad.
Kontios känns ruskigt osäker i och med Melkkos stallform och det vi såg på Valla.
Staketkusken är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 16:07   #29
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 827
Sharp$: 37805
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Staketkusken Visa inlägg
Kontios känns ruskigt osäker i och med Melkkos stallform och det vi såg på Valla.
Andraspår i volten, vilket är Jormas paradgren.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 16:14   #30
 
Reg.datum: aug 2019
Inlägg: 593
Sharp$: 495
Standard

Noterbart är att Katja Melkos hästar har mycket bättre stats på 2640m och 3140m än på 2140m och 1640m.
Tipsb är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 16:21   #31
 
Staketkuskens avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 1 329
Sharp$: 2932
Standard

Kikat vinsten på Eskilstuna och Gävle med 5 Give Me Ten i V75-1 nu. Hästen har tagit spets men är inte överjävligt snabb ut. Höll farten bra senast in över mål, men risken nu är att motståndet är så pass mycket bättre än vad Give Me Ten mött på sistone. Jag tror att Åke Lindblom gör som vanligt och bombar mot spets med 8 Chapuy och så kör 5 och 8 som fan mot varandra, som om de snott hästarna, som någon här ovan skrev. Öppnar för någon annan även om det ”bara” är 1640. Enligt statistik-Jens är ju Chapuy också en riktig barfotahäst och från stall långt ifrån någon som helst form.

11 Rocky Tilly meriterad från bättre motstånd, men det beror på hur mycket skit Westholm snackar innan och hur mycket han flinar.
Staketkusken är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 16:31   #32
 
evetons avatar
 
Reg.datum: jul 2014
Ort: Borlänge
Inlägg: 1 771
Sharp$: 4273
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mikaels Visa inlägg
Digital Pen (2%), måste väl vara lite intressant. Har startat två ggr på "n", en vinst och en fjärdeplats(kortlopp och galopp). Hängde i tredjespår sista 1500 och var trög senast, men kom mirakulöst tillbaka till tredjeplatsen, är nog kraftigt gynnad av både distans, banunderlag och att det bara är fyra på första volten...
Fredrik Linder menar motsatsen. Skitig bana är inte fördelaktigt för hästens aktion och han hade hellre sett en hård och stum bana. 90% galopprisk säger han också.
__________________
- "nästa gång, ska jag f-n spela plats också" -
eveton är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 16:37   #33
 
Staketkuskens avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 1 329
Sharp$: 2932
Standard

Leon i ATG Live nyss (utan att nämna vilken): – Mitt andra spikförslag har blivit sent struken.

Lyckans Cash givetvis (?).
Staketkusken är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 16:38   #34
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av eveton Visa inlägg
Fredrik Linder menar motsatsen. Skitig bana är inte fördelaktigt för hästens aktion och han hade hellre sett en hård och stum bana. 90% galopprisk säger han också.
Fredrik kanske är inne på en liten "jul-stöt", vi får si...
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 16:44   #35
Banned
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 3 017
Sharp$: 5157
Standard

Fick in Mattias Djuse som reserv. OK för mig. Men missar DD på strykningen och kommer inte åt att spela. Hade 8:an i andra som spik, nu vinner den väl...
valo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 16:58   #36
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 827
Sharp$: 37805
Standard

V4
Inlämnat: 2020-12-28, 17:56
Romme
Måndag 2020-12-28
Start: 18:00
Kostnad: 60,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 12 Polycrates Face (15, 7)
2: 1, 3, 4, 7, 8, 11 (9, 2)
3: 10 Lome Storm (13, 15)
4: 4, 5, 6, 10, 11 (2, 3)

1x6x1x5 = 30 rader.
30 x 1 x 2,00 kr = 60,00 kr.
Totalt: 60,00 kr.
Rättningskod: RTF JTR ZJB
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 17:00   #37
 
evetons avatar
 
Reg.datum: jul 2014
Ort: Borlänge
Inlägg: 1 771
Sharp$: 4273
Standard

Ryggar snacket på Young da Vici

V4
Inlämnat: 2020-12-28, 17:59
Romme
Måndag 2020-12-28
Start: 18:00
Kostnad: 90,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 15 Young da Vici (12, 7)
2: 1, 3, 6, 7, 8 (11, 4)
3: 10, 13, 15 (6, 12)
4: 3, 4, 11 (10, 5)

1x5x3x3 = 45 rader.
45 x 1 x 2,00 kr = 90,00 kr.
Totalt: 90,00 kr.
Rättningskod: TTF DTW RJC
__________________
- "nästa gång, ska jag f-n spela plats också" -
eveton är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 17:25   #38
 
Reg.datum: jul 2017
Inlägg: 5 022
Sharp$: 14806
Standard

CHAPuY Spets o slut.
zimonzzon85 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 17:52   #39
Banned
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 3 017
Sharp$: 5157
Standard

Chapuy


Citat:
Ursprungligen postat av zimonzzon85 Visa inlägg
CHAPuY Spets o slut.
...hämta ut eller galopp på lut....?
valo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 17:53   #40
 
Reg.datum: jul 2017
Inlägg: 5 022
Sharp$: 14806
Standard

V4
Inlämnat: 2020-12-28, 15:12
Romme
Måndag 2020-12-28
Start: 18:00
Kostnad: 60,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 12, 15 (7, 5)
2: 1, 3, 8 (11, 7)
3: 10 Lome Storm (13, 15)
4: 3, 4, 5, 10, 11 (6, 7)

2x3x1x5 = 30 rader.
30 x 1 x 2,00 kr = 60,00 kr.
Totalt: 60,00 kr.
Rättningskod: ZVB HTW RCM
zimonzzon85 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 17:54   #41
Banned
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 3 017
Sharp$: 5157
Standard

Mitt bidrag, inget att bry sig om då jag är iskall som streckspelare.

V75
Inlämnat: 2020-12-28, 13:29
Romme
Måndag 2020-12-28
Start: 19:30
Kostnad: 60,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 6, 8, 9, 11, 12 (5, 4)
2: 4, 9, 12 (10, 3)
3: 4, 7 (3, 1)
4: 11 Våler Nikolai (8, 12)
5: 4, 8 (5, 6)
6: 2, 14 (1, 5)
7: 10 Alien Hill (7, 1)

5x3x2x1x2x2x1 = 120 rader.
120 x 1 x 0,50 kr = 60,00 kr.
Totalt: 60,00 kr.
Rättningskod: TTG LTZ PKH
valo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 17:54   #42
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 827
Sharp$: 37805
Standard

Få se om fyran platsar i sista också.

RAKET
Inlämnat: 2020-12-28, 17:55
Romme
Måndag 2020-12-28
Start: 18:00
Kostnad: 50,00 kr
Vadet gäller startnummer

Lopp
1: Vinnare 12 Polycrates Face
2: Plats 8 Glide Devie
3: Vinnare 10 Lome Storm
4: Plats 4 M.T.Joinville

1 x 50,00 kr = 50,00 kr.
Totalt: 50,00 kr.
Rättningskod: TTD LTR WJD
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 17:56   #43
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 827
Sharp$: 37805
Standard

Jag behåller mina spikar Våler Nikolai och Joe Frazier Boko. Sparlopp mellan Narold Vox, On Track Piraten och Västerbo Grobois och reducerar i övrigt.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 17:58   #44
 
Reg.datum: jun 2020
Inlägg: 2 403
Sharp$: 5765
Standard

V75
Inlämnat: 2020-12-28, 18:57
Romme
Måndag 2020-12-28
Start: 19:30
Kostnad: 720,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 5, 8, 11 (4, 7)
2: 10 Let's Go Ernie (12, 3)
3: 7, 10 (3, 1)
4: 1, 5, 8, 10, 11, 12 (13, 9)
5: 1, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 11 (12, 4)
6: 1 Hula Hula Sisu (2, 5)
7: 1, 3, 6, 7, 10 (11, 9)

3x1x2x6x8x1x5 = 1440 rader.
1440 x 1 x 0,50 kr = 720,00 kr.
Totalt: 720,00 kr.
Nobleflash är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 17:59   #45
 
Reg.datum: jul 2017
Inlägg: 5 022
Sharp$: 14806
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av valo Visa inlägg
...hämta ut eller galopp på lut....?
Hehe säg inte så : )
zimonzzon85 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 17:59   #46
 
Reg.datum: jun 2014
Inlägg: 6 643
Sharp$: 22762
Standard

Kvällens spik
Jacoby Keeper, efter strykningen av feman blev det mycket bättre läge. Leif W är väl inte någon man ska spika på V75, men hästen är bra och det ser ut som att han kan köra sig till spets/dödens och därifrån styra loppet.
Chansspik
Mcgarret, stark, gillar lång distans, gör alltid bra ifrån sig. Micke J kör igen, vilket är ett plus. Jag tror en hel del på den.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Gotland (+5)

Senast redigerad av Dahle den 2020-12-28 klockan 18:07.
Dahle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 18:15   #47
 
mr_stylezs avatar
 
Reg.datum: nov 2011
Ort: Lund
Inlägg: 2 678
Sharp$: 5208
Standard

Testar såhär ikväll. Tror på spets för 8 enkelt i avd 1, tar med nr 7 till fin procent nedstruken till spår 5!

Chansar bort Våler Nikolai samt de tre mest spelade i avd 6 för finare värde

V75
Inlämnat: 2020-12-28, 19:11
Romme
Måndag 2020-12-28
Start: 19:30
Kostnad: 672,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 7, 8 (5, 11)
2: 3, 13 (10, 12)
3: 7 On Track Piraten (3, 1)
4: 8, 12 (11, 5)
5: 1, 5, 6, 7, 8, 9, 11, 12 (4, 3)
6: 3, 8, 9, 10, 11, 12, 13 (2, 1)
7: 6, 7, 10 (1, 3)

2x2x1x2x8x7x3 = 1344 rader.
1344 x 1 x 0,50 kr = 672,00 kr.
Totalt: 672,00 kr.
Rättningskod:
__________________
Kuskar som inte försöker vinna, kanske inte bör vara kuskar.....
mr_stylez är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 18:23   #48
 
KalleKluts avatar
 
Reg.datum: feb 2012
Inlägg: 4 183
Sharp$: 9436
Standard

Då kör vi då!

V75
Inlämnat: 2020-12-28, 19:12
Kluts andelsspel
Romme
Måndag 2020-12-28
Start: 19:30
Kostnad: 1 296,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 5, 7, 8, 9, 11, 12 (4, 11)
2: 3, 10, 11, 13 (4, 2)
3: 7 On Track Piraten (3, 1)
4: 12 B.W.Rune (11, 10)
5: 1, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 11, 12 (9, 11)
6: 2, 13 (12, 5)
7: 1, 3, 4, 6, 7, 10 (7, 11)

6x4x1x1x9x2x6 = 2592 rader.
2592 x 1 x 0,50 kr = 1 296,00 kr.
Totalt: 1 296,00 kr.
Min kostnad: 1 296,00 kr x 3/19 = 204,63 kr
Rättningskod: OTP OCH BWR
KalleKlut är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 18:23   #49
 
Klankes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 715
Sharp$: 697
Standard

Omgångens bästa spik: Nikolai i avd4
Omgångens näst bästa: Lets go arnie
Bästa draget: Rocky tilly

Prisvärda drag:
Going for gold zaz normalt en vettig uppgift. Körs i spets?
Double Formula vass i spurten och fäller många felfri.
Hula Hula sisu fick spåret.
Take eaasy tour. Hingstarna dominerar över valackerna. Bra rapporter dessutom..
Klanke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 18:25   #50
 
linfres avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: Uppsala
Inlägg: 3 070
Sharp$: 5321
Standard

V75 - Stora

Avd
1: 7, 8, 11 (5, 4)
2: 10 Let's Go Ernie (12, 3)
3: 3, 7 (10, 1)
4: 5, 11 (8, 12)
5: 1, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11, 12 (3, 2)
6: 2 Essie Gonzales (1, 5)
7: 1, 2, 3, 4, 6, 7, 9, 10, 11 (7, 10)


V75 - Lilla

1: 7, 11 (8, 5)
2: 10, 13 (12, 3)
3: 7 On Track Piraten (3, 1)
4: 5, 11 (8, 12)
5: 4, 5, 6, 8, 12 (11, 1)
6: 1, 2 (5, 13)
7: 1, 2, 3, 6, 7, 9, 10 (11, 4)


V5

Avd
1: 7 On Track Piraten (3, 10)
2: 5, 8, 11, 12 (10, 1)
3: 1, 4, 5, 6, 8, 11, 12 (9, 7)
4: 1, 2 (5, 13)
5: 1, 2, 3, 6, 7, 10 (11, 4)


V5 2

Avd
1: 3, 7 (10, 1)
2: 5, 8, 10, 11, 12 (1, 13)
3: 5 Global Agency (6, 11)
4: 1, 2, 13 (5, 12)
5: 1, 2, 3, 6, 7, 9, 10 (11, 4)
__________________
Citat:
"Before I do anything I ask myself: Can an idiot do that? And if the answer is yes, I do not do that thing." -Dwight Schrüte

Senast redigerad av linfre den 2020-12-28 klockan 19:09.
linfre är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 18:27   #51
 
Reg.datum: feb 2014
Inlägg: 822
Sharp$: 476
Standard

Mitt avslag : Joe Frazier Boko
MikaF är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 18:27   #52
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 173
Sharp$: 2320
Standard

V75
Inlämnat: 2020-12-28, 19:27
Romme
Måndag 2020-12-28
Start: 19:30
Kostnad: 864,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 4, 5, 7, 8, 9, 11 (12, 10)
2: 3, 10, 13 (12, 4)
3: 3, 7 (10, 1)
4: 5, 11 (8, 12)
5: 1, 5, 6, 8, 9, 11 (12, 7)
6: 2, 13 (1, 5)
7: 7, 10 (1, 6)

6x3x2x2x6x2x2 = 1728 rader.
1728 x 1 x 0,50 kr = 864,00 kr.
Totalt: 864,00 kr.
Biznice är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 18:28   #53
 
V75fahlles avatar
 
Reg.datum: nov 2011
Ort: Lomma
Inlägg: 2 286
Sharp$: 4912
Standard

V75
Inlämnat: 2020-12-28, 19:24
RTJ-LOSs andelsspel
Romme
Måndag 2020-12-28
Start: 19:30
Kostnad: 1 080,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 7, 8, 11, 12 (5, 4)
2: 2, 3, 10, 11, 12, 13 (4, 9)
3: 3, 7 (10, 1)
4: 11 Våler Nikolai (5, 8)
5: 3, 4, 5, 6, 8 (11, 1)
6: 1, 2, 3, 5, 8, 9, 11, 12, 13 (10, 7)
7: 10 Alien Hill (7, 1)

4x6x2x1x5x9x1 = 2160 rader.
2160 x 1 x 0,50 kr = 1 080,00 kr.
Totalt: 1 080,00 kr.
Min kostnad: 1 080,00 kr x 10/22 = 490,91 kr
Rättningskod: TZD GTQ VLK

__________________
MVH V75fahlle
V75fahlle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 18:28   #54
 
SistaStallskrikets avatar
 
Reg.datum: apr 2019
Ort: Eskilstuna
Inlägg: 11 438
Sharp$: 4343
Standard

V75
Inlämnat: 2020-12-28, 19:27
SistaStallskriket andelsspel
Romme
Måndag 2020-12-28
Start: 19:30
Kostnad: 2 880,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 4, 5, 7, 8, 9, 11 (12, 10)
2: 10, 13 (3, 12)
3: 3 Narold Vox (7, 10)
4: 1, 5, 6, 8, 9, 10, 11, 12 (13, 4)
5: 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11, 12 (2, 10)
6: 2, 5, 8, 9, 12, 13 (1, 10)
7: 10 Alien Hill (7, 1)

6x2x1x8x10x6x1 = 5760 rader.
5760 x 1 x 0,50 kr = 2 880,00 kr.
Totalt: 2 880,00 kr.
SistaStallskriket är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 18:28   #55
 
Reg.datum: jun 2020
Inlägg: 169
Sharp$: 741
Standard

Kvällens lilla försök. Chansar med tre spikar. Behöver två A-hästar i övriga lopp.

Avd
1: 8 Chapuy
2: 13 McGarret
3: A: 1, 3, 7, B: 6, 9, 10
4: A: 11, B: 5, 8, 10
5: A: 1, B: 6, 8, 9, 11, 12
6: A: 1, 2, 12, B: 5, 9, 10, 11, 13
7: 7 Jacoby Keeper
drn85 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 18:29   #56
 
Reg.datum: okt 2016
Inlägg: 1 077
Sharp$: 98
Standard

Så fick det bli... Ovanligt att jag gör ett "tv-system".

V75
Inlämnat: 2020-12-28, 19:28
Romme
Måndag 2020-12-28
Start: 19:30
Kostnad: 630,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 4, 5, 7, 8, 9, 11 (12, 10)
2: 2, 10, 13 (3, 12)
3: 1, 3, 7, 9, 10 (2, 6)
4: 8, 11 (5, 12)
5: 1, 3, 6, 7, 8, 11, 12 (5, 9)
6: 13 Bearicecream (2, 1)
7: 7 Jacoby Keeper (10, 1)

6x3x5x2x7x1x1 = 1260 rader.
1260 x 1 x 0,50 kr = 630,00 kr.
Totalt: 630,00 kr.
Rättningskod: PSF DTV WLK
travanalys är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 18:33   #57
 
Reg.datum: jun 2020
Inlägg: 2 403
Sharp$: 5765
Standard

Helt överlägsen
Nobleflash är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 18:33   #58
 
Reg.datum: jul 2017
Inlägg: 5 022
Sharp$: 14806
Standard

Så jag börja bra

V75
Inlämnat: 2020-12-28, 19:17
Romme
Måndag 2020-12-28
Start: 19:30
Kostnad: 10 640,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 8 Chapuy (5, 11)
2: 3, 10, 12, 13 (4, 11)
3: 3, 7, 10 (1, 9)
4: 11 Våler Nikolai (5, 8)
5: 1, 5, 6, 8, 9, 11, 12 (7, 4)
6: 1, 3, 5, 8, 9, 11, 12, 13 (2, 10)
7: 3, 6, 7, 10, 11 (1, 4)

1x4x3x1x7x8x5 = 3360 rader.
3360 x 95/15 x 0,50 kr = 10 640,00 kr.
Provision: 638,40 kr
Totalt: 11 278,40 kr
zimonzzon85 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 18:35   #59
Banned
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 3 017
Sharp$: 5157
Standard

Bara


... att böja sig för Guldtanden och hans härliga häst!
valo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 18:38   #60
 
Reg.datum: jul 2017
Inlägg: 5 022
Sharp$: 14806
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av valo Visa inlägg
...hämta ut eller galopp på lut....?
Va överlägsen :=
zimonzzon85 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 18:38   #61
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 863
Sharp$: 1097
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av zimonzzon85 Visa inlägg
Så jag börja bra

V75
Inlämnat: 2020-12-28, 19:17
Romme
Måndag 2020-12-28
Start: 19:30
Kostnad: 10 640,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 8 Chapuy (5, 11)
2: 3, 10, 12, 13 (4, 11)
3: 3, 7, 10 (1, 9)
4: 11 Våler Nikolai (5, 8)
5: 1, 5, 6, 8, 9, 11, 12 (7, 4)
6: 1, 3, 5, 8, 9, 11, 12, 13 (2, 10)
7: 3, 6, 7, 10, 11 (1, 4)

1x4x3x1x7x8x5 = 3360 rader.
3360 x 95/15 x 0,50 kr = 10 640,00 kr.
Provision: 638,40 kr
Totalt: 11 278,40 kr
Snygg start!

Lycka till! Är de bara jag som reagerar på Leon i ATG studion? Han låter så bitter hela tiden.. haha.. Känner ju dock inte honom på ett personligt plan. Men han känns minst sagt speciell. Tråkig på något sätt.
Khiarshoor är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 18:40   #62
 
Reg.datum: jul 2017
Inlägg: 5 022
Sharp$: 14806
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Khiarshoor Visa inlägg
Snygg start!

Lycka till! Är de bara jag som reagerar på Leon i ATG studion? Han låter så bitter hela tiden.. haha.. Känner ju dock inte honom på ett personligt plan. Men han känns minst sagt speciell. Tråkig på något sätt.
TAck HAha han har kanske fått corona
zimonzzon85 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 18:42   #63
 
SistaStallskrikets avatar
 
Reg.datum: apr 2019
Ort: Eskilstuna
Inlägg: 11 438
Sharp$: 4343
Standard

V5 ute på bolagssidan! Narold Vox spik! Sitter den får vi svårt att missa....
SistaStallskriket är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 18:50   #64
 
Staketkuskens avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 1 329
Sharp$: 2932
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Khiarshoor Visa inlägg
Snygg start!

Lycka till! Är de bara jag som reagerar på Leon i ATG studion? Han låter så bitter hela tiden.. haha.. Känner ju dock inte honom på ett personligt plan. Men han känns minst sagt speciell. Tråkig på något sätt.
Jo, han kan låta lite ointresserad ibland. Men lyssnar man noga är han ändå ganska kunnig och inte rädd att tippa underdogs eller ge avslag. Så snart blir han nog uppsträckt av ATG-tv
Men han är bättre än de flesta som syns, Tillman och Mårtensson tillför ju exempelvis ingenting.
Staketkusken är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 18:52   #65
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 863
Sharp$: 1097
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Staketkusken Visa inlägg
Jo, han kan låta lite ointresserad ibland. Men lyssnar man noga är han ändå ganska kunnig och inte rädd att tippa underdogs eller ge avslag. Så snart blir han nog uppsträckt av ATG-tv
Men han är bättre än de flesta som syns, Tillman och Mårtensson tillför ju exempelvis ingenting.
Håller med dig.. Riktigt tråkiga dem två. Ska tipsa om favoriter hela tiden och värmningsintryck på favoriter. Inget annat.. Tillman är så jädrans tråkig i studion.

Diggar nog Eskil rätt så mycket. Stefan är en frisk fläkt också. Kan ju överlägset mest Vilket inte är så konstigt..
Khiarshoor är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 18:53   #66
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 762
Sharp$: 9040
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Khiarshoor Visa inlägg

Lycka till! Är de bara jag som reagerar på Leon i ATG studion? Han låter så bitter hela tiden.. haha.. Känner ju dock inte honom på ett personligt plan. Men han känns minst sagt speciell. Tråkig på något sätt.
Han är faktiskt väldigt trevlig. Förstår att han framstår som lite bitter men det upplever jag verkligen inte honom som off air.

Dessutom tycker jag att han är en av de mer kunniga i studion.

__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Staketkusken (+1)
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 18:54   #67
 
SistaStallskrikets avatar
 
Reg.datum: apr 2019
Ort: Eskilstuna
Inlägg: 11 438
Sharp$: 4343
Standard

V5
Inlämnat: 2020-12-28, 19:53
SistaStallskriket andelsspel
Romme
Måndag 2020-12-28
Start: 20:15
Kostnad: 972,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 3 Narold Vox (7, 10)
2: 1, 5, 8, 10, 11, 12 (13, 9)
3: 1, 3, 4, 5, 6, 8, 9, 11, 12 (7, 2)
4: 1, 2, 5, 8, 9, 13 (10, 12)
5: 6, 7, 10 (1, 3)

1x6x9x6x3 = 972 rader.
972 x 1 x 1,00 kr = 972,00 kr.
Totalt: 972,00 kr.
SistaStallskriket är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 18:57   #68
 
SistaStallskrikets avatar
 
Reg.datum: apr 2019
Ort: Eskilstuna
Inlägg: 11 438
Sharp$: 4343
Standard

Såja!!! Skönt att Ernie tuggade ner dom när jag gick kort någon minut innan inlämning...

Nu avgörs mycket av kvällen! Hoppas Narold Vox körs till spets och dansar undan...
SistaStallskriket är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 18:57   #69
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 827
Sharp$: 37805
Standard

Synd att trean hoppade när han fått fuska bort nästan hela loppet.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 19:01   #70
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 863
Sharp$: 1097
Standard

Lätt o vara efterklok men fan va man ångra att man tog 3 10 11 13 i avd Två.

Spika Guldtanden i första. Mycket för att personen här på sharps övertygade mig. Trodde inte ett dugg på Mcgarett men atg studion övertygade mig haha.. Samma gäller Forcement. Men det är lugnt. Ändå hyffsat lite streck slösat hittills. Känns som en omgång med en riktigt stor skräll och resten favoriter haha
Khiarshoor är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 19:02   #71
 
Staketkuskens avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 1 329
Sharp$: 2932
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Khiarshoor Visa inlägg
Håller med dig.. Riktigt tråkiga dem två. Ska tipsa om favoriter hela tiden och värmningsintryck på favoriter. Inget annat.. Tillman är så jädrans tråkig i studion.

Diggar nog Eskil rätt så mycket. Stefan är en frisk fläkt också. Kan ju överlägset mest Vilket inte är så konstigt..
Tillman ändrar ju dessutom alltid åsikt utifrån hur andra ”experter” eller folk på stallbacken pratar. Om hon snackat upp en redan stor favorit inför loppet, men sedan säger typ Fernlund på stallbacken att det är minus för den hästen av någon anledning, då ändrar sig Tillman direkt. Sandra Mårtensson också lite samma tendenser, men inte lika tydliga.
Staketkusken är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 19:03   #72
 
Reg.datum: okt 2016
Inlägg: 1 077
Sharp$: 98
Standard

Super zantos är nyklippt. Kommer säkert göra ett bra lopp igen men krävs väl att det löser sig optimalt om det ska bli seger. Ska han någonsin vinna v75 är det nog idag som gäller...
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Basse (+9)
travanalys är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 19:04   #73
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 188
Sharp$: 57190
Standard

Nu ska omgångens bästa spik enligt samtliga betaltjänster, Narold Vox, visa vilka som kan tippa trav.

Ägnat dagen åt annat än trav så blev inga spel för min del idag. Tappade lusten när jag såg väderprognosen.
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 19:05   #74
 
Reg.datum: jun 2020
Inlägg: 2 403
Sharp$: 5765
Standard

Tillman tycker det är intressant så fort Erik Adielsson står på springspår i volt med en häst han inte kört tidigare, som är lite betrodd.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Staketkusken (+1)
Nobleflash är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 19:11   #75
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 827
Sharp$: 37805
Standard

V5
Inlämnat: 2020-12-28, 20:10
Romme
Måndag 2020-12-28
Start: 20:15
Kostnad: 35,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 10 Västerbo Grosbois (7, 3)
2: 11 Våler Nikolai (5, 8)
3: 6 Joe Frazier Boko (5, 11)
4: 1, 2, 5, 9, 10, 12, 13 (8, 3)
5: 1, 3, 6, 7, 10 (11, 4)

1x1x1x7x5 = 35 rader.
35 x 1 x 1,00 kr = 35,00 kr.
Totalt: 35,00 kr.
Rättningskod: NTC MTS VBM
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 19:19   #76
 
Reg.datum: apr 2020
Inlägg: 347
Sharp$: 1102
Standard

Ett ställningstagande apropå McGarret i avd.2:

Idag var det sista gången jag tippade M.J.Andersson på rikstoton.
Supervisor är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 19:19   #77
 
SistaStallskrikets avatar
 
Reg.datum: apr 2019
Ort: Eskilstuna
Inlägg: 11 438
Sharp$: 4343
Standard

Såklart är Narold Vox inte frisk.... Finns inte en jävla möjlighet att det står rätt till med den! FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN
SistaStallskriket är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 19:19   #78
 
Reg.datum: mar 2012
Ort: stockholm
Inlägg: 15 403
Sharp$: 30288
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av travanalys Visa inlägg
Super zantos är nyklippt. Kommer säkert göra ett bra lopp igen men krävs väl att det löser sig optimalt om det ska bli seger. Ska han någonsin vinna v75 är det nog idag som gäller...
Med Fritt i tid hade det nog kunnat bli vinst idag.
Basse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 19:20   #79
 
Reg.datum: jun 2020
Inlägg: 2 403
Sharp$: 5765
Standard

Piraten, det var en fin insats.
Nobleflash är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 19:20   #80
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 827
Sharp$: 37805
Standard

Bra försök av Rauno. Västerbo brukar ju ta de här hästarna emellanåt, men tyvärr inte idag.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 19:20   #81
 
Reg.datum: okt 2016
Inlägg: 1 077
Sharp$: 98
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av travanalys Visa inlägg
Super zantos är nyklippt. Kommer säkert göra ett bra lopp igen men krävs väl att det löser sig optimalt om det ska bli seger. Ska han någonsin vinna v75 är det nog idag som gäller...
Inte så långt borta. Ett litet tvillingspel iaf, men hade varit kul med seger för v5 och v75. Riktigt trist omgång nu...
travanalys är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 19:21   #82
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 863
Sharp$: 1097
Standard

Helveteeee vilken insats av ONP... Säga va man vill. Men blir ingen tempo. Går i tredje spår sista 7-800...

I den åldern.. denna sletna bana. O tuggar ned dem. De trodde jag inte. Ska inte ljuga.

Narold Vox tkr jag var överspelad. Däremot får ju GFGZ ett smör lopp o Västerbo G i ledning var de inte många som räkna med.

Kanske inte de vassaste fältet men ändå imponerad...
Khiarshoor är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 19:21   #83
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 827
Sharp$: 37805
Standard

Den här bör ju gå in.



Romme - Lopp 6, 2640m Volt
Placering - Topp 3:
T3 10 Let's Go Ernie (1,59)
Resultat: T3 1 Jaguar C.Boko, T3 10 Let's Go Ernie, T3 12 Imagine Boko

Romme - Lopp 7, 2640m Auto
Placering - Topp 3:
T3 7 On Track Piraten (1,35)

Romme - Lopp 8, 2140m Volt
Placering - Topp 2:
T2 11 Våler Nikolai (1,45)

Romme - Lopp 11, 2140m Auto
Placering - Topp 3:
T3 7 Jacoby Keeper (1,34)


Totalodds: 4,17
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 19:23   #84
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 188
Sharp$: 57190
Standard

Där rök alla betaltjänster igen. Man ska ju inte säga mycket mer med facit i hand men hade svårt att se något spelvärde på den när den blev favorit.
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 19:23   #85
 
Reg.datum: okt 2016
Inlägg: 1 077
Sharp$: 98
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Basse Visa inlägg
Med Fritt i tid hade det nog kunnat bli vinst idag.
Mm kanske, men han springer inte gärna förbi och OTP svarar nog också. Men det såg ut som norsken var oryckt...
travanalys är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 19:24   #86
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 827
Sharp$: 37805
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Där rök alla betaltjänster igen. Man ska ju inte säga mycket mer med facit i hand men hade svårt att se något spelvärde på den när den blev favorit.
Västerbo Grobois har varit före Narold Vox de senaste två ggr de mötts, så de två och OTP slår varandra lite huller om buller.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 19:26   #87
 
Staketkuskens avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 1 329
Sharp$: 2932
Standard

Att folk spikade Narold Vox kommer jag aldrig förstå. Det är ju en häst som passar på V64 på typ Bollnäs nuförtiden. Den här gulddivisionen var usel. Ni är flera här som måste förstå att de här omgångarna bara är till för att ATG ska kunna ha flotta fredagsfikan resten av året.
Staketkusken är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 19:27   #88
 
Reg.datum: apr 2020
Inlägg: 347
Sharp$: 1102
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Där rök alla betaltjänster igen. Man ska ju inte säga mycket mer med facit i hand men hade svårt att se något spelvärde på den när den blev favorit.
Du skriver "alla betaltjänster".Hur många köper du?
Supervisor är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 19:29   #89
Banned
 
Reg.datum: jun 2020
Inlägg: 777
Sharp$: 822
Standard

Tack @staketkusken. Enda vettiga som förstår något.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Staketkusken (+5)
Edde är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 19:32   #90
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 827
Sharp$: 37805
Standard

Dags för spikarna att göra entré. Sitter de så är det goda förutsättningar att få in sjuan, men det behövs ett par skrälla i de sista två loppen.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 19:33   #91
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 188
Sharp$: 57190
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Supervisor Visa inlägg
Du skriver "alla betaltjänster".Hur många köper du?
De flesta. Läste spelvärde, travtjänsten och spelarservice snabbt vid 19 tiden idag bara, men är väl dom som är de tre största på betaltjänstmarknaden. Brukar läsa några till när jag ska spela.
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 19:37   #92
 
Reg.datum: dec 2012
Inlägg: 1 304
Sharp$: 4122
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Staketkusken Visa inlägg
Att folk spikade Narold Vox kommer jag aldrig förstå. Det är ju en häst som passar på V64 på typ Bollnäs nuförtiden. Den här gulddivisionen var usel. Ni är flera här som måste förstå att de här omgångarna bara är till för att ATG ska kunna ha flotta fredagsfikan resten av året.
Måste varit ett av dom sämsta Guld lopp på mycket länge. OTP tuggar ner dom. övriga pallplatser tas av

West Wing 27 ( 0-1-3)

Super Zantos 26 ( 1-3-4)

Årets facit innan dagens
abborre är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 19:41   #93
 
Reg.datum: apr 2020
Inlägg: 347
Sharp$: 1102
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
De flesta. Läste spelvärde, travtjänsten och spelarservice snabbt vid 19 tiden idag bara, men är väl dom som är de tre största på betaltjänstmarknaden. Brukar läsa några till när jag ska spela.
Tack för svaret olle!
Undrar vad Ögat spikade.Vet att Snoken spikade Let´s Go Ernie och Essie Gonzales så en har i alla fall levererat.
Supervisor är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 19:42   #94
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 827
Sharp$: 37805
Standard

Det var en svag insats av Våler.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 19:43   #95
 
SistaStallskrikets avatar
 
Reg.datum: apr 2019
Ort: Eskilstuna
Inlägg: 11 438
Sharp$: 4343
Standard

TRIO
Inlämnat: 2020-12-28, 20:30
Flex
Romme Lopp 8
Måndag 2020-12-28
Start: 20:37
Kostnad: 100,00 kr
Vadet gäller startnummer

Plac.
1:a: 5 Gorm
2:a: 1, 8, 9, 10, 11, 12, 13
3:a: 1, 6, 8, 9, 10, 11, 12, 13

49 kombinationer, 204,0%
Totalt: 100,00 kr.
Rättningskod: ZZH BTV SBG

Lite besviken på oddset faktiskt....
SistaStallskriket är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 19:45   #96
 
Reg.datum: jun 2020
Inlägg: 2 403
Sharp$: 5765
Standard

Gorm. Påställt där.

Hugo Bäck. Gick fint också, och stod ju bra till.

Don Viking får också godkänt. Kämpade hela vägen in. Fick en hyfsad resa, men för långt fram.

Våler Nikolai fick ett för tufft slutvarv ute i spåren. Är nog inte så lätt därute idag. Det krävs nog mycket inställning idag för att fixa det.
Nobleflash är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 19:45   #97
 
Reg.datum: jun 2014
Inlägg: 6 643
Sharp$: 22762
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Supervisor Visa inlägg
Tack för svaret olle!
Undrar vad Ögat spikade.Vet att Snoken spikade Let´s Go Ernie och Essie Gonzales så en har i alla fall levererat.
På den stora
McGarret
Hula Hula Sisu

På den lilla
Chapuy också
Dahle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 19:46   #98
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 863
Sharp$: 1097
Standard

De ta mig fan inte sant... Det är lätt o vara efterklok. Men har inlett med 4 första hästar för min del...

Det finns dock inte på kartan att jag hade inlett med 4 spikar. Men fan va det svider just nu. Spikat 2 av 4. Ser väl sådär roligt ut för mig inför avslutningen. Men kan inte hjälpa att vara besviken ändå.

Inte ofta man är så här rätt ute på de. Allt annat än en sjua vore en enorm besvikelse. Vi alla vet att de inte blir någon sjua ändå. Oavsett utdelning hahaha..

Har en enkelrad hittills med 4 av 4... De ingen skräll som har vunnit förutom Uffe. O då är inte han en skräll ens. Men hade önskat man började med dessa 4 spik, på ren känsla. (Fick den första av sharps)

Senast redigerad av Khiarshoor den 2020-12-28 klockan 19:48.
Khiarshoor är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 19:50   #99
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 188
Sharp$: 57190
Standard

Lurigt lopp nu. Alla på framspår verkar vara barfotahästar. 9,11,12 som en del rankat upp är det inte. Men brukar inte bli som man tror när man försöker analysera ungdomslopp som lagts på V75.
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 19:51   #100
 
Reg.datum: apr 2020
Inlägg: 347
Sharp$: 1102
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Dahle Visa inlägg
På den stora
McGarret
Hula Hula Sisu

På den lilla
Chapuy också
Tack Dahle!

Har sett ett avslag på Hula Hula Sisu men minns inte var...
Supervisor är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 19:52   #101
 
KalleKluts avatar
 
Reg.datum: feb 2012
Inlägg: 4 183
Sharp$: 9436
Standard

2/5 inne på skräll raketen. Blir lite sur om 9 tar plats i lopp 9 och inte 8. Dessa var de enda jag velade mellan..

RAKET
Inlämnat: 2020-12-28, 20:10
Romme
Måndag 2020-12-28
Start: 20:15
Kostnad: 17,00 kr
Vadet gäller startnummer

Lopp
7: Plats 9 Super Zantos
8: Plats 1 Hugo Bäck
9: Plats 8 Ara
10: Plats 13 Bearicecream
11: Plats 4 Cracker Jack

1 x 17,00 kr = 17,00 kr.
Totalt: 17,00 kr.
Rättningskod: PTF GTZ SBL
KalleKlut är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 19:54   #102
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 863
Sharp$: 1097
Standard

Haha han som hade ett reportage nu. Snubben som vann top 7. Kommer inte ens ihåg häst namnen������������ Rättar i efterhand. Känns som väldigt många vinner på det sättet. Själv pluggar man för jäves och sitter frenetiskt o jobbar in varje lopp haha
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Staketkusken (+1)
Khiarshoor är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 19:58   #103
 
SistaStallskrikets avatar
 
Reg.datum: apr 2019
Ort: Eskilstuna
Inlägg: 11 438
Sharp$: 4343
Standard

TOP 7
Inlämnat: 2020-12-28, 20:57
SistaStallskriket andelsspel
Romme Lopp 9
Måndag 2020-12-28
Start: 21:00
Kostnad: 480,00 kr
Vadet gäller startnummer

Plac.
1:a: 3, 5, 6, 9, 12
2:a: 3, 5, 6, 9, 12
3:a: 3, 5, 6, 9, 12
4:a: 3, 5, 6, 9, 12
5:a: 3, 5, 6, 9, 12
6:a: 11 Daysofourlives
7:a: 1 Grevin Sisu

Din ranking:
5 6 9 3 12 11 1

Reserver:
7 8

120 x 4,00 kr = 480,00 kr.
Totalt: 480,00 kr.
SistaStallskriket är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 19:58   #104
 
Staketkuskens avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 1 329
Sharp$: 2932
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Khiarshoor Visa inlägg
Haha han som hade ett reportage nu. Snubben som vann top 7. Kommer inte ens ihåg häst namnen������������ Rättar i efterhand. Känns som väldigt många vinner på det sättet. Själv pluggar man för jäves och sitter frenetiskt o jobbar in varje lopp haha
Och så hade han redan jäkligt mycket cash
Staketkusken är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 20:04   #105
 
Reg.datum: nov 2014
Inlägg: 5 672
Sharp$: 50105
Standard

Äntligen något vettigt...

TVILLING
Inlämnat: 2020-12-28, 20:31
Romme Lopp 9
Måndag 2020-12-28
Start: 21:00
Kostnad: 30,00 kr
Vadet gäller startnummer

Hästar
5, 11

1 x 30,00 kr = 30,00 kr.
Totalt: 30,00 kr.
Rättningskod: PZG FTV VBM
hoola är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 20:05   #106
 
KalleKluts avatar
 
Reg.datum: feb 2012
Inlägg: 4 183
Sharp$: 9436
Standard

Såklart galopperar 8 Ara och 9 tar plats
KalleKlut är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 20:06   #107
 
KalleKluts avatar
 
Reg.datum: feb 2012
Inlägg: 4 183
Sharp$: 9436
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av hoola Visa inlägg
Äntligen något vettigt...

TVILLING
Inlämnat: 2020-12-28, 20:31
Romme Lopp 9
Måndag 2020-12-28
Start: 21:00
Kostnad: 30,00 kr
Vadet gäller startnummer

Hästar
5, 11

1 x 30,00 kr = 30,00 kr.
Totalt: 30,00 kr.
Rättningskod: PZG FTV VBM
Snyggt Hoola!
KalleKlut är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 20:06   #108
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 863
Sharp$: 1097
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Staketkusken Visa inlägg
Och så hade han redan jäkligt mycket cash
Vi tänker skrämmande lika i det mesta haha. Har jag en klon på detta forumet?

Lät den biten vara osagt. Men tänkte också på det. Stenrik snubbe, som lite "ödjmjukt" ska inhandla några scootrar, för som vi alla kan se bor han vid en gigantiskt sjö (?)

Jag sluta titta så vet inte om de var fallet haha.

On topic.

Fan va omgången dog där för mig :( heltäckt i avd 5. O favoriten vinner.... FAVORITEN?!? Ridååå
Khiarshoor är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 20:09   #109
 
Reg.datum: nov 2014
Inlägg: 5 672
Sharp$: 50105
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av KalleKlut Visa inlägg
Snyggt Hoola!
Tackar!
Tänkte helt enkelt att bröderna skulle se till att låsa loppet.
Det gjorde de!
hoola är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 20:16   #110
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 188
Sharp$: 57190
Standard

Testar en dd

Dd-1

Hula Hula Sisu: formstall, borde vara snabb ut, varit det i auto
Elsie G: fågel eller fisk, farligt att ta bort
Self Taught Beauty: jättefavorit på Solvalla i sverigedebuten, galopp då

Dd-2

Jacoby Keeper: nerstruken ett spår, hemmaplan, toppkusk (åtminstone i Dalarna)

15 kr x 3 = 45 kr
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 20:19   #111
 
Staketkuskens avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 1 329
Sharp$: 2932
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Khiarshoor Visa inlägg
Vi tänker skrämmande lika i det mesta haha. Har jag en klon på detta forumet?

Lät den biten vara osagt. Men tänkte också på det. Stenrik snubbe, som lite "ödjmjukt" ska inhandla några scootrar, för som vi alla kan se bor han vid en gigantiskt sjö (?)

Jag sluta titta så vet inte om de var fallet haha.

On topic.

Fan va omgången dog där för mig :( heltäckt i avd 5. O favoriten vinner.... FAVORITEN?!? Ridååå
Tror till och med det är havet då han bodde utanför Sundsvall.
Staketkusken är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 20:21   #112
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 827
Sharp$: 37805
Standard

Rak DD: 9-7.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 20:21   #113
 
KalleKluts avatar
 
Reg.datum: feb 2012
Inlägg: 4 183
Sharp$: 9436
Standard

DD 2-7 50kr och 2,13 mot 4,7 (har lite skräll feeling på Cracker Jack) för en mindre peng.
KalleKlut är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 20:26   #114
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 827
Sharp$: 37805
Standard

Vilket skitlopp! Nian var knappast frisk och nu lär det bli nya jackpot-pengar.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 20:27   #115
 
Reg.datum: nov 2014
Inlägg: 5 672
Sharp$: 50105
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av KalleKlut Visa inlägg
DD 2-7 50kr och 2,13 mot 4,7 (har lite skräll feeling på Cracker Jack) för en mindre peng.



Nåt borde gå in!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
KalleKlut (+1)
hoola är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 20:28   #116
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 188
Sharp$: 57190
Standard

Överlägsen vinnare i ett lopp som sannerligen inte höll V75 klass.

Grattis atg till jackpot. Då blir det lite mer i den sk multijackpoten på torsdag.
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 20:30   #117
 
KalleKluts avatar
 
Reg.datum: feb 2012
Inlägg: 4 183
Sharp$: 9436
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av hoola Visa inlägg


Nåt borde gå in!
Får hoppas på en slant så kanske dagen går ihop till slut hehe
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
hoola (+2)
KalleKlut är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 20:31   #118
 
Staketkuskens avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 1 329
Sharp$: 2932
Standard

JUST NU I ATG LIVE: Vass eller kass till V75 i Ålborg!
Staketkusken är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 20:39   #119
 
Reg.datum: jan 2012
Inlägg: 350
Sharp$: 1397
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Staketkusken Visa inlägg
JUST NU I ATG LIVE: Vass eller kass till V75 i Ålborg!
Verkar rimligt. Passa på att driva spel till i morgon i pausen mellan loppen.
znipstern är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 20:41   #120
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 188
Sharp$: 57190
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Staketkusken Visa inlägg
JUST NU I ATG LIVE: Vass eller kass till V75 i Ålborg!
Ha ha. Dom har säkert läst på hela dagen. Och sen kommer väl björnkollen. Goop har säkert lagt dagar i de danska lopparkiven.

Trist att så många spelar V75 till dessa omgångar, för det visar ju att dom bör finnas kvar. Hade hellre sett en V64 i morgon kväll. Då hade jag ev tittat.
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 20:42   #121
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 762
Sharp$: 9040
Standard

Jackpotten för dagen känns säkrad nu va?
Vi kanske rent av kan få till en dubbeljacke ikväll?

Heja heja!

__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 20:46   #122
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 188
Sharp$: 57190
Standard

Grym styrning av Witaspen
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 20:48   #123
 
Reg.datum: nov 2014
Inlägg: 5 672
Sharp$: 50105
Standard

Det räcker för idag...
hoola är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 20:48   #124
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 762
Sharp$: 9040
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Gotland Visa inlägg
Jackpotten för dagen känns säkrad nu va?
Vi kanske rent av kan få till en dubbeljacke ikväll?

Heja heja!

Är då själva att jag inte kan hålla käften.
Jackpotjinx delux.

Och Witasp förnekar sig inte. Tredjespår igen från start. Hade väl vunnit med vilket annat lopp som helst än detta.

__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 20:51   #125
 
KalleKluts avatar
 
Reg.datum: feb 2012
Inlägg: 4 183
Sharp$: 9436
Standard

Torskar såklart DD på linjen
500:- back och nya tag på Onsdag haha
KalleKlut är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 20:52   #126
DIF
 
Reg.datum: maj 2012
Ort: Mariehäll - gräddhyllan
Inlägg: 1 847
Sharp$: 1685
Standard

Jobbigt att vara häst när Witasp kör...
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
SistaStallskriket (+100)
DIF är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 20:52   #127
 
Reg.datum: mar 2012
Ort: stockholm
Inlägg: 15 403
Sharp$: 30288
Standard

Starkt av Witasp att lyckas förlora med helt överlägsen häst...
Basse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 21:03   #128
Ace
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 2 339
Sharp$: 5218
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Basse Visa inlägg
Starkt av Witasp att lyckas förlora med helt överlägsen häst...
Säg inte att den styrningen kostade en trio..
Ace är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 21:08   #129
 
SistaStallskrikets avatar
 
Reg.datum: apr 2019
Ort: Eskilstuna
Inlägg: 11 438
Sharp$: 4343
Standard

Mattias Djuse måste vara stolt över sin styrning i sista loppet... Han misslyckas med precis ALLT i loppet...
SistaStallskriket är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 21:08   #130
 
evetons avatar
 
Reg.datum: jul 2014
Ort: Borlänge
Inlägg: 1 771
Sharp$: 4273
Standard

Gjorde i alla fall rätt när jag INTE betalade en spänn för Witasp. Sen att jag ändå lyckas dribbla bort mig är en helt annan sak. Inte ens ett platsspel på 8 i avd 6 som jag ändå var inne på som omgångens skräll. Förtjänar fan inte att plussa på spelet... Torrspel fram till Axevalla, sen får jag se över det hela.
__________________
- "nästa gång, ska jag f-n spela plats också" -
eveton är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 21:08   #131
 
Reg.datum: dec 2012
Inlägg: 1 304
Sharp$: 4122
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av DIF Visa inlägg
Jobbigt att vara häst när Witasp kör...
Inte att vara häst utan spelare
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
DIF (+10)
abborre är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-28, 21:13   #132
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 94
Sharp$: 3056
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Basse Visa inlägg
Starkt av Witasp att lyckas förlora med helt överlägsen häst...
Visst kör Witasp bort hästen. Men klart tveksamt om 1 vinner loppet om han inte skickar ut 7:an ett spår då han försöker ta sig ut. Utan den manövern så hade inte möjligheten att köra mellan 2 och 7 funnits. Och då hade det knappast blivit seger.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Basse (+5)
Yankee är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-12-29, 05:13   #133
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 863
Sharp$: 1097
Standard

Vill inte posta min kupong. För jag själv alltid hävdar att man inte ska göra de i efterhand därför avstår jag. Men bitter smak på dessa sju rätten. Galet flax i sista avdelningen. Men ack ack så otur i avdelning 2,5 och 6. Varför vinner favoriterna.

Min kupong hade potential för så mkt mer. O när man spelar så mkt. Så ofta som jag gör. Då måste man ta vara på sån här omgång.

Jag har alltså 5 första handshästar som sitter. Hur ofta rekat man 5 av 7 vinnare på v7? De händer aldrig. Oså ska man få 2500 kronor för mödan? Skrattretande.. en skräll i lärlingsloppet t.ex. O de flyger iväg till 10-12 loppor iaf.

Senast redigerad av Khiarshoor den 2020-12-29 klockan 05:14.
Khiarshoor är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td