Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Stängt ämne
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2011-01-29, 14:06   #1
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Rovfisken666 simmar till varmare vatten


Det här är Rovfiskens speldagbok

Jag hälsar alla besökare välkomna till den här speldagboken

Samtliga personer är välkomna att skriva, kommentera, kritisera, ge ros eller lämna rekar eller vad som helst. Vill du bara läsa, eller rygga är du lika välkommen. Jag har just nu ett fåtal spreadsheet men kommer att utöka dessa på sikt och samtliga kommer att vara öppna för alla besökare.

Jag har den här speldagboken för min egen skull först och främst. Den ska hjälpa mig med regler och disciplin och i långa loppet hjälpa mig till framgång att bli bäst helt enkelt. Under tiden kommer fler och fler regler sättas upp och dessa kommer att uppdateras allt eftersom här i första inlägget.


Vem är då Rovfisken?

Jag är en person som är väldigt rak och säger alltid vad jag tycker och tänker. I mångas ögon kan jag upplevas som obekväm så har du problem med detta så inled ingen konversation med mig. Dock är jag trevlig och för gärna samtal om det mesta så är det något du undrar över så svarar jag gärna. Jag vill också vara hjälpsam ifall jag besitter någon kunskap som övriga har nytta av men behandla mig med respekt - men jag har högt i tak och tål mycket, åtminstone så länge det sägs med en gnutta ironi, eller övrig humor. Fuck me once and I will hate you, fuck me twice and I will kill you!

Jag har tidigare i mitt liv spenderat pengar vilt omkring mig, oftast i ett syfte att försöka köpa mig lycka eller välbefinnande men detta har varit med tomt innehåll. Nu har jag tagit ett beslut att istället för att köpa lyx ska jag vara lyx. Jag kommer att se till att ha extremt lite utgifter och leva på mindre inkomster och känna ett välmående istället för att som tidigare ha stora inkomster och enorma utgifter. Mitt mål i livet nu är att ta hand om mig själv och enbart göra det som jag känner är rätt, och det kommer vara blandat av nöjen och personlig utveckling. Jag har insett att ett traditionellt jobb inte är något för mig. Jag mår inte bra av det och ifall jag har ett vanligt kneg så är jag inte tillräckligt pigg och fokuserad på det jag sen vill hålla på med. Nu har jag som mål att ägna mycket tid åt spel då jag har detta som ett intresse och på sikt hoppas jag det ska kunna ge mig små men stabila inkomster regelbundet. Förutom spel ska jag lära mig två saker som jag tidigare har prioriterat bort, vad detta är tar jag inte upp nu.

Mitt slutliga mål är att göra mig helt fri från samhället - så långt det är möjligt. Det har förvisso med min ideologi att göra, men allting hänger samman. Under tiden kommer jag inte att ha någon skam att försöka leva på systemet om än i fattigt syfte, jag behöver inte så mycket fr o m nu känner jag. Jag kommer att ha så billigt boende som möjligt, allt för att jag ska kunna ha tid att lägga ner på¨spel, sport, hobby och utveckling. Den friheten försvinner med stora fasta utgifter. Jag vill ej heller ha min betting som något jobb där jag måste spendera viss tid varje vecka etc. Den dagen jag känner att jag inte vill betta mer så ska jag ha den friheten att jag kan ta en kort eller lång paus från det utan att resten av mitt liv ramlar ihop av ekonomiska skäl.

Jag har tidigare i mitt liv spelat väldigt mycket men jag har aldrig bokfört något och vet inte ifall jag ligger plus eller minus totalt sett. Antagligen ligger jag väl mycket minus men samtidigt har jag vunnit mycket och som sagt kastade jag pengar omkring mig så det finns en möjlighet att jag faktiskt ligger plus också. Det är inget jag kommer lägga vikt vid att ta reda på för det är fr o m den första januari i år som jag börjat bokföra. Jag kommer dock att bokföra på ett annat sätt än nu i mina spreadsheet då statistiken blir missvisande då jag grönat ut på väldigt många spel och då ses det som flera förluster fastän det inte är så. En tanke är att jag ska ha olika oddsintervall i olika sheet men det får mina kommande regler avgöra. Är det någon som läst detta så är ni välkomna att ge era personliga förslag på regler jag ska sätta upp, eller ändra ifall ni anser er ha bättre idéer. Jag läste nyss spelskolan och det fanns en del nyttigt där som jag inte hade full koll på även om mycket var sådant som jag redan visste. Jag fick dock det här med unit förklarat lite bättre så nu är jag redo att börja strukturera upp det hela.

Tidigare har det även varit mycket alkohol inblandat i mitt liv och det har lett till att mina så kallade bankrullar tidigare har varit rena sprängladdningar. Det är många gånger jag vaknat och det varit antingen tomt på kontot eller eller flertal gånger mer där utan att jag minns hur det har gått till. Nu har jag helt andra mål i livet (än innan då jag inte hade några) och det innebär att jag ej dricker någon alkohol alls nu så just den risken med bankrullen som fanns innan är borta. Jag är annars en person som älskar matematik och har väl sedan den dagen jag kunnat räkna och skriva sysslat med statistik i alla dess former. Otaliga kollegieblock har använts för att skriva tabeller och föra statistik över olika spel eller idrotter med kamrater, samt så har det förts en del anteckningar framför TV på den gamla tiden innan internet fanns så det gick att hänga med i de fantastiska femmilsloppen som startades med individuell start. Allt för att kunna se förändringar i loppet etc. I dag kommer jag fortsätta med detta men i en annan form och för att kunna ha som mål att bli bäst inom betting. Det är kanske höga mål men bäst betyder inte enbart en sak som gäller för alla utan det kan vara olika saker.


Rovfisken kommer att ha egna rekar

Jag kommer ibland att lägga ut rekar som kommer upp på förstasidan här på sharps.se och här har jag som mål att ha en hög vinstprocent. Förutom dessa kommer jag även att här i min egen speldagbok, i passande trådar på forumet samt i chatten ge rekar som kan vara väl så bra men dessa har mindre marginal och ska inte ryggas blint även om mycket matnyttigt kan komma från mig då också. När det gäller skidskytte så vet jag vad jag kan och där kommer jag antagligen ha högst ROI också på sikt. Men jag kommer att skjuta från höften väldigt mycket just nu då jag vill känna av klimatet på de olika marknaderna som finns. Den som inte ger sig ut i öknen kommer ej heller att finna vad den behöver.

Jag kommer att vara väldigt bred, dels för att öka mitt intresse och få mer kunskap om det hela inom fler idrotter eller fler ligor. Sen kommer jag att bli smalare och smalare för att till slut vara specialist på ett par olika marknader. Hur många det blir har jag inte bestämt ännu, utan det får tiden utvisa. Det kommer att bli intressant att följa vilka marknader över tid som jag kommer att ha ett positiv ROI , respektive ett negativt.


Rovfisken blir glad av sharp$

Tycker du att jag gett ut en bra rek eller skrivit något läsvärt eller på annat sätt vill ge mig lite cred så kan jag tala om att jag blir glad när någon ger mig en eller flera sharp$.


Nedan kommer Rovfisken att föra upp egenskaper vad gäller styrkor och svagheter på olika marknader. Utöver det så kommer regler och kommentarer till mina regler att skrivas ner kontinuerligt. Så det här första inlägget (som nu är helt omarbetat) kommer även i fortsättningen vara mitt ansikte på den här sidan.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
woodface (+1), kingscania (+1)

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-02-05 klockan 06:30. Anledning: Uppdaterad info om mitt spel, mina regler och annat om speldagboken.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-01-29, 14:24   #2
dNa
 
dNas avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 868
Sharp$: 255
Standard

Känns som det kan bli en intressant och givande dagbok att läsa

Lycka till med spelen och livet
dNa är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-01-29, 15:05   #3
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

När jag nu läser mitt första inlägg så funderar jag på ifall det är jag som är dålig på svenska eller om jag enbart haft otur när jag försökt träffa tangenterna. Skärpning från min sida alltså. Jag tänkte summera veckan och dagen lite smått utan några djupare analyser eller tankar i övrigt.

Jag har länge funderat på ifall jag ska använda mig åt units, procent eller bara belopp men har inte kommit någonstans där. Jag skriver ner samtliga spel i € här i dagboken och det är inga större summor som jag använder men det ska förhoppningsvis växa.

I stort sett alla spel läggs på Betfair men jag vill även spela h2h trav och då behöver jag hitta en sajt som jag trivs med. Expekt är uteslutet då deras bolag hellre lurar kunder och tjänar pengar än att se till att ha nöjda kunder och stå för sina saker. Jag stängde mitt konto där för flera år sen i sympati för en kamrat som blivit helt galet behandlat där. Unibet är ju en sida jag skulle kunna tänka mig faktiskt men jag låste mitt konto där för ett par år sen då jag spelade på tok för mycket och inte hade något liv nästan. Det var jobb och sen hem och spela. Bet365 har den sämsta kundservicen så det bolaget har jag också strukit från min lista. Frågan är ifall det finns några bra bolag kvar sen. Ifall någon läser här och har tips så kan ni hojta till.

När året började så stramade jag till min ekonomi och har sedan den dagen bokfört alla inköp och liknande. Jag ska se vad jag lägger pengar på i år innan jag sen för första gången gör upp en egen budget. Jag behöver som jag skrev tidigare strypa mina utgifter.

Samma dag satte jag in 20€ på betfair och har sedan den dagentagit ut och satt in pengar ett flertal gånger. Resultatet i dag är att jag har 230€ på sajten samt en del spel inne för runt 40€. Vidare har jag tagit ut 90€ från sajten så jag har ett skapligt plus då jag jobbat mig uppåt. Månaden har alltså varit väldigt bra, men det hade varit intressant att se hur många spel som suttit samt vilken ROI jag har. Kanske sätter jag mig ner och räknar ut detta en dag då jag har tid över.

Tillbaka till flytet jag haft den här månaden. Det är av den här anledningen som jag drabbas av hybris. För när den här veckan började hade jag 133€ på sajten och i går hade jag drygt 450€. Vi kan tala om enorma svängningar och det beror delvis på att jag inte har en plan och taktik klar för mig ännu angående storleken på mina bet samt så är variationen större då jag ofta spelar de lite högre oddsen.

Sköna spel som suttit i veckan var matchen mellan Zenit och Al Halil eller vad de hette. 10€ på 1-1 där och att kvitteringen kom i 90e minuten var skönt för normalt sett brukar mina spel just gå åt andra hållet när klockan närmar sig slutet. Efter det så satt även livespelet på Man United till 19 i odds när de vände 0-2 underläget till seger borta mot Blackpool. Även här var insatsen 10€. Dock har jag saknat skidskyttet den här veckan då det är där jag anser mig vara överlägset bäst. Jag har plussat där ett flertal vintrar i rad men sen kan pengarna hamna i områden som ishockey eller annat som jag egentligen inte har någon som helst koll på.

Jag vill även berätta om fyra händelser som jag har svårt att släppa det senaste året vad gäller spel. Först är det OS-curling, damer där Sverige ligger under med två poäng i sista omgången mot Kanada i finalen och den kanadensiska tjejen ska bara rensa (eller vad det nu var) med sin sista sten så att Sverige enbart kan ta en poäng och därmed är det hela avgjort. Oddsen på Sverige var här extremt höga, om inte tusen så väldigt högt ifall jag minns rätt. Jag var sugen på att spela Sverige här men hur jag än vände och vred på det hela hittade jag inte spelvärde. De kan ju inte missa detta Kanada och ifall de mot all förmodan gör det så har de likväl sista stenen i extraomgången och samtidigt måste Sverige göra en tvåa i den omgången som spelades. Jag avstod spel och resten kan ni lista ut ifall ni inte såg finalen. Jaja, sånt händer.

Under fotbolls-VM spelas Thomas Müller till 520 i odds som skyttekung (flest mål), vilket är ett av de finare oddsen jag någonsin sett faktiskt. Nu lyckas han hamna på delad plats med tre andra och vinsten blev inte lika stor som den borde. Att han sen hade flest assist och spelade ungefär drygt en match mindre än de övriga känns bara jobbigt då han fick guldskon (är det väl?) av Fifa.

När det var VM för juniorer i hockey så hade Ryssland det tufft mot Kanada i finalen och jag hade spelat Ryssland innan matchen till drygt sju gånger samt så spelade jag mot Kanada när det stod 2-0 och oddset var 1.08. När det sen blir 3-0 så är jag sugen på att spela mot Kanada eller för Ryssland men självförtroendet just då var sviktande och jag hade inte så mycket € på kontot så det fick räcka med det som redan var inne. Hej hopp så kommer världens vändning. Som det kan gå. Blev jag glad för mina dryga sju i odds på Ryssland? Tveksamt. Men utan det så hade jag kanske inte haft 230€ just nu.

För några veckor sen spelade mitt älskade Newcastle United hemma mot West Ham och inför den matchen fick jag ett ryck att Newcastle kan vinna med 6-0 ifall de har en bra dag. Även ifall de har en dålig dag kan det sluta 6-0, eller så kan det lika gärna sluta 0-6. Newcastle är helt oberäkneliga. Hela 7€ lastades in till 610 i odds. Efter 63 minuter kändes det jobbigt att det redan stod 5-0, men sen tog det totalstopp i tanken och sista halvtimmen blev mållås.

Efter en berg- och dalbana i veckan så gick jag in med 35€ på att Clijsters skulle vinna i två raka set mot Na Li och oddset på 2.00 var rena bjudningen tyckte jag. Efter första set var det bara att lasta in ytterligare 35€ på Clijsters, nu till segrare till 2.70 i odds. Så efter det kändes fallet på drygt 200€ lite bättre. Aston Villa gjorde precis sitt och vinsten där kvittades mot att Chelsea inte kunde vinna.

Nu i kväll har jag ryggat fransk fotboll där Lorient ska vinna hemma mot Brest till oddset 1.91. 25€ är spelade där. Sitter den kommer jag känna mig lite mer mallig igen men i väntan på det ska jag leta nya objekt, kanske rent av lite livespel. Har förresten även spelat 0-0 och 1-1 i matchen med Bolton mot Wigan i dag. Jag tror det blir målsnålt och valet stod mellan kryss eller resultat. Övriga odds kändes inte heta för mig. Matchen har precis börjat och jag återgår nu till att analysera lite spelobjekt för att återkomma med vad som komma skall i framtiden. Nu har det varit lite snabb historia. På återseende.

EDIT: Tack dNa!

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-01-29 klockan 15:07. Anledning: had to say thx!
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-01-29, 15:51   #4
dNa
 
dNas avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 868
Sharp$: 255
Standard

Rätta mig gärna om jag har fel men efter att jag läst texten får jag känslan av att det handlar en hel del om kicksökande när du spelar. Ska du satsa helhjärtat på spel så börja direkt att jobba på speltoeri. BRM, överodds och annat hittar du att läsa om i spelskolan vilket är en nödvändig start om du ska lägga ner mycket tid på spel. Att få denna hybris som du pratar om är knappast hållbart i längden.
dNa är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-01-29, 15:57   #5
 
Reg.datum: nov 2010
Inlägg: 146
Sharp$: 483

AndreasH
Stats: 67 - 64 - 8
ROI: 101.79%
Vinstprocent: 51.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rovfisken666 Visa inlägg
När jag nu läser mitt första inlägg så funderar jag på ifall det är jag som är dålig på svenska eller om jag enbart haft otur när jag försökt träffa tangenterna. Skärpning från min sida alltså. Jag tänkte summera veckan och dagen lite smått utan några djupare analyser eller tankar i övrigt.

Jag har länge funderat på ifall jag ska använda mig åt units, procent eller bara belopp men har inte kommit någonstans där. Jag skriver ner samtliga spel i € här i dagboken och det är inga större summor som jag använder men det ska förhoppningsvis växa.

I stort sett alla spel läggs på Betfair men jag vill även spela h2h trav och då behöver jag hitta en sajt som jag trivs med. Expekt är uteslutet då deras bolag hellre lurar kunder och tjänar pengar än att se till att ha nöjda kunder och stå för sina saker. Jag stängde mitt konto där för flera år sen i sympati för en kamrat som blivit helt galet behandlat där. Unibet är ju en sida jag skulle kunna tänka mig faktiskt men jag låste mitt konto där för ett par år sen då jag spelade på tok för mycket och inte hade något liv nästan. Det var jobb och sen hem och spela. Bet365 har den sämsta kundservicen så det bolaget har jag också strukit från min lista. Frågan är ifall det finns några bra bolag kvar sen. Ifall någon läser här och har tips så kan ni hojta till.

När året började så stramade jag till min ekonomi och har sedan den dagen bokfört alla inköp och liknande. Jag ska se vad jag lägger pengar på i år innan jag sen för första gången gör upp en egen budget. Jag behöver som jag skrev tidigare strypa mina utgifter.

Samma dag satte jag in 20€ på betfair och har sedan den dagentagit ut och satt in pengar ett flertal gånger. Resultatet i dag är att jag har 230€ på sajten samt en del spel inne för runt 40€. Vidare har jag tagit ut 90€ från sajten så jag har ett skapligt plus då jag jobbat mig uppåt. Månaden har alltså varit väldigt bra, men det hade varit intressant att se hur många spel som suttit samt vilken ROI jag har. Kanske sätter jag mig ner och räknar ut detta en dag då jag har tid över.

Tillbaka till flytet jag haft den här månaden. Det är av den här anledningen som jag drabbas av hybris. För när den här veckan började hade jag 133€ på sajten och i går hade jag drygt 450€. Vi kan tala om enorma svängningar och det beror delvis på att jag inte har en plan och taktik klar för mig ännu angående storleken på mina bet samt så är variationen större då jag ofta spelar de lite högre oddsen.

Sköna spel som suttit i veckan var matchen mellan Zenit och Al Halil eller vad de hette. 10€ på 1-1 där och att kvitteringen kom i 90e minuten var skönt för normalt sett brukar mina spel just gå åt andra hållet när klockan närmar sig slutet. Efter det så satt även livespelet på Man United till 19 i odds när de vände 0-2 underläget till seger borta mot Blackpool. Även här var insatsen 10€. Dock har jag saknat skidskyttet den här veckan då det är där jag anser mig vara överlägset bäst. Jag har plussat där ett flertal vintrar i rad men sen kan pengarna hamna i områden som ishockey eller annat som jag egentligen inte har någon som helst koll på.

Jag vill även berätta om fyra händelser som jag har svårt att släppa det senaste året vad gäller spel. Först är det OS-curling, damer där Sverige ligger under med två poäng i sista omgången mot Kanada i finalen och den kanadensiska tjejen ska bara rensa (eller vad det nu var) med sin sista sten så att Sverige enbart kan ta en poäng och därmed är det hela avgjort. Oddsen på Sverige var här extremt höga, om inte tusen så väldigt högt ifall jag minns rätt. Jag var sugen på att spela Sverige här men hur jag än vände och vred på det hela hittade jag inte spelvärde. De kan ju inte missa detta Kanada och ifall de mot all förmodan gör det så har de likväl sista stenen i extraomgången och samtidigt måste Sverige göra en tvåa i den omgången som spelades. Jag avstod spel och resten kan ni lista ut ifall ni inte såg finalen. Jaja, sånt händer.

Under fotbolls-VM spelas Thomas Müller till 520 i odds som skyttekung (flest mål), vilket är ett av de finare oddsen jag någonsin sett faktiskt. Nu lyckas han hamna på delad plats med tre andra och vinsten blev inte lika stor som den borde. Att han sen hade flest assist och spelade ungefär drygt en match mindre än de övriga känns bara jobbigt då han fick guldskon (är det väl?) av Fifa.

När det var VM för juniorer i hockey så hade Ryssland det tufft mot Kanada i finalen och jag hade spelat Ryssland innan matchen till drygt sju gånger samt så spelade jag mot Kanada när det stod 2-0 och oddset var 1.08. När det sen blir 3-0 så är jag sugen på att spela mot Kanada eller för Ryssland men självförtroendet just då var sviktande och jag hade inte så mycket € på kontot så det fick räcka med det som redan var inne. Hej hopp så kommer världens vändning. Som det kan gå. Blev jag glad för mina dryga sju i odds på Ryssland? Tveksamt. Men utan det så hade jag kanske inte haft 230€ just nu.

För några veckor sen spelade mitt älskade Newcastle United hemma mot West Ham och inför den matchen fick jag ett ryck att Newcastle kan vinna med 6-0 ifall de har en bra dag. Även ifall de har en dålig dag kan det sluta 6-0, eller så kan det lika gärna sluta 0-6. Newcastle är helt oberäkneliga. Hela 7€ lastades in till 610 i odds. Efter 63 minuter kändes det jobbigt att det redan stod 5-0, men sen tog det totalstopp i tanken och sista halvtimmen blev mållås.

Efter en berg- och dalbana i veckan så gick jag in med 35€ på att Clijsters skulle vinna i två raka set mot Na Li och oddset på 2.00 var rena bjudningen tyckte jag. Efter första set var det bara att lasta in ytterligare 35€ på Clijsters, nu till segrare till 2.70 i odds. Så efter det kändes fallet på drygt 200€ lite bättre. Aston Villa gjorde precis sitt och vinsten där kvittades mot att Chelsea inte kunde vinna.

Nu i kväll har jag ryggat fransk fotboll där Lorient ska vinna hemma mot Brest till oddset 1.91. 25€ är spelade där. Sitter den kommer jag känna mig lite mer mallig igen men i väntan på det ska jag leta nya objekt, kanske rent av lite livespel. Har förresten även spelat 0-0 och 1-1 i matchen med Bolton mot Wigan i dag. Jag tror det blir målsnålt och valet stod mellan kryss eller resultat. Övriga odds kändes inte heta för mig. Matchen har precis börjat och jag återgår nu till att analysera lite spelobjekt för att återkomma med vad som komma skall i framtiden. Nu har det varit lite snabb historia. På återseende.

EDIT: Tack dNa!


Du träffar iaf. många tangenter
Rolig läsning. Lycka till!
AndreasH är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-01-29, 16:43   #6
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av dNa Visa inlägg
Rätta mig gärna om jag har fel men efter att jag läst texten får jag känslan av att det handlar en hel del om kicksökande när du spelar. Ska du satsa helhjärtat på spel så börja direkt att jobba på speltoeri. BRM, överodds och annat hittar du att läsa om i spelskolan vilket är en nödvändig start om du ska lägga ner mycket tid på spel. Att få denna hybris som du pratar om är knappast hållbart i längden.
Jag vet inte. Följer jag en match så är det ju klart att det är oundvikligt att inte ryckas med och få kickar, antingen uppåt eller neråt. Själva spelandet i sig kan nog variera väldigt faktiskt. När jag hamnar på engelsk galopp och slaskar lite € så är det mest för underhållning och nöje och ev ha turen att träffa mitt i prick och få upp spelkassan lite.

Men normalt sett när jag spelar försöker jag hitta spelvärde och jag märker ibland att ifall jag vill ha ex sju i odds kan jag nöja mig med drygt sex enbart för att jag inte är säker hur jag exakt värderar matchen. Fåtal gånger blir det även för att jag på något sätt inbillar mig att laget är klart bättre än de är och jag ska ju följa matchen och då ska det ligga ett spel på laget hjärtat klappar lite extra för. Men detta sker inte så ofta (tror jag åtminstone).

Jag är väl medveten om att min hybris som kommer ibland inte är bra men ofta följer den ju efter att mina värderingar har gått hem och jag eventuellt överskattar mig själv. Så det bästa för mig är helt klart att lugnt och säkert vandra uppåt med några fåtal misslyckade spel ibland

Så i en sammanfattning så vet jag vad jag gett mig in på och jag har koll på det rent teoretiska och nu ska det enbart omvandlas till att även gälla det praktiska. Men det viktiga för mig är att kunna behålla lugnet när det går riktigt bra, eller när jag hamnar i en svacka och det går dåligt. Det är antagligen inte bara jag som är som mest sårbar i dessa situationer men jag vet inte exakt hur lösningen ser ut för att slippa detta. Mer disciplin, absolut men det är enklare sagt än gjort. Så länge det går bra kanske jag inte ska ändra min vinnande strategi. För den dagen det inte är kul längre så är det ju helkört och kanske är det småkickar som behövs ibland för att behålla glädjen i det hela, annars kan jag lika gärna knega på ett tråkigt jobb och det hade jag helt tänkt slippa i framtiden nämligen. Det betyder inte att jag ska casha ut 10 papp eller mer i månaden på spel utan som jag skrivit tidigare, leva extremt snålt.

Tack för dina synpunkter!
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-01-29, 17:12   #7
dNa
 
dNas avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 868
Sharp$: 255
Standard

Nu när du väljer att ta spelandet till en seriösare nivå tror jag det kommer bli enklare att undvika hybris etc, i alla fall efter en kört en period.
Att inse att det dyker upp nya spelobjekt hela tiden och du inte måste pressa fram spel dagligen i liga-X även fast du inte är nöjd med oddsen. Avgörande faktorer med spelande på seriösare nivå är ju att kunna se långsiktigheten, självkontroll gällande TILT och idiotspel, självinsikt att titta var du faktiskt lägger dina bästa spel och självklart bra spelvärderingar. Det där enskilda spelet som du vill pressa in 50% av din rulle på har egentligen bara dåligt att bringa oavsett utgång. Förlorar du spelet är halva rullen borta. Vinner du spelet så kommer det, oavsett om man "har koll på läget", medföra att man ser med en mer mild syn på dåligt BRM än om man inte skulle vunnit spelet "Det gick ju bra förra gången..".

Jag tror att medicinen mot dåligt spelande på de olika planen är att bevisa för sig själv att man är en vinnande spelare, vilket kan ta en jävla tid beroende på hur mycket spel man omsätter, men när man väl gjort det så bör det gå lättare att koppla bort det man vet är fel inom spelandet och bara köra det hela långsiktigt.

En sak du kan pröva för att kolla på det här, direkt du känner att du vill pressa fram ett spel trots att du inte är riktigt nöjd med det. Pappersbetta det (bokför t ex här på Sharps spreadsheet trots att du inte spelar de). Detta kan du även göra med spelen du spelar samt spel där du tycker att du hittar överodds men av nån anledning inte spelar, för att komma upp i rättvisa summor spel för att avgöra att du är vinnande.
dNa är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-01-29, 18:26   #8
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av dNa Visa inlägg
Nu när du väljer att ta spelandet till en seriösare nivå tror jag det kommer bli enklare att undvika hybris etc, i alla fall efter en kört en period.
Att inse att det dyker upp nya spelobjekt hela tiden och du inte måste pressa fram spel dagligen i liga-X även fast du inte är nöjd med oddsen. Avgörande faktorer med spelande på seriösare nivå är ju att kunna se långsiktigheten, självkontroll gällande TILT och idiotspel, självinsikt att titta var du faktiskt lägger dina bästa spel och självklart bra spelvärderingar. Det där enskilda spelet som du vill pressa in 50% av din rulle på har egentligen bara dåligt att bringa oavsett utgång. Förlorar du spelet är halva rullen borta. Vinner du spelet så kommer det, oavsett om man "har koll på läget", medföra att man ser med en mer mild syn på dåligt BRM än om man inte skulle vunnit spelet "Det gick ju bra förra gången..".

Jag tror att medicinen mot dåligt spelande på de olika planen är att bevisa för sig själv att man är en vinnande spelare, vilket kan ta en jävla tid beroende på hur mycket spel man omsätter, men när man väl gjort det så bör det gå lättare att koppla bort det man vet är fel inom spelandet och bara köra det hela långsiktigt.

En sak du kan pröva för att kolla på det här, direkt du känner att du vill pressa fram ett spel trots att du inte är riktigt nöjd med det. Pappersbetta det (bokför t ex här på Sharps spreadsheet trots att du inte spelar de). Detta kan du även göra med spelen du spelar samt spel där du tycker att du hittar överodds men av nån anledning inte spelar, för att komma upp i rättvisa summor spel för att avgöra att du är vinnande.
Tack för lite bra synpunkter, och tanken är att jag ska föra statistik över alla bet för att se hur det går i olika marknader och liknande. Det jag direkt reflekterar över vad gäller det du skrev är att det som går bäst för mig - utan att jag har statistik att tillgå - är mina livespel. Där finns det ju inte samma tid för analyser och djupgående som du har inför en match. Det gäller mer att gå på feeling känns det som. Det är ju enklare (tidsmässigt) att analysera matcher i förväg än att ta snabba beslut och i rätt tid. Inom vissa områden vad gäller livespel vet jag att jag är rätt oddsmässigt men inom t ex fotbollen eller tennis är jag mycket mer osäker. Ibland förlitar jag mig enbart på att marknaden är rätt på det och att jag då hart 50/50 läge i grunden men att jag vinner då min känsla för hur matchen ska fortgå ger mig ett övertag. Detta stämmer säkert inte men det är en tanke åtminstone. Ska kolla igenom hur spelboken fungerar här och försöka bokföra spelen men just nu är det mycket spel och 65% kommer i livespel ungefär.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-01-29, 18:44   #9
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Tanken är ju att jag ska få ut mina spel här i dagboken i hyfsat god tid innan matcherna börjar så att ifall någon som vill rygga kan göra det. Dock är jag - vad jag inbillar mig åtminstone - en bättre livespelare så mina förhandstips ska granskas noga då jag själv är medveten om en del av mina svagheter - det är inte att likställa med dåliga egenskaper.

För en liten stund sen gick jag in med en liten summa på att Southampton vinner mot Man United, då United inte har en av de starkaste uppställningarna. Två gånger när halvtimmen återstår kände jag som ok, men United är United dock. Jag får se vad som händer. Skönt dock att Lazio har dunkat in ett par. Gick in på 2.28 i odds där men skulle precis gå in med mer på 3.50 då Lazio ägde allt spel men jag hann inte innan det blev straff. Just nu så kvitterade United och där fick jag en knäpp på näsan av Owen som ordnar med utjämningen. Nu känns det som det kan rinna iväg här till 1-3. Ska se hur matchbilden är där just nu men det känns som United fått nya krafter och efter deras vändning tidigare i veckan (dock med starkare lag) så kan det mycket väl bli så igen.

Sen hoppas jag att mitt ryggade fransklir sitter också som jag skrev om ovan. En summering kommer senare om vad som hänt under dagen. Har funderingar att kolla in Kaiserslautern mot Mainz där en hemmavändning kanske kan ge lite klirr i kassan.

Dagen har varit helt ok, mest tack vare att mitt 0-0 spel mellan Bolton och Wigan satt. Dock sålde jag av över 35% av vinsten för att säkra hem lite grönt hur det än slutade.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-01-30, 02:24   #10
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

En hård dag faktiskt och då tänker jag inte först och främst på spelet utan på att jag håller på med mina spreadsheets. Just nu lägger jag in samtliga spel som gjorts i januari och jag har väl i dag lagt in drygt 100 spel men det återstår drygt 500 till som ska lägga in och det är inget vidare skoj, utan enbart ett tidskrävande "måste". Jag vill ha lite stats svart på vitt hur det gått under januari och inte bara ha en grön summa.

Dagen har annars varit riktigt bra där det mesta som ska sitta har gått in. Det har varit rätt mycket totalt men det senaste minns jag och det var matchen mellan Jaguarerna och Santos som startade i ett rasande tempo och heta målchanser avlöste varandra. Efter 25 minuter stod det fortfarande 0-0 och jag la in överspel på 2.5 till varierande odds men det högsta som erbjöds var fyra blankt. Santos dunkade först in ett mål som linjedomaren felaktigt vinkade av för offside innan de slutligen satte 0-1 i 37 minuten. 0-2 kom i starten av andra halvlek och nu var det mest en väntan innan Jaguarerna skulle reducera så Santos verkade nöjda. Till slut kom reduceringen och jakten mot en kvittering inledde men det var aldrig riktigt nära så mitt oavgjorda spel till drygt 20 i odds vid 0-2 fick se sig förlorat.

Det ryggade franskspelet satt och det kändes skönt, samtidigt vann Lazio hemma och överspelet (1.5) i milanmatchen satt. Det är livespelen som fungerar bäst för mig helt klart. Styrkan att kunna se vart brädan lutar och det har gett ett fint plus i januari. Dock ska jag sansa mig och inte drabbas av hybris nu men jag försöker verkligen avgöra vilka sidor som är mina styrkor samt vilka egenskaper jag har som svagheter och sen se till att detta utnyttjas på rätt sätt för att maximera vinsterna.

Skönt totalt sett att fredagens usla spel som i stort sett halverade kontot har återhämtats under lördagen. Nu blir det en söndag med mycket intressant idrott. Dels har vi finalen i Australian Open och sen handbollsfinalen på eftermiddagen. utöver det kommer det finnas otaliga matcher i alla dess olika sporter att titta närmare på. jag ska även läsa igenom lite här på forumet och se ifall jag hittar något kul att rygga.

En snabb uppräkning av styrkor och svagheter hos mig avd gäller betting.


Mina styrkor
Skidskytte
Livespel

Mina Svagheter
Hybris i medgång
Tilt i motgång

Utöver detta som inte är speciellt djupanalyserat så finns det en mängd olika saker som jag inte riktigt vet hur jag ska värdera. Fotbollen går riktigt bra men jag känner mig lite obekväm med det då jag har svårt att ta en förlust när jag är säker på ett resultat innan match. Dessutom måste jag bli klart bättre att värdera ett lags chanser innan matchstart och kunna göra bra analyser.

Nu får det bli några timmar sömn innan jag eventuellt kommer upp till tennisen. Spel lagt med låg insats på att Djoko vinner flest game med handicap -5.5 till 3.15 i odds. Annars hittade jag inget intressant vad gäller spel på tennisen just nu, men det beror nog även på att jag är rejält trött.

Kul att jag haft ett par besökare i min dagbok redan. Hoppas det går bra med spelen!
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-01-30, 11:59   #11
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Så är det en ny underbar dag med strålande solsken och ett lugn som breder ut sig över platsen där jag befinner mig. Det känns riktigt mycket vår i luften även om jag nu enbart har fönstret på glänt. Tennisen satt lika enkelt som jag hoppades då Djoko vann i tre raka men vågade inte spela på det utan -5.5 game kändes bättre då Djoko skulel fixa det även med 3-1.

Så nu studerar jag vad det finns för intressant att spela på i dag. Calgiari snackades det om lite på chatten men oddset var inte lockande för mig då det låg på knappa 1.80. Kan förresten nämna att jag ångrar mitg lite att jag inte spelade Boca Juniors och Cruz i natt då bägge lagen vann hur enkelt som helst och oddsen var fina på förhand. Men jag ska inte gråta över mjölk som inte ens är inköpt.

Tillbaka till dagens spel. Två härliga handbollsmatcher där jag vet att åtminstone Sverige kommer att prestera på max rent mentalt i bronsmatchen. Jag har dock inte hittat något kul där ännu. Egentligen borde jag nog avstå handbollen då jag har en stor röd sifferkombination på mitt resultat där. Jag får se ifall jag beslutar mig för spel där eller inte.

Ja, jag får nog gå igen om dagens schema först innan jag börjar skriva om det känner jag nu. Det jag däremot kan skriva är att jag ska fortsätta lägga in mina spel från januari i min spreadsheet. Bara drygt 500 kvar nu, känns ju supermotiverande, eller inte. Tror jag ska hoppa över all engelsk slaskgalopp till en början så blir jag mer motiverad att få det klart. Ligger faktiskt lite plus där så det kommer inte att bli några missvisande siffror.

Jag börjar få skidskytteabstinens och jag vill till sist berätta att jag irriterar mig lite på mitt tangentbord som jag köpte in som en tillfällig nödlösning. Detta efter att jag rengjorde mitt gamla, men råkade föna det lite för länge för sitt eget bästa. Det fick lite för mycket vatten under rengöringen. Inga frågor på hur jag tänkte eller gjorde tack!
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-01-30, 20:13   #12
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Det har inte blivit skrivit så mycket här i dag för att jag lägger all tid på att följa idrott, chatta i irc-kanalen eller uppdatera min spreadsheet med spel från starten av januari. Nu har jag kommit igenom ca 2/5 av det men det är många timmar kvar och jag ifrågasätter ifall det verkligen är något jag vill men det ska genomföras. Samtidigt är tanken att jag ska lägga in spel under tiden med start för någon dag sen men tiden räcker inte till allt. Dagen har gått lite plus, egentligen för lite då jag tycker flera spel har suttit men jag kanske inbillar mig lite också. Kassan ligger på knappt 450€ vilket jag är nöjd med. Över lag en tråkig speldag måste jag säga, nästan inget som lockat. Likväl ska jag scanna av utbudet från Sydamerika för att se ifall jag hittar något intressant där.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-01-31, 10:43   #13
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

I det här inlägget tänkte jag enbart gå igenom mina styrkor samt mina svagheter inom det mesta jag kan tänka mig vad gäller sports betting. Inlägget kommer att redigeras och uppdateras med jämna mellanrum framöver tills en mer eller mindre komplett lista finns uppe. Det är dels för att jag själv ska vara mer disciplinerad vad gäller mitt spelande samt så är det också en information till mina eventuella läsare vad de vågar rygga eller inte.

Styrkor
*Skidskytte
-Herrar
-Damer
*Trav
-H2H
-Jägersro
-Halmstad
-Åby
Livebetting
-Allt nästan


Osäkert
*Fotboll
-England
-Tyskland
-Spanien
-Italien
-Brasilien
-Mexico
-Argentina
*Innebandy
-Superligan
-Allsvenskan Södra
-Div 1 Södra Götaland
*Rygga

Svagheter
*Cykel
-Tour de France
-Giro d'Italia
*Hybris
*Tilt

Obefintligt
*Handboll
*Alpint
*Bandy
*Ishockey
-Elitserien
-Allsvenskan

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-01-31 klockan 11:33.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-01-31, 14:17   #14
 
calahans avatar
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 950
Sharp$: 724
Standard

Är du vass på allt inom livebetting?
calahan är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-01-31, 17:01   #15
Banned
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: På hemlig ort
Inlägg: 348
Sharp$: 551

Rovfisken- nya regler-1102
Stats: 92 - 131 - 4
ROI: 99.28%
Vinstprocent: 41.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av calahan Visa inlägg
Är du vass på allt inom livebetting?
Klart

Då kan jag även betta på vattenpolo ifall det ska till

Senast redigerad av rovfisken666 den 2011-01-31 klockan 17:53.
rovfisken666 är inte uppkopplad   Ge poäng
Stängt ämne



td