Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2015-07-17, 23:32   #121
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2226
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av whalz Visa inlägg
Mind your face också! Kan bli ett riktigt sevärt och spelvärt lopp om det körs lite
Finns ju ändå stor risk att Erik får dämpa och Björn är nöjd 2:a från dödens utan att dräpa hästen?
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-07-17, 23:37   #122
 
ExtremtRiks avatar
 
Reg.datum: dec 2013
Inlägg: 2 245
Sharp$: 2985
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Espo Visa inlägg
Sweet´n Sour Akema krossade Cab Hornline från dödens näst senast. Inte imponerad av den starten, dock bättre senast. Kanske kan vinna med rätt resa, men loppet känns totalt vidöppet och positioner lär avgöra.
Har inte studerat Cab ännu men någon Sweet and Sour Akeema ser jag inte här, även om det finns en del bra som är bortglömda.

Citat:
Ursprungligen postat av joalore Visa inlägg
Någon som har några funderingar om avd 5 ? funderar på att spika Versailles, tyckte han gjorde ett bra lopp senast, undrar om dom vågar köra i ledningen med den, annars ser loppet helt olösligt ut
Hittar flera intressanta till låga procent, men visst en hemmahäst den där Versailles.

Senast redigerad av ExtremtRik den 2015-07-18 klockan 00:43.
ExtremtRik är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-07-18, 05:33   #123
 
Reg.datum: jul 2011
Inlägg: 2 549
Sharp$: 5341
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Helge Visa inlägg
Förstår vad du menar Men han har rätt om hästen.
Tagga ner er jag var här före er båda.
Spiken64 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-07-18, 08:49   #124
 
Klankes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 715
Sharp$: 698
Standard

avd1.
Favoriten är under utveckling och kan bli svårfångad. 2 Furious Francis flög till ledningen senast och vann sedan i överlägsen stil. Intrycket var femstjärnigt och sett till vad han löpte upp till den gången har han ännu alldeles för lite pengar på kontot. Från ett perfekt läge är det åter spets och bra slut chans. 11 Imperator blev het senast och hade gjort sitt redan i sista sväng. (hade halsproblem då) kvitt dessa nu.) Nu lär det bli ett försiktigare upplägg och det med tanke på att hästen är anmäld för derbyt. 1 Only One Winner var senast tillbaka efter en tävlingsvila och efter att ha hittat loss från invändigt läge avgjorde han fram till en mycket enkel seger. Från ett innerspår kan det bli lurigt, men löser det sig är han en av dem som skall räknas tidigt. Royal Prince Har ett passande smygläge och lär köras på chans, vid favoritfall. Merlin var bra vid två raka segrar varpå han senast blev oplacerad. Vart hamnar han? Othello Cd är ett annat tänkbart skrällbud, han agerade förbättrat som tvåa senast. Tål att göra en del, men känns bortlottad!?


avd2. Ett mycket svårtippat lopp tipset till 4 Resaca de Nando som senast blev fast med krafter kvar och såg väldigt fin över mål. Ett fjärdespår i volt är inte det optimala, men jag tycker hästen visat både stabilitet och kvickhet så mitt drag ligger i att Takter tar spets därifrån blir han svår att plocka ner. 8 Elma Lane stod hopplöst till senast och även om avslutningen var av bästa märke så räckte det inte till mer än en fjärdeplats. Återigen är läget chansartat, men skulle det bara klaffa är det en bra segerchans! Galmour H får ses som loppets dammsugare är förvisso bortvald av P.U men ändå inte utan chans här. Vi målar..



avd3. 1 Support Justice var senast tillbaka i segertagen och kanske att han åter är på rätt väg. Läget är spännande, men det finns snabba hästar utvändigt varför det kan bli svårt att svara upp ledningen. Den långa distansen är knappast någon nackdel och han får chansen som tipsetta. nr 4 är mycket kvick ut. Passa skrällen nr 10 som gick 1.10 sista 800 och ännu snabbare när man ryckte norsken sista 200. Pass upp!



avd4. 12 Enrico di Quattro ryckte man skorna på senast, vilket gav önskvärd effekt. Efter ett lopp i ryggar avslutade han sylvasst fram till seger och intrycket var kraftigt plusbetonat. Han gynnas av den långa distansen och känns som ett kul drag till knappa 22%. Värst emot är Montana Crown som gick en bra avslutning efter sen lucka senast. Fäller säkert många över upploppet, borde vara mer streckad än 3%. Men vi tar ställning i detta loppet för Enrico.



avd5. Öppet och här ska man inte spara på strecken. 12 Rocky Reach visade strax över 1.13 sista varvet från fjärde utvändigt senast. Har bästa kusken i loppet och som knappa 4% känns han kul! Vi målar.


avd6. 11 Ni Talar Bra Latin är en riktig tuffing som tål offensiva upplägg. Räkna med att Peter Ingves kör offensivt så fort tillfälle ges och löser det sig bara det minsta är det en bra chans trots det tuffa utgångsläget. Gällande kort distans så testar han den för första gången! Mr Lindy är en USA import som lovat mycket, hart ett passande smygläge och lär köras på chans, Fart som räcker och blir över. Prisvärd!Tokio är Uffe mycket nöjd med och tror på vettig chans. Passas! nr 5 har bara 2 segrar på 16 starter över kort. (nja för hårt spelad)



avd7. 4 Oliver Kronos är otroligt kapabel och tål de flesta löpningsförlopp. Jag tror det kan bli svårt att hitta till ledningen, men oavsett vilket är det en bra chans flera vägar! Skulle Oliver vara sämre så vill jag varna för lite skrällar framför allt 10 Djali Boko som har rejäl styrka och är ett fullt tänkbart segerbud om som bäst. 6 Allaballakaitoz har utvecklats flera snäpp sedan ankomsten till Untersteiner och med hjälp av sin startsnabbhet kan det mycket väl vara detta ekipage som tidigt sitter placerat i spets om full laddning från start. 1 Coldtown såg väldigt fin ut inför loppet senast, men läget var för tufft den gången. Nu gäller helt andra förutsättningar och jag noterar även att Erik Adielsson får chansen i sulkyn. ++, 9 Montdore levererade ett starkt lopp fram till seger senast och visade att formen sitter där. 3 Remember My Name fick utstå elak press i ledningen senast och föll med flaggan i topp. Denna gång lär det vara aktuellt att släppa ledningen och med klaff över upploppet finns chansen till snabb revansch! 4%. 12 Staro Fendi är ett annat skrällbud han har hamnat jobbigt till och riskerar att få alltför långt fram, om överpace så.... Mind your face kan öppna och letar efter en position. Super Otto äger en vass speed och lär köras på väntan i det längsta, fäller en del över Axevallas långa upplopp. Bar Plombier är rejäl och tål tuffa upplägg. Finns dock risk för ett alltför jobbigt löpningsförlopp. Men ändå prisvärd!


God tur!
har några platser kvar i bolag nr 2: https://tillsammans.atg.se/lagsida/17109
Hörs!
Klanke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-07-18, 09:49   #125
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 209
Sharp$: 2371
Standard

Omgången:Svårare än vanligt



SPIKEN :Enrico di Quattro från spår tolv

Utgångshästar:



.

Avd 1 Imperator var megafavorit senast som han startade i V75 blev tokhet utvändigt ledaren då, hade gjort en fantomprestation före det, för lite streckad nu!. Alla verkar tro att Furious Frances ska ta ledningen, Only one winner som har spåret innanför är också väldigt startsnabb. Även Staro Italy är hyfsat startsnabb, ledde V75 lopp senast och åkte dit på linjenLångt upplopp gör att jag tippar Imperator vinnare, men glöm inte Blue star champion, som champion, Stig H, verkar tro mycket på.

Avd 2: Rosella Ross står oerhört bra till med tanke på de pengar hon tjänat i detta femåringslopp, gillar dock inte läget. Hästarna 5,6,7 gör upp om ledningen. Network Broline har vunnit alla 3 gånger som hon kommit till ledningen. Untersteiner har sjuk toppform på stallet. Lotuscherie har galopperat 2 av 4 från liknande lägen.

Avd 3: Truculent sitter garanterat i ledningen, orkar han springa 2640 meter ? Två starter 1 seger på långt, skvallrar om att tränaren inte tycker att detta är hästens bästa distans. Seger med Jonny Takter och en galopp för lärling är facitet. Trots detta är det förstahästen för mig. Narold vox och mellby viking har bägge vunnit 7 segrar på lång distans, vinstrikast över distansen är Spring Erom med 9 segrar, men han verkar ha gjort sitt bästa.

Avd 4 : Spiken Enrico di quattro - Jag brukar alltid mässa om spåren på V75 hur kan man då föreslå spik på en från sämsta spåret? Jo för hästen är helt överlägsen i detta lopp. Han visade en grym kapacitet sist och om inte det strular på vägen vinner han lätt. Under 1.09 sista femhundringen senast berättar om en ruggig kapacitet. Omgångens mest spelvärda spik i mina ögon.

Avd 5: Flest segrar har Edvin Sjöhammar(1 %) som har vunnit 10 ggr. Sheer Bliss(2%) har vunnit 4 av de 5 gånger hon gått i ledningen, har dessutom spetsat de flesta gångerna hon har haft ett liknande läge. Svårt lopp som måste garderas med många.

Avd 6: Star adviser joli har mycket stor chans att komma till ledningen här, hur mycket kommer det att kosta? Snabba från start är även hästarna 2, 3,7. Mr Vox som är mycket startsnabb och kommer med en fin rad är streckad på ca 2%. Grundtipset är att S.A.J kommer till spets och att Ni Talar Bra Latin kommer till slut.

Avd 7: Oliver Kronos har vunnit fem av nio starter på långt, och 4 av de sex senaste på långt. Bäst statistik har Montdore som har vunnit 7 av 12 på långt.Coldtown har ingen seger på lång distans i sverige, Däremot har Coldtown vunnit 10 av de 11 gånger han kommit till ledningen. Enda starten på lång distans blev han trea efter Saveur och Zonguldak från bakspår i V75.
Spojs är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-07-18, 10:11   #126
 
Reg.datum: jan 2013
Inlägg: 346
Sharp$: 1150
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av oggeb Visa inlägg
Support Justice 4/4 över distansen. Mellby Viking 2/4 över distansen. Varför är Mellby Viking en bättre häst på 2640?
Jadu det är han nog inte då! Men i aftonbladet står det 0/1 på diatansen i sverige för support. För mig skulle det va spännande att se dem häst mot häst på lång,iaf 3140.
Champinj0nen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-07-18, 10:11   #127
 
Reg.datum: sep 2012
Inlägg: 3 204
Sharp$: 6036
Standard

tycker Valetta Strix från springspåret är intressant idag o dåre som man är funderar jag på spik. Hästen vinner ju inte ihjäl sig av en anledning men det kan bli så att jag blundar för den idag. Sista starten på halmstad gick hon 1,12,3 från mestadels andra ytter. Det var barfota runt om och tuffa hingstar o valacker runt omkring. Skulle vara roligt o se henne i ledningen här o det är nog inte helt omöjligt då hon är snabb ut sen är det väl inte så troligt att hon får sitta ifred så lite spelad som hon är, men rygg ledaren i stentufft tempo o lucka till slut kan gå det med. Christoffer Eriksson kör dessutom i flytet nuförtiden.
Om_sommaren är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-07-18, 10:13   #128
 
Reg.datum: sep 2012
Inlägg: 3 204
Sharp$: 6036
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Champinj0nen Visa inlägg
Jadu det är han nog inte då! Men i aftonbladet står det 0/1 på diatansen i sverige för support. För mig skulle det va spännande att se dem häst mot häst på lång,iaf 3140.
är det inte lite tveksam form på bägge dessa kanoner? jag tror det kan smälla i guld varför inte narold vox som visat att han växt in bra i klassen.
Om_sommaren är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-07-18, 10:20   #129
 
Reg.datum: feb 2015
Inlägg: 124
Sharp$: 1271
Standard

Undrar vad Enrico stannar på för % idag? 45%?
Galoppen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-07-18, 10:23   #130
 
Helges avatar
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 8 455
Sharp$: 42467
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Om_sommaren Visa inlägg
tycker Valetta Strix från springspåret är intressant idag o dåre som man är funderar jag på spik. Hästen vinner ju inte ihjäl sig av en anledning men det kan bli så att jag blundar för den idag. Sista starten på halmstad gick hon 1,12,3 från mestadels andra ytter. Det var barfota runt om och tuffa hingstar o valacker runt omkring. Skulle vara roligt o se henne i ledningen här o det är nog inte helt omöjligt då hon är snabb ut sen är det väl inte så troligt att hon får sitta ifred så lite spelad som hon är, men rygg ledaren i stentufft tempo o lucka till slut kan gå det med. Christoffer Eriksson kör dessutom i flytet nuförtiden.
Helge är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-07-18, 10:24   #131
 
Reg.datum: sep 2012
Inlägg: 3 204
Sharp$: 6036
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Galoppen Visa inlägg
Undrar vad Enrico stannar på för % idag? 45%?
får vi inte hoppas 35 räcker nog. Puro djävulskt uppåt på den i tisdagens ronden. Risken är att den bara vinner då finnen brukar veta vad han talar om. Spurten senast var ju fruktansvärd o tillhörde annan klass. det lutar åt spik på den!
Om_sommaren är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-07-18, 10:26   #132
 
Reg.datum: feb 2015
Inlägg: 124
Sharp$: 1271
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Om_sommaren Visa inlägg
får vi inte hoppas 35 räcker nog. Puro djävulskt uppåt på den i tisdagens ronden. Risken är att den bara vinner då finnen brukar veta vad han talar om. Spurten senast var ju fruktansvärd o tillhörde annan klass. det lutar åt spik på den!
Känner också att den kom kliva förbi dessa, speciellt med ingves offensiva körning. Sitter mest att hoppas att det finns gött värde kvar i den kl 14.30
Galoppen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-07-18, 10:28   #133
 
Helges avatar
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 8 455
Sharp$: 42467
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Om_sommaren Visa inlägg
får vi inte hoppas 35 räcker nog. Puro djävulskt uppåt på den i tisdagens ronden. Risken är att den bara vinner då finnen brukar veta vad han talar om. Spurten senast var ju fruktansvärd o tillhörde annan klass. det lutar åt spik på den!
Igår låg den på 22%, 15:40. Efter det bara ökat och ökat och blivit favorit, säkert för att en del av betaltjänsterna spikar. Lär fortsätta öka, tror inte 35 räcker.
Helge är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-07-18, 10:34   #134
 
Reg.datum: sep 2012
Inlägg: 3 204
Sharp$: 6036
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Helge Visa inlägg
det där låter inget vidare, särskilt att den brukar slå på galopper i spets. verkar va en märklig häst. iofs inte troligt att den går i spets men löphuvet att ta sig förbi med lucka är ju också tveksamt får klura vidare.vill inte gadda loppet då det blir dyrt
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Helge (+3)
Om_sommaren är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-07-18, 10:35   #135
 
Reg.datum: feb 2015
Inlägg: 124
Sharp$: 1271
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Om_sommaren Visa inlägg
det där låter inget vidare, särskilt att den brukar slå på galopper i spets. verkar va en märklig häst. iofs inte troligt att den går i spets men löphuvet att ta sig förbi med lucka är ju också tveksamt får klura vidare.vill inte gadda loppet då det blir dyrt
Jag tror network broline med goop blir livsfarlig bf ffg
Galoppen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td