Logga in
1
feb
15

Analys av Europatipset 16/2

Ett ruskigt fint Europatips denna söndag med till synes massor av skönt värde. Matcher från de största ligorna i Europa är på tapeten och dessutom smyger en kamp från danska Superligan in på kupongen. Här kommer vår analys!
3
jan
28

Travtävling - Sharps Challenge challenge!

Dags för kraftmätning på travet! - Sharps Challenge challenge!

Äntligen är det dags att tävla lite igen och vi kör igång en travtävling under februari månad. Det är spelformen Challenge hos Svenska Spel som står i fokus och varje lördag under februari månad har du chansen att ro hem en deltävling. Självklart är det även "totalen" som räknas och det finns fina priser i potten till de som tar plats på pallen!

Häng på!
4
feb
15

Jackpothelg på Svenska spel = Tävlingshelg på Sharps!

Supervärde på Stryktipset och Challenge hos Svenska spel idag och värdet blir ännu högre när vi erbjuder 2 tävlingar här på Sharps denna lördagen. Klicka in här för att delta!
5
feb
14

Analys av Stryktipset 15/2 - JACKPOT

Brittiskt rakt igenom då Stryktipset åter ska avhandlas. En Premier League-fajt, tio The Championship-matcher och avslutningsvis dubbla League One-kamper är utmaningen med 14 miljoner i jackpot! Här kommer vår analys!
6
feb
14

Etapp 3 - Sharps Challenge Challenge

Då är kupongen ute för helgens Challenge och ni kan börja spåna på era tävlingsrader för etapp 3 i Sharps Challenge challenge.
7
feb
14

Analys av Topptipset 14/2

Riktigt fint Topptips avslutar arbetsveckan och alla hjärtans dag kan sluta med ett härligt tillskott i plånboken! England, Tyskland, Spanien, Frankrike, Portugal samt Italien ska besökas i jakten på 8 rätt. Här kommer vår analys!
8
feb
13

Analys av Topptipset 13/2

Torsdagens Topptips bjuder på allt från italiensk cupfotboll till Women’s Super League där också kupongens bank hittas. Åtta matcher, åtta nationer och två kontinenter. Här kommer vår analys!
9
feb
12

Analys av Europatipset 12/2

Det är hög kvalité på onsdagens Europatips med flera felstreckade favoriter vilket bådar för god utdelning. Saker och ting blir ju knappast sämre då 3,5 miljoner kronor i jackpot skjuts till! Här kommer vår analys!
10
feb
11

Analys av Topptipset 11/2

Brittisk fotboll för hela slanten då det vankas Topptips. Sex matcher från The Championship och dubbla bataljer från League One gäller nu. Oakwell Ground är första stoppet och avslutar gör vi på St. Andrew’s. Här kommer vår analys!
11
feb
10

Analys av Topptipset 10/2

Dags att gnugga geniknölarna för här har vi ett Topptips som gemene man inte har koll på. “Jong-lag” från Nederländerna står i fokus men även argentinsk fotboll samt diverse andraligor från Europa. Här kommer vår analys!
12
feb
08

Analys av Europatipset 9/2

Ett sprudlande Europatips avslutar helgen! Europas toppligor står för kalaset och vi kommer bjudas på magiska matcher. Seriefinalen mellan Bayern München - Leipzig och Zlatans Milan i derby mot Inter! Här kommer vår analys!
13
feb
07

Analys av Stryktipset 8/2

En Premier League-batalj och resten matcher från andra- och tredjedivisionen. Det är utmaningen framför oss på Stryktipset. En skönt välbalanserad kupong med ett par klara spikar och en del fina skrälldrag. Här kommer vår analys!
14
feb
06

Analys av Topptipset 7/2

Blandad kompott! Som sig bör när det vankas fredags-Topp! Italien, Tyskland, Frankrike, Spanien, England, Portugal och Belgien är alla länder att besöka. Ett par sköna skrällar och en superfin spik har vi. Här kommer vår analys!
15
feb
06

Analys av Topptipset 6/2

Topptips-svep över Europa och Sydamerika. Cupmatcher och tysk division 2-fotboll är på tapeten. Kupongen sträcker sig över två dagar med Spanien som första stopp och dubbla kvartsfinaler i Copa del Rey. Här kommer vår analys!
16
feb
05

Analys av Europatipset 5/2

Cupspel och ligalir är utmaningen på denna onsdags Europatips. Heta matcher om vartannat där ett par spännande skrällar synas i jakten på 13 friska rätt och trevlig utdelning. Här kommer vår analys!