Logga in
1
jan
11

Fredagsmys med Sharps (V64 Romme 11/1)

Sharps travsatsning tuggar vidare och nu är det ny fredag. Det betyder fredagsmys med vårt officiella andelssystem som viking90 som vanligt ansvarar för. Arrangör för kvällens travtävlingar är dalatravets Romme. Lycka till med spelen önskar vi.
2
jan
10

Spelpaus.se - Spelinspektionens nationella självavstängningsregister

Spelpaus.se har varit ett populärt verktyg under det nya året!
3
jan
09

Dubbla vinster på 13 rätt!

13-rätt firar 50 år med dubbla vinster på alla rätt!
4
jan
08

Veckans spelbolag och bonus: Unibet!

Unibet är bolaget som sticker ut med bäst bonusar till både nya och befintliga kunder med den nya spellicensen! Klicka här för att läsa vilka erbjudanden som Sharpsmedlemmar kan få!
5
jan
08

Så påverkas du av den nya svenska spellagen

Klicka in här för att läsa allt om den nya spelregleringen och vad det innebär för oss som spelare!
6
jan
07

Genomgång av Europatipset (8/1)

Spelstopp 18.59! Dags för nytt europatips och den här gången plockas matcherna från de olika europeiska cuperna och avgörs över två dagar. Svår omgång där AmaerildeRimfrost går igenom matcherna som vanligt.
7
jan
05

Genomgång av Europatipset (6/1)

Spelstopp 14.59! Runt 5.5 miljoner i jackpott som ska delas ut till de med 13 rätt! Här hjälper AmaerildeRimfrost till med omgången. Lycka till!
8
jan
05

Sharps travexperter synar dagens V75 (5/1)

Sharps travexperter går här igenom sitt andelssystem som lämnas in reducerat. Det är viking90 som ligger bakom konstruktionen! Läs hur tankarna om uppbyggnaden gått till.
9
jan
04

Genomgång av Stryktipset (5/1)

Spelstopp 15.59! Nu gnuggar vi händerna när det är idel FA-cupmatcher på kupongen. Stora favoriter men långt ifrån så förutsägbart som det kan verka. AmaerildeRimfrost tar sig an omgången som vanligt. Lycka till!
10
jan
03

Fredagsmys med Sharps (Bollnäs V64 4/1)

Nu startar vi med fredagsmys här på Sharps med våra travexperter! Först ut blir viking90 som inleder med sina analyser. Sen fortsätter vi diskussionerna kring Bollnästravet som är arrangör av V64 ikväll den 4 januari, och så avslutar vi med en riktigt trevlig kväll tillsammans. Lycka till med spelen önskar vi.
11
jan
03

Hockey Vecka 1, del 1!

Nytt år! Nya möjligheter! Vi rivstartar med att plocka fram det bästa från de första omgångarna 2019 av SHL och Hockeyallsvenskan!
12
jan
02

Massvis med fantastiska bonusar!

Ny svensk spellicens 2019, och massvis med nya bonusar. Vilka är fördelarna och vad finns det för nackdelar? Vi sammanställer det viktigaste här med bl a de nya välkomstbonusarna!.
13
jan
01

Genomgång av Europatipset (2/1)

Spelstopp 18.59! Premier League, portugisisk fotboll samt en match från La Liga står på programmet. En intressant omgång som AmaerildeRimfrost tar sig igenom. Lycka till!
14
dec 2018
31

Premier League, omgång 21!

Nytt år och nya möjligheter vad gäller Premier League. Stormöte vankas mellan City och Liverpool. Först firar vi dock nyår, och sen hämtar vi hem pengarna på Nyårsdagen! Här hittar du de bästa spelen som vanligt!
15
dec 2018
25

Premier League, omgång 19!

I senast omgången föll två av de största. Blir det en skrällfri omgång på Annandagen eller vilken nyårsraket får vi se i förtid? Vi levererar som vanligt de bästa spelen från Premier League!
16
dec 2018
25

Genomgång av Europatipset (26/12)

Spelstopp 15.59! Hela tio miljoner finns det att tävla om för de med alla rätt på onsdagens europatipskupong. AmaerildeRimfrost försöker lösa omgången för att få med bra värde som vanligt. På det officiella bolaget hade vi tolv rätt senast och åkte på att Mainz inte fick in ett segermål. Lycka till på Annandagen med tipset!