Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2011-03-30, 17:18   #1
Webmaster
 
marss avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 804
Sharp$: 3518
Standard

Välkommen till ny server och ny design!


Först vill vi börja med att tacka alla Sharps medlemmar som under det dryga året vi existerat har förvandlat ett litet forum med flashbackfolk till ett numera nationellt spelcommunity med bidragande personer från alla Sveriges håll och kanter. I skrivande stund har vi cirka 5'000 medlemmar, 6'500 ämnen och 110'000 inlägg. Vi växer i en stadig takt och för att kunna bibehålla den goda kvaliteten på forumet kommer vi att genomföra en rad åtgärder under den närmaste månaden:

Som ni märker har vi fått en ny, snyggare och bättre optimerad sida som vi hoppas ni uppskattar. Framförallt är det framsidan som fått sig ett upplyft, men hela sidan, forumet inkluderat, har fått en något ljusare nyans. Sharps har också flyttat in på en egen server hos ett annat hostingbolag (PRQ) för att kunna tillgodose framtida prestanda- och bandbreddbehov. Vi tar gärna emot konstruktiv kritik på vad ni tycker kan ytterligare förbättras i denna trådens kommentarer.

En andra sak som kommer också inom en väldigt snar framtid är att ”Dagens x x/x”-trådar i respektive forum kommer att automatiskt skapas där förstainlägget varje dag listar de populäraste matcherna inom den sporten samt tydliga riktlinjer på hur svarsinlägg ska vara utformade (med motiveringar dvs).

Några smärre buggfixar har gjorts till spreadsheetet och reksystemet. Nytt är också att man numera får välja en relevant bild till varje rek som sedan presenteras här på förstasidan. Vi vill också passa på att välkomna RobinD som moderator på sidan för att hjälpa till att hålla en hög nivå på innehållet.

Efter att ha undersökt vilka spelbolag som verkar populärast från all spreadsheet-data har vi kommit fram till att utöka antalet spelbolag till att nu innefatta Nordicbet, bet365, Unibet, Centrebet, bwin och Sportingbet; alla bolag som förr eller senare kommer att limitera storspelare, men som är bra alternativ för dem som ännu inte spelar om stora summor tack vare deras stora spelutbud och generösa bonusar. Mer om varje enskilt spelbolag finns nu att läsa under den nya fliken ”Spelbolag” här uppe till höger.

Pengarna som eventuellt kommer från denna utökning kommer först och främst gå till att betala serverhyran (som nu steg i och med serverflytten), i andra hand till att köpa in Sharps merchandice (kläder, paraplyer, skohorn etc med Sharps-logga på) för tävlingar/försäljning till Sharp$. Helt enkelt så kommer det göra det möjligt för Sharps att bli ännu bättre och ge mer förmåner till alla medlemmar.
__________________
Sköter det tekniska - för andra ärenden kontakta Boone eller KP!
mars är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-03-30, 17:38   #2
Webmaster
 
marss avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 804
Sharp$: 3518
Standard

Nya regelverket


NETIKETT
________________________________________

Läs, och visa respekt för andra människors uppfattning. Inlägg som inte är på svenska, danska, norska eller engelska raderas. Den som bryter mot någon av netikettreglerna kan få en tillsägelse. Flertalet tillsägelser som inte hörsammas kan resultera i en varning.

0.01. Rubriken ska visa vad diskussionstråden handlar om
Är ditt inlägg huvudsakligen en fråga skall rubriken sluta med ett frågetecken.

0.02. Inlägg ska hålla sig i närheten av ämnet för gällande forum
Var noga med att posta ditt inlägg i rätt forum. Ditt inlägg ska ha anknytning till det ämne som forumet avser. Ifall det finns flera forum som passar för ditt inlägg väljer du det forum som du tycker är lämpligast.

0.03. Håll er till ämnet i tråden
Istället för att frångå aktuellt ämne i tråden, så starta hellre en ny tråd med ny rubrik. Är off-topicinlägget riktad till en medlem skall PM-funktionen användas istället. Inlägg som är off-topic kan raderas utan förvarning och motivering.

0.04. Korspostning är förbjudet
Att korsposta, det vill säga att posta samma inlägg i flera olika trådar, eller skapa samma tråd i flera forum, är inte tillåtet.

0.05. Din avatar och signatur ska inte vara stötande
Din avatar och din signatur ska inte vara stötande för andra personer.

Bilder på personer under 18 år som kan tänkas vara av sexuell natur är inte tillåtet. Signaturen och avataren får ej innehålla något som bryter mot forumets regler. Inte heller är det tillåtet att utge sig för att vara admin eller moderator, ifall man inte är det. Detta kan resultera i både varning och avstängning.

Ditt användarnamn bör inte likna någon annan etablerad användare. Om detta upptäcks efter registrering så kan användaren tvingas ändra sitt namn till ett mer unikt. Den som medvetet registrerar ett namn som kan förväxlas med någon annan på forumet i syfte att sabotera blir avstängd.

0.06. Frågor om låsningar, borttagningar osv. diskuteras med moderator via PM
Frågor om eventuella låsningar, borttagningar osv. diskuteras med berörd moderator via PM. Detta för att hålla en så hög nivå som möjligt på forumet.

0.07. Använd spoilerfunktion när du publicerar känslig information
När man postar inlägg som avslöjar information som kan förstöra för andra användare ska forumets inbyggda spoilerfunktion användas. Exempel på sådan information är att avslöja vinnaren i en tävling före det officiella tillkännagivandet eller slutet på en film eller bok. Allt sådant ska döljas så att det står läsaren helt fritt att välja om han/hon önskar läsa denna.

0.08. Viss spridning av upphovsrättskyddat material är förbjudet
Det är inte tillåtet att efterfråga eller publicera direktlänkar som ger tillgång till upphovsrättskyddade filer och material som exempelvis musik, filmer och datorprogram utan upphovsmannens tillstånd.

Spel från betaltjänster får postas i Service Plays forumet om eventuella motiveringar från tjänsten tas bort. Styrkeangivelser (antal units etc) är tillåtet att posta.

0.09. Falsk ryktesspridning är förbjuden
Det är inte tillåtet att sprida påhittade uppgifter om personer, företag eller organisationer i syfte att utsätta dessa för andras missaktning. Att avsiktligen förvränga eller uppdikta information i syfte att vilseleda är förbjudet.

0.10 Spelpostning utan motivering är förbjudet
Det är inte tillåtet att posta spel utan motivering i de dagliga diskussionstrådarna. Använd spreadsheetet för att bokföra/visa spel utan motivering.

0.11 Efterhandspostning skall undvikas
Att posta resultatet av spel i trådar utan att först ha diskuterat eller presenterat spelet innan spelstopp, skall undvikas i största möjliga mån då det kan uppfattas som störande av andra medlemmar.


REGLER
________________________________________
Den som bryter mot reglerna riskerar en varning, i vissa fall bannlysning.
En varning plockas bort efter 12 månader.

En varning = Avstängd från forumet i en vecka.
Två varningar = Avstängd från forumet i en månad.
Tre varningar = Permanent avstängd från forumet.

1.01. Reklam och annonsering är förbjuden
Den som postar reklam (spam) i forumet blir avstängd, utan varning. Det är inte heller tillåtet att använda diskussionsforumet för privat eller kommersiell annonsering, som exempelvis köpes- och säljes-annonser eller kontaktannonser.
Undantag:
• Det är tillåtet att ha en länk till sin egen webbplats eller blogg i sin signatur, om den är INTE är kommersiell (dvs vinstdrivande).
• Det är tillåtet att nämna företag och bloggar i diskussioner så länge inte huvudsyftet är att marknadsföra dessa och det är relevant för diskussionen.

1.02. Diskussioner om illegal avkodning av tv-signaler är förbjudna

Diskussioner om streamad tv över internet i syfte att på illegal väg få tillgång till nordiska bolags sändningar eller sändningar där nordiska bolag har primärrättigheter är inte tillåtna.

Brott mot denna regel kan leda till avstängning från forumet.
1.03. Hatbrott är förbjudet
Att hota eller medvetet misskreditera en grupp personer med anspelning på etnicitet, religion eller sexuell läggning är förbjudet.

1.04. Att uppvigla till brott är förbjudet
Det är förbjudet att uppvigla och organisera brottslig verksamhet från forumet. Brottslig verksamhet är enbart tillåten i teorin.

1.05. Användare på Sharps.se har rätt till anonymitet
Den som på forumet (via inlägg, PM eller chat) postar, eller hotar att posta, personuppgifter, IP-nummer eller annan information, med uppsåt att avslöja en annan användares identitet riskerar avstängning, med undantag för användare som själva publicerat dessa uppgifter i forumet.

Ett annat undantag kan vara ifall uppgifterna redan är allmänt kända, eller finns publicerade på andra webbplatser. Då kan en sammankoppling vara tillåten.

Att publikt sammankoppla användares alternativa konton eller konton på andra forum eller webbsidor är inte tillåtet och kan leda till varning, undantaget då admin, moderator eller användaren själv tidigare meddelat uppgiften publikt.

1.06. Missbruk av multipla konton är förbjudet
Det kan finnas godtagbara orsaker till att ha multipla konton, men det är inte tillåtet att ha flera användare som diskuterar exakt samma frågor om man inte är öppen med det.

Missbruk av multipla konton, exempelvis att man omväxlande använder flera konton i samma tråd, resulterar i bannlysning av samtliga konton.

Det är inte tillåtet att besöka forumet (inklusive IRC) genom ett alternativt konto ifall man är temporärt eller permanent avstängd.

1.07. Grova personangrepp, trakasserier och hot är förbjudet
Grova personangrepp riktade mot andra användare är förbjudet, liksom trakasserier, hot eller förtäckta hot. Detta gäller både i inlägg och PM och kan leda till avstängning. Att använda signatur eller avatar för att angripa en användare betraktas som trakasserier.

Att använda nedsättande uttryck i debatten framställer möjligen skribenten som en sämre debattör, men är tillåtet. Upprepade personangrepp som inte räknas till grova kan tillsammans resultera i en tillsägelse eller varning.

1.08. Att sprida länkar till datavirus och trojaner är förbjudet
Det är förbjudet att posta länkar till virus, trojaner, spyware eller annan skadlig programvara, ifall man inte tydligt informerar om att länkarna är skadliga. Den som medvetet publicerar en sådan länk blir avstängd från forumet.
__________________
Sköter det tekniska - för andra ärenden kontakta Boone eller KP!
mars är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-03-30, 18:04   #3
 
dillehals avatar
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 273
Sharp$: 1433
Standard

först, höhö

grymt jobbat mars och resten av gänget, i like it alot!
dillehal är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-03-30, 18:06   #4
 
Grovbenstommes avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Så nära men ändå så långt borta
Inlägg: 562
Sharp$: 1665
Standard

Me likey likey. Fint jobb!
__________________
"Selektivt minne innebär att man bara minns det man vill minnas. Detta kan vara medvetet eller undermedvetet. Som exempel kan nämnas att många personer bara minns när de har otur och inte när de har tur eller tvärtom."
Grovbenstomme är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-03-30, 18:09   #5
 
Pacmans avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 769
Sharp$: 6882

Pacmanscorner Twitterpicks
Stats: 1093 - 1168 - 229
ROI: 99.65%
Vinstprocent: 48.34%

Standard

Håller med, fina grejer med ny profil och allt
Pacman är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-03-30, 18:19   #6
 
Overkills avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 228
Sharp$: 7957

Speedway 2013
Stats: 6 - 6 - 0
ROI: 97.78%
Vinstprocent: 50.00%

Standard

Vilket grymt jobb ni gör, grabbar! Tack som fan!
Overkill är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-03-30, 18:20   #7
 
dillehals avatar
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 273
Sharp$: 1433
Standard

har en liten fundering som känns lite fel att ta upp såhär i efterhand.. men dagens populäraste spel kanske skulle kunna sorteras i sporter eller i "kvällens/nattens populäraste spel" då våra nhl-rekare gör ett sådant bra jobb så är dagens populäraste spel konstant NHL.

en liten tanke bara, personligen så störs jag inte, men men
dillehal är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-03-30, 18:25   #8
 
Reg.datum: apr 2010
Inlägg: 16
Sharp$: 472


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

För oss som inte har en stor skärm med hög upplösning, har bara 1024*768, så anpassas inte sidan så som den gjorde innan flytt. Är det på gång eller ska sidan vara så stor? Tråkigt att behöva scrolla hela tiden.
SAACFoxen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-03-30, 18:29   #9
 
Overkills avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 228
Sharp$: 7957

Speedway 2013
Stats: 6 - 6 - 0
ROI: 97.78%
Vinstprocent: 50.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av SAACFoxen Visa inlägg
För oss som inte har en stor skärm med hög upplösning, har bara 1024*768, så anpassas inte sidan så som den gjorde innan flytt. Är det på gång eller ska sidan vara så stor? Tråkigt att behöva scrolla hela tiden.
Du kan ju minska storleken på själva sidan.

Håll ner CTRL och tryck på - borta vid siffrorna för att förminska, + för att förstora sidan.

Om du redan visste detta ber jag dig att bortse från denna post.
Overkill är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-03-30, 18:33   #10
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 604
Sharp$: 2463
Standard

Grymt bra jobbat gubbar!!
tino är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-03-30, 18:33   #11
Webmaster
 
marss avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 804
Sharp$: 3518
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av dillehal Visa inlägg
har en liten fundering som känns lite fel att ta upp såhär i efterhand.. men dagens populäraste spel kanske skulle kunna sorteras i sporter eller i "kvällens/nattens populäraste spel" då våra nhl-rekare gör ett sådant bra jobb så är dagens populäraste spel konstant NHL.

en liten tanke bara, personligen så störs jag inte, men men
Mm vet egentligen om detta då fler påpekat det tidigare, ska se hur vi kan få en lösning på det.

Citat:
Ursprungligen postat av SAACFoxen Visa inlägg
För oss som inte har en stor skärm med hög upplösning, har bara 1024*768, så anpassas inte sidan så som den gjorde innan flytt. Är det på gång eller ska sidan vara så stor? Tråkigt att behöva scrolla hela tiden.
Tyvärr kommer det nog inte finnas möjlighet för det, blev ett svårt val, antingen ser sidan sämre ut för de med hög upplösning eller för de med låg, eftersom det största användartalet låg i kategorin med hög upplösning fick det bli på detta sättet. Jag har inte hittat någon bra lösning för att anpassa det på annat sätt,ska titta lite mer på det iaf men kan inte lova nåt.
__________________
Sköter det tekniska - för andra ärenden kontakta Boone eller KP!
mars är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-03-30, 18:43   #12
 
Reg.datum: apr 2010
Inlägg: 16
Sharp$: 472


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Ok, tackar och är nöjd med svaren från både mars och Performance :-)
SAACFoxen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-03-30, 18:50   #13
 
phekstroms avatar
 
Reg.datum: mar 2011
Inlägg: 109
Sharp$: 1615


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

fantastiskt *applåder*.
phekstrom är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-03-30, 18:53   #14
 
pawwesharks avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 176
Sharp$: 1694

golf2011-2012
Stats: 32 - 24 - 8
ROI: 100.93%
Vinstprocent: 57.14%

Standard

Snyggt
pawweshark är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-03-30, 19:08   #15
AWESOME
 
iCashs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: London
Inlägg: 1 874
Sharp$: 1591
Standard

__________________
"If Vegas where to make a shit load of money on this game, what would have to happen?"
"Betting is a marathon, not a sprint!"
"Statistics are like bikinis. What they reveal is suggestive, but what they conceal is vital"
iCash är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-03-30, 19:25   #16
 
Persas avatar
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 474
Sharp$: 3963

Persas fotboll - 2013/2014
Stats: 6 - 2 - 0
ROI: 158.91%
Vinstprocent: 75.00%

Standard

Snyggt och bra jobbat!
Persa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-03-30, 19:32   #17
 
Reg.datum: feb 2011
Inlägg: 3
Sharp$: 99

Ks System
Stats: 54 - 63 - 3
ROI: 101.29%
Vinstprocent: 46.00%

Standard

väldigt fint! bra jobbat!
coolon1 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-03-30, 19:52   #18
 
mazzys avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 398
Sharp$: 924

mazzys hockeyspel 13/14
Stats: 58 - 125 - 0
ROI: 96.49%
Vinstprocent: 31.69%

Standard

Ser bra ut, gj!
mazzy är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-03-30, 20:01   #19
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Sundbyberg
Inlägg: 558
Sharp$: 1303

AvejIshockey
Stats: 1336 - 1585 - 25
ROI: 106.97%
Vinstprocent: 45.74%

Standard

__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
,
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
,
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
,
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
,
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



Avej är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-03-30, 20:14   #20
 
DamageINCs avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 861
Sharp$: 4014
Standard

Snyggt jobbat. Men är det bara för mig som "Spreadsheet" i menyraden har hoppat ner under densamma och är halvt osynlig?
__________________
Following our instinct not a trend
go against the grain until the end
DamageINC är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-03-30, 20:16   #21
 
Overkills avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 228
Sharp$: 7957

Speedway 2013
Stats: 6 - 6 - 0
ROI: 97.78%
Vinstprocent: 50.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av DamageINC Visa inlägg
Snyggt jobbat. Men är det bara för mig som "Spreadsheet" i menyraden har hoppat ner under densamma och är halvt osynlig?
https://www.sharps.se/forums/showpost...47&postcount=9

Detta löser the problem.
Overkill är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-03-30, 20:25   #22
 
Vlads avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 626
Sharp$: 1722
Standard

Ser bra ut
Vlad är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-03-30, 20:25   #23
Moderator
 
RobinDs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 7 444
Sharp$: 5408

Fotboll 2013
Stats: 306 - 184 - 57
ROI: 104.46%
Vinstprocent: 62.45%

Standard

Grymt jobbat med sidan alla inblandade, dags för nästa steg i utvecklingen!
RobinD är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-03-30, 20:40   #24
Webmaster
 
marss avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 804
Sharp$: 3518
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av DamageINC Visa inlägg
Snyggt jobbat. Men är det bara för mig som "Spreadsheet" i menyraden har hoppat ner under densamma och är halvt osynlig?
Citat:
Ursprungligen postat av performance Visa inlägg
Borde dock inte bli så om du inte har en upplösning med mindre än 1200 i bredd, gjort en liten ändring nu, man ska inte behöva zooma å ha sig. Så om det händer någon fastän ni har 1200+ upplösning (i bredd) skriv gärna här vilken upplösning / webbläsare / operativsystem ni har.
__________________
Sköter det tekniska - för andra ärenden kontakta Boone eller KP!
mars är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-03-30, 20:42   #25
 
Reg.datum: apr 2010
Inlägg: 86
Sharp$: 524
Standard

Mycket fint detta, kalas!
kropotkin är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-03-30, 21:01   #26
i hate bunnies
 
booreds avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Akihabara
Inlägg: 1 452
Sharp$: 1188

mackapär ver.0.8.1
Stats: 2879 - 3456 - 618
ROI: 100.19%
Vinstprocent: 45.45%

Standard

shiny

dags att ta itu med sheetet då?

sparade filter sorterade på tecken(kanske nåt annat med) som visas ovan sheetet visas ej korrekt.
optimera databasen, det är segt särskilt med många sparade filter.
__________________
active:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
old:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


"…a soccer match is equivalent to two teams throwing a dice. The number 6 means goal and the number of attempts of both teams is fixed already at the beginning of the match, reflecting their respective fitness in that season."
boored är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-03-30, 21:40   #27
 
DamageINCs avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 861
Sharp$: 4014
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mars Visa inlägg
Borde dock inte bli så om du inte har en upplösning med mindre än 1200 i bredd, gjort en liten ändring nu, man ska inte behöva zooma å ha sig. Så om det händer någon fastän ni har 1200+ upplösning (i bredd) skriv gärna här vilken upplösning / webbläsare / operativsystem ni har.
Nej jag har asfet upplösning ofc Den lilla ändringen du gjorde verkar ha fixat biffen, good work
__________________
Following our instinct not a trend
go against the grain until the end
DamageINC är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-03-30, 22:20   #28
 
Reg.datum: feb 2010
Ort: Gotland
Inlägg: 271
Sharp$: 654

Fotboll Side plays "t
Stats: 39 - 24 - 0
ROI: 136.71%
Vinstprocent: 61.90%

Standard

kanon!! Bra jobb grabbar!!


robbson11 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-03-30, 22:22   #29
 
entvå3s avatar
 
Reg.datum: jun 2010
Inlägg: 11
Sharp$: 1362


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Snyggt och stilrent. Bra jobbat
entvå3 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-03-31, 09:05   #30
 
Reg.datum: nov 2010
Inlägg: 136
Sharp$: 587

Jackee Totals 2-6 - Avslut
Stats: 116 - 95 - 0
ROI: 115.35%
Vinstprocent: 54.98%

Standard

Citat:
Först vill vi börja med att tacka alla Sharps medlemmar som under det dryga året vi existerat har förvandlat ett litet forum med flashbackfolk till ett numera nationellt speIcommunity
Antar att det fetstilade ordet är felstavat (kommer från första sidan). Annars tycker jag hemsidan är en aningen för ljus, samt vissa för stora färgskillnader. Finns även några saker som känns lite udda placerat. Men jag har precis läst en MDI-kurs (Människo datorinteraktion) så jag är lite skadad och petig

Senast redigerad av Jackee den 2011-03-31 klockan 09:10.
Jackee är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-03-31, 16:35   #31
 
eddiehs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 266
Sharp$: 1732

No Brakes
Stats: 302 - 276 - 12
ROI: 116.75%
Vinstprocent: 52.25%

Standard

Det blir bra det här,ser fram emot att få gå förbi O`Learys i Örebro,med ett stiligt sharps-paraply.
eddieh är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-03-31, 22:32   #32
Webmaster
 
marss avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 804
Sharp$: 3518
Standard

Yttersta bakgrunden är aningen mörkare nu, svårt å märka om man inte refresha precis mellan ändringarna å titta noga men det blev lite skönare för ögonen faktiskt
__________________
Sköter det tekniska - för andra ärenden kontakta Boone eller KP!
mars är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-01, 09:04   #33
stolt same som älskar hojt
 
Bodens avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Boden
Inlägg: 808
Sharp$: 1430

Mina rekar
Stats: 0 - 0 - 0
ROI: 0.00%
Vinstprocent: 0.00%

Standard

Mycket bra jobb, det här uppskattas!
__________________
Vad är det för likhet på spermier och lulebor? Det finns många av dom, men få blir människor
Boden är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-01, 10:30   #34
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 604
Sharp$: 2463
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av eddieh Visa inlägg
Det blir bra det här,ser fram emot att få gå förbi O`Learys i Örebro,med ett stiligt sharps-paraply.
Ja, vart är merchandise?

Vem skall man muta för att få en motsvarighet till 13 rätt á la Stryktipset T-shirt?
tino är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-01, 11:33   #35
 
omwttms avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 134
Sharp$: 1219
Standard

det känns lite ovant, de vart bra mycket ljusare :P men det ser bra ut de lilla jag har hunnit titta runt, blir nog kanon när man har vant sig
Tack för att ni driver denna sida, kommer regga mig på nån utav era sidor som jag fortfarande inte är medlem på och hoppas att de kommer bidra med någon krona framöver!
omwttm är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-01, 12:11   #36
 
Redbulls avatar
 
Reg.datum: nov 2010
Inlägg: 330
Sharp$: 2858
Standard

Riktigt jävla snyggt!

Bra jobbat crew. Den här sidan blir fan bara bättre och bättre! Me like
Redbull är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-01, 12:40   #37
 
psyaces avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Kalmar
Inlägg: 47
Sharp$: 1817
Standard

Sidan ser mycket bra ut, ett kanon jobb ni lagt ner! Tack alla inblandade
psyace är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-01, 13:48   #38
 
jempas avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Sthlm
Inlägg: 88
Sharp$: 598

NHL 2011/2012
Stats: 121 - 146 - 3
ROI: 97.25%
Vinstprocent: 45.32%

Standard

Gillar verkligen den nya layouten. Jag brukar inte posta så ofta här men sitter och lurkar väldigt mycket. Vill tacka alla som spenderar delar av sin fritid för att vi ska kunna ha en så stabil bettingcommunity som sharps har utvecklats till. Jag ser verkligen positivt på sharps framtid, och hoppas att upplyftet är ett av flera goda saker som väntar hemsidan.

Gratulationer även till RobinD som jag tycker jag gjort sig väl förtjänt av sin moderatorspost.

Keep up the good work guys!
__________________
You know, I thought you made love like an ugly girl. So present, so grateful.
jempa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-01, 14:14   #39
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Tack för alla kommentarer
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
mars (+1)
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-01, 14:39   #40
 
Andy90s avatar
 
Reg.datum: feb 2010
Ort: Norrköping
Inlägg: 398
Sharp$: 2871
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av tino Visa inlägg
Ja, vart är merchandise?

Vem skall man muta för att få en motsvarighet till 13 rätt á la Stryktipset T-shirt?

Undrar precis samma sak!
__________________
Article 34:
Bro's cannot make eye contact during a devil's threeway
Andy90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-01, 15:27   #41
 
pr0llans avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 345
Sharp$: 342
Standard

Snyggt jobbat, tycker sidan är riktigt najs. Grymt jobb gör ni crew på sharps.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
pr0llan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-01, 17:28   #42
 
zlotyss avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 426
Sharp$: 62
Standard

Gillar att sidan är mkt ljusare, känns dessutom som den lever mkt mer nu med all utfyllnad av diverse saker.

Grymt bra jobbat, tack för världens bästa spelcommunity
zlotys är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-01, 17:56   #43
 
NoClues avatar
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: Södertälje
Inlägg: 119
Sharp$: 979


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Till mitt stora förtret kan jag inte längre kika i forumet via Tapatalk. :(
Några planer??

Annars instämmer jag med "byket". SNYGGT jobbat!!
NoClue är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-01, 18:42   #44
 
yertles avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 482
Sharp$: 1177

yertle - Hockey 12/13 Pres
Stats: 115 - 125 - 1
ROI: 99.54%
Vinstprocent: 47.92%

Standard

Ni har verkligen gjort ett grymt jobb...tusen tack!

Längtar efter lite sharpsprylar som man kan stoltsera med!
yertle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-01, 18:50   #45
 
Grnvits avatar
 
Reg.datum: okt 2010
Inlägg: 1 200
Sharp$: 3531

Ishockey 14/15
Stats: 245 - 251 - 57
ROI: 107.00%
Vinstprocent: 49.40%

Standard

Nicely nice!

Tack så mycket allihopa för en grymt bra sida!
__________________
1932

Twitter:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Senast redigerad av Grnvit den 2011-04-01 klockan 18:51.
Grnvit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-01, 18:55   #46
 
Halvaris avatar
 
Reg.datum: apr 2010
Inlägg: 101
Sharp$: 1616


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Ställer mig i hyllningskören. Bra jobbat!

Tack för en kanonsida!
Halvari är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-01, 20:29   #47
 
isathans avatar
 
Reg.datum: apr 2010
Inlägg: 31
Sharp$: 1372


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Riktigt bra jobbat! Skit snyggt!
isathan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-01, 20:38   #48
 
jempas avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Sthlm
Inlägg: 88
Sharp$: 598

NHL 2011/2012
Stats: 121 - 146 - 3
ROI: 97.25%
Vinstprocent: 45.32%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av tino Visa inlägg
Ja, vart är merchandise?

Vem skall man muta för att få en motsvarighet till 13 rätt á la Stryktipset T-shirt?
Jag vill gärna se en "113% ROI över 1500 lagda spel är respekt" tisha. Kan någon styra upp det?
__________________
You know, I thought you made love like an ugly girl. So present, so grateful.
jempa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-01, 20:48   #49
 
smaks avatar
 
Reg.datum: feb 2011
Inlägg: 284
Sharp$: 1511

Smaks komplott
Stats: 60 - 71 - 5
ROI: 106.57%
Vinstprocent: 45.80%

Standard

Riktigt, riktigt, riktigt snyggt!
smak är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-01, 21:17   #50
 
Wagners avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 967
Sharp$: 2201
Standard

Då får väl jag gå emot strömmen och gnälla lite.

Väldigt segt att navigera. När man klickar t ex "Nya inlägg" så tar det en evighet för sidan att bli klar. Men det kanske bara är något lokalt fel hos mig?
__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet
Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det
Nu även på Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Wagner är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-01, 21:43   #51
 
Donalds avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Ort: West Coast
Inlägg: 1 148
Sharp$: 181


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Det är mycket snyggare än förut, bra jobbat!

Dock så känner jag inte av ni har flyttat till en bättre server.
Donald är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-01, 22:01   #52
Banned
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 498
Sharp$: 5

Trav
Stats: 256 - 372 - 2
ROI: 102.25%
Vinstprocent: 40.76%

Standard

Kanon!


Ett första intryck utan att ha surfat runt ännu är att "förstasidan" ser kanon ut...! Har ännu, som sagt, inte hunnit med att kolla runt men förstaintrycket är att ni får ett stort plus...!

En fråga kring "regel" 1.02. Kan man nu inte hänvisa till andra eventuella aktörer som ex. tillhandahåller ATG-Live?

Fan, vad skönt - fick nästan lite ågren över att inte kunna logga in och medverka - jag lyckades självklart INTE med att logga in innan DNS-servrarna ställt om sig!

Ett stort grattis till alla sharpsmedlemmar och ett stort tack till alla moderatorer och medarbetare som gjort denna sida till vad den är idag...!

En sista stilla önskan är bara att när ni nu engagerat RobinD som moderator är att ni ser till att hans, många gånger, arroganta och spydiga stil försvinner...!

Edit: Grattis tiil moderatorsrollen, RobinD... Gör det bästa utav denna roll...

/Badass

Senast redigerad av Badass den 2011-04-01 klockan 22:17. Anledning: Välkomsthälsning...
Badass är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-01, 22:17   #53
Webmaster
 
marss avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 804
Sharp$: 3518
Standard

Haha, vi är övertygade om att RobinD kommer att göra ett bra jobb
__________________
Sköter det tekniska - för andra ärenden kontakta Boone eller KP!
mars är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-01, 22:36   #54
AWESOME
 
iCashs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: London
Inlägg: 1 874
Sharp$: 1591
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av tino Visa inlägg
Ja, vart är merchandise?
Det kommer så småning om, vi ligger långt ifrån på +sidan då det kommer till intäkter, men vi har redan varit i kontakt med tryckerier.

Citat:
113% ROI på 1500 spel är RESPEKT!
haha, klockrent
__________________
"If Vegas where to make a shit load of money on this game, what would have to happen?"
"Betting is a marathon, not a sprint!"
"Statistics are like bikinis. What they reveal is suggestive, but what they conceal is vital"
iCash är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-01, 23:22   #55
 
smalkes avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 199
Sharp$: 445


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Wagner Visa inlägg
Då får väl jag gå emot strömmen och gnälla lite.

Väldigt segt att navigera. När man klickar t ex "Nya inlägg" så tar det en evighet för sidan att bli klar. Men det kanske bara är något lokalt fel hos mig?
Samma för mig.... sidan har blivit extremt seg sen ni bytte server.

Dock så är den sjukt snygg!!!
__________________
Smalke Trollar i Holland

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
smalke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-01, 23:29   #56
Moderator
 
RobinDs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 7 444
Sharp$: 5408

Fotboll 2013
Stats: 306 - 184 - 57
ROI: 104.46%
Vinstprocent: 62.45%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Badass Visa inlägg
Ett första intryck utan att ha surfat runt ännu är att "förstasidan" ser kanon ut...! Har ännu, som sagt, inte hunnit med att kolla runt men förstaintrycket är att ni får ett stort plus...!

En fråga kring "regel" 1.02. Kan man nu inte hänvisa till andra eventuella aktörer som ex. tillhandahåller ATG-Live?

Fan, vad skönt - fick nästan lite ågren över att inte kunna logga in och medverka - jag lyckades självklart INTE med att logga in innan DNS-servrarna ställt om sig!

Ett stort grattis till alla sharpsmedlemmar och ett stort tack till alla moderatorer och medarbetare som gjort denna sida till vad den är idag...!

En sista stilla önskan är bara att när ni nu engagerat RobinD som moderator är att ni ser till att hans, många gånger, arroganta och spydiga stil försvinner...!

Edit: Grattis tiil moderatorsrollen, RobinD... Gör det bästa utav denna roll...

/Badass
Jag kommer inte sluta att vara mig själv, men med det sagt är nog alla parter införstådda i att med makt kommer visst ansvar.

Jag har inga intentioner att missbruka den makt/det förtroende jag fått och mitt enda mål är att hålla forumet rent, snyggt och kvalitativt.

Jag följer regelverket admin satt upp som alla andra och förväntar mig att resten av besökarna gör detta.

Är någon missnöjd med det jag skriver i forat så tar vi det på PM och löser det snyggt så kommer detta bli en ypperlig lösning.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Shell Peppe (+1), Boone (+5), Soap (+5)
RobinD är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-01, 23:37   #57
 
DamageINCs avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 861
Sharp$: 4014
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Wagner Visa inlägg
Då får väl jag gå emot strömmen och gnälla lite.

Väldigt segt att navigera. När man klickar t ex "Nya inlägg" så tar det en evighet för sidan att bli klar. Men det kanske bara är något lokalt fel hos mig?
Och just nu tar det typ en minut från att man trycker "rygga" tills man dirigeras till det sheetet ryggen ska in i. Det var en aning segare efter bytet, men just nu är det riktigt hämmande tyvärr. Aja, jag har fullt förtroende för er boys så det är säkert fit for fight asap
__________________
Following our instinct not a trend
go against the grain until the end
DamageINC är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-01, 23:40   #58
Webmaster
 
marss avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 804
Sharp$: 3518
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av smalke Visa inlägg
Samma för mig.... sidan har blivit extremt seg sen ni bytte server.

Dock så är den sjukt snygg!!!
Tror den e snabbare nu eller?

edit: inte fullt snabbt dock, vi tittar på det.
__________________
Sköter det tekniska - för andra ärenden kontakta Boone eller KP!
mars är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-01, 23:47   #59
Banned
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 498
Sharp$: 5

Trav
Stats: 256 - 372 - 2
ROI: 102.25%
Vinstprocent: 40.76%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av RobinD Visa inlägg
Jag kommer inte sluta att vara mig själv, men med det sagt är nog alla parter införstådda i att med makt kommer visst ansvar.

Jag har inga intentioner att missbruka den makt/det förtroende jag fått och mitt enda mål är att hålla forumet rent, snyggt och kvalitativt.

Jag följer regelverket admin satt upp som alla andra och förväntar mig att resten av besökarna gör detta.

Är någon missnöjd med det jag skriver i forat så tar vi det på PM och löser det snyggt så kommer detta bli en ypperlig lösning.

Ett riktigt, diplomatiskt politikersvar...

Lycka till...!

/Badass
Badass är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-02, 00:47   #60
 
tallanis avatar
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 201
Sharp$: 1062
Standard

Stort beröm till er inblandade. En sak bara, får inte forumet att fungera i tapatalk. Fler än jag som har problem med det?
tallani är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-02, 01:10   #61
Webmaster
 
marss avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 804
Sharp$: 3518
Standard

Nu ska tapatalk fungera igen

Sent from my Desire HD using Tapatalk
__________________
Sköter det tekniska - för andra ärenden kontakta Boone eller KP!
mars är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-02, 01:20   #62
 
tallanis avatar
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 201
Sharp$: 1062
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mars Visa inlägg
Nu ska tapatalk fungera igen

Sent from my Desire HD using Tapatalk
Fungerar kanoners nu ju
__________________
Honey, I love you. I think you're a terrific girl. But you have clothes like a fucking dickhead.
tallani är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-02, 01:41   #63
Webmaster
 
marss avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 804
Sharp$: 3518
Standard

Kan hända att sidan dyker i 3-4 minuter ibland närmsta dygnet då vi försöker åtgärda lagget.
__________________
Sköter det tekniska - för andra ärenden kontakta Boone eller KP!
mars är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-02, 06:31   #64
 
NoClues avatar
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: Södertälje
Inlägg: 119
Sharp$: 979


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mars Visa inlägg
Nu ska tapatalk fungera igen

Sent from my Desire HD using Tapatalk
Tackar!

Nu är jag glad igen.
NoClue är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-02, 07:17   #65
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 342
Sharp$: 559
Standard

limpanz är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-02, 07:21   #66
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Badass Visa inlägg
Ett stort grattis till alla sharpsmedlemmar och ett stort tack till alla moderatorer och medarbetare som gjort denna sida till vad den är idag...!

En sista stilla önskan är bara att när ni nu engagerat RobinD som moderator är att ni ser till att hans, många gånger, arroganta och spydiga stil försvinner...!

Edit: Grattis tiil moderatorsrollen, RobinD... Gör det bästa utav denna roll...

/Badass
Det medlemmar ofta gör fel på är att dra slutsatsen att en moderator är en officiell person och inte en vanlig medlem med en roll denne tar på sig då h*n avslutar inlägg med /MOD. Dvs, de urskiljer inte inlägg som slutar på /MOD och vanliga inlägg.

Hur många gånger har man inte velat banka skiten ur sin löjtnad för att senare på kvällen då uniformen tas av velat krama denne?
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-02, 08:12   #67
 
Shell Peppes avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Blue Berry Hill
Inlägg: 1 045
Sharp$: 987

NHL Grind 14-15
Stats: 19 - 31 - 3
ROI: 93.74%
Vinstprocent: 38.00%

Standard

Siken trevlig överasskning jag fick nu här på lördagsmorgonen
SNYGGT JOBBAT GUBBAR

Robin D som mod en riktig lågoddsare
Lycka till...
Shell Peppe är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-02, 09:20   #68
 
fiddes avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Göteborg
Inlägg: 180
Sharp$: 1423
Standard

Bra jobbat med sidan, blev riktigt snyggt
fidde är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-02, 10:23   #69
 
Reg.datum: jul 2010
Ort: Boxen
Inlägg: 582
Sharp$: 4126


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Snyggt och fint
Stall 4 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-02, 10:28   #70
 
Kefts avatar
 
Reg.datum: feb 2011
Ort: Sverige
Inlägg: 60
Sharp$: 283
Standard

Jag gillar den nya designen! Men, är det bara jag som tycker sidan har blivit lite segare?

Edit: Den verkar funka mycket bättre nu. Kanske var fel här.

Senast redigerad av Keft den 2011-04-02 klockan 10:42.
Keft är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-02, 14:40   #71
 
Archs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 910
Sharp$: 6757

Smirnoff Ice
Stats: 1059 - 1080 - 44
ROI: 98.87%
Vinstprocent: 49.51%

Standard

Bra jobbat!



Avatar: Kunde inte spara bild.


Sånt är viktigt för mig
__________________
[aka illen]
MLB 2010 74-83-7 +1.25u
NBA 2013 158-111-5 $$
Arch är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-02, 14:49   #72
 
SweetSweeps avatar
 
Reg.datum: apr 2010
Inlägg: 49
Sharp$: 231

2012
Stats: 21 - 5 - 0
ROI: 246.50%
Vinstprocent: 80.77%

Standard

Kan inte morgondagens populäraste spel finnas på startsidan så man slipper att skriva adressen / bokmärka för att nå dit?
SweetSweep är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-02, 16:47   #73
 
Overkills avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 228
Sharp$: 7957

Speedway 2013
Stats: 6 - 6 - 0
ROI: 97.78%
Vinstprocent: 50.00%

Standard

Är jag ensam om att fortfarande känna att sidan är otroligt slow att ladda rätt igenom? Sheet och allting tar så otroligt lång tid att man nästan hinner somna.

Antar att om andra upplever problem och seghet, så är jag säker på att det jobbas på det fortfarande.
Overkill är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-02, 17:34   #74
 
Persas avatar
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 474
Sharp$: 3963

Persas fotboll - 2013/2014
Stats: 6 - 2 - 0
ROI: 158.91%
Vinstprocent: 75.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av performance Visa inlägg
Är jag ensam om att fortfarande känna att sidan är otroligt slow att ladda rätt igenom? Sheet och allting tar så otroligt lång tid att man nästan hinner somna.

Antar att om andra upplever problem och seghet, så är jag säker på att det jobbas på det fortfarande.
Upplever också att sidan ibland blir väldigt seg som nu t.ex.
Persa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-02, 17:39   #75
 
DamageINCs avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 861
Sharp$: 4014
Standard

Japp, allting går extremt segt. Särskilt i samband med spreadsheetsen, typ rättning.
__________________
Following our instinct not a trend
go against the grain until the end
DamageINC är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-02, 17:39   #76
 
Valleyos avatar
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: Linköping
Inlägg: 240
Sharp$: 4120
Standard

Jag upplever samma sak. Men är precis som performance övertygad om att det arbetas på det!
Valleyo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-02, 17:43   #77
 
Reg.datum: nov 2010
Inlägg: 146
Sharp$: 483

AndreasH
Stats: 67 - 64 - 8
ROI: 101.79%
Vinstprocent: 51.00%

Standard

Lite nostalgi. Får mig att minnas 56,6k modemen...
AndreasH är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-02, 18:20   #78
Webmaster
 
marss avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 804
Sharp$: 3518
Standard

Jobbar på det, tyvärr med resultatet att servern måste startas om då och då för att kunna justera och läsa av hur servern klarar trycket. Kan dessvärre ta några dagar innan allt kommer flyta på med full potential :s
__________________
Sköter det tekniska - för andra ärenden kontakta Boone eller KP!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
performance (+1)
mars är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-02, 18:45   #79
Banned
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 498
Sharp$: 5

Trav
Stats: 256 - 372 - 2
ROI: 102.25%
Vinstprocent: 40.76%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av AndreasH Visa inlägg
Lite nostalgi. Får mig att minnas 56,6k modemen...
Haha - visst är det så... Nästan panik när inte sidorna uppdateras med blixtens hastighet!

Kommer ihåg den tiden med skräckblandad förtjusning - var spännande att vänta på varje siduppdatering och vad som där kunde döljas - ack, du ljuva åttiotal...!

/Badass
Badass är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-02, 18:57   #80
 
Nians avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Hemma
Inlägg: 211
Sharp$: 1094
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Badass Visa inlägg
Haha - visst är det så... Nästan panik när inte sidorna uppdateras med blixtens hastighet!

Kommer ihåg den tiden med skräckblandad förtjusning - var spännande att vänta på varje siduppdatering och vad som där kunde döljas - ack, du ljuva åttiotal...!

/Badass
80-talet? Själv satt jag med 56.6 en bra bit in på 90-talet. Men visst är det nostalgi.
Nian är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-02, 19:15   #81
 
Pacmans avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 769
Sharp$: 6882

Pacmanscorner Twitterpicks
Stats: 1093 - 1168 - 229
ROI: 99.65%
Vinstprocent: 48.34%

Standard

Kanske dags att index:era databastabellerna om inte annat
Pacman är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-02, 19:19   #82
 
Wagners avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 967
Sharp$: 2201
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Valleyo Visa inlägg
Jag upplever samma sak. Men är precis som performance övertygad om att det arbetas på det!
Fast från min burk går det piggare i dag.

Kör på Firefox om det nu har någon sexuell betydelse.
__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet
Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det
Nu även på Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Wagner är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-02, 19:47   #83
Webmaster
 
marss avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 804
Sharp$: 3518
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Pacman Visa inlägg
Kanske dags att index:era databastabellerna om inte annat
Hehe tyvärr inte så enkelt, dem är ofc redan indexerade Känns som det är lite bättre nu, men inte i närheten av färdigt.
__________________
Sköter det tekniska - för andra ärenden kontakta Boone eller KP!
mars är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-02, 20:11   #84
 
Pacmans avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 769
Sharp$: 6882

Pacmanscorner Twitterpicks
Stats: 1093 - 1168 - 229
ROI: 99.65%
Vinstprocent: 48.34%

Standard

Jo det är ju aldrig så enkelt, annars vore det ju lätt Men det tar sig helt klart så ett steg i rätt riktning
Pacman är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-02, 20:21   #85
 
Nians avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Hemma
Inlägg: 211
Sharp$: 1094
Standard

Kommer det gå att ändra avatar när ni är klara med allt jobb eller beror det på någon annat?
Nian är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-02, 20:23   #86
Banned
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 498
Sharp$: 5

Trav
Stats: 256 - 372 - 2
ROI: 102.25%
Vinstprocent: 40.76%

Standard

Hur många av moderatorer på sharps är även det på Flashback? Mycket av reglerna och sjargongen verkar vara hämtad därifrån...

Inget illa ment med detta men är det enbart ett sammanträffande? Att ni gör det är ju normalt då FB är det största forumet i Sverige...

/Badass
Badass är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-02, 20:26   #87
 
Nians avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Hemma
Inlägg: 211
Sharp$: 1094
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Badass Visa inlägg
Hur många av moderatorer på sharps är även det på Flashback? Mycket av reglerna och sjargongen verkar vara hämtad därifrån...

Inget illa ment med detta men är det enbart ett sammanträffande? Att ni gör det är ju normalt då FB är det största forumet i Sverige...

/Badass
Tänkte på det jag också bland annat när jag läste reglerna då jag tyckte jag kände igen formuleringarna.
Nian är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-02, 20:47   #88
Webmaster
 
marss avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 804
Sharp$: 3518
Standard

Ska gå att byta avatar nu (rätta mig om jag har fel).
__________________
Sköter det tekniska - för andra ärenden kontakta Boone eller KP!
mars är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-02, 21:04   #89
 
Archs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 910
Sharp$: 6757

Smirnoff Ice
Stats: 1059 - 1080 - 44
ROI: 98.87%
Vinstprocent: 49.51%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mars Visa inlägg
Ska gå att byta avatar nu (rätta mig om jag har fel).
Bekräftat!


Förresten, spreadsheet tiderna är fortfarande på vintertid (antar att du känner till detta, men lite extra gnäll skadar inte).
__________________
[aka illen]
MLB 2010 74-83-7 +1.25u
NBA 2013 158-111-5 $$
Arch är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-02, 21:45   #90
 
Nians avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Hemma
Inlägg: 211
Sharp$: 1094
Standard

Japp nu funkar det igen med byte av avataren.
Nian är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-03, 08:03   #91
LL Cool J is hard as hell.
 
Boones avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Bangkok
Inlägg: 1 864
Sharp$: 9728
Standard

Reglerna är nästan direkt rippade av Flashback ja, vi tycker att deras utformning var bra. Mig veterligen är ingen mod/admin här på Sharps mod på Flashback, men vem vet.
__________________
"Kan bara titta på mig själv. Hur spännande skulle det vara att läsa mina drag om jag som alla andra börjar reka Barcelona, Real Madrid, Chelsea, United mfl mfl...helt ointressant. Vem fan vill läsa sånt? Jag ligger strax under 100% i roi UTAN att aldrig ha rekat dessa lag, skulle jag däremot jaga bra stat (som vissa eftersträvar) så skulle jag ju enbart reka dessa gäng. Men då tappar jag hela min nish."
-
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

"We expect this account to be uneconomical based on your type of business."
Boone är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-03, 09:35   #92
 
Blixth1958s avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 798
Sharp$: 1376


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Nu har ni klivit in i finrummet. Riktigt snyggt och proffsigt första intryck får man när man kliver in i den magiska världen inom Betting
__________________
Mvh
Blixthen
Blixth1958 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-03, 09:39   #93
 
Blixth1958s avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 798
Sharp$: 1376


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Vad eller vem är autobottar ? undrar +50
__________________
Mvh
Blixthen
Blixth1958 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-03, 10:26   #94
 
Valleyos avatar
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: Linköping
Inlägg: 240
Sharp$: 4120
Standard

Det innebär att det per automatik kommer upp en dagens tråd med riktlinjer för hur inläggen ska se ut! =)
Valleyo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-03, 10:31   #95
 
Overkills avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 228
Sharp$: 7957

Speedway 2013
Stats: 6 - 6 - 0
ROI: 97.78%
Vinstprocent: 50.00%

Standard

Nu tycker jag snabbheten är alldeles lagom vid laddning av sidorna, säkerligen inte nöjda än mars ändå?
Overkill är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-03, 12:15   #96
Webmaster
 
marss avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 804
Sharp$: 3518
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av performance Visa inlägg
Nu tycker jag snabbheten är alldeles lagom vid laddning av sidorna, säkerligen inte nöjda än mars ändå?
Japp känns rätt bra nu, kommer låta den köra något dygn till för att sen läsa av och finjustera ytterliggare

edit: blir ändå allt för seg så fort vi närmar oss 600+ online så det finns nog en del att göra.
__________________
Sköter det tekniska - för andra ärenden kontakta Boone eller KP!
mars är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-03, 13:13   #97
O12
 
O12s avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 1 128
Sharp$: 3892

boken
Stats: 1777 - 1624 - 120
ROI: 105.38%
Vinstprocent: 52.25%

Standard

Otroligt fint design på den nya sidan, men hur är det med trögheten?
Jag kan knappt rätta mina spel i mina sheets, och när sidorna laddar tar det flera sekunder.
O12 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-03, 15:52   #98
 
comprendes avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 013
Sharp$: 1245

comprende
Stats: 943 - 958 - 42
ROI: 106.09%
Vinstprocent: 50.00%

Standard

riktigt stiligt.

hur skiljer sig bonus-länkarna här mot de som finns hos rok? möjligt att det finns att läsa nånstans i forat men har snålt med time så frågar här så kollar jag om det är nån som svarat nästa gång jag är in.

semester är fint, btw. snart bär det av mot macau.
__________________



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
comprende är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-03, 16:43   #99
Webmaster
 
marss avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 804
Sharp$: 3518
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av comprende Visa inlägg
riktigt stiligt.

hur skiljer sig bonus-länkarna här mot de som finns hos rok? möjligt att det finns att läsa nånstans i forat men har snålt med time så frågar här så kollar jag om det är nån som svarat nästa gång jag är in.

semester är fint, btw. snart bär det av mot macau.
Du får nog utveckla vad du menar, skiljer sig ur vilken synpunkt?
__________________
Sköter det tekniska - för andra ärenden kontakta Boone eller KP!
mars är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-03, 17:29   #100
 
Wagners avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 967
Sharp$: 2201
Standard

Han menar nog om affärsupplägget är det samma. Om ni får betalt efter kundens prestation. Eller utebliven sådan snarare.

Eran länk till Sportingbet. http://se.sportingbet.com/t/promos/s...79b_677c_19625

Rok.s länk till Sportingbet.

Ser ju snarlika ut. Men villkoren kan kanske skilja sig åt ändå. Inget jag kan uttala mig om.
__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet
Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det
Nu även på Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Wagner är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-03, 17:45   #101
Webmaster
 
marss avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 804
Sharp$: 3518
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Wagner Visa inlägg
Han menar nog om affärsupplägget är det samma. Om ni får betalt efter kundens prestation. Eller utebliven sådan snarare.

Eran länk till Sportingbet. http://se.sportingbet.com/t/promos/s...79b_677c_19625

Rok.s länk till Sportingbet.

Ser ju snarlika ut. Men villkoren kan kanske skilja sig åt ändå. Inget jag kan uttala mig om.
Nae villkoren är desamma, inte mycket att göra åt det, vissa av sidorna har dock t.ex. nollställning varje månad. Så om vi går minus en månad så börjar det om på nästa så att vi kan ev få en vinst på variansen som finns kan man säga.

Vi kommer dock inte gå ut med -EV rekar för att få våra besökare att förlora
__________________
Sköter det tekniska - för andra ärenden kontakta Boone eller KP!
mars är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-03, 17:51   #102
 
Nians avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Hemma
Inlägg: 211
Sharp$: 1094
Standard

Men i praktiken så tjänar ni på andras förluster vilket för att ni tjänar pengar på exakt samma vis som t ex RoK. Att först spy galla över folk som tjänar pengar på det viset och då inte endast RoK och sedan göra precis lika själva kan ju uppfattas som dubbelmoral.
Nian är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-03, 18:04   #103
Webmaster
 
marss avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 804
Sharp$: 3518
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Nian Visa inlägg
Men i praktiken så tjänar ni på andras förluster vilket för att ni tjänar pengar på exakt samma vis som t ex RoK. Att först spy galla över folk som tjänar pengar på det viset och då inte endast RoK och sedan göra precis lika själva kan ju uppfattas som dubbelmoral.
Antar du syftar på Boones Corner m.m.
Det som kritiserats är hur rok och andra bloggar medvetet ger ut dåliga spel för att tjäna pengar (läs t.ex. https://www.sharps.se/forums/boones-c...-daliga-rekar/ ). Jag tycker inte det är dubbelmoral att ha affiliateavtal eftersom det inte är det som är det fula i det hela, det skadar ingen att vara registrerad via en affelänk, snarare tvärtom eftersom det i vissa fall kan leda till en bättre bonus samt framtida deltaganden i jippon. Det som skadar spelaren är om spelaren får missvisande info å rekar som gör att spelaren förlorar.
__________________
Sköter det tekniska - för andra ärenden kontakta Boone eller KP!
mars är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-03, 18:21   #104
 
Wagners avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 967
Sharp$: 2201
Standard

Men det här uttalandet får väl anses överspelat då?
Spoiler:
Helt rätt på det fetstilta.
Tror dock krönikan Boone skrev handlade om drivkraften bakom. Drivkraften många inte känner till. Vi vill göra alla till bättre spelare. Känna till alla aspekter som finns när det kommer till spel och dela med oss av vår erfarenhet. Både för och nackdelar.

Ingen klagar på en affärsman, en entreprenör som kommer på ett sätt att tjäna pengar. Det är trots allt tid som läggs ned på sidan. Holm (eftersom han är utpekad här) skriver dagligen blogginlägg. Det är tid med.
Men en person som sysslar med affärer där han inte kör med öppna kort är ingen affärsman.

Att uttrycka sig falskt "Råna spelbolagen osv" när han själv är på deras sida för att tjäna mer är nog det som retar en. Att radera alla inlägg där han får kritik men endast behålla de som ger positiv feedback är falskt.

Sidan är inte som den var innan, nu är var och varannan länk omskriven per automatik till att innehålla referensen. Den har gått från att vara på spelarens sida till att bli kommersiell och på bolagens sida.
Det blev tydligen så per automatik när han såg hur mycket han kan tjäna på det hela.

Att vi kommer så småningom lägga upp affiliatelänkar vore att skjuta oss själva på foten och begrava oss levande. Det kommer inte att hända.
Däremot med ökat besökarantal så ökar serverutgifterna. Självklart vill ingen gå back på en hobby, men det skulle man lätt kunna lösa med en donationsfunktion där folk kan donera via paypal eller liknande.

Finns även andra sätt att lösa det ekonomiska med och det skulle isåfall exempelvis kunna vara att _sammarbeta_ med ett par procappers som vi köper in. Dessa lägger vi upp i en VIP avdelning där man måste vara medlem för att kunna ta del av dom. De får sin del av intäkterna och resten går till serverkostnader.
Finns många sätt att lösa det ekonomiska på en sida utan att börja jaga förlorare. För med afflänkar tjänar man på förlorare. Det finns andra deals med att tjäna på vinnare men dessa är väldigt ovanliga samt olönsamma för de som vill plussa på sina besökare. https://www.sharps.se/forums/5692-post35.html
__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet
Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det
Nu även på Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Wagner är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-03, 18:29   #105
Webmaster
 
marss avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 804
Sharp$: 3518
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Wagner Visa inlägg
Men det här uttalandet får väl anses överspelat då?
Hehe får be KP kommentera det då det är han som skrivit det.

Värt att notera är att det är skrivet 2010-01-20 när siten varit online 1-2 veckor något, dvs ett par månader innan hela webhosten braka samman och KP fick ta fram plånboken å betala för en riktig webhost

Personligen håller jag mer med användaren vars inlägg han svarade på. Dock tycker jag det är skillnad på att lägga ner tid på en bra site och att lägga ner tid på att lägga ut -EV spel så jag tycker ändå holms kör ett fulspel, men det är inte affelänkarna som är det fula, det är bara ett medel för honom att casha in på det.
__________________
Sköter det tekniska - för andra ärenden kontakta Boone eller KP!
mars är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-03, 18:32   #106
 
comprendes avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 013
Sharp$: 1245

comprende
Stats: 943 - 958 - 42
ROI: 106.09%
Vinstprocent: 50.00%

Standard

hej igen, jo det va väl så som wagner trodde att jag menade som jag menade.
får väl hoppas att länkarna inte ger så värst mycket åt er mao...hehe.

jag va bara nyfiken, har redan alla dessa så.
__________________



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
comprende är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-03, 18:39   #107
Moderator
 
RobinDs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 7 444
Sharp$: 5408

Fotboll 2013
Stats: 306 - 184 - 57
ROI: 104.46%
Vinstprocent: 62.45%

Standard

Ber om ursäkt om jag förvirrade folk, diskussionen var uppe för ett tag sedan om andra affiliate-avtal så jag antog att det var en annan deal. My bad.
RobinD är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-03, 19:19   #108
 
Nians avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Hemma
Inlägg: 211
Sharp$: 1094
Standard

Visst är det skillnad på hur man förvaltar en site och hur man driver den med reklam. Anledningen till att jag kommenterade det hela var att jag fått uppfattningen om att ledningen bakom denna sida var emot allt var affelänkar heter oavsett hur man driver sidan.

Men nu vet jag hur det ligger till.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
papak (+20)
Nian är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-03, 20:12   #109
LL Cool J is hard as hell.
 
Boones avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Bangkok
Inlägg: 1 864
Sharp$: 9728
Standard

Vi (läs KP) har varit klantiga i tidigare uttalanden. Även om vi tjänar pengar när ni förlorar dem är det väl bättre att det går till oss så vi kan utveckla sidan än spelbolagen? Vi vinner som sagt på variansen utan att det påverkar er. Det fula som R&K gör är att dem inte bara kommer ut med skitdåliga spel från ledningen (se också min signatur) utan gör ingenting för att utveckla sidan så att det ska gå bättre för spelare. De har t.ex. fortfarande fel formel för ROI på sina spelböcker trots att deras 'nya' sida varit ute i flera månader.
__________________
"Kan bara titta på mig själv. Hur spännande skulle det vara att läsa mina drag om jag som alla andra börjar reka Barcelona, Real Madrid, Chelsea, United mfl mfl...helt ointressant. Vem fan vill läsa sånt? Jag ligger strax under 100% i roi UTAN att aldrig ha rekat dessa lag, skulle jag däremot jaga bra stat (som vissa eftersträvar) så skulle jag ju enbart reka dessa gäng. Men då tappar jag hela min nish."
-
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

"We expect this account to be uneconomical based on your type of business."
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Soap (+1)
Boone är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-03, 20:23   #110
AWESOME
 
iCashs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: London
Inlägg: 1 874
Sharp$: 1591
Standard

http://www.friluftsframjandet.se
__________________
"If Vegas where to make a shit load of money on this game, what would have to happen?"
"Betting is a marathon, not a sprint!"
"Statistics are like bikinis. What they reveal is suggestive, but what they conceal is vital"
iCash är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-04, 07:36   #111
 
comprendes avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 013
Sharp$: 1245

comprende
Stats: 943 - 958 - 42
ROI: 106.09%
Vinstprocent: 50.00%

Standard

köper att ni kollat vilka bolag som är mest poppis i spreadsheeten men förundras över att ni hur som väljer att ha med nordicbet som en bonuslänk då jag har för mig att de kräver att bonusen omsätts i tripplar. (kan ha fel dock om nordic ändrat reglerna)
skulle själv aldrig rekommendera någon att binda upp slantar hos ett bolag som kräver detta. nordic är ok om man vill lira lingonserier och är insatt där, visst händer det väl att de är marknadshögst i "vanliga" marknader också. men nog vill man helst spela singlar.
sticker lite i mina ögon iaf.

hur som helst, bra jobbat och tror mig känna lite sug efter att spela igen. så kommer nog igång igen när jag kommer hem i maj om inte förr...
__________________



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
comprende är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-04, 08:36   #112
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 11
Sharp$: 171
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av comprende Visa inlägg
köper att ni kollat vilka bolag som är mest poppis i spreadsheeten men förundras över att ni hur som väljer att ha med nordicbet som en bonuslänk då jag har för mig att de kräver att bonusen omsätts i tripplar. (kan ha fel dock om nordic ändrat reglerna)
skulle själv aldrig rekommendera någon att binda upp slantar hos ett bolag som kräver detta. nordic är ok om man vill lira lingonserier och är insatt där, visst händer det väl att de är marknadshögst i "vanliga" marknader också. men nog vill man helst spela singlar.
sticker lite i mina ögon iaf.

hur som helst, bra jobbat och tror mig känna lite sug efter att spela igen. så kommer nog igång igen när jag kommer hem i maj om inte förr...
Dom har ändrat den

http://www.nordicbet.com/docs?conten...erms&ads=false

Unless stated otherwise the bonus must be wagered at least six (6) times in Sportsbook on minimum triples with total odds 1.80 or higher before withdrawal or transactions on other product can be made. The turnover requirement status will be available at all times in your account information (under “Restricted funds details”).
BruceAlmighty är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-04, 09:11   #113
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 604
Sharp$: 2463
Standard

Oavsett tidigare kommunicerad policystrategi kring affiliate-länkar från Sharps admins/ägare/grundare är faktum att man utöver att lagt ner svett, tid och tårar även har plöjt ner pengar från egen ficka för att bedriva denna fantastiska site och göra det möjligt för oss att hänga här och dela med oss av våra idéer och tankar.

Jag tycker, hoppas och tror att affiliate-länkarna kommer att dra in pengar för att faktiskt inte bara täcka driftkostnaderna, utan även i själva verket ge utrymme för en egen slant för det gedigna arbetet, vilket då även gissningsvis öppnar upp för tävlingar, merchandise och dylikt vilket gynnar oss alla.

Tack för en grym sida om jag inte har nämnt det tillräckligt många gånger tidigare!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
RobinD (+10)
tino är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-04, 10:24   #114
 
Reg.datum: jun 2010
Inlägg: 185
Sharp$: 1322
Standard

När jag kollade på förstasidan kändes det som om jag var på rekat o klart.
wedetips är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-04, 10:48   #115
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av wedetips Visa inlägg
När jag kollade på förstasidan kändes det som om jag var på rekat o klart.
Mm visst är det hemskt med alla roterande flashannonser som finns på förstasidan hos oss och runt omkring i forumet?
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-04, 10:49   #116
 
Soaps avatar
 
Reg.datum: dec 2010
Ort: Det karga nord
Inlägg: 852
Sharp$: 1843
Standard

Kom sent igår kväll hem från i weekend i exil utan tillgång till nät och gläds åt ansiktslyftet på sidan. Att allt inte är smooth sailing sedan serverbytet kan jag leva med (gratis är gott!). Litar till fullo på att det ordnat sig så småningom.

Tack till admins som lägger ner tid och energi på att förbättra allt från teknik till vett och etikett, tack till alla användare som fortsätter att bidra konstruktivt!
__________________
"I must inform you that your betting account has now been closed and no further business may be executed on your behalf. We would like to take this opportunity to thank you for your past custom."
Soap är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-04, 11:57   #117
AWESOME
 
iCashs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: London
Inlägg: 1 874
Sharp$: 1591
Standard

Alltså, Sverige behövde ett öppet forum som underhålls och formas kontinuerligt utav medlemmarna, detta kan ingen neka, alla har möjlighet att påverka forumet och utformning.
Detta har och görs även i skrivande stund utav 4 personers egna fickor och det underhålls fortfarande varje dag ideellt.

För att möta det behov som finns som större server, mer programmerings tid för ss och vidareutveckla hela baletten så pratar vi summor som inte gick in i acceptabel kalkyl #1.

Alt. #1, Att sätta upp en donations knapp var en möjlighet, men är det inte alt. #2 smartare då att kunna framförhandla eller förmedla bonusar från spelbolagen istället för en win/win situation i en miljö där skojrekare ikke gör sig besvär?

Alternativ #3, medlemsavgift? Nej tack, bra arbete ska belönas därefter och ska inte låta sig kontrolleras av antalet medlemmar.

Alt. #4 Skita i allt och återgå till TZ, FB, BF, rok, SBR?

Ser gladeligen fram mot ett svar
__________________
"If Vegas where to make a shit load of money on this game, what would have to happen?"
"Betting is a marathon, not a sprint!"
"Statistics are like bikinis. What they reveal is suggestive, but what they conceal is vital"
iCash är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-04, 12:21   #118
 
papaks avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 101
Sharp$: 2163
Standard

Alt. #1 och det är den möjligheten jag trodde ni skulle använda er av eftersom flertalet medlemmar har tidigare sagt att dom gärna skulle vilja donera pengar till Sharps.se. Jag är väldigt förvånad att ni valde den vägen som ni tidigare smutskastat och gjort er löjliga över men nu sitter ni där i samma båt som ROK, hur känns det?

Nu vet jag att ni inte kommer lägga ut förlorande rekar för att tjäna mer pengar men jag tycker det är lustigt med sån uppenbar dubbelmoral och är absolut inte sen med att påpeka det
papak är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-04, 12:36   #119
AWESOME
 
iCashs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: London
Inlägg: 1 874
Sharp$: 1591
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av papak Visa inlägg
Alt. #1 och det är den möjligheten jag trodde ni skulle använda er av eftersom flertalet medlemmar har tidigare sagt att dom gärna skulle vilja donera pengar till Sharps.se. Jag är väldigt förvånad att ni valde den vägen som ni tidigare smutskastat och gjort er löjliga över men nu sitter ni där i samma båt som ROK, hur känns det?

Nu vet jag att ni inte kommer lägga ut förlorande rekar för att tjäna mer pengar men jag tycker det är lustigt med sån uppenbar dubbelmoral och är absolut inte sen med att påpeka det
Trodde du var smartare än så papaK, det är skillnad att använda affiliates som ett aktivt verktyg för att sko sig på folk som inte vet bättre än att använda det passivt och samtidigt lära ut något konkret.

[edit] Kan helt klart vara en idè med en donations knapp som ger tillgång till en reklamfri frontpage, ska undersöka möjligheten!
__________________
"If Vegas where to make a shit load of money on this game, what would have to happen?"
"Betting is a marathon, not a sprint!"
"Statistics are like bikinis. What they reveal is suggestive, but what they conceal is vital"
iCash är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-04, 13:02   #120
 
papaks avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 101
Sharp$: 2163
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av iCash Visa inlägg
Trodde du var smartare än så papaK, det är skillnad att använda affiliates som ett aktivt verktyg för att sko sig på folk som inte vet bättre än att använda det passivt och samtidigt lära ut något konkret.

[edit] Kan helt klart vara en idè med en donations knapp som ger tillgång till en reklamfri frontpage, ska undersöka möjligheten!
Men likväl så gör ni exakt samma sak som ROK även om det inte är i lika stor utsträckning och motiven enligt er inte är likadana. Ärligt talat så trodde jag aldrig ni skulle bli en sida som är beroende av affiliate pengarna för att betala för hosting osv. Med tanke på vad ni i crew tidigare sagt så trodde jag att ni skulle undersöka alla möjligheter till finansiering innan ni beslutade er för det alternativ som föraktades för några veckor sen när det bara var ROK höll på med det.

Senast redigerad av papak den 2011-04-04 klockan 13:03.
papak är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-04, 13:13   #121
AWESOME
 
iCashs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: London
Inlägg: 1 874
Sharp$: 1591
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av papak Visa inlägg
Men likväl så gör ni exakt samma sak som ROK även om det inte är i lika stor utsträckning och motiven enligt er inte är likadana. Ärligt talat så trodde jag aldrig ni skulle bli en sida som är beroende av affiliate pengarna för att betala för hosting osv. Med tanke på vad ni i crew tidigare sagt så trodde jag att ni skulle undersöka alla möjligheter till finansiering innan ni beslutade er för det alternativ som föraktades för några veckor sen när det bara var ROK höll på med det.
Ja och vi fortsätter att förakta samtliga sidor som som använder affiliates i förbindelse med att medvetet ge ut dåliga rekar för att sko sig på!

Ja, vi var väldigt naiva och tro att intresset för professionellt spel bara fanns i en skara runt 1000personer i "lilla" Sverige, den biten får vi äta upp och nu utforma samt prestera efter bästa förmåga.
En del i en hostgator server funkar inte för trycket, inte en odeland server heller så klivet upp till en stor jävel är ett måste.

Men, jag ska omedelbart ta ditt donations alternativ med en möjlighet till en reklamfri sida i betraktelse omedelbart.
Efter denna konversation så sätter vi även härmed punkt för denna diskussion då det framgår tankar från båda sidor och vi tar det hela i betraktelse och spinner vidare på lösningar för allas bästa!

__________________
"If Vegas where to make a shit load of money on this game, what would have to happen?"
"Betting is a marathon, not a sprint!"
"Statistics are like bikinis. What they reveal is suggestive, but what they conceal is vital"
iCash är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-04, 13:22   #122
Banned
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 498
Sharp$: 5

Trav
Stats: 256 - 372 - 2
ROI: 102.25%
Vinstprocent: 40.76%

Standard

Tycker det är klar skillnad mellan det RoK gör och den väg nu sharps bestämt sig för att ta...

RoK lever ju på att skinnflå sina medlemmar på dåliga rekar som dom sedan omsätter på andra matcher och vinnande - dessa är säkerligen ryggade från någon annan site, kanske sharps?

De vilseleder alltså sina kunder att gå all in på en match som oftast är väldigt osäker och troligtvis har de fått någon info om att de egentligen skulle spela på det motsatta... De lurar alltså okunniga vilket är klart värre än att sharps i efterhand ändrar sin policy och är någorlunda öppna med det, samt de flesta på sharps är inte idioter som går på en sådan scam som RoK bedriver.

Att lura en okunnig idiot är oförsvarbart - även om denne ibland kanske behövde det för att vakna upp ur sin Törnrosasömn. Att ändra policy då förutsättningarna för att driva en sida ändras är ju enbart naturligt - att vara flexibel är en självklarhet om man driver ett företag! Är du inte det så blir du sårbar för varje förändring som kan ske i en mycket föränderlig värld...

Ett donationssystem vet jag inte om det är bra eller dåligt...? Men det innebär ju att sharps inte längre är självförsörjande och snart skulle det kunna komma krav på medinflytande från de som donerat pengar och detta är troligen ingen bra väg att gå!

Jag tycker istället folket här inne skall vara djävligt tacksamma till alla suveräna rekar som ges härinne, av både proffs och amatörer...

Så jg tackar i alla fall för möjligheten att vara med på denna resa sharps företar sig och hoppas självklart på att lära mig mycket mer och självklart tjäna en del pengar på den...

Trevlig resa...!

/Badass
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
RobinD (+10), capital-pb (+5)

Senast redigerad av Badass den 2011-04-04 klockan 14:59.
Badass är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-04, 13:22   #123
 
papaks avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 101
Sharp$: 2163
Standard

Jag förstår det och som renodlad kapitalist så har jag personligen inget emot hur ni bedriver denna sida och hur ni väljer att finansiera detta, tycker bara ämnet var intressant nog att diskutera lite om med tanke på er tidigare ståndpunkt.

Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Shell Peppe (+5), RobinD (+10), Gb (+30)
papak är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-04, 14:27   #124
AWESOME
 
iCashs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: London
Inlägg: 1 874
Sharp$: 1591
Standard

"Den enda konstanten är förändring, ständiga förändringar, oundvikliga förändringar som är den dominerande faktorn i dagens samhälle. Inget vettigt beslut kan göras längre utan att ta hänsyn inte bara till världen som den är, men världen som den kommer att bli." - Isaac Asimov / Heraclitus
__________________
"If Vegas where to make a shit load of money on this game, what would have to happen?"
"Betting is a marathon, not a sprint!"
"Statistics are like bikinis. What they reveal is suggestive, but what they conceal is vital"
iCash är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-04, 15:02   #125
Banned
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 498
Sharp$: 5

Trav
Stats: 256 - 372 - 2
ROI: 102.25%
Vinstprocent: 40.76%

Standard

Känns inte sidan klart snabbare nu, trots hög belastning (nästan 500 personer samtidigt)?

/Badass
Badass är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-04, 15:32   #126
 
AndreasB1897s avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Blekinge
Inlägg: 1 792
Sharp$: 3864
Standard

Jo sidan måste blivit snabbare, något ni fixat eller är det bara för stunden?

För övrigt är jag tacksam för den nya sidan och jag har inga problem med afflliate länkarna.
__________________
Twitter: @AndreasB1897
AndreasB1897 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-04, 15:38   #127
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Har varit borta hela helgen och kommer hem till en ny och fin startsida på sharps.se. Mycket snyggt jobbat allesammans, det kommer bli kanon! Jag har dock en liten fråga, förut kunde man se båda dagens populäraste spel och morgondagens populäraste spel men nu syns inte morgondagens på framsidan? Kommer man hit 23.30 och vill se vilka natt matcher som är populärast så går det inte eller? Kanske ska gå nån annan väg för att se det?

Jag tycker inte det är några konstigheter alls med att ha affiliate länkar som kan hjälpa till att finansiera sidan och sakerna som händer här i form av tävlingar eller annat. Det är en fullt naturlig utveckling för en växande sida och jag tycker det är bra om det nu kan ge oss medlemmar mer möjligheter och mer nöje på sidan. Problemet är väl att en del har varit så naiva och trott att man skulle kunna motstå denna "chans" till att få in några extra slantar för att slippa driva sajten ur egen ficka, det blir ju som någon har sagt en extrem form av dubbelmoral. Saker förändras precis som iCash säger och det är väl helt enkelt så att redaktionen har ändrat uppfattning angående detta trots att man propagerat hårt mot det tidigare. Om man ändå förlorar ett spel så är det ju bättre att en slant går till sharps än att spelbolaget får allt. Kommer ihåg att samma frågor kom upp när ni la till pinnacles reklam men då sa ni att ni fick del av vinstspel och inte förlusterna (hur vet jag inte) och därför ansåg ni att just det affiliate avtalet va okej och inte stred emot era principer, det gick inte att göra så nu också?

Detta kommer säkert inte vara populärt men jag fick en liten tanke bara:

Jag har väldigt dålig koll på RoK men vet att smutskastningen varit enorm gentemot den sajten härifrån och det kanske med all rätt. Men faktum är att ni nu sitter i samma båt, precis som 99% av alla spelsajter/bloggar så inget konstigt med det. Ni tjänar pengar på spelares förluster och det gör också RoK. Jag tror knappast att RoK gått ut och sagt att de medvetet rekar spel som ska förloras så de kan vinna pengar (även om det är så i praktiken), det är väl ett påstående som andra har klurat ut och därmed kan ju lika gärna RoK ljuga och säga att ni gör samma sak, eftersom ni båda får pengar om vi förlorar. Sen vad som är sant eller inte vet man ju aldrig eftersom ingen sajt skulle någonsin gå ut med att man medvetet försöker lura folk på pengar, det blir ord mot ord och kommer aldrig bli mer än påståenden, även om Holms faktiskt försöker lura folk! De som har varit med i matchen vet att det är en klar skillnad på hur RoK och sharps drivs och hur kvalitén skiljer sig men om RoK vill hämnas så är det öppet mål nu, speciellt eftersom ni tidigare hånat RoK och deras upplägg men ändå tillslut går samma väg, så striden om nya medlemmar kan bli hårdare om Holms vill slå tillbaka dock tror jag inte han fattar mer än en fiskmås så det är nog lugnt!

Jag tycker sidans utveckling är bra, detta är absolut inget som skadar oss medlemmar (om man nu inte stör sig nå enormt på en banner) utan kommer väl bara vara positivt om det blir tävlingar och dylikt i kraft av de här samarbetena med spelbolagen. Saker förändras och det är inget konstigt med det, det viktiga är att stå för det istället för att försöka bortförklara sig och negligera det! Jag menar, hur många här inne skulle välja att driva en sajt för 6000 personer ur egen ficka istället för att slippa betala själv och kunna få den drivande med hjälp av reklamintäkter? Det är bara konstigt om man vill betala allt själv helt i onödan! Keep it up guys!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
KP (+3), eddieh (+5)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-04, 15:54   #128
 
NoClues avatar
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: Södertälje
Inlägg: 119
Sharp$: 979


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Märkte att Spel som är inlagda i posten med bb-kod nu också syns i Tapatalk. Det gjorde det inte förut. Då var det bara spelnumret.

Så jävla gött!
NoClue är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-04, 17:00   #129
 
SweetSweeps avatar
 
Reg.datum: apr 2010
Inlägg: 49
Sharp$: 231

2012
Stats: 21 - 5 - 0
ROI: 246.50%
Vinstprocent: 80.77%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lazlo Visa inlägg
Har varit borta hela helgen och kommer hem till en ny och fin startsida på sharps.se. Mycket snyggt jobbat allesammans, det kommer bli kanon! Jag har dock en liten fråga, förut kunde man se båda dagens populäraste spel och morgondagens populäraste spel men nu syns inte morgondagens på framsidan? Kommer man hit 23.30 och vill se vilka natt matcher som är populärast så går det inte eller? Kanske ska gå nån annan väg för att se det?
Jag efterfrågade också att det skulle finnas på startsidan tidigare i denna tråd.
Här finns den i alla fall om man vill se: https://www.sharps.se/betting-spel-imorgon
SweetSweep är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-04, 17:32   #130
Webmaster
 
marss avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 804
Sharp$: 3518
Standard

populäraste spelen imorgon + en del annat som nämnts kommer fixas inom närmsta dagarna, ska bara få helt ordning på servern också.
__________________
Sköter det tekniska - för andra ärenden kontakta Boone eller KP!
mars är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-04, 17:49   #131
 
eddiehs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 266
Sharp$: 1732

No Brakes
Stats: 302 - 276 - 12
ROI: 116.75%
Vinstprocent: 52.25%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lazlo Visa inlägg
Jag tycker sidans utveckling är bra, detta är absolut inget som skadar oss medlemmar (om man nu inte stör sig nå enormt på en banner) utan kommer väl bara vara positivt om det blir tävlingar och dylikt i kraft av de här samarbetena med spelbolagen. Saker förändras och det är inget konstigt med det, det viktiga är att stå för det istället för att försöka bortförklara sig och negligera det! Jag menar, hur många här inne skulle välja att driva en sajt för 6000 personer ur egen ficka istället för att slippa betala själv och kunna få den drivande med hjälp av reklamintäkter? Det är bara konstigt om man vill betala allt själv helt i onödan! Keep it up guys!
Agree with you,bro.
eddieh är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-05, 11:46   #132
 
NoClues avatar
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: Södertälje
Inlägg: 119
Sharp$: 979


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av NoClue Visa inlägg
Märkte att Spel som är inlagda i posten med bb-kod nu också syns i Tapatalk. Det gjorde det inte förut. Då var det bara spelnumret.

Så jävla gött!
Vet inte om det var för att jag uppdaterade Tapatalk idag, men nu är det samma sak igen. Eller så var det för att de spelen jag såg var inlagda annorlunda. :(
NoClue är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-05, 11:48   #133
Webmaster
 
marss avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 804
Sharp$: 3518
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av NoClue Visa inlägg
Vet inte om det var för att jag uppdaterade Tapatalk idag, men nu är det samma sak igen. Eller så var det för att de spelen jag såg var inlagda annorlunda. :(
Hehe ja jag uppdaterade till 1.11.3 efter du skrev men där fungerade det inte :(
__________________
Sköter det tekniska - för andra ärenden kontakta Boone eller KP!
mars är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-05, 11:56   #134
 
NoClues avatar
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: Södertälje
Inlägg: 119
Sharp$: 979


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Nu visade det sig att vid uppdatering slogs bb-koden av. Slog på den igen och voila.
Nu är jag glad igen.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
mars (+5)
NoClue är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-05, 12:32   #135
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Bollnäs
Inlägg: 635
Sharp$: 1829


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Ohh herre min skapare, varit borta från sidan i 2-3 veckor och kommer tillbaka till ett paradis! GRYMT!
Erikbgif är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-06, 17:00   #136
Q90
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 50
Sharp$: 860
Standard

Grymt bra jobb med sidan! Sharps är verkligen på ständig uppgång till skillnad mot andra likande sidor .

Sen måste jag också säga att jag tycker det är sjukt att börja gnälla på att Sharps får pengar om någon medlem förlorar. Vad är alternativet? Att spelbolagen får pengar istället? Till skillnad från RoK och andra sidor med reklam kommer dessa pengar gå tillbaka till sidan och oss medlemmar istället för att gå rakt ner i sidan/bloggens ägare.

Kepp up the good work!
Q90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-06, 18:40   #137
Banned
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 498
Sharp$: 5

Trav
Stats: 256 - 372 - 2
ROI: 102.25%
Vinstprocent: 40.76%

Standard

Som jag skrivit på en annan spelsajt:

Citat:
Har spånat på en idé – varför inte ha en typ av tävling där ni utser ”månadens rekare”, ”månadens spel”, ”årets rekare” och/eller ”årets rek”!

Skulle helt klart få sidans spelare att reka än mer och även våga reka sina kantbollar…

Bara en idé som kan höja antalet rekar och ge spelarna ett incitament att lägga tid på att jobba fram dessa…

Priser vet jag inte vad de skulle kunna vara, men detta kan ni bättre än de flesta!

/Badass
Badass är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-06, 18:48   #138
Moderator
 
RobinDs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 7 444
Sharp$: 5408

Fotboll 2013
Stats: 306 - 184 - 57
ROI: 104.46%
Vinstprocent: 62.45%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Badass Visa inlägg
Som jag skrivit på en annan spelsajt:
Då gillar jag punters lounges upplägg bättre, de har PL Oscars. En "gala" där de utser kandidater till olika priser en gång om året för att sedan låta medlemmar rösta fram. Sen får man som en pokal under sin avatar
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Soap (+3)
RobinD är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-06, 19:25   #139
Banned
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 498
Sharp$: 5

Trav
Stats: 256 - 372 - 2
ROI: 102.25%
Vinstprocent: 40.76%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av RobinD Visa inlägg
Då gillar jag punters lounges upplägg bättre, de har PL Oscars. En "gala" där de utser kandidater till olika priser en gång om året för att sedan låta medlemmar rösta fram. Sen får man som en pokal under sin avatar

Ja, som sagt så är upplägget upp till diskussion - men att det skulle vara välgörande för alla parter, det tror jag...! Deras koncept kan säkerligen vara bra för sharps också...!

/Badass
Badass är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-08, 22:55   #140
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 20
Sharp$: 116
Standard

Kommer det komma portföljer/fonder med rekar man får betala för på den här sidan i framtiden?
Rosen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-08, 22:59   #141
 
Grovbenstommes avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Så nära men ändå så långt borta
Inlägg: 562
Sharp$: 1665
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Rosen Visa inlägg
Kommer det komma portföljer/fonder med rekar man får betala för på den här sidan i framtiden?
Svårt att tro det då personerna bakom sidan inte gillar detta.
__________________
"Selektivt minne innebär att man bara minns det man vill minnas. Detta kan vara medvetet eller undermedvetet. Som exempel kan nämnas att många personer bara minns när de har otur och inte när de har tur eller tvärtom."
Grovbenstomme är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-08, 23:15   #142
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 20
Sharp$: 116
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Grovbenstomme Visa inlägg
Svårt att tro det då personerna bakom sidan inte gillar detta.
Ok, jag tänkte att det kunde vara ett bra sätt att få in pengar till servrarna. Killarna som driver sidan är ju bevisligen långsiktiga vinnare.
Rosen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-09, 11:11   #143
Webmaster
 
marss avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 804
Sharp$: 3518
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Rosen Visa inlägg
Kommer det komma portföljer/fonder med rekar man får betala för på den här sidan i framtiden?
Citat:
Ursprungligen postat av Grovbenstomme Visa inlägg
Svårt att tro det då personerna bakom sidan inte gillar detta.
Vet inte riktigt vad du menar med det Grovbenstomme.. men nej inget sånt är planerat.
__________________
Sköter det tekniska - för andra ärenden kontakta Boone eller KP!
mars är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-09, 11:25   #144
 
Grovbenstommes avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Så nära men ändå så långt borta
Inlägg: 562
Sharp$: 1665
Standard

Tänkte väl mer att sälja rekar är ett känsligt ämne, kanske formulerade mig konstigt.
__________________
"Selektivt minne innebär att man bara minns det man vill minnas. Detta kan vara medvetet eller undermedvetet. Som exempel kan nämnas att många personer bara minns när de har otur och inte när de har tur eller tvärtom."
Grovbenstomme är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-10, 22:18   #145
 
Nians avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Hemma
Inlägg: 211
Sharp$: 1094
Standard

Fast var det inte snack under 2010 om att ni skulle gå samman med Luckystrike och Bettingforce och börja sälja betalrekar, rann det ut i sanden eller?
Nian är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-10, 22:37   #146
Moderator
 
RobinDs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 7 444
Sharp$: 5408

Fotboll 2013
Stats: 306 - 184 - 57
ROI: 104.46%
Vinstprocent: 62.45%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Nian Visa inlägg
Fast var det inte snack under 2010 om att ni skulle gå samman med Luckystrike och Bettingforce och börja sälja betalrekar, rann det ut i sanden eller?
Det var snack, men det pratades vid sidan av munnen och sedan las projektet ned om jag förstod det hela rätt.
RobinD är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-10, 22:55   #147
AWESOME
 
iCashs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: London
Inlägg: 1 874
Sharp$: 1591
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Nian Visa inlägg
Fast var det inte snack under 2010 om att ni skulle gå samman med Luckystrike och Bettingforce och börja sälja betalrekar, rann det ut i sanden eller?
Snack ja, verklighet nej!
Sharps är här för att stanna, vi ser dagligen nya "super-mojo-betting" sidor dyka upp och försvinna lika snabbt.
För att hålla oss kvar på en bra nivå så måste sharps.se utvecklas hela tiden och genom resan så dyker det upp både riktigt dåliga ideer men också jävligt bra sådana, vem vet, kanske är det behövligt i framtiden, kanske inte, time will tell.

Samtliga medlemmar har möjlighet att påverka sharps.se, glöm inte det!
__________________
"If Vegas where to make a shit load of money on this game, what would have to happen?"
"Betting is a marathon, not a sprint!"
"Statistics are like bikinis. What they reveal is suggestive, but what they conceal is vital"
iCash är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-12, 00:09   #148
Banned
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 498
Sharp$: 5

Trav
Stats: 256 - 372 - 2
ROI: 102.25%
Vinstprocent: 40.76%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av iCash Visa inlägg
Snack ja, verklighet nej!
Sharps är här för att stanna, vi ser dagligen nya "super-mojo-betting" sidor dyka upp och försvinna lika snabbt.
För att hålla oss kvar på en bra nivå så måste sharps.se utvecklas hela tiden och genom resan så dyker det upp både riktigt dåliga ideer men också jävligt bra sådana, vem vet, kanske är det behövligt i framtiden, kanske inte, time will tell.

Samtliga medlemmar har möjlighet att påverka sharps.se, glöm inte det!


Alla med någon sorts vett i skallen förstår ju att denna sida just nu drivs med en agenda - denna agenda stavas självklart "medlemsköp", där varje individ som vill ta del utav sidans rekar, får betala för dem - om dessa sedan är ett par utvalda rekare, eller inte, det får framtiden utvisa - men ingen skall ju försöka få mig att tro att denna sida i framtiden kommer vara helt gratis...! I alla fall inte hela sidan, med alla rekar synliga!

Jag anser inte att detta är av ondo - bara sidan kan leverera bra tips, kontinuerilgt! Priset får ju dock inte vara för högt!

Men så fort någon kommer att dementera detta så blir jag enbart trött - för ingen av sidans ägare vet någonting om detta - i alla fall inte i nuläget!

/Badass
Badass är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-12, 01:40   #149
AWESOME
 
iCashs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: London
Inlägg: 1 874
Sharp$: 1591
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Badass Visa inlägg

Men så fort någon kommer att dementera detta så blir jag enbart trött - för ingen av sidans ägare vet någonting om detta - i alla fall inte i nuläget!

/Badass
Jag blir trött på spekulationer då det ifrån går ämnet med att tjäna pengar på spel, vilket är prio #1, prioritera syfte!
__________________
"If Vegas where to make a shit load of money on this game, what would have to happen?"
"Betting is a marathon, not a sprint!"
"Statistics are like bikinis. What they reveal is suggestive, but what they conceal is vital"
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
performance (+1)
iCash är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-12, 11:01   #150
 
Grovbenstommes avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Så nära men ändå så långt borta
Inlägg: 562
Sharp$: 1665
Standard

Känsligt ämne, som sagt
__________________
"Selektivt minne innebär att man bara minns det man vill minnas. Detta kan vara medvetet eller undermedvetet. Som exempel kan nämnas att många personer bara minns när de har otur och inte när de har tur eller tvärtom."
Grovbenstomme är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-12, 11:06   #151
Moderator
 
RobinDs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 7 444
Sharp$: 5408

Fotboll 2013
Stats: 306 - 184 - 57
ROI: 104.46%
Vinstprocent: 62.45%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Badass Visa inlägg
Alla med någon sorts vett i skallen förstår ju att denna sida just nu drivs med en agenda - denna agenda stavas självklart "medlemsköp", där varje individ som vill ta del utav sidans rekar, får betala för dem - om dessa sedan är ett par utvalda rekare, eller inte, det får framtiden utvisa - men ingen skall ju försöka få mig att tro att denna sida i framtiden kommer vara helt gratis...! I alla fall inte hela sidan, med alla rekar synliga!

Jag anser inte att detta är av ondo - bara sidan kan leverera bra tips, kontinuerilgt! Priset får ju dock inte vara för högt!

Men så fort någon kommer att dementera detta så blir jag enbart trött - för ingen av sidans ägare vet någonting om detta - i alla fall inte i nuläget!

/Badass
Ingen av sidans ägare vet något om detta, men du gör? Och man får inte dementera ett spekulativt påstående för att du blir trött?

Snurra till de lagom, crew rekar inte regelbundet och skulle de velat ha betalt hade väl det blivit verklighet innan serverflytten.

Sen om det införs medlemsköp i framtiden låter jag vara osagt, men det är inte så lite konspiratoriskt att påstå att crew jobbar efter en dold agenda som de inte ens är medvetna om.

Senast redigerad av RobinD den 2011-04-12 klockan 14:46.
RobinD är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-12, 14:08   #152
Banned
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 498
Sharp$: 5

Trav
Stats: 256 - 372 - 2
ROI: 102.25%
Vinstprocent: 40.76%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av RobinD Visa inlägg
Ingen av sidans ägare vet något om detta, men du gör? Och man får inte dementera ett spekulativt påstående för att du blir trött?

Snurra till de lagom, crew rekar inte regelbundet och skulle de velat ha betalt hade väl det blivit verklighet innan serviceflytten.

Sen om det införs medlemsköp i framtiden låter jag vara osagt, men det är inte så lite konspiratoriskt att påstå att crew jobbar efter en dold agenda som de inte ens är medvetna om.
Ja, det blev lite snurrigt där - men jag tror även du förstår vad jag egentligen menar och påstår...?!

Det finns INGEN altruism i världen av idag - om det någonsin funnits...

/Badass
Badass är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-12, 14:42   #153
 
kingscanias avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Norr om Skåne = Norrland
Inlägg: 1 416
Sharp$: 56


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Badass Visa inlägg
Ja, det blev lite snurrigt där - men jag tror även du förstår vad jag egentligen menar och påstår...?!

Det finns INGEN altruism i världen av idag - om det någonsin funnits...

/Badass
Jag förstår inte ett jota med vad som menades, du får gärna förklara det lite klarare....
__________________
Citat:

Citat:
Sätt in pengar på Plusgiro 52 90 49 - 9 eller Bankgiro 5223 - 9159 märk talongen "Shaking Generation - Björn Hellkvist".
Citat:
Give Sharp$, not "Tack"!
kingscania är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-12, 14:46   #154
Moderator
 
RobinDs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 7 444
Sharp$: 5408

Fotboll 2013
Stats: 306 - 184 - 57
ROI: 104.46%
Vinstprocent: 62.45%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Badass Visa inlägg
Ja, det blev lite snurrigt där - men jag tror även du förstår vad jag egentligen menar och påstår...?!

Det finns INGEN altruism i världen av idag - om det någonsin funnits...

/Badass
Nej jag har faktiskt inte en aning om vad du menar, jag förstår vad du påstår dock.

Att säga att det inte finns altruism håller jag inte med om, sedan måste jag säga att det det att starten av den här sidan kan mycket väl ha grundat sig i egoistiska tankar - nämligen att crew kände att de ville ha en bättre sida att spendera sin arbetstid på.

Den "egoismen" gynnar ju även oss andra och betyder ju inte att baktanken att tjäna pengar på siten måste finnas.
RobinD är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-13, 00:11   #155
AWESOME
 
iCashs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: London
Inlägg: 1 874
Sharp$: 1591
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Grovbenstomme Visa inlägg
Känsligt ämne, som sagt
Äh, inte alls, finns ju bara uppenbart en rädsla för förnyelse och förbättring!
__________________
"If Vegas where to make a shit load of money on this game, what would have to happen?"
"Betting is a marathon, not a sprint!"
"Statistics are like bikinis. What they reveal is suggestive, but what they conceal is vital"
iCash är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-13, 00:41   #156
 
kingscanias avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Norr om Skåne = Norrland
Inlägg: 1 416
Sharp$: 56


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av iCash Visa inlägg
Äh, inte alls, finns ju bara uppenbart en rädsla för förnyelse och förbättring!
Att inte gilla en förändring betyder ju inte att man är rädd för det nya.

Tror snarare att en hel del har känt sig "svikna" när de såg att fler affilites dök upp på sidan, utan någon direkt förvarning eller förklaring.
Tror det mesta av detta hade kunnat lösas om ni ett litet tag innan förändringen, gemensamt gått ut och förklarat att det kommer komma fler affilitets, samtidigt som ni förklarat varför de var tvugna att komma till. Som en del skriver har det ju inte förts någon större seriös diskussion över alternativ till detta.

Nu säger jag inte att jag personligen har något emot detta, om nu någon tror det. Jag ville bara säga hur jag tror att detta hade kunnat hanteras på ett mera smidigare sett i framtiden.

Likväl är det väldigt bra att diskussioner kring sidan och förändringar nu efteråt kan ske så här öppet och fritt, så att alla kan säga sin sak. Det är mer än vad man kan se på andra sidor som försöker efterapa sharps....host*
__________________
Citat:

Citat:
Sätt in pengar på Plusgiro 52 90 49 - 9 eller Bankgiro 5223 - 9159 märk talongen "Shaking Generation - Björn Hellkvist".
Citat:
Give Sharp$, not "Tack"!
kingscania är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-13, 13:53   #157
AWESOME
 
iCashs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: London
Inlägg: 1 874
Sharp$: 1591
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av kingscania Visa inlägg

Tror snarare att en hel del har känt sig "svikna" när de såg att fler affilites dök upp på sidan, utan någon direkt förvarning eller förklaring.
På sätt och vis ja, det kan jag hålla med om, men summa summarum så kvarstår faktum att sidan är så stor & kräver mycket programmering (utvecklings mässigt för framtida nyheter och potentiella betting verktyg som vi ej insåg i början att det behövdes) i dagens läge att den inte går att bedrivas ideellt längre och köras på en $10 hostgator server för att konstant öka kvalitén.

Alternativen går att diskuteras sönder och vi jobbar nästan mer med sidans utveckling än vi lägger i chat & forum atm för att utveckla till det bättre.

Om man ser det sidan i en negativ utveckling eller har någon annan feedback så ge admin eller rätt tråd en shout.

__________________
"If Vegas where to make a shit load of money on this game, what would have to happen?"
"Betting is a marathon, not a sprint!"
"Statistics are like bikinis. What they reveal is suggestive, but what they conceal is vital"
iCash är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-13, 13:59   #158
 
kingscanias avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Norr om Skåne = Norrland
Inlägg: 1 416
Sharp$: 56


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av iCash Visa inlägg
På sätt och vis ja, det kan jag hålla med om, men summa summarum så kvarstår faktum att sidan är så stor & kräver mycket programmering (utvecklings mässigt för framtida nyheter och potentiella betting verktyg som vi ej insåg i början att det behövdes) i dagens läge att den inte går att bedrivas ideellt längre och köras på en $10 hostgator server för att konstant öka kvalitén.

Alternativen går att diskuteras sönder och vi jobbar nästan mer med sidans utveckling än vi lägger i chat & forum atm för att utveckla till det bättre.

Om man ser det sidan i en negativ utveckling eller har någon annan feedback så ge admin eller rätt tråd en shout.

Det förstår både jag och de flesta här inne. Grejen var ju bara den att ni nog skulle ha gått ut med detta innan. Skrivit ett stort inlägg från alla inblandade där ni förklarade förändringarna som komma skall, samt VARFÖR de var nödvändiga. Bara något att tänka på inför nästa utveckling av sidan....

Det viktigaste nu tror jag är att debatten får flöda fritt, samt att ni löpande informerar om tankegångar osv angående sidan. Detta så att så många som möjligt kan vara med i diskussionen och få sin röst hörd.



Likväl, sidan har blivit förbannat bra.... bara för detta!
__________________
Citat:

Citat:
Sätt in pengar på Plusgiro 52 90 49 - 9 eller Bankgiro 5223 - 9159 märk talongen "Shaking Generation - Björn Hellkvist".
Citat:
Give Sharp$, not "Tack"!
kingscania är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-13, 16:29   #159
AWESOME
 
iCashs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: London
Inlägg: 1 874
Sharp$: 1591
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av kingscania Visa inlägg
Det förstår både jag och de flesta här inne. Grejen var ju bara den att ni nog skulle ha gått ut med detta innan. Skrivit ett stort inlägg från alla inblandade där ni förklarade förändringarna som komma skall, samt VARFÖR de var nödvändiga. Bara något att tänka på inför nästa utveckling av sidan....

Det viktigaste nu tror jag är att debatten får flöda fritt, samt att ni löpande informerar om tankegångar osv angående sidan. Detta så att så många som möjligt kan vara med i diskussionen och få sin röst hörd.



Likväl, sidan har blivit förbannat bra.... bara för detta!
Yes, ska bli bättre på "announcements"
__________________
"If Vegas where to make a shit load of money on this game, what would have to happen?"
"Betting is a marathon, not a sprint!"
"Statistics are like bikinis. What they reveal is suggestive, but what they conceal is vital"
iCash är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-16, 16:35   #160
Banned
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 498
Sharp$: 5

Trav
Stats: 256 - 372 - 2
ROI: 102.25%
Vinstprocent: 40.76%

Standard

I "Top 10 Spreadsheets" så är det ett antal som inte uppdaterat sig på flera månader - skall dessa verkligen ligga kvar där?

Jag aspirerar inte på något vis till denna lista, men rätt skall vara rätt - vet inte riktigt vilka kriterier ni har för att ligga på denna lista...?

/Badass
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
KP (+5)
Badass är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-16, 17:59   #161
Banned
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 498
Sharp$: 5

Trav
Stats: 256 - 372 - 2
ROI: 102.25%
Vinstprocent: 40.76%

Standard

Vilken otrolig sida detta är egentligen - det är kanonrekar, allt från djärsgårdsserierna i fotboll till speedway, tennis, trav till ishockey och basket/baseball - otroligt utbud och bara att hacka i sig...!

Kudos till sidan...!

/Badass
Badass är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-16, 20:11   #162
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 20
Sharp$: 116
Standard

Citat:
Citat:
Citat:
Ursprungligen postat av iCash
På sätt och vis ja, det kan jag hålla med om, men summa summarum så kvarstår faktum att sidan är så stor & kräver mycket programmering (utvecklings mässigt för framtida nyheter och potentiella betting verktyg som vi ej insåg i början att det behövdes) i dagens läge att den inte går att bedrivas ideellt längre och köras på en $10 hostgator server för att konstant öka kvalitén.

Alternativen går att diskuteras sönder och vi jobbar nästan mer med sidans utveckling än vi lägger i chat & forum atm för att utveckla till det bättre.

Om man ser det sidan i en negativ utveckling eller har någon annan feedback så ge admin eller rätt tråd en shout.

Det förstår både jag och de flesta här inne. Grejen var ju bara den att ni nog skulle ha gått ut med detta innan. Skrivit ett stort inlägg från alla inblandade där ni förklarade förändringarna som komma skall, samt VARFÖR de var nödvändiga. Bara något att tänka på inför nästa utveckling av sidan....

Det viktigaste nu tror jag är att debatten får flöda fritt, samt att ni löpande informerar om tankegångar osv angående sidan. Detta så att så många som möjligt kan vara med i diskussionen och få sin röst hörd.
Eller så är det här grejen.

https://www.sharps.se/forums/boones-c...-daliga-rekar/

Citat:
Det finns också många sidor som gör det ännu fulare; de har speciella ”affiliate”-avtal¹ med spelbolagen vilket gör att sidorna tjänar pengar när en spelare förlorar pengar till spelbolagen. Så tvärtemot vad de skriver och försöker övertyga er om, så tjänar de alltså mest när ni förlorar pengar. Hur ska man kunna lita på en expert vars intresse är att du förlorar pengar? De ljuger er rakt upp i ansiktet, hoppas ni ska förlora, får en dunk i ryggen av spelbolagen och går ifrån med en säck av era pengar.
Citat:
Nej ni kära medlemmar, här på Sharps.se har vi inget vinstintresse. Vi som håller i det är alla vinnande och behöver inte stjäla pengar från er för att överleva. Vårt intresse ligger i att ni också blir vinnande så att vi tillsammans kan plocka pengar från spelbolagen istället för att hjälpa dem tjäna pengar på er. Må lyckan vara med oss!
Kan rekommendera alla att läsa igenom den lite mer än 1 år gamla tråden i Boones corner.

Citat:
Jag kan enligt egen erfarenhet säga att Unibets lojalitetssystem behandlar folk som är reggade via affiliate lite sämre, eftersom de måste betala ut pengar till affiliaten.

Bet365 betalar även ut färre lojalitetsbonusar till de medlemmar som är rekryterade via affiliate. Det är en del av de pengarna som skulle gått till affiliaten som används för att betala till lojalitetsbonusen. Väldigt smart business om du frågar mig.

Man ska också veta att det i 99,9% av fallen går att få exakt samma bonus, om inte bättre om man tar kontakt med spelbolaget i fråga. Det där med "exklusiva bonusar" existerar inte. Det finns egentligen INGEN fördel med att regga sig genom en affiliate, om du själv inte får en del av affliate-kakan.
av Boone


Redan 20:e Januari 2010 kom inaktiva användaren med följande korrekta reflektion

Citat:
Det kostar tid, energi och pengar på att driva en sida också. Vet inte hur länge ägarna till denna sajt orkar driva den utan förtjänster...man kan bara leva si och så länge på "dunkar i ryggen". Missförstå mig inte, jag gillar denna sajten, men det är hyckleri att trampa ner på andra webbmasters för att "vinna en poäng".

I slutändan är det kanske Holm och grabbarnas sajter som kommer finnas kvar på lång sikt eftersom det finns ett incitament att driva dem. Sen tjänar de nog inte så mkt på sportsbettingdelen...det är besökare som blir casino- och pokerspelare som är lönsamma (vet av egen erfarenhet).

Jag skulle inte bli förvånad om det dyker upp reklam och liknande här på denna sidan så småningom. Det handlar bara om besökarantal innan det blir tillräckligt lönsamt.
Men jag kommer fortfarande att följa den, affiliatelänkar/banners eller ej, det är innehållet som är intressant och ganska självsanerande, inte sant?
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:


Slutligen vill jag bara säga att den här sidan trots allt är det bästa alternativet om man letar efter en sida på svenska (och framförallt om man vill lösa Wagners visdomsord), och bara det sättet som den här tråden har hanterats på tycker jag förtjänar en del beröm. Förhoppningsvis leder denna mer eller mindre öppna diskussion till att sidan utvecklas och blir ännu bättre.
Rosen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-17, 11:13   #163
Webmaster
 
marss avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 804
Sharp$: 3518
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Rosen Visa inlägg
Eller så är det här grejen.

https://www.sharps.se/forums/boones-c...-daliga-rekar/





Kan rekommendera alla att läsa igenom den lite mer än 1 år gamla tråden i Boones corner.

av Boone


Redan 20:e Januari 2010 kom inaktiva användaren med följande korrekta reflektion





Slutligen vill jag bara säga att den här sidan trots allt är det bästa alternativet om man letar efter en sida på svenska (och framförallt om man vill lösa Wagners visdomsord), och bara det sättet som den här tråden har hanterats på tycker jag förtjänar en del beröm. Förhoppningsvis leder denna mer eller mindre öppna diskussion till att sidan utvecklas och blir ännu bättre.
+1, rätt fint med faktafel där t.ex.

Citat:
Man ska också veta att det i 99,9% av fallen går att få exakt samma bonus, om inte bättre om man tar kontakt med spelbolaget i fråga. Det där med "exklusiva bonusar" existerar inte. Det finns egentligen INGEN fördel med att regga sig genom en affiliate, om du själv inte får en del av affliate-kakan.
Vi har ju två exklusiva bonusar på sportingbet och betfair. Man kan inte lägga för stor vikt vid vad folk som är nya i en branch säger
__________________
Sköter det tekniska - för andra ärenden kontakta Boone eller KP!
mars är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-21, 19:56   #164
Banned
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 498
Sharp$: 5

Trav
Stats: 256 - 372 - 2
ROI: 102.25%
Vinstprocent: 40.76%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Badass Visa inlägg
I "Top 10 Spreadsheets" så är det ett antal som inte uppdaterat sig på flera månader - skall dessa verkligen ligga kvar där?

Jag aspirerar inte på något vis till denna lista, men rätt skall vara rätt - vet inte riktigt vilka kriterier ni har för att ligga på denna lista...?

/Badass
Ingen som vill svara på denna?

Finns ouppdaterade från augusti 2010 - relevant sheet? Knappast! Det är en sak om sheetet är säsongsbundet, typ NHL och/eller MLB, Premier League eller något annat... Då förstår man varför det inte uppdateras men i andra fall förstår jag inte varför vissa sheets fortfarande är kvar på topplistan!

Ser det snyggt ut, eller vad? Ger det sidan mer "pondus"?

/Badass
Badass är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-21, 20:05   #165
Webmaster
 
marss avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 804
Sharp$: 3518
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Badass Visa inlägg
Ingen som vill svara på denna?

Finns ouppdaterade från augusti 2010 - relevant sheet? Knappast! Det är en sak om sheetet är säsongsbundet, typ NHL och/eller MLB, Premier League eller något annat... Då förstår man varför det inte uppdateras men i andra fall förstår jag inte varför vissa sheets fortfarande är kvar på topplistan!

Ser det snyggt ut, eller vad? Ger det sidan mer "pondus"?

/Badass
Se https://www.sharps.se/forums/118789-post532.html
__________________
Sköter det tekniska - för andra ärenden kontakta Boone eller KP!
mars är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-21, 20:23   #166
Banned
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 498
Sharp$: 5

Trav
Stats: 256 - 372 - 2
ROI: 102.25%
Vinstprocent: 40.76%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mars Visa inlägg

Inte många där med minst 500 spel - "storchs" har dessutom inte uppdaterat sedan augusti 2010...!

/Badass
Badass är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-21, 20:34   #167
Moderator
 
RobinDs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 7 444
Sharp$: 5408

Fotboll 2013
Stats: 306 - 184 - 57
ROI: 104.46%
Vinstprocent: 62.45%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Badass Visa inlägg
Inte många där med minst 500 spel - "storchs" har dessutom inte uppdaterat sedan augusti 2010...!

/Badass
Allvarligt, du får svar på din fråga om att det ska åtgärdas och vad spelar det för roll om innehavarna av platserna på topplistan har eller inte har 500 spel? Finns väl alltid andra sheet att fylla platserna med och om inte får de väl stå tomma tills dess att de fylls?
RobinD är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-21, 21:00   #168
Webmaster
 
marss avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 804
Sharp$: 3518
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Badass Visa inlägg
Inte många där med minst 500 spel - "storchs" har dessutom inte uppdaterat sedan augusti 2010...!

/Badass
Var kollar du då? Gå in på listan och sök på 500 som minsta antal spel så finns det 10+ me 100%+ i roi och uppdaterade senaste månaden.
__________________
Sköter det tekniska - för andra ärenden kontakta Boone eller KP!
mars är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-04-21, 21:01   #169
Moderator
 
RobinDs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 7 444
Sharp$: 5408

Fotboll 2013
Stats: 306 - 184 - 57
ROI: 104.46%
Vinstprocent: 62.45%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Badass Visa inlägg
Tyvärr, glömde jag att "wannabeen" var moderator nu - sorry, skall inte fråga mer...!

/Badass
Vart i ditt förra inlägg är det en mening följt av ett frågetecken?

Du besvarar mars inlägg, som ger dig svar på din första fråga, med kritik och en attityd som inte direkt visar på uppskattning.

Du följer dessutom upp det med trams emot mig, du har aldrig tänkt på att det finns en anledning till att crew valde just denna "wannabe" till moderator? Den diskussionen är avslutad här och nu, pm finns om du har synpunkter på det.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
kingscania (+1), DamageINC (+1)
RobinD är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-05-11, 18:19   #170
 
Xamdams avatar
 
Reg.datum: nov 2010
Inlägg: 115
Sharp$: 6
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mars Visa inlägg
+1, rätt fint med faktafel där t.ex.



Vi har ju två exklusiva bonusar på sportingbet och betfair. Man kan inte lägga för stor vikt vid vad folk som är nya i en branch säger
Vad har ni för exklusiv bonus på Sportingbet? Registrerade mig visserligen där för en timme sedan så det är för sent i vilket fall men såvitt jag kan se så har ni samma standardbonus likt den man finner på deras hemsida, 100 % upp till 500 SEK?
__________________
I was bangin 7 gram rocks, that's how I roll - winning
Xamdam är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-05-11, 20:26   #171
 
DamageINCs avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 861
Sharp$: 4014
Standard

Jag ställer mig också frågande till plusset på Sportingbet - "Återkommande riskfria spel". Jag har vart reggad där ca 2-3 år och kan inte erinra mig att jag någonsin skulle ha blivit erbjuden ett riskfritt spel från dem.
__________________
Following our instinct not a trend
go against the grain until the end
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Soap (+1)

Senast redigerad av DamageINC den 2011-05-11 klockan 21:33.
DamageINC är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-05-20, 21:19   #172
Banned
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 498
Sharp$: 5

Trav
Stats: 256 - 372 - 2
ROI: 102.25%
Vinstprocent: 40.76%

Standard

Blir det något av det sagda att man skall kunna köpa saker i en "sharpsshop", eller inte...?

/Badass
Badass är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-05-20, 21:49   #173
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Badass Visa inlägg
Blir det något av det sagda att man skall kunna köpa saker i en "sharpsshop", eller inte...?

/Badass
Tanken är att man ska det ja. När det kommer kan jag inte svara på.
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-05-20, 22:06   #174
Banned
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 498
Sharp$: 5

Trav
Stats: 256 - 372 - 2
ROI: 102.25%
Vinstprocent: 40.76%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av KP Visa inlägg
Tanken är att man ska det ja. När det kommer kan jag inte svara på.

Risken är ju att du då, KP, köper loss allt av värde - det är du då värd i sådana fall...!

/Badass
Badass är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-05-25, 14:24   #175
Banned
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 498
Sharp$: 5

Trav
Stats: 256 - 372 - 2
ROI: 102.25%
Vinstprocent: 40.76%

Standard

Skulle inte ni på sharps kunna anordna en tävling inför/under Elitloppshelgen? Såg en annan sida hade en tävling där man tippade vinnaren i varje V75-lopp (under lördag/söndag - 14 lopp) och sedan lade man ihop deras vinnarodds för att få fram en vinnare + att de hade en utslagsfråga vid oavgjort...

Priser får ni själva avgöra eller om det skall vara prisfritt? Kanske x antal sharps i pris?

Vet att detta är i senaste laget men kolla på det, i alla fall - det skulle vara en extra krydda att kora "sharps Elitloppsmästaren 2011" - kanske en t-shirt i pris...?

/Badass

Senast redigerad av Badass den 2011-05-25 klockan 14:34.
Badass är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-05-25, 21:29   #176
Moderator
 
RobinDs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 7 444
Sharp$: 5408

Fotboll 2013
Stats: 306 - 184 - 57
ROI: 104.46%
Vinstprocent: 62.45%

Standard

Att bumpa är inte tillåtet och det vet du Badass. Du får gott vänta på svar. post raderad. /mod
RobinD är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-05-26, 08:36   #177
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Badass Visa inlägg
Skulle inte ni på sharps kunna anordna en tävling inför/under Elitloppshelgen? Såg en annan sida hade en tävling där man tippade vinnaren i varje V75-lopp (under lördag/söndag - 14 lopp) och sedan lade man ihop deras vinnarodds för att få fram en vinnare + att de hade en utslagsfråga vid oavgjort...

Priser får ni själva avgöra eller om det skall vara prisfritt? Kanske x antal sharps i pris?

Vet att detta är i senaste laget men kolla på det, i alla fall - det skulle vara en extra krydda att kora "sharps Elitloppsmästaren 2011" - kanske en t-shirt i pris...?

/Badass
Jag kan svara på det.
Travintresset här är inte så stort tydligen om man ser till hur många aktiva det är i de travtrådar som startas.

Däremot hindrar det inte er användare att själva ta initiativ till att starta en sådan tävling. Bara starta en tråd med spelregler etc. //KP
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-07-25, 22:10   #178
Banned
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 498
Sharp$: 5

Trav
Stats: 256 - 372 - 2
ROI: 102.25%
Vinstprocent: 40.76%

Standard

Hur kommer det sig att jag med 44 rekar inte är med på top10-listan?

Jag är inte grinig, eller så...

/Badass
Badass är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-07-28, 10:51   #179
 
maddmaxs avatar
 
Reg.datum: apr 2010
Ort: Cbus
Inlägg: 2 254
Sharp$: 3250


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Tänkte bara nämna mars..

Funktionen "Senaste lagda spel" fungerar sedan 25/7 inte längre.
__________________
"Jag behöver en jävla iPhone 4. Fyfan. Kom igen nu alla fucking spel. Bara gå in."
maddmax är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-07-29, 08:57   #180
 
Shell Peppes avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Blue Berry Hill
Inlägg: 1 045
Sharp$: 987

NHL Grind 14-15
Stats: 19 - 31 - 3
ROI: 93.74%
Vinstprocent: 38.00%

Standard

Tycker att grafen lever ett eget liv.

Exempel om du dag 1 sätter ett spel så din rulle ökas till 10k, åsså gör du ett förlust spel dagen därefter eller 2 dagar efter för den delen kommer grafen inte visa att du dag 1 var uppe på 10k utan går direkt på summan det blev efter förlusten.

Hmmm det låter konstigt när jag förklarar men ni kanske fattar vad jag menar ändå.
Shell Peppe är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-07-29, 12:29   #181
 
DamageINCs avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 861
Sharp$: 4014
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shell Peppe Visa inlägg
Tycker att grafen lever ett eget liv.

Exempel om du dag 1 sätter ett spel så din rulle ökas till 10k, åsså gör du ett förlust spel dagen därefter eller 2 dagar efter för den delen kommer grafen inte visa att du dag 1 var uppe på 10k utan går direkt på summan det blev efter förlusten.

Hmmm det låter konstigt när jag förklarar men ni kanske fattar vad jag menar ändå.
Detta ska väl egentligen tas i denna tråd, men detta beror ju på att du har haft ditt sheet så länge att grafen är veckobaserad. Det blir alltså bara en ny fixerad punkt vid varje veckoskifte. Den punkten flyttas efter din aktuella resultatnivå under veckan, och fixeras vid det stället du befinner dig skiftet sön/mån (antar att det är där skiftet ligger).
__________________
Following our instinct not a trend
go against the grain until the end
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Shell Peppe (+10)
DamageINC är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-07-29, 12:54   #182
 
Shell Peppes avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Blue Berry Hill
Inlägg: 1 045
Sharp$: 987

NHL Grind 14-15
Stats: 19 - 31 - 3
ROI: 93.74%
Vinstprocent: 38.00%

Standard

Ja naturligtvis, dumstrut på
Tack för ett mycket välformulerat svar
Shell Peppe är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-07-29, 13:36   #183
 
Wagners avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 967
Sharp$: 2201
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shell Peppe Visa inlägg
Ja naturligtvis, dumstrut
Tack för ett mycket välformulerat svar
Fast det där var en påse.

Så här ska det se ut.
__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet
Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det
Nu även på Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Shell Peppe (+5)
Wagner är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-08-17, 23:49   #184
Banned
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 498
Sharp$: 5

Trav
Stats: 256 - 372 - 2
ROI: 102.25%
Vinstprocent: 40.76%

Standard

Hoppas jag inte blir censurerad denna gång - vilket jag blev senast då mina inlägg togs bort... Jag har dessa kvar om ni vill ha dem återgivna för er...?

Hur sköts egentligen listorna nedanför på "framsidan"? Känns som ett lotteri vem som hamnar där! Och kom INTE med samma djävla dravel om att det är på gång!

Vilka som hamnar där ÄR rena lotteriet - jag har klart bättre stats än flera på fler än en lista och ändå så syns jag inte där - på flera veckor! Jag har haft otroliga stats de senaste veckorna och har inte ens varit i närheten, tydligen, av att hamna på dessa! Vad beror detta på? Har "Drakula" ballat ur, eller?

Ta nu detta som konstruktiv kritik och inte som ett påhopp - det har aldrig varit tanken...!


/Badass
Badass är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-08-17, 23:55   #185
LL Cool J is hard as hell.
 
Boones avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Bangkok
Inlägg: 1 864
Sharp$: 9728
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Badass Visa inlägg
Hoppas jag inte blir censurerad denna gång - vilket jag blev senast då mina inlägg togs bort... Jag har dessa kvar om ni vill ha dem återgivna för er...?

Hur sköts egentligen listorna nedanför på "framsidan"? Känns som ett lotteri vem som hamnar där! Och kom INTE med samma djävla dravel om att det är på gång!

Vilka som hamnar där ÄR rena lotteriet - jag har klart bättre stats än flera på fler än en lista och ändå så syns jag inte där - på flera veckor! Jag har haft otroliga stats de senaste veckorna och har inte ens varit i närheten, tydligen, av att hamna på dessa! Vad beror detta på? Har "Drakula" ballat ur, eller?

Ta nu detta som konstruktiv kritik och inte som ett påhopp - det har aldrig varit tanken...!


/Badass
Top10 veckan är för senaste veckan, för All-time ska du ha minst 300 avgjorda spel samt minst ett avgjort senaste veckan. Vad är inte till din belåtenhet?
__________________
"Kan bara titta på mig själv. Hur spännande skulle det vara att läsa mina drag om jag som alla andra börjar reka Barcelona, Real Madrid, Chelsea, United mfl mfl...helt ointressant. Vem fan vill läsa sånt? Jag ligger strax under 100% i roi UTAN att aldrig ha rekat dessa lag, skulle jag däremot jaga bra stat (som vissa eftersträvar) så skulle jag ju enbart reka dessa gäng. Men då tappar jag hela min nish."
-
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

"We expect this account to be uneconomical based on your type of business."
Boone är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-08-18, 00:03   #186
 
Wagners avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 967
Sharp$: 2201
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Boone Visa inlägg
Top10 veckan är för senaste veckan, för All-time ska du ha minst 300 avgjorda spel samt minst ett avgjort senaste veckan. Vad är inte till din belåtenhet?
Bara 7 spel kvar sen är du med på listan.
__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet
Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det
Nu även på Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Wagner är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-08-18, 00:47   #187
Banned
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 1 498
Sharp$: 5

Trav
Stats: 256 - 372 - 2
ROI: 102.25%
Vinstprocent: 40.76%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Wagner Visa inlägg
Bara 7 spel kvar sen är du med på listan.

Det återstår att se - men ett mål värt sikta på, kåt på att synas som jag är...!


/Badass
Badass är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-08-18, 01:25   #188
 
Vlads avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 626
Sharp$: 1722
Standard

Aha är det så det funkar nu,jag som la ner mitt volymsheet förra veckan. Ska fan lägga in ett spel där nu bara för att få vara med på listan

Spoiler:
Just kidding,fuck that!
Vlad är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-08-18, 10:08   #189
Webmaster
 
marss avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 804
Sharp$: 3518
Standard

Badass löjligt att påstå att du blivit censurerad när du fick svar på din fråga flera gånger om senast men sen ballade tråden ur och fick slängas. Problemet är också att du varje gång frågar på fel ställe, denna tråd är kommentarer till en nyhet och ingen supporttråd. Supportärenden skall tas i forumdelen Feedback & Frågor.
__________________
Sköter det tekniska - för andra ärenden kontakta Boone eller KP!
mars är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td