Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2011-09-05, 22:32   #1
Administrator
 
admins avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Inlägg: 2 198
Sharp$: 15233
Standard

Bet365 Bonus 2022 » Spelarnas Recension » HÄMTA BONUS NUUppdaterad januari 2022

Välkomstbonus = Få upp till 1250kr i spelkrediter
Omsättningskrav:
Spoiler:
Dessa regler och villkor för öppningserbjudandet gäller för nya kunder som skapar ett konto från kl. 12.00 brittisk tid den 20 februari 2020. Har du skapat ditt konto innan detta datum och behöver en kopia av de regler och villkor som gäller för dig, ber vi dig kontakta oss.
Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto så matchar vi din kvalificerande insättning med spelkrediter (upp till 1.250 kr) när du placerar kvalificerande spel till samma värde, och de är rättade. Endast nya kunder, villkor tillämpas. Bli medlem
När du har uppfyllt kvalificeringsvillkoren kan du använda spelkrediter för att placera spel utan att riskera dina egna pengar. Spelkrediter kan användas på valfria sporter på en mängd olika marknader. Utbetalningar från spel placerade med spelkrediter läggs till ditt uttagbara saldo, utbetalningar exkluderar din spelkreditsinsats. Du kan även finansiera ett spel med en kombination av spelkrediter och kontanter.
Hur erbjudandet fungerar:
Begär erbjudandet efter du gjort en kvalificerande insättning.
Placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr) och vänta tills dessa spel har blivit fastställda.
Dina spelkrediter blir tillgängliga strax efter att dina kvalificerande spel har blivit fastställda.
Du kan därefter placera spel med spelkrediter, bara välj ”Använd spelkrediter” på spelkupongen.
Begär du inte erbjudandet i samband med din första insättning kan du fortfarande göra det vid valfritt tillfälle inom trettio dagar från att ditt konto registrerades. Gå till menyn Tjänster, välj Mina erbjudanden och klicka sedan på Begär nu vid relevant erbjudande. Gör du flera insättningar innan du begär erbjudandet, kommer din största kvalificerande insättning att räknas gentemot värdet av dina spelkrediter (begränsad till 1.250 kr).
Huvudsakliga regler och villkor
Endast tillgängligt för nya kunder. Gör en kvalificerande insättning på 50 kr eller mer och begär erbjudandet inom 30 dagar från att ditt konto registrerades för att kvalificeras till 100% som ett matchande belopp i form av spelkrediter, upp till som mest 1.250 kr. När erbjudandet har begärts kommer dina spelkrediter att finnas i saldot på ditt konto och dessa kan inte tas ut.
Du kan bara begära öppningserbjudandet för en bet365-produkt (max. ett öppningserbjudande per kund).
För att lösa ut dina spelkrediter så de kan användas, behöver du placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr) och de måste fastställas inom 60 dagar från att erbjudandet begärdes. Endast kvalificerande spel fastställda efter att erbjudandet har begärts räknas gentemot detta krav.
Betalningsmetoderna NETeller, Skrill, Skrill 1-Tap eller ‘by Skrill’, där tillgängligt, kan inte användas för varken din kvalificerande insättning eller eventuella efterföljande uttag av vinster från insatser med spelkrediter, såvida du inte har fullbordat Identifieringsprocessen (KYC) och angett en postverifikationskod (PVC) eller att vi framgångsrikt har verifierat två accepterade utgörande Identifieringsdokument. Se villkor två av fullständiga regler och villkor för mer information.
Placerade spel måste uppfylla vissa kriterier för att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter:
Minst ett val behöver ha oddset 1.20 (1/5) eller högre.
För kombinationer av marknader/matcher som bara har två eller tre möjliga utgångar (exempelvis Fulltidsresultat i fotboll), där du har placerat spel på fler än en möjlig utgång, antingen före matchstart eller på Liveodds, kommer endast utgången med din högsta kumulativa insats räknas.
Då ett spel delvis har stängts i förtid (med hjälp av funktionen Stäng spel), kommer endast den återstående insatsen att räknas.
Då ett spel har ändrats med funktionen Ändra spel kommer endast den nya insatsen för det nya spelet att räknas.
Fullt stängda spel, Direktspel, Gaming, annullerade spel, Liveoddsspel som fastställs som en push eller spel placerade med vår speltjänst via telefon kommer inte att räknas.
Dina spelkrediter kan inte tas ut och insatser med spelkrediter inkluderas inte i några utbetalningar. Eventuella utbetalningar från placerade spelkrediter läggs till ditt uttagbara saldo. Spelkrediter kan inte användas på vissa produkter, erbjudanden/kampanjer och speltyper. Se fullständiga regler och villkor för mer information.
Dina spelkrediter kommer att makuleras och tas bort om ditt konto är inaktivt under 90 dagar i rad.

Fullständiga regler och villkor följer nedanför.


Fullständiga regler och villkor
Spoiler:
Fullständiga regler och villkor
Kvalificering
Erbjudandet är tillgängligt för nya kunder som registrerar sig vid eller efter kl. 12.00 brittisk tid den 20 februari 2020.
Gör en kvalificerande insättning på 50 kr eller mer för att kvalificera dig till 100% som ett matchande belopp i form av spelkrediter, upp till 1.250 kr. Din kvalificerande insättning är din största insättning (begränsad till 1.250 kr) som har gjorts sju dagar innan du begärt erbjudandet. Betalningsmetoderna NETeller, Skrill, Skrill 1-Tap eller ‘by Skrill’, där tillgängligt, kan inte användas för varken din kvalificerande insättning eller eventuella efterföljande uttag av vinster från insatser med spelkrediter, såvida du inte har fullbordat Identifieringsprocessen (KYC) och angett en postverifikationskod (PVC) eller att vi framgångsrikt har verifierat två accepterade utgörande Identifieringsdokument.
För mer information om accepterade identifieringsdokument, hur man fullbordar KYC, eller hur man laddar upp identifieringsdokument, logga helt enkelt bara in på ditt konto, gå till Mitt konto sedan Ditt konto och välj Identifieringsprocess. Inom Ditt konto, har du även möjligheten att begära att en PVC skickas till din registrerade adress, eller så kan du ange din PVC när du har mottagit den.
Du måste begära ditt erbjudande inom trettio dagar från du registrerade kontot.
Det största möjliga spelkreditsbeloppet som kan begäras är 1.250 kr. Till exempel, en kvalificerande insättning på 1.500 kr kommer att kvalificeras för 1.250 kr i spelkrediter.
Du kan bara begära öppningserbjudandet för en bet365-produkt (max. ett öppningserbjudande per kund). bet365-produkterna som har öppningserbjudandet är Sport och Casino. När du har begärt öppningserbjudandet för en av dessa produkter kommer du inte kunna begära för den andra produkten.
Lös ut dina spelkrediter
Dina spelkrediter kommer att förvaras i saldot på ditt konto och dessa kan inte tas ut. För att lösa ut dina spelkrediter behöver du placera kvalificerande spel med ett totalt insatsvärde som uppnår eller överskrider värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr) och de måste vara rättade inom 60 dagar från att erbjudandet begärdes.
Dina spelkrediter kommer normalt sett att finnas tillgängliga inom en timme från att kravet för fastställda spel har uppfyllts.
Du kan ha fler än ett spelkreditserbjudande tillgängligt på ditt konto vid en och samma tidpunkt. Kvalificerande fastställda spel kommer emellertid endast att räknas mot att lösa ut ett av erbjudandena. Du har möjlighet att välja vilket erbjudande som är aktivt inom sektionen Mitt konto.
Spel placerade med vår speltjänst via telefon kommer inte att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter.
Singelspel med odds under 1.20 (1/5) kommer inte att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter. Flervalsspel måste innehålla minst ett val vilket har ett odds på 1.20 (1/5) eller högre för att räknas.
För kombinationer av marknader/matcher som bara har två eller tre möjliga utfall (exempelvis Fulltidsresultat i fotboll), där du har placerat spel på fler än en möjlig utgång, antingen före matchstart eller på Liveodds, kommer endast utfallet med din högsta kumulativa insats att räknas gentemot kravet för fastställda spel (har du placerat samma kumulativa insats på fler än ett val i samma kombination av marknad/match, kommer endast en räknas gentemot kravet för fastställda spel). Fastställda spel på andra val i samma kombination av marknad/match kommer inte att räknas mot att lösa ut dina spelkrediter. Detta villkor gäller i samband med övriga restriktioner. Exempelvis, skulle du ha ett spel värt 100 kr på att Man Utd slår Chelsea och ett spel värt 150 kr på att Chelsea slår Man Utd, på marknaden Fulltidsresultat till odds 1.20 (1/5) eller högre, kommer endast insatsen placerad på Chelsea att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter (om båda spelen var värda 100 kr kommer 100 kr att räknas gentemot att lösa ut dina spelkrediter). Om du skulle placera ytterligare ett spel på 100 kr på att Man Utd slår Chelsea till odds 1.20 (1/5) eller högre, kommer den kumulativa insatsen på 200 kr att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter och inte insatsen på 150 kr på Chelsea.
Fullt stängda spel, Direktspel, Gaming, annullerade spel och Liveoddsspel som fastställs som en push kommer inte att räknas mot att lösa ut spelkrediter. Då ett spel delvis har stängts i förtid (med hjälp av funktionen Stäng spel), kommer endast den återstående insatsen att räknas mot att lösa ut spelkrediter. Då ett spel har ändrats med funktionen Ändra spel kommer originalinsatsen inte att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter, utan endast den nya insatsen på det nya spelet räknas.
Har du inte kvalificerande fastställda spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr) inom 60 dagar från att erbjudandet begärdes, kommer dina spelkrediter gå förlorade och erbjudandet stängs.
Användning av spelkrediter
Dina spelkrediter är inte uttagbara. Utbetalningar från insatser med spelkrediter kommer att läggas till på ditt uttagbara saldo, men själva insatsen i spelkrediter kommer inte att inkluderas i några utbetalningar. Till exempel ett spel med 100 kr i insats placerat till odds 3.00 (2/1) skulle ge en utbetalning på 300 kr (200 kr i vinster plus 100 kr i insats), medan en insats på 100 kr i spelkrediter placerat till odds 3.00 (2/1) skulle ge en nettoutbetalning på 200 kr då insatsen på 100 kr i spelkrediter inte betalas tillbaka.
Insatser kan delvis finansieras av dina spelkrediter, och delvis med ditt uttagbara saldo, däremot kommer spelkreditdelen av insatsen inte att inkluderas i några utbetalningar. Exempel: Ett spel värt 100 kr placerat till odds 3.00 (2/1) som finansierats av 50 kr i spelkrediter och 50 kr i kontanter skulle ge en nettoutbetalning på 250 kr (200 kr i vinster plus 50 kr i kontant insats) då insatsen på 50 kr i spelkrediter inte betalas tillbaka. Om ett spel annulleras, och har haft en möjlighet att vinna (till exempel, i händelse av en push), kommer insatser med spelkrediter inte att återbetalas. Om ett spel annulleras och inte har haft en möjlighet att vinna (till exempel, när ett spel på målgörare placeras på en spelare som sedan inte deltar i matchen), kommer insatsen med spelkrediter att återbetalas.
När det gäller stängning av spel kommer värdet som visas redan ha insatsen med spelkrediter borttagen och det kommer att visa den reella utbetalningen som mottas vid stängning.
Dina spelkrediter kan inte:
överföras till Casino, Games, Poker eller Vegas;

användas som insatser på Tote (inklusive andra spel med gemensam fond) och Colossus-spel;

användas som insatser på Bankers, If Bets, Reverse If Bets, Teasers eller spel placerade med vår speltjänst via telefon.

Dina spelkrediter kommer att makuleras och tas bort om ditt konto är inaktivt under 90 dagar i rad. Göra en insättning, placera ett spel på Sport eller medverkan i någon av produkterna Casino, Poker, Games eller Vegas anses vara aktivitet på ett konto.
Allmänt
Detta erbjudande stängs för nya kunder kl. 11.59 brittisk tid den 25 augusti 2020 och kan endast begäras av kunder som registrerar sig innan denna tidpunkt (måste ha begärts inom 30 dagar efter registrering).
Erbjudandet är endast tillgängligt för kunder bosatta i Sverige.
Där något villkor för erbjudandet eller kampanjen är överträtt eller om det framkommer några bevis för att en serie spel placerats av en kund eller kundgrupp som på grund av förstärkta betalningar, gratisspel, riskfria spel, spelkrediter eller något annat marknadsföringserbjudande resulterar i garanterad vinst för kund oberoende av utgången, antingen individuellt eller som del av en grupp, förbehåller sig bet365 rätten att återta den förstärkta betalningen, gratisspelet, det riskfria spelet eller spelkrediterna i sådana erbjudanden och/eller annullera spel som finansierats med gratisspelet eller spelkrediterna. Där det finns bevis för sådan aktivitet kan bet365 dessutom komma att ta ut en administrationsavgift för kunden, upp till och med värdet av spelkrediterna, gratisspelet, det riskfria spelet eller den förstärkta betalningen, för att täcka administrativa kostnader i samband med att identifiera och vidta åtgärder mot sådan aktivitet.
bet365 kan komma att återta bonusbelopp, gratisspel, spelkrediter eller förstärkta betalningar som har tilldelats av misstag.
Samtliga kunderbjudanden är begränsade till ett per person. Om bet365 har rimliga skäl att misstänka att bonusen eller erbjudandet har begärts av eller till förmån för samma person eller kundgrupp mer än en gång kan bet365 dra tillbaka ett eller alla erbjudanden för den enskilda kunden eller kundgruppen och/eller annullera eventuella insatser som finansierats med bonusen eller erbjudandet och radera eventuella vinster från sådana insatser.
bet365 kan, vid valfritt tillfälle, göra mindre justeringar i denna kampanj för att korrigera skrivfel eller öka tydligheten eller kundupplevelsen och kan avsluta denna kampanj av lagliga eller regelmässiga anledningar.
Anställda, chefer och direktörer på bet365, dess PR-firmor eller andra företag, licensinnehavare och licensgivare, tjänsteleverantörer och alla andra närstående bolag eller dotterbolag är inte berättigade till att delta. Samma regler gäller för de direkta familjerna till sådana personer.
Skattefritt: Ja ligger inom EU.

Fördelar:
+ Störst utbud av alla spelbolag
+ Exceptionella livemöjligheter
+ Snabba och avgiftsfria in- och utbetalningar
+ Erbjuder en hel del livestream
+ Prisbelönad livesupport som är öppen dygnet runt
+ Skattefritt
+ Återkommande reload-bonusar


Summering:
Bet365 är en att av de ledande spelbolagen med över 4 miljoner kunder i 200 länder och dessutom Storbritanniens 7:e största privata bolag. De har en allt-i-ett kassasystem vilket betyder att du kan välja att spela på odds, casino, spel, poker och bingo utan att behöva flytta pengar. Stort utbud av sportevent att placera dina pengar på eftersom bet365 siktar på att erbjuda sina kunder odds på de events de är intresserade av. 24/7 kundservice med betting via telefonen tillgängligt.

Öppna konto och hämta din bonus genom att klicka på loggan:


Kontakt: http://help.bet365.com/home/mainpage...s%2FHome&lng=8
Chat: http://www.bet365.com/home/defaulthm...nt=Sports/Home
Regler och villkor: http://help.bet365.com/home/mainpage...%2FHome&lng=8#

I den här tråden kan ni komma med klagomål/beröm och frågor till/om bet365.
admin är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-05, 22:32   #2
Administrator
 
admins avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Inlägg: 2 198
Sharp$: 15233
Standard

-Inlägg reserverat för vanliga frågor-
admin är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-06, 00:22   #3
dNa
 
dNas avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 868
Sharp$: 255
Standard

Ett plus att de erbjuder en hel del livestream.
dNa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-06, 08:21   #4
LL Cool J is hard as hell.
 
Boones avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Bangkok
Inlägg: 1 864
Sharp$: 9728
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av dNa Visa inlägg
Ett plus att de erbjuder en hel del livestream.
Tack. Det adderar vi på listan.
__________________
"Kan bara titta på mig själv. Hur spännande skulle det vara att läsa mina drag om jag som alla andra börjar reka Barcelona, Real Madrid, Chelsea, United mfl mfl...helt ointressant. Vem fan vill läsa sånt? Jag ligger strax under 100% i roi UTAN att aldrig ha rekat dessa lag, skulle jag däremot jaga bra stat (som vissa eftersträvar) så skulle jag ju enbart reka dessa gäng. Men då tappar jag hela min nish."
-
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

"We expect this account to be uneconomical based on your type of business."
Boone är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-06, 10:15   #5
 
G@boriks avatar
 
Reg.datum: apr 2010
Inlägg: 148
Sharp$: 291

MLB Underdog
Stats: 56 - 73 - 0
ROI: 102.09%
Vinstprocent: 43.00%

Standard

Alla matcher av svenska Elitserien går dessutom LIVE! Ingen är i närheten av det, kul för oss som gillar spela live
G@borik är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-06, 12:16   #6
 
Reg.datum: nov 2010
Inlägg: 30
Sharp$: 138
Standard

Och man får bonus(med omsättningskrav) då och då på sportspel. 10-20 dollar ungefär en gång i månad får jag. Trogen kund.
. och många olika sporter live, och då måste man ha minst 1 dollar på kontot! . så spara alltid en dollar på kontot när ni bettar.
kick är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-06, 22:27   #7
 
Slurfs avatar
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 1 500
Sharp$: 1950

Sharps.se Kirtap million
Stats: 28 - 30 - 0
ROI: 105.57%
Vinstprocent: 48.28%

Standard

Eminenta liveoddutbud och bonusar.

Brukar låta uppenbart felsatta odds vara och betala ut pengar ändå, t ex när de gör en massa tabbar på livespelen. Tre bra exempel:

1. Nått är fel med klockan i en match, den står på typ 65e minuten fast det är 80nde, alla odds är alltså anpassade efter att det skulle vara 25 minuter kvar. De erbjuder en vansinnigt hög lina på hörnorna, typ ö/u 14.5 vid 10 hörnor. Jag kliver in direkt på under och några minuter senare korrigerar de tiden, spelet sitter och pengarna betalas ut ändå.

2. Jag sitter och ser Almeria mot något lag i våras och märker att det tar ca 10sek att låsa hörnspelen vid en hörna, klockan är runt 40nde minuten och det är fyra hörnor, de ligger med över 4.5 hörnor i första halvlek till 1.70 så jag är redo vid en hörna, den kommer och jag trycker in 2k (hade egentligen kunnat lira allt jag hade på kontot...) och spelet är utbetalat en minut senare, 1400 helt gratis alltså.

3. Har till och med fått behålla en liten vinst "som plåster på såren" där bet365 rättat en basketmatch fel! Dvs mitt förlorade spel rättades som vunnet och senare kom ett mail där de förklarade att jag skulle få behålla det ändå, det var ett akimspel från GB och det var även andra som också fick behålla sina vinster.

Innan jag fyllde 18 så frågade jag supporten hur det skulle fungera med bonusar (max ett per hushåll) då min far redan utnyttjat den, de sa att det inte skulle fungera, jag prövade ändå och det fungerade utmärkt.

Det mest schyssta och underbaraste spelbolaget jag någonsin haft någonting att göra med.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Erikbgif (+5)

Senast redigerad av Slurf den 2011-09-06 klockan 22:33.
Slurf är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-06, 23:06   #8
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Bollnäs
Inlägg: 635
Sharp$: 1829


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Jag har aldrig haft några problem i överhuvudtaget med Bet365.

Sen får jag också en lojalitetsbonus på 150kr varje onsdag av dem också, som jag måste omsätta 3 gånger.
Erikbgif är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-07, 14:32   #9
 
sirmickes avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Inlägg: 96
Sharp$: 195
Standard

Idiotfråga!

Har pengar på Bet365
Nu fick jag 50 kr i bonus
Hur vet jag för vilka pengar jag spelar?
Har inte lagt nått bet ännu pga detta.
Bonusen på 50kr ska då alltså omsättas 3ggr, det vet jag
Ska jag lägga ett spel för 150kr för att fixa detta eller?

Fattar nada
sirmicke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-07, 15:22   #10
 
Sprites avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Umeå
Inlägg: 2 091
Sharp$: 8350
Standard

Beror på vad det för bonus sirmicke. Du har säkerligen fått ett brev på bet365 och även ett email om hur du ska göra får att kunna ta ut bonusen. vissa spel måste omsättas 3 gånger på livespel osv men de flesta är väl bara omsätt tre gånger så kommer pengarna från bonuskolumnen till uttagbartkolumnen

och ja, antingen sätter du 150 kr på ett spel eller 50 kr på tre spel eller 3 kronor på 50 spel osv. den ska bara omsättas och det brukar väl vara standard med tre gånger bonusen har jag för mig.
__________________
Välj ett jobb du älskar och du kommer aldrig att behöva arbeta en dag i hela ditt liv
Sprite är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-07, 16:59   #11
 
DamageINCs avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 861
Sharp$: 4014
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Slurf Visa inlägg
Eminenta liveoddutbud och bonusar.

Brukar låta uppenbart felsatta odds vara och betala ut pengar ändå, t ex när de gör en massa tabbar på livespelen. Tre bra exempel:

1. Nått är fel med klockan i en match, den står på typ 65e minuten fast det är 80nde, alla odds är alltså anpassade efter att det skulle vara 25 minuter kvar. De erbjuder en vansinnigt hög lina på hörnorna, typ ö/u 14.5 vid 10 hörnor. Jag kliver in direkt på under och några minuter senare korrigerar de tiden, spelet sitter och pengarna betalas ut ändå.

2. Jag sitter och ser Almeria mot något lag i våras och märker att det tar ca 10sek att låsa hörnspelen vid en hörna, klockan är runt 40nde minuten och det är fyra hörnor, de ligger med över 4.5 hörnor i första halvlek till 1.70 så jag är redo vid en hörna, den kommer och jag trycker in 2k (hade egentligen kunnat lira allt jag hade på kontot...) och spelet är utbetalat en minut senare, 1400 helt gratis alltså.

3. Har till och med fått behålla en liten vinst "som plåster på såren" där bet365 rättat en basketmatch fel! Dvs mitt förlorade spel rättades som vunnet och senare kom ett mail där de förklarade att jag skulle få behålla det ändå, det var ett akimspel från GB och det var även andra som också fick behålla sina vinster.

Innan jag fyllde 18 så frågade jag supporten hur det skulle fungera med bonusar (max ett per hushåll) då min far redan utnyttjat den, de sa att det inte skulle fungera, jag prövade ändå och det fungerade utmärkt.

Det mest schyssta och underbaraste spelbolaget jag någonsin haft någonting att göra med.
Citat:
Ursprungligen postat av Erikbgif Visa inlägg
Jag har aldrig haft några problem i överhuvudtaget med Bet365.

Sen får jag också en lojalitetsbonus på 150kr varje onsdag av dem också, som jag måste omsätta 3 gånger.
Ja ni verkar då ha blivit strukna medhårs. Själv blev jag kraftigt limiterad men fick någon dag senare ett mail där jag erbjöds 100% upp till 1000kr pga Premier League-starten. Satte in 1k och använde koden, men fick ingen bonus. Pratade med kundtjänsten som då hävdade att ett fel hade begåtts och att jag var på deras "no promotion"-lista.

Jag argumenterade då att de hade lurat mig att sätta in pengar med falsk marknadsföring, bonuserbjudandet innehöll ju mitt namn och allt, så jag hade svårt att se hur de kunde kalla det hela för ett ärligt misstag. Killen i chatten erbjöd sig i alla fall att återbetala min insättning utan att jag behövde omsätta något, vilket jag till sist motvilligt accepterade.

Dagen efter får jag ett mail från Bet365 om hur jag hade satt in pengar för att direkt ta ut dem, och de tyckte det tydde på pengatvätt. De skulle låta det gå för denna gång, men nästa gång skulle jag minsann åka på en straffavgift, och jag skulle vara glad att jag inte fick det denna gång med.

Mao; skitbolag
__________________
Following our instinct not a trend
go against the grain until the end
DamageINC är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-07, 20:09   #12
 
Sonnys avatar
 
Reg.datum: jun 2010
Inlägg: 135
Sharp$: 1804
Standard

Om man blir limiterad på Bet365, hur mycket brukar ni få satsa då? Är nyfiken därför jag skulle själv uppleva det som en ganska stor förlust att bli limiterad där.

Gör de skillnad på stora marknader och små marknader i så fall, eller har de ett fast belopp när de limiterar?
Sonny är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-07, 20:18   #13
LL Cool J is hard as hell.
 
Boones avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Bangkok
Inlägg: 1 864
Sharp$: 9728
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Sonny Visa inlägg
Om man blir limiterad på Bet365, hur mycket brukar ni få satsa då? Är nyfiken därför jag skulle själv uppleva det som en ganska stor förlust att bli limiterad där.

Gör de skillnad på stora marknader och små marknader i så fall, eller har de ett fast belopp när de limiterar?
Jag får vinna max 120 kr, marknad spelar ingen roll.
__________________
"Kan bara titta på mig själv. Hur spännande skulle det vara att läsa mina drag om jag som alla andra börjar reka Barcelona, Real Madrid, Chelsea, United mfl mfl...helt ointressant. Vem fan vill läsa sånt? Jag ligger strax under 100% i roi UTAN att aldrig ha rekat dessa lag, skulle jag däremot jaga bra stat (som vissa eftersträvar) så skulle jag ju enbart reka dessa gäng. Men då tappar jag hela min nish."
-
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

"We expect this account to be uneconomical based on your type of business."
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Sonny (+1)
Boone är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-07, 20:51   #14
 
DamageINCs avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 861
Sharp$: 4014
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Sonny Visa inlägg
Om man blir limiterad på Bet365, hur mycket brukar ni få satsa då? Är nyfiken därför jag skulle själv uppleva det som en ganska stor förlust att bli limiterad där.

Gör de skillnad på stora marknader och små marknader i så fall, eller har de ett fast belopp när de limiterar?
För mig spelar marknad roll. På små marknader rör det sig ofta om att jag får vinna 22-55 kronor typ, men på PL rör det sig kanske om 700kr.
__________________
Following our instinct not a trend
go against the grain until the end
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Sonny (+1)
DamageINC är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-07, 21:09   #15
 
sirmickes avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Inlägg: 96
Sharp$: 195
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av BlackCobra Visa inlägg
Beror på vad det för bonus sirmicke. Du har säkerligen fått ett brev på bet365 och även ett email om hur du ska göra får att kunna ta ut bonusen. vissa spel måste omsättas 3 gånger på livespel osv men de flesta är väl bara omsätt tre gånger så kommer pengarna från bonuskolumnen till uttagbartkolumnen

och ja, antingen sätter du 150 kr på ett spel eller 50 kr på tre spel eller 3 kronor på 50 spel osv. den ska bara omsättas och det brukar väl vara standard med tre gånger bonusen har jag för mig.
Tack Cobris!

Det jag mest undrade var vilka pengar jag spelade med.
Men efter satta bet så ser jag att de 50 lojalitetsbonuspengarna nu är borta.

Trodde typ att jag måste spela bort alla mina pengar innan jag kunde komma åt bonuspengarna
sirmicke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-07, 21:11   #16
 
sirmickes avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Inlägg: 96
Sharp$: 195
Standard

Får man fråga hur stora vinster man kan få innan bolagen tröttnar på en?
Rör det sig om 30k åt gången ett par gånger eller 5k per dag?
sirmicke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-07, 22:29   #17
 
DamageINCs avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 861
Sharp$: 4014
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av sirmicke Visa inlägg
Får man fråga hur stora vinster man kan få innan bolagen tröttnar på en?
Rör det sig om 30k åt gången ett par gånger eller 5k per dag?
Kan endast svara för mig själv, men det handlar inte i mitt fall om stora vinster iaf. Det räcker att slå bolagens stängningsodds lite för ofta, win or lose så kommer limiteringen. På Bet365 är mina siffror ca 1000 lagda spel, nästan exakt +/-0 (handlar om några tiotals kronor åt ena eller andra hållet) och en snittinsats på futtiga 35 kronor. Dock så låg jag på ett standardbet på 50kr när limiteringen kom, men ändå väldigt löjligt som du hör.
__________________
Following our instinct not a trend
go against the grain until the end
DamageINC är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-07, 22:42   #18
 
sirmickes avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Inlägg: 96
Sharp$: 195
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av DamageINC Visa inlägg
Kan endast svara för mig själv, men det handlar inte i mitt fall om stora vinster iaf. Det räcker att slå bolagens stängningsodds lite för ofta, win or lose så kommer limiteringen. På Bet365 är mina siffror ca 1000 lagda spel, nästan exakt +/-0 (handlar om några tiotals kronor åt ena eller andra hållet) och en snittinsats på futtiga 35 kronor. Dock så låg jag på ett standardbet på 50kr när limiteringen kom, men ändå väldigt löjligt som du hör.
Låter sinnessjuk....

Jag förstår inte detta, bolagen är till för att spelas på, eller hur?
Men vinner man så blir man inte önskvärd!
Borde ju finnas lagar på detta.
Det blir ju lixom: Välkommen hit och spela men vinner ni så blir det adjöss.
sirmicke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-09, 11:17   #19
 
Fishjuttas avatar
 
Reg.datum: okt 2010
Inlägg: 130
Sharp$: 599


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Bet365 gillar att ändra odds i efterhand, som på Australien-Nya Zealand damer som spelades imorse la jag ett spel på under 41poäng första kvarten till 18kr bara och oddset 1.95 nu fick jag ett mail långt efter matchen va slut där dom säger att spelet lagts till ett uppenbart felodds och att jag får 1.15 som odds istället. Konstigt att det var ett uppenbart felodds när alla andra kvartar låg nästan på samma lina. Hänt några gånger förut också. Om det hade blivit över, hade dom ändrat oddset till 5 el något då? Tror inte det
__________________
Det är bara jobbigt att gå när jag måste någonstans!

Senast redigerad av Fishjutta den 2011-09-09 klockan 11:20.
Fishjutta är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-09, 11:59   #20
 
Reg.datum: feb 2010
Ort: Finland
Inlägg: 98
Sharp$: 823
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Fishjutta Visa inlägg
Bet365 gillar att ändra odds i efterhand, som på Australien-Nya Zealand damer som spelades imorse la jag ett spel på under 41poäng första kvarten till 18kr bara och oddset 1.95 nu fick jag ett mail långt efter matchen va slut där dom säger att spelet lagts till ett uppenbart felodds och att jag får 1.15 som odds istället. Konstigt att det var ett uppenbart felodds när alla andra kvartar låg nästan på samma lina. Hänt några gånger förut också. Om det hade blivit över, hade dom ändrat oddset till 5 el något då? Tror inte det
Jag har varit med om liknande med sänkningar i efterhand, helt felaktigt. Har dock aldrig hört om att det har gått åt andra hållet någon gång.

Supportens svar är alltid vänligt då de förklarar att de tar inget ansvar för eventuella fel gällande oddssättning och livescoren.

Spelarna borde då ha samma möjligheter att ändra sin insats efter spelets slut med hänvisningen att det var en uppenbar felsatsning, satsade 1000, men 10 var meningen eller tvärtom.
Blixt Gordon är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-09, 13:19   #21
 
Fishjuttas avatar
 
Reg.datum: okt 2010
Inlägg: 130
Sharp$: 599


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Hej,

Tack för ditt meddelande.

Våra trader insåg att det var ett fel på det oddset och därför ändrade dom det.
Så här står det i våra regler angående det:

Fel odds
Där ett uppenbart fel har uppstått, före/efter matchen/evenemanget har börjat eller på liveodds så kommer eventuella levande spel att stå som giltiga och fastställas enligt det korrekta oddset.

Om det är gott om tid till evenemanget/matchen i fråga startar så kommer bet365 att försöka kontakta kunden. bet365 kan efter eget gottfinnande erbjuda möjligheten att annullera spelet.


Med vänliga hälsningar
Team bet365

Frågan är om 1.95 på under 41poäng i en basketkvart är ett uppenbart fel? Eftersom det blev över den linan i flera av kvartarna också Men men vill dom va jobbiga får dom väl va det, finns andra bolag att spela på också
__________________
Det är bara jobbigt att gå när jag måste någonstans!
Fishjutta är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-09, 14:38   #22
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av sirmicke Visa inlägg
Får man fråga hur stora vinster man kan få innan bolagen tröttnar på en?
Rör det sig om 30k åt gången ett par gånger eller 5k per dag?
Beror såklart på vilket bolag du spelar på men på b365 som den här tråden gäller så får du vara glad om du får satsa sedelvalörer efter att ha dragit in 5k per dag i en eller ett par veckor. Inom den/de marknader du verkar då.

Rätt sjukt men man får väl försöka hitta vägar runt problemet.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-10, 02:47   #23
 
Slurfs avatar
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 1 500
Sharp$: 1950

Sharps.se Kirtap million
Stats: 28 - 30 - 0
ROI: 105.57%
Vinstprocent: 48.28%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Sonny Visa inlägg
Om man blir limiterad på Bet365, hur mycket brukar ni få satsa då? Är nyfiken därför jag skulle själv uppleva det som en ganska stor förlust att bli limiterad där.

Gör de skillnad på stora marknader och små marknader i så fall, eller har de ett fast belopp när de limiterar?
Tillräckligt lite för att jag slutade spela där omgående. Runt 100kr på typ League One och hockey-vm, alltså inget att hålla på med.
Slurf är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-12, 17:52   #24
 
G@boriks avatar
 
Reg.datum: apr 2010
Inlägg: 148
Sharp$: 291

MLB Underdog
Stats: 56 - 73 - 0
ROI: 102.09%
Vinstprocent: 43.00%

Standard

Fy fan, jag var inne och skulle livespela åp Minsk vs Avangard och såg att Bet365 har 39 inplay marknader på ishockeyn nu! MUMMA! Hur fan hinner de med att ändra alla odds egentligen
G@borik är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-12, 23:07   #25
 
Reg.datum: jun 2010
Inlägg: 23
Sharp$: 277
Standard

Nvm...

Senast redigerad av Hottamale1 den 2011-09-12 klockan 23:11.
Hottamale1 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-15, 15:42   #26
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 11
Sharp$: 16
Standard

Har suttit mig i skiten på denna underbara sida. Jag skapade ett konto på deras sida när jag var under 18 för att kunna se streamar. Detta konto gjorde jag i falskt namn, adress osv.

Nu när jag fyllde 18 så tänkte jag byta namn på detta till mitt eget så jag kunde sätta in pengar och börja spela. Men nu vill dem ha en anledning till varför namnbytet skedde, ett kort mitt körkort och ett kort på den "falska mannens" ID. Hur ska jag göra? Blir det problem om jag säger att jag skapade kontot med falskt namn för att jag var minderårig och ville ha tillgång till streamar?

oskarwedin är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-15, 16:09   #27
 
raaabins avatar
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 198
Sharp$: 1442


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

BONUS MAN UTD - CHELSEA!

Bet365 ligger just nu ute med en bonus upp till 250 kr. Man ska lägga ett spel på Man Utd - Chelsea innan matchen och då får man ett gratis livespel på samma belopp (max 250 kr) under matchen. Några förslag på vad man ska lira för att få ut så mycket som möjligt? =D
raaabin är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-15, 17:12   #28
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av oskarwedin Visa inlägg
Har suttit mig i skiten på denna underbara sida. Jag skapade ett konto på deras sida när jag var under 18 för att kunna se streamar. Detta konto gjorde jag i falskt namn, adress osv.

Nu när jag fyllde 18 så tänkte jag byta namn på detta till mitt eget så jag kunde sätta in pengar och börja spela. Men nu vill dem ha en anledning till varför namnbytet skedde, ett kort mitt körkort och ett kort på den "falska mannens" ID. Hur ska jag göra? Blir det problem om jag säger att jag skapade kontot med falskt namn för att jag var minderårig och ville ha tillgång till streamar?

Tycker du ska lägga korten på bordet och berätta som det är. Du ville endast se streams. Nu är du över 18 och vill börja spela osv och få kontot rätt utan att det kommer påverka dig i framtiden där. Sedan kan du fråga dom om du trots ditt snedsteg är välkommen att börja spela på bet365 under samma villkor som alla andra användare eller om du inte är det.

Ett klokt tips är att berätta sanningen, då de kanske läser forumet iom deras partnerskap här och du ditt namn är Oskar Wedin så är det inte svårt att slå ihop 1+1 OM de nu vill det. Dock har de antagligen bra många nya signups om dagen att de struntar i dig.

Finns annars bra många andra bolag där ute att spela hos
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-16, 22:48   #29
 
Pluxs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Oslo
Inlägg: 16
Sharp$: 238

2013
Stats: 15 - 15 - 0
ROI: 119.28%
Vinstprocent: 50.00%

Standard

edit: fick hjälp av b365 kundtjänst

Senast redigerad av Plux den 2011-09-16 klockan 23:31.
Plux är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-18, 22:02   #30
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Sthlm
Inlägg: 195
Sharp$: 1169


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Angående gratis livespel på dagens match, min gick inte in. Vart kan jag se om jag har fått tillbaka pengarna?
highwon är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-18, 23:17   #31
 
Sonnys avatar
 
Reg.datum: jun 2010
Inlägg: 135
Sharp$: 1804
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av highwon Visa inlägg
Angående gratis livespel på dagens match, min gick inte in. Vart kan jag se om jag har fått tillbaka pengarna?
Du borde ha fått ett mail om det, alltså ett mail på deras hemsida. Annars kan du också gå in på historik ->kontojusteringar så står det där också.
Sonny är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-29, 16:30   #32
 
Galeocerdo cuviers avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 738
Sharp$: 7690
Standard

Vet att B365 delar ut en lojalitetsbonus. Hur ofta delas den ut och vilka summor brukar den vara på? Någon som vet vad som krävs i omsättningsnivå för att få den?
Galeocerdo cuvier är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-29, 16:36   #33
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Galeocerdo cuvier Visa inlägg
Vet att B365 delar ut en lojalitetsbonus. Hur ofta delas den ut och vilka summor brukar den vara på? Någon som vet vad som krävs i omsättningsnivå för att få den?
Det är faktiskt olika. Minns att jag kontaktade supporten för länge länge sedan angående den och de kunde inte heller ge mig ett bra svar då. Men som jag förstod det då så var det inte någon omsättningsnivå utan mer aktivitetsnivå. Brukade vara i summorna 150-250kr och komma en gång i veckan- 1x i månaden.
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-29, 17:12   #34
 
Reg.datum: feb 2011
Ort: Norrland
Inlägg: 184
Sharp$: 2082
Standard

50kr har det vart för mig dom gånger det hänt
werygod är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-09-29, 20:38   #35
O12
 
O12s avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 1 128
Sharp$: 3895

boken
Stats: 1777 - 1624 - 120
ROI: 105.38%
Vinstprocent: 52.25%

Standard

Jag brukar få 150kr, ca 1x i månaden kanske
O12 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-10-02, 23:57   #36
 
Pluxs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Oslo
Inlägg: 16
Sharp$: 238

2013
Stats: 15 - 15 - 0
ROI: 119.28%
Vinstprocent: 50.00%

Standard

Hur kan jag se oddsen och betta på matcherna i t.ex. elitserien på tisdag? kan bara se matchen som är imorgon. Finns inget annat i listan. Men däremot kan jag få länk till tisdagens matcher via oddsportal och det betyder ju att man borde kunna se dem i meny också. Eller har jag fel?
Plux är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-10-03, 04:36   #37
 
Overkills avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 228
Sharp$: 7957

Speedway 2013
Stats: 6 - 6 - 0
ROI: 97.78%
Vinstprocent: 50.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Plux Visa inlägg
Hur kan jag se oddsen och betta på matcherna i t.ex. elitserien på tisdag? kan bara se matchen som är imorgon. Finns inget annat i listan. Men däremot kan jag få länk till tisdagens matcher via oddsportal och det betyder ju att man borde kunna se dem i meny också. Eller har jag fel?


Tryck på Matchspel 1-X-2 så får du upp morgondagens matcher, resterande spelalternativ på dessa dyker upp vid ett senare tillfälle.
Overkill är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-10-06, 16:53   #38
 
Reg.datum: aug 2011
Inlägg: 6
Sharp$: 146
Standard

Jag är förvirrad med bonusen.

Om man sätter in 1000 kr måste man omsätta bonusen en gång för att få bonusen på 1000 kr innan nästa år. Men sedan måste man omsätta 2000 kr 3 gånger (6000 kr) för att kunna ta ut bonusen. Detta på bets över 1,5 inget asian handicap. Då måste man ju omsätta 7000 kr på mindre än tre månader och då gäller inte ens alla spel.

Vad händer om man omsätter 1000 kr på 3 månader men inget mer. Innebär det att man får bonusen men man kan inte ta ut den. Låter ju skumt.
random123 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-10-06, 17:48   #39
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av random123 Visa inlägg
Jag är förvirrad med bonusen.

Om man sätter in 1000 kr måste man omsätta bonusen en gång för att få bonusen på 1000 kr innan nästa år. Men sedan måste man omsätta 2000 kr 3 gånger (6000 kr) för att kunna ta ut bonusen. Detta på bets över 1,5 inget asian handicap. Då måste man ju omsätta 7000 kr på mindre än tre månader och då gäller inte ens alla spel.

Vad händer om man omsätter 1000 kr på 3 månader men inget mer. Innebär det att man får bonusen men man kan inte ta ut den. Låter ju skumt.
Hejsan, nej 6000 är det totala såsom jag förstått det.

Det är därför https://www.sharps.se/bonustrading denna guide finns. Bara läs och göra som det står, så är bonusen omsatt och klar
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
random123 (+10)
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-10-07, 14:58   #40
 
Reg.datum: aug 2011
Inlägg: 6
Sharp$: 146
Standard

Kom på en till fråga.

Hur fungerar PayPalbetalningen? Jag har ett paypalkonto med pengar på, som inte var kopplat till något bankkonto. När jag skulle överföra från paypal till bet365 så gick det inte för att mitt paypalkonto ej var kopplat till ett bankkonto.

Nu har jag lagt till ett bankkonto på paypalkontot och undrar nu följande:

Om jag gör en överföring på hela summan jag har på paypalkontot, kommer endast dessa pengarna att dras och kommer min historik på mitt bankkonto att påverkas något, eller kommer denna överföring ej synas på mitt bankkonto på något sätt?

Tacksam för snabbt svar!
random123 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-10-07, 15:10   #41
LL Cool J is hard as hell.
 
Boones avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Bangkok
Inlägg: 1 864
Sharp$: 9728
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av random123 Visa inlägg
Kom på en till fråga.

Hur fungerar PayPalbetalningen? Jag har ett paypalkonto med pengar på, som inte var kopplat till något bankkonto. När jag skulle överföra från paypal till bet365 så gick det inte för att mitt paypalkonto ej var kopplat till ett bankkonto.

Nu har jag lagt till ett bankkonto på paypalkontot och undrar nu följande:

Om jag gör en överföring på hela summan jag har på paypalkontot, kommer endast dessa pengarna att dras och kommer min historik på mitt bankkonto att påverkas något, eller kommer denna överföring ej synas på mitt bankkonto på något sätt?

Tacksam för snabbt svar!
Inget kommer synas på ditt bankkonto.
__________________
"Kan bara titta på mig själv. Hur spännande skulle det vara att läsa mina drag om jag som alla andra börjar reka Barcelona, Real Madrid, Chelsea, United mfl mfl...helt ointressant. Vem fan vill läsa sånt? Jag ligger strax under 100% i roi UTAN att aldrig ha rekat dessa lag, skulle jag däremot jaga bra stat (som vissa eftersträvar) så skulle jag ju enbart reka dessa gäng. Men då tappar jag hela min nish."
-
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

"We expect this account to be uneconomical based on your type of business."
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
random123 (+1)
Boone är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-10-20, 10:21   #42
 
tallanis avatar
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 201
Sharp$: 1062
Standard

Erbjudande från bet365 angående söndagens Manchester-derby.
Citat:
Hej ******

Manchester United möter Manchester City på söndag och vi bjuder på ett gratisspel för att öka på spänningen ytterligare då Premier Leagues två topplag gör upp.

Placera ett spel, före matchstart, på Manchesterderbyt och vi belönar dig med ett gratis Liveoddsspel till samma värde under matchens gång.

För att kvalificera dig till ett gratis Liveoddsspel behöver du placera ett spel innan avspark och när spelet väl startat placerar du ytterligare ett spel på valfri Liveoddsmarknad. Skulle ditt FÖRSTA placerade Liveoddsspel gå förlorat så återbetalar vi din insats, för det spelet, upp till det högsta insatsbeloppet du har på ett spel före matchstart (max 250 kr).

Som alltid har du gott om marknader att välja bland. Över 60 Liveoddsmarknader finns tillgängliga under matchtid, inklusive Nästa mål, Mål i matchen, Totalt antal hörnor, Halvtidsresultat, Resultat efter fulltid och många fler.

Med ett stort utbud av marknader före match, Liveodds samt möjlighet till gratisspel är bet365 helt enkelt oslagbart om du vill spela på fotboll.

Njut av spänningen!
Team bet365

Regler och villkor tillämpas.
tallani är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-10-20, 11:15   #43
 
bulles avatar
 
Reg.datum: jun 2010
Inlägg: 310
Sharp$: 1922
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av tallani Visa inlägg
Erbjudande från bet365 angående söndagens Manchester-derby.
Vad händer om andra spelet går förlorat?
bulle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-10-20, 12:09   #44
 
tallanis avatar
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 201
Sharp$: 1062
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rauger Visa inlägg
Vad händer om andra spelet går förlorat?
Jag har förstått det hela som så att du inte får några pengar tillbaka på första spelet om du förlorar det. Istället bjuder dom på ett "livespel" för samma summa som du spelat för (max 250 kr).
tallani är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-10-20, 12:14   #45
 
FrankieJrs avatar
 
Reg.datum: maj 2011
Inlägg: 534
Sharp$: 620

Frankie Jr 2014/2015
Stats: 9 - 8 - 3
ROI: 102.80%
Vinstprocent: 52.94%

Standard

Exakt samma erbjudance som vid Man U-Chelsea alltså.

Det jag kommer att göra igen är att köra ett surebet på någon marknad innan - så har man ett helt riskfritt 250-kronors livespel.
FrankieJr är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-10-20, 12:14   #46
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 11
Sharp$: 66
Standard

Vet någon om det går att se deras livestream via mobilen, eller går det enbart att se på datorn?
__________________
"I'm going to the casino tonight and I hope I break even. I need the money."
Ligge är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-10-20, 12:17   #47
 
tallanis avatar
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 201
Sharp$: 1062
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av FrankieJr Visa inlägg
Exakt samma erbjudance som vid Man U-Chelsea alltså.

Det jag kommer att göra igen är att köra ett surebet på någon marknad innan - så har man ett helt riskfritt 250-kronors livespel.
Du är inte dum du Frankie!
tallani är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-10-20, 12:23   #48
 
FrankieJrs avatar
 
Reg.datum: maj 2011
Inlägg: 534
Sharp$: 620

Frankie Jr 2014/2015
Stats: 9 - 8 - 3
ROI: 102.80%
Vinstprocent: 52.94%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av tallani Visa inlägg
Du är inte dum du Frankie!
Vet inte om du är ironisk eller inte - men folk vet i regel inte detta.

Senast redigerad av FrankieJr den 2011-10-20 klockan 13:08.
FrankieJr är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-10-20, 12:24   #49
 
FrankieJrs avatar
 
Reg.datum: maj 2011
Inlägg: 534
Sharp$: 620

Frankie Jr 2014/2015
Stats: 9 - 8 - 3
ROI: 102.80%
Vinstprocent: 52.94%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Ligge Visa inlägg
Vet någon om det går att se deras livestream via mobilen, eller går det enbart att se på datorn?
Oj - är 99% säker på att inga spelbolag erbjuder livestreaming via mobil...
FrankieJr är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-10-20, 12:27   #50
 
tallanis avatar
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 201
Sharp$: 1062
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av FrankieJr Visa inlägg
Vet inte om du är ironisk eller inte - men folk i regel inte detta.
Absolut ingen ironi!
tallani är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-10-20, 14:50   #51
 
LadyDeWinters avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 156
Sharp$: 160


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Hej ****,

Det finns en hel del spännande sport att se fram emot till helgen, inklusive Man Utd mot Man City i engelska Premier League. Om du vill spela på detta eller några andra sporter eller marknader, varför inte göra det hos oss med din gratisbonus på 50 kr? För att fixa din bonus behöver du bara skriva in erbjudandekoden ************, genom att välja Mitt konto, Erbjudanden, Sport och sedan Ange erbjudandekod. Det finns inga insättningskrav! Glöm inte att du måste omsätta din bonus Tre gånger innan du gör ett uttag
LadyDeWinter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-10-23, 12:26   #52
 
Pluxs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Oslo
Inlägg: 16
Sharp$: 238

2013
Stats: 15 - 15 - 0
ROI: 119.28%
Vinstprocent: 50.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av FrankieJr Visa inlägg
Exakt samma erbjudance som vid Man U-Chelsea alltså.

Det jag kommer att göra igen är att köra ett surebet på någon marknad innan - så har man ett helt riskfritt 250-kronors livespel.
Där något villkor för erbjudandet är överträtt eller om det framkommer några bevis för att en serie spel placerats av en kund eller grupp av kunder som på grund av insättningsbonus, förstärkta betalningar, gratisspel eller något annat marknadsföringserbjudande resulterar i garanterad vinst för kund oberoende av utgången, antingen individuellt eller som del av en grupp, förbehåller sig bet365 rätten att återta bonuselementet i sådana erbjudanden och efter eget gottfinnande antingen fastställa spel enligt de korrekta oddsen, annullera gratisspelen eller alla spel finansierade av insättningsbonusen. Dessutom förbehåller sig bet365 rätten att ta ut en administrationsavgift för kunden upp till och med värdet av insättningsbonusen, gratisspelet eller ytterligare betalning för att täcka administrationskostnader. Vi förbehåller oss även rätten att be kunder tillhandahålla tillräcklig dokumentation för att vi efter eget gottfinnande ska bli nöjda och kunna säkerställa en kunds identitet innan vi krediterar någon form av bonus, gratisspel eller erbjudande till deras konto.


så om jag lägger ett spel på 250 kr innan match på 1x (1.25) och ett liveodds på 2 (3.6) så anses det som fusk? får man inte använda pengarna i insättningsbonusen heller?
Plux är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-11-16, 07:46   #53
 
gesons avatar
 
Reg.datum: okt 2010
Ort: Uppsala
Inlägg: 82
Sharp$: 900


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Bet365 är ett riktigt skämtbolag,blev strypt 2007 och brukar ibland fråga om de kan se över om de kan höja mitt insatstak.Pratade med chatten i helgen och som vanligt visste han ej varför de strypt mig men skulle se över det och återkomma.(standardsvar mao).

SVAR 1:
Hej Kjell,

Vi skriver till dig angående din fråga om spelbegränsningar hos bet365.
Våra oddssättare har granskat ditt spelkonto som du efterfrågade. Tyvärr kan vi inte göra några ändringar vad gäller ditt spelkonto. Vi granskar dock våra kunders spelkonton med jämna mellanrum och ändringar kan komma att genomföras i framtiden.
Det belopp som erbjuds beror på evenemangets natur samt våra oddssättares bedömningar. Vi ber om ursäkt för att de spelbegränsningar som vi erbjuder ibland är lägre än vad du önskar.


Vänliga hälsningar
PXXXX X

JAG mailar tbax:

Hej igen

"lägre än vad jag önskar"?? 1.8EURO/parlay som max är den risk era oddsättare vågar ta på mina spel? Och ni fick väl nån utmärkelse som ett av de bästa spelbolagen för ett tag sedan? Vilket jävla skämt!
Den förklaring du ger är den jag fått nu i 3-4år när jag pratar med er,kan man få en rimlig förklaring istället?

Mvh

Kjell X

SVAR 2:
Hej Kjell,

Vi skriver till dig angående din fråga om spelbegränsningar hos bet365.
Våra oddssättare har granskat ditt spelkonto som du efterfrågade.
Tyvärr kan vi inte göra några ändringar vad gäller ditt spelkonto. Vi granskar dock våra kunders spelkonton med jämna mellanrum och ändringar kan komma att genomföras i framtiden.
Det belopp som erbjuds beror på evenemangets natur samt våra oddssättares bedömningar. Vi ber om ursäkt för att de spelbegränsningar som vi erbjuder ibland är lägre än vad du önskar.


vänliga hälsningar
HXXXX X

En riktigt engegerad kundtjänst verkar dom ha..NOT! Kan det vara så att dom snappar upp politiker till kundtjänsten?
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Soap (+1)
geson är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-11-29, 23:54   #54
 
Overkills avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 228
Sharp$: 7957

Speedway 2013
Stats: 6 - 6 - 0
ROI: 97.78%
Vinstprocent: 50.00%

Standard

Noterade detta nyss via smartphonen.

http://www.bet365.com/extra/sv/promo...ive-streaming/

Spoiler:
Direktsänd sport på din iPhone eller iPad

Du kan nu se sport live på din iPhone eller iPad däribland fotboll, tennis, basket, snooker, dart, ishockey och volleyball. Allt du behöver för att kvalificera är ett konto med pengar på eller ha lagt ett spel inom de senaste 24 timmarna.

Samtliga evenemang vi visar via Livestreaming kommer att ha en TV-ikon bredvid namnet, denna kommer att ändras till en gul videoknapp när sändningen är aktiv. Vi har gjort det enkelt att ändra mellan marknaderna och streamingen, vilket betyder att du nu kan titta och spela när du har täckning.

För att få bästa bildkvalitet behöver du ha en bra 3G täckning eller trådlöst bredband.

Vi hoppas att du får stort nöje av att titta på sport hos bet365 medan du är på resande fot.
Kanonservice! Verkar fungera fint till Android också.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
fireas (+3)
Overkill är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-11-30, 07:26   #55
 
fireass avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Sverige
Inlägg: 843
Sharp$: 1507
Standard

såå skönt, Wifi och man kan kolla på det under föreläsningarna

Ty !
fireas är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-12-04, 13:39   #56
 
trance_errors avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Ort: Stockholm
Inlägg: 6 298
Sharp$: 1111
Standard

Hej.

Vi kontaktar dig angående spelet med referens: SD58833376I placerat till oddset 10.00 på Rapla (Matchodds Rapla v Tartu Ulikool). Efter en granskning visar det sig att marknaden fastställdes inkorrekt och enligt våra regler borde vi därför ha korrigerat detta spelval.

Vid detta tillfälle har vi dock valt att låta spelvalet stå som giltigt som en goodwill.

Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för eventuella olägenheter orsakade.

Vänliga hälsningar
Team bet365

bet365 engagerar sig i ansvarsfullt spelande, för mer information gå till www.gambleaware.org.uk.

Nån som varit med nåt liknande?
trance_error är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-12-09, 07:06   #57
 
Reg.datum: feb 2011
Inlägg: 168
Sharp$: 579
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av trance_error Visa inlägg
Hej.

Vi kontaktar dig angående spelet med referens: SD58833376I placerat till oddset 10.00 på Rapla (Matchodds Rapla v Tartu Ulikool). Efter en granskning visar det sig att marknaden fastställdes inkorrekt och enligt våra regler borde vi därför ha korrigerat detta spelval.

Vid detta tillfälle har vi dock valt att låta spelvalet stå som giltigt som en goodwill.

Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för eventuella olägenheter orsakade.

Vänliga hälsningar
Team bet365

bet365 engagerar sig i ansvarsfullt spelande, för mer information gå till www.gambleaware.org.uk.

Nån som varit med nåt liknande?
Vad är det för liga du spelar på?!

Antingen låter dem spelet stå eftersom annars kanske de förlorar dig som kund. "Kassakor" vill de gärna ha kvar.

Senast redigerad av anre24 den 2011-12-09 klockan 07:09.
anre24 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-12-09, 13:34   #58
 
trance_errors avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Ort: Stockholm
Inlägg: 6 298
Sharp$: 1111
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av anre24 Visa inlägg
Vad är det för liga du spelar på?!

Antingen låter dem spelet stå eftersom annars kanske de förlorar dig som kund. "Kassakor" vill de gärna ha kvar.
Hehe det va estländsk basket. Jag ligger plus som du ser
trance_error är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-01-06, 13:03   #59
 
Reg.datum: dec 2010
Ort: Borlänge/Sthlm/Marbella
Inlägg: 366
Sharp$: 703


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Varför blir mitt spel på Sverige ogiltigt?


Jag la inatt ett spel på Sverige, matchspel.

Vad jag förstått tidigare och från andra sidor är matchspel såsom moneyline? inkl.övertid och straffar. Om det inte är vad jag tror det betyder så kan ni bortse detta inlägg totalt då jag fattat fel.

Sverige vann på övertid, i spelhistoriken står det "utdelning 500" men om man klickar upp detaljer så står det ogiltigt?

Jag fattar inte, det var ju inte ett 1-X-2 spel som bet365 kallar det utan matchspel med bara två alternativ : Sverige/Ryssland.

Om jag har ett "case" här så har jag en kopia på vad de snälla personerna i chatten sa
Iamthelegion är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-01-06, 13:18   #60
 
Pacmans avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 769
Sharp$: 6882

Pacmanscorner Twitterpicks
Stats: 1093 - 1168 - 229
ROI: 99.65%
Vinstprocent: 48.34%

Standard

ML på Bet365 brukar ju endast vara fulltid och inte OT+Straffar, kan vara annorlunda i NHL dock men brukar inte spela det där så har ingen koll.

"All Competitions (excluding NHL/NCAAH) - All Markets Pre-Game and In-Play
Unless otherwise stated all bets will be settled based on the score at the end of regulation time and excluding overtime if played.
__________________
I was there last night and I think I finally understand why Fergie chose Moyes: They're the same. Both dour Scots, both Glaswegians, both Rangers fans, both like to tinker, to change a winning team, to play players out of position, play their favourites, give too many chances to under-performing players, make bizarre substitutions and play bizarre line-ups, in short Moyes is a younger version of Fergie.

Senast redigerad av Pacman den 2012-01-06 klockan 13:19.
Pacman är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-01-06, 13:38   #61
 
Reg.datum: dec 2010
Ort: Borlänge/Sthlm/Marbella
Inlägg: 366
Sharp$: 703


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Spoiler:
Citat:
Ursprungligen postat av Pacman Visa inlägg
ML på Bet365 brukar ju endast vara fulltid och inte OT+Straffar, kan vara annorlunda i NHL dock men brukar inte spela det där så har ingen koll.

"All Competitions (excluding NHL/NCAAH) - All Markets Pre-Game and In-Play
Unless otherwise stated all bets will be settled based on the score at the end of regulation time and excluding overtime if played.


Då verkar de kött på benen då... tack pacman!
Iamthelegion är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-01-31, 22:47   #62
Moderator
 
RobinDs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 7 444
Sharp$: 5408

Fotboll 2013
Stats: 306 - 184 - 57
ROI: 104.46%
Vinstprocent: 62.45%

Standard

Jag har åkt på en klassisk feltolkning av en bonus på bet365. Såhär låter det från chat-supporten.

Spoiler:
Robin Jag är moderator på sharps.se, sveriges största betting community. Jag kommer vara tvungen att berätta om detta och det slår bra mycket hårdare på er än om ni öppnar upp en bonus till en kund.

Robin Det står ingenstans i era regler att NFL spreads inte gäller, det är direkt vilseledande.

Euan M Kollar upp det just nu.

Robin Tack

Robin samma sak med NBA och NCAA

Euan M Okej, det enda jag kan göra är att skicka detta till bonusgruppen, så får dom kika på det.

Robin Ja, det är väl bra nog för ikväll. Kontaktar de mig på riktigt eller får jag ett trött standard mail?

Euan M Jag gissar på att det blir ett trött mail som skickas ut.

Robin Plus för ärligheten iaf


Notera att det var ganska sent i konversationen jag drog fram moderator-kortet. Känns surt att bli av med 1700 spänn pga att de kallar spreads i USA för asian handicap..
RobinD är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-01-31, 22:55   #63
 
DamageINCs avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 861
Sharp$: 4014
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av RobinD Visa inlägg
Jag har åkt på en klassisk feltolkning av en bonus på bet365. Såhär låter det från chat-supporten.

Spoiler:
Robin Jag är moderator på sharps.se, sveriges största betting community. Jag kommer vara tvungen att berätta om detta och det slår bra mycket hårdare på er än om ni öppnar upp en bonus till en kund.

Robin Det står ingenstans i era regler att NFL spreads inte gäller, det är direkt vilseledande.

Euan M Kollar upp det just nu.

Robin Tack

Robin samma sak med NBA och NCAA

Euan M Okej, det enda jag kan göra är att skicka detta till bonusgruppen, så får dom kika på det.

Robin Ja, det är väl bra nog för ikväll. Kontaktar de mig på riktigt eller får jag ett trött standard mail?

Euan M Jag gissar på att det blir ett trött mail som skickas ut.

Robin Plus för ärligheten iaf


Notera att det var ganska sent i konversationen jag drog fram moderator-kortet. Känns surt att bli av med 1700 spänn pga att de kallar spreads i USA för asian handicap..
Skyller noobfrågan på trötthet. På vilket sätt skulle det vara skillnad på spreads och AH?

Edit: Eller nu förstår jag nog. Det har med bonusvillkoren att göra, och vad som räknas mot omsättningen?
__________________
Following our instinct not a trend
go against the grain until the end

Senast redigerad av DamageINC den 2012-01-31 klockan 22:56.
DamageINC är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-01-31, 23:01   #64
Moderator
 
RobinDs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 7 444
Sharp$: 5408

Fotboll 2013
Stats: 306 - 184 - 57
ROI: 104.46%
Vinstprocent: 62.45%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av DamageINC Visa inlägg
Skyller noobfrågan på trötthet. På vilket sätt skulle det vara skillnad på spreads och AH?

Edit: Eller nu förstår jag nog. Det har med bonusvillkoren att göra, och vad som räknas mot omsättningen?
Exakt.
RobinD är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-02-03, 14:41   #65
 
Arre08s avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: gbg
Inlägg: 206
Sharp$: 1650


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Nytt livespels bonus, postats ut på era konton...


"Harry Redknapps högtflygande Tottenham tar sig till Anfield, på måndag den 6 februari, för att ta sig an Kenny Dalglish Liverpool och vi bjuder på ett gratisspel för att öka på spänningen ytterligare.

Placera ett spel före matchstart på Liverpool mot Tottenham och vi belönar dig med ett gratis Liveoddsspel till samma värde under matchens gång.

För att kvalificera dig till ett gratis Liveoddsspel behöver du placera ett spel innan avspark och när spelet väl startat placerar du ytterligare ett spel på valfri Liveoddsmarknad. Skulle ditt FÖRSTA placerade Liveoddsspel gå förlorat återbetalar vi din insats, för det spelet, upp till det högsta insatsbeloppet du har på ett spel före matchstart (max 250 kr).

Som alltid har du gott om marknader att välja bland. Över 60 Liveoddsmarknader finns tillgängliga under matchtid, inklusive Nästa mål, Mål i matchen, Totalt antal hörnor, Halvtidsresultat, Resultat efter fulltid och många fler.

Med ett stort utbud av marknader före match, Liveodds samt möjlighet till gratisspel är bet365 helt enkelt oslagbart om du vill spela på fotboll."

Njut av spänningen!
Team bet365
Arre08 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-02-09, 07:37   #66
 
Reg.datum: feb 2011
Inlägg: 168
Sharp$: 579
Standard

Se upp när ni spelar Live där!

De accepterar nästan ALLTID vaden till deras fördel, t ex i bordtennis. Vadet kommer bara gå igenom om spelaren du tippade på förlorar en boll. Samma i volleyboll osv.

Fuskigt!
anre24 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-03-11, 09:35   #67
 
Donalds avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Ort: West Coast
Inlägg: 1 148
Sharp$: 181


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Var hittar jag long term-oddsen? Tänker vinnare EM-slutspel och CL.

EDIT: Kom på nu att man kan klicka på oddsen @ Oddsportal, men det kan vara kul att kunna i alla fall

Senast redigerad av Donald den 2012-03-11 klockan 09:38.
Donald är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-03-11, 10:54   #68
 
Strategs avatar
 
Reg.datum: nov 2010
Inlägg: 149
Sharp$: 584
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Donald Visa inlägg
Var hittar jag long term-oddsen? Tänker vinnare EM-slutspel och CL.

EDIT: Kom på nu att man kan klicka på oddsen @ Oddsportal, men det kan vara kul att kunna i alla fall
Under fliken Fotboll hittar du Långtidsspel längst ner. Där har du bland annat fliken Vinnare.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Donald (+3)
Strateg är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-04-02, 09:49   #69
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 560
Sharp$: 3177
Standard

Är det någon som har blivit limiterad vid enbart livespel? Jag har i år omsatt ca 800 000 hos 365 på enbart livespel, och har hos vunnit ca 10 000. I nuläget låter dom mig trycka på rätt bra men jag befarar att limiteringen väntar runt hörnet.
Nicksson är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-04-02, 20:06   #70
O12
 
O12s avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 1 128
Sharp$: 3895

boken
Stats: 1777 - 1624 - 120
ROI: 105.38%
Vinstprocent: 52.25%

Standard

För mig är Bet365 nog i topp, när det gäller att hålla ut från limiteringar, finns ingen bookie som är i närheten av så mkt vinster, som jag kunnat plocka ut som, från just dem..

Alla andra förutom Pinnacle, hade nog limmat i ett mkt tidigare skede vid liknande scenario.

Får se när/om det sker något med kontot hos Bet365.
O12 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-04-02, 22:41   #71
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: Göteborg
Inlägg: 186
Sharp$: 1817


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Det verkar vara väldigt personligt det där med limiteringar på Bet365. För min egen del är jag back runt 50 - 60k på Bet365. Det som räckte för mig att bli limiterad var en bra "period" på sidan där jag vann de flesta bets som lades på bet365. Var väl kanske +20k under den perioden och blev sedan limiterad, trots att jag alltså ändå var back väldigt mycket sammanlagt.

Men om man ska jämföra alla bookies så är Bet365 verkligen INTE en sida som ligger i topp när det gäller att vara snäll med limiteringar. Är du vinnande i längden och siktar långsiktigt så är det bara att se sig om efter andra bookies, för på bet365 kommer du garanterat bli limiterad förr eller senare.

Är ändå rätt intresserad över deras kriterier på limiteringar, varför och när dom limiterar. Som du skriver här ovan så säger du att du inte har några problem alls trots fina vinster. Sedan vill jag minnas att FireAs som ligger i topp 10 här med sitt spreadsheet. 113% ROI över 2000+ spel på bet365, och ingen limitering? Det verkar ändå finnas folk som lyckas klara sig?
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Wagner (+10)
vessl123 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-04-02, 22:48   #72
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: Stockholm
Inlägg: 1 884
Sharp$: 6562

2018
Stats: 30 - 35 - 0
ROI: 110.85%
Vinstprocent: 46.15%

Standard

Spela lite parlays, lägg lite pengar på casinot, spela poker osv så slipper du nog limitering där.
oggeb är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-04-03, 08:56   #73
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 560
Sharp$: 3177
Standard

Har haft en streak på 80 000kr i vinst på ca 1,5 månad hos 365. Jag väntar på att dom ska dra i bromsen, blir nästan nervös varje gång jag klickar på maxknappen numera.

Tycker också det vore intressant att veta deras parametrar för limitering och om dom ser annorlunda på enbart livespelen då dom tar bra mycket större insatser där.

Å andra sidan måste dom ju uppskatta kunder som ger en bra omsättning trots en svagt positiv ROI.
Nicksson är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-04-03, 10:04   #74
 
Semicolons avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 853
Sharp$: 1997


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Nicksson Visa inlägg
Har haft en streak på 80 000kr i vinst på ca 1,5 månad hos 365. Jag väntar på att dom ska dra i bromsen, blir nästan nervös varje gång jag klickar på maxknappen numera.

Tycker också det vore intressant att veta deras parametrar för limitering och om dom ser annorlunda på enbart livespelen då dom tar bra mycket större insatser där.

Å andra sidan måste dom ju uppskatta kunder som ger en bra omsättning trots en svagt positiv ROI.
Varför skulle de uppskatta någon kund med positiv ROI, oavsett liten den är?
Semicolon är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-04-03, 10:15   #75
 
Enroths avatar
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 110
Sharp$: 114


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Semicolon Visa inlägg
Varför skulle de uppskatta någon kund med positiv ROI, oavsett liten den är?
För att den höga omsättningen lätt skulle kunna trilla över till bolaget. En spelare som omsätter höga summor men bara tar några procent i vinst är nog i 9 fall av 10 värda att vänta ut. För eller senare går i princip alla back.
Enroth är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-04-03, 10:15   #76
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 560
Sharp$: 3177
Standard

Vid närmare eftertanke så har du helt rätt givetvis. All positiv ROI är ju negativt för bookien självklart. My bad
Nicksson är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-04-03, 10:19   #77
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 560
Sharp$: 3177
Standard

Det Enroth skriver är intressant, frågan är om dom alltid gör en individuellt bedömning av det hela eller om det går per automatik.
Nicksson är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-04-04, 16:23   #78
 
Wagners avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 968
Sharp$: 2221
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Enroth Visa inlägg
För att den höga omsättningen lätt skulle kunna trilla över till bolaget. En spelare som omsätter höga summor men bara tar några procent i vinst är nog i 9 fall av 10 värda att vänta ut. För eller senare går i princip alla back.
En spelare som alltid har ett blankt saldo, sätter in den summa han ska satsa via Moneybookers, och så fort spelet är rättat plockar ut pengarna igen.

Så gör ju många och det tror jag är det ultimata tillvägagångssättet för att få en frostig relation till motparten. Är man dessutom en vinnande spelare så lättar inte det upp stämningen.

Men bara genom att dyka upp då det passar, läs tomt konto, visar på ett allt för osunt förhållningssätt till dina egna pengar i bookmakerns ögon.

Nu har jag aldrig använt MB och kan inte veta säkert. Vet bara hur jag själv skulle resonera om jag jobba bakom skynket. Men ni som upplever er limiterade för ingenting, ja inte ens ligger plus, kör ni med in och ut-metoden?
__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet
Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det
Nu även på Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Wagner är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-04-04, 17:20   #79
O12
 
O12s avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 1 128
Sharp$: 3895

boken
Stats: 1777 - 1624 - 120
ROI: 105.38%
Vinstprocent: 52.25%

Standard

Just att du omsätter det mesta på Live-spel kan ju vara anledning till vrf du klarat dig hittills. Just Livespel, då har oddset troligen lagt sig korrekt innan gamestop, och enligt dem så ligger då oddset korrekt... sen att du kanske ser matcherna (och värderar bra) och på så sätt krossar bolagen, är en annan femma kanske...
O12 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-04-05, 07:28   #80
 
Enroths avatar
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 110
Sharp$: 114


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Wagner Visa inlägg
En spelare som alltid har ett blankt saldo, sätter in den summa han ska satsa via Moneybookers, och så fort spelet är rättat plockar ut pengarna igen.

Så gör ju många och det tror jag är det ultimata tillvägagångssättet för att få en frostig relation till motparten. Är man dessutom en vinnande spelare så lättar inte det upp stämningen.

Men bara genom att dyka upp då det passar, läs tomt konto, visar på ett allt för osunt förhållningssätt till dina egna pengar i bookmakerns ögon.

Nu har jag aldrig använt MB och kan inte veta säkert. Vet bara hur jag själv skulle resonera om jag jobba bakom skynket. Men ni som upplever er limiterade för ingenting, ja inte ens ligger plus, kör ni med in och ut-metoden?
In och ut-metoden praktiseras hej villt på flickvännerna men på Bwin är jag rädd att det skulle bli lite dyrt.

Var några år sedan jag spelade mycket på det kontot, men har för mig att de har 2.XX% på alla uttag och det sabbar ju rojjen lite. Om inte annat dödar det ju oddsfördelen som bolaget har...

Citat:
Ursprungligen postat av O12 Visa inlägg
Just att du omsätter det mesta på Live-spel kan ju vara anledning till vrf du klarat dig hittills. Just Livespel, då har oddset troligen lagt sig korrekt innan gamestop, och enligt dem så ligger då oddset korrekt... sen att du kanske ser matcherna (och värderar bra) och på så sätt krossar bolagen, är en annan femma kanske...
Den som sätter liveoddsen tittar ju också på matchen, samtidigt som en dator kör statistiken mot en databas.

Men bolagets flaggvakter lär ju se livespelare som mer impulsiva.
Enroth är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-04-05, 09:44   #81
 
Semicolons avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 853
Sharp$: 1997


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Enroth Visa inlägg
In och ut-metoden praktiseras hej villt på flickvännerna men på Bwin är jag rädd att det skulle bli lite dyrt.

Var några år sedan jag spelade mycket på det kontot, men har för mig att de har 2.XX% på alla uttag och det sabbar ju rojjen lite. Om inte annat dödar det ju oddsfördelen som bolaget har...Den som sätter liveoddsen tittar ju också på matchen, samtidigt som en dator kör statistiken mot en databas.

Men bolagets flaggvakter lär ju se livespelare som mer impulsiva.
De lär väl inte heller precis ha en oddssättare per match eller? Känns som personalkostnaderna lätt skulle springa iväg då? Men det kanske är mest för att jag tycker oddsen ibland blir så godtyckliga. Typ, Skellefteå - AIK för någon vecka sedan där överlinan började på 1.900 och 45 sekunder in i matchen var uppe på 2.100. Det lär ju inte vara någon som sitter och gör en individuell bedömning av de 45 sekunderna och kommer fram till att det här blir en målsnål historia?
Semicolon är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-04-05, 10:42   #82
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 560
Sharp$: 3177
Standard

Någon som råkat ut för fryst konto som kört flickvän/sambos konto? Har dom någon ip-koll vad gäller det måntro?
Nicksson är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-04-06, 11:51   #83
 
Enroths avatar
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 110
Sharp$: 114


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Semicolon Visa inlägg
De lär väl inte heller precis ha en oddssättare per match eller? Känns som personalkostnaderna lätt skulle springa iväg då? Men det kanske är mest för att jag tycker oddsen ibland blir så godtyckliga. Typ, Skellefteå - AIK för någon vecka sedan där överlinan började på 1.900 och 45 sekunder in i matchen var uppe på 2.100. Det lär ju inte vara någon som sitter och gör en individuell bedömning av de 45 sekunderna och kommer fram till att det här blir en målsnål historia?
Vid större matcher tror jag absolut att det är en person som bevakar matchen. Mindre är det nog mer övervakande av flera matcher.

Datorn räknar givetvis ut de mesta utav oddsen, men någon måste ju tala om för datorn vad den ska ta med i beräkningarna (hur många skott, från vem, hörnor, frisparkar etc. etc.) och det är nog inte ovanligt att den automatiska oddsättningen blandas med en oddssättares.

Edit: Svenska Spel har utsända till sina matcher.

Citat:
Ursprungligen postat av Nicksson Visa inlägg
Någon som råkat ut för fryst konto som kört flickvän/sambos konto? Har dom någon ip-koll vad gäller det måntro?
Ja, alla IP-addresser lagras och binds till ett konto. Skulle ett annat konto logga in med samma IP-adress flaggas det och undersöks. Samma sak gäller exempelvis MAC-addresser. Bolagen har särskilda anställda utredare för sådant här.
Enroth är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-04-06, 12:03   #84
O12
 
O12s avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 1 128
Sharp$: 3895

boken
Stats: 1777 - 1624 - 120
ROI: 105.38%
Vinstprocent: 52.25%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Enroth Visa inlägg
Ja, alla IP-addresser lagras och binds till ett konto. Skulle ett annat konto logga in med samma IP-adress flaggas det och undersöks. Samma sak gäller exempelvis MAC-addresser. Bolagen har särskilda anställda utredare för sådant här.
Men hur kan så många som spelar i andras namn, då klara sig undan?
O12 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-04-06, 12:30   #85
 
Semicolons avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 853
Sharp$: 1997


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av O12 Visa inlägg
Men hur kan så många som spelar i andras namn, då klara sig undan?
Dom är förlorande i längden och bolagen skiter då i det?
Semicolon är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-04-06, 13:34   #86
 
Enroths avatar
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 110
Sharp$: 114


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av O12 Visa inlägg
Men hur kan så många som spelar i andras namn, då klara sig undan?
Byta IP - antingen via proxy eller använda mobilt (mer riskabelt då du oftast får en snarlik IP)

Byta dator, eller namn och MAC. Annars kan man göra en virtuell dator i din dator.

Det är lite småklurigt det där, för serverägaren kan få ut ganska mycket information från besökaren om leverantör och framförallt din dator.

Citat:
Ursprungligen postat av Semicolon Visa inlägg
Dom är förlorande i längden och bolagen skiter då i det?
De flesta som använder multipla konton gör det antingen för att bonushora eller syndikatspela. Ingen dera ger i normalfallet några pengar till bolagen.
Enroth är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-04-06, 14:16   #87
 
Enroths avatar
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 110
Sharp$: 114


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

....
Enroth är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-04-06, 15:06   #88
O12
 
O12s avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 1 128
Sharp$: 3895

boken
Stats: 1777 - 1624 - 120
ROI: 105.38%
Vinstprocent: 52.25%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Semicolon Visa inlägg
Dom är förlorande i längden och bolagen skiter då i det?
Men är väl mer sällan att förlorande spelare blir limiterade?
O12 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-04-06, 15:07   #89
O12
 
O12s avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 1 128
Sharp$: 3895

boken
Stats: 1777 - 1624 - 120
ROI: 105.38%
Vinstprocent: 52.25%

Standard

Enroth - vad/hur är bäst enligt dig, att få en mer hemlig IP, så att man kommer undan ?

Senast redigerad av O12 den 2012-04-06 klockan 15:08.
O12 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-04-06, 15:11   #90
 
Wagners avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 968
Sharp$: 2221
Standard

Ser bolagen att du dribblar med IP-adressen så är det en varningsklocka i sig.
__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet
Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det
Nu även på Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Wagner är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-04-06, 15:26   #91
 
Semicolons avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 853
Sharp$: 1997


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av O12 Visa inlägg
Enroth - vad/hur är bäst enligt dig, att få en mer hemlig IP, så att man kommer undan ?
Det löser väl fortfarande inte problemet med Mac-adressen?
Semicolon är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-04-06, 16:27   #92
O12
 
O12s avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 1 128
Sharp$: 3895

boken
Stats: 1777 - 1624 - 120
ROI: 105.38%
Vinstprocent: 52.25%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Semicolon Visa inlägg
Det löser väl fortfarande inte problemet med Mac-adressen?

Är ingen IT-tekniker, så vet inte Men att skapa en virtuell dator, bör väl bita på det mesta?
O12 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-04-06, 18:25   #93
 
Enroths avatar
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 110
Sharp$: 114


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Finns väl redan diskussioner om hur man spelar i andras namn, metoder och vad man borde tänka på för att undvika Gestapo

Själv är jag målvakt i NHL och knappast någon bedragarexpert, troligtvis bättre på att bli bedragen

Citat:
Ursprungligen postat av Wagner Visa inlägg
Ser bolagen att du dribblar med IP-adressen så är det en varningsklocka i sig.
jag surfar mobilt från alla mina datorer/telefoner och har ny IP så gott som varje gång jag loggar in. Spelar ju bara med min egen identitet men det har i alla fall aldrig varit till något bekymmer för mig.
Enroth är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-04-27, 10:59   #94
 
gustns avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 139
Sharp$: 513


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Manchester City välkomnar rivalerna Manchester United till Etihad Stadium på måndag den 30 april för vad som ser ut att bli säsongens avgörande match i jakten på titeln. Vi bjuder på ett gratisspel för att öka spänningen ytterligare.

Placera ett spel före matchstart på Manchesterderbyt och vi belönar dig med ett gratis Liveoddsspel till samma värde under matchens gång.

För att kvalificera dig till ett gratis Liveoddsspel behöver du placera ett spel innan avspark och när matchen väl startat placerar du ytterligare ett spel på valfri Liveoddsmarknad. Skulle ditt FÖRSTA placerade Liveoddsspel gå förlorat återbetalar vi din insats, för det spelet, upp till det högsta insatsbeloppet du har på ett spel före matchstart (max 250 kr).

Som alltid har du gott om marknader att välja bland. Över 60 Liveoddsmarknader finns tillgängliga under matchtid, inklusive Nästa mål, Mål i matchen, Totalt antal hörnor, Halvtidsresultat, Resultat efter fulltid och många fler.

Med ett stort utbud av marknader före match, Liveodds samt möjlighet till gratisspel är bet365 helt enkelt oslagbart om du vill spela på fotboll.

Njut av spänningen!
Team bet365


Spoiler:
Värdet på gratisspelet blir lika stort som insatsen på det största singelspelet som kunden placerat före matchstart på Man City mot Man Utd i Premier League, som spelas på måndag den 30 april 2012, upp till maximalt 250 kr*.

Gratisspelet är det första singelspelet du placerar på Liveodds på Man City mot Man Utd i Premier League som spelas på måndag den 30 april 2012.

Notera att "före matchstart" definieras som spel som placerats före avspark på Man City mot Man Utd i Premier League som spelas på måndag den 30 april 2012. Liveodds är spel som placerats efter att avspark skett i matchen.

Spel måste betalas för och placeras på vanligt vis. Ifall ditt gratisspel går förlorat kommer din insats att betalas tillbaka till ditt konto inom två timmar från det att matchen avslutats. Största möjliga gratisspel per kund är 250 kr*.

Då fler än ett val görs på samma spelkupong för Liveodds räknas gratisspelet som det val som står först på spelkupongen.

Där något villkor för erbjudandet är överträtt eller om det framkommer några bevis för att en serie spel placerats av en kund eller grupp av kunder som på grund av insättningsbonus, förstärkta betalningar, gratisspel eller något annat marknadsföringserbjudande resulterar i garanterad vinst för kund oberoende av utgången, antingen individuellt eller som del av en grupp, förbehåller sig bet365 rätten att återta bonuselementet i sådana erbjudanden och efter eget gottfinnande antingen fastställa spel enligt de korrekta oddsen, annullera gratisspelen eller alla spel finansierade av insättningsbonusen. Dessutom förbehåller sig bet365 rätten att ta ut en administrationsavgift för kunden upp till och med värdet av insättningsbonusen, gratisspelet eller ytterligare betalning för att täcka administrationskostnader. Vi förbehåller oss även rätten att be kunder tillhandahålla tillräcklig dokumentation för att vi efter eget gottfinnande ska bli nöjda och kunna säkerställa en kunds identitet innan vi krediterar någon form av bonus, gratisspel eller erbjudande till deras konto.

Samtliga kunderbjudanden är begränsade till ett per person, telefonnummer, familj, kontonummer/kortnummer, adress, e-post och miljöer med delad datoranvändning. Vi förbehåller oss rätten att dra tillbaka ett eller alla erbjudanden för en enskild kund eller kundgrupp. Erbjudanden gäller enbart för kunder som har gjort en insättning med riktiga pengar till bet365.

bet365 förbehåller sig rätten att ändra/avbryta/återkräva eller neka alla erbjudanden efter egen beslutsrätt.

Detta erbjudande gäller inte för kunder som är bosatta i följande länder: Ryssland, Ukraina, Armenien, Vietnam, Vitryssland, Kroatien, Serbien, Litauen, Kazakstan, Lettland, Slovenien, Georgien, Moldavien, Makedonien, Rumänien, Polen, Portugal, Bulgarien, Tjeckien, Ungern, Slovakien, Kina, Taiwan.

Alla bet365's erbjudanden är menade att gälla för spelare med ärliga avsikter och bet365 förbehåller sig rätten att efter eget gottfinnande begränsa alla eller en del erbjudanden för enskilda kunder.
__________________
Cash is king, that makes me to the king of the kings!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
gustn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-10, 00:51   #95
 
Rehn108s avatar
 
Reg.datum: apr 2012
Inlägg: 211
Sharp$: 782

2014
Stats: 50 - 69 - 1
ROI: 95.39%
Vinstprocent: 42.02%

Standard

Jag antar att ingen missat det här:

Citat:
Regerande mästarna Spanien startar sitt EM 2012-äventyr med ett tufft test när de spelar mot Italien på söndag den 10 juni. Vi bjuder på ett gratisspel för att öka spänningen ytterligare.

Placera ett spel före matchstart på Spanien mot Italien och vi belönar dig med ett gratis Liveoddsspel till samma värde under matchens gång.

För att kvalificera dig till ett gratis Liveoddsspel behöver du placera ett spel innan avspark och när matchen väl startat placerar du ytterligare ett spel på valfri Liveoddsmarknad. Skulle ditt FÖRSTA placerade Liveoddsspel gå förlorat återbetalar vi din insats, för det spelet, upp till det högsta insatsbeloppet du har på ett spel före matchstart (max 250 kr).

Som alltid har du gott om marknader att välja bland. Över 70 Liveoddsmarknader finns tillgängliga under matchtid, inklusive Nästa mål, Mål i matchen, Totalt antal hörnor, Halvtidsresultat, Resultat efter fulltid och många fler.

Glöm inte vårt erbjudande 0-0 pengarna tillbaka under EM 2012. Placera ett spel före avspark på Första målgörare, Sista målgörare, Målgörare i matchen, Halvtid/Fulltid, Rätt resultat eller Scorecast på VALFRI fotbollsmatch under EM 2012 så betalar vi tillbaka insatsen om matchen slutar 0-0 på dessa marknader.

Med fantastiska erbjudanden, ett stort utbud av marknader före match, Liveodds samt möjlighet till gratisspel är bet365 helt enkelt oslagbart om du vill spela på fotboll.

Njut av spänningen!
Team bet365

Regler och villkor tillämpas.
Betyder det här att jag skulle kunna göra såhär:
- lägga ett förhållandevis "säkert" spel i stil med Under 5,5 mål, på 250 kr till oddset 1.012, före matchstart.
- Kunna lägga ett livespel i minut 1, på till exempel spanien som vinnare, till odds runt 1.9.
- Få pengarna tillbaka om Spanien inte vinner.

Eller har jag utnyttjat systemet på något sätt, så att det kommer voidas?
Rehn108 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-10, 08:49   #96
 
FrankieJrs avatar
 
Reg.datum: maj 2011
Inlägg: 534
Sharp$: 620

Frankie Jr 2014/2015
Stats: 9 - 8 - 3
ROI: 102.80%
Vinstprocent: 52.94%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Rehn108 Visa inlägg
Jag antar att ingen missat det här:


Betyder det här att jag skulle kunna göra såhär:
- lägga ett förhållandevis "säkert" spel i stil med Under 5,5 mål, på 250 kr till oddset 1.012, före matchstart.
- Kunna lägga ett livespel i minut 1, på till exempel spanien som vinnare, till odds runt 1.9.
- Få pengarna tillbaka om Spanien inte vinner.

Eller har jag utnyttjat systemet på något sätt, så att det kommer voidas?
Ja det kan du. Smartare är dock att trade:a 250:- insatsen då du inte har någon risk att förlora förutom en mindre summa. Satsa 250:- på under 2.5 mål och boka det samma på betfair. Se till att live-spelet inte "går emot" första spelet.
FrankieJr är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-10, 16:07   #97
 
jaroitens avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Ort: KOJAN
Inlägg: 838
Sharp$: 3307


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av FrankieJr Visa inlägg
Ja det kan du. Smartare är dock att trade:a 250:- insatsen då du inte har någon risk att förlora förutom en mindre summa. Satsa 250:- på under 2.5 mål och boka det samma på betfair. Se till att live-spelet inte "går emot" första spelet.
Det smartaste är att satsa 250 kronorna på en riktig högoddsare, då utnyttjar man cashback bonusen maximalt. Så. te.x. betta under 5.5 mål pre-match och sen över 5.5 mål live.
jaroiten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-10, 16:59   #98
 
jaroitens avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Ort: KOJAN
Inlägg: 838
Sharp$: 3307


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Mitt gratisspel gick i alla fall på att Xavi gör första målet (17 gånger).
jaroiten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-10, 17:41   #99
 
Rehn108s avatar
 
Reg.datum: apr 2012
Inlägg: 211
Sharp$: 782

2014
Stats: 50 - 69 - 1
ROI: 95.39%
Vinstprocent: 42.02%

Standard

Det minst smarta är att göra som jag, glömma att spela för 250 och istället få nöja sig med de 10 kronorna man lagt på ett minispel i matchen. Ett gratis livespel på 10 kr minsann, inte mycket att hurra för.
Rehn108 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-10, 19:21   #100
 
Reg.datum: nov 2010
Inlägg: 75
Sharp$: 2029
Standard

Spelade Spanien -3 hörnor innan matchen. Spelade sedan resultatet 0-0 live, men B365 har rättat det spelet som 0 kr.
Har jag uppfattat allt totalt fel, ska jag inte ha mina 250 kr för det förlorade live-spelet tillbaka?
zeke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-10, 19:28   #101
 
Pacmans avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 769
Sharp$: 6882

Pacmanscorner Twitterpicks
Stats: 1093 - 1168 - 229
ROI: 99.65%
Vinstprocent: 48.34%

Standard

Inget konstigt där, spelet gick ju förlorat. Dom kommer att göra en insättning på ditt konto senare...förmodligen under morgondagen.
__________________
I was there last night and I think I finally understand why Fergie chose Moyes: They're the same. Both dour Scots, both Glaswegians, both Rangers fans, both like to tinker, to change a winning team, to play players out of position, play their favourites, give too many chances to under-performing players, make bizarre substitutions and play bizarre line-ups, in short Moyes is a younger version of Fergie.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
zeke (+1)
Pacman är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-10, 19:32   #102
 
Reg.datum: nov 2010
Inlägg: 75
Sharp$: 2029
Standard

Ok, brukar alltid missa nån paragraf när det är såna här erbjudanden så nu trodde jag det var dags igen. Tack för svaret.
zeke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-14, 14:23   #103
 
Rehn108s avatar
 
Reg.datum: apr 2012
Inlägg: 211
Sharp$: 782

2014
Stats: 50 - 69 - 1
ROI: 95.39%
Vinstprocent: 42.02%

Standard

Idag fick jag lojalitetsbonus. Är det sådant man får med jämna mellanrum eller är det en engångsföreteelse? Jag gillar sådant, jag vill ha fler.
Rehn108 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-14, 14:30   #104
 
Semicolons avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 853
Sharp$: 1997


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Rehn108 Visa inlägg
Idag fick jag lojalitetsbonus. Är det sådant man får med jämna mellanrum eller är det en engångsföreteelse? Jag gillar sådant, jag vill ha fler.
Dom kommer lite då och då.
Semicolon är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-14, 14:42   #105
 
htsolna08s avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 980
Sharp$: 1987


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Varje onsdag 50-250 kr tror jag
__________________
# 27 Ivan Turina 1980-2013
htsolna08 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-14, 16:14   #106
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 560
Sharp$: 3177
Standard

Inte varje onsdag vad det verkar. Brukar bli 3x 150Kr/månad. Har inte fått någon riktig kläm på dom, men då jag omsätter ca 200k/månad så borde jag ligga nära deras max-bonus
Nicksson är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-14, 16:35   #107
 
Rehn108s avatar
 
Reg.datum: apr 2012
Inlägg: 211
Sharp$: 782

2014
Stats: 50 - 69 - 1
ROI: 95.39%
Vinstprocent: 42.02%

Standard

Aha. Och jag kan se att jag varit medlem i exakt två månader nu, så det kanske är då det börjar. Jag kanske omsatt 4000 per månad, så jag har visst en bit kvar till max-lojalitet.
Rehn108 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-14, 17:15   #108
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 560
Sharp$: 3177
Standard

Det var bara ett antagande från min sida, har en känsla av att dom dimper ned extra tryggt efter en torsk-vecka. Har aldrig fått någon "lojalitetsbonus" över 150kr.

Däremot är ju alla "få insatsen tillbaka-spel" på 250 kr.
Nicksson är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-23, 01:00   #109
 
Reg.datum: apr 2012
Inlägg: 18
Sharp$: 441
Standard

"Efter att ha slutat på topp i grupp D tar sig England an Italien i kvartsfinalen av fotbolls-EM 2012 nu på söndag den 24 juni. För att öka på spänningen ytterligare anordnar vi ett gratisspelserbjudande.

Placera ett spel före matchstart på England mot Italien och vi belönar dig med ett gratis Liveoddsspel till samma värde under matchens gång.

För att kvalificera dig till ett gratis Liveoddsspel behöver du placera ett spel innan avspark och när matchen väl startat placerar du ytterligare ett spel på valfri Liveoddsmarknad. Skulle ditt FÖRSTA placerade Liveoddsspel gå förlorat återbetalar vi din insats, för det spelet, upp till det högsta insatsbeloppet du har på ett spel före matchstart (max 250 kr). "
PalleKuling är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-24, 12:14   #110
 
Reg.datum: jun 2012
Inlägg: 1
Sharp$: 3
Standard

Angånde gratis liveoddsspel, har kollat igenom denna tråd men anser inte att svaret på min fråga har framkommit. I nuläget ligger oddset på att Italien ska gå vidare på 1,9 på bet365 och detsamma gäller för England. Därmed skulle man kunna satsa 250 på att Italien kvalificerar sig innan avspark för att sedan efter avspark lägga 250 på att England kvalificerar sig. Då har man utan risk dubblat upp sin insats. Däremot skulle man kunna dra slutsatsen på deras regler och villkor för detta (närmare bestämt villkor 6) att detta inte går. Någon som vet vad som gäller?
pigneto är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-24, 12:27   #111
 
Rehn108s avatar
 
Reg.datum: apr 2012
Inlägg: 211
Sharp$: 782

2014
Stats: 50 - 69 - 1
ROI: 95.39%
Vinstprocent: 42.02%

Standard

Nej jag antar att du syftar på villkoret att man inte kan spela på något som ger garanterad vinst. Så det lär de motsätta sig när du får pengarna tillbaka. Jag tänkte spela på Under 5.5 mål innan och sedan försöka hitta något fint livespel. Har väääldigt svårt att se sex mål mellan de här lagen...
Rehn108 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-24, 13:44   #112
 
Reg.datum: apr 2012
Inlägg: 18
Sharp$: 441
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Rehn108 Visa inlägg
Nej jag antar att du syftar på villkoret att man inte kan spela på något som ger garanterad vinst. Så det lär de motsätta sig när du får pengarna tillbaka. Jag tänkte spela på Under 5.5 mål innan och sedan försöka hitta något fint livespel. Har väääldigt svårt att se sex mål mellan de här lagen...
Jag slängde in 250kr på under 4.5 hos bet365 och säkrade upp genom att spela en mindre summa på över 4.5 @14 hos Unibet. På så vis får jag ett livespel värt 250kr hos bet365 för ca 10kr.

Hittade tyvärr inget som var spelvärt på "riktigt" för 250 spänn i denna match då den i princip kan gå hur som helst.

Senast redigerad av PalleKuling den 2012-06-24 klockan 19:33.
PalleKuling är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-24, 16:25   #113
 
Rehn108s avatar
 
Reg.datum: apr 2012
Inlägg: 211
Sharp$: 782

2014
Stats: 50 - 69 - 1
ROI: 95.39%
Vinstprocent: 42.02%

Standard

Nej det där livespelet är en gåta vad det ska gå till. Inga superhögoddsare för min del, som målskytt eller halvtid/fulltid. Förslag mottages gärna.
Rehn108 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-24, 19:54   #114
 
Semicolons avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 853
Sharp$: 1997


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

någon som kommer in och kan lägga sitt livespel?
Semicolon är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-24, 19:56   #115
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Årsta
Inlägg: 480
Sharp$: 1774


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Jag spelade England ah+0 och bookade samma på betfair.
Tänkte mig att spela 0-0 på bet365 men kommer inte in!!!

Oddset lär ju inte vara 6ggr längre när man kommer in iaf :(
Haltmathe är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-24, 19:59   #116
 
Jensws avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Östersund
Inlägg: 623
Sharp$: 4689
Standard

den verkar vara helt nere.. går inte att komma åt supporten heller
Jensw är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-24, 19:59   #117
 
Reg.datum: jun 2010
Inlägg: 23
Sharp$: 277
Standard

Smart upplägg att ta ner sidan för att slippa betala ut bonusar.
Hottamale1 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-24, 20:00   #118
 
Reg.datum: feb 2011
Ort: Norrland
Inlägg: 184
Sharp$: 2082
Standard

onekligen
werygod är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-24, 20:01   #119
 
Moffegrevs avatar
 
Reg.datum: jun 2010
Inlägg: 1 278
Sharp$: 1644

Fighting 2013/2014
Stats: 40 - 92 - 6
ROI: 101.06%
Vinstprocent: 30.30%

Standard

Alltsa vilka jävla horor, här har jag skeppat in cash, och nu kan man inte ens logga in. Vidrigt sa bull!
__________________
Fighting 2013:

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Moffegrev är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-24, 20:04   #120
 
Reg.datum: jun 2010
Inlägg: 23
Sharp$: 277
Standard

The bet365 website is currently unavailable due to routine site maintenance. Normal service will be resumed shortly. Please accept our apologies for any inconvenience caused.

Epic.
Hottamale1 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-24, 20:14   #121
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Årsta
Inlägg: 480
Sharp$: 1774


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Nu gick det... deras strul kostar mig 100 dollar vid 0-0 :(
Haltmathe är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-24, 20:15   #122
 
Reg.datum: jun 2010
Inlägg: 23
Sharp$: 277
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Haltmathe Visa inlägg
Nu gick det... deras strul kostar mig 100 dollar vid 0-0 :(
Jag kommer fortfarande inte in...
Hottamale1 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-24, 20:17   #123
 
Moffegrevs avatar
 
Reg.datum: jun 2010
Inlägg: 1 278
Sharp$: 1644

Fighting 2013/2014
Stats: 40 - 92 - 6
ROI: 101.06%
Vinstprocent: 30.30%

Standard

KOmmer inte heller in, händer nada när jag försöker logga in. Dock har vi ju 60min kvar
__________________
Fighting 2013:

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Moffegrev är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-24, 20:25   #124
 
Reg.datum: jun 2010
Inlägg: 23
Sharp$: 277
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Moffegrev Visa inlägg
KOmmer inte heller in, händer nada när jag försöker logga in. Dock har vi ju 60min kvar
Nja, när som helst så kan ju oddset sjunka dramatiskt på det man vill spela på..
Hottamale1 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-24, 20:31   #125
 
Semicolons avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 853
Sharp$: 1997


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Hottamale1 Visa inlägg
The bet365 website is currently unavailable due to routine site maintenance. Normal service will be resumed shortly. Please accept our apologies for any inconvenience caused.

Epic.
hahaha, detta är fan episkt som sagt. Livespels promotion 20:45 och samtidigt slänger man in en site maintenance....
Semicolon är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-24, 20:31   #126
 
Grnvits avatar
 
Reg.datum: okt 2010
Inlägg: 1 200
Sharp$: 3531

Ishockey 14/15
Stats: 245 - 251 - 57
ROI: 107.00%
Vinstprocent: 49.40%

Standard

Ska vi se hur pajaserna kompenserar detta. Skönt riskfritt spel
__________________
1932

Twitter:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Grnvit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-24, 20:33   #127
 
knasbolls avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Inlägg: 74
Sharp$: 442
Standard

Jag kommer inte heller in. Jag hade precis tryckt "Spela" på 0-0 för det gratis livespelet när sidan dog, så blir ju lite surt om det skulle hålla sig
knasboll är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-24, 20:44   #128
 
snoozes avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 582
Sharp$: 3415


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

The bet365 website is currently unavailable due to routine site maintenance. Normal service will be resumed shortly. Please accept our apologies for any inconvenience caused.


hahah lägligt
__________________
Jules: I want you to go in that bag, and find my wallet.
Pumpkin: Which one is it?
Jules: It's the one that says Bad Motherfucker
snooze är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-24, 20:47   #129
 
Reg.datum: jun 2010
Inlägg: 23
Sharp$: 277
Standard

Det här var inte första gången jag har haft problem med B365, men det är definitivt den sista...

EDIT: Nu funkade det iaf.

Senast redigerad av Hottamale1 den 2012-06-24 klockan 20:49.
Hottamale1 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-24, 20:51   #130
 
Rehn108s avatar
 
Reg.datum: apr 2012
Inlägg: 211
Sharp$: 782

2014
Stats: 50 - 69 - 1
ROI: 95.39%
Vinstprocent: 42.02%

Standard

Nu fick jag igenom mitt. Men oddset hade sjunkit från 1,90 till 1,80 sedan jag började försöka.
Rehn108 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-24, 20:53   #131
 
Reg.datum: maj 2011
Inlägg: 29
Sharp$: 721
Standard

Nu fick jag igenom mitt spel. Givetvis har oddset sjunkit enormt. Bedrövligt rakt igenom.
Flex är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-24, 20:54   #132
 
Moffegrevs avatar
 
Reg.datum: jun 2010
Inlägg: 1 278
Sharp$: 1644

Fighting 2013/2014
Stats: 40 - 92 - 6
ROI: 101.06%
Vinstprocent: 30.30%

Standard

Sadär, nu kom jag in och hedgade upp mitt spel.
__________________
Fighting 2013:

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Moffegrev är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-25, 00:16   #133
 
Rehn108s avatar
 
Reg.datum: apr 2012
Inlägg: 211
Sharp$: 782

2014
Stats: 50 - 69 - 1
ROI: 95.39%
Vinstprocent: 42.02%

Standard

Slutet gott, allting gott! Synd att jag bara hade råd att lägga 200 på varje spel, men det slutade lyckligt ändå för min del.
Förspel:
Under 5,5 mål @1,01. Spelat 200 kr -> VINST 2 kr.

Livespel efter 50 min:
Italien att gå vidare @1,80. Spelat 200 kr -> VINST 160 kr.

Det fina med att ha en så liten bankrulle som en nykomling som jag har, är att jag ökade rullens storlek med 40% denna lyckosamma dag där 10 av 11 spel satt.
Rehn108 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-25, 12:40   #134
 
knasbolls avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Inlägg: 74
Sharp$: 442
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Rehn108 Visa inlägg
Slutet gott, allting gott! Synd att jag bara hade råd att lägga 200 på varje spel, men det slutade lyckligt ändå för min del.
Förspel:
Under 5,5 mål @1,01. Spelat 200 kr -> VINST 2 kr.

Livespel efter 50 min:
Italien att gå vidare @1,80. Spelat 200 kr -> VINST 160 kr.

Det fina med att ha en så liten bankrulle som en nykomling som jag har, är att jag ökade rullens storlek med 40% denna lyckosamma dag där 10 av 11 spel satt.
Sen kan du ju gå och panta burkar också så ökar den med ytterligare 40%
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Rehn108 (+1), jaroiten (+1)
knasboll är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-25, 12:55   #135
 
Rehn108s avatar
 
Reg.datum: apr 2012
Inlägg: 211
Sharp$: 782

2014
Stats: 50 - 69 - 1
ROI: 95.39%
Vinstprocent: 42.02%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av knasboll Visa inlägg
Sen kan du ju gå och panta burkar också så ökar den med ytterligare 40%
Tro inte att tanken inte slagit mig!

Är det någon mer som fått oväntade pengar förresten? Jag tror de har råkat betala tillbaka min insats på livespelet, fast spelet satt. För i morse hade jag 200 kr mer än jag väntat mig. Kompensation för deras strul eller ett fel i rättningen av just mitt spel?
Rehn108 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-25, 13:16   #136
 
Semicolons avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 853
Sharp$: 1997


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Rehn108 Visa inlägg
Tro inte att tanken inte slagit mig!

Är det någon mer som fått oväntade pengar förresten? Jag tror de har råkat betala tillbaka min insats på livespelet, fast spelet satt. För i morse hade jag 200 kr mer än jag väntat mig. Kompensation för deras strul eller ett fel i rättningen av just mitt spel?
kompensation, snyggt tycker jag
Semicolon är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-25, 13:44   #137
 
Reg.datum: feb 2011
Ort: Norrland
Inlägg: 184
Sharp$: 2082
Standard

Ja eftersom du betalade den med egna pengar hade det ju vart surt om du inte fått tillbaka den, då hade ju din vinst på 162 kr blivit minus 38kr istället
werygod är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-25, 14:57   #138
 
Rehn108s avatar
 
Reg.datum: apr 2012
Inlägg: 211
Sharp$: 782

2014
Stats: 50 - 69 - 1
ROI: 95.39%
Vinstprocent: 42.02%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Semicolon Visa inlägg
kompensation, snyggt tycker jag
Väldigt bra. Massor av arga spelare håller sig nog fortsatt positiva tack vare detta.
Rehn108 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-25, 18:12   #139
 
Moffegrevs avatar
 
Reg.datum: jun 2010
Inlägg: 1 278
Sharp$: 1644

Fighting 2013/2014
Stats: 40 - 92 - 6
ROI: 101.06%
Vinstprocent: 30.30%

Standard

Sådär, nu är förtroendet för sidan tillbaks!

Tack bet365 för att ni visar att ni bryr er om era kunder och inte försöker med billiga tricks.
__________________
Fighting 2013:

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Moffegrev är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-25, 18:27   #140
 
Reg.datum: jun 2012
Inlägg: 16
Sharp$: 556


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Väldigt bra gjort av bet365 att betala tillbaks pengarna, lyckligtvis för mig så satt både underspelet och till slut lyckades jag få in mitt livespel på oavgjort också. Så gick ganska rejält plus på matchen
Nick3 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-06-26, 05:33   #141
 
Rehn108s avatar
 
Reg.datum: apr 2012
Inlägg: 211
Sharp$: 782

2014
Stats: 50 - 69 - 1
ROI: 95.39%
Vinstprocent: 42.02%

Standard

Bet365 har idag spel på matchen i Division 2 Norra Svealand, men inte på matchen i Östra Götaland eller Norrland. Beror det på att de inte lagt upp oddsen än, eller brukar de göra så att de bara har med vissa division 2-matcher?
Igår hade de alla matcher jag kollade in.
Rehn108 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-07-01, 15:31   #142
 
Reg.datum: nov 2010
Inlägg: 75
Sharp$: 2029
Standard

Nu helt plötsligt efter sex års spelande på bet365 ska de ha en "fyrsiffrig säkerhetskod" inskickad plus identitetshandling. ID är ju inget problem med vad är det för kod de menar, kan inte minnas att jag fått någon sådan, var hittar man den?
zeke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-07-01, 15:33   #143
 
Reg.datum: jul 2011
Inlägg: 301
Sharp$: 2658
Standard

Du väljer en själv när du skapar ditt konto. Så leta i minnesbanken
kingofding är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-07-02, 12:36   #144
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 560
Sharp$: 3177
Standard

Åkte på samma sak i höstas, då kontot reggades för7-8 år sedan fanns det ju inte en chans att komma i håg denna.

Efter lite trixande med supportpersonalen via chatten så lät dom mig välja en ny kod.
Nicksson är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-07-04, 06:30   #145
 
Goldenhills avatar
 
Reg.datum: jul 2011
Inlägg: 58
Sharp$: 306
Standard

Hur fungerar det med deras lojalitetsbonus, var ett tag sedan jag fick någon.
__________________
1-X-ohhh no...
Goldenhill är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-07-04, 12:05   #146
 
Rehn108s avatar
 
Reg.datum: apr 2012
Inlägg: 211
Sharp$: 782

2014
Stats: 50 - 69 - 1
ROI: 95.39%
Vinstprocent: 42.02%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Goldenhill Visa inlägg
Hur fungerar det med deras lojalitetsbonus, var ett tag sedan jag fick någon.
Är det så att man får den oftare och oftare ju längre man varit kund? Jag har fortfarande bara fått en gång.
Rehn108 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-07-04, 13:27   #147
 
AndreasB1897s avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Blekinge
Inlägg: 1 792
Sharp$: 3864
Standard

Kan till 90% säkerhet säga att lojalitetsbonusen får man om man spelar för en viss summa, och om man spelar med höga insatser så får man en liten höjning på sin lojalitetsbonus. Den delas även ut varje onsdag på eftermiddag/kväll.
__________________
Twitter: @AndreasB1897
AndreasB1897 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-07-04, 14:39   #148
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 560
Sharp$: 3177
Standard

Dock verkar den aldrig överstiga 150kr/tillfälle i övrigt håller jag helt med. Slog mitt eget omsättningsrekord för en månad under juni, detta medförde 150kr varje vecka.
Nicksson är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-07-04, 22:26   #149
 
kingscanias avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Norr om Skåne = Norrland
Inlägg: 1 416
Sharp$: 56


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Nicksson Visa inlägg
Dock verkar den aldrig överstiga 150kr/tillfälle i övrigt håller jag helt med. Slog mitt eget omsättningsrekord för en månad under juni, detta medförde 150kr varje vecka.
250kr har jag då fått vid ett flertal tillfällen, så det är fullt möjligt att få mer än 150kr
__________________
Citat:

Citat:
Sätt in pengar på Plusgiro 52 90 49 - 9 eller Bankgiro 5223 - 9159 märk talongen "Shaking Generation - Björn Hellkvist".
Citat:
Give Sharp$, not "Tack"!
kingscania är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-07-04, 23:17   #150
 
sollentuna_slamtilts avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 41
Sharp$: 276

Tennis in-play värdespel
Stats: 48 - 15 - 0
ROI: 117.74%
Vinstprocent: 76.19%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Nicksson Visa inlägg
Dock verkar den aldrig överstiga 150kr/tillfälle i övrigt håller jag helt med. Slog mitt eget omsättningsrekord för en månad under juni, detta medförde 150kr varje vecka.
Varje gång jag får min lojalitetsbonus har jag en liten förhoppning om att det ska trilla in en tvåhundrafemtia, det händer sällan för mig, ett par gånger per år typ, annars är det 150kr nästan varje gång för mig.

Bwin hade ju en fint bonussystem som nu ändrats och är helt värdelöst för mitt spelande, synd att de slutade med det.
sollentuna_slamtilt är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-07-18, 21:17   #151
 
hardballss avatar
 
Reg.datum: mar 2011
Inlägg: 477
Sharp$: 1340
Standard

Hur upplever ni streamen på matcher o dylikt?

För egen del har det hackat som fan på senare tid, i början flöt det på ganska bra, nu tröttsamt att titta på matcher osv. Flyter på bättre i mobilen till och med... wtf liksom.
Och jag kan streama andra matcher på nätet, flyter på bra men aldrig(väldigt väldigt sällan) på bet365-.
hardballs är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-07-18, 22:25   #152
 
AndreasB1897s avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Blekinge
Inlägg: 1 792
Sharp$: 3864
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av hardballs Visa inlägg
Hur upplever ni streamen på matcher o dylikt?

För egen del har det hackat som fan på senare tid, i början flöt det på ganska bra, nu tröttsamt att titta på matcher osv. Flyter på bättre i mobilen till och med... wtf liksom.
Och jag kan streama andra matcher på nätet, flyter på bra men aldrig(väldigt väldigt sällan) på bet365-.
Exakt samma här, testat Mozilla, IE & Chrome. Idioterna på supporten säger bara att man ska rensa cache, men funkar inte det heller..
__________________
Twitter: @AndreasB1897
AndreasB1897 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-07-19, 08:02   #153
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Upplever samma sak. Det är deras stream som laggar. Tacka vet jag andra streamingsiter
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-07-19, 08:46   #154
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 4
Sharp$: 264
Standard

Samma här, riktigt segt var det i streamen från tennisturneringen i Newport, var omöjligt att se hur bollen studsade. Dock så har jag stora problem med att flashpluginen kraschar ofta med Firefox nuförtiden..
Petri är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-07-19, 11:31   #155
 
hardballss avatar
 
Reg.datum: mar 2011
Inlägg: 477
Sharp$: 1340
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av AndreasB1897 Visa inlägg
Exakt samma här, testat Mozilla, IE & Chrome. Idioterna på supporten säger bara att man ska rensa cache, men funkar inte det heller..
Yep, samma här, samma skit oavsett webbläsare.
hardballs är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-07-19, 12:10   #156
 
Sprites avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Umeå
Inlägg: 2 091
Sharp$: 8350
Standard

Samma här, fick länk av bet365 att kolla min internetuppkoppling. Har aldrig haft problem med csports HD sändningar som streamar i 4 mb/sek men dem skyllde på min uppkoppling. Nu var det ett par månader sen jag testade för jag tröttnade på skiten till slut.
__________________
Välj ett jobb du älskar och du kommer aldrig att behöva arbeta en dag i hela ditt liv
Sprite är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-07-20, 00:37   #157
 
sollentuna_slamtilts avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 41
Sharp$: 276

Tennis in-play värdespel
Stats: 48 - 15 - 0
ROI: 117.74%
Vinstprocent: 76.19%

Standard

Jag instämmer i kören, det har blivit sämre senaste veckan på bet365.
Har även jag provat olika webläsare och inställningar, men det är inget snack om att det är b365 som har nåt knas med sin streaming, bwins funkar utmärkt på samma matcher. Kanske att det är för många som kollar samtidigt och för liten bandbredd från deras servrar.

Det där får de ta och fixa, omöjligt att kolla på sändningarna.
Jag har också mailat och påpekat detta, ju fler som mailar desto mer eld i röven kommer de få.

Senast redigerad av sollentuna_slamtilt den 2012-07-20 klockan 00:48.
sollentuna_slamtilt är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-07-29, 01:05   #158
 
crimxons avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 82
Sharp$: 231

NHL 2013
Stats: 115 - 154 - 2
ROI: 104.07%
Vinstprocent: 42.75%

Standard

Har lite svårigheter att tolka bonusreglerna.

Bettade precis 1000kr på ett odds av 1.04. innebär detta att min bonus nu är aktiverad?
crimxon är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-07-29, 14:02   #159
 
FrankieJrs avatar
 
Reg.datum: maj 2011
Inlägg: 534
Sharp$: 620

Frankie Jr 2014/2015
Stats: 9 - 8 - 3
ROI: 102.80%
Vinstprocent: 52.94%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av crimxon Visa inlägg
Har lite svårigheter att tolka bonusreglerna.

Bettade precis 1000kr på ett odds av 1.04. innebär detta att min bonus nu är aktiverad?
du får nog utveckla lite...
FrankieJr är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-07-29, 14:39   #160
 
Semicolons avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 853
Sharp$: 1997


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av crimxon Visa inlägg
Har lite svårigheter att tolka bonusreglerna.

Bettade precis 1000kr på ett odds av 1.04. innebär detta att min bonus nu är aktiverad?
är ju ofta enklare att fråga supporten iofs, men svaret på din fråga är förmodligen inte
Semicolon är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-07-31, 00:45   #161
 
sollentuna_slamtilts avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 41
Sharp$: 276

Tennis in-play värdespel
Stats: 48 - 15 - 0
ROI: 117.74%
Vinstprocent: 76.19%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av crimxon Visa inlägg
Har lite svårigheter att tolka bonusreglerna.

Bettade precis 1000kr på ett odds av 1.04. innebär detta att min bonus nu är aktiverad?

Din insättning och bonus måste omsättas sex gånger eller liknande. Sen tror jag reglerna säger att du måste betta på odds som är 1.5 eller över för att det ska räknas.

Senast redigerad av sollentuna_slamtilt den 2012-07-31 klockan 00:47.
sollentuna_slamtilt är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-08-02, 12:40   #162
 
Reg.datum: jul 2011
Inlägg: 8
Sharp$: 64
Standard

Hur lång tid tar det att ta ut större belopp från bet365? Finns det någon max limit vad man får ta ut? Samt är det riskabelt att sitta med flera hundra tusen på kontot?
Dagzen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-08-02, 20:45   #163
 
sollentuna_slamtilts avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 41
Sharp$: 276

Tennis in-play värdespel
Stats: 48 - 15 - 0
ROI: 117.74%
Vinstprocent: 76.19%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Dagzen Visa inlägg
Hur lång tid tar det att ta ut större belopp från bet365? Finns det någon max limit vad man får ta ut? Samt är det riskabelt att sitta med flera hundra tusen på kontot?

Bet365 var blixtsnabba när jag tog ut 20k häromdagen, mycket snabbare än tex bwin som tog en vecka. Bet365 är en av de snabbare bookiesarna för uttag skulle jag säga.

Den risk du tar med flera hundratusen är om bet365 skulle gå i kk. Ingen insättningsgaranti vad jag vet.

Maxlimit är jag osäker på.Är det någon mer än mig som har problem med bet365 och deras sida. Lite då och då på senare tid har sidan börjat haka upp sig, det verkar vara något med deras flashprogrammering. Ibland startar knappt sidan, ibland startar den men den går extremt segt och grafiken kan ibland ligga lite överlappande och helt fel. Bet365 har funkat klockrent för mig fram till för några veckor sedan.
sollentuna_slamtilt är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-08-03, 09:08   #164
O12
 
O12s avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 1 128
Sharp$: 3895

boken
Stats: 1777 - 1624 - 120
ROI: 105.38%
Vinstprocent: 52.25%

Standard

Har också haft problem med Bet365 sidan det senaste, grafiken ligger ibland överlappande som du säger och måste så starta om sidan...
O12 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-08-03, 14:22   #165
 
AndreasB1897s avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Blekinge
Inlägg: 1 792
Sharp$: 3864
Standard

Konstigt att streamen aldrig laggar på mobilen?
__________________
Twitter: @AndreasB1897
AndreasB1897 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-08-05, 12:08   #166
 
Reg.datum: jul 2011
Inlägg: 8
Sharp$: 64
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av sollentuna_slamtilt Visa inlägg
Bet365 var blixtsnabba när jag tog ut 20k häromdagen, mycket snabbare än tex bwin som tog en vecka. Bet365 är en av de snabbare bookiesarna för uttag skulle jag säga.

Den risk du tar med flera hundratusen är om bet365 skulle gå i kk. Ingen insättningsgaranti vad jag vet.

Maxlimit är jag osäker på.Är det någon mer än mig som har problem med bet365 och deras sida. Lite då och då på senare tid har sidan börjat haka upp sig, det verkar vara något med deras flashprogrammering. Ibland startar knappt sidan, ibland startar den men den går extremt segt och grafiken kan ibland ligga lite överlappande och helt fel. Bet365 har funkat klockrent för mig fram till för några veckor sedan.
Okej tack så mycket.
Dagzen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-08-06, 20:28   #167
 
sollentuna_slamtilts avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 41
Sharp$: 276

Tennis in-play värdespel
Stats: 48 - 15 - 0
ROI: 117.74%
Vinstprocent: 76.19%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av AndreasB1897 Visa inlägg
Konstigt att streamen aldrig laggar på mobilen?

Så det laggar inte på mobilen, hmm.

Fan vad trött jag börjar bli på b365 och deras värdelösa stream, hur djävla svårt kan det va att fixa. På Bwin funkar det utmärkt, bara det att de sänder inte det jag är mest intresserad av, ATP-tennisen från USA.

Är det nån som har laggfri stream på bet365, dela gärna med er av er uppsättning ni har. Dator, operativsystem, browser.

Själv har jag en ny stationär dator med Windows7, nyaste internet explorer och uppdaterad flash. Internetleverantör Bredbandsbolaget.
sollentuna_slamtilt är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-08-06, 21:04   #168
wLn
 
wLns avatar
 
Reg.datum: dec 2011
Inlägg: 234
Sharp$: 821

Bäää
Stats: 19 - 19 - 0
ROI: 118.18%
Vinstprocent: 50.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av sollentuna_slamtilt Visa inlägg
Så det laggar inte på mobilen, hmm.

Fan vad trött jag börjar bli på b365 och deras värdelösa stream, hur djävla svårt kan det va att fixa. På Bwin funkar det utmärkt, bara det att de sänder inte det jag är mest intresserad av, ATP-tennisen från USA.

Är det nån som har laggfri stream på bet365, dela gärna med er av er uppsättning ni har. Dator, operativsystem, browser.

Själv har jag en ny stationär dator med Windows7, nyaste internet explorer och uppdaterad flash. Internetleverantör Bredbandsbolaget.
Dafuq?

Använder folk fortfarande den värdelösa webbläsare?Skottpengar!

wLn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-08-06, 22:42   #169
 
Wagners avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 968
Sharp$: 2221
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av sollentuna_slamtilt Visa inlägg
Så det laggar inte på mobilen, hmm.

Fan vad trött jag börjar bli på b365 och deras värdelösa stream, hur djävla svårt kan det va att fixa. På Bwin funkar det utmärkt, bara det att de sänder inte det jag är mest intresserad av, ATP-tennisen från USA.

Är det nån som har laggfri stream på bet365, dela gärna med er av er uppsättning ni har. Dator, operativsystem, browser.

Själv har jag en ny stationär dator med Windows7, nyaste internet explorer och uppdaterad flash. Internetleverantör Bredbandsbolaget.
Kanske kan hänga på webbläsaren?

Jag hade telia 12-24 mbit och låg på 17-18 vilket är helt okey. Men sen blev det dags för Fiber. Slog till med 100/10 Mbit/s och då kom jag bara upp i 5-7 mbit!

För att göra en lång historia kort så levde jag rövare både med Telia och kabelgubbarna. Men när gubben från telia koppla upp sin burk mot min router och kom upp i över 95 fick jag ge mig. Hade redan börjat misstänka att det var nätverkskortet som spökade och inte orkade med.

Men det kändes ändå lite besvärligt så jag drog på det. Då testade kärringen med Internet Explorer, vi hade Firefox innan, och då hamna vi åtminstone över 50 mbit. Tyckte ändå burken hackade och nätverkskortet var fortfarande favoriten. Ska testa google chrome innan jag börjar köpa delar och river i burken tänkte jag, kändes måttligt lockande för en som är rädd för besvär..

Pang sa det bara på skärmen. 97 mbit och burken som ny. Har testat firefox flera gånger efter det här men den harvar fortfarande kring 5 mbit så inget tillfälligt strul.

Så det kan vara värt att prova runt lite bland olika webbläsare.
__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet
Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det
Nu även på Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Wagner är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-08-07, 00:01   #170
 
sollentuna_slamtilts avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 41
Sharp$: 276

Tennis in-play värdespel
Stats: 48 - 15 - 0
ROI: 117.74%
Vinstprocent: 76.19%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av wLn Visa inlägg
Dafuq?

Använder folk fortfarande den värdelösa webbläsare?Skottpengar!Och då är du välkommen att rada upp alla de fördelar din webläsare har gentemot internet explorer när det gäller betting.

Senast redigerad av sollentuna_slamtilt den 2012-08-07 klockan 00:04.
sollentuna_slamtilt är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-08-09, 02:49   #171
 
sollentuna_slamtilts avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 41
Sharp$: 276

Tennis in-play värdespel
Stats: 48 - 15 - 0
ROI: 117.74%
Vinstprocent: 76.19%

Standard

Hade nästan också gett upp angående bet365s laggande stream. Sista utvägen var att börja testa idiotgrejer som att dra ut nätverkskabeln ur modemet och sätta in den igen, vad händer - jo då - helt plötsligt flyter strömmen på som den gjorde förr. Så varje gång jag byter till en annan match på bet365 börjar det lagga, och jag måste således ta ur nätverkskabeln ur modemet och sätta in den igen , funkar varenda gång, sjukt jobbigt.


Har även kommit på ett annat rövartrick nu. Man installerar en gammal version av flash player och sen kör man Opera eller Safari, då flyter strömmen på som förr på bet365. Kör man nyaste flashinstallationen laggar det lika mycket på alla browsrar.

Det lutar alltså åt att det är problem med den nya versionen av flash, inte att bet365 sänder ut dåliga streams.

Den version som flyter på bra för mig är flash 10.3.183.20, och då som sagt bara i Safari eller Opera.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Soap (+1), BlackCobra (+2)

Senast redigerad av sollentuna_slamtilt den 2012-08-12 klockan 11:00.
sollentuna_slamtilt är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-08-19, 17:46   #172
 
Reg.datum: jun 2010
Inlägg: 23
Sharp$: 277
Standard

Har en fråga om ett spel jag precis la hos B365, på vinnare av Serie A.

När jag la spelet stod det: "Vinnare/Plats 1/3 1-2" och när jag kollar på spelet så står det under V/P Villkor: "2 Platser 1/3 Odds" - Vad innebär detta? Att jag får 1/3 av oddset om det laget jag spelat på kommer 2a?
Hottamale1 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-08-19, 18:27   #173
 
Overkills avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 228
Sharp$: 7957

Speedway 2013
Stats: 6 - 6 - 0
ROI: 97.78%
Vinstprocent: 50.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Hottamale1 Visa inlägg
Har en fråga om ett spel jag precis la hos B365, på vinnare av Serie A.

När jag la spelet stod det: "Vinnare/Plats 1/3 1-2" och när jag kollar på spelet så står det under V/P Villkor: "2 Platser 1/3 Odds" - Vad innebär detta? Att jag får 1/3 av oddset om det laget jag spelat på kommer 2a?
Du får 1/3 av oddset på att det lag du spelat på om de kommer Top2. Vinner det lag du spelat på sitter ju både vinnarspelet + Top2 (1/3 av vinnaroddset) eftersom både seger och runner-up är platser.

Så du har förstått rätt med enda missen att det sitter även vid ligaseger.
Overkill är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-08-19, 18:55   #174
 
Reg.datum: jun 2010
Inlägg: 23
Sharp$: 277
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av performance Visa inlägg
Du får 1/3 av oddset på att det lag du spelat på om de kommer Top2. Vinner det lag du spelat på sitter ju både vinnarspelet + Top2 (1/3 av vinnaroddset) eftersom både seger och runner-up är platser.

Så du har förstått rätt med enda missen att det sitter även vid ligaseger.
Sedärja, bättre än jag trodde då tom.

Stort tack för klargörandet!
Hottamale1 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-08-21, 20:16   #175
 
Reg.datum: nov 2010
Inlägg: 75
Sharp$: 2029
Standard

Varför "slaggar, hänger sig, följer inte med när jag scrollar" liveodds-sidan på bet365?
Dessa problem hade jag aldrig förut utan bara de senaste veckorna. Har alltid kört Firefox och har supersnabbt bredband.
Är det någon med samma problem eller är det bara jag? Hoppas någon vänlig själ kan svara i tråden för detta är riktigt irriterande.
zeke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-08-21, 20:32   #176
O12
 
O12s avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 1 128
Sharp$: 3895

boken
Stats: 1777 - 1624 - 120
ROI: 105.38%
Vinstprocent: 52.25%

Standard

Upplever likadant.....
O12 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-08-21, 20:32   #177
 
Pacmans avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 769
Sharp$: 6882

Pacmanscorner Twitterpicks
Stats: 1093 - 1168 - 229
ROI: 99.65%
Vinstprocent: 48.34%

Standard

Ja det är väl för att deras webdesigners fått för sig den sjuka idén att köra mer eller mindre allt i Flash. Så har du inte tillräckligt bra dator så laggar det och då spelar inte bredbandet nån roll.

Men ska du bara betta via den så kan ni ju köra mobilvarianten i browsern också, dvs https://mobile.bet365.com
__________________
I was there last night and I think I finally understand why Fergie chose Moyes: They're the same. Both dour Scots, both Glaswegians, both Rangers fans, both like to tinker, to change a winning team, to play players out of position, play their favourites, give too many chances to under-performing players, make bizarre substitutions and play bizarre line-ups, in short Moyes is a younger version of Fergie.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
zeke (+5)

Senast redigerad av Pacman den 2012-08-21 klockan 20:34.
Pacman är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-08-21, 20:38   #178
 
Reg.datum: nov 2010
Inlägg: 75
Sharp$: 2029
Standard

Okej, tack för svaret. Är alltså bara problem när jag är inne på liveoddsen, men det är ju då man behöver vara lite snabb, inte så lite irriterande när det håller på och laggar. Minus till bet365 (eller till min dator).
zeke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-08-21, 22:42   #179
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 174
Sharp$: 86


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av zeke Visa inlägg
Okej, tack för svaret. Är alltså bara problem när jag är inne på liveoddsen, men det är ju då man behöver vara lite snabb, inte så lite irriterande när det håller på och laggar. Minus till bet365 (eller till min dator).
Logga ut sen in igen så är det fixat.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
zeke (+5)
Jakob10 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-08-21, 23:41   #180
 
Reg.datum: nov 2010
Inlägg: 75
Sharp$: 2029
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Jakob10 Visa inlägg
Logga ut sen in igen så är det fixat.
Tack Jakob10. Där ser man. Nu fungerar det helt acceptabelt.
zeke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-08-22, 14:07   #181
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 174
Sharp$: 86


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av zeke Visa inlägg
Tack Jakob10. Där ser man. Nu fungerar det helt acceptabelt.

Inga problem, hade samma problem under en viss period tills jag märkte att det löste sig när man loggade ut
Jakob10 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-08-26, 14:42   #182
 
Reg.datum: jun 2010
Inlägg: 23
Sharp$: 277
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av performance Visa inlägg
Du får 1/3 av oddset på att det lag du spelat på om de kommer Top2. Vinner det lag du spelat på sitter ju både vinnarspelet + Top2 (1/3 av vinnaroddset) eftersom både seger och runner-up är platser.

Så du har förstått rätt med enda missen att det sitter även vid ligaseger.
Hmmz... Idag spelade jag ett annat spel där den jag tippat som segrare kom 2a, med "VP VILLKOR: 2 PLATSER 1/3 ODDS" men fick inte tillbaks en krona iaf.

Har de rättat fel, eller får man helt enkelt inget även om ens val kommer 2a?
Hottamale1 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-08-26, 14:58   #183
 
Reg.datum: aug 2011
Inlägg: 250
Sharp$: 1186


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Varför funkar inte BET365 IDAG!?
CaptainMorgan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-08-26, 14:58   #184
 
jaroitens avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Ort: KOJAN
Inlägg: 838
Sharp$: 3307


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Hottamale1 Visa inlägg
Hmmz... Idag spelade jag ett annat spel där den jag tippat som segrare kom 2a, med "VP VILLKOR: 2 PLATSER 1/3 ODDS" men fick inte tillbaks en krona iaf.

Har de rättat fel, eller får man helt enkelt inget även om ens val kommer 2a?
Om du spelade den som vinnare får du inget tillbaka. Om du spelar den på plats så vinner du ditt vad.
jaroiten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-08-26, 15:02   #185
 
Reg.datum: jun 2010
Inlägg: 23
Sharp$: 277
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av jaroiten Visa inlägg
Om du spelade den som vinnare får du inget tillbaka. Om du spelar den på plats så vinner du ditt vad.
Que?
Hottamale1 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-08-26, 15:08   #186
 
Pacmans avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 769
Sharp$: 6882

Pacmanscorner Twitterpicks
Stats: 1093 - 1168 - 229
ROI: 99.65%
Vinstprocent: 48.34%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av CaptainMorgan Visa inlägg
Varför funkar inte BET365 IDAG!?
Funkar fint, kolla tråden https://www.sharps.se/forums/offtopic...em/#post198700 och se om det hjälper.
__________________
I was there last night and I think I finally understand why Fergie chose Moyes: They're the same. Both dour Scots, both Glaswegians, both Rangers fans, both like to tinker, to change a winning team, to play players out of position, play their favourites, give too many chances to under-performing players, make bizarre substitutions and play bizarre line-ups, in short Moyes is a younger version of Fergie.
Pacman är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-08-26, 15:16   #187
 
Reg.datum: aug 2011
Inlägg: 250
Sharp$: 1186


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Pacman Visa inlägg
Funkar fint, kolla tråden https://www.sharps.se/forums/offtopic...em/#post198700 och se om det hjälper.
Ok, jag har comhem så det påverkas också?
CaptainMorgan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-08-26, 15:32   #188
 
Reg.datum: aug 2011
Inlägg: 250
Sharp$: 1186


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Hej xxx

Tack för ditt e-mail.

Dessvärre upplever vi stora tekniska problem med vår hemsida just nu, vilket vi försöker att åtgärda så fort som möjligt så att våra kunder kan komma åt sidan och sina konton.

Om det är så att du önskar att placera ett sportspel och inte har möjlighet så är du välkommen att ringa in till oss på 020 798 365 så ska vi placera spelet åt dig.

Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för detta och de problem det medfört.

Tveka inte att kontakta oss om du behöver ytterligare information om detta eller något annat ärende. Vår kundtjänst är tillgänglig dygnet runt via Live Chat, [email protected] och via telefon på gratisnummer 020798365, alternativt kan du nå oss på nummer +44 1782 684660.

Vänliga hälsningar

Jenny L
Team bet365
CaptainMorgan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-08-26, 17:59   #189
 
Reg.datum: aug 2011
Inlägg: 250
Sharp$: 1186


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Går ej att komma in på sajten igen!
CaptainMorgan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-08-26, 18:56   #190
 
Anonymouss avatar
 
Reg.datum: feb 2012
Inlägg: 50
Sharp$: 770


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

"Hi, We are currently working towards rectifying the issues our Scandinavian customers are having.Thanks for your patience."

Från deras twitterkonto, @bet365.
Anonymous är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-08-26, 20:49   #191
 
hardballss avatar
 
Reg.datum: mar 2011
Inlägg: 477
Sharp$: 1340
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Pacman Visa inlägg
Ja det är väl för att deras webdesigners fått för sig den sjuka idén att köra mer eller mindre allt i Flash. Så har du inte tillräckligt bra dator så laggar det och då spelar inte bredbandet nån roll.

Men ska du bara betta via den så kan ni ju köra mobilvarianten i browsern också, dvs https://mobile.bet365.com
Kan nog spela roll till en viss del. Själv har man bra dator men det kan lagga och så vid scrollning för mig med, uppdaterar man sidan så går det bättre, så får man tyvärr hålla på för att det ska funka smidigt.

Och vet ej om ni har samma problem men just nu kan jag inte logga in på sidan via datorn. Bara via mobil. Har uppdaterat flash funkar fortfarande inte.
__________________
sharp dig!

Senast redigerad av hardballs den 2012-08-26 klockan 20:52.
hardballs är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-08-26, 21:22   #192
 
Reg.datum: aug 2011
Inlägg: 250
Sharp$: 1186


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

fortfarande nere
CaptainMorgan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-08-27, 10:21   #193
 
Reg.datum: apr 2011
Ort: Karlstad
Inlägg: 4
Sharp$: 153


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

De verkar ha fortsatta problem med sidan. Jag kommer i alla fall inte in. Varken på datorn eller på mobilen.
ardie är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-08-27, 10:42   #194
 
Reg.datum: apr 2011
Ort: Karlstad
Inlägg: 4
Sharp$: 153


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

För er som fortfarande har problem att komma in på bet365sidan fick jag en lösning av deras support nu. Postar den under detta inlägg.
ardie är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-08-27, 10:44   #195
 
Reg.datum: apr 2011
Ort: Karlstad
Inlägg: 4
Sharp$: 153


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Tack för ditt e-mail.


Tyvärr har vi upplevt en del tekniska problem för vissa kunder att logga in idag på grund av anledningar som ligger utanför bet365s kontroll. Detta har dessvärre lett till inloggningsproblem, svårigheter att ansluta till sidan och att lägga spel.Ifall du inte kan logga in kan du prova att använda vår kinesiska server _www.28365365.com. Den bör fungera för att komma in på vår sida, men du kommer fortfarande ha problem med att använda vår Poker-klient och Casino-klient och kan ha problem med insättning (vi kan gärna göra det sistnämnda åt dig över chat / telefon).Vår tekniska avdelning verkar ha spårat problemen till Telia, vilka tillhandahåller nätverk för många webbleverantörer såsom ComHem, samt även nätverk för kunder i länder runt om Europa. Som sagt gör vi vårt bästa för att lösa problemen, men det hade givetvis hjälpt till om du som kund vill kontakta din webbleveratör att du inte kan komma in på bet365; troligtvis då deras trafik går genom Telias nätverk; så kommer det snabba på att vi löser problemen med åtkomst till vår sida.

Tveka inte att kontakta oss om du behöver ytterligare information om detta eller något annat ärende. Vår kundtjänst är tillgänglig dygnet runt via Live Chat, [email protected] och via telefon på gratisnummer 020798365, alternativt kan du nå oss på nummer +44 1782 684660.

Vänliga hälsningar

Viktor S
Team bet365

Den kinesiska servern verkar fungera.
ardie är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-08-27, 11:25   #196
 
Reg.datum: aug 2011
Inlägg: 250
Sharp$: 1186


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

HATA TELIA!
CaptainMorgan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-08-27, 12:32   #197
 
Philjays avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 649
Sharp$: 3798


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Funkar lysande att använda iphone appen nu när sidan är nere.
Philjay är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-08-27, 13:05   #198
 
Overkills avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 228
Sharp$: 7957

Speedway 2013
Stats: 6 - 6 - 0
ROI: 97.78%
Vinstprocent: 50.00%

Standard

Funkar perfekt via mobilversion också.

Här i Norge har jag inga som helst problem att ansluta till samtliga bookies. Lider med er som blivit drabbade dock.
Overkill är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-08-27, 22:38   #199
 
Reg.datum: aug 2011
Inlägg: 250
Sharp$: 1186


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Nu har det slutat att funka igen. JÄVLA TELIA
CaptainMorgan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-10-01, 13:19   #200
 
Grogg12s avatar
 
Reg.datum: apr 2012
Inlägg: 502
Sharp$: 414


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

finns det ingen jävla sökfunktion på bet365 lr är det jag som är blind??
Grogg12 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-10-01, 13:52   #201
 
Pacmans avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 769
Sharp$: 6882

Pacmanscorner Twitterpicks
Stats: 1093 - 1168 - 229
ROI: 99.65%
Vinstprocent: 48.34%

Standard

Svar nej, pissigt med så är det.
__________________
I was there last night and I think I finally understand why Fergie chose Moyes: They're the same. Both dour Scots, both Glaswegians, both Rangers fans, both like to tinker, to change a winning team, to play players out of position, play their favourites, give too many chances to under-performing players, make bizarre substitutions and play bizarre line-ups, in short Moyes is a younger version of Fergie.
Pacman är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-10-01, 14:10   #202
 
Grogg12s avatar
 
Reg.datum: apr 2012
Inlägg: 502
Sharp$: 414


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Grogg12 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-10-27, 19:30   #203
 
Reg.datum: apr 2012
Inlägg: 23
Sharp$: 748

2012
Stats: 161 - 184 - 13
ROI: 133.21%
Vinstprocent: 46.67%

Standard

Någon annan som fixat 150% bonus upp till 1500 kr?

Fick erbjudandet på mailen med bonuskoden ipad150. Dags att lirka in
**Bet365

Edit: Funtad, ja, det var på Kasino... nehe, det blev inget.

Senast redigerad av eggge den 2012-10-27 klockan 19:35.
eggge är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-11-01, 14:06   #204
 
htsolna08s avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 980
Sharp$: 1987


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Gratisspel på Champions League


Spela nu
Champions League fortsätter med avgörande matcher från den fjärde omgången när alla lag strävar efter att kvalificera sig till utslagsrundorna. Vi bjuder på ett gratisspel för att öka spänningen ytterligare.

Placera ett spel, före matchstart, på någon av tisdagens eller onsdagens matcher från Champions League och vi ger dig ett Liveoddsspel till samma värde helt gratis.

För att kvalificera dig till ett gratis Liveoddsspel behöver du helt enkelt placera ett spel, före matchstart, på någon av de 16 matcherna från Champions League som spelas på tisdag eller onsdag och vi ger dig ett gratis Liveoddsspel till samma värde på någon av omgångens matcher från Champions League, när matchen väl startat. Skulle ditt FÖRSTA placerade Liveoddsspel gå förlorat återbetalar vi din insats, för det spelet, upp till det högsta insatsbeloppet du har på ett spel före matchstart (max 250 kr*).

Som alltid har du gott om marknader att välja bland. Över 70 Liveoddsmarknader finns tillgängliga under matchtid inklusive Nästa mål, Mål i matchen, Totalt antal hörnor, Halvtidsresultat, Resultat efter fulltid och många fler.

Med ett stort utbud av marknader före match, Liveodds samt möjlighet till gratisspel är bet365 helt enkelt oslagbart om du vill spela på fotboll.
__________________
# 27 Ivan Turina 1980-2013
htsolna08 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-11-03, 16:15   #205
 
Reg.datum: nov 2010
Inlägg: 75
Sharp$: 2029
Standard

Idag verkar dom snurriga på Bet365.
Visade på liven att Sunderland tog ledningen med 1-0 i den fjärde minuten och jag gick in med ett överspel på den informationen. Men ställningen var alltså fortfarande 0-0.

Nu ligger man tio minuter efter på livestreamingen i matchen Malaga-Rayo Vallecano. Jävligt lurigt av dom.
zeke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-11-09, 17:59   #206
 
bulles avatar
 
Reg.datum: jun 2010
Inlägg: 310
Sharp$: 1922
Standard

Kan man använda deras mobilbonus genom datorn? (mobile.bet365.com)
bulle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-11-13, 12:32   #207
 
bulles avatar
 
Reg.datum: jun 2010
Inlägg: 310
Sharp$: 1922
Standard

Ingen som vet?
bulle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2012-11-13, 18:31   #208
 
FrankieJrs avatar